miercuri, 20 aprilie 2016

UN TREN ȘI UN CUTREMUR MAJOR ! GIGI BECALI , ERA SI EL ÎN ACEST TREN !


                                                              20 Aprilie 2016,ora 5,30 dimineața!

                                                        Dragii mei, 

În aceasta dimineață, ma treszeste o lumina alba orbitoare, si astfel ,vad stand cu ochii închisi, văd înspre Est un Tren in miscare,iar in acest Tren printre calatori,era si Gigi Becali.
Brusc ,începe un Cutremur major,totul se clatină ,si-l văd stand pe scaun la geam, pe  Gigi Becali care era tare supărat si nu schita niciun gest.

                                                 Image result for gigi becali
Dragii mei, eu nu stiu daca va fi un Cutremur de Pământ,sau doar un Cutremur in viața acestui om bun la inimă si la suflet,a acestui om ,bineplacut Lui Dumnezeu. 
Sa-i daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI, sănătate si mântuire sufletului,căci mult bine a făcut oamenilor sărmani si napastuiti.
                                        Cu dragoste,Maria. 

18 comentarii:

  1. E trenul vietii . Probabil o alta incercare pentru dansul . Dumnezeu sa=l apere !

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca era trist domnul Becali in acel tren al vietii inseamna ca ceva se va intampla cu el ,adică va pleca din aceasta lume,asta e clar.

    RăspundețiȘtergere
  3. D-zeu sa-l apere ! Sa-i apere familia ! Si pe noi toti ! Daca am fi un sfert cum este el d-zeu s-ar intoarce cu fata la noi ! D-zeu sa ne ocrotesca !

    RăspundețiȘtergere
  4. Gigi becali a tarat numele lui Dumnezeu in politica.a profitat de credinta oamenilor pt niste amarate de voturi.nu e vina lui caci si in spatele lui au fost altii mai puternici ca el care au vrut sa profite de credinta lui.orice ar face oricat iar ajuta pe altii el stie ca nu va fi iertat pt fatarnicia mandria si megalomania lui.a pacalit mii de romani amarati care aveau o bucatica din chipul terrei .a luat-o cu 1 euro metru.pacatul lui este ca a vandut-o cu 150 de euro pe metru doar pt a se imbogati.ar fi trebuit sa se ingrijeasca de pamantul pe care il luase sa il cultive si sa adune recolta.atunci ar fi fost inzecit mai aproape de dumnezeu si cristos.degeaba incearca sa intre in constiinta oamenilor oferindu-le bani si construind biserici caci blestemul pamantului este mai puternic(blestemul celor pe care ia pacalit)

    RăspundețiȘtergere
  5. anseamna ca va fi cutremur?

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu sa il binecuvânteze si sa il ferească de tot ce e rau ! Merita rugăciunile noastre !

    RăspundețiȘtergere
  7. Becali e un Robin Hood al Romaniei ! Bine ca da , ca ajuta , ca nu strange doar ptr. el . Toti primarii si toti demnitarii tarii sunt hoti si delapideaza statul , societatile romanesti , nu platesc taxe angajatilor , isi duc averile in afara . Toti ar trebui sa infunde puscariile . Problema e ca nu sunt locuri , iar ei prea multi . Daca Gigi Becali a furat , acelasi Becali din ce a furat a dat inmiiti si saracilor, si batranilor si copiiilor si celor care nu merita pentru ca si-au batut joc de intentiile lui . Gigi Becali este un filantrop , un om simplu , cu gura mare , el nu are scoala cat Nastase care a furat a'la grande sau ca Truica - trepadusul sau .

    RăspundețiȘtergere
  8. Te rog Doanme apara-l,pe el si familia.Este un om foarte bun la suflet! Ca oricare om bun,este foarte credul! Crede in oameni si nu intotdrauna merita!!
    .

    RăspundețiȘtergere
  9. domnule Madus noi oamenii avem nevoie de slujitori a lui Dumnezeu in politica. cica ! "a tarat numele lui Dumnezeu in politica " .daca vrei antihristi in politica uitate ca ii ai !

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa speram ca Becali va fi bine. Daca as putea sa-l salvez, as da tot ce am, material vorbind sa-l stiu in viata. Il cunosc de la televizor, nu am nici o tangenta cu el. El m-a facut sa plang de fericire, la fiecare caz umanitar in care s-a implicat. Becali si parintele Necula mi-au mangaiat sufletul, prin bunatatea si iubirea de oameni ! MARIAH

    RăspundețiȘtergere
  11. pentru cei care cantaresc una s au alta ii invit sa constientizeze asta;

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.youtube.com/watch?v=eRblnvyIlK0

    RăspundețiȘtergere
  13. Parintele Constantin Necula de la Sibiu,?

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-am adus aminte de o poezie a lui R. Tagore . Iata traducerea ei din bengaleza in romana mai jos : S.

    Balada vietii trecatoare...

    Un lung tren ne pare viata.
    Ne trezim in el mergand,
    Fara sa ne dam noi seama,
    Unde ne-am suit si cand.

    Fericirile sunt halte,
    Unde stam cate-un minut,
    Pana bine ne dam seama,
    Suna, pleaca, a trecut.

    Iar durerile sunt statii!
    Lungi, de nu se mai sfarsesc
    Si in ciuda noastra parca,
    Tot mai multe se ivesc.

    Arzatori de nerabdare,
    Inainte tot privim,
    Sa ajungem mai degraba
    La vreo tinta ce-o dorim.

    Ne trec zilele, trec anii,
    Clipe scumpe si dureri,
    Noi traim hraniti de visuri
    Si-nsetati dupa placeri!

    Multi copii voiosi se urca.
    Cati in drum n-am intilnit,
    Iar cate-un batran coboara,
    Trist si frant, sau istovit.

    Vine-odata insa vremea,
    Sa ne coboram si noi.
    Ce n-am da atunci o clipa,
    Sa ne-ntoarcem inapoi?

    Dar pe cand, privind in urma,
    Plangem timpul ce-a trecut,
    Suna goarna VESNICIEI:
    Am trait si n-am stiut.

    Rabindranath Tagore

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am trait si n-am stiut ....Adevarat ! Stiti voi la ce-si doresc aceia intr-adevar mai sensibili , mai cu credinta in ultimul ceas ? Toti vor TIMP ..,, Timp pt ce ? Sa mai manince , sa mai bea ? Daca sunt batrini , fiti siguri ca nu-i mai interesa asa de tare , din contra ....devenise o povara si mincatul ! Atunci ....timp , timp pr ce anume ? De ce cer inca ....Timp ? Pt a se arunca cu toata fiinta lor in credinta ! Pe ultimul drum ...mai cer , macar o luna de zile ....sa fiu pregatit ....Sa incerc cu adevarat ....Au senzatia ca au aruncat viata lor , ca au alergat dupa lucruri ....ce nu-i folosesc ACUM , in ceasul asta ! A trait si nu a stiut .....dar acum , in fata necunoscutului ce-i deschide usa ....acum STIE ca a irosit , oarecum , viata lui . Fii sunt suparati , ingindurati ...poate ca se gindesc cumva la stresul cu inmormintarea , se tem ca nu au indeajuns , sa faca cele cuvenite ....iar El ? El e singur .....nimeni nu-i intelege , frica sa ....pt ca stie ca nu e timpul , nu empregatit , inca .....nu a avut timp ...Iar acum , cere TIMP ....Asa ca dragii mei ...teaiti viata in plin , in bucurie si in plinatatea ei , asa facind traiti si stiti da a-ti trait . Traiti ca si cuma-ti muri maine ....si sa nu va para rau ....ot ca a-ti iubit , a-ti fost iubiti iar Dumnezeu a fost intotdeauna in inima voastra , cu voi , in aceasta calatorie . Iar daca maine vine ea .....nu o sa mai trebuiasca sa cereti timp .....pt ca viata voastra a fost plina .....gravida de viata .....Doar asa veti muri in pace , traiti da si cum ar trebuii sa muriti maine ....si asa veti muri cu zimbetul pe buze , nemaiavind nimic de cerut de la viata , gata pt o urmatoare minunata calatorie .......

      Ștergere
  15. Foarte frumos,minunata poiezie,multumesc S,cu drag Silvia.

    RăspundețiȘtergere
  16. DA. MA REFEREAM LA PARINTELE NECULA DIN SIBIU. MARIAH

    RăspundețiȘtergere