marți, 30 septembrie 2014

UN CUTREMUR MARE DE PĂMÂNT !

                          30 Septembrie 2014, ora 3,10 noaptea !

                                                                 Dragii mei,

Abia îmi terminasem Rugaciunea, căci văd cu ochii închisi, văd la nivelul inaltimii mele, chiar mai sus decat mine, văd O întindere mare ca de pământ uscat, verde cu mult auriu , prea stralucitor acest auriu, care incepe a se clătina dinspre sud la est.
Era extrem de ameţitoare aceasta clătinare a pământului. Ceea ce vedeam dragilor, nu era un Pământ obisnuit! Ar fi putut fi fundul Mării negre, sau fundul Oceanului.
Era ca un perete de sticla  ,cu putin verde, doar smocuri de verde, restul era precum nisipul in razele Soarelui. Ceea ce mi-a atras atentia în mod deosebit, era înălţimea acestui perete transparent, care se cutremura precum valurile marii involburate.
Era extrem de ametitoare, aceasta miscare de leganare puternică. 
Daca ar fi sa-mi dau si eu cu părerea ,as crede ca va fi UN  CUTREMUR  mare,care va afecta si muntii şi Oceanul sau Marea.
Dar pot gresi! Cert este ca, nu era UN  CUTREMUR  obisnuit  ! Ci unul deosebit si ca loc,iar ca si orientare era  spre Sud-est, si ca intensitate  era foarte mare! 
Miscarea a ceea ce vedeam ,era ca si prin leganare puternica! Asa cum miscam sita in mainile noastre, cand cernem faina.
Dragilor, eu nu stiu unde si cand, va avea loc acest CUTREMUR  PUTERNIC ! Dar el va avea loc, fie din cauze naturale, fie de la eventualele bombardamente. 
Stati linistiti, ROMANIA este ocolita de Cutremure Devastatoare !
                                           Cu dragoste, 
                                                          Maria.

4 comentarii:

  1. Arma numita HAARP pe care o detin americanii poate provoca cutremure in orice loc de pe glob , sau alte anomalii climatice , nu mai este un secret. Poate americanii vazand ca toate eforturile lor de a provoca inceperea unui razboi in Ucraina sau in Republica Islam nu dau roade , s-au gandit sa "atace" altfel pacea lumii , si anume prin catastrofe geoclimatice .Sa-i feresca Dumnezeu pe locuitorii acelor teritorii de asemenea dezastre naturale ce ar putea sa se produca de la un cutremur catastrofal : inundarea de catre apele marii a unui teritoriu vast , schimbarea cursului unor fluvii si de aici seceta unor teritorii care raman fara sursa lor de apa si deci foamete !Multe pot fi distrugerile aduse de un cutremur in afara de pierderi de vieti omenesti !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara,doamna Maria. Am o nelamurire in legatura cu mesajul de mai sus. Spuneti : "ar putea fi fundul Marii Negre".Dupa cum se stie,la fundul Marii Negre exista o punga foarte mare de gaz. In cazul unui cutremur,nu neaparat foarte mare ca magnitudine,aceasta punga ar urca si,in contact cu oxigenul din aer,ar provoca o explozie care ar produce daune foarte mari la tarm si nu numai. Acest cutremur-declansator al exploziei ar putea avea cauze naturale sau,in contextul razboiului civil din Ukraina,ar putea fi provocat intentionat. Daca acel sud-est din mesaj (nu mi-e clar cum stabiliti) se refera la SE tarii noastre cam acesta ar fi scenariul. Pentru a nu mai pomeni de Marea Getica aflata sub Bucuresti care ar putea fi "deranjata" la randul ei intr-un asemenea context. Avand in vedere cele de mai sus,cand va referiti in finalul mesajului la faptul ca Romania va fi ferita de un cutremur devastator va referiti doar la unul cu epicentru in Vrancea? Fiindca mentionand Marea Neagra,aduceti totusi in discutie si Romania nu doar litoralul rusesc,turcesc sau de alt fel.
    Multumesc pentru eventualele lamuriri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara ! Eu nu am spus ca se va produce în ROMANIA!
    Asa cum am vazut eu,,eram cu faţa spre SUD-ESTUL acelei părti.
    Ca ROMANIA este ocolita de CUTREMURE DEVASTATOARE, asa ma primit eu MESAJ de Sus,de la DUMNEZEU.
    Daca se va intampla o calamitate din pricina unui CUTREMUR, atunci nu va fi la noi.
    Dar ceea ce mi s-a arătat a fost cu totul diferit. Nu poate fi vorba de UN CUTREMUR firesc, natural. Nu stiu ce va fi ,dar vom afla in timp! S-ar putea sa fie vorba de OCEAN..., nu pot sa-mi dau cu presupusul! Cand primesc mesaje, nle scriu exact asa cum imi sunt spuse. Totul se petrece cu viteza fulgerului! Dar acum nu-mi mai este greu. Sunt 17 ani de -atunci. Numai ca eu de vreo 15 ani, am inceput a scrie ceea ce traiesc. La inceput le luam drept vise. După aceea a avut BUNUL DUMNEZEU grijă, ca sa ma faca sa inteleg toate, rând pe rând. Vom vedea! Oricum nu trebuie sa ne gandim ca va fi la noi dezastru! Nu va fi !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.obiectiv.info/profetia-lui-nostradamus-care-are-loc-acum-la-marea-neagra_55544.html

    RăspundețiȘtergere