joi, 14 aprilie 2016

GIGI BECALI, OMUL LUI DUMNEZEU !


                                                                          Dragii mei, 

Am fost întrebata de un cititor, ce părere am despre omul Gigi Becali cu faptele sale bune?
Daca va fi iertat de Dumnezeu,pentru gresalele sale.
In august 2013,scriam un articol despre acest om, cu inima buna si cu suflet mare.
Iata articolul dragii mei, iar părerea mea chiar nu mai conteaza, în comparatie cu al Lui Dumenzeu Cuvânt:


                                           1August  2013, ora 4,25 zori !

                               Bună dimineaţa , dragilor ! 
           

Vorbim tare mult de dreptate; de dreptatea oamenilor; de judecata oamenilor împuterniciţi a ne trimite după gratii, sau de a ne lăsa liberi.
Dar de multe ori, şi oamenii aceştia pot greşi.
Fie cu voie, fie fara voie; cu stiință sau din neştiinţă ;ori din lipsa cunoaşterii mai aprofundate a cazului, care ar trebui răsucit si studiat pe toate părţile.
Nu sunt fană GIGI BECALI ,asa cum sunteti tentati unii dintre voi cititorii Blogului a crede. 
Dar trebuie să spun un ADEVĂR despre acest om minunat, dacă BUNUL DUMNEZEU mi l-a îngăduit a-l auzi .
Deci, astăzi 1 AUGUST 2013 în zori de zi, m-a trezit glas care a spus tare aşa :

                    " Obositorul nu trebuie să stea înaintea Stelei !
      Dar Obositorul cel care l-o scos ,nu l-o scos !
                       Și este cel care nu trebuie să stea după gratii !
                      Și stă acum după gratii!”

Clipă  în care, îl văd pe GIGI BECALI într-o încăpere foarte mare, stând comod într-un fotoliu, picior peste picior,îmbracat intr-un costum gri -albastru, vorbind bucuros cu cineva și gesticulând din mâini.
Un alt glas spune :

                    " Atunci când Dumnezeu îl va întreba...
               Parodiile Becali...!” (şi glasul dispare ).

Dragii mei, nu sunt eu în măsură a mă pronunţa  asupra acestor CUVINTE venite de SUS, de la DUMNEZEU !
Dar ştiu că am obligaţia morală de a scrie aici, toate câte aud şi văd, aşa cum singură am promis BUNULUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI, că o voi face.
         Părerea mea despre acest om credincios, asa cu defectele lui, precum le avem fiecare,este că nu ar trebui să stea după gratii ! 
Putea fi pedepsit altfel ! Nu este un criminal ! Putea să-i fie confiscata averea, în raport cu prejudiciul adus Statului Român; putea fi condamnat cu închisoare, dar cu suspendare,şi nu trebuia să fie aruncat după gratii.
Este adevărat, a gresit; dar nu este un criminal.
În timp ce criminalii şi bolnavii psihici umblă liberi,oameni ca GIGI BECALI stau după gratii.
Mama mea a fost lovita de o maşină, luată de pe marginea drumului de un şofer beat. Mama mea a murit pe loc, sora mea care era cu ea ,a stat 6 luni în spital şi a ramas cu sechele grave, iar nepotica care avea atunci 5 anişori ,nu mai este un om sănătos trupeste si mental.
Ce a păţit acest beţiv cu pile în POLIŢIA ROMÂNĂ ? Nimic ! Absolut nimic ! A schimbat locul  şoferului cu soţia sa, ca să nu păţeasca nimic, pentru că era atât de beat, încât nu putea sta în picioare.
Şi a declarat că ea fusese la volanul maşinii şi nu el. Dar toţi cei care au fost martori la acest cumplit accident, l-au văzut cum el a coborât din maşină de pe locul şoferului.
Dar nu s-a putut demonstra practic.
Nu s-a dorit, a fi demonstrat acest lucru.
DREPTATEA ??? Niciodată nu o vom găsi la oameni! Ci numai la PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU şi la MAICA DOMNULUI !
Falsa şoferiţă, a primit trei ani de închisoare cu suspendare, plătind cheltuieli minuscule de înmormântare.
Iar mama mea, la doar 57 ani putrezeşte în pământ, în timp ce sora mea cu fiica ei, au de suferit toată viaţa lor.
Deci, faceţi comparaţie ! 
GIGI BECALI cu fapte bune;șoferul beat cu accidentul ; şi de ce nu, chiar ŞERBAN HUIDU care a omorât 3 oameni.
Unde este DREPTATEA fraţilor???
     Să-L lăsăm pe DUMNEZEU PREA BUNUL ca să ne facă DREPTATE, atât în lumea aceasta, când nu o găsim prin oameni, dar mai ales, în viaţa veşnică.
                      Cu dragoste şi preţuire, Maria

24 de comentarii:

  1. EL ESTE OMUL LUI D-ZEU CU SIGURANTA ! EU MA SIMT MINUNAT CAND IL AUD VORBIND ....NICI LA BISERICA NU MA SIMT ASA BINE CAND AUD VORBIND UNII PREOTI , DAR EL MA FACE SA LACRIMEZ SI SIMT INIMA CUM SE DESCHIDE .........

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragii mei,
    În aceasta seara,în jurul orei 23,voi fi prezenta prin telefon si skipe, la AGENTUL VIP - ANTENA STARS !
    Va stept cu mare drag!
    Cu dragoste,Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,
      Am fost anunțată ,că nu mai este loc si pentru mine în Emisiune. Din păcate,emisunea cu Fane Spoitorul,Dumnezeu sa-l ierte,a acaparat si minutele pe care trebuia sa le ocup eu.
      Rămâne pe altădată! Nu e vina mea ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  3. Gigi Becali, marturiseste pe Domnul Hristos,e un suflet de om bun!Daria!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim Maria ca ne-ai anuntat.Te vom urmari cu mare drag la AGENTUL VIP.Cu aceeasi dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va doresc sa fiti ascultata cu ATENTIE ! Chiar sa le spuneti ca ceea ce aveti de zis este pentru cei care vor sa auda , care nu sunt superficiali si care lasa apropourile si malizia in spatele usilor . Sunteti un fenomen , doamna Maria ! S.

    RăspundețiȘtergere
  6. vai si amar pt unii mai bine nu s ar fi nascut ! se vede clar ca este razbunare ! are defecte dar nu are vina si este m,ilostiv ! unii spun sa ti faci milostenia fara sa stie stanga ce face dreapta dar el a facut case la un sat intreg asta nu inseamna greseala de ex pilda cu zahei sa facut in mijlocul multimii .probabil de aicia ura celor ce nu ofera nimica cu gust fals de a se face dreptate .

    RăspundețiȘtergere
  7. Gigi Becali este sinngurul om bogat din Romania care a ajutat mii de oameni, a facut acte de caritate, a sprijinit biserica prin donatii substabtiale , a refacut sate intregi distruse de inundatii, a ajutat copii si adulti cu dizabilitati, orfani,oameni in ultimul stadiu. Si chiar pe unii dintre noi ne-a bucurat viata cu reusitele din fotbal ale stelei. Pentru bunatatea lui sunt convinsa ca intr-o zi, peste mult timp, biserica il va aminti in rugile ei.
    Daca un sfert din cei bogati ar face acte de caritate, nu ar mai exista saracie si oameni nevoiasi. Cumm a spus si d-na Maria, Becali are un loc asigurat in rai.

    RăspundețiȘtergere
  8. Așa să fie,este un OM cu suflet bun!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum a facut Gigi Becali banii ?, adevarata milostenie o faci din munca cinstita, bani curati altfel este altceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. Oamenii alesi de Dumnezeu nu iau bani de la popor prin tot felu de metode parsive ,isi spoiesc casele cu foita de aur si apoi ies la poarta sa imparta ceva ce nu le apartine ,dar nu e vina lor e vina noastra ca le permitem .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine,dar nu trebuie sa ii blamam,asa le-a fost dat ca fiind o incercare de la Dumnezeu.Vor vedea ei la judecata de apoi daca au meritat sau nu banii aceia pentru a se folosi cu adevarat de ei facand bine sau rau.

      Ștergere
    2. Ama,stii ca si Vamesul cand a intrat Iisus in casa lui si a cinat cu el,a spus ca jumatate din averea sa o da saracilor,avere facuta poate tot pe cai ilicite,iar Mantuitorul ia spus ca va avea un loc in rai.Doamne ajuta!Adrian

      Ștergere
    3. Ama tu te incadrezi aici : o săracă in a carei farfurie trebuie sa dai cu piciorul.. publicati doamna ca asta e adevarul !

      Ștergere
  11. Eu nu am auzit nici pe Nastase, nici pe Tiriac, nici Hrebengiuc, Mazare alti ministrii si deputati , alti senatori care au furat si fura la greu ( ca doar zilnic sunt ziarele pline !!!!) sa dea ceva , sa faca ceva pentru comunitatea locala , pentru sarmani sau copii . De ce acesti dinozauri nu fac locuinte sociale in loc sa stea in puscarii ? Camine de batrani unde cei care nu mai pot sa aiba un ajutor la batranete si nu sa traiasca nedemn la 70-80 de ani ? Puscaria pentru cei cu fraude economice , nu isi are sens . In schimbul libertatii ar fi trebuit sa construiasca . Atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici de Iohannis, Ciolos&Co, Blaga, Gorghiu nu am auzit...

      Ștergere
    2. Are si Becali pacatele lui,ca orice om de altfel,dar la cat bine a facut credeti-ma ca nu se mai pune,are un suflet nobil-un suflet milos si bun,macar dear mai fi vreo 1o-1oo ca el.Silvia

      Ștergere
  12. Multumesc Adrian asa este dar noi nu avem nici o responsabilitate ? Ar trebui sa ne trezim si sa votam cu responsabilitate si in cunostinta de cauza ,altfel o sa ne uitam in continuare la batrani umiliti ,copii abandonati si abuzati etc......inseamna ignoranta si nepasare si "pacat "'

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca Ama are nu traieste in realitate, din pacate. Toti bogatasii au furat de la oameni obisnuiti, de la Udrea pana la Mazare. Pe Becali nu-l putem baga in aceeasi oala. Si daca are foita de aur pe casa, e treaba lui. Ama, razvrateste-te impotriva lui Huidu, care e un mare criminal, impotriva guvernantilor care ne lasa sa murim in spitale,impotriva drogatului epileptic care a ucis 5 oameni nevinovati. Toti gresim, toti avem pacate, iar Becali va fi printre ultimi caruia avem sa-i imputam ceva.

    RăspundețiȘtergere
  14. Este adevarul tau , "anonim de la 21,26 ".

    RăspundețiȘtergere
  15. Adevarul nu poate fi al meu, al tau.
    Adevarul e unul singur, interpretările lui sant mai multe. Inainte sa vorbesti de Becali, da si tu cuiva o casă doua si plăteste operațiile câtorva copii.Trezeste-te sau taci

    RăspundețiȘtergere
  16. NU VA MAI CERTATI, CACI NU ARE SENS!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai degraba Becali va fi salvat de MANTUITORUL pt ca i-L marturiseste fara nici o retinere sau rusine , printre atati apostati si satanisti, si nu pt banii pe care i-i doneaza .
    Averea pe care a facut-o dupa revolutie , nu a facut-o cu sudoarea fruntii.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere