marți, 16 septembrie 2014

CUTREMURATOR ! S -A ADEVERIT ! SUTE DE MORTI IN NAUFRAGIUL DIN MEDITERANA !

                                                              Dragii mei, 

Scriam în noaptea de 1 iulie 2014, că am văzut o barca cu oameni în larg care s-a rasturnat , iar oamenii abia reuseau să se tina la suprafata, si că barca era cu faţa în jos răsturnata!
Dragii mei, exact asa o barca vazusem ,precum aceasta de mai jos:
                                  

          

...

Iata dragilor si articolul meu din 1 iulie 2014 !

Multumesc din suflet, cititorului care mi-a trimis stirea! Eu nu stiam ca s-a adeverit! 

marti,1 iulie 2014


O BARCĂ CU OAMENI , SE VA RASTURNA ÎN MIJLOCUL APEI MĂRII NEGRE !

                         30  Iunie - 1  Iulie  2014 , ora 2,50 din noapte !

Abia mă băgasem în pat şi stând cu ochii închişi, văd un Cer de noapte, un amurg  transparent. Şi spre Sud ,în largul Mării ,putin mai la distanta de o Insulita,de o stâncă , asa cum se vad în MARE, acele Insulite făcute de mâna omului, văd O  Barcă, în care se afla câteva persoane. Putea fi şi O Barca pneumatică. Brusc ,Bărcuţa se răstoarnă spre partea Insulitei , cu faţa în jos.
Toti oamenii din acea Bărcuţă , au căzut în apă. Nu stiu câti erau, dar vedeam vreo 5 capete. care încercau sa se tina la suprafaţă si să se agaţe de Barca ,care era cu faţa în jos în apă.
Cerul fiind ca un amurg, vedeam apa lucioasă , ca fiind albastra la culoare si cu mici valuri .
Din nefericire dragilor, vom auzi în timp, de acest tragic incident!
                                        Cu dragoste, MARIA
         

Peste 500 de imigranţi, dispăruţi într-un naufragiu în Mediterană. Accidentul ar fi fost provocat intenţionat

                      ..

Dumnezeu să-i odihnească în pace, alături de Dreptii Săi !


Peste 500 de imigranţi, dispăruţi într-un naufragiu în Mediterană. Accidentul ar fi fost provocat intenţionat 418
Foto: mariovittone.com
Aproximativ 500 de imigranţi sunt daţi dispăruţi, după ce ambarcaţiunea în care se aflau s-a scufundat săptămâna trecută în Mediterană, un naufragiu care ar fi fost provocat de călăuze, potrivit unor supravieţuitori, a anunţat luni Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM).
Supravieţuitorii - doi palestinieni salvaţi joi în apropiere de Malta, de un portcontainer panamez - susţin că naufragiul a fost provocat intenţionat de călăuze, informează AFP, potrivit Mediafax.

Autorităţile italiene au deschis o anchetă, iar dacă aceste informaţii vor fi confirmate "va fi vorba despre cel mai grav naufragiu din ultimii ani", cu atât mai mult cu cât nu ar fi vorba despre un accident, ci despre o "crimă în masă", a denunţat organizaţia.
Debarcaţi sâmbătă de către portcontainer la Pozzallo, în sudul Siciliei, cei doi tineri, interogaţi separat, au povestit că au plecat de la Damietta, în Egipt, împreună cu alte aproximativ 500 de persoane, între care se aflau sirieni, palestinieni, egipteni şi sudanezi.
Potrivit mărturiilor celor doi palestinieni, originari din Fâşia Gaza, traficanţii de persoane i-au obligat pe imigranţii clandestini să schimbe ambarcaţiunea, cerându-le, miercuri, să sară într-o ambarcaţiune mai mică şi, aparent, mai precară.
Când pasagerii s-au răzvrătit, traficanţii, care se aflau la bordul altui vapor, au împins cu acesta în zona pupei ambarcaţiunii imigranţilor, care s-a scufundat. Cei doi palestinieni au fost salvaţi din apă o zi şi jumătate mai târziu.
"Alţi nouă supravieţuitori au fost salvaţi de nave greceşti sau malteze, dar se pare că toţi ceilalţi au pierit", a declarat Flavio Di Giacomo, un purtător de cuvânt al OIM în Italia.

    1. Mediafax ‎- 17 hours ago
      Sute de imigranţi, dispăruţi într-un naufragiu în Mediterana care ar fi fost provocat intenţionat: "Ar putea fi cel mai grav naufragiu din ultimii ani".

    More news for naufragiu in mediterana








  1. Naufragiu marea mediterana - Ziare.com

    www.ziare.com/articole/naufragiu+marea+mediteranaTranslate this page
    Naufragiu marea mediterana. Un nou naufragiu a avut loc, vineri, in Marea Mediterana, la opt zile de la cel care a dus la moartea a peste 350 de refugiati.

Sute de imigranţi, dispăruţi într-un naufragiu în Mediterana ...

www.replicaonline.ro/sute-de-imigranti-disparuti-intr-...Translate this page
10 hours ago - Sute de imigranţi, dispăruţi într-un naufragiu în Mediterana care ar fi fost ... s-a scufundat săptămâna trecută în Mediterana, un naufragiu care ar

Sute de imigranţi, dispăruţi într-un naufragiu în Mediterana care ar fi fost provocat intenţionat: "Ar putea fi cel mai grav naufragiu din ultimii ani"

Până la 500 de imigranţi sunt daţi dispăruţi după ce ambarcaţiunea la bordul căreia se aflau s-a scufundat săptămâna trecută în Mediterana, un naufragiu care ar fi fost provocat de către călăuze potrivit unor supravieţuitori, a anunţat luni Organizaţia Internaţională pentru Migraţie, relatează AFP.

Sute de imigranţi, dispăruţi într-un naufragiu în Mediterana care ar fi fost provocat intenţionat: "Ar putea fi cel mai grav naufragiu din ultimii ani" (Imagine: Arhiva AFP/ Mediafax Foto)
Doi palestinieni, salvaţi joi în apropiere de Malta de către un portcontainer panamez, au declarat că la bord se aflau aproximativ 500 de persoane, a anunţat Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM). Călăuzele au provocat naufragiul în mod intenţionat, susţin cei doi, citaţi de Organizaţie.
Autorităţile italiene au deschis o anchetă, iar dacă aceste informaţii vor fi confirmate "va fi vorba despre cel mai grav naufragiu din ultimii ani", cu atât mai mult cu cât nu ar fi vorba despre un accident, ci despre o "crimă în masă", a denunţat organizaţia.
Debarcaţi sâmbătă de către portcontainer la Pozzallo, în sudul Siciliei, cei doi tineri, interogaţi separat, au povestit că au plecat de la Damietta, în Egipt, împreună cu alte aproximativ 500 de persoane, între care se aflau sirieni, palestinieni, egipteni şi sudanezi.

Un comentariu:

  1. Ma gandesc, cati oameni au fost ucisi de acele bestii si nu a scapat nimeni care sa spuna, pana acum. Evident, erau profesionisti in ale crimei. Fiii celui cu coarne se inmultesc.

    RăspundețiȘtergere