marți, 23 septembrie 2014

GRANIŢA ROMÂNIEI , SE VA CLĂTINA FOARTE TARE !

              
                         23 Septembrie  2014 ,ora 7,15 dimineaţa !

                                                                                    
                
                                                 Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă , încă mai eram în pat la această oră ,şi văd cu ochii închişi înspre Est , văd o întindere mare de pământ. 
Afară era un Cer de noapte, si sub acest Cer de noapte ,acest pământ dinspre Est  ,care era o intindere mare despărţită de un drum,  la marginea căruia, era grăniţuit cu Steaguri Tricolore, cum vedeam eu la început.
Cum ar fi dragilor, această Hartă a României, pe care dacă o privim acum, ar trebui sa vedem începând din dreapta noastră, adică dinspre Est, de la graniţa cu UCRAINA, şi venind în jos până la Graniţa cu Bulgaria, să vedem numai steaguri tricolore.
Steagurile Tricolore fratilor, nu erau altele decât Tricolorul României ! 
Aceste Steaguri  multe ,erau înfipte în Pământ  la mică distanţă unul de altul, până la Graniţa cu Bulgaria.
Aşa: ...

Numai că, erau găurite pe mijlocul lor, erau zdrenţuite, ciuruite !
Erau decupate in mod zdrenţuit,de Stema României , de parcă ar fi tras câinii de mijlocul lor.
                              
                             
                  
              
                                  
                                           ...

Aşa arătau Steagurile României , care grăniţuiau România de Ucraina :


        
..


 Steagurile erau înfipte în Pământ, cum ar fi aici în această poză ,dar pe partea stângă, de sus în jos.



                                   
                                                                                                                ..

Mai încoace, înspre noi cum privim poza de mai sus, sub Cerul de noapte, după steagurile noastre zdrenţuite, erau alte Steaguri intacte, dar ale căror culori, nu le vedeam din pricina întunericului.
Pe ale noastre, pe-ale României, le-am văzut cu ajutorul unei Lumini aurii ca de Soare, care s-a aşezat pe fiecare steag românesc în parte. Când Lumina aurie a ajuns la ultimul steag românesc, steag zdrenţuit, a mai stat o clipă in mijlocul lui, unde era zdrenţuit, după care a dispărut.
Sa fi fost până la vreo 6 - 7 Steaguri românesti, care erau înfipte în pământ şi le bătea vântul tare. După ele, cum ar fi de la banda  din aer ,din poza de mai sus, erau alte Steaguri  întregi, dar nu le vedeam culorile.
Dumnezeu nu mi-a îngăduit, ca să mai văd şi celelalte Steaguri ,de lângă Steagurile noastre zdrenţuite, decupate, care se intindeau spre Granita cu BULGARIA.
Dragii mei, este atâta suferinţă în Lumea asta mare, si atâta chin, încât avem nevoie mai mult ca niciodată de DUMNEZEU şi de MAICA  DOMNULUI ! 
Avem nevoie de Rugaciune curata; avem nevoie de Sfanta Biserica, avem nevoie unii de altii, ca sa ne iubim sufleteste unii pe alţii şi să ne ajutăm între noi, asa cum spunea PREA  SFANTA  NASCĂTAORE de DUMNEZEU, cand mi-a apărut nu prea demult pe Cerul senin ,si mi-a spus cu glas dulce si dumnezeiesc :

        "Iubiţi-vă unii pe alţii şi ajutaţi-vă între voi !"

Aşa să facem dragilor, precum ne-a povăţuit Măicuţa Domnului, şi cu siguranţă vom dobândi mântuirea sufletului nostru.
                              Cu dragoste, Maria. 

6 comentarii:

  1. Am citit cu mare atentie mesajele dvs. repetate pe aceasta tema si ma cutremur,efectiv.Aceste mesaje se repeta,cu o frecventa destul de mare in ultima perioada.Pentru mine,e clar:vom avea razboi.Iar noi nici macar nu avem idee ce inseamna asta.Suntem instruiti pentru toate tampeniile din lume, dar nimeni nu ne spune concret ce inseamna un razboi.Doar ce aflam si din ce ne informam, fiecare dupa posibilitati.Sfatul dvs. e clar, dumnezeesc:sa ne iubim si sa ne ajutam unii pe altii.Daca cineva e in masura sa detalieze putin si sa ne expuna si noua ,,concretul" unei asemenea situatii, ar fi binecuvantat si atat de necesar.
    Multumesc, d-na Gheorghiu pentru aceasta avertizare! Macar sufleteste sa ne pregatim, daca in alt mod nu o putem face.Pana la urma,suntem niste frunze un bataia vantului.Nu putem face nimic,nu putem schimba nimic, iar de ,,pregatire"...este ilar...Cum sa te pregatesti? Cum sa fugi din calea destinului?
    Astept totusi ,aici,oameni care sa ne spuna si noua,celor nestiutori,ce inseamna starea de razboi ( in viata de zi cu zi...concret, adaptat la timpul nostru).Poate ca unii vor rade, dar nu am macar idee ce inseamna razboi,ACUM.Unii vor zice sa ma uit la ce se intampla in Ucraina sau in alte zone.Chiar si asa e greu de format o parere.In afara de teroare, lipsuri,etc, nimeni nu spune concret (exemplu:nu mai avem salarii, nu mai avem gaze, nu mai avem...etc..ce restrictii se impun.Habar nu avem.)Toata preocuparea suflarii acestei tari sunt alegerile, ,,ciolanul".Ce e vital pentru popor nu intereseaza pe nimeni.De asta spun:macar noi, aici,daca sunt oameni care pot raspunde intrebarii mele,sa ne informam si asupra aspectelor care ne intereseaza cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate toate aceste nenorociri se repeta, ca o AVERTIZARE de...pregatiţi-vă !
      Nu avem unde fugi, dar putem sa ne apropiem de DUMNEZEU si de MĂICUŢA DOMNULUI, mai mult decât am făcut-o până acum ! Putem sa devenim mai buni, mai milosi, sa facem fapte de milostenie, sa mergem Duminica la Sfanta Biserica si nu in piata.Iisus ne cheama la EL, la Rugaciune, dar noi îi răspundem prin preocupările noastre zilnice, si uitam de suflet. Asa cum avem nevoie de aer ca sa traim, tot asa si sufletul nostru are nevoie de DUMNEZEU !

      Ștergere
    2. Daca va fi razboi ,va fi jale! Adio shopping! Adio plimbari! Cred ca se va cartela totul. Toti tinerii vor fi luati in armata obligatoriu(vor fi carne de tun, nu altceva) ! Granitele se vor inchide automat si nimeni nu va mai parasi si nimeni nu va mai intra.Probabil ,va fi declarata mobilizare generala.
      Atit imi vine in cap.Poate altcineva va mai adauga alte necazuri !

      Ștergere
  2. Sa fie vreo legatura cu ceea ce spune trunchiat dl Ioan Istrate?

    "
    - 1 - 20.09.2014.- .... trenurile pe directia Bucuresti -Iasi prin Barlad numai circula ... pe ses numai nisip ... '' sa ne mutam de aici !''.... - Mesaj primit in - 23/09/2014.-ora- 14:52:56.-

    -2 - 22.09.2014.- ... o bucatarie ... o femeie ...prin plita curge un parau ... o voce anunta ; Vladimir Putin ..... pana la Constanta ... 250... - Mesaj primit in - 23/09/2014.-ora - 14:59:27.- "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mai adaugam si aceste mesaje ale d-lui Istrate:
      -4 - 08.09.2014.- ... pregatiti bani si alimente ptr. zile NEGRE .... Stefan ...


      -2 - 06.09.2014.- ..., Bucuresti seara apar probleme in casele incuiate .. alimente .. bere ....

      Ștergere
  3. Dragon Star, chiar pe cartela, dar de unde vom lua bani sa platim chiar si hrana cartelata? Nu mai spun ca talharia, care acum are un nivel foarte ridicat, va fi stapana absoluta; incendii la instalatiile de gaze, lipsa apei potabile, sange peste tot. Oameni inebuniti la propriu pentru ca nu vor avea ce sa le dea de mancare copiilor. Eu doar am animale multe si ma gandesc cu groaza ce sa le dau de mancare. Dar daca ai batrani, bolnavi, copii fara aparare in grija? Si daca ma vine o iarna teribila ori altceva, nu mai vreau sa numesc....nici nu mai vreau sa imi imaginez. M-am gandit cu mila si groaza la locuitorii Belgradului bombardati ingrozitor. Ei au supravietuit si fara nerusinata noastra indiferenta si "cooperare" cu cine nu trebuie. Dar noi?

    RăspundețiȘtergere