miercuri, 10 septembrie 2014

ACUM FIUL , ESTE SUPĂRAT PE FIUL OMULUI !

                                           14 Martie 2003 ,ora  22,10 !

                                              Dragii mei, 

În timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu şi la Maica Domnului , aud un glas fratilor, care spune ceva tare dureros pentru suflet.
Şi glasul spunea aşa :

               "Acum Fiul , este supărat pe Fiul Omului !

Clipă în care ,văd cu ochii închişi O Sfantă Biserică spre răsărit,care avea la uşa exterioară,sus la tocul uşii erau multe ramuri de liliac alb înflorit, aşezat frumos sub forma unei coroane de copac.
În mijlocul ramurilor de flori albe de liliac, asezate sub forma de coroana de copac, se află o singură crenguţă verde , cu frunze verzi de liliac, dar si aceasta avea flori albe.
În stânga ,cam la 1 metru distanţă de coroana alba de flori de liliac, văd o altă ramură de Liliac alb, dar aceasta era maronie, era uscată precum frunzele uscate.
Când glasul a spus :
         "Acum Fiul , este supărat pe Fiul Omului !",

O putere divină, mi-a apropiat de ochii mei, ramura cea uscată de liliac , în timp ce ramurile aşezate ca o corona de copac, straluceau în albul lor dumnezeiesc ,împreuna cu crenguţa din mijloul lor, care avea şi frunze verzi ;celelalte nu aveau frunze, doar flori albe.
Dragii mei, ,era ca şi cum ramura uscată de liliac ar fi fost pusa acolo de mâna omului, si uitată acolo până s-a uscat, iar florile albe, cu ramura verde din mijlocul lor, ar fi fost aduse din Cerul Sfânt de la Dumnezeu.
De aici, cred eu, şi citatul de mai sus! Ramura pusa de mâna omului la uşa Sfintei Biserici, era uscată, şi nimenea nu a mai venit ca să o mai dea jos de-acolo. Semn că , Fiul (adică noi fiii Lui Dumnezeu ) ne-am supărat pe Sfânta Biserică, pe Fiul Omului, adică pe Mântuitorul, şi nu mai dăm pe la CASA  SA, ca să avem grijă de ea şi totodată de sufletul nostru.
Eu aşa interepretez dragilor ! Daca cineva dintre voi, aveti o alta interpretare, astept cu drag ca sa comentati pe Blog.
       Să nu uităm fratilor de Sfânta Biserică. sa nu uitam de DUMNEZEU şi de MAICA  DOMNULUI.
Să nu uităm de Sfânta Biserică, şi sa nu o lăsam goală Duminica.
Să fim prezenti dragilor, cu trupul ,cu inima ,cu sufletul şi cu întreaga noastra fiinţă, ca să nu supărăm pe FIUL  OMULUI, pe Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos, căruia I se cuvine toată cinstea, slava şi închinăciunea, acum si pururea şi-n vecii vecilor ,AMIN !
                                                  Cu dragoste şi preţuire, Maria.

6 comentarii:

  1. In Isaia apare mladita de copac-prevestirea (venirii) lui Isus-teologii il vad pe Isus in mladitza; ramura verde cred ca este Isus, credinta in el. Ramura uscata este sufletul uscat al omului, din care lipseste credinta. "Fiul este suparat pe fiul Omului" cred ca are o interpretare usor diferita - Fiul este Isus, in mod clar, dar Fiul Omului se refera la samanta divina din om si din acest punct de vedere apare supararea, pentru ca oamenii, toti fii ai lui Dumnezeu, nu au mai hranit lumina dinauntru care le-a fost data.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos ! Cu siguranţă aşa este !

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare Biserica trebuie cladita intre ziduri reci sau in sufletul omului ?

    RăspundețiȘtergere
  4. “Fiul lui Dumnezeu şi Fiul Omului”

    "O mare eroare se transmite deja de milenii: presupunerea, de multe ori afirmată, că Isus din Nazaret a fost, în acelaşi timp, Fiul lui Dumnezeu şi Fiul Omului este eronată. În Isus din Nazaret s-a încarnat o parte a Divinităţii, pentru a edifica între aceasta şi omenire puntea peste prăpastia pe care omenirea-însăşi a săpat-o prin dezvoltarea exagerată a intelectului, care este legat de spaţiu şi timp. Astfel, Isus a fost Fiul lui Dumnezeu, din Care era o parte, dar El nu-şi putea îndeplini misiunea în mijlocul omenirii decât fiind carne şi sânge. În timpul încarnării, de asemenea, El a rămas Fiul lui Dumnezeu.
    Dar, de vreme ce a fost Fiul lui Dumnezeu, El nu putea fi Fiul Omului; aici sunt două lucruri diferite; El a fost, şi El este şi acum, Fiul lui Dumnezeu. Cine este, deci, Fiul Omului?
    Deja discipolii se mirau de faptul că Isus vorbea la a treia persoană când era vorba de Fiul Omului şi L-au întrebat despre acest subiect. Cronicarii au transformat în tradiţie această presupunere a discipolilor, cum că Isus, ca Fiu al lui Dumnezeu şi ca Fiu al Omului, ar fi reprezentat una şi aceeaşi persoană. Toate Scrierile s-au aşezat pe această bază şi, conştient sau inconştient, au transmis erori.
    Când Isus vorbea de Fiul Omului, el vorbea anticipând Venirea Lui. El însuşi L-a anunţat, pentru că Venirea Fiului Omului este într-o relaţie dintre cele mai apropiate cu misiunea Fiului lui Dumnezeu. El spunea: "Dar când va veni Fiul Omului...", etc..
    Şi aici este o mişcare circulară, ca peste tot în creaţie. Divinitatea a coborât către omenire, graţie lui Isus, pentru a aduce şi a însămânţa Adevărul. Sămânţa a răsărit, fructele sunt coapte şi culesul e aproape. Prin mişcarea circulară şi datorită Adevărului adus de Fiul lui Dumnezeu, omenirea trebuie să se înalţe acum, matură şi viguroasă, către Divinitate în Fiul Omului şi, prin El, trebuie să se lege din nou strâns de Dumnezeu.
    Acesta nu este un gând pur simbolic, cum îşi imaginează mulţi, ci Cuvântul se va împlini întocmai prin mijlocirea unei persoane, aşa cum a fost în cazul lui Isus. Între aceste două Persoane, Isus - Fiul lui Dumnezeu şi Fiul Omului se găseşte imensa karmă a omenirii....
    http://lotusulalb2.ro/lumina-adevarului-de-abd-ru-shin-conferinta-fiul-lui-dumnezeu-si-fiul-omului/
    Abdruschin - "În Lumina Adevărului" - Mesajul Graalului
    Ediţia Completă 1931

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este şi FIUL OMULUI, pentru că a luat chip si trup de carne. Este şi Fiul Omului, pentru că S-a născut din Om, din Prea Curata Fecioara Maria.
      S-a născut din Tată fără de mamă, şi totodată S-a născut din mamă,fără de TATĂ.
      Adică ,S-a întrupat de la Duhul Cel Prea Sfânt, din OM ; din Fecioara Maria.

      Ștergere
    2. DRAGA MEA ANONIMA SA DORI SA PUTEM LUA LEGATURA ,PRIVIND MESAJUL GRAALULUI EDITIA 1931.TEL 0758316075.

      Ștergere