joi, 7 aprilie 2016

ACEASTA ESTE ZIUA , ÎN CARE V - AM CREAT ! MARTORĂ LA CREAREA LUMII !

  c.                                           

xx                                           7 Aprilie 2016,ora 6,30 !

                                          Dragii mei, 

Astazi dimineață treaza fiind, poriveam cu ochii închisi, spre plafonul camerei mele, unde văzusem o miscare ca o umbra densa.
Cand am închis ochii mei, am vazut pe DUHUL CEL PREA  SFANT de un alb orbitor, cum sufla cu ciocul Său ca din Soare rupt, sufla spre mine ,O Lumina aurie orbitor de stralucitaore.
Lumina iesea din ciocul DUHULUI SFÂNT sub forma de raze multe,multe,care se deschideau ca un crin, cand ajungeau la mine,si îmi intrau in trup. 
Când trupul meu absorbea RAZELE DUHULUI SFANT, eu ma cutremuram pe pat,ca la un soc electric.
Simteam ca , nu vreau sa se mai termine aceasta MINUNE MARE.  
Doar cateva secunde ,iar Duhul Sfant a zburat spre înaltul Cerului,  si a apărut Scumpul nostru Mântuitor .
 
 

Iata ce spunea , Glasul Mântuitorului nostru Iisus Hristos:
”Aceasta este Ziua, în care v-am creat!”
Iar in acest moment dragilor,am în fața ochilor închisi pe Însuși Domnul nostru Iisus Hristos în carne și oase, cu vesminte albe de lumina orbitoare. Scumpul nostru Mântuitor,întinde Mâna Sa dreaptă spre mine roaba Sa,care eram la doar 2 metri distanta, după care ,Îsi deschide palma,și văd că are Pământ în ea.
Iisus Hristos dragilor, suflă cu gura Sa Duh Sfânt,peste Pământul din palma Sa, si astfel ,a voit ca sa ne arate prin mine roaba Sa, felul cum ne-a creat pe noi.
Iar eu Prieteni dragi,va spun cu toata convingerea, ca noi nu ne tragem din maimuță cum sustin unii ”înțelepți ai lumii”.
 Ci suntem creati,după Chipul si asemănarea Lui Dumnezeu.
Din pământ am fost luati, si-n Pământ vom merge.Iar Sufletul nostru ,se va intoarce la Creator,pentru JUDECATA cea dreaptă.
Asadar fratilor, sa ne rugam DOMNULUI si MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,ca sa ne daruiasca iertare de păcate, dragoste infinita față de Aproapele, precum si Credință tare si neclintita,intru PREA SFANTA TREIME si Sfintii Săi, si în PREA CURATA FECIOARA MARIA, NĂSCĂTOAREA DE DUMNEZEU si MAICA  noastra a tuturor,Căruia I se cuvine,toata cinstea,slava si închinarea ,Amin. 
                                   Cu dragoste,Maria. 
P.S.
Sa nu uitam dragilor, că prima traire cu ”ACEASTA ESTE ZIUA IN CARE V-AM CREAT,A FOST ÎN 29 IANUARIE 2013.
Deci,putem afirma fara ca sa gresim că BUNUL DUMNEZEU ne-a creat intr-o zi de 29 IANUARIE. Asa a inceput prima zi a lumii pe Pământ, in 29 ianuarie.  


223 de comentarii:

  1. Iisus a dorit sa ne arate ca am fost creati pe 7 aprilie?Sau sensul cuvintelor sunt altele acum dupa priceperea fiecaruia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IISUS a voit ca sa ne arate, ZIUA cum ne-a creat ! Nu ZIUA SAPTAMANII, anul sau luna.
      Aici trebuie sa intelegem ZIUA in care a luat PĂMÂNT în palma Sa , si a suflat DUH SFANT, si nu o zi anume, o zi cronologica!Ci ne-a arătat ,exact ce a facut în ZIUA in care S-a hotarat sa se faca OM după CHIPUL si asemănarea SA.Deci nu are nicio legatura cu ziua si data,sau luna.

      Ștergere
  2. Dar Mantuitorul Iisus a creat lumea sau Dumnezeu Creatorul a toate, e o neantelegere pt mine. Dv. scrieti mes sau altcineva? E diferenta de ortigrafie, dar e bine ca colaborati. O zi cu even placute!

    RăspundețiȘtergere
  3. DUMNEZEU FIUL ,ESTE UNUL SI ACELASI CU DUMNEZEU TATĂL, si a existat din totdeauna. Numai că, văzând DUMNEZEU TATĂL cât de mult s-a înrait lumea , a trimis acum 2000 de ani, pe ÎNSUSI FIUL SĂU, ca sa se nasca din FECIOARA MARIA, si sa moara pentru păcatele noastre. Si astfel ,s-a implinit TREIMEA SFANTA,despre care Crestinii nu stiau. DUMNBZEU TATĂL a creat LUMEA, deci pe OM, împreuna cu DUMNEZEU FIUL. DUHUL CEL PREA SFANT, purcede (il are) si de la DUMNEZEU TATAL si de la DUMNEZEU FIUL.
    DUMNEZEU FIUL, a suflat pesta țărâna din palma, si s-a facut OM. Pentru ca, cine IL vede pe DUMNEZEU FIUL, ÎL vede si pe DUMNEZEU TATĂL! Iar cin IL vede pe DUMNEZEU TATAL, IL vede si pe DUMNEZEU FIUL. Iar DUHUL CEL PREA SFANT, este la fel si pentru DUMNEZEU TATAL ,cât si ptr DUMNEZEU FIUL.Deoarece, UNA sunt impreuna! DUMNEZEU TATAL, DUMNEZEU FIUL SI DUHUL SFANT, formeaza TREIMEA CEA DE O FIINȚĂ !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu este un titlu, nu un nume, oare cati din voi stiti asta ?

      Ștergere
    2. ANONIM 7 APRILIE 17,22!

      DUMNEZEU ESTE UN NUME, ȘI NICIDECUM UN TITLU !!!
      DUMNEZEU este UNIC și EL ne-a creat !

      DUMENZEU nu este un TITLU !!! DUMNEZEU este TATAL CEL CERESC, este CREATORUL nostru Cel Atotputernic, Cel Atoatestiutor.Acesta este DUMNEZEU, un NUME fara de asemuire! Este UNIC ! DUMNEZEU ne oranduieste viata!
      Un TITLU,nu are nicio putere, ci este un Titlu.
      Cand spui DUMNEZEU ,te gandesti la TATAL CEL CERESC, CREATORUL SI DUMNEZEUL nostru al tuturor. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  4. Invataturile principale care ne despart dogmatic si canonic de catolici sunt :
    1 - Intai este filioque. Ei zic ca Duhul Sfant purcede si de la Tatal si de la Fiul.
    CORECT ! DUMNEZEU TATAL si DUMNEZEU FIUL, au PUTEREA DUHULUI SFANT in egala măsură. DUHUL SFANT vine si de la TATAL si de la FIUL, in aceeasi măsura.Împreuna,un singur DUMNEZEU este !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim doamna Maria pentru ca explicati pe intelesul tuturor!

      Ștergere
    2. GEORGETA 07-2016 VA MULTUMESC DOAMNA MARIA ,PENTRU EXPLICATIILE CARE NE LE DATI,,SANATATE MULTA VA DORESC PACE SI LINISTE SUFLETEASCA DE LA BUNUL DUMNEZEU,.

      Ștergere
    3. Anonim 7 aprilie 2016, 21:20, tu numai cu "Total FALS" te sti?

      Ștergere
    4. Duhul sfint purcede NUMAI de la Tatal .....
      Geneza 1
      1.La început a făcut Dumnezeu cerul şi pământul.
      2.Şi pământul era netocmit şi gol. Întuneric era deasupra adâncului şi Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor.
      Concluzia simpla
      Dumnezeu - Duhul lui Dumnezeu ..... deci catolocii GRESESC TOTAL inca din geneza ....Duhul lui Dumnezeu PURCEDE NUMAI DIN DUMNEZEU( tatal ) ....

      Ștergere
  5. Ce poți să ne spui de cei care practică inițierile Reiki Maria? Te rugăm să ne dai un răspuns? ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am nimic impotriva acestor oameni,care practica Reiki !
      Asatazi fiecare este liber sa practice ce vrea,si când vrea. Daca au asemenea puteri, cu siguranta ca tot de la BUNUL DUMNEZEU vin . Chiar nu am nimic de spus impotriva lor. Bravo lor, daca reusesc sa faca bine Aproapelui.
      In final,fiecare vom da socoteala in FAȚA LUI DUMNEZEU,pentru faptele noastre bune sau mai putin bune. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Si cu asta Maria le-ai inchis gura targului.Bravo,Felicitari pentru intelepciunea de care ai dat dovada.Esti o raritate printre pamanteni.

      Ștergere
    3. Dmn Maria , sarutmainiile, de ca sa nu ne punem mainile la Rugaciune si sa cerem ajutor celui caruia ii pasa de noi si ne asteapta ? Stiti de ce ? Pt ca rugaciunea in fata lui Hristos ne smereste..ne face sa vedem ca nu sunem vrednici sa tot cerem ..sa fugim de crucea noastra...sa tot cerem fara a oferi si noi jerta adevarata..nu din prea plinul nostru sa dam o frimitura..ci sa ne implicam mai mult. Hristos cere smerenie si lepadare de sine..si nici nu ne cere banii toti o pot face. Doar jertfa Sufletului. E vorba de credinta adevarata pe temelia dragostei. Reiki , meiki , adventisti , catolici...mereu au cautat puterea lumeasca..de aceea s.au desprins si inventat tot felul de inselatorii diavolesti..ca sa ne disperseze de la credinta lucratoare. Hristos ne spune : Multi vor veni sa.mi spuna ca in Numele Meu au facut videcari , minuni etc. Dar eu nu ii cunosc. Plecati de la fatza mea ". Trebuie sa ne dea de gandit...Fugim de Hristos si Rugaciune..si de Invataturile Pustincilor din vechime..pt ca e greu sa fi curat...sa ai suflet bun...cautam alte metode mai la indemana. Totul devine made in China , Asia ,Taiwan :) pana si spiritual. Eu va spun atat. DUREREA E DE MOMENT , IADUL E VESNIC!!!!!!.

      Ștergere
    4. In afara de Dumnezeu NIMIC nu este vesnic, nici macar soarele sau universul asta urias in care traim.

      Iar daca-l gasesti pe Hristos, datorita bucuriei intense pe care o vei simti, vei dori sa-l marturisesti tuturor, sa-l strigi in gura mare, nu sa-l tii inchis sub cheie.

      Ștergere
  6. Geneza: Crearea omului. Si Dumnezeu a zis: "Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra; ei sa stapaneasca peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste vite, peste tot pamantul si peste taratoarele care se misca pe pamant." "Si Domnul a facut pe om din tarana pamantului, i-a suflat in nari suflare de viata si omul a devenit un suflet viu."

    La facerea omului a fost Tatal, Fiul si Sfantul Duh si au facut pe om.

    30. Iisus a spus: "Acolo unde sunt trei zei, ei sunt zei. Acolo unde sunt doi sau unul, Eu sunt cu El." 34. (Tom. 22. Tom. 23. Tom. 49. Tom. 75. Tom. 106. TGTom. 30+77)

    Tatal este in Fiul, Fiul este in Tatal, iar Duhul Sfant din Tatal purcede. Cine a vazut pe Fiul a vazut pe Tatal. Cu toate ca Trei sunt Unul si Unul sunt Trei, Domnul Iisus Hristos a mai spus: "Cine va huli impotriva Tatalui, i se va ierta, cine va huli impotriva Fiului, i se va ierta, dar cine va huli impotriva Duhului Sfant, nu i se va ierta nici in ceruri si nici pe pamant." In "Cartea lui Enoch", Duhul Sfant este numit, "Domnul Spiritelor" si era cel mai mare peste toti si peste toate. Dumnezeu Tatal este numit de stramosul lui Noe, "Cel Batran de zile", deci in traducere libera, Cel Vesnic si nu cum ne este prezentat in iconografie un om batran de ani, interpretare eronata a Bisrricii in reprezentarea grafica, iar Fiul, Domnul nostru Iisus Hristos este prezentat ca "Mielul" si "Leul", Fiul prea iubit al Tatalui si prea slavit in Imparatia Lui.

    Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reiki este echilibrat. Lucreaza la toate nivelele : fizic, spiritual si emotional. Reiki energizeaza si vindeca trupul. Studii de cercetare au aratat ca micsoreaza timpul de vindecare al unei rani, scade presiunea sangelui, reduce stresul si este eficient ca parte al unui regim de a stapani durerea. Unele relatari spun ca Reiki a vindecat boli serioase. Reiki completeaza alte tratamente de ingrijire si medicale. Reiki grabeste procesul de vindecare si poate minimiza efectele secundare ale tratamentelor medicale conventionale. Poate deveni reiki un stil de viata?

      M.A.: Da, daca dorim asta. O recomand, insa putem folosi reiki si doar ca metoda de relaxare, meditatie, stres management activ. Pana la urma, putem oricand sa ne punem una sau ambele palme pe noi, pentru a ne oferi reiki si a ne imbunatati calitatea vietii. Practicarea celor cinci principii reiki ne poate imbunatati relatiile cu ceilalti, precum si relatia cu noi insine. In final, noi suntem persoana cu care petrecem cel mai mult timp!

      Ștergere
    2. Ai vazut cum functioneaza energia Reiki, Maria? Ai luat un pasaj dintr-un interviu dat chiar de profesorul meu de Reiki Traditonal. :)

      Ștergere
    3. Reiki este o tehnica de restaurare la nivel energetic ,adica campul aurei se aranjeaza sau se aseaza printr-o forma de meditatie la un echilibru armonios. Pe langa asta trateaza si diferite afectiuni dezichilibrante ale corpului uman.Nu am practicat dar cunostintele mele sunt deja la un nivel mai avansat.Oricine poate practica cu mai multa perseverenta tehnica vindecarii cu palmele prin bioenergie doar daca detii Duhul Sfant al lui Dumnezeu dar se poate si fara dar protectia corpului nu este la un nivel foarte mare si pot avea si unele consescinte mai nefaste,gen slabiciune,ameteli dezechilibru ,si asta pentru ca nu s-a cerut protectia ingerilor si a arhanghelilor.Dar nu este demonizare cum bat campii unii pe aici nu are nici o treaba cu demonii tehnika reiki.
      Mo

      Ștergere
    4. Va dati seama..cata mandrie pe Mo ...are attaea cunostinte in orice domeniu... ba MO lasa-ne si te culca

      Ștergere
    5. D-le Prichici, incercati si reikiul ortodox, Sfantul Maslu, cel care videca si sufletul si trupul, pentru ca trupul se imbolnaveste de la bolile sufletului (patimi). Daca vreti sa intelegiti cum se imbolnaveste trupul cititi "Cararea imparatiei" a sfantului parinte Arsenie Boca.
      Eu cred in bioenergie, care este un dar de la Duhul Sfant, dar aceasta este ca medicamentul care vindeca efectul bolii nu cauza ei.
      Cauzelele tuturor bolilor sunt doua: patimilele sau daca boala este data pentru mantuire. In vietile sfintilor si in paterice ve-ti gasi multi sfinti care s-au mantuit rabdand boala: Sf. Nectarie, Sf. Paisie Olaru, Sf. Porfirie, s.m.d.

      Ștergere
    6. Mo, multumesc pentru sustinere dar:

      1. Reiki nu este o tehnica, ci o energie spirituala prezenta in tot ceea ce este viu (inclusiv in crestini)
      2. In Reiki Traditional nu se "lucreaza" cu ingeri, arhangheli sau alte entitati (de lumina sau de intuneric) ci doar cu energia Reiki. Cu entitati se lucreaza doar in Reiki modern care este cu totul o alta mancare de peste (am mai explicat pe blog)
      3. Protectia nu este necesara in Reiki Traditional, Reiki fiind protectia
      4. Nu se preiau nici simptome si nici boli prin Reiki Traditional
      5. Nu se face schimb de energie intre terapeut si beneficiar, transferul este unidirectional catre beneficiar dar doar daca acesta accepta energia Reiki.
      6. Se poate lucra si pe infectii in Reiki Traditional contrar credintei gresite din Reiki modern.
      7. Orice om are in el Reiki caci fara Reiki nu ar mai fi viu. Initierea nu face decat un reglaj fin pe frecventa Reiki care este deja in voi.

      Ștergere
    7. Total fals ....
      ´´energia´´ reiki ESTE DEMONICA ... Simplu ...

      Ștergere
    8. Anonim7 aprilie 2016, 18:20

      Am citit Cararea Imparatiei si vreau sa recunosc deschis pe acest blog ca dintre toti sfintii parinti Arsenie Boca este cel mai drag sufletului meu. Am sa incerc si Sfantul Maslu cu proxima ocazie. Totusi eu nu inteleg de ce preotul/preotii care slujesc, sfintesc uleiul in loc sa sfinteasca oamenii care participa la Sfantul Maslu caci oamenii au nevoie de vindecare nu uleiul. Poate daca si-ar concentra mai mult atentia asupra oamenilor s-ar vindeca mai multi.

      Da, rugaciunea vindeca, nu contest si este cea mai frumoasa cale de vindecare. Mie unuia recunosc ca imi este greu sa ma rog ore in sir si imi este mai usor prin Reiki. Eu practic acea forma de rugaciune pe care am invatat-o de la parintele Arsenie Papacioc care spunea asa: cea mai buna forma de rugaciune este prezenta continua (in Dumnezeu). Eu stau cu mintea lipita de Dumnezeu.

      Da, boala este de multe ori legata de pacat, pacat care in fond si la urma urmei inseamna o gandire sau o intentie gresita (a mintii) iar boala este un avertisment a iesirii de pe "Cararea Imparatiei" (frumos a scris parintele Arsenie Boca acea carte)

      Reiki nu actioneaza asupra efectelor ci asupra cauzelor. Medicina alopata echilibreaza corpul fizic prin medicamente dandu-i sansa corpului sa se vindece de boala. In cazurile in care nu poate echilibra corpul fizic atunci actioneaza cu medicamente pentru stoparea/incetinirea/estomparea simptomelor.

      Ștergere
    9. Anonim 7 aprilie 2016, 21:15, tocmai a vorbit necuratul prin tine... Simplu...

      Ștergere
    10. La Sfantu Maslu preotii sfintesc materia: uleiul, faina si painea pentru a fi folosite acasa pana la urmatorul maslu, iar oamenii se sfintesc prin rugaciunile adresate Tatalui si Fiului si Sfantului Duh de catre preoti.
      Iar la sfarsitul slujbei, unii preoti citesc si moliftele Sf. Vasile cel Mare sau ale Sf. Ioan Gura de Aur, care sunt de mare ajutor crestinilor.
      Problema este ca degeaba se roaga preotii daca oamenii nu se pocaiesc cu adevarat si nu cauta sa inteleaga cauza suferintelor lor, patima sau patimile care ii stapanesc si din care izvorasc pacatele care atuc pedeapsa.
      Adica conform legii actiuni si reactiunii, pentru ca legile pe care Dumnezeu le-a pus sunt ca si legile omenesti pe care daca le incalci esti pedepsit.
      Cresala multora este ca ei cred ca pot minti sau mituii pe Dumnezeu. Dar pedeapsa o primim si aici si dincolo, pentru ca Tatal Ceresc ne judeca fiecare clipa din viata si ia masuri educative pentru a ne aduce pe calea matuiri, drumul crucii personale.
      "Nuiaua si varga Ta, m-au calauzit in viata" zice psalmistul David care pentru crima si adulter si-a pierdut doi fii, dintre care fiul cel mare il urmarea sa-l omoare.

      Ștergere
    11. Anonim 8 aprilie 2016, 01:51, Dumnezeu te indreapta, te corecteaza... adica te ajuta, nu te judeca!

      Ștergere
    12. Emanuel Prichici7 aprilie 2016, 21:24
      te citez ´´Eu stau cu mintea lipita de Dumnezeu.´´

      Serios ???? CIND FACI INITIERI DEMONICE stai sigur cu mintea la ´´ dumnezeu ´´ lipita .... SE NUMESTE DIAVOL ....TATAL MINCIUNII ..... si uite aici ca mai sint si altii care tot asa au impresia .... SFINTA SCRIPTURA E CLARA ....
      Faptele apostolilor
      16. Dar odată, pe când ne duceam la rugăciune, ne-a întâmpinat o slujnică, care avea duh pitonicesc şi care aducea mult câştig stăpânilor ei, ghicind.
      17. Aceasta, ţinându-se după Pavel şi după noi, striga, zicând: Aceşti oameni sunt robi ai Dumnezeului celui Preaînalt, care vă vestesc vouă calea mântuirii.
      18. Şi aceasta o făcea timp de multe zile. Iar Pavel mâniindu-se şi întorcându-se, a zis duhului: În numele lui Iisus Hristos îţi poruncesc să ieşi din ea. Şi în acel ceas a ieşit.

      deci ´´ binele ´´ cu car se lauda toti - reikisti , yoghini , yehovisti , ´´ profeti mincinosi ´´ etc etc tc etc etc , TOTI SINT IN CONTACT CU DEMONII .... deci feriti-va de astfel de DUHURI ......

      Ștergere
    13. Eu nu fac initieri demonice. Acel gen de initieri se fac in biserica lui satan. Eu nu sunt membru si nici nu ma intereseaza.

      Ștergere
    14. Emanuel Prichici8 aprilie 2016, 14:00
      pe bune ??? hai ca rid de nu mai pot . sa te au cu bza prostiei TALE si a reikistilor
      ´´Reiki este un sistem terapie energetica in care nu se foloseste energia personala a terapeutului ci "energia universala" (rei = spirit, universal; ki = energie)´´
      conform definitiei reiki .... REI = SPIRIT .... deci concluzia simpla .... INITIERI CU SPIRITE = INITIERI CU DEMONI .... dar stiu ca ´´ maistrii ´´si bani dati DEGEABA ´´ ca sa te spele pe creier AU FUNCTIONAT PERFECT si demonii se manifesta PRIN TINE fie ca vrei fie ca nu vrei .... exact ca acea cu DUH PITONICESC ... AVIZ AMATORULE ca esti jucaria demonilor de nu stii de tine .... exact ce am spus mai sus ,RAMINE VALABIL

      Ștergere
    15. Emanuel Prichici8 aprilie 2016, 14:00... ca sa iti arat MINCIUNILE care NU LE STII dar in care ´´ maistrii ´´ tai te-au initiat SI LEGAT : varianta engleza apoi partea tradusa
      ´´Besides the usual Sino-Japanese pronunciation reiki, these kanji 霊気 have an alternate Japanese reading, namely ryōge, meaning "demon; ghost" .
      concluzia simpla si VAZUTA , DISCUTATA pina acum .
      Daca stiai ca reiki are si o alternativa in citirea japoneza si anume ryōge= demon , fantoma si daca ai fi corelat cu BUDISMUL ( demoni ) din care inventatorul FACEA PARTE ai fi inteles simplu CA DEMONII sint LA BAZA acestor lucruri .... dar IGNORANTA ta este mare si prostia si mai mare .... aviz amatorilor care au astfel de ´´ maistrii ´´

      Ștergere
    16. Ghost... incurci fratiorule, pentru ca este un termen folosit si in spiritualitate! Avem de exemplu: Holy Ghost, pe care nu are sens sa-l traducem caci stim ce inseamna!

      Ștergere
    17. Siiigur, Anonim8 aprilie 2016, 17:17, demonii se saboteaza ei pe ei, mai sa fie ce gasca de idioti sunt demonii astia, ca isi dau unii in cap la altii. Unii fac rau si alti demoni vin si ii termina pe astia care fac rau... esti absolut genial!

      Ștergere
    18. @Anonim8 aprilie 2016, 17:00
      @Anonim8 aprilie 2016, 17:17

      Ai auzit de Holy GHOST? Asa este scris in limba engleza DUHUL Sfant, STAFIA Sfanta, SPIRITUL Sfant. In japoneza este REIKI!

      Ai auzit de cuvantul MACIUCA? Vrei sa te uiti dupa intelesurile cuvantului MACIUCA pe wikipedia (asa cum ai facut cu Reiki) sau iti poti imagina si singur ca descrie mai multe lucruri complet diferite?

      Ștergere
    19. ERAM SIGUR ca DEMONS nu ati citit..mor de rassss .. deci DEMONS inseamna DEMONI si tot ´´ ghost ´´ sint .... prostia tot prostie ramine si cind le arati negru pe alb .... daca ii spui OTRAVEI , bunatate NU SCHIMBI CU NIMIC esenta ei si otrava nu este egal bunatate .... de asta DIAVOLUL e TATAL MINCIUNII .... ´´maistrilor ´´.....am spus eu inca de la inceput CA NU GINDITI DELOC .... :-)

      Ștergere
    20. Demonii POSEDEAZA pe fraieri prin ´´ initieri spirituale ´´ , nu se saboteaza ci IAU SUFLETE de oameni pentru ei si IAD .... deci profetilor POSEDATI de demoni E GREU cind lumina apare ca SE VEDE NEGREALA ....

      Ștergere
    21. Emanuel Prichici8 aprilie 2016, 21:23
      serios ? UITE prostia TA si a celor CARE NU VERIFICA ce se spune .... engleza in continuare care arata ca CE SPUI TU NU SE APLICA LA REIKI si la ce am spus eu

      Si ca sa ARAT din nou CA VORBESTI FARA SA STII uite aici CONTINUAREA din limba eNgleza PE care ´´ am scos-o ´´ VOIT ca sa te PRIND ca MINTI si SA ITI ARAT cum ESTI DUS DE NAS de ´´ maistrii ´´ ... namely ryōge, meaning "demon; ghost" (especially in spirit possession).

      paranteza AM SCOS-O ca sa ARAT in mod direct CA veti spune ca ghost e ´´ bun´´ ..... si CA IGNORATI ce nu va convine SI DEMONII RID de voi si initierile REIKI produc POSEDARE DE DEMONI ....

      CONCLUZIA
      GHOST = DEMON = POSEDARE .....
      v-am spus CA NU GINDITI si DE CERCETAT NICI ATIT , dar ´´ parerologi de serviciu ´´ si ´´ cunoscatori ´´ va credeti toti .... MANDRIA SI PROSTIA E DEMONOLOGIA .... mor de rasss prochici si compania ... Argeseanu V-A LUAT BANI si prostia sa traiasca CA FRAIERII sint cu duiumul .....mor de rasss ....

      Ștergere
    22. Anonim 10 aprilie 2016, 16:24, tu esti posedat de demonii tai... Vezi ca aceia care rad tot timpul au un nume, sti cum se numesc... Si mai vezi ca daca tot repeti o expresie, ajungi sa ti-o concretizezi!O ceri cu disperare!

      Ștergere
    23. Dragule Anonim 10 aprilie 2016, 16:24 din pacate pentru tine... despre spiritualitate nu avem pretentii de la tine, caci nu te pricepi, esti pe langa!Pe deasupra esti lipsit de respect fata de semeni si obraznic! Acesta este tabloul "spiritualitatii" tale! Deci ce sa asteptam de la tine? De unde nu este nu ai ce culege si nici ce alege.

      Ștergere
    24. Da, recunosc, sunt posedat de Duhul (Spiritul) Sfant! Pe tine cine te poseda?

      Ștergere
    25. Prichici si compania
      Serios ?
      demonologia nu salveaza romania , iar voi toti astia cu DEMONI ´´ spirituali ´´ SINTETI PRIMI care o sa va carati DIRECT in iad ... sa nu spuneti ca nu ati stiut .... cit despre cum sint eu SE VEDE din ce scriu iar de PAPA LAPTE ca voi ´´ spirituali ´´ dar care AU ´´MANDRIA DIVINA ´´E PLINA LUMEA de asta merge asa ´´ bine ´´ .... caldiceii SINT PRIMI ANIHILATI atit de cei rai cit si de ce buni .... nu se afla pe nici o lista divina .... luati aminte CA IADUL NU GlUMESTE si NU FACE FILOSOFIE ...ci INGhite

      Ștergere
    26. Anoniiiim 11 aprilie 2016, 17:04, nu ai raspuns la intrebarea pusa tie: "Pe tine cine te poseda?"

      Ștergere
    27. Ortodoxia COMPLETA :-)

      Ștergere
    28. 12 aprilie 2016, 09:35
      gura pacatosului adevar graieste ... problema lui ca nu prea stie de intreaba cu un astfel de ´´ iz smecheresc ´´ .... CALEA INGUSTA duce unde trebuie - , aia larga duce in iad ... asa ca sa fiu ingaduitor azi ....:-) mor de rasss cum mintile unora pline de pacate vor sa isi traga concluzii PREFABRICATE in capuL lor inca dinainte de discutie si sa isi spuna in sinea lor cu madrie ´´ asta e asa , sau asa etc ettc etc ´´.... dar ma fac ca nu le vad :-) ......

      Ștergere
    29. Iz smecheresc? Despre ce vorbesti copil? Ortodoxia este o religie. Te indruma catre cale, dar nu este unica! Tu sa nu uiti: calea ingusta duce unde trebuie; dar te intreb: mergi tu pe calea ingusta? Sti tu cu exactitate ce inseamna aceasta? Analizeaza-te. Mai gandeste-te!

      Ștergere
    30. Iara TU nu stii
      Ortodoxia este dreapta invatatura de credinta, de inchinare si de traire, pe care Dumnezeu a descoperit-o lumii .... toate celelalte te duc DIRECT IN IAD ... simplu ...intrebarile astea sMecherEsti pastreaza-le Pentru tine, ca raspuns simplu cu cuvintele lui Pavel :
      6.Mă mir că aşa degrabă treceţi de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
      7.Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.

      sa vedem tu stii CE SE INTIMPLA cu astia pe care ii numeste Pavel ?
      asa ca lasa vrajelile ...



      Ștergere
    31. Anonim 12 aprilie 2016, 18:30,
      Dupa cum te-ai exprimat, reiese: catolicismul duce direct catre iad, pentru ca nu este ortodoxie? Oh, vai... catolicii or fi avand o alta Evanghelie... si un alt Mantuitor si toti catolicii merg in iad...
      De ce te impiedici in religii? Dumnezeu este UNUL. Daca tu crezi ca doar tu ai dreptate, esti un indoctrinat capabil de orice pentru ceea ce exista in mintea ta, chiar si fapte necugetate... nu esti mai departe de cei care seamana semintele razboaielor religioase. Candidatul perfect!
      Evanghelia lui Iisus Hristos este Iubire, toata invatatura Sa conduce catre Iubire. Tu esti in Iubire? De unde atat de multa incrancenare in sufletul tau? Incrancenarea nu duce la pace ci conduce la mai multa furie in suflet. Astfel sufletul tau nu-si mai gaseste linistea. De fapt toate postarile tale arata nevoia ta de regasire, de liniste si de Iubire. Cauta Iubirea Divina!


      Ștergere
  7. Sf Ioan evanghelistul ne spune c Duhul Sfânt purcede din Tatăl și a venit în lume prin Fiul si Lucrarea lui. Iisus este Fiul si cuvântul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Papa e un idol pt catolici , si o falsă smerenie arătată. Dumnezeu a creat cerul și Pamantul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Maria este vorba de OM (barbat sau si despre femeie)? Ce este acea "coasta" de care se vorbeste in Biblie? Este un sens figurat sau chiar o coasta la propriu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coasta de care se vorbește în Biblie este o mostră de A.D.N.

      Ștergere
    2. Coasta este la figurat,de fapt e o mostră de a.D.N.

      Ștergere
    3. Coasta de care se vorbește în Biblie este o mostră de A.D.N.

      Ștergere
    4. coasta este coasta ... nu e nimic altceva de discutat ...

      Ștergere
    5. Eeee,21,22 în Biblie multe sunt cu subînțeles,trebuie să ști satalcuiesti si sa mai studiezi si altceva,cu un gând bun!

      Ștergere
    6. Ba este de discutat. Are dreptate Silvia! Da, Silvia asa este, este vorba despre ADN!Te salut!

      Ștergere
    7. Si eu te salut 22,45,toate cele bune!

      Ștergere
    8. Mai sa fie ... Nu stia DUMNEZEU din ce a facut femeia .... stie silvia si astalalalt mai bine cum sta treaba .... pe bune ????
      Deci in loc sa GIDITI ce e cu coasta VOI in PROSTIA voastra schimbati lucururile .... de asta ADEVARUL e TAINA pentru voi desi e la vedere ´´ aveti ochi SI NU VEDETI ´´ .... si acum si versete CLARE :GENEZA 2
      22. Iar coasta luată din Adam a făcut-o Domnul Dumnezeu femeie şi a adus-o la Adam.

      deci RAMINE ce aM spus mai sus ... nu avem ce discuta. E COASTA ...:-) ..... pina la subtilitati AVETI CALE LUNGA , astia care NU PRICEPETI lucruri simple si sariti etape crezind in mintea voastra plina de pacate ca ´´ intelegeti ´´ ..... mai usor cu mandria .....

      Ștergere
    9. Anonim 8 aprilie 2016, 12:02, ESTI COMPET PE LANGA! :)))

      Ștergere
    10. 12,02;habar nu ai de nimic,as putea să te jignesc si eu dar prefer să nu fac efortul să mă cobor la nivelul tău,încă o dată ești total pe lângă,habar nu ai!!!

      Ștergere
    11. HAI PE BUNE .....
      si ca sa priceapa orice om ca nu am nici o treaba cu jignirea si din nou sa arat ca ´´ parerologi ´´ sint cu carul despre subiecte despre care nu stiu nimic uite aici cuvintul incriminat conform dex-ului :
      prostia = PROSTÍE s. v. ignoranță, incultură, nepricepere, neștiință,
      Si exact asta aveti cind afirmati DE LA VOI ce NU ATI STUDIAT ... Doare adevarul ? NU E BAI ... IADUL E SI MAI NASOL DECIT ATIT SI VESNIC si e bine sa va feriti CIT TRAITI PE PAMINT .....aviz amatorilor ....deci coasta este coasta ..... adn si alte bazaconii sint preluate din alte surse de tot felul de oameni care habar nu au ce spun .....VORBE desarte ....

      Ștergere
    12. Hai nu ma innebuni mai Anonim 8 aprilie 2016, 16:51! Iar nu-ti dau pace demonii noaptea? Mai danseaza? Te intreb: cate coaste ai? Sigur nu iti liseste nicuna, ai 12 perechi de coaste ca toata lumea: atat femei cat si barbati!Nu-ti lipseste UNA, stai cuminte!Esti COMPLET! Nu faci exceptie de la regula, te asigur!;) Dar cu marul cum sta treaba? Mai esti suparat pe EVA?

      Ștergere
    13. Anonim8 aprilie 2016, 17:56
      prostia doare sigur ...
      hai sa vedem lipsa logicii tale ... O COASTA s-a scos si au ramas CELE PE CARE LE ANALIZEZI ... DAR TU CA SI RESTUL CARE NU GIndesc analizati ce a ramas si trageti concluzia ca nu e coasta ci altceva ... deci prostia doare SIGUR ca SE VEDE clar din ce postati ----- morrr de rasss ..... SINTETI LEGIUNE DE PROSTIE .... deh , esti femeie fara cap( mostra -silvia si compania ) ... te asigur ....:-) ....

      Ștergere
    14. Si tu ce esti Anonim8 aprilie 2016, 18:38? Hai descrie-te! Suntem in asteptare... ;)

      Ștergere
    15. Aha, Anonim 8 aprilie 2016, 18:38, conform expunerii tale: barbatul Adam a avut 12 perechi de coaste + 1 coasta fara pereche... mai sa fie, dar era diform; iar ca sa nu fie asa, tocmai a fost luata coasta aceea fara pereche si din ea a fost facuta ...ce sa vezi...o femeie, Eva,... care are si ea 12 perechi de coaste, deci perfecta, nu diforma... Senzational!

      Ștergere
    16. Ai numai două clase ca trenul personal 18,38,bine ca ai tu doua capete,bagale la congelator sau dintr-o oala cu apa fiarta cum doresti, deșteptul.....lumii,ca era să scriu altceva,ești o micime de om cu care nu se poate discuta sau dezbate un subiect tocmai pt.ca ești un incult,dar măcar să fi sănătos la capete,vezi nu le baga unde ți-am zis!!!Ți-am răspuns pt.că ai întrecut măsura.

      Ștergere
    17. SILVIA si compania de prosti ( necunoscatori )
      ASTA E PROBLEMA VOASTRA .... E COASTA , UNDE A FOST? , CE SEMNE A LASAT ?SI cum a pastrat SIMETRIA CORPULUI? .... RASPUNSURILE nu sint pe google CA ALTFEL toti v-ati fi dat ´´ cunoscatori ´´ si ´´ credinciosi ´´ dar domnul google NU RASPUNDE LA TOATE INTREBARILE si DE ASTA NU STITI si DE ASTA NU GINDITI si ramine ´´ taina ´´ , dar AVETI PROSTIA ca sa spuneti ca e altceva .....hai sa vedem DESTEPTILOR , uniti-va si DESCOPERITI unde era coasta , cum a pastrat simetria corpul etc etc etc .....la momenetul potrivit veti gasi si raspunsurile SIMPLE la astfel de mistere si cind va vrea SFINTA TREIME ....sa stiti de la mine CA ESTE COASTA , LOCUL SE VEDE , SI NU SE STRICA SIMETRIA CORPULUI .... DAR DACA NU AI CUNOASTERE , PROSTIA SE DISCUTA DE LA UNII LA ALTII , CREIERELE SINT COPY PASTE SI SE MAI SE MANDRESC ASTIA SI ASTEA CA ´´ STIU ´´ ..... PE BUNE ? MOR DE RASSSSS

      Ștergere
    18. Anonim 10 aprilie 2016, 16:09, ai scris o gramada de mizerii, le poti intoarce cu lopata, dar multe frate... Iar deasupra la toate laturile acestea ale tale stai tu cu coasta crescuta in frunte, murind de rasssss! (Misto, si ete ca s-a descoperit unde-i coasta!) Esti un caz mai special: omul cu coasta! Saracul de tine... adapostesti o gramada de tampienii in cap, caci mintea nu prea exista, doar coasta! Caci deh, coasta e coasta!Dar ce mai coasta!Evident ca locul se vede... e la vedere, in cazul tau! Pe bune!;)

      Ștergere
    19. Si ca sa mori si mai fericit poate adam era intr-o zona de coasta a unui ocean cand a intalnit-o pe eva.

      Ștergere
    20. Hotul striga hotii,PROSTUL striga prostii etc,etc...cel mai destept cedeaza,intotdeauna.NU ARE ROST SA-MI BAT CAPUL CU UN CAP SEEEEEC.

      Ștergere
    21. Multumesc Madus, cu un gand bun Silvia-o seara linistita!

      Ștergere
    22. ANONIM 21:21 EXTRAORDINAR!!!

      Ștergere
    23. Si ca sa nu afirmati ca nu ati stiut despre ce vorbim pun si versetele pentru RECAPITULARE si spor la DESCOPERIT ... MOR DE RASSSS
      21. Atunci a adus Domnul Dumnezeu asupra lui Adam somn greu; şi, dacă a adormit, a luat una din coastele lui şi a plinit locul ei cu carne.
      22. Iar coasta luată din Adam a făcut-o Domnul Dumnezeu femeie şi a adus-o la Adam.

      ATI RETINUT MaCAR ATIT
      1.una din coastele lui ,--- o coasta
      2. coasta - femeie


      vEDETI CA AVETI MARI PROBLEME si despre eva si multe bazaconii in cap , deci CITITI CU ATENTIE INAINTE lucrurile GINDITI apoi aveti dialoguri ..... ca prostia devine pandemica ....
      intrebarile raman valabile si cercetati GINDIND apoi vorbiti ca dupa cum spun ,veti fi luati la ´´ distractie ´´ DUPA CE SPUNETI , nu dupa ce vreti sa pareti ca sunteti SI DOARE RAU ADEVARUL , STIU ... dar ce nu te omoara te face mai puternic ..... ha ha

      Ștergere
    24. Madus
      cel mantuit , moare fericit ... alalalt doar moare si iadul e real ... de murit mori TOTI si de lA MOARTE in colo e adevarul , calea si viata .... o cale care nu se mai modifica ci duce exact unde ai decis sa fi in timpul vietii si demonii sint DIRECTI atunci si stiu toate inchinarile pe care le ai in viata asta si tot ce e a lor vor cere de la tine ( orice pacat cu vorba , fapta , etc etc etc ) ... acolo se vede ´´vitejia prin plins si scrasnetul dintilor ale astora care aici erau ´´ zmei ´´ si ´´ cunoscatori ´´ si urletele lor nu impresioneaza pe nimeni , caci timpul lor s-a scurs .... deci madus dupa ce inchizi ochii pentru ultima oara incepe viata si locul e bine sa il pregatesti inca de pe aici , ca acolo il iei direct ..tu si restul puteti sa va mistocariti cit vreti AICI , acolo E PE BUNE si nu mai merge filozofeala voastra si vorbaria goala .....

      Ștergere
    25. Anonim 11 aprilie 2016, 17:20 tu nu sti sa citesti Biblia. Habar nu ai! Pai, daca e asa cum spui tu: Adam, saracu' a mancat dintr-un mar... si ce sa vezi marul acela l-a facut sa cada in pacat! Ma' da' ce MAR a mancat Adam... caci s-a intoxicat la creier... si sarpele vorbea cu Eva, mai dar ce serpi inteligenti erau pe atunci, si Eva, Cea facuta dintr-o coasta luata de la bietul Adam in timp ce el dormea adanc, desteapta fata, stia mai limba sarpelui ala, stia sa vorbeasca cu serpii, mai dar inteligenta era frumoasa Eva! Si Adam asta ce zapacit ca a muscat din marul acela... nu l-a dus mintea, a ascultat de Cea facuta din coasta lui!Parca era Alba ca Zapada cand a muscat din mar si Eva vrajitoarea cu nas mare cu o alunita pe el...Eheii copilul mosului,a fost odata ca niciodata/caci de nu era nu s-ar fi povestit! Noapte buna,copil!Somn usor sa cresti mare caci ai nevoie!

      Ștergere
    26. Anonim11 aprilie 2016, 20:22

      hai ca azi sint INGADUITOR AZI .Nu iau toate timpeniile pe care le-ai scris la puricat ca iesi sifonat rau din discutie ... CITESTE GENEZA ca esti habarnist rau .... un indiciu simplu si pentru creierul tau .... demonii( sarpele ) SINT pE ACOLO la GENEZA .... asa ca ´´ parerologule ´´ nu vorbi fara ca tu sa stii ....

      Ștergere
    27. Anonimule,acum lasand deoparte gluma, Biblia a fost citita si inteleasa de altii inainte ca tu sa te nasti. Nu ne spui o noutate. Dar tu trebuie sa sti sa citesti si sa intelegi Biblia! Tu crezi ca daca in Biblie scrie mar, este mar si daca in Biblie scrie coasta e chiar coasta... insa,Biblia trebuie inteleasa prin revelatie divina. Nu te mai tot stresa atat caci se cunoaste prea-bine Geneza si nu numai. Insa e bine sa ceri de la Dumnezeu sa-ti reveleze ce scrie acolo. Biblia are coduri incluse acolo, pe care cel intelept le descifreaza daca ii este dat de Sus.

      Ștergere
    28. Anonim12 aprilie 2016, 09:34
      MULTA VORBARIE SI PROSTIE
      Biblia a fost scrisa CU DUHUL SFINT.... NU IL AI nu o pricepi ...capisci ? deci sfintii parintii AI ORTODOXIEI au lasat si coduri si indicii si directii si tot ce vrei tu , asa ca tu cu mintea PLINA DE PACATE si DEMONI in interior NU PRICEPI BIBLIA si SE VEDE la tine CA NU O PRICEPI din moment ce cuvintul lui Dumnezeu , exemplu COASTA il schimbi in ce vrei tu .... deci pe linga faptul asta DE BATJOCURA la cuvintul divin IL MAI SI FACI MINCINOS PE DUMNEZEU ca de fapt el nu a zis ce a zis SI TOT GENEZA ne arata CINE E ACESTA care pune la indoiala cuvintuL, divin ,DIAVOLUL care UITE CUM A ISPITIT FEMEIA ....
      1. Şarpele însă era cel mai şiret dintre toate fiarele de pe pământ, pe care le făcuse Domnul Dumnezeu. Şi a zis şarpele către femeie: "Dumnezeu a zis El, oare, să nu mâncaţi roade din orice pom din rai?"---- indoiala IN CUVINTUL LUI DUMNEZEU ( EXACT CA TINE )

      Si femeia in loc sa raspunda CLAR , DA, asa a zis si cu asta basta , ia sa vedem ce a spus ea
      2. Iar femeia a zis către şarpe: "Roade din pomii raiului putem să mâncăm;
      3. Numai din rodul pomului celui din mijlocul raiului ne-a zis Dumnezeu: "Să nu mâncaţi din el, nici să vă atingeţi de el, ca să nu muriţi!

      CONCLUZIA
      stia CA VA MURI daca maninca din pom....
      si sa vedem EXACT CUM FACETI VOI mai departe cind ascultati DIAVOLUL
      4. Atunci şarpele a zis către femeie: "Nu, nu veţi muri!--- DECI ASA SCHIMBATI SI VOI ADEVARUL ASCULTINDU-L PE EL

      Si acum mandria voastra ascultind de el
      5. Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul".

      deci ´´ veti fi ca dumnezeu ´´ ..... mandria voastra diavoleasca cind dupa ce ati schimbat CE SPUNE DUMNEZEU , veniti si MORTI fiind , SPUNETI ce va indeamna diavolul sa spuneti ... Nu e coasta , nu e pom , nu e sarpe , nu vorbeste , etc etc etc .... voi NESTIIND nimic DIN adevarul si calea si viata in Iisus Hristos SI SFINTA TREIME ...ce vrei sa ma inveti amice ? .....
      nu ma astept sa pricepi , DAR MAI CITESC SI ALTII si daca voi astia ´´ PAREROLOGI ´´ va inmultiti si aveti impresia ca daca sinteti multi o sa iZBINDITI cu prostia voastra , EI BINE va inselati ......

      Ștergere
    29. Anonim12 aprilie 2016, 09:34
      mor de rasss ... sigur ai impresia ca ai spus ceva cu astea .....waw .... am scris inainte un raspuns mai lung , dar nu a aparut si nu e bai .... nu e necesar ca tu sa stii tot ,se pare , ca decid altii ce si cum ...:-) :-) :-)

      Ștergere
    30. Anonim12 aprilie 2016, 09:34
      pe bune ???? tu esti serios ???
      Eu zic, dupa logica ta lipsa nici sa nu o mai citit , asteptam ´´ revelatia ´´ fiecare , ca doar o putem scrie din nou , ca asta scrisa nu e pentru noi .... prostia TA bat-o vina ....MORRR DE RASSSS ..... ramine valabil ce am spus - legiune de prostie ......

      Ștergere
    31. Anonim 12 aprilie 2016, 12:03, ai o furtuna in sufletul tau. De ce esti atat de frustrat? Se observa faptul ca gandesti obsesiv. De ce te framanti intr-atat? Tu crezi ca pricepi Biblia... mai e pana acolo! Dar toate la timpul lor! Caci pentru tot exista un timp, o vreme!

      Ștergere
  10. Eu as interpreta acesta viziune ca daca omul a primit viata de la Duhul Sfant, sfintenia a primit-o si o primeste si incontinuare de la Domnul Iisus Hristos prin marea taina a spovedaniei si a impartasirii.
    Oameni drepti au fost si in Vechiul Testament, dar sfinti nu, oameni ale caror trupuri sa devina moaste. Asta inseamna ca trebuia sa vina Hristos ca sa se nasca sfinti.
    Eu cred ca marea ratacire a catolicimului este aceea ca papa secrete reprezentatul lui Hristos pe pamant, atunci Duhul Sfant ce este.

    RăspundețiȘtergere
  11. VĂ ROG IERTAŢI-MĂ DOAMNA MARIA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriel,mereu vrei sa te ierte Maria?până când?

      Ștergere
    2. NU ȘTIU SILVIA E FOARTE DIFICIL.DEMONII ÎMI ARATĂ TOT FELUL DE ÎNȘELĂCIUNI DESPRE DOAMNA MARIA DAR CU MINE NU LE MERGE.IAM PUS LA PUNCT.ȘI SPER SĂ STEA LOCULUI!

      Ștergere
    3. Gabi ești tare simpatic,m-ai făcut să zâmbesc,si eu sper sa te lase în pace,un gând bun!

      Ștergere
  12. http://marturieathonita.ro/purcederea-sfantului-duh-si-de-la-fiul-filioque/ cititi toti si veti vedea ca.Duhul Sf purcede doar din Tatal precum si Iisus a spus :“Iar cand va veni Mangaietorul, pe Care Eu il voi trimite voua de la Tatal, Duhul adevarului, Care de la Tatal purcede, Acela va marturisi despre Mine”. Precum si Fiul din Tata se naste si toate in univers vin de la Tatal prin cineca ceva sau de natura divina. Iisus Hristos este fiul si cuvantul caci pri cuvant toate s.au facut. si pus Domn si Dumnezeul al Nostru si Judecator...precum ne spune Scriptura , Chiar unii papi au declarat a nu fi reala aceasta introducere ulterioara eretica si care nu se bazeaza pe nimic. Mare Atentie , eu zic sa mai citim sa vedem ce spune Scriptura si Cei Nevoitorii , Rugatorii ai Pustiei Vechi si Contemporani. amin . Pavel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt intru totul deacord, dar sa amintim si de preasfanta aratare a Sfintei Treimi cand Tatal Ceresc zice: "Tu esti fiul meu cel iubit, intru Tine am binevoit".
      Asta inseamna ca din acel moment Tatal=Fiul, deci putem spune ca atunci cad Iisus a suflat peste apostoli si le-a zis: "Luati Duh Sfant, cele ce le ce ve-ti tinute, tinute vor fi, iar cele ce deslegati, deslegate vor fi..." acel Duh Sfant era de la Tatal prin Fiu.
      De asemenea Tatal ne sfinteste doar daca mancam cu vrednicie trupul si sangele Domnului (marea taina a impartasirii).
      Eu cred ca lucrare in Sfanta Treime este: Tatal a hotarat (a poruncit), Duhul Sfan a creat, Fiul ne-a luminat (invatat), iar Treimea Sfanta ne curata de patimi (bolile sufletului) si ne sfinteste.
      Trime Sfanta binecuvantata in veci sa fi. Amin!

      Ștergere
    2. da exact...De la Tatal prin Fiul. Pt ca Tatal este in Fiul. Si Tatal este izvorul duhului sfant dar pt ca este in fiul...prin fiul a venit Duhul in lume. Si fiul este singuru care poate da Duhul Sfant...dar atentie De La Tatal. Ceea ce subliniam mai sus este ca eretici paptisti pt banii si a avea ei suprematie au introdus ca duhul Sfant purcede , izvoraste ... Si de la Fiul..asa explica ei. Dau un exemplu banal si haios : apa vine printr.o tzeava din pamant da ?tzeava este in interiorul pamantului..dar sursa apei nu este tzeava...este pamantul ea vine printr.o tzeava. E simplu . altfel nu mai vb de sf treime. Dumnezeu tatal nu este un mos barbos...este Lumina necreata pe pamant cum ne spune sf grigorie , este deci o Lumina ..o Energie univeesala sa spunem care le tine pe toate prin dragoste..el poate lua ce forma vrea ..vorbi..etc. Din aceasta Lumina a luat Fiinta pt noi Iisus care mai inainte in Cer era Cuvantul Tatalui.. Tatal tot ce a facut..a facut prin cuvant..iar duhul Sf a infaptuit. Si Iisus a fost zamislit de Duhul Sf prin Porunca Tatalui. Oricum papi au interpretat ca Sf Ap Pavel a stat pe o piatra si acolo au facut Biserica :)). Nu ca Piatra este Cuvantul Appstolului si Invataturile lui sunt temelia biserici. Ei pt banii au interpretat absolut de ras daca n.ar fi de plans. Nu oamenii de rand. Ci papi si cei care au avut ideea.

      Ștergere
    3. Da.. Din punct de vedere al Dumnezeirii Tatal egal Fiul. Dar Tatal a binevoit in fiul...Tatal l.a nascut pe fiul prin duhul sfant..Izvorul este Tatal ..Iar Fiul fiind Cuvantul Lui intrupat. Aceasta este dogma Sf Treimi 3 " persoane " nedespartite dar cu roluri diferite. Botezul Domnului in Iordan este ai Sarbatoarea Sf Treimi.. Tatal in cer..Duhul sf in chip de.pprumbel si Hristos. Cum spun Sf parinti..Duhul Sfant in Sf Treime Izvoraste din Tatal si se Odihneste in Fiul.

      Ștergere
    4. Daca privim lucrile ierahic asa este, ca un tringhi echilateral la care in varf este Tatal si la cele doua laturi, de-a dreapta si de-a stanga Fiul si Duhul Sfant.
      Dar aici era vorba daca Duhul Sfant izvoraste sau nu si de la Fiul, iar eu cred, ca dupa ce Fiul si-a implinit lucrarea pentru care a fost trimis, iar lucifer a cazut (lam scris cu litera mica ca asa merita), Tatal se identifica cu Fiul, asa ca si de la Fiul izvoraste Duhul Sfant.
      Ca o cofirmare este si faptul ca in Apocalipsa, Sf. Ioan Evanghelistul la vazut pe tron doar pe Fiul, iar tronul Tatalui era gol, pe cand lui Avram, la stejarul lui Mamvri i s-au ratat trei ingeri.

      Ștergere
    5. Pana si posedatul si indracitul are Duh Sfant in el caci altfel ar fi MORT!

      Ștergere
    6. Posedatul are suflet in el, Duhul Sfant e cu totul altceva.

      invocațiiLE sau mantre cum le numiți voi, deschid demonilor hinduși poarta sufletului vostru făcînd ca mulți fie atrași prin aceste tehnici de relaxare, care îi fac, pe cei care le practică, să se creadă dumnezei.

      Ștergere
    7. Inseamna ca si parintele Arsenie Papacioc era in inselare caci el a zis: Dumnezei sunteti! (repet, el a zis-o!!!)

      Dovada aici: (20:30 - 20-42)
      https://www.youtube.com/watch?v=kUP9SZwvd1U

      Ștergere
    8. Anonim 10 aprilie 2016, 10:44, tu nu cunosti nimic despre Reiki. Ai scris inpetii... dar te scuzam caci e din necunoastere, bat-o vina...!

      Ștergere
    9. Emanuel prichici
      6. Eu am zis: "Dumnezei sunteţi şi toţi fii ai Celui Preaînalt".psalmul 81

      DUMNEZEU a zis-o DAR NUMAI SI NUMAI IN IISUS HRISTOS cACI ESTE SCRIS : SA NU AI ALTI DUMEZEI in afara de MINE .... deci diavolul este dumnezeul tau , SI NU ARE NIMIC de a face cu dumnezeu lui ARSENIE PAPACIOC .ARSENIE PAPACIOC a vorbit DIN PSALMI , tu vorbesti din PROSTIA TA ... deci LASA VRAJELILE si smintelile CA TI SE VOR CERE LA SOCOTEALA si va fi vai si amar de tine ....

      Ștergere
  13. Sufletul nostru e facut dupa chipul si asemanarea lui D nu corpul , maimuta a reprezentat baza genetica , suntem o rasa hibrida intre un tip de maimuta si o rasa extraterestra. Primii oameni au fost infertili (eram ca acele modele facute de americani in lab , despre care ai scris si tu daca nu ma insel ) si erau folositi la minat aur ,pt atmosfera lor , intr o zona unde azi se afla Iraqul. Adam si Eve au fost primii oameni fertili dupa ce au facut un lucru anume ( povestea cu marul care e un simbol pt ceva ) si au fost eliberati. Am ajuns la un nivel de constiinta cu mult mai mare decat creatorii nostri dar in urma unor evenimente am decazut si ajuns unde suntem astazi, urmand sa ne reamintim si sa evoluam din nou

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omul este creat dupa chipul Fiului lui Dumnezeu: are un trup creat de Duhul Sfat din materie pe baza unui cod genetic, are un suflet ce vine de la Tatal Ceresc si mai are o farama de duh, prin care el poate relation cu Tatal unindu-si duhul cu Duhul Sfant prin rugaciune.
      Si este chemat la sfintire, "Fiti sfinti precum si Tatal vostru cel din ceruri sfant este" zice Domnu.
      Sfintirea se face prin razboiul pe care il ducem in minte si in inima cu patimile noastre, cu patimile lumii si cu ispita diavolilor.
      Asa ca, dupa cum spunea si parintele Arsenie Papacioc, cununa sfinteniei o iau doar eroii nu si lasii si amagitii acestui razboi.

      Ștergere
  14. Dumnezeu Tatal a creat lumea prin Fiul sau care inainte de a se naste om pe pamant a fost CUVANTUL. Prin cuvant Dumnezeu a spus sa se faca toate. De aceea si la schimbarea la fatza a Mantuitorului nostru a spus " acesta este fiul meu prea iubit de el sa ASCULTATI ".Sfânta Treime, creatoarea lumii

    Dumnezeu Tatăl a creat lumea prin Iisus Hristos (Dumnezeu Fiul) aşa cum spune apostolul Ioan: „Toate prin El (Cuvânt sau Logosul sau Iisus Hristos-n.r) s-au făcut; şi fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut” (Ioan 1.3) şi apostolul Pavel: „Pentru că întru El au fost făcute toate, cele din ceruri şi cele de pe pământ, cele văzute, şi cele nevăzute, fie tronuri, fie domnii, fie începătorii, fie stăpânii. Toate s-au făcut prin El şi pentru El./El este mai înainte decât toate şi toate prin El sunt aşezate” (1Col1.16-17). Despre părtăşia Duhului Sfânt la creaţia lumii mărturisesc cuvintele Sfintei Scripturi: „Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor” (Fac1.2) dar şi cuvintele lui Elihu adresate lui Iov: „Duhul lui Dumnezeu este Cel ce m-a făcut şi suflarea Celui Atotputernic este dătătoarea vieţii mele” (Iov33.4). Aşadar Dumnezeu Tatăl a creat toate prin Fiul, întru Duhul Sfânt. Tatal este izvorul clar a Dumnezeirii si normal al Duhului Sfant chiar Iisus ne spune asta. Duhul Sf de la Tatal Purcede. Iisus insa la adus pe Pamant. In Biblie chiar se spune despre Dumnezeu a fi Tatal Duhuriilor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu as vrea sa va ganditi la Buna Vestire. Ingerul ii spune Mariei Ca zamislirea este de la Duhul Sfant trimisa de Dumnezeu ca sa il nasca pe Fiul Domnului si o data cu el Duhul Sfant pe Pamant. Este clar ca Tatal este izvoratorul Duhului Sfant iar prin Fiul Vine pe Pamant. Dar asta ne spune si in Evanghelie Ioan.

    RăspundețiȘtergere
  16. Maria draga,azi noapte am avut un vis f interesant cu tine.Eram mai multi oameni intr-o incapere mare ,toata lumea vorbea si de la un moment dat tu ti-ai lipit fruntea de un perete si ne zice-ai noua celor care eram acolo sa tacem si sa facem liniste ca tu trebuie sa auzi ceva ,sa-ti auzi vocea sufletului asa ai spus.Eu eram linga tine in partea dreapta cu inca vreo 4-5 persoane,si de la un moment dat o voce a inceput sa-ti vorbeasca si ceea ce ti-a spus am auzit si eu si celelalte 4-5 persoane de linga noi.Vocea spunea asa:MARIA,ZIUA LUI ISUSS,AI AUZIT ? ZIUA LUI ISUSS E APROAPE.Te-ai intors spre noi si ne-ai spus ca ai inteles ca ziua lui Isus e aproape da nu ai inteles de ce a zis ISUSS(ultimul S e cu virgula jos,ca sa intelegi exact);iar eu ti-am spus ca ultimul S inseamna SAPTE,adica ziua lui SAPTE e aproape.Asa te-ai bucurat cind ti-am spus ,parca-ti venea sa sari in sus de bucurie.Strigai in gura mare :S e de la Sapte ,deci ziua lui SAPTE e aproape,ati auzit?;Cind m-am trezit din somn am avut asa o senzatie care n-am avut-o niciodata,nici nu stiu cum s-o explic.Era ceva de genu bucurie,mirare ,curiozitate,credinta toate la un loc.TE PUP SI TE IBRATISEZ CU DRAG.

    RăspundețiȘtergere
  17. Parintele Staniloie explica f. bine aici despre toate astea si despre multe altele:https://www.youtube.com/watch?v=gFtmoCA5udM

    RăspundețiȘtergere
  18. Cimpanzeii sunt mai evoluati cu cateva milioane de ani decat noi.indiferent pe ce continent sunt au acelasi a.d.n.sunt mai rezistenti la boli.sunt toti la fel.traiesc in grupuri sociabile.nu fac diferente sociale rasiale religiose et.c.et.c.oamenii sigur nu se trag din maimuta pt ca suntem mai salbatici decat ele din toate punctele de vedere.si poate ca dumnezeu le-a creat ca noi oamenii sa invatam ceva de la ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NOI CUNOAȘTEM PREA MULTE ȘI DE AIA SUNTEM MAI SĂLBATICI CA CIMPANZEII,MADUS.

      Ștergere
  19. Eu am fost la Reiki si nu m-am simtit deloc bine...chiar s-au agrvat niste stari. Reiki e excrocherie pe bani. Niciun mare duhovnic nu a pomenit de meditatie sau reiki/bioenergie. Mo sa-si vada de trebaa lui ca nu are activite cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum depinde la ce practicant de Reiki ai fost si ce fel de Reiki practica el.

      Exista si in Reiki asa numita "criza de vindecare" in care pot aparea simptome de raceala sau gripa, transpiratie urat mirositoare, fecalele si urina isi pot schimba culoarea si consistenta, corpul eliminand astfel toxinele acumulate, dar aceasta "criza de vindecare" este temporara si dispare in maxim cateva saptamani.

      Cateodata starea de sanatate si/sau simptomele se agraveaza usor inainte sa se amelioreze, semn ca organismul s-a "pus in miscare" si lupta sa elimine boala din corp.

      Principala problema cu Reiki la noi in tara (si nu numai la noi) este ca nu exista reglementari in domeniu si orice "papuas" se poate declara "Mare Maestru Reiki" si el de fapt si de drept este un habarnist si jumatate. Dai peste un specimen dintr-asta care a facut un curs de Reiki de cateva ore intr-un weekend, si-a luat o "diploma" pe care o atarna cu mandrie pe perete si el e mare vindecator. Daca-l intrebi de seika tanden, hibiki si byosen l-ai "pierdut". In schimb este "Mare Maestru" in a-ti impuia capul cu ingeri, arhangheli si toate cate a mai citit el prin putinele si prost scrisele carti despre Reiki care au aparut pe la noi prin tara.

      Ștergere
    2. Mai, Anonim 7 aprilie 2016, 18:13, nu mai fi atat de agresiv/a, lasa pe Mo in pace.Te-ai simtit rau din cauza blocajelor energetice pe care le-ai avut. In primul rand noi suntem aceia care le producem!Deci nu da vina pe Reiki.

      Ștergere
    3. Sa va mai dau un exemplu de curatare din alta terapie. O prietena a invatat terapia Bowen. A venit la noi acasa si a facut terapie Bowen pe mine si pe nevasta-mea. Eu am simtit ca "se ridica campul energetic" pe zonele pe care facea ea terapia Bowen. Eu practicand Reiki de atatia ani n-am avut niciun simptom al "crizei de vindecare". Sotia la inceputul terapiei a zis ca simte ca pluteste. Terapia Bowen porneste de la seika tanden. Dupa terapie sotia a avut probleme cu stomacul aproape o saptamana si a zis ca nu-i mai trebuie terapie Bowen cate zile o avea. :)))

      De fapt tot blocajul energetic din zona stomacului se desfacuse ca un nod si i-a trebuit aproape o saptamana sa-si revina. Daca nu facea terapia Bowen cine stie in ce boli ar fi dat. Dar incearca sa-i explici daca ai cui. :)))

      Ștergere
    4. Si eu am facut terapia Bowen vreo 10 sedinte ca atat era necesar si m-am vindecat de ficat si inca o problema cronica de care nu scapam,am incercat si asta neavand incotro si sunt foarte bine acum nu mai am nici o problema.Ii multumesc doamnei terapeute Alexandra Mosneaga vesnic ca m-a scapat de aceste afectiuni.
      Mo

      Ștergere
    5. Si da la inceput ai niste simptome ciudate ,de fapt se fac deblocari enegetice in aura corpului si dupa un timp iti revii si redevii ca un nou nascut.Asa e si la detoxifierea corpului cand vrei sa faci o curatare ai ameteli la inceput si slabiciune corporala cateva zile si dupa aia esti mai puternic ca inainte de detox.Experimentati si vedeti cum lucreaza corpul.
      Mo

      Ștergere
    6. Da, terapia Bowen functioneaza si este OK. Se diferentiaza totusi de Reiki prin anumite aspecte, principalul fiind acela ca in Bowen nu-ti folosesti decat propria ta energie ca sa te vindeci pe cand la Reiki beneficiezi si de un ajutor energetic consistent.

      Ma gandesc sa invat si acest gen de terapie.

      Ștergere
  20. cartea Parintele Paisie si mari intiati ai Indiei dezvaluie adevarul despre credinte eretice

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc Doamne Dumnezeule pt ziua aceasta de 7 aprilie in care m-ai creat pe mine,pt ca astazi este ziua mea de nastere.
    Iti multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani sanatosi Liliana!

      Ștergere
    2. La multi ani Liliana!Sa-ti dea Dumnezeu tot ce iti doresti!

      Ștergere
    3. LA MULTI ANI DE ZIUA TA DE NASTERE!

      Ștergere
    4. Mmulti ani sanatosi,draga noastra Liliana,Domnul sa te Binecuvaneze!
      Te imbratisez cu dragoste!
      viorica

      Ștergere
    5. Multumesc tuturor pentru urari!
      Va imbratisez cu drag si Dumnezeu sa va dea multa sanatate si mantuire!

      Ștergere
  22. LA MULŢI ANI LILIANA!!!🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Gabriel!Dumnezeu sa te mantuiasca si sa-ti dea multa sanatate!

      Ștergere
  23. Bai fratilor, mai opriti- va cu Reiki asta, ca nu blog ortodox,parca...

    RăspundețiȘtergere
  24. Aaa, si iata Liliana, semnul pe care l-ai cerut de la Domnul prin Maria noastra!
    v

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LA MULTI ANI ,draga mea Liliana!
      Multa sanatate, multe bucurii si impliniri sufletesti. DUMNEZEU si Măicuta Domului sa te binecuvinteze, alaturi de cei dragi.
      Te pup si te îmbratisez cu drag:

      Ștergere
    2. Daaa..Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    3. Multumesc mult d-na Maria!
      Dumnezeu sa va dea si dvs multa sanatate,rabdare,smerenie si putere sa-i slujiti in continuare Bunului Dumneze!
      Dumnezeu sa va binecuvanteze!

      Ștergere
  25. REIKY PENTRU MINE REPREZINTĂ DOAR UN CUVÂNT.CA ȘI ASPIRINĂ.CEA MAI BUNĂ METODĂ DE VINDECARE ESTE CREDINŢA/AUTOSUGESTIA.NU CONTEAZĂ CUM ÎI SPUNEM PLACEBO,REYKY,NEW AGE,ȘI AȘA MAI DEPARTE.

    RăspundețiȘtergere
  26. Bună ziua Vam trimis un Mailacu la 12si25minute.Dacă l-ați primit va rog să-mi confirmați tot prin Mail .Veronica.

    RăspundețiȘtergere
  27. sufletul trebuie curatit si aicia ne pierdem noi, putem videca trupul in detrimentul sufletului bineinteles binele este amestecat cu raul : nu judeca ca sa nu fi judecat , crede si iubeste !!

    RăspundețiȘtergere
  28. darul facerilor de minuni este mai mic ca darul iertarii pt ca minunea se face pt trup si iertarea este pt suflet ca sa ne mantuim !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://gradinamaicii.blogspot.it/2015/07/atentie-copilasilor-la-new-age-deoarece.html

      Ștergere
  29. lA MULTI ANI draga Liliana,sa te bucuri de experientele pamantene tale sarbatorind frumos ziua in care te-ai nascut in aceasta viata,caci ziua creatiei tale sigur ai uitat-o, ,dar o vei afla, fii fara grija!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Didona!Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te lumineze!

      Ștergere
  30. Problema pentru unii este că Reiki provine dintr-o cultură asociată unei alte religii.
    Întrebarea este nu dacă Reiki este bun, ci dacă o altă religie decât cea creștină este bună.
    Luc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reiki NU este o religie.

      Ștergere
    2. Știu ce e Reiki și n-am spus că e o religie. Citește mai cu atenție.

      Ștergere
    3. Acest subiect al religiilor este un butoi cu pulbere la nivel mondial.Care e buna si care nu - subiect complex cu implicatii dramatice, vedem ce avem in prezent in lume, din cauza religiilor. Religia, o fraza de DANSII inventata ne spune poetul nostru national, Eminescu. Avea foarte mare dreptate. Cel mai urat razboi este cel pe tema religiilor.

      Ștergere
    4. Citisem Luc, dar nu a fost o observatie la ceea ce ai scris ci doar o completare! Stiu ca sti ce este Reiki!Cu drag!:)

      Ștergere
    5. Sorry!:)
      Ceea ce am vrut sa spun este ca cei care nu accepta Reiki sunt cei care cred ca doar religia crestina este buna si ca orice exista si provine din alte religii este de la cel rau.

      Ștergere
    6. Luc
      reiki e demonica ....

      Ștergere
    7. La fel cum orice alta religie decat cea crestina este demonica, nu?

      Ștergere
    8. Luc
      vezi ca tu stii astea .... exact cum toti dreptii din Vechiul Testament au ajuns in iad INAINTE DE venirea Lui IISUS HRISTOS , singurul care este CALEA , AADEVARUL SI VIATA .... dar care au fost scosi DE CATRE EL .... DECI DACA DREPTII FARA HRISTOS erau in iad , SI EL I-A SCOS , ia gindeste ce se intimpla cu cei pacatosi care invata faradelegi ? BRAVO .... :-) ASA CA TINE MINTE lucruri simple si APLICA-LE pina nu e prea tarziu ....NU VA JUCATI ca iadul NU GLUMESTE ....ORTODOXIA SALVEAZA ROMANIA SI LUMEA INTREAGA ....

      Ștergere
    9. Cum am mai zis, sunt oameni care stiu si sunt oameni care cred ca stiu.
      Adevarul este dincolo de religie, oricare ar fi ea.
      Iar cei indoctrinati care cunosc ortodoxismul pe de rost dar nu-L cunosc pe Dumnezeu si cred ca doar religia lor este buna, gresesc.

      Ștergere
    10. Draga Luc,

      Pregateste-te, vine furtuna! :)))

      Ștergere
    11. Bine ai scris Luc! Te salut!:)

      Ștergere
    12. Luc ,
      desigur ca asa este
      AIA CA VOI care cred ca stiu HABAR NU AU ... E DOAR INVERS ....morrr de rassss

      cit despre RELIGIE , daca ai pricepe CUVINTUL ai intelege simplu CA DE RELIGIE DEPINDE ORICE CREDINTA .... NU MA ASTEPT SA PRICEPI , ca deh tu esti ´´ parerolog´´ ca asta care te sustine ---prichici .... MaI STUDIAZA ca e vai si amar si IADUL are multi FILOZOFI in el .... prostia voastra NU DERANJEAZA decit daca E FACUTA PUBLICA si atunci AVERTIZEZ pe cei care ´´ va citesc BAZACONIILE ´´ ca vorbiti fara sa stiti .... simplu ..... am auzit bazaconiile pe care le spui tu de ani de zile si stiu ca sinteti MULTTTTTTIII cu ele ...deci legiune de prostie ....

      Ștergere
    13. Binecuvântarea Domnului să fie peste noi toţi, cu al Său har şi cu a Sa iubire de oameni.
      Luc.

      Ștergere
    14. Sfinta SCRIPTURA = Biblia
      4.Iar despre mâncarea celor jertfite idolilor, ştim că idolul nu este nimic în lume şi că nu este alt Dumnezeu decât Unul singur.
      6.Totuşi, pentru noi, este un singur Dumnezeu, Tatăl, din Care sunt toate şi noi întru El; şi un singur Domn, Iisus Hristos, prin Care sunt toate şi noi prin El.

      CONCLUZIA SIMPLA
      Diferenta clara intre ORTODOXIE si orice alta religie a lumii ....
      1 CORINTENI 8
      IDOLI =asa zisi dumnezei in cer si pe pamint ( toate religiile lumii )
      4.Iar despre mâncarea celor jertfite idolilor, ştim că idolul nu este nimic în lume şi că nu este alt Dumnezeu decât Unul singur.
      5.Căci deşi sunt aşa-zişi dumnezei, fie în cer, fie pe pământ, - precum şi sunt dumnezei mulţi şi domni mulţi,

      crestini AI ORTODOXIEI --- TRINITATEA -TATAL , FIUL -IISUS HRISTOS , DUHUL SFINT
      6.Totuşi, pentru noi, este un singur Dumnezeu, Tatăl, din Care sunt toate şi noi întru El; şi un singur Domn, Iisus Hristos, prin Care sunt toate şi noi prin El.

      HRISTOS ESTE CALEA , ADEVARUL SI VIATA ....

      Aviz Luc , pridichi si altii CARE VORBESC FARA SA STIE .... Deh .....


      Ștergere
  31. AȘA ESTE DOMNIȘOARA DIDONA!TOŢI UITĂM ZIUA CREAŢIEI NOASTRE.ÎMI AMINTESC CU PLĂCERE CE FRUMOS ERA CÂND ERAM MIC ȘI MĂ JUCAM.ERA O REALITATE EXTRAORDINARĂ.CA ÎN BASME.APOI A ÎNCEPUT SĂ NE ÎNDOBITOCIM CU ȘCOLI,SOCOTELI,PRINCIPII ȘI AȘA MAI DEPARTE.IAR ACUM ACEA REALITATE DE POVESTE S-A ATROFIAT.ȘI SE ATROFIAZĂ PE ZI CE TRECE DATORITĂ CAPTĂRII DE INFORMAŢII.INFORMAŢIA ÎMBĂTRÂNEȘTE EVIDENT CELULA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ptr. Gabi :

      In amintirea copilariei iti trimit un film care o sa iti placa in mod deosebit . E acea lume de basm pe care tu o traiesti visand .

      Bridge to Terabithia

      http://moviesplayro.blogspot.ro/2012/07/bridge-to-terabithia-2007.html


      Doi elevi de clasa a cincea care locuiesc într-un orasel, într-o regiune rurala creeaza o lume imaginara, mitica - "Terabithia” - se autoproclama Regele si Regina acestei tari si petrec aici numeroase ore pline de aventuri.
      Pentru a patrunde în acest regat imaginar, cuibarit în inima padurilor din apropiere de casa lor, cei doi trebuie sa traverseze mai întâi un râu, cu mult curaj, leganându-se pe o frânghie. Jess este singurul baiat al unei familii cu cinci copii.
      Jack (Robert Patrick), tatal sau, munceste din greu ca sa câstige pâinea familiei si e adesea plecat de acasa, iar mama lui pare mai preocupata de cele patru surori ale lui - deci niciunul dintre cei doi parinti nu pare sa aiba prea mult timp pentru Jess.
      Leslie este nou-venita în orasel.
      Familia ei a sosit aici în încercarea de a-si croi un nou stil de viata, care devine pasiunea lor si le ocupa cea mai mare parte din timp, Parintii lui Leslie sunt scriitori si artisti de succes, care o încurajeaza pe Leslie sa fie creativa si expresiva. Ambii copii sunt deci niste singuratici care nu se adapteaza între ceilalti elevi de la scoala: Leslie are probleme când trebuie sa fie acceptata de colegii de scoala, pentru ca e atât de diferita fata de ei; familia sa a decis sa nu aiba televizor, iar ea poarta cele mai fanteziste haine, majoritatea pictate manual, asa cum nimeni nu a mai vazut pâna acum......... Vizionare placuta . S.

      Ștergere
    2. MULŢUMESC MULT S DAR EU NU AM TIMP NICI DE MINE DAR SĂ VIZIONEZ UN FILM.PREFER DOAR CITATE,MOTTOURI,PROVERBE CÂT MAI SCURTE CU PUTINŢĂ.

      Ștergere
    3. AM REMARCAT S UNDE VREI SĂ BAŢI.STAI LINIȘTIT E TOTUL SUB CONTROL.

      Ștergere
  32. hai ca mam plikti rau frate k reki asta al vostru

    RăspundețiȘtergere
  33. Cu cat creierul primeste mai multe informatii cu atat el tinde sa greseasca in luarea unei decizii.cand eram copil puteam sa anticipez ceea ce o alta persoana de langa mine urma sa zic sau sa faca.credeam ca pur si simplu sunt destept si pot anticipa acele actiuni.cu timpul am pierdut aceasta abilitate si m-am intrebat de ce?tot intrebandu-ma cred ca am si descoperit:informatia de la ochi la creier ajunge in 5 milisecunde.deci noi ca adulti percepem informatia de la ochi cu o intarziere de 5milisecunde.ceea ce credem ca se intampla acum defapt s-a intamplat cu 5 milisescunde in trecut.stiu, e o o perioada infima.dar cred ca atunci cand suntem copii neavand creierul bombardat cu atatea informatii avem capacitatea sa vedem in timp real.asta fac si elitele cu masele:le bombardeaza cu foarte multe informatii multe false (prin media.stiinta.religii.et.c)stiind ca masele vor lua cea mai proasta decizie in defavoarea lor si in favoarea elitelor.asa ca atunci cand vreti sa luati o decizie lasati mintea sa zburle libera fara sa analizati prea mult pe toate fetele problema.va garantez ca o sa luati cea mai buna decizie.

    RăspundețiȘtergere
  34. Singurul D U M N E Z E U este cel din prima poruncă.
    Isus este doar pe placul lui
    D U M N E Z E U Duhul este
    puterea lui D U M N E Z E U.
    Un picut doar daca esti pe placul L U I iti poate da putere fara margini...
    Timpitilor... o sa ma satur sa va tot învăț, Romania Maicii
    D O M N U L U I ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FI MAI CONCRET L M. ÎN PRIMA PORUNCĂ SUNT MAI MULŢI DUMNEZEI,CITEZ: "{EU} SUNT DOMNUL DUMNEZEUL..." CARE DINTRE EI?

      Ștergere
    2. Care-s tampitii LM,nu-ti e rusine,ti-a cerut careva invatatura ta?MIZERABILULE!!!

      Ștergere
  35. L M MASONUL MASONILOR CARE ÎNVÂRŢI DESTINELE OAMENILOR DIN FOTOLIU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi vrut ei sa ma aibe, asta vrei sa auzi ?
      eu n-am sef.
      Masinii,din pacate, nu se pot nici măcar uita la lumina, darămite sa vorbească de
      D U M N E Z E U

      Ștergere
  36. undei multa inteligenta este si multa prostie , se spune ca cei destepti si cei bogati nu merg in cer pt ca unul nu isi lasa inteligenta si celalalt nu isi lasa averea din inima lui !

    RăspundețiȘtergere
  37. Se spun multe tampenii. Cineva se legase de faptul ca Iisus nu avea discipoli dintre carturari si farisei.

    Pai e mai usor sa inveti un om ceva decat sa-l dezveti de alte invataturi si apoi sa-l inveti ce ai tu sa-l inveti. In plus de asta oamenii simpi erau dispusi sa-l asculte pe Iisus, nu carturarii si fariseii...

    RăspundețiȘtergere
  38. Iisus avut discipoli si din randul preotilor din sinedru (parlamentul religios al iudeilor) Nicodim si al demnitarilor evrei Iosif din Arimateia, chisr si Lazar, ce inviat din morti facea parte din bogatii Betaniei.
    Nu conteaza cata carte ai, conteaza ce vointa ai de al cauta pe Dumnezeu. Sfantul parinte Cleopa pe hartie a avut 4 clase, dar in predica avea intelepciune de la Duhul Sfant cat un academician doctor in filozofie si teologie la un loc.

    RăspundețiȘtergere
  39. in biblie scrie : vai de voi care ati pus mana pe cheile cunoasterii nici voi nu ati intrat si pe ceilalti care vroiau sa intre ii impiedicati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. total fals
      Nu scrie asa ceva in biblie .... prostia e doar a ta
      matei 23
      ASTEA SINT VERSETele SI NU AU NICI O LEGATURA CU TIMPENIILE SPUSE DE TINE
      13. Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că închideţi împărăţia cerurilor înaintea oamenilor; că voi nu intraţi, şi nici pe cei ce vor să intre nu-i lăsaţi.

      DECI IMPARATIA CERURILOR nu are treaba cu cunoasterea ci cu totul alte lucruri ..... dar ca orice ´´ parerolog´´ SI TU vorbesti fara sa stii .... mai studiaza .....

      Ștergere
    2. Mai Anonim 12 aprilie 2016, 09:50, ce este IMPARATIA CERURILOR din punctul tau de vedere?

      Ștergere
  40. https://www.youtube.com/watch?v=hUQZV8tm-o8

    RăspundețiȘtergere
  41. SA FIM ANTENTI LA MESAJELE FECIOAREI MARIA DESPRE REIKI, ETC...

    Atenție copilașilor la New Age, deoarece este blana de oaie cu care se deghizează adeversarul meu! Să nu vă contaminați, să nu aduceți cultura New Age-ului în căminele voastre, pentru că toate aceste lucruri ca Feng Shui, tai chi, reiki, angelologie, numerologire, yoga, lumînări colorate, parfumuri, esențe, bastonașe de tămîie, băi de ierburi, florile lui Bach și alte înșelătorii împreună cu medicina alternativă, sînt contaminate de ezoterism și ocultism și servesc adversarului meu să-și ducă la bun sfîrșit planurile sale. Toate acestea vă contaminează și comtaminează căminele voastre ducînd la ruina materială și spirituală. Înțelegeți copilașilor că ceea ce caută New Age-ul este de a-l ucide pe Dumnezeu din inimile oamenilor.
    Întregul New Age este ritualizat, de aceea fiți foarte atenți și să nu cădeți în această înșelătorie, pentru că emisarii răului vă vînd și promovează această cultură promițînd că voi veți obține pacea, armonia, plenitudinea, prosperitatea și însănătoșirea completă a trupului, a gîndirii și a spiritului. Atenție copilașilor la acestea, nu vă lăsați seduși de această cultură care pare inofensivă la prima vedere, dar ceea ce caută în realitate este de a vă îndepărta de Dumnezeu, pentru ca apoi să fure sufletul vostru.
    Toate aceste invocații sau mantre cum le numiți voi, deschid demonilor hinduși poarta sufletului vostru făcînd ca mulți fie atrași prin aceste tehnici de relaxare, care îi fac, pe cei care le practică, să se creadă dumnezei.
    Copiii mei, vă avertizez deci despre toate acestea pentru ca voi să fiți foarte atenți și să nu aduceți nimic în căminele voastre care să fie contaminat de New Age. Aruncați din casele voastre: statui ale lui Buddha, piramide, cuarț, bufnițe, lumînări colorate, esențe, bastonașe de tămîie, riego (vrăjitorie), penca (plantă esoterică), potcoave, pisici chineze purtătoare de fericire și tot ce ați cumpărat căutînd pacea, prosperitatea, bunăstarea, sănătatea și armonia, pentru că toate acestea sînt înșelătorie și acoperă binecuvîntările Tatălui meu. Amintiți-vă: căutați-l mai întîi pe Dumnezeu și restul vă va fi dat pe deasupra. Nu continuați, deci să vă puneți credința în oameni și în lucruri lipsite de viață, pentru că aceasta este abominabil în ochii Tatălui meu. Pacea celui Preaînalt să locuiască în voi !
    Vă iubesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte dragut. Se gaseste cate unul/una sa-si faca cate un site si sa puna cuvinte in gura Fecioarei Maria prin care condamna tot ce este in afara Ortodoxiei DAR: nu condamna si inchinatul la icoane, (alea tot simboluri sunt) nu condamna si pupatul de moaste (pai ne inchinam lui Dumnezeu sau la oase?) si nu condamna nici slujbele (tot ritualuri sunt si alea). TOT ce este in afara ortodoxiei este GRESIT, DAR:

      UNDE sunt lucrarile preotilor nostri Ortodocsi, UNDE sunt FAPTELE LOR, caci ei tot apostoli de-ai lui Hristos sunt. Adica apostolii lui Iisus VINDECAU OAMENII prin Cuvant sau prin atingere dar preotii nostri se aduca cate 6-7 ca sa faca cate o slujba de maslu si tot nu se vindeca oamenii. DE CE?

      In Faptele Apostolilor se scrie clar ca s-a coborat Duhul Sfant peste ei si ca in cetatile in care era primit cuvantului lui Hristos si oamenii se botezau CU APA, veneau apostolii si II BOTEZAU (=initiau) cu Duhul Sfant! Adica una era botezul cu apa in numele lui Hristos si alta era initierea cu Duh Sfant!

      14. Iar apostolii din Ierusalim, auzind că Samaria a primit cuvântul lui Dumnezeu, au trimis la ei pe Petru şi pe Ioan,
      15. Care, coborând, s-au rugat pentru ei, ca să primească Duhul Sfânt.
      16. Căci nu Se pogorâse încă peste nici unul dintre ei, ci erau numai botezaţi în numele Domnului Iisus.
      17. Atunci îşi puneau mâinile peste ei, şi ei luau Duhul Sfânt.

      UNDE PE LA NOI PRIN ORTODOXIE MAI ESTE ACEASTA INITIERE CU DUH SFANT?

      UNDE PE LA NOI PRIN ORTODOXIE MAI SUNT FAPTELE APOSTOLILOR DE VINDECARE A CREDINCIOSILOR?

      DE CE A TREBUIT SA VINA HRISTOS SI SA ADUCA DUHUL SFANT DE LA DUMNEZEU DACA EVREII ERAU DREPT-CREDINCIOSI?

      DE CE TREBUIAU APOSTOLII SA MEARGA SI SA BOTEZE CU DUH SFANT CREDINCIOSII DACA ACESTIA ERAU DEJA BOTEZATI CU APA IN NUMELE LUI HRISTOS?

      Botezul cu Duh Sfant se mai practica si pe la noi prin Ortodoxie dar este de la preot in sus. Mirenii sunt botezati cu apa. Bine, ei o sa zica ca se pogoara Duhul sfant la botez dar atunci va intreb eu oare DE CE mai este hirotonit (=intiat) preotul atunci? N-are Duhul Sfant in el prin taina botezului?!

      Ștergere
    2. Anonim 10 aprilie 2016, 10:48, cine iti transmite acest mesaj?

      Ștergere
    3. acest mesaj vine de la Fecioara Maria in aparitiile ei de la Medjugorje.

      Ștergere
  42. Gabriel, daca spui Domnule profesor, câți profesori ai spus ???
    Simplifica-ti programele, nu le mai complica !!

    RăspundețiȘtergere
  43. D Emanuel.D Didona.va cer iertare de la inceput sa nu vi sa para critica.dar dumneavoastra nu aveti blog? Sa vorbiti si sa explicați cât vreti despre reiki trezire.despre ce faceti dumneavoastră si cum faceti .eu mi as dori ca aici sa se scrie despre minuni despre bucurii .despre tot ce a creat Bunul Dumnezeu Creatorul ca tare sofisticat a creat totul.intreb.daca nu scria si nu stia nimeni sa citească după ce va mai luati?nu ar fi mai bine sa ne uităm spre cer si sa cerem Bunului Dumnezeu sa ne întărească credinta in Sfînta Treime. Sa devenim blînzi. buni .plini de energie pozitivă. Sa avem încredere in ziua de maine .Si sa credem cu tărie ca tot ce a creat Bunul Dumnezeu Creatorul nu il v-a distruge.vad ca in tot ce citiți credeti dar in d.Maria de ce nu credeți? Tot timpul ne spune ca este un om de rand si tot ce aude tot ce vede vrea sa le împărtășească cu noi.in toți credeti.in dansa de ce nu .cred ca fiecare am avut câte o vedenie câte un vis .câtă o avertizare. Si daca vrem sa o spunem sariti ca arsi ca avem mândrie ca suntem farisei.eu cred ca Bunul Dumnezeu Creatorul se bucura atunci când vorbim despre El.despre minunile Lui.Bunul Dumnezeu Creatorul sa ne dea înțelepciune bunătate blândețe si sa ne lumineze mintea.niculina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Niculina,

      Atata timp cat gazda nu mi-a interzis sa postez nu vad de ce ar face altcineva legea pe blog-ul dansei. Daca imi zice Maria sa nu mai pomenesc de Reiki nu o mai fac. Simplu. Eu sunt oaspete, ea este gazda. Nu fac alti musafiri regulile in casa gazdei. Daca nu va plac comentariile mele, sariti peste ele. :)

      Eu inteleg sa fiu criticat si blamat cu Reiki-ul care pe la noi prin tara, din cauza unor inconstienti (caci nu le pot zice altfel) si sarlatani a devenit similar cu satanismul, dar cu Didona ce aveti? Cu ce a gresit ea? Ca va vorbeste despre iubire? S-o crucificam? Ah, nu ne mai da voie legea... ce pacat! :)))

      Iubire doar din varful buzelor este pe la crestinii de pe aici. Lupi in blanuri de oaie care m-ar sfasia bucurosi! :)))

      Si se mai mira Maria ca il vede pe Hristos suparat. Oare de ce? Din cauza Reiki-ului care nici macar nu este o religie, care nu are zeitati la care sa te inchini, sau din cauza asa zisilor "crestini"? :)))

      Intelegeam sa va luati de mine daca eram Budhist, macar credeam in Budha si nu in Dumnezeu, aveam alta doctrina, alta religie dar voi chiar va luati pe nedrept de mine dandu-mi cateva exemple de "rataciti" si smintiti spiritual. Pai daca ei s-au ratacit inseamna ca toti sunt rataciti? Daca dai peste un moldovean imputit toti moldovenii sunt imputiti? Daca dai peste un ardelean mai lent toti ardelenii sunt lenti? Daca dai peste un oltean smecher, toti oltenii sunt smecheri? Daca dai peste un maghiar antisemit toti maghiarii sunt antisemiti?

      Dar de posedati si de demonizati ce mai ziceti? Nu au fost si ei botezati? Nu sunt si ei crestini? Si pe ei i-a "tampit" Reiki-ul? :)))

      Uscaturi sunt peste tot inclusiv in BOR!

      Nu aveti loc de mine si de Didona? Suntem cumva la voi in casa si va incomodam? Sunteti oaspeti ca si noi pe blog-ul asta dar in MAREA VOASTRA IUBIRE CRESTINA nu aveti loc de noi! Va uitati la gunoiul din ochiul nostru dar nu vedeti BARNA din ochiul vostru!

      Eu ca si Didona ne-am expus parerile noastre dar NU vi le-am "fortat pe gat"! Daca vrei bine, daca nu iarasi bine, nu-i bai. Dar voi ce faceti? ATACATI, ATACATI, ATACATI ca niste lupi! ASTA ESTE IUBIREA CRESTINA? Sa nu ai loc de altul care nici macar nu-ti zice "da-te mai incolo"? V-am deranjat dogma cu gandirea noastra si gata, ne-ati pus gand rau?

      Pai asa cum zicea Cristina, ala de e sigur pe el nu se supara, in schimb ala care e nesigur se enerveaza ca nu stie ce sa mai creada. Eu (si nici Didona) nu am vorbit impotriva lui Hristos asa ca care-i baiul? Nici eu si nici Didona nu incearca sa va converteasca la alta religie, islam, budism etc.

      Si va mai mirati de islamisti (care sunt in inselare considerand ca crestinii sunt necredinciosi caci si islamistii si crestinii cred tot in acelasi Dumenzeu ca si evreii de altfel) sunt atat de radicali. Pai si voi sunteti la fel de radicali ca si ei, doar ca ei sunt mai salbatici si mai cruzi si au tupeul si curajul sa moara pentru credinta lor asa cum o faceau si martirii bisericii in vremuri demult apuse.

      ASTA este inselarea: crestini contra evrei, evrei contra musulmani, musulmani contra crestini. AICI SI ASA si-a bagat satana coada caci si crestinii si evreii si musulmanii sunt de aceeasi credinta si toti cred in acelasi Dumnezeu doar ca il slujesc in moduri diferite.

      Ștergere
    2. VAI VICTIMOSULE
      nu te revolta DEMONII pe care ii propovaduiesti prin reiki ( vine din budism ) , nu te revolta INITIERILE DEMONICE , NU TE REVOLTA culturile demonice venite din orient m toate astea l imbratisezi cu DRACI ( drag) , dar daca TI SE SPUNE ca esti ratacit DATORITA IUBIRII CRESTINE ca sa NU RAMAI CU DEMONII TAI SI SA FI SALVAT , te dai victima si LUP IN PIELE DE OAIE .... DECI IUBIREA CRESTINA DETERMINA CA OAMENII CARE STIU SA TE ATENTIONEZE CA E CALEA CARE DUCE LA PIERZANIE si tu in loc sa TE LASI DE FARADELEGI mai si BLAMEZI , DAR VAI ce rai sintem noi ? PE BUNEEEEE ????? deci demonii NU LASA usor victima din minna si NOI , CRESTINII din ORTODOXIE stim FOARTE BINE ASTEA ... DECI LASA VRAJELILE DEMONICE , si revino LA adevarul calea si VIATA in IISUS HRISTOS si lasa DEMONII DEOPARTE ... AI PRICEPUT ? DACA NU NE PASA te lasam inistit IN DEMONII tai , dar IUBIREA DIVINA spune CLAR cu ce ne luptam si de ce sa ne ferim ... deci adevarul nu e decit TOTAL ALBBB .... orice gri are in el demoni .... si tot pamintul si tot universul E PLIN DE DEMONI .... DECI ESTI RATACIT la greu SI in negru , DEPARTE DE LUMINA DIVINA de asta nu iti convine .... stim cu totii astfle de LUPTE cu demonii si e plina ORTODOXIA de adevarurile celor care s-au luptat cu ei

      Ștergere
    3. crestinii , musulmanii si evreii NU SUNT LA FEL
      evreii L-AU CRUCIFICAT pe IISUS HRISTOS , musulmani NU IL RECUNOSC , iar crestini ( christos ) MERG CU EL .... deci NORMAL CA PROSTIA e mare CIND nu gindesti DAR te invata tot felul de ´´ maistrii ´´ ORBI .... DECI E SIMPLU .... asa ca de cresa , ca nivelul tau IN MANDRIE e MAREEE , dar cunoasterea este spre ZERO. in ceea ce priveste ADEVARUL .... asa ca mai usor cu ´´ propovaduirea DEMONILOR ´´

      Ștergere
  44. AȘA VOI FACE ÎNVĂŢĂTORULE L M. UNEORI ÎMI PLACE SĂ DESPIC PĂTRIMEA PĂTRIMEI ÎN PATRU CA APOI SĂ REIAU PROCESUL.

    RăspundețiȘtergere
  45. Anonim 10;48, zi-mi frate numele, sa te pomenesc in rugaciuni la Biserica,ca bine faci postand aceste mesaje LAMURITOARE .
    Cu DUMNEZEU inainte.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  46. Emanuel,preoții la hirotonisire primesc un Har Special față de ce se primeste la botez.
    Cu acest Har Special preotul transforma pâinea si vinul in Trupul si Sângele Mântuitorului.

    RăspundețiȘtergere
  47. Anonimule m-ai dat gata! :)))

    Eu habar nu aveam ca exista Har ORDINAR si Har extraordinar, sau special cum l-ai numit tu! :)))

    Eh, pe logica ta sa continui si eu: si la Reiki prin initiere se primeste un har special pe care biserica il numeste harisma. Toti cei care au har dar nu l-au primit "cu semnatura" de la BOR au harisma.

    HARÍSMĂ (CHARÍSMĂ) (gr. harisma, lat. charismata „dar”) 1. Dar sau virtute împărtășită de Duhul Sfânt unor persoane, cum ar fi: darul înțelepciunii, al vindecării, al prorocirii, al tălmăcirii de limbi etc.; poate fi permanentă sau temporară. 2. Calitate care permite posesorului ei să-și exercite ascendentul sau autoritatea asupra unui grup (h. omului politic).

    E bine ca am lamurit-o si p-asta! :)))

    RăspundețiȘtergere
  48. Sunt mai mulți DUMNEZEI, dar numai unul din ei îți lasa DUH SFÂNT, pace interioară,și protecție zi de zi.Vă recomand filmul PK,n-o să vă pară rău.

    RăspundețiȘtergere
  49. DUMNEZEU este numele pe care i l-a dat omenirea Fortei Supreme a acestui Univers.Majoritatea omenirii nici nu stie ca fiecare Univers are un Dumnezeu iar inaite de acesti Dumnezei, Creatorul a creat Prim -Creatori!
    Exista o Suprema Erarhie de care mintea noastra nu are habar, asa ca haideti sa ne oprim pana nu spunem o gramada de prostii .Realitatea Suprema Divina nu-i pentru intelegerea noastra.Ca sa intelegem Creatia si mai ales Creatorul ne trebuie o constiinta atat de inalta incat nu ced ca exista pe acest blog ca sa ne explice.Noi nu am inteles invataturile Cristice legate de cum sa iesim din aceasta constiinta uituca, dar sa mai avem pretentia sa intelegem CREATIA!

    Imaginati-va o picatura de apa de ploaie pe o frunza, in care se gasesec mii de microorganisme,aceasta poate fi o lume,nu? Apoi cate picaturi de apa sunt pe o frunza,dar cate frunze sunt intr-un pom sau iarba,apoi cati copaci si cata iarba sunt intr-o gradina dar intro tara sau pe o planeta? Intelegeti ce vreau sa spun? Cam in felul asta pot asocia eu Creatia.Sunt foarte constienta ca n-o pot cuprinde,mintea mea ar lua foc fiindca nu ar face fata unei asemeni informatii fara sa am o constiinta foarte inalta.Asa ca, DUMNEZEU NU POATE FI DEFINIT, CI DOAR IUBIT!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  50. ,,Majoritatea omenirii nici nu stie ca fiecate Univers are un Dumnezeu"
    Asa graieste Domnul,izbavitorul tau si care te-a zidit din sinul maicii tale:
    ,,Eu sunt Domnul,care a creat lumea;
    Singur am facut cerurile,eu am intarit pamantul,si cine mi-a fost intr-ajutor?
    Eu sunt Domnul si nimeni altul!
    Afara de mine nu este Dumnezeu.Eu te-am incins fara ca tu sa ma cunosti.
    Ca sa se stie de la rasarit pana la apus ca nu este nimic afara de mine!
    Eu sunt Domnul si nimeni altul!"
    Isaia:44,45:24,5,6

    Exista doar Un Singur,Unic, Dumnezeu!Un Dumnezeu care este VIU!

    RăspundețiȘtergere
  51. Universul nostru este unul dintre multe altele si fiecare univers are propriul sau Dumnezeu,ca fiinta suprema. Oamenii de pe Pamant nu sunt constienti nici de existenta altor universuri, si nici de ierarhia creatiei,Dumnezeu este numele dat Creatorului de catre religii.
    Sunt multe de spus, dar aceste informatii nu ne ajuta sa ne apropiem ci mai degraba sa iscam conflicte din cauza
    neintelegerilor care ne vor separa si mai tare.
    Mai bine ar spune fiecare cum Il intelege pe Dumnezeu!
    Asta ar fi interesant,am mai lansat odata aceasta provocare si a fost ignorata, si ma durut tare mult,fiindca oamenii sunt preocupati de nenorociri nu de spiritualitate.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Didona,

      1. Daca te-a durut inseamna ca a "agatat" un aspect al sinelui tau cu care nu esti in pace. Uita-te in tine ca sa gasesti acest aspect si lucreaza spre rezolvarea lui.

      2. Daca ai fi fost atenta la ce a postat fiecare ai fi observat ca multi ti-au raspuns deja la ea. (si eu ti-am raspuns la ea) Observa ce posteaza in continuare fiecare si vei observa acest aspect care este in tine dar pe care refuzi sa-l accepti.

      Trebuie sa va spun cu regret ca Iisus NU a fost Ortodox. Sorry! :)))

      Stiti ce aseamana crestinii, musulmanii si iudeii? TOTI se cred in "dreapta" credinta. :)))

      CREDINTA ca Dumnezeu poate face diferente eu nu o am. Dar ce stiu eu, nu? :)))

      Daca un papuas din Noua Guinee ar veni acum la noi si in fata lui ar sta un crestin, un musulman si un evreu PE CARE l-ar crede ca este in "dreapta" credinta? :)))

      Caci asta nu accepti nici tu Didona.

      Puneti-va in locul lui Dumnezeu si faceti un exercitiu de imaginatie. Priviti Terra din stratosfera. Vedeti acele mici furnicute cum se agita si cum se inghiontesc intre ei si dau din coate sa-ti atraga tie atentia si simpatia, sa te atraga de partea lor. Cu cine tii? Cu aia care sunt in "dreapta" credinta sau cu aia care iti fac voia? :)))

      Ștergere
    2. PRICHICI
      Cu BUCURIE trebUie sa te anunt :
      IISUS HRISTOS este ORTODOX . CACI DREAPTA CREDINTA PRIN APOSTOLI DE LA EL VINE ....

      Ștergere
  52. Dragii mei, nu vreau sa supar pe nimeni dar intelegerile voastre in ce priveste CREATIA ,DUMNEZEU si CREATORUL sunt basme scrise de constiinte limitate.
    Respect dorinta voastra de a da explicatii,dar nu are nici-o legatura cu realitatea.Dar nu va intristati, va veni si la voi momentul cand va ve-ti aminti Adevarul!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  53. Draga domnule Emanuel, stiu foarte multe lucruri, total straine de cunoasterea majoritatii omenirii,dar sunt cconstienta de faptul ca cunoasterea se rezuma probabil la 0,000001%din ceea ce reprezinta Realitatea Divina.Stiu si ca am acumulat o multime de aspecte, carora le multumesc pentru experientele pe care mi le-au oferit, dar a venit momentul sa le recunosc si sa le eliberez pe cele care nu-mi mai sunt de folos,ca sa pot integra pe cele care ma ajuta in evolutia mea spirituala.
    Constiinta mea se schimba de la o zi la alta,la fel si realitatea. Iluzia isi pierde puterea si se dilueaza tot mai mult lasand loc unei realitati care la inceput doare foarte tare cand observi ca sunt foarte putini oameni care nu vad si nu aud dincolo de iluzia care ne-a stapanit atat de mult timp.
    Ma doare ignoranta oamenilor cand vad acea scanteie divina care abia mai palpaie cand ar putea sa straluceasca ca un soare.Probabil am vreun aspect ignorant pe care inca nu l-am descoperit.

    Am invatat sa accept orice manifestare a semenilor mei,stiind ca fiecare are dreptul sa creada orice despre sine si sa -si aduca experientele,functie de ceea ce crede.
    Dorinta mea este una singura;sa-i fac constienti de faptul ca au uitat de ei, de sinele lor divin,de iubirea si lumina aceea mare care se afla in ei si nu in afara lor.

    Atunci cand s-a produs trezirea mea am realizat ca toata viata mea auzeam permanent in ganduri expresia"Ma iubesti?" Dar niciodata nu am constientizat ca trebuie sa si raspund aceste-i intrebari, pana intr-o zi cand s-a produc "un clic"si am rapuns "da te iubesc,dar cine esti"
    si imediat am fost cuprinsa de o stare de iubire totala,de plutire,de imbratisare,ceva ce nu poate fi descris de limbajul omenesc.

    Stiu ca trezirea este unicata pentru fiecare om, dar aceea stare de iubire cred ca este unica si inconfundabila.Cred ca este starea in care eram inaite sa plecam din sanul Creatorului spre a-i aduce experientele pe care le cunostea dar nu le traise.

    Ma intrebati cu cine as tine eu:cu cei care-mi fac voia sau cu cei care sunt in"dreapta"credinta! Eu acord intelegere pentru orice doreste sa manifeste omul, fiindca voi avea de invatat de la oricare dintre ei.
    Sunt aici persoane care imi spun ca detin invataturile Satanei,si ma distreaza, stiti de ce? Deoarece acestia habar nu au cine-i aceasta energie pentru ei dar mai ales ce reprezinta ea pentru Dumnezeu!
    CREATORUL S-A EXPRIMAT PE SINE IN INFINITE PARTI SPRE A SE CUNOASTE PE SINE,SI-SI IUBESTE FIECARE PARTE FARA NICIO CONDITIE SAU PREFERINTA,SI NU VOIESTE NIMIC,CI DOAR PRIMESTE TOT CE-I DUCEM, FARA MOFTURI.
    EU si cu TINE suntem ASPECTE ALE ACEELEASI ESENTE in diferite manifestari!

    Noi traim in experiente duale cum sunt:alb-negru, sus-jos,bun sau rau.Pentru Dumnezeu nu exista fapte bune sau rele ci "doar sunt",atat!De aceea nu exista judecata fiindca nu ar avea ce sa judece.
    NU VA MAI CONSIDERATI MICI SI PACATOSI FIINDCA NU SUNTETI! VOI SUNTETI FIINTE SUVERANE CO-CREATOARE DE
    UNIVERSURI! CREDETI! ACESTA-I MARELE ADEVAR,SI NU ESTE SMINTEALA!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Didona,

      Daca tu spui ca "Ma doare ignoranta oamenilor" inseamna ca nu accepti "orice manifestare a semenilor mei". Vrei asta dar mai ai de lucru.

      Eu am invatat ca oamenii nu se schimba decat atunci cand vor ei sa se schimbe, nu-i poti forta din afara lor cu nimic. Daca aia e calea lor, aia e. Stiu cat este de greu de acceptat asta dar si tu trebuie sa te convingi pe propria ta piele de acest adevar. Nu poti forta omul sa evolueze, nu-l poti forta sa "deschida" ochii. Poti doar sa mergi pe drumul tau si daca e cineva interesat intra el in vorba cu tine, nu tragi tu de el ca tragi degeaba.

      Da, sunt multi pe acest blog care sunt in ignoranta dar nu ai ce sa le faci, decat sa-i lasi in pace si sa le explici cu frumosul cum vezi tu lucrurile. Pentru unii acest lucru poate produce un click pentru altii nu. Daca produce acel click cu atat mai bine, misiunea ta e indeplinita.

      Toti cei care "apara" cu inversunare "dreapta credinta" daca s-ar fi nascut musulmani sau evrei ar fi facut FIX la fel. Asa se simt ei in siguranta si protejati si sincer sa fiu cu tine prefer ca lumea sa ramana in ortodoxie decat sa se duca "cu capul" si sa se se sminteasca spiritual asa cum am facut-o multi de pe la noi in goana lor dupa spiritualitate.

      Simti iubire? Perfect, stai in iubire si radiaz-o si celor din jur. La un moment dat te vor trage ei singuri de maneca intrebandu-te care este secretul fericirii tale. Atunci vor fi dispusi sa te asculte. Nu zic ca e rau sa postezi, nu, e foarte bine ca faci asta si impartasesti din experientele tale si altora dar nu te incapatana sa "convertesti" pe nimeni caci nu ai sa reusesti asta. Omul singur vine la tine cand este pregatit sa mai faca un pas. Vine, intreaba, analizeaza, cerceteaza si trage singur propriile lui concluzii. Procesul este acelasi pentru noi toti, nu suntem diferiti unii de altii, ci doar unii au pornit mai devreme decat altii pe un anumit drum. Atata tot.

      Pana la urma forma caii pe care o alege fiecare este mai putin importanta ci curajul de a pasi si de a evolua, de a pune intrebari, de a cerceta, de a intelege si de a aplica.

      "Sindromul" de care "suferi" tu este acela pe care il are orice fumator care se lasa de fumat: vede ca e bine si incearca sa determine toti fumatorii sa se lase de fumat, insa dupa o perioada de timp se linisteste si isi vede de treaba lui. Dupa inca o perioada de timp vin singuri fumatorii sa-l intrebe cum ii este, cum a reusit, cu se simte, daca i-a fost usor sau greu, ce metoda a folosit, daca este ok etc. La fel e si cu spiritualitatea. :)

      Ștergere
    2. Referitor la a doua parte a postarii tale eu unul nu sunt de acord cu ea. Voi posta Rugaciunea la Lumina Harului pe care eu am tradus-o si vei intelege de ce:

      KOMYO KIGAN - Rugăciunea la Lumina Harului

      Fie ca noi să ne naștem din nou și să trăim așa cum am fost creați, acceptați și învăluiți de Lumina indivizibilului Har.

      Fie ca noi sa ne închinăm și sa respectăm adevărul, care este același în toate religiile și sa muncim sârguincios, fără a ne pierde speranța, pentru obținerea țelului drag, care ne este comun tuturor.

      Fie ca noi sa-i ajutam pe ceilalți dezinteresat și să muncim cu recunoștință.

      Fie ca noi să atingem împlinirea prin respectarea principiilor de viața ale comunității bazate pe legea supremă și eternă.

      Și astfel, să ne fie permis noua să revenim în casa noastră plină de flori cerești și miros de prospețime și să ne mișcam nestingheriți în paradisul liber de orice formă fixă.

      Ștergere
  54. Da...Didona,acum inteleg ...
    "Da te iubesc,dar cine esti?"
    Da... Aici s-a produs ,,clicul" tau gresit.
    Trebuia sa raspunzi,,Da te iubesc,Doamne Dumnezeu meu!Tu trebuia sa-l cunosti pe cel caruia i-ai spus ,,te iubesc".
    Dar tu ce-ai facut! Ai spus ,,da te iubesc dar Cine esti?
    Deci tu te-ai aruncat in bratele unui necunoscut(cine esti?)
    Astfel cel rau a profitat si te-a acaparat,dandu-ti starea aceea de iubire falsa,starea aceea de "bine",ca sa crezi ca este de la Dumnezeu.
    Draga Didona,chiar imi pare rau pt tine,dar nu este tarziu nici acum sa-ti ceri iertare de la Dumnezeu,sa te ierte pe tine PACATOASA.
    Toti suntem PAcatosi,Didona!
    Iarta-ne Doamne pe noi pacatosii!

    RăspundețiȘtergere
  55. Si ca sa ne mai si destindem putintel:

    Un grup de oameni proaspat ajunsi in rai, sunt asteptati de Sfantul Petru la portile raiului. Acesta ii ia in primire si ii duce sa le prezinte raiul.

    Pe drum le spune: aici se roaga evreii, aici se roaga hindusii, aici se roaga musulmanii, aici se roaga budistii...

    La un moment dat ajunge langa o gradina frumoasa si imprejmuita de un gard mare si le face semn oamenilor sa taca din gura.

    Dupa ce trec de acea gradina oamenii il intreaba contrariati pe Sfantul Petru de ce au trebuit sa pastreze linistea, la care Sfantul Petru le spune: acolo se roaga ortodocsii care cred ca sunt singuri in rai! :)))

    RăspundețiȘtergere