marți, 30 septembrie 2014

UN VULTUR CE AVEA CAP DE ŞARPE ! SAU UN ŞARPE CU ARIPI DE VULTUR !



                                                30  Septembrie  2014 , zori de zi !

                                                                         Dragii mei ,

Astăzi în zori, O Lumină puternică alunga întunericul noptii albastre, si vad spre Est ,cum apare ca de pe un alt tărâm, asezat pe ceva mai inalt , ca si pe o stancă, un  Vultur la prima vedere!
Un Vultur cu penajul de un verde deschis, un verde brumat!
Numai că, acest VUTLTUR nu avea cap de Vultur.
Ci avea un cap de Şarpe, lung de circa 70-80 cm!
Da, dragii mei. Vedeam UN  VULTUR ,precum acesta din poza, cu aproximatie.
Aripile-i erau foarte mari si stufoase, le tinea pe langa trup, doar usor depărtate de trup.
Când s-a asezat pe acea stânca, am crezut ca este UN VULTUR obisnuit, apoi a ridicat capul, şi spre uimirea  mea , capul Vulturului ,nu era de vultur .Ci era un cap de şarpe , precum acesta din poza de mai jos, doar că era verde brumat ,ca si penajul, si care verde ,se asemăna cu nuanţa de verde  din aceasta poză ,partea din mijloc ,de mai jos.
                          
 
Închipuiti-vă fratilor, o ramura de copac, sau un varf de stanca, pe care poposeste UN  VULTUR de culoare verde brumat, si cand ridică capul ,vedem un Şarpe, cu trup si aripi de vultur.   


                  ...

 ..

Îi vedeam trupul tot, era foarte pufos, voluminos, verde, capul de şarpe lucios si care se misca, privea si spre mine, si spre Apus si spre Răsărit.
De altfel, ma privea fix, de parca pe mine mă căuta. 
Dragii mei, chiar nu stiu ce insemnătate ar putea avea , cu  tot ce inseamna RELIGIE ! 
  Dar cu siguranta trebuie sa fie ceva foarte important. Ceva care are o mare însemnătate în Istoria Religiei.
Dacă voi stiti dragilor, am sa va rog sa va spuneţi părerile aici pe Blog.
                                          Cu dragoste, Maria.

5 comentarii:

  1. Este vorba de Sf. Ioan Evanghelistul, al carui simbol este vulturul, iar in iconografia crestin ortodoxa are haina verde (si cu rosu). Pe de alta parte, imaginea se leaga si de ocredinta (eu as zice adevar simbolizat) care este exploatata mai mult de catolici, Daca la ortodocsi el e zugravit mai degraba ca un batran, la catolici este tanar, tinand in mana o cupa (amintind de ultima cina)- aceasta cupa contine vin otravit iar Sf Ioan prin puterea sa si a Duhului Sfant scoate aceasta otrava din vin, otrava care iese din cupa sub orma unui sarpe. In acest fel, indirect, sarpele este asociat cu Sf. Ioan Evanghelistul si nu are nimic de-a face cu ispitirea din Facerea.
    Viziunea este extrem de serioasa, Sf Ioan avand misiunea de a "desparti apele" (viata de moarte)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari celui ce a scris mai sus! Competenta interpretarea!
    Stiam si eu ca vulturul este reprezentarea in iconografie a Sf.Ioan Evanghelistul, dar nu puteam face legatura cu sarpele.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Coloarea verde si descrierea mie imi amintesc de
    Zeul Quetzalcoatl cel care are culoarea verde.

    Quetzalcoatl ("șarpele cu pene") este zeul suprem în mitologia aztecă. El este întâlnit însă și în celelalte mitologii din Mezoamerica și este înfățișat de cele mai multe ori ca un gigantic șarpe cu pene, după cum ne arată și numele.
    Atribute

    Semnificația adevărată și atributele lui Quetzalcoatl variază de la o civilizație la alta. De obicei el este asociat cu "steaua dimineții", în timp ce fratele său geamăn, Xolotl, este personificarea "stelei amurgului". În realitate steaua dimineții este aceeași cu cea a înserării, fiind însăși planeta Venus, dar aztecii credeau că sunt două astre diferite. În calitatea de zeu al luminii matinale, Quetzalcoatl a primit titlul de "Tlahuizcalpantecuhtli", ceea ce înseamnă "stăpânul stelei zorilor". Quetzalcoatl este cunoscut ca inventatorul cărților și al calendarului, ca cel care a dat oamenilor prețiosul porumb, dar și ca un simbol al morții și al învierii. El era și stăpânul preoților azteci, iar numele lui era folosit drept titlu pentru marele preot.Aici puteti vedea si un desen cu el .http://ro.wikipedia.org/wiki/Quetzalcoatl Poate ca viziunea dv. are legatura si cu acest mesaj de pe avertisment ucoz:
    Anticristul va prelua conducerea pentru că va fi invitat să facă aceasta Duminică, 7 septembrie,

    Dragii mei copii, fiți atenți la semnele timpurilor, când anticristul își va lua locul în Biserica Fiului meu pe pământ, ca să vedeți aceasta în mod clar.
    Să nu credeți niciun moment că anticrist va păși mândru în Biserica Fiului meu și o va cuceri în mod agresiv, prin forță. Inspirat și condus de înșelătorul însuși, anticristul va prelua conducerea pentru că va fi invitat să facă aceasta.(...)Anticristul va deveni popular mai întâi datorită abilităților sale politice. Apoi el își va întoarce atenția asupra diferitelor religii, dar se va concentra asupra Creștinismului. Cristos este cel mai mare dușman al său și este ținta urii sale și asftel, țelul său ultim este să distrugă Biserica Fiului meu. Biserica va fi demolată în mai multe feluri înainte ca el, anticristul, să fie rugat să se implice. El va fi implicat în decizia de a elabora planul pentru lansarea noii religii unice mondiale. Toate aceste schimbări – în care Biserica a chemat în mod public la unificarea tuturor religiilor – vor avea loc înainte ca anticristul să se înscăuneze pe Tronul Fiului meu de pe pământ.(...)http://avertisment.ucoz.com/news/mes...e/2014-09-16-7

    RăspundețiȘtergere
  4. Sf. Ioan Evanghelistul are misiunea de a "desparti apele" si de a ajuta la scoaterea otravii (sarpelui) din omenire! Intru totul de acord cu felicitarile pentru calitatea interpretarii "primului" Anonim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Thank you. The first Anonymous.

    RăspundețiȘtergere