marți, 16 septembrie 2014

CUMPLIT !!! S - A ADEVERIT ! FETIŢA DISPĂRUTĂ A FOST GĂSITĂ MOARTĂ !


                                                            Dragii mei, 
Scriam pe 31 August 2014, că O Fetiţă dispărută , va fi găsită moartă!
Daliana, fetiţa dispărută în muntii Retezat, a fost găsită moartă în ziua de 14 Septembrie 2014, în Lacul Gura Apelor din judeţul Hunedoara.
Fetiţa s - a rătăcit în 20 August 2014, în muntii Retezat.
Fetiţa s-a rătăcit ! Un glas mi-a spus aceasta, in această clipă !
Fetiţa ar fi dorit ca să se intoarca,dar nu mai cunostea drumul inapoi !  Nimeni sa nu se îndoiasca de acest lucru! 
DALIANA, s-a rătăcit !  Daliana , nu a mai stiut sa se intoarca in tabără! 
Şi iată fratilor, cum intre timp am primit Mesaj despre aceasta fetiţă, si cum mi s-a spus ca : nu va mai fi găsită în viaţă , şi ca e clar că e moartă!
Cititi dragii mei, articolul meu, cu cele primite de Sus, apoi accesati şi linkurile de mai jos.
Ma cutremur si eu, de repeziciunea cu care se implinesc toate câte scriu.
  

duminică, 31 august 2014


O FETIŢĂ DISPĂRUTĂ , VA FI GĂSITĂ MOARTĂ !

                                             30 -  31 August  2014,  ora 2,55 noaptea !

                Şi iarăşi în timp ce scriam la articolul anterior dragilor, aud glas care spune aşa :

                       "Îmi caut fata şi-acuma !
Şi văd fratilor, o gheena de gunoi, cum sunt cele de la Blocuri, şi aici o femeie brunetă, tânără, cauta cu un betisor printre gunoaie, spunând că îşi caută fata dispărută.
Dar un alt glas,intervine şi spune aşa :
                                    N-o mai găsiţi în viaţă .
                  E clar ! 
 Dar tânăra spune căutând printre gunoaie :
                                   Numai dacă , n-o fi furat-o cineva !"

Dragii mei, din nefericire vom auzi de o Fetiţă pierdută şi găsită moartă,
Asta este lumea în care traim şi în care se întâmplă multe dezastre şi crime.
Dar va veni Iisus Hristos şi va pune din nou orânduire în toate.
                             Cu dragoste, Maria.     


EXCLUSIV. Fetiţa dispărută în Retezat, găsită moartă. Cadavrul ...

Jurnalul Naţional-Sep 14, 2014
După îmbrăcăminte, s-a stabilit că e vorba de Daliana Rădoi, fetiţa dispărută, în urmă cu trei săptămâni, în Munţii Retezat. Ultima oară ea ...

EXCLUSIV. Fetiţa dispărută în Retezat, găsită moartă. Cadavrul fetiţei a fost descoperit în lacul Gura Apelor

Autor: Adriana Oprea-Popescu 14 Sep 2014 - 12:06
Ieri dimineaţă, poliţiştii din Haţeg au fost sesizaţi de doi pescari că în lacul Gura Apelor (judeţul Hunedoara) a fost găsit cadavrul unei tinere. După îmbrăcăminte, s-a stabilit că e vorba de Daliana Rădoi, fetiţa dispărută, în urmă cu trei săptămâni, în Munţii Retezat. Ultima oară ea fusese văzută, chiar în seara zilei dispariţiei, în zona Barajului Gura Apelor.

La o examinare sumară a cadavrului nu au fost constatate leziuni externe, însă cauza morţii, data decesului şi alte eventuale leziuni vor putea fi stabilite doar în urma autopsiei. Cercetările sunt în derulare.

Dosar penal

Daliana Rădoi avea 14 ani şi a dispărut în Munţii Retezat la 20 august. Procurorii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Sunt cercetaţi toţi aceia care ar fi putut să o ajute pe Daliana şi, din motive necunoscute, n-au făcut-o.

Astfel, miercuri, 20 august, chiar în ziua dispariţiei, după ce a plecat din tabăra aflată în Poiana Pelegii, fetiţa s-a întâlnit cu câţiva muncitori, în apropierea Barajului Gura Apelor. Locul respectiv se afla la circa 20 de km depărtare de tabără. Era în jurul orelor 21:00. Daliana a întrebat care e drumul spre Haţeg, iar oamenii i-au arătat direcţia. Şi, deşi afară era întuneric, iar zona respectivă este periculoasă noaptea şi pentru un adult care cunoaşte împrejurimile, muncitorii au declarat că au lăsat-o pe Daliana să plece. Singură, în întuneric, pe munte. Ea ar fi luat-o în direcţia opusă celei pe care au indicat-o ei, spun acei oameni, care adaugă şi că ei ar fi încercat, fără succes, să o convingă pe fată să rămână să înnopteze acolo.

Început ratat

Daliana avea 14 ani şi a dispărut la 20 august dintr-o tabără organizată de un preot în Poiana Pelegii (judeţul Hunedoara). Era în jurul orelor 16:00. Când şi-a dat seama că fata lipseşte, preotul a plecat imediat în căutarea ei. Apoi, a anunţat dispariţia la punctul de salvare montană, cantonat pe perioada de vară în Poiana Pelegii. Salvamontiştii au căutat fata, la rându-le, până în jurul orelor 22:00, însă au anunţat dispariţia la 112 abia a doua zi de dimineaţă. Cel mai probabil, dacă fata era ratăcită, iar căutările ar fi fost extinse cu mai multe forţe încă din seara dispariţei, spre Barajul Gura Apelor, Daliana ar fi fost găsită, la timp şi în viaţă.

Joi, 21 august, operaţiunile de căutare au fost preluate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Decebal” Hunedoara. A doua zi, a fost înfiinţat “Comandamentul Operaţional sub coordonarea Instituţiei Prefectului Judeţului Hunedoara”, care coordona căutările şi, implicit, angajaţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, Serviciul Public Judeţean Salvamont Hunedoara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Direcţia Silvică Hunedoara.

Prin lege, de organizarea căutărilor minorilor dispăruţi, indiferent de împrejurările dispariţiei lor, se ocupă doar Poliţia Română, care are atribuţii şi competenţe în acest domeniu. În cazul Dalianei, poliţiştii au ajuns la comanda operaţiunilor abia sâmbătă. La 70 de ore de la dispariţie.

Anchetă penală în cazul elevei dispărute în Retezat. Daliana Rădoi e de negăsit

fetita_disparuta_munti_daliana_radoi.jpg

Daliana radoi,fetita,disparuta,retezat,cautari,ancheta
Daliana Rădoi este de negăsit de miercuri, 20 august

Adolescenta dispărută în Munţii Retezat a fost găsită înecată la barajul Gura Apelor



Eleva de 14 ani care a dispărut în urmă cu aproape o lună în Munţii Retezat a fost găsită moartă în lacul de acumulare de la barajul Gura Apelor, la circa 20 de metri de mal.

 0  0  0  0  43
Fetita disparuta in Muntii Retezat a fost gasita inecata la barajul Gura Apelor
Fetiţa dispărută în Munţii Retezat a fost găsită înecată la barajul Gura Apelor
Fata de 14 ani, din Hunedoara, care a dispărut la sfârşitul lunii august din tabăra din Munţii Retezat în care se afla a fost găsită moartă în lacul de acumulare de la barajul Gura Apelor. Fata suferea de autism şi se afla în tabără, în Munţii Retezat, potrivit România Tv.
Cei care au văzut trupul neînsufleţit al fetei plutind pe apă au fost doi pescari care au şi sunat la numărul de urgenţă 112. Fata a fost recunoscută după haine.
"În cursul acestei dimineţi (duminică n.r.), poliţia oraşului Haţeg a fost sesizată de doi pescari cu privire la existenţa unui cadavru care plutea pe coada lacului de acumulare de la barajul Gura Apelor, la circa 20 de metri de mal, în zona denumită Lăpuşnicul Mare. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că este vorba despre Daliana. Din primele verificări, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. Poliţiştii vor continua cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care şi-a pierdut viaţa. Minora a fost găsită la suprafaţa lacului. Minora a plecat din locul de campare cu un ghiozdan în care avea câteva lucruri personale şi certificatul de naştere", a declarat, la România TV, Laura Bradu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.
Rudele fetiţei dispărute în Munţii Retezat au făcut destăinuiri emoţionante despre viaţa ei nefericită. Daliana a crescut de mică în orfelinate. Bunicul ei spunea că fata trăia o adevărată dramă: tatăl nu a recunoscut-o niciodată, iar mama este bolnavă psihic şi nu îi putea oferi afecţiunea de care avea nevoie, potrivit România TV.
Daliana fusese văzută ultima oară în zona barajului de la Gura Apei. De atunci însă, nimeni nu a reuşit să îi mai dea de urmă. Ea a dispărut în timp ce se afla în tabără cu alţi 25 de copii şi plecaseră pe un traseu însoţiţi de un preot.
- See more at: http://www.b365.ro/adolescenta-disparuta-in-muntii-retezat-a-fost-gasita-inecata-la-barajul-gura-apelor_215016.html#sthash.nitfcc7Y.dpuf
  1. DRAMĂ - Fetiţa de 14 ani dispărută în Retezat a fost găsită ...

    www.realitatea.net/povestea-dramatica-a-adolescentei-...Translate this page
    2 days ago - Fetiţa de 14 ani care a dispărut în urmă cu o lună în Munţii Retezat a fost ... Legiştii au ajuns la concluzia că este voba despre micuţa Daliana ...

    1. Jurnalul Naţional ‎- 1 day ago
      După îmbrăcăminte, s-a stabilit că e vorba de Daliana Rădoi, fetiţa dispărută, în urmă cu trei săptămâni, în Munţii Retezat. Ultima oară ea ...

    More news for daliana fetita disparuta







  2. Fetiţa dispărută în Retezat a fost căutată de cine nu trebuie

    jurnalul.ro/.../fetita-disparuta-in-retezat-a-fost-cautata-...Translate this page
    Aug 24, 2014 - Daliana, fetiţa de 14 ani pe care zeci de oameni o caută acum prin Munţii ... Printr-un miracol, o fetiţă dispărută de 11 zile în taigaua siberiană a ...

9 comentarii:

  1. Pe langa supararea produsa de aceasta tragedie, nu mi se pare corect sa fie acuzat preotul care a organizat tabara. Eu cred totusi ca fata chiar a vrut sa plece si se pregatise pentru asta. Evident, s-a ratacit. Muncitorii au avut un comportament cel putin ciudat- si de aici, filmul se rupe.Daca intr-adevar, au vrut sa o opreasca si ea nu a vrut, nu exista decat o singura explicatie: fata avea intalnire si deja intarziase.Crescuse in orfelinat, foarte probabil cu intelect de limita (foarte raspandit printre copii aflati in case de copii-este un efect direct) si ea stia un singur lucru. Daca Domnul nu i-ar fi luat viata (cum oare, totusi?) poate ca soarta ei ar fi fost mult mai rea. Banuiesc cu ce se ocupa persoana cu care isi daduse intalnire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Preotul i-a avut in grija sa ! Sigur ca este vinovat moral ! E ca si cum am duce copilul la gradinita ,sau la scoala, iar cand mergem sa-l luam, ni se spune ca a plecat! Cum ar fi ? Nu luam la intrebari educatoarea, profesorul ? Est vinovat Preotul. Din punct de vedere moral, este vinovat !

      Ștergere
  2. Unii preoti, foarte putini din pacate, organizeaza asemenea tabere pentru copiii cu probleme. Apoi, a organiza nu inseamna ca era singur-erau mai multi educatori cu copiii. Fata nu a cunoscut persoana cu care voia sa se intalneasca, in timpul excursiei, ci mult inainte. Preotul avea legaturi cu acea casa de copii si in mod sigur avusese discutii si cu fata. Dar pentru ca la teologie NU se face psihologia copilului, iar cea a copilului institutionalizat nici atat, el s-a lasat pacalit de adolescenta. Stiu ce se intampla in casele de copii si e foarte clar ca fata, intr-o perioada vulnerabila hormonal si deja foarte vulnerabila emotional, a promis celui care o "iubea" ca nu va spune nimic. In excursii, copiii foarte des se duc prin stufaris, pentru ca nu au toaleta in padure. NU preotul trebuia sa se duca dupa ea, atunci cand au vazut ca fata pleaca rapid si s-au gandit ca are vreo nevoie. Se pare de asemenea, ca acea casa de copii era aproape. Foarte des copiii pleaca din casa, fac ce fac si se intorc. Sunt lucruri "normale" in casa de copii si educatorii nu mai baga de seama. Din nefericire, singurul alinator, preotul, va opri toata aceasta activitate de misionarism al iubirii. Eu nu sunt habotnica si nici nu cred in preoti ca in soare. Dar sunt CATIVA preoti in toata tara asta care sunt dedicati muncii cu copiii nefericiti si cu batranii; pentru ei va fi intristare. NU cunoasteti deloc realitatea casei de copii, nu e nici o legatura cu scoala si cu gradinita. Organizator inseamna ca omul s-a straduit sa faca rosrt de sponsori, sa aiba ceva bani pentru apa si o gustare pe drum, ca sa poata scoate copiii cateva ore din acel iad. NU el era cel care supraveghea copiii, dar din nefericire, mizeriile care sunt jurnalistii de azi-inculti, latratori si disperati sa se remace prin rau, au facut o asemenea prezentare, fara sa aiba habar despre ce este vorba. Nu e prima data cand distrug oameni nevinovati. Mai ganditi-va putin la ce s-o fi intamplat cu fata. Intr-o LUNA de zile, chiar ratacita, ar fi intalnit padurari, taietori de lemne, chiar excursionisti. Nu avea cum sa moara daca nu i s-ar fi facut un rau in mod intentionat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum am recitit articolul- se spune ca in ziua disparitiei a fost intalnita de muncitori la 20 de kilometri de tabara. Chiar un adult nu poate parcurge pe jos, in padure, pe drum accidentat, atatia kilometri. IMPOSIBIL pentru fata de 14 ani, fara nici un antrenament in domeniu. Sa nu credeti ca fac vreun sport, ceva, ori macar educatie fizica in casa de copii. Aici e altceva si sper din toata inima sa nu mai avem parte din nou de o eroare judiciara, pentru a face sa taca ignorantii latratori-ziare si posturi de televiziune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FETIŢA DALIANA, nu a ajuns singura in mijlocul LACULUI ! Daliana a fost dusa acolo, nu s-a dus pe picioarele ei !
      Acum sunt si mai sigura de ceea ce simt in sufletul meu, referitor la moarte fetiţei. Un glas mi-a spus : DALIANA , NU S- A DUS PE PICIOARELE EI , IN MIJLOCUL LACULUI ! Mai mult de -atât, ce poate fi mai clar ? DALIANA, a fost ucisa ! Nu stiu cum, dar asa a fost !

      Ștergere
    2. Multumim frumos pentru ideea dvs. Aveti dreptate! DALIANA ,nu putea parcurge pe jos 20 km ! După Mesajele pe care le-am primit, si după km pe care i-a parcurs fetita, după distanta de 20 m de la malul lacului,DALIANA a fost ucisa !

      Ștergere
  4. Aveti perfecta dreptate, asa este. Prea usor ne lasam pacaliti de presa. Daca doamna Maria se concenreaza, poate primeste ceva mesaje despre cum au decurs lucrurile cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fetiţa DALIANA, s-a rătăcit ! Voia să se intoarca ! Nu s-a aruncat singura in acel lac! Cineva,ceva ,s-a intamplat! Daca va fi dusa la IML, se va afla multe secrete, despre ce s-a intamplat cu ea,,inainte de a fi înecată !
      DALIANA, voia ca sa traiasca! S-ar putea ca sa mai primesc MESAJE in legatura cu DALIANA! Amintiti-va ce scrie in articol : NUMAI DACA NU O FI FURAT-O CINEVA ! Acei oameni oieri, mint ! MINT DE INGHEATA APELE! Au legatura cu MOARTEA FETITEI ! Au furat-o, au sechestrat-o cred, după care stim finalul! Nu isi aveau rostul cuvintele : NUMAI DACA NU O FI FURAT-O CINEVA ! Cineva a ademenit-o pe fetită de s-a indepărtat de grup ! DALIANA ,nu s-a inecat singura! DALIANA, AM CURAJUL CA SA SPUN : A FOST UCISA, PRIN INECARE ! Vom trai si vom vedea! Numai cei de la IML, sa/si faca treaba cinstit!

      Ștergere
  5. Da, acum sunteti mai aproape de adevar, ma tem insa ca nu se va face cu adevarat dreptate, ci vor fi impartite pedepse la intamplare. Iar cel care A CHEMAT-O pe fata-altfel nu ar fi plecat asa de pregatita de drum, va ramane necunoscut, E adevarat, s-a ratacit, dar scopul plecarii ei era la fel de vinovat (vorbesc de cel care a ademenit-o), daca ajungea acolo unde voia, soarta ei ar fi fost mult mai cumplita. Poate prin moarte a fost salvata de un chin indelungat. Voia Domnului.

    RăspundețiȘtergere