luni, 4 aprilie 2016

STATIILE DE AUTOBUZ S.R.I . JANDARMI CU ARME , ÎN AUTOBUZELE OBISNUITE !

                                                         Noapte de   3 - 4 Aprilie 2016,ora 1,50 !

                                                 Dragii mei, 
Iata cum ,tot in aceasta noapte,in timp ce înca mă rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI, vad o Statie de Autobuz,, iar în Statie ,printre Autobuze, precum si-n Autobuzele cu,călători, se aflau și JANDARMI cu armele la piept.

 

                                jandarm2   .
Aud un glas dragilor care spune așa :
                            ”Să vedem imaginile ,
                     din Statiile de Autobuz SRI !”.
Iar în aceasta clipă, văd dragilor, cum intr-un Autobuz ce tocmai pleca din statie,erau si 2 -3 Jandarmi cu Armele la piept.
Dragii mei,toata lumea ne spune sa stam linistiti ,pentru că, România este bine păzită la granite si că nu vor fi probleme.
Atunci mă-ntreb eu,ce cautau JANDARMII înarmati, atât la Metrou , si-n tot felul de locuri publice?  
Dragii mei, veti vedea ca nu va trece prea mult timp, iar Jandarmii înarmati vor fi prezenti si prin Autobuzele de zi cu zi.
                                  Cu dragoste,Maria. 

 
                                                 

8 comentarii:

  1. Mai bine si pe străzi,ca de o vreme nu-i prea vezi patrulind in oras,ziua,noaptea,cum era cind se făcea armată obligatoriu,acum n-au efective,de aceea se plîng!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.stiripesurse.ro/for-ele-speciale-sunt-cu-mitralierele-in-metrou-i-ma-inile-ratb-a-a-va-fi-mereu-video_989170.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Linkul lui Doina confirma si mesajul pe care l-ati primit cu patrularea in autobuzele cu jandarmii inarmati. Vedeti,doamna Maria incepe sa se adevereasca mesajul dvs.?!

      Ștergere
  3. VOM VEDEA CĂ DUMNEZEU NE VA APĂRA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pe toți GABRIEL. Cei care nu se întoarce la Dumnezeu, vor risca. Și pt mântuire, avem foarte mult de lucrat.

      Ștergere
    2. OFFF,CRISTINA,NU ȘTI MULTE.DUPĂ PĂREREA TA,CARE ESTE CEL MAI PĂCĂTOS OM DE PE PĂMÂNT?ȘI CE IAR FACE DUMNEZEU ACELUI OM?ÎŢI SPUN EU.LAR IERTA ABSOLUT.IAR ACEL OM SUNT TOŢI.DECI TOŢI SUNTEM EGALI ÎN PĂCAT.INDIFERENT CE AI ALEGE TU SĂ FACI.

      Ștergere
  4. AVEM MULT DE LUCRU PENTRU MÂNTUIRE ÎN MOD FACULTATIV ȘI NU OBLIGATORIU.CHIAR ȘI MILOSTENIA CÂND O FACEM NU TREBUIE SĂ O FACEM CA SĂ ÎNDEPLINIM LEGEA CE "DAI AIA GĂSEȘTI" SAU CĂ DUMNEZEU E OBLIGAT SĂ NE DEA DUBLU.MILOSTENIA CA ȘI DRAGOSTEA DE DUMNEZEU TREBUIE FĂCUTĂ FACULTATIV ȘI DIN DRAGOSTE,NU SĂ AȘTEPTĂM ÎN MOD SUBTIL NIȘTE BINECUVÂNTĂRI ASCUNSE.DRAGOSTEA ESTE BINECUVÂNTAREA SAU PLATA CARE VINE ÎN TIMP REAL CU ACTUL ÎN SINE.

    RăspundețiȘtergere
  5. MULŢI SE ÎNDREAPTĂ LA MOARTE AGĂŢÂNDUSE CHIAR DE ÎNVĂŢĂTURILE LUI IISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere