luni, 4 aprilie 2016

MÂHNIT ESTE FIUL LUI DUMNEZEU ! SUFLETUL MÂNTUITORULUI, A IESIT PRIN COLTUL DREPT AL PREA CURATEI SI PREA SFINTEI SALE GURI .

c.
                         Noapte de 26 - 27 Martie 2016 ,ora 2,05 !

                                                  Dragii mei ,

În aceasta noapte în timp  ce mă rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, văd dragilor, intr-un nor alb stralucitor, O SFANTA CRUCE de culoarea fagurelui  de  miere,cu multe raze albe stralucitoare ce ieseau din ea.


                                           .

Pe o astfel de Cruce, cu raze ca de Soare, era rastignit Însusi Domnul nostru Iisus Hristos,cu trup de carne si oase. 
Capul scumpului nostru Mântuitor,era lăsat înspre umărul drept .De pe fruntea Sa,curgeau râuri mici de sânge, la fel si din palmele Sale,si picioarele Sale, Prea Sfinte si Prea Curate. 
Dragii mei, văd cum din Gura Prea Sfanta si Prea Curata a Lui Iisus Hristos, se prelinge ceva alb si dens de forma unei lacrimi, sa a unei bobite de strugure ovala.
Acela dragilor, era Sufletul Scumpului nostru Mântuitor, care iesise din trup în acea clipă.
Era atât de trist si de dureros, ca sa vad chinurile PREA IUBITULUI nostru Mântuitor.
Dar in următoarea clipă,văd dragilor cum Mântuitorul Își elibereaza palma Sa stânga pironita pe Cruce, si mi-o arată mie roabei Sale, ca să văd că este gaurita tare de la piroanele groase, si cum îi curge Sângele Prea Curat si Prea Sfant din ea.
Aud dragii mei, un glas care oftează si spune înghițindu-și lacrimile:
                      ”Iisus Hristos,rastignit pe Cruce!
             Mâhnit , tare mâhnit este Fiul Lui Dumnezeu!”
Iar acum, nu-l mai văd pe IISUS HRISTOS rastignit,ci Îl văd cum priveste de pe Tronul Său,în jos spre Pământ.
Scumpul nostru Mântuitor,nu mai avea Chipul luminat,ci era negru de supărare.
Privea în jos la fiecare dintre noi, si nu găsea pe nimeni care sa priveasca către EL, în acele momente.  
                         .
Dragii mei, să nu mai privim pentru cateva clipe, nici în jos, nici in stanga si nici in dreapta. Ci sa privim numai către CERUL SFÂNT si sa spunem asa ridicând mâinile noastre:
              Doamne Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioara Maria, miluieste-mă pe mine păcătosul, dăruieste-mi Te rog, sănătate,iertare de păcate ,si putere ca sa pot duce Crucea pe care mi-ai dat-o.
Îti multumesc Doamne, pentru faptul că sunt în viață,sunt sănătos si mă mai bucur de încă un răsărit de Soare.
Tie iti daruiesc inima mea, sufletul meu, trupul si cugetul meu, ca sa faci din mine ,unealta Mîinilor Tale, Amin.   

                                                      Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. FRUMOASĂ RUGĂCIUNEA ROZ. ACEASTA E FERICIREA,MULŢUMIND MEREU.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ati repostat acest mesaj..Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doresc să anunț pe această cale că perioada de gratuitate pentru cursuri, tratamente și inițieri Reiki Tradițional oferită cititorilor acestui blog se încheie pe 1 iunie 2016. Mi s-a bătut obrazul ca cer bani, am oferit și gratuit celor care nu-și permit dar nu s-a înghesuit nimeni așa că pun punct. Am oferit cunoaștere pe acest blog dar mai ca nu am fost scuipat și bătut așa ca de acum încolo nu voi mai oferi nimic gratuit ca nu este apreciat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e gratuit, cine face cursuri Reiki , plătește cu sufletul. Dumnezeu să vă ajute să vă depărtări de păcat și să vă întoarceți pe drumul cel bun! !!😓

      Ștergere
    2. Emanuel Prichici, cei care urmăresc acest blog, nu vor lăsa : credința , sufletul,pe Dumnezeu pt acele inițieri Reiki. Puterea voastră de convingere, nu mai e așa cum era în trecut. Din fericire cam toți caută mântuirea. Aici voi amestecați cuvintele cheie, iar noi am observat ce vreți să faceți.

      Ștergere
    3. Te contrazic Cristina, nu ai dreptate!Citeste despre Reiki, pe urma trage conlcuzii!

      Ștergere
    4. DIN PARTEA MEA AI TOATA APRECIEREA DOMNULE DISTINS EMANUEL.

      Ștergere
    5. Anonim 4 aprilie 2016,20:58
      În primul rând te ascunzi sub anonimat,deci mă adresa unuia dintre voi. Mă contrazici degeaba, sânt de neclintit. Nu pot citi despre Reiki, nu vreau să mă transform. Știu foarte bine unde duc aceste inițieri ale voastre. Nu caut să mă cert cu voi, vă doresc tot binele din lume și să vă aducă Dumnezeu pe drumul cel drept. Amin!

      Ștergere
    6. Nu cred ca Dumnezeu a lasat ca cine are bani de cursuri reiki si altele va intra in imparatia Lui,restul raman prosti pe langa gard,despre Dumnezeu care este Lumina si Absolut se vorbeste oriunde este drag de El si dorinta de invatare,de cunoastere de E,l GRATIS.Dumnezeu vrea sa ne mantuim si sa-L cunoastem toti si bogatul dar mai ales SARACUL.Crezi Emanuel ca omul de la tara cu bataturi in palme de la sapa nu se va mantui ca n-a avut bani sa se destepte la cursurile reiki?de multe ori s-a demonstrat ca sunt de o mie de ori mai incarcati de Lumina Dumnezeiasca decat multi dintre noi care nu facem nimic fara Bani,pentru unii pana si Dumnezeu este idee de afacere.Pacat

      Ștergere
    7. Foarte bine spus 5aprilie 00:12!eee,dar chiar imi place numele tau 5Aprilie :)
      Viori

      Ștergere
    8. Un om informat este mai intelept! Nu ti-a cerut nimeni sa te transformi, Cristina, caci nu asa se pune problema!

      Ștergere
    9. Anonim 5 aprilie 2016, 00:12 ce este Mantuirea pentru tine?

      Ștergere
  4. Te iubim Doamne Iisuse Hristoase! Dumnezeule si Mantuitorule a nostru, miluieste-ne pe noi.amin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne iartă-ne!Amin! 😢

    RăspundețiȘtergere
  6. Veronica, nu am putut deschide maill-ul. Te roga frumosa ca sa-mi mai scrii o dată. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma doare sufletul cand Mantuitorul ne arata mana pironita, stiind ca oamenii nu inteleg ca de doua mii de ani IL tot rastignim, cand am putea sa-L imbratisam caci se afla in inima noastra.
    Ne spune foarte clar ca ceva magnific se apropie iar noi in cei doua mii de ani nu am reusit sa ne pregatim pentru ce are sa vina. Mantuirea a fost sadita in sufletele noastre, noi trebuia doar s-o hranim cu iubire si compasiune pentru a o aduce in realitatea noastra.
    Priviti in interior si descoperiti lumina.Exteriorul este luminat doar daca ati aprins focul interior!
    Indreptati-va atentia catre interiorul vostru si veti vedea,caci miopia exterioara se apropie de orbirea totala.
    Mantuitorul nu cere nimic de la noi,EL doar vrea sa ne imbratiseze si sa ne spuna ca nu am fost niciodata despartiti. Constientizati aceasta Uniune, deoarece aceasta se intampla Acum si Aici,nu maine, nu in viitor. Renuntati la "programul de asteptare" ca va ramane doar o vesnica asteptare.Daca avem unele asteptari, in acestea vom ramane pana cand von renunta la ele,si de abia de atunci va incepe schimbarea.
    Este pur alegerea voastra daca intrati in coloana de lumina care este acolo pentru fiecare, sau ramaneti in afara ei in contiinta de separare care ne-a indoctrinat.
    Din pacate, vad foarte multi oameni care se tem de aceasta lumina care-i va vindeca si -i va inalta.Asta da "pacat",nu ceea ce cred oamenii ca este pacat.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  8. Vindecati-va prin IISUS HRISTOS si nu prin curente New Age,reiki,yoga.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu crezi ca Reiki il exclude pe Iisus? Te inseli! Se vede ca nu cunosti ce este Reiki... numai vorbesti ca sa te afli in treaba!

      Ștergere
    2. :)) (Smile) mareee razboi este aici pe blogul lui Dumnezeu.RAZBOI MARE NEVAZUT fara sabii.Intreba aici cineva daca va fii razboi in Romania :)) Si eu raspund ca DA este deja razbel cititi comentariile este confruntare mare intre cititori.Eu ma amuz foarte tare citind.

      Ștergere
    3. Ei razbel si tu..., e o confruntare de opinii, doar!;)

      Ștergere
    4. Da Reiki îl exclude pe Iisus. Cunoaștem foarte bine ce înseamnă Reiki.
      Reiki, e o magie neagră, se lucrează în grup, cu mâinile. Luați energia oamenilor și o transferați. Sânt oameni care au practicat inițierile voastre și au plecat schimbați, agitați, cu dureri în diferite părți ale corpului. Cine ajunge să cadă în capcană voastră, greu mai scapă. La început poate fi gratuit, apoi foarte scump, pe parcurs prețul poate fi moderat. Voi căutați prada, care e ușor de manipulat și pesoanele firave în general.

      Ștergere
    5. Reiki nu-l exclude pe Iisus, nu este magie neagră și nu se lucrează cu energii demonice. Nu cunoști deloc Reiki dar te hazardezi în afirmații. Așa cum tot romanul se pricepe la fotbal și politica mai nou văd ca se pricepe și la Reiki.

      Ștergere
    6. Iarasi gresesti!Punerea mainilor pentru vindecare o intalnim atat la Iisus cat si la apostoli.
      REI–înţelepciunea divină, minune, universal, luminozitatea divină, omniprezent, omnipotent, strălucitor, universal, clar etc.
      KI–energia vitală, forţa universală, forţa generatoare a cerului şi pământului. (În chineză se numeşte chi, în sanscrită –prana, în creştinism –lumină etc.)
      Cristina iti scriu asa: prin Reiki nu se ia energie ci se da energie. Mai precis Lumina! Deci avem de a face cu Lumina nu cu Intuneric asa cum tu ai precizat. Te salut!

      Ștergere
    7. Cristina, prin Reiki se face doar bine, nicidecum rau! Nu stiu cine ti-a vorbit atat de urat despre acest sistem care este deosebit de benefic!

      Ștergere
    8. Pai majoritatea crestinilor n-au citit scriptura, nici vechiul si nici noul testament sau au citit pe sarite, altfel si-ar fi pus niste semne de intrebare normale si fireste. Cum vindeca Iisus prin punerea palmelor pe bolnav? E uite ca Mikao Usui (fondatorul Reiki) si-a pus aceasta intrebare si a cercetat, a meditat, s-a rugat, a postit si dupa multa nevointa i s-a descoperit lui acest mare Adevar. Dupa 21 de zile de post negru si rugaciune pe muntele Kurama, Duhul Sfant a intrat in el si a simtit starea de iluminare si eliberare denumita Satori sau Nirvana. Coborand de pe munte a observat ca daca se atingea de oameni acestia se vindecau, astfel el si-a deschis o scoala (un dojo) in care preda Usui Reiki Ryoho (medoda lui Usui de reconectare cu sinele ancestral adica cu Dumnezeu). Prin initieri (care nu sunt altceva decat botezul cu foc de care vorbea Iisus adica botezul cu Duh Sfant) iese la suprafata capacitatea nativa a omului de a vindeca prin punerea palmelor. Iisus nu doar ca nu are legatura cu Reiki ci este fondatorul de drept al acestui sistem scos la lumina de catre Usui. Dovezi sunt multe pentru cine se uita si studiaza cu atentie acest sistem. Nu am sa le mai enumar ca le-am scris deja pe blog. Initierile din Reiki sunt asemanatoare cu cele de hirotonire a preotilor ortodocsi, care intre noi fie vorba, ar trebui sa mai puna si ei mana pe credinciosi si sa-i vindece ca doar au aceasta putere.

      Ștergere
    9. Corect Emanuel! Bine explicat!

      Ștergere
  9. Doamna Maria , va fi vreodata razboi in Romania , vor veni vremuri pe care acum le vedem in alte parti ? Aveti informatii ca populatia va fi in pericol ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Tunica (titlu original: The Robe) este un film american epic din 1953 regizat de Henry Koster și produs de Frank Ross. Prezintă povestea unui tribun militar roman care comandă trupele care l-au crucificat pe Iisus Hristos. Vizionare placuta ! Asteptati putin sa se incarce . S.

    http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/114-the-robe-1953-subtitrat-in-limba-romana.html

    RăspundețiȘtergere
  11. ,,Il Messia '', film din 1975 in regia lui Roberto Rossellini . Nu l-am gasit decat in italiana . il postez oricum . S

    https://www.youtube.com/watch?v=jd7YyW7MwEw

    RăspundețiȘtergere
  12. Ben Hur - 1959 . Dupa Ouverture incepe , minutul 8'. Vizionare placuta ! :

    http://pefilme.com/ben-hur-1959/

    RăspundețiȘtergere
  13. ,,The Greatest Story Ever Told '' (1965) La piu'grande storia mai raccontata . in regia lui George Stevens subtitrat in romana .

    http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/115-the-greatest-story-ever-told-1965-subtitrat-in-limba-romana.html

    RăspundețiȘtergere
  14. DACA intereseaza pe cineva chipul lui Iisus:

    https://www.youtube.com/watch?v=2I_pDGQd1kE&nohtml5=False

    RăspundețiȘtergere