luni, 11 aprilie 2016

INUNDATIILE S -AU ADEVERIT DIN PĂCATE !


         


                                                      Dragii mei, 
Scriam in urmă cu două săptamani ,un articol in care spuneam că vor veni Inundatii foarte grave.
Din nefericire dragilor, iata ce se intampla acum, in jumătate din Țara:

Inundații în Arad, Cluj și Maramureș! Oameni salvați din mijlocul viiturii și sute de gospodării înghițite de ape FOTO

10 aprilie 2016 11:28

Ploile abundente au făcut ravagii, sâmbătă seara, județele Arad și Cluj! Zeci de case din satul arădean Nadăș au fost inundate, după ce aluviunile din venite din amonte au blocat un pod. De asemenea, mai mulți oameni au fost salvați de pompieri, după ce au rămas blocați de viitură.

ARAD. Satul Nadăș, înghițit de ape

Aproximativ 200 de gospodării din localitatea arădeană Nadăş, au fost afectate de inuntdații, sâmbătă seara, fiind avariate poduri şi podeţe. Pe șosea, apa a ajuns la jumătate de metru astfel că pompierii nu au putut intra cu autospecialele în sat. Ei au folosit un camion ca să transporte motopompele pentru evacuarea apei din casele și curțile nădășenilor, potrivit aradon.ro.
La fața locului au fost trimiși 40 de pompieri, 15 de la subunitatea din Ineu și 25 de la Detașamentul de Pompieri Arad. Intervenția pompierilor este îngreunată și de faptul că a căzut curentul în tot satul Nadăș. Reprezentanții ISU Arad au precizat că există posibilitatea evacuării unor localnici.
.

Inundatii Aprilie 2016 | Hot Week

www.hotweek.ro/tag/inundatii-aprilie-2016/
INUNDATII in mai multe sate din Cluj si Arad, precum si in municipiul Dej · Bogdan 11:57, 10. ... HOROSCOP 10 APRILIE 2016. Predictii astrale pentru ziua ...

INUNDATII in mai multe sate din Cluj si Arad, precum si in ...

www.hotweek.ro/inundatii-in-mai-multe-sate-din-cluj-...
Autor: Bogdan aprilie 10, 2016 11:57. INUNDATII in mai multe ... Romania, in continuare sub avertizare de ploi, ninsori si inundatii. Informare MAI ... TAGS: inundatiiinundatii aprilie 2016inundatii aradinundatii clujinundatii romaniameteoploi ...
                                  25 - 26 Martie 2016, ora 1,10 !

                                    Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce scriam pe Blog, văd înspre stanga mea, spre Est si Sud -Est, desi era cu ochii pe monitor,vedeam dragilor, un pod mai inalt ,iar de pe pod ,și nu de sub pod,văd cum apa mâloasă a inceput a se revarsa cu putere peste șes, locul unde erau multe case si multe gradini.
                                                     
Image result for INUNDATII MARIImage result for INUNDATII MARI.
Dragii mei, din păcate vom auzi de mari si grave Inundatii , inspre Sud-Est, si care Inundatii ,vor aduce multe și mari dezastre. 
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului,ca să nu fie si pierderi de vieti omenesti. 
                                        Ca intotdeauna,cu dragoste,Maria. 

13 comentarii:

  1. ARADUL E LA VEST,ÎN ROMÂNIA ȘI LA EST ÎN EUROPA. MĂ GÂNDESC CĂ LA URMA URMEI NU VOM MAI AVEA NEVOIE DE CUVINTE SĂ NE EXPRIMĂM. CI PUR ȘI SIMPLU ŢIPĂM.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GABRIEL ! Buna dimineata ! Nu uita că nu te obliga nimeni,ca sa citesti acest BLOG. Te rog sa te exprimi cuviincios !

      Ștergere
  2. BUNĂ DIMINEAŢA,DOAMNA MARIA. EU TRĂIESC PRINTRE MEDICI ȘI MĂ ÎNVAŢĂ MEREU CĂ GÂNDIREA POZITIVĂ ESTE ESENŢIALĂ. EU PERSONAL NU ÎMI PERMIT SĂ SPUN CĂ SIGURANŢA ESTE FRAGILĂ ÎN ORICE DOMENIU. DAR RESPECT PUNCTUL DUMNEAVOASTRĂ DE VEDERE. MĂ GÂNDEAM CĂ POATE PE VIITOR NE ÎNVĂŢAŢI CUM SĂ NE LEPĂDĂM DE ACEȘTI DEMONI CARE SE HRĂNESC NUMAI CU FRICĂ. UNDE ESTE PUTEREA ȘI SUVERANITATEA NOASTRĂ CA OAMENI INVINCIBILI?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GABRIELE ! Frica este unealta diavolului !
      Daca iti face rău ceea ce citesti, este simplu: indepărteaza-te de acest Blog!

      Ștergere
  3. AVEŢI DREPTATE,DOAMNA MARIA. DAR E FOARTE INTERESENT CĂ O MAJORITATE COVÂRȘITOARE A POSTĂRILOR DUMNEAVOASTRĂ REZULTĂ UN AER TENEBRU,MACABRU. DE REGULĂ NU SUNT FRICOS UNEORI ADOR VEȘTILE HORROR,DAR NU AM CITIT DE O MĂRIRE DE SALARIU,NU AM CITIT DE OAMENI SALVATORI CARE VOR SALVA LUMEA,EXCEPTÂND 7,NU AM VĂZUT POSTĂRI CU ÎNGERI CARE NE SUPRAVEGHEAZĂ PERMANENT.DA,O SĂ SPUNEŢI CĂ ASTA E DE LA DIAVOL.VĂ CRED.DAR DUMNEZEU CE FACE?VREA SĂ NE DISTRUGĂ?NU.DA O SĂ SPUNEŢI DE NUIELUȘĂ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GABRIEL, ți-e teamă de distinsa Maria? De aceea mulți se ascund sub anonimat....hmmm . De ce vă e frică ce va făcut?
      GABRIEL, începi să te descărci, cred, că ai foarte multe de spus, dar .....😒
      Ciudat e ,că și eu am spus ceva care cred că a suparat-o pe distinsa Maria și toată ziua am avut numai probleme și eu și ai mei toți din familie .
      Am să mă consult cu un preot la biserică , căci ceva nu e bine .
      Sânt multe care dacă le pui cap, la cap nu se potrivesc.
      O urmaresc în continuare, deoarece are un magnet care mă atrage și nu înțeleg de ce????😞

      Ștergere
    2. CRISTINA,NU MIE TEAMĂ DE DOAMNA MARIA.AM OBSERVAT ÎNSĂ NIȘTE ÎMPREJURĂRI CIUDATE DE CÂND STUDIEZ ACEST BLOG,PARCĂ MI SAU DESCHIS CREIERII ÎN CAP ȘI PERCEP FOARTE COMPLEX REALITATEA.ATÂTA TOT.NICI LA ORA ACTULĂ NU AM O EXPLICAŢIE PENTRU ACEST FENOMEN.AM CĂUTAT ÎNŢELEPCIUNEA CU TOT SUFLETUL MEU DAR NU AM ȘTIUT CE CAUT.ACUM PERCEP CHESTII CARE UN OM OBIȘNUIT NU POATE ȘI RECUNOSC UNEORI MĂ CAM ÎNGROZESC ACESTE PERCEPŢII,PARCĂ PREA EXAGERATE.ACUM NU ȘTIU DE UNDE SE TRAGE ASTA DAR CRED CĂ DE LA DOAMNA MARIA CĂ ALTĂ EXPLICAŢIE NU AM.

      Ștergere
  4. Dragostea invita la exprimare deplina,frica o pedepseste!
    Iubirea va invita intotdeauna sa rupeti barierele ignorantei.Sa puneti orice intrebare. Sa cautati orice raspuns. Sa rostiti orice cuvant.Sa impartasiti orice gand.Sa va traiti propriul adevar.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  5. GABRIEL, vreau să-mi spui mai multe detalii, te rog! Și eu simnt la fel. 😕 E ceva ciudat. Cam tot ce visez de la un timp încoace se împlinește. Stau cu ai mei de vorbă și știu dinainte ce vor, chiar le și răspund înainte de a mă întreba ceva. Rămân ai mei uimiți și chiar se sperie. Sânt schimbată de la un timp încoace de când am cunoscut-o pe distinsa Maria. Lumea din jurul meu o văd diferită acum. Adevărul e atât de simplu, dar unii parcă ar fii lagați la ochii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CRISTINA draga mea, sa lăsăm orbii,sa fie călăuze orbilor. Ma bucur pentru tine! Te imbratisez cu drag,Maria.

      Ștergere
    2. CRISTINA MAI MULTE DETALII NU AM. ORICE PE LUMEA ASTA ARE DOUĂ TĂIȘURI.

      Ștergere
    3. Sa râdem cu Stan si Bran --��
      taisul nu are doua tasuri.
      taisurile nu au un tais.

      Ștergere
  6. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cod-galben-de-ploi-in-centrul-si-estul-tarii-dezastrul-provocat-in-mai-multe-localitati-din-brasov-de-ploile-torentiale.html

    RăspundețiȘtergere