joi, 28 aprilie 2016

CUMPLIT S- A ADEVERIT ! PESTE 800 DE MORȚI !

                                                         Dragii mei,

Scriam în urmă cu 6 zile, un articol cu titlul:         

URMEAZĂ UN CUTREMUR FOARTE PUTERNIC ȘI  PESTE  800 DE OAMENI  UCISI.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../urmeaza-un-cutremu...
7 days ago - PESTE 800 DE OAMENI ISI VOR PIERDE VIAȚA ! ... mare Cutremur despre care vom auzi, clatina peretii si ferestrele cu foarte mare usurință.

Dragii mei, ceea ce eu credeam a fi un CUTREMUR mare, a fost de fapt un adevărat Război, un bombardament care a distrus cladiri si a ucis peste 800 de oameni,exact asa cum am scris eu de la DUHUL  CEL  PREA SFÂNT.
Să mai spună cineva,că nu scriu dintr-al Lui Dumenzeu Cuvant.
Am spus în articol:  ”Peste 800 de persoane si-au pierdut viața...!” ,si din păcate exact asa a fost :

Peste 800 de membri Al-Qaida ar fi fost ucisi intr-o ofensiva ...

www.hotnews.ro/stiri-international-20956694-peste-8...
3 days ago - Peste 800 de presupusi membri ai organizatiei Al-Qaida au fost ucisi in ofensiva militara lansata impotriva gruparii jihadiste in sudul Yemenului ...

Peste 800 de membri Al-Qaida au fost ucişi - Antena 3

www.antena3.ro/.../peste-800-de-membri-al-qaida-au-...
2 days ago - Peste 800 de presupuși membri ai organizației Al-Qaida au fost uciși în ofensiva militară lansată împotriva grupării jihadiste în sudul ...

Carnagiu. Peste 800 de membri Al-Qaida, ucişi | Ziarul ...

www.cugetliber.ro/stiri-actual-carnagiu-peste-800-de-...
2 days ago - Stirile zilei din Actual : Peste 800 de presupuşi membri ai organizaţiei Al-Qaida au fost ucişi în ofensiva militară lansată împotriva grupării ...

Măcel. Peste 800 de membri Al-Qaida au fost ucişi

de S.T.   •   26 Apr 2016   •   08:38
Măcel. Peste 800 de membri Al-Qaida au fost ucişi 534
Foto: Agerpres
Peste 800 de presupuși membri ai organizației Al-Qaida au fost uciși în ofensiva militară lansată împotriva grupării jihadiste în sudul Yemenului, a anunțat luni coaliția arabă sub comandament saudit care operează în această țară, transmite AFP.
„Operațiunea s-a soldat (...) cu moartea a peste 800 de membri ai Al-Qaida și a unora dintre liderii lor și fuga altor” jihadiști din grupare, a menționat comandamentul coaliției într-un comunicat publicat de agenția oficială saudită SPA.
Ofensiva, desfășurată de armata yemenită susținută de „forțe speciale din Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite”, a fost destinată să permită guvernului yemenit să „preia controlul orașelor căzute în mâinile Al-Qaida, mai ales Al Mukalla, considerat ca un bastion al grupării”, a adăugat comunicatul.
Forțele yemenite, sprijinite de avioane ale coaliției arabe conduse de Riad, au cucerit duminică orașul Al Mukalla, reședința provinciei Hadhramaut, aflat în mâinile Al-Qaida de la începutul lui aprilie 2015, a informat un responsabil militar.
                                      21 Aprilie 2016, ora 6,33 dimineața ! 

                                                     Dragii mei,

În aceasta dimineață,trează fiind ,văd înspre Sud,chiar Sud-Est, o cladire inalta, un bloc cu peretii portocalii,care începe a se cutremura extrem de puternic.
            

Dragii mei, asa cum bate vantul cu peste o suta de km la ora, si clatină totul in calea sa, tot la fel, si acest mare Cutremur despre care vom auzi, clatina peretii si ferestrele cu foarte mare usurință. 
CUTREMURUL dragii mei, va fi urmat de cel puțin două replici tot foarte puternice. 
Auzeam dragilor, scartâitul fiarelor si zăngănitul ferestrelor ,in timp ce CUTREMURUL se manifesta cu foarte mare violență.
După doar circa 30 de secunde, aud un glas de femeie,care anunță o Stire cumplită.
Glasul spunea asa:
                  ”Peste 800 de persoane si-au pierdut viața...!”(iar glasul nu mai continuă)
Dragii mei, moartea a peste 800 de persoane, nu a fost confirmata de glas, ca fiind din cauza Cutremurului.
Eu am facut legatura că , s-ar putea sa fie din pricina marelui Cutremur, deoarece, a venit la doar cateva secunde de când mi se arătase CUTREMURUL DEVASTATOR. 
Din nefericire dragii mei, vom auzi de un astfel de CUTREMUR devastator,care va face si sute de victime.
Victimele dragii mei, ar putea fi si consecința vreunui mare TSUNAMI! Nu neapărat ,al Cutremurului!
Oricum ar fi, va fi cumplit de dureros.
Unde anume va fi, si cand se va produce ,eu nu stiu a va spune, nu mi s-a spus.
Am intrebat pe BUNUL DUMNEZEU ,daca acest CUTREMUR va fi in România, iar raspunsul a fost :un Cer de noapte albastra, care avea in loc de stele, avea numai semnul întrebarii de culoarea fagurelui de  miere. 
Semnul intrebarii, stralucea precum stelele pe Bolta Cereasca.
Dragii mei, eu cred că prin inimă bună si prin multă Rugaciune curata si Credință tare in PREA SFANTA TREIME si-n MĂICUȚA  DOMNULUI,putem fi ocrotiti de Bunul Dumnezeu si de Prea Curata Fecioara Maria,ca sa nu mai trecem printr-un CUTREMUR devastator. 
Daca ar fi fost vorba de România, cred că Bunul Dumnezeu mi-ar fi spus,ca sa putem a ne indrepta in ganduri si-n simtiri.
Fratilor,este SFANTUL POST al SFINTELOR PASTI, si trebuie sa ne dorim din tot sufletul,ca sa devenim mai buni, mai milosi, sa ne dorim a merge la SFANTA BISERICA ,ca sa ne spovedim la Preot si sa primim Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăsanie .
Dragii mei, sa daruim Dragoste celor necajiti si amărâti, Aproapelui nostru in general,si vom primi de la BUNUL DUMNEZEU si de la MĂICUȚA DOMNULUI, tot Dragoste si mântuire sufletului.
Aceasta inseamna ca sa mergem la vaduva, la bătrâni, la orfani si saraci, cu mâncare, cu o hainuta, cu medicamente,cu strictul necesar de care are nevoie, cel care sufera de foame,frig, si de boli trupesti si sufletesti.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului,Amin! 
                                          Cu dragoste,Maria. 

P.S.
Dragii mei, 
Am stat si m-am gandit la Cutremurul acesta, si am ajuns si la o alta ipoteză.
CUTREMURUL se poate produce doar local;adică, la acea cladire portocalie cu geamuri multe, ce poate fi o CENTRALA  NUCLEARĂ ,cu mari probleme de functionare.
Se prea poate ,ca sa fie vorba de o Explozie puternică la o Centrală Nucleara ,despre care am scris de curând. 
Sau orice alta EXPLOZIE, extrem de puternica.
Trebuie sa luăm in calcul si aceasta ipoteza,deoarece ,peretii erau foarte subțiri si cu geamuri multe,unele langa altele. 
Oricum ar fi,tot rău este!
Cei 800 de morti, era o stire venita de la un glas de femeie, la circa 30 de secunde,după ce am vazut Cutremurul.
Dumnezeu si Măicuța Domnului sa ne apere pe toti.Amin. 

14 comentarii:

  1. Nici o problemă,daca acesti oameni au fost ucisi,care n-au Dumnezeu,si atîta rau au făcut în lume si in tara lor!Odihnească-se in pace!Dar din pacate,problema nu s-a rezolvat aici,mai sint destui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM AUTOIMPUS,UNDE ESTE IUBIREA DE OAMENI?CUM ADICĂ BINE,CĂ AU FOST UCIȘI? SE PARE CĂ EȘTI FANUL ANTICHRISTULUI. SAU RECUNOȘTI ACUM CĂ AVEM NEVOIE DE ANTICHRIST?RECUNOAȘTE!RĂSPUNDE!AVEM SAU NU AVEM NEVOIE DE ANTICHRIST CA APĂRĂTOR ȘI PROTECTOR AL NOSTRU AL TUTUROR? PENTRU CĂ A LUI ESTE ARMATA,A LUI ESTE ARMAMENTUL,A LUI ESTE VĂRSAREA DE SÂNGE,A LUI ESTE TEHNOLOGIA,A LUI ESTE DOMINAŢIA ȘI STĂPÂNIREA,A LUI ESTE MÂNDRIA,A LUI ESTE SLAVA DEȘARTĂ.

      Ștergere
  2. http://georgetaflorea37.blogspot.ro/2016/04/d-na-georgeta-florea-ne-transmite-ce-i.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ar fi stiut ei despre previziune mariei si comentul meu de la previziunea cu:atentie!!!zeci de tancuri vin dinspre vest spre est.poate ca acum mai traiau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Respect pt maria care scrie istoria dinainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Madus. Si din partea mea pentru tine si toti cititorii,respect ,iubire si pretuire.
      Cu dragoste,Maria

      Ștergere
    2. Ce respect,,madus,,?Maria!Nu ,,maria,,!

      Ștergere
    3. Scuze.scriu de pe tel si eram dupa schimbul 3.scuze.

      Ștergere
  5. În acaesta noapte,voi publica toate Pătimirile Domnului până la RASTIGNIREA SA,asa cum s-au intamplat cu sfintenie ,acum 2000 de ani.
    Asa cum le-am trait eu, mergand alaturi de MÂNTUITORUL nostru usturat.Si nu cum sunt simplificate in Sfanta Evanghelie sau in Biblie .Cu dragoste, Maria.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va mulțumim Doamna Maria ,știu ca vorbele dvs.sunt sincere.Fie ca
    acest Sf. Paste să fie în inimile tuturor oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Off Maria cand il apreciezi pe Madus cand il dai de pereti nu am nimik cu nimeni dar....sa nu apreciem un om doar daca ne aduce laude.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăsta înseamnă că dna nu poartă ranchiune :))

      Ștergere
  8. Cine crede ca cei 800 erau numai jihadisti este naiv.marea lor majoritate erau civili.doar nu vreti ca cei care su comis atrocitatea asta sa para personajul negativ.nu ei vor sa para eroi.mai mult de 80 la suta din victime cred ca erau civili.

    RăspundețiȘtergere