luni, 22 septembrie 2014

SFÂNTA CUVIOASĂ MAICA PARASCHEVA DE LA IAŞI , CHIAR FACE MINUNI !

                                              
                                                28  August 2003 ,ora 6,30 !

                                                                       Dragii mei, 

Minunile  Sfintei Cuvioase PARASCHEVA , chiar se înfăptuiesc !
Sunteţi necăjiţi, tristi , bolnavi, sau deznadajduiţi, alergaţi cu toată inima ,cu tot sufletul la Racla cu Sfintele Moaşte ale Sfintei Cuvioasei Maica Parascheva de la Iaşi.
Atingeţi cu mâinile Trupul Sfânt, iar cu sufletul şi cu inima, spuneţi-i durerea şi îngrijorarea, căci vă asigur că, vă va auzi Rugaciunea,şi în aceeaşi clipă o va duce Mântuitorului Iisus Hristos.
Iar acum dragilor, o sa va spun MINUNEA din Sfanta Mitropolie Iasi, aici unde se afla RACLA cu Sfintele Moaste a Cuvioasei PARASCHEVA, pe care o sarbatorim la 14 Octombrie !
În această dimineaţă de august 2003, aud un glas tare rugator fratilor; un glas care implora pe Sfanta Cuvioasa PARSCHEVA, asa :
                  "Sfântă Parascheva !
                Sfântă Cuvioasă Parascheva !
              Sfântă Cuvioasă ! 
              Tu ai puterea s-o aduci înapoi ! "

Clipă în care ,nu mai sunt in patul meu, ci sunt cu sufletul în Sfanta CATEDRALA. 
Chiar sub candelabrul din mijlocul Bisericii. În dreapta mea, văd Sfanta Racla cu Sfintele Moaste ale Prea Cuvioasei Parascheva. În interior doar câteva persoane, care erau tare agitate si foarte triste, îngrijorate.Trei persoane se plimbau de ici colo, prin Sfanta Biserică şi se ţineau cu mâinile de cap, rugandu-se cu glas tare, la Cuvioasa Parascheva. Era mare jale acolo. Acei puţini oameni, păreau ca o familie, care trecea printr-o cumplită Tragedie.  
Aud din nou glas de implorare , pentru Cuvioasa Parascheva :

                     "Sfântă Cuvioasă Parascheva, numai Tu ai puterea ca să o aduci înapoi !"

În această clipă fratilor, văd deasupra Sfântului Altar, deasupra Usilor Sfinte, în dreapta cum stă Părintele cu faţa spre credinciosi, imediat sub Catapeteasmă, cum din interiorul Sfantului Altar, iese spre în faţă, deasupra Usii Sfinte, iese O Mână finuţă, rozie , din carne si oase.
Mâna ieşea din ce în ce mai mult de pe sub Catapeteasma,din interiorul Sfantului Altar.
                               ..

Apoi se retrage puţin , după care iese şi mai mult.
Minunea dragilor, se înfăptuia sub ochii mei ! Numai eu o puteam vedea; acele câteva persoane care se rugau , nu o puteau vedea.
Asadar fratilor, Cuvioasa Parascheva a întins o mână, mâna Sa dreaptă ,pentru acei credinciosi care, o implorase ca sa aduca înapoi pe cineva drag lor.  
În chiar acele clipe,Ruga acelor oameni, a fost auzită şi de aici ,urmau doar alte câteva clipe spre înfăptuirea Marii  Minuni! 
                                 
                                          

                ..

După ce braţul drept al Sfintei Cuvioase Parascheva , a iesit aproape tot din Sfantul Altar, a mai stat doua ,trei secunde, după care s-a retras.
Fiţi convinsi dragii mei, că Rugaciunile fiecaruia dintre noi, sunt auzite si se implinesc după Credinţa ce o avem în suflet fiecare dintre noi.
Dragii mei, cum se apropie Sfanta si Marea Sarbatoare a Sfintei Cuvioase Parascheva, de la 14 Octombrie, vă îndemn cu toata inima, ca sa mergeţi mai din timp, si sa nu va lăsaţi până în ultimele zile, când se aglomereaza foarte tare, si cand abia daca putem ajunge la Sfanta RACLA ca sa o atingem. De Rugaciune.....,nici nu poate fi vorba, la o asemenea aglomeratie!
Avem 365 de zile într-un an, în care putem merge în liniste la Sfintele Moaste ale Sfintei Cuvioase PARASCHEVA , si sa ne rugăm cu inima si cu sufletul , si sa fim încredinţaţi ca vom fi ascultaţi ,iar ceea ce cerem în Rugaciune se va împlini.
                                         Cu dragoste si cu preţuire, Maria.

2 comentarii:

  1. f frumos ' si eu mi aas dori sa reiau o viata normala' cu o credinta adevarata'
    'spre mant'uire' vineri merg la sfanta'
    cu respect ' mariana

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut cu ochii mei in apropierea raclei cum se comporta o demonizata!
    Dati-va seama ca nu se mai putea misca inainte ,doar inapoi, in timp ce din spate ,sa nu exagerez cel putin 60-70 de oameni impingeau sa ajunga la sf.Parascheva.
    Striga din rasputeri: Lasati-ma sa merg inapoi ca nu ma primeste sfinta!
    Daca nu eram in putere,ma calcau in picioare cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere