marți, 19 aprilie 2016

KLAUS IOHANNIS CĂLĂTOR !

                                                                  
                                                           18 Aprilie 2016,ora 21,32 !

                                                Dragii mei, 

În aceasta seara, in timp ce scriam aici la calculator, aud dragilor un glas care spune ceva despre PRESEDINTELE nostru ”prea iubit”,KLAUS  IOHANNIS.
Glasul spunea așa :

                           ”Klaus  Iohannis, călător !”

Dragii mei, voi ce spuneti? Are dreptate glasul? Este Iohannis călător?
Eu cred ca este prea călător,pe banii nostri.
Ce se plimba Ceausescu cu Ceauseasca,dar ce se plimba acum ,familia Iohannis pe banii Statului Român.
De curand i s-a luat si cea de-a doua casă obtinuta fraudulos, dar nimeni nu se intreaba:
de ce nu este pedepsit pentru fals si uz de fals???
Daca am fi fost oricare dintre noi în situtia sa, de mult eram la racoare.
De ce nu-si dă Demisia acest domn ,care a facut falsuri de a cumpărat 7 case??? 
Iata: 
 

ACTUALIZARE: Klaus Iohannis, de acord să restituie chiria încasată pentru casa din centrul Sibiului
Laura BUCIU
ACTUALIZARE: Klaus Iohannis, de acord să restituie chiria încasată pentru casa din centrul Sibiului

Klaus Iohannis va înapoia banii obţinuţi din contractul de închiriere a casei din centrul Sibiului, începând cu data comunicării deciziei civile a Curţii de Apel Braşov, arată Administraţia Prezidenţială.
  • "Domnul Klaus Iohannis a luat act de rectificarea Cărţii Funciare numărul 9331 Sibiu, în sensul radierii unor drepturi cu privire la imobilul care a făcut obiectul deciziei civile a Curţii de Apel Braşov. Domnul Iohannis respectă pe deplin hotărârea justiţiei şi, fără nicio îndoială, va returna imediat sumele care i-au fost virate în baza contractului de închiriere, începând cu data comunicării deciziei civile a Curţii de Apel Braşov", a precizat Preşdinţia, pentru Mediafax.
ŞTIRE INIŢIALĂ:
Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen nu mai sunt proprietarii casei de pe Nicolae Bălcescu pe care au pierdut-o în instanţă, dar pentru care au depus o contestaţie în anulare şi procesul continuă.
Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sibiu a admis cererea de rectificare a ANAF şi s-a dispus astfel radierea dreptului de proprietate asupra imbilului situat în Sibiu, pe str. Nicolae Bălcescu nr. 29, se arată într-un răspuns al OCPI la solicitarea Tribuna.
  • „Cu privire la cererea de rectificare nr. 29841/07.04.2016 formulată de Administraţia Finanţelor Publice a Sibiu, în temeiul deciziei Civile nr. 235/Ap emisă de Tribunbalul Braşov, secţia I Civilă din data de 16.052014, în dosar nr. 262/62/2014 şi a deciziie civile nr. 655/R emisă de Curtea de Apel Braşov, Secţia Civilă din data de 12.11.2015, în dosar nr. 262/62/2014, cererea a fost soluţionată prin admitere, conform încheierii de carte funciară nr. 29841 din data de 18.04.2016. Prion cererea de rectificare admisă, s-a dispus radierea dreptului de proprietate asupra imobilului situat în Sibiu, str. N. Bălcescu nr 29, a lui Klaus Werner Iohannis şi soţia Iohannis Carmen Georgeta”, se arată în răspunsul OCPI Sibiu. 
Împotriva încheierii se poate formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare.

18 comentarii:

  1. Un om slab a devenit un presedinte slab . E doar o parere .

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarat ,dar si foarte periculos parca nu ? noi traim intr o tara parlamentara nu prezidentiala deci controlul este in alta parte , mie cel putin nu ma incanta daca il dam jos si raman cei destepti !!! uitativa ce atacuri muradare se fac la adresa lui Marian Muntean care totusi este un mucenic pt adevar !

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne,Maria, cat de mult ii poti ura,oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce puțin mă cunosti ! Eu nu urasc nici pe dusmanul meu, d-apoi pe un om pe care il vad doar la TV.
      Numai că,îmi doresc ca un astfel de om, sa plece daca nu poate face nimic pentru ȚARA aceasta.
      Până acum doar a cheltuit banii STATULUI cu schimbarea VILEI in care se lăfăieste, s-a plimbat cu nevasta in toată lumea, si nimic concret pentru români si România.Apoi, mai sunt casele ,doua dintre ele JUSTITIA spune ca le-a obtinut prin fals si uz de fals. Nu eu spun! IATA:AVEREA LUI IOHANNIS | Octavpelin's Weblog
      https://octavpelin.wordpress.com/.../averea-lui-iohanni...
      Translate this page
      Articole despre AVEREA LUI IOHANNIS scrise de octavpelin. ... Probabil că şi Herr Iohannis ar fi reuşit performanţa de a avea 7 case, dacă nu pierdea în instanţă ... Acest imobil a fost furat de familia Iohannis prin fals în declaraţii şi uz de fals, ... Iohannis Klaus Werner ,,a uitat” să menţioneze câştigurile obţinute din diferite ...
      Asadar, nu vorbim de ură aici. Ci de incompetenta unui conducator de TARA,imopreuna cu”GUVERNUL MEU !”Daca tii cu el, e pb ta! Dar mie imi place DREPTATEA si nu MINCIUNA. Iar acest om, nu a tinut si nici nu va tine niciodata,dar niciodata cu ROMÂNIA, ci cu nemtii lui.El executa doar niste ordine primite de la Bruxelles! M-ai intrebat,ti-am raspuns! Oameni ca IOHANNIS si CIOLOS, nu trebuie sa fie in fruntea ȚARII:

      Ștergere
    2. Fireste! Acum nu mai iese nimeni in strada,sa-i ceara DEMISIA, pentru că nu mai este PRESEDINTELE care a spus singur ca este.
      Asta-i ROMÂNIA LUCRULUI bine făcut?
      Sa furam si sa facem falsuri ca sa avem multe case?
      Sa cheltuim BUGETUL Țarii, pentru a reconstrui VILA in care locuiesteintr-un lux opulent?
      Asta inseamna starpirea coruptiei? Ce exemplu ne da acest om??? Că si-a facut 7 case din salariul de profesor? Haideti sa fim seriosi! PRESEDINTELE unei ȚARI,trebuie sa fie cu adevarat un om integru, si neaparat un exemplu bun de urmat,pentru poporul pe care il conduce. Daca tu Anonim20 aprilie 2016, 07:49 l-ai votat si o duci bine, nu acelasi lucru pot spune despre bietii pensionari si copilasi care rabda de foame si mor cu zile, pentru ca nu au bani pentru o paine sau pentru o aspirina.Eu nu ma gandesc numai la mine: Eu ma gandesc mai întâi, la cel ce rabda si este necajit,ca sa-l pot ajuta cât de cât.Da-mi si mie un exemplu măcar, si spune-mi ce a facut IOHANNIS pentru popor ,de cand e PRESEDINTE,si ce lucru bun a facut ”GUVERNUL MEU”?Oare chiar nu mai ai ochi de văzut si urechi de auzit? Dar daca iți pasă numai de persoana ta, atunci te inteleg, si pot spune ca, este foarte trist si dureros.IUBIREA ta față de Aproapele în acest caz,îți lipseste cu desăvârsire.

      Ștergere
    3. intradevar se observa ura ce o emana .Si eu l-am votat dar numai sa nu iasa preiubitul ponta pe care se vede ca DOAMNA MARIA IL RIDICA IN SLAVI iar pe cei ce ii ureste ii denigreaza .Lasti politica si nu incercati sa faceti din acest blog care este placut multora un subiect de dezbinare intre noi cetatenii tarii .in loc sa ne sfatuiti sa nu urim ne aratati ca numai cei dragi domniei voastre sunt buni ,iar ceilalti sunt rai

      Ștergere
    4. Fiecare aveti dreptul la o părere!
      Atunci când se impune, voi face si politica! Dar o politica dreapta! O POLITICA pe care ar vrea BUNUL DUMNEZEU s-o vada la poporul Său ales.
      Asa cum eu nu va spun ca sa lasati politica deoparte,si nu va critic in niciun fel,ci va respect alegerea facuta, va rog sa faceti acelasi lucru, si sa va tineti sfaturile pentru voi.

      Ștergere
    5. Doamna pai nu ne lăsați sa ne spunem părerea văd !!! Publicați doar mesajele care va convin dvs.

      Ștergere
  4. Deja se vorbeste de alegeri prezidentiale anticipate odata cu cele din noiembrie . Deci , deja se cauta inlocuitor ptr. marele mut .

    http://www.stiripesurse.ro/teorie-soc-alegeri-prezidentiale-la-sfarsitul-anului-presa_991471.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Iohannis cel imbogatit din nesimtire [vezi afacerile cu copii din ziarul Justitiarul Sibian]iubitor de lux si vacante dese-cheia marilor succese -papusa lui This cel trimis din Germania si in apartamentul caruia a locuit la Bucuresti,pina ce Basescu i-a eliberat vila lac3 si a patronului de la BMW de la care a primit un autoturism cu care se plimba multi ani-ca folos necuvenit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Contractele civile facute in baza unui act fals atrag dupa sine recuperarea din urma a intregii sume dobindite prin acestea inclusiv a CAS-ului.Pe vremea cind Iohannis era primar al Sibiului Primaria Sibiu are la Parchetul de pe linga Judecatoria Sibiu dosarul nr.3706/P/2013 pentru deturnare de fonduri. probabil vor mai fi si alte dosare pe care o sa le aflam pe parcurs.

    RăspundețiȘtergere
  7. ps la 18 ,11 si aviz la 09,57 Eu nu l-am votat nici pe Iohannis si nici pe Ponta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-e teama ca cine incepe cu vinzare de copii ,poate sa termine cu vinzare de tara. Ochii in 4 SRI.

    RăspundețiȘtergere
  9. Toate privatizarile nu au fost ,,vanzare de tara "?

    RăspundețiȘtergere
  10. in Romania s au bagat bani multi sa fie distrusa , cand ne trezim sa vb despre aceest lucru ! ceea ce vedem este doar un scenariu doar adevaratii regizori unde sant ? cine ar cumpara o casa doar ca sa o demoleze ? dar o fabrica ? de ce s a scos din lege subminarea echonomiei de stat ? sa fim seriosi ! totii sant vinovati si tradatori de neam si tara !Din pacate noi nu mai avem nimica santem la mana strainilor pt ca am fost lasi ! Ce vom spune copiilor nostrii ? ca am vrut sa fim europeni dar fara tara noastra ! Noi avem Libertatea daca ne o dorim dar nu de la europeni ci de la Dumnezeu care a spus : "adevarul va va face liberi "

    RăspundețiȘtergere
  11. Popescu ultimul prefect de Sibiu al Conventiei Democratice din anul 2000 povestea ulterior cum venea la el proaspatul primar de SIBIU Klaus Iohannis ,.atunci la inceputul mandatului si ii cerea bani imprumut ca nu avea bani sa-si cumpere piine.Iar ulterior cind a auzit ca numarul caselor lui Iohannis au trecut atunci de 5. Popescu zicea de unde credeti ca sint aceste case -din furat de la primarie.

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/aparitie-rara-in-romania-pasari-flamingo-au-fost-vazute-in-delta-604411.html#.V8AEyU48Zf8.facebook IATA CA S-A ADEVERIT...

    RăspundețiȘtergere