sâmbătă, 27 septembrie 2014

APA ! APA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE , FĂRĂ DE CARE NU AM PUTEA TRĂI ! !

                            27  Septembrie 2014,ora 6,15 dimineaţa !

                           Dragii mei,

Astăzi dimineaţa în timp ce dormeam încă, deoarece ma culacsem la 4 dimineaţa, aud multe glasuri vorbind între ele, ca la un mare sfat. 
Apoi dintre aceste multe glasuri ,se desprinde unul singur şi spune cu fermitate:

                       "Apa !
                  La vederea  Apei , slăbirea  Apei !
                 Slăbirea Apei şi scumpirea  ei ! "

Nu-i aşa dragilor, că mari şi întortocheate sunt Căile Domnului ? Cuvintele Lui ?
Cum poate APA ca să slăbească?
Ori nu mai este din plin , ori cineva ...,vreo mână criminală ,va otrăvi Apa cea de toate zilele.
Ori pur si simplu, vor seca multe dintre IZVOARELE cu APA  cea de toate zilele, dătătoare de viaţă.
Indiferent cum ar fi, tot rău este !
                                        
                                  
Dar noi putem sa-L rugam pe BUNUL  DUMNEZEU şi pe MAICA  DOMNULUI, ca să nu-şi întoarcă Faţa SA de la noi păcătoşii,şi să ne lase curată şi răcoritoare APA cea vie ,dătătoare de viaţă.  
Să avem grijă dragilor, de cum folosim si economisim Apa cea de toate zilele, ca să ajungă şi la ceilalti frati ai nostri, care nu au deloc aceasta scumpa, nepreţuită APĂ, fara de care nimeni ,nicio vieţuitoare,nu poate supravieţui.   
                            Cu dragoste , Maria. 

6 comentarii:

  1. Se va intampla si la noi ceea ce se intampla deja in multe tari-privatizarea apei; aceasta nu mai este un bun national, al pamantului tarii, ci, precum petrolul, gazele, pamanturile, vor fi vandute de bestii altor bestii. Va fi deci o problema extraordinara sa obtinem apa de baut, vom fi siliti, asa cum deja se intampla, sa bem apa NOASTRA, imbuteliata de EI, la preturi mari, inaccesibile multora. Va ganditi la someri, pensionarii saraci, oamenii strazii, animalele de pe langa casa, castronelul de apa pus pasarilor sau animalelor de pe strada care inca nu au fost ucise in mod bestial?

    RăspundețiȘtergere
  2. Se va intampla si la noi ceea ce se intampla deja in multe tari-privatizarea apei; aceasta nu mai este un bun national, al pamantului tarii, ci, precum petrolul, gazele, pamanturile, vor fi vandute de bestii altor bestii. Va fi deci o problema extraordinara sa obtinem apa de baut, vom fi siliti, asa cum deja se intampla, sa bem apa NOASTRA, imbuteliata de EI, la preturi mari, inaccesibile multora. Va ganditi la someri, pensionarii saraci, oamenii strazii, animalele de pe langa casa, castronelul de apa pus pasarilor sau animalelor de pe strada care inca nu au fost ucise in mod bestial?
    PS, scuze daca postez de doua ori, am uitat daca am facut-o deja

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca aveti dreptate! Sinte unele tari unde apa este mai scumpa decit combustibilul... O sa ne rugam sa ploua ca sa ne stringem apa de baut ?

      Ștergere
  3. Am inteles ca si apa de ploaie este vizata; cel putin in anumite regiuni, surprise!!! tot SUA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca exista cu adevarat Dumnezeu nu va permite ca "apa noastra cea de toate zilele" sa fie manipulata de acesti neispraviti ! Aveti incredere !

    RăspundețiȘtergere
  5. Care e legatura intre existenta lui Dumnezeu si apa? El o da tuturor, oamenii si-o fura unii altora, ca si hrana de altfel.
    Si in alta ordine de idei, care ar fi meritele noastre in asigurarea apei de catre Dumnezeu? In alte parti se intampla de ani de zile, fotografiile infioratoare ale copiilor sudanezi muribunzi sunt foarte cunoscute. S-a rugat cineva pentru ei? macar atat, daca altceva nu putem.

    RăspundețiȘtergere