duminică, 21 septembrie 2014

BIOSFERA ! O CIFRĂ A BIOSFEREI !

                                20 - 21 Septembrie 2014, ora 2,10 noaptea !

                                                                Dragii mei,

Încă nu -mi terminasem Rugaciunea, căci văd iar cu ochii închişi, văd un Cer negru, care coborâse foarte aproape deasupra Pământului.
Cerul, era atât de aproape deasupra Pământului, asa precum zboară Elicopterele cel mai sus ,  asa de aproape era Bolta Cereasca.
Pe Bolta cerească fratilor, care era total neagră , un negru precum abanosul, şi fara de stele ,a apărut pentru început  O Semilună alba, foarte stralucitoare.
Era un alb dens,precum zăpada bătătorită.

                                                                       ........

Vedeam acum Bolta Cereasca, precum această poză de mai sus.
Dar iată că aud un glas, care spune aşa :

               "O  Cifră a Biosferei !"

Apoi văd, tot cu ochii închişi Bolta Cerească ,care arăta aşa :

        .....
Şi din nou glasul spune :

                "O Cifră a Biosferei !" 

Deci ,vedeam dragii mei,  Bolta Cerească foarte aproape de Pâmânt. Nu mai exista acea înălţime fara de sfârşit.
Vedeam O Boltă Cerească neagra, fara niciun licăr de lumină, şi care avea doi Astri, asa precum in poza de mai sus.
Semiluna era spre Apus şi cu faţa, cu partea tăiată spre Luna rotundă albă, ca de gheaţă. Iar Luna rotunda  alba si densa ,era spre Rasarit. Dar ambele, erau la o distanţă mică una de cealaltă, pe Bolta Cereasca neagra, foarte aproape de Pământ.
Dragii mei, eu nu stiu ce inseamna toate acestea, despre care am scris! Daca voi cunoasteti taina celor vazute si scrise de mine, dar spuse de la Dumnezeu, atunci , astept cu mare drag si cu mult interes Comentariile voastre.
                                              Cu dragoste şi cu preţuire, Maria.


BIOSFÉRĂ (‹ fr. {i}) s. f. Înveliș discontinuu al Pământului format din totalitatea organismelor vii, împreună cu toate elementele necesare vieții. Limitele sale cuprind marginea superioară a atmosferei, litosfera și întreaga hidrosferă. Masa totală a b. este de c. 1015 t. Este unicul suprasistem al Pămîntului în care se produce substanță organică, prin procese specifice de transformare a energiei solare, apei și materiei anorganice.

4 comentarii:

 1. Ceea ce ai vazut se poate sa fie o nava de dimensiuni apropiate lunii in care se poate traii la fel ca pe pamant, numai ca aerul ce este in acea sfera, nu exista si la suprafata.
  -Toate activitatile desfasurandu-se in interior.

  RăspundețiȘtergere
 2. dMeteoritii care sunt asteptati ssi care vor aduce mari schimbari pe pamant

  RăspundețiȘtergere
 3. 16. Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte,
  17. si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei.
  18. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.

  RăspundețiȘtergere
 4. Intr-adevar , Biosfere pot fii si navele-mama (mothership) ! Termenul poate fii inteles din mai multe pct de v..."O Luna si o Semiluna" ?! Terra are un singur satelit , Luna. Deci Biosfera poate avea alt sens !

  RăspundețiȘtergere