miercuri, 13 aprilie 2016

ATENTATE TERORISTE ! MĂSURI DE URGENȚĂ !

                                                          12 Aprilie 2016,ora 6,10 dimineața !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta dimineață,mă trezeste un glas care săune ceva despre Apărarea unei Țări, impotriva unor posibile Atentate Teroriste.
Glasul spunea așa dragilor:
                        ”Ministrul Apărării,a anunțat că a luat măsuri de urgență.
                 Sunt niste Atentate la...!”
Iar glasul nu a mai continuat, iar eu văd dragilor ,cu ochii închisi fiind, văd un Cer ca un amurg, sau un Cer cu ceață densă, iar sus ca intr-un nor alb ,văd cum un Avion se învârte în cerc.
Avionul nu zbura liniar, ci zbura circular, și in acelasi loc.
Să fie vorba oare, tot de Bruxelles? 
Dragii mei, eu nu stiu despre ce Ministru este vorba, sau despre ce Țară este vorba aici ,in acest Mesaj. 
Cert este că,vom auzi despre un posibil Atentat(e),in care va fi implicat si un Avion.
Ce va fi, vom vedea cu totii. 
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa nu se lase cu pierderi de vieti omenesti.
                                              Cu dragoste,Maria.  

49 de comentarii:

  1. IISUS HRISTOS A SPUS:"SĂ NU CREDEŢI CĂ AM VENIT SĂ ADUC PACEA." NICI PE EL SA NU ÎL CREDEM?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabi cati ani ai ?

      Ștergere
    2. IISUS HRISTOS a spus ca nu a venit sa aduca pacea,pentru ca El e Calea Adevarul si Viata si prin venirea Lui pe acest pamant,a tulburat minciuna care tine prizoniera intreaga Omenire(prin satan,care e tatal minciunii),adica falsa pace in care traim,din cauza lipsei Adevarului.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. NU.TRAIESC DIN CERȘIT.

      Ștergere
    5. SĂ ÎŢI FIE ŢIE RUȘINE CRISTINA.SE VEDE CÂT AI CITIT BIBLIA.IA VEZI PE GOAGĂL,CĂ PRESUPUN CĂ NAI BIBLIE ÎN CASĂ,TASTEAZĂ ȘI VEZI.A ZIS SAU NU A ZIS.

      Ștergere
    6. ȘI ÎN PLUS DE ASTA CRISTINA,AM ÎNTREBAT,NICI PE EL SĂ NU ÎL CREDEM?SAU NU ȘTI SEMNELE DE CIRCULAŢIE? ?¿

      Ștergere
    7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  2. Atentatul va fi in Franta. Pe sistemul 11 septembrie 2001 World Trade Center, vor deturna un avion si vor intra intr-o centrala nucleara din nord-vestul Frantei. Radiatiile nucleare vor afecta toate tarile din jurul Frantei, Belgia, Anglia etc. Impactul va fi devastator. Au incercat sa se infiltreze sau sa intre cu o masina pe care sa o detoneze intr-o centrala nucleara, dar dupa atacul de la Bruxelles, Franta si Belgia au intarit paza la aceste obiective, fiind pazite de armata. Ii vor lovi din cer, ori cu un avion cu pasageri deturnat, ori cu un avion de mici dimensiuni inchiriat incarcat cu explozibil. Este posibil sa loveasca si sud-estul Frantei spre Nissa, unde foarte multe centrale nucleare sunt aliniate. Cred ca vor lovi pe 23 de Sfantul Gheorghe. Urmaresc de mult timp sa produca o catastrofa nucleara in inima Europei, impactul fiind devastator pentru comunitatea europeana si pentru occident. Franta este a doua tara de pe planeta dupa SUA care detine cele mai multe centrale nucleare, 58. Dumnezeu sa ne aiba in paza. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava, cinstea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o deducere a dvs. sau aveti acces si la alt gen de informatii ? Aveti simt logic in ceea ce expuneti .

      Ștergere
    2. Nu e o deducere !!! Primesc Inforamtii din toate Domeniile si din tot UNIVERSUL !
      Undeva am scris intr-un articol, cum un glas imi spunea ca voi primi INFORMATII din toate Domeniile.Atunci când scriu ceva, inseamna ca asa va fi. Depinde de timp si de locul pe care nu intotdeauna il cunosc.

      Ștergere
    3. Maria, eu cred ca anonimii vorbeau intre ei. :)))

      Ștergere
    4. DOMNULE DISTINS EMANUEL,MĂ UIMEȘTE ÎNŢELEPCIUNEA DUMNEAVOASTRĂ.SE VEDE CĂ AM AVUT DREPTATE :)

      Ștergere
    5. DAR ORICUM DOMNULE DISTINS EMANUEL,ANONIMUL 22:33 A FĂCUT REFERIRE INCONȘTIENTĂ ȘI LA DOAMNA MARIA,PENTRU CĂ TOATE SE POTRIVESC ȘI TOATE SUNT ÎN ACORD.CUM O DAI TOT AIA E.

      Ștergere
    6. Anonim ....Dar de unde stiti cu asa mare precizie ce se v-a intimpla ?

      Ștergere
  3. Dumnezeu si Maica Domnului sustin credinta noastra, indiferent care este aceasta.
    Noi credem in adeverirea acestor evenimente si tot noi ne rugam sa fim protejati de ele.
    Ce ati face voi, daca ati fi Dumnezeu,in aceasta situatie?
    Cum ati intelege voi ca ar trebui sa actioneze Divinitatea, cu alegerile noastre comfuze care se bat cap
    in cap.
    Cum poate Dumnezeu sa ne protejeze pe noi de noi insine?

    Rugaciune ar trebui sa sune cam asa:Doamne ajuta-ma sa ma inteleg pe mine insami/insumi, ca sa-mi pot aduce viata pe calea pe care o doresc!
    Cati dintre noi gasim puterea de a spune:Doamne viata mea este o harababura si nu stiu cum sa o aduc la stadiul de"normalitate",asa ca ma-m hotarat sa ti-o las TIE in grija,faca-se voia ta!" Dupa aceasta declaratie sa nu mai intervii cu judecati de valuare in nici-o situatie, si la adresa niciunui om, si sa lasi ca totul sa se intample,acceptand tot ce vine in viata ta!
    Oare cum ar fi?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  4. SFAT:LUATI-VA PUTEREA INNAPOI,nu o mai dati guvernelor ca aceste nu sunt puse la conducere ca sa va apere pe voi, ci apara numai interesele lor,si daca "trebuie sa moara oameni"
    ca ei sa-si atinga scopurile asta vor face.
    Toate atentatele se produc cu acceptul guvernului si serviciilor secrete din acea tara,.Nu va imaginati ca exista cineva care sa va apere,caci nu se va intampla.
    Aveti cumva impresia ca Dumnezeu nu stie ce planifica acesti oameni care nu au respect pentru viata? Ba pe deasupra credeti ca nu ar putea interveni?OH.. STIE TOT DAR NU INTERVINE FIINDCA DATORIA SA FATA DE NOI ESTE SA NE INDEPLINEASCA DORINTELE care pot fi creeate din IUBIRE sau FRICA.
    Rugaciunea noastra este stiuta de Dumnezeu inaite ca noi sa o adresam,dar tot noi o si anulam prin indoiala care ne insoteste permanent."Slab in credinta" inseamna sa nu ai incredere totala si nestramutata in ajutorul Divin,care iti sta la dispozitie permanent.
    Atunci cand crezi despre tine ca esti neisemnat si pacatos,Dumnezeu nu-ti va schimba credinta ta si asta vei manifesta.
    CREDINTA inseamna CREDINTELE TALE CARE TE INSOTESC IN VIATA!
    CREZI IN ABUNDENTA, ASTA AI!
    CREZI IN IUBIRE, ASTA AI!
    CREZI IN INFRICOSATOAREA JUDECATA,ASTA AI!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga D nu am încotro,trebuie să.ti dau dreptate,așa e!!!

      Ștergere
    2. Vai, vai, draga Silvia, te-ai ratacit si tu! :)))

      Ștergere
    3. Ca guvernele actuale sunt conduse de politicieni corupti si de partide ce functioneaza ca si structuri mafiote, este una, dar de aici a junge sa consideram ca trebuie sa ne facem fiecare dreptate este o mare gresala.
      Trebuie sa intelegem importanta organizarii statale prin aceea ca multe probleme vitale din sanatate, educatie, cercetare, aparare nationala, siguranta nationala si cetateneasca, nu le putem rezolva decat impreuna.
      Trebuie revizuit modul de reprezentare a voiintei poporului in actul de guvernare si mai trebuie ca si vointa poporului sa fie in concordanta cu voia lui Dumnezeu.
      Dumnezeu vrea ca toti sa traim decent, in pace si in iubire, nu in lux si depravare.
      Trebuie sa intelegem ca nu este cu nimic mai important cel ce conduce fata de cel ce este condus, pentru ca ori cat de capabil ar fi directorul daca nu are muncitori care sa-i puna in practica ideile, nu ar obtine nici un profit, si nici un muncitor, ori cat de harnic si priceput ar fi, daca nu are un director bun si cinstit, munceste in zadar.
      In concluzie este bine sa reflecta la urmatoarel invataminte ale Domnului Iisus:"Dai cezarului (statului) ce este al cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu", "Cine vrea sa se inalte, pe sine sa se smereasca", sa nu te mandresti cu rezultatele tele ci sa zici "sluga netrepnica sunt, ca ceea cea ce trebuia am facut".
      Deci Dumnezeu vrea sa ne ajutam unii pe altii nu sa ne exploatam sau sa ne furam, de aceea fiecaruia ne-a dat cate un talant (talent) pe care vrea sa-l punem in folosul celorlati nu sa-l ingropam in dorinte (patimi).
      Altora li s-a dat doi talanti: unul profesional si altul de a organiza si conduce activitatea dintr-un anumit domeniu, si lor li se cere acelasi lucru, sa-si puna talantii in folosul semenilor nu a-l patimilor lor.

      Ștergere
    4. Am fost la un preot care deschidea cartea ,împinsă de câteva colege de muncă. Până să intru la preot, am vb cu o doamnă foarte afectată de plecarea copiilor ei din țară,mai era saraca și bonlavă. Apoi când mi-a venit rândul am intrat și am vb cu preotul, la un moment dat zice preotul să aștept afară 5 minute până iese doamna cu care discutamsem înainte de a intra. După ce doamna aceea a ieșit, mă stigat preotul înapoi. Mi-a zis ; vezi doamna aceea care a plecat? fugi după ea și nu o lasa să vb cu nimeni pe stradă, se va întâlni cu o ghicitoare care dă în cărți. Dacă
      va reuși să vb cu aceea ghicitoare, va muri sufocată în somn , după câte zile. Am plecat și am reușit să o prind din urmă pe aceea doamnă. Am început să vb cu ea și tot ce î-mi spusese mie preotul , îi spusese și ei (să nu vb cu nici o ghicitoare). Ajunsem în stație amundouă,așteptăm autobuzul. La un
      moment dat apare lângă noi o femeie , care se ducea direct spre aceea doamnă pt ai chici în cărți. Am rămas blocată pt câteva momente, începu-se să se împlinească ce spuse-se preotul. La un moment dat am prins curaj și am încercat să o opresc pe ghicitoare. A început ghicitoare să mă blesteme, să vb pe o limbă bizară, căci nu părea omenească,să mă amenințe. Când am privit mai bine la chipul acelei persoane care ghicea, am avut impresia că e o vrăjitoare trimisă
      special pentru a face rău. În momentul când ea se uita spre mine și vb pe altă limbă neomenească, am simțit o durere mare în piept și un gol imens. Când am ajuns acasă ,am plâns în hohote, simțeam durerea aceea mare în suflet. O perioadă am avut probleme foarte mari, î-mi luxasem piciorul,pierdusem o sarcină, mă despărțisem de iubitul meu etc. Am căutat liniștea la biserică și acolo am scăpat de probemele cu care mă confruntam. Am greșit faptul că m-am dus la preotul acela să-mi deschidă cartea,dar am învățat sa mă apropii
      de DUMNEZEU. Nu toți preoții greșesc,sunt și preoți cu Har.

      Ștergere
  5. ADEVĂRAT DIDONA.ÎŢI VOI CITI ÎN CONTINUARE COMENTARIILE.TE ROG SĂ NU TE OPREȘTI.

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria scuze dar de Elodia nu stii nimic?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna dimineata....am gasit pe internet videoclipuri si ...acest blogg locuiesc in Bucuresti si sunt un om simplu....dar pretuiesc tot ce exista despre DUMNEZEU...si respect sufletul mai mult decat orice....am. Avut un vis pe data de 11 septembrie 2001 in noaptea pre- wtc New York si probusirea gemenilor etc...am visat intr.un fel chipul teroristului Bin Laden si nu va mint Dumnezeu imi e martor...si nu ma joc cu ce spun ...si in vis el ...statea in mijloc ceva asemanator cu o catedrala ...o incinta ceva inalta si in stanga si dreapta sa niste gauri inchise la culoare de forma cum sunt fagurii sau in orice caz pe pereti aceea foarte multe gauri goale ...ei bine el cu un chip ce sfida si un suras pe fata statea fix in centru ...mi.am spus atunci cand m.am trezit ..ce sa fie ?!?! Si pe urma dupa am realizat ca o traducere sau talcuire ca ...puteau fi locurile unde aveau sa fie de veci probabil amaratii ce ai pierit in atentate si in centru vinovatul.....probabil asa mi.am spua eu ....mai am vise inainte de anumite cutremure ca niste premonitii ...intr.o noapte in urma cu cativa ani am visat doua cutremure si am cautat si. Chiar au fost atunci ...poatefi si coincidenta nu caut sa ma fac popular sunt prea simplu dar doresc sa trag un semnal de alarma intr.un fel bun si intr.un fel ortodox ca exista suflete si oameni ce au har de la DUMNEZEU ...simta sa presimta ce urmeaza asa cum au avut multi preoti sfinti si Arsenie Boca si multi de la muntele Athos ....doresc sa urez doamnei Maria multa sanatate si tot respectul pentru harul si puterea divina ce o indeamna sa scrie aici si primind puterea necesara de a face un bine oamenilor mai exact sufletelor ...sa.i multumim ca exista si daca se poate vreodata sa ne si cunoastem personal ....in sensul civilizat si ortodox deoarece imi place sa privesc ochii ce sunt oglinda sufletului as fi incantat sa privesc niste ochi minunati ce traiesc aceasta istorie a prezentului si incearca prin puterea sufletului sa avertizeze oamenii de primejdii ...va multumesc anticipat si DUMNEZEU sa va binecuvinteze cu tot ce poate fi mai bun ...mai curat ...cu o viata simpla si cu bogatii ale sufletului cu o privire spre cer si spre bunatate ....astept daca se poate un mic comentariu o parere si eu sunt convins ca prin magia cuvintelor frumoase o sa discutam despre multe lucruri interesante caci eu cunosc destule subiecte ce nu sunt cunoscute de multi oameni lucruri si evenimente ce urmeaza ..sa se intample si cu siguranta interesante spun eu ....este bine sa fi pregatit si informat corect pentru ca numai asa in momentele urmatoare sa ai intelepciune sa traiesti impacat prezentul viitor si viitorul scris dar ...inca ne.trait ....e deja dimineata si va urez o zi minunata sanatate si respect la toti oamenii ce exista prin DUMNEZEU .....

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria emisiunea de la Kanal D Asta-i Romania,

    http://www.kanald.ro/o-cheama-maria--sotie-si-mama-iubitoare--dar-cand-se-transforma-in-oracol-vede-toate-putreziciunile-pamantului_60682.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc! Asa este modul lor de exprimare ! Fiecare isi aranjeaza in casă după bunul plac. Chiar daca mai si inteapa acest prezentator,este problema lui. Cu drag ,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna sunteti un fenomen rar . De aceea este dificil pentru restul oamenilor sa accepte multe din cele spuse de dvs. Nu cred ca e rea credinta din partea acestora , ci pur si simplu sunt informatii la care altii nu au acces . Poate va fi o normalitate sa locuim peste 200 de ani pe Marte , insa acum e foarte ciudat sa ne imaginam . Ar trebui poate sa fie introduse in scoli materii noi de astrologie, de civilizatii disparute , de dezvoltare a capacitatilor senzoriale , sa faca practica in jungla si la Polul Nord .... Nu mai avem ce face cu maculatura informationala depasita , antica , nu ii mai foloseste nimanui opere invatate mecanic , fara noima de care nu ai nevoie vreodata .
    De asta copii sunt dezinteresati de scoala , cred ca la un curs de galaxii interstelare ar fi clasele pline . Baltagul si Morometii , Ion si Rascoala , le-am facut si eu acum 30 de ani !!!!!! E penibil ca nepotul meu sa invete in continuare peste alti 20 de ani toate porcariile care nu isi mai au rostul in sec. viitoare. Actualei generatii trebuie sa i se dezvolte imaginatia, spiritul de supravietuire , adaptarea la alte conditii , pentru ca altfel specia va pieri intrucat nu are la dispozitie metode noi care sa substituie pe cele vechi. Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
  11. FERICIRILE
    "Ferice de cei săraci în duh,căci a lor este împărăția cerurilor!
    Ferice de cei ce plâng,căci ei vor fi mângâiați!
    Ferice de cei blânzi, căci ei vor moșteni pământul!
    Ferice de cei flămânzi și însetați după neprihănire,căci ei for fi saturați!
    Ferice de cei milostivi, căci ei vor avea parte de milă!
    Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe DUMNEZEU!
    Ferice de cei împăciuitori,căci ei vor fi chemați fii ai Lui DUMNEZEU !
    Ferice de cei prigoniți din pricina neprihănirii, căci a lor este Împărăția cerurilor!
    Ferice va fi de voi când,din pricina Mea,oamenii Vă vor ocărî,vă vor prigoni și vor spune tot felul de lucruri rele și neadevărate împotriva voastră!
    Bucurați-vă și înveseliți-vă pentru că răsplata voastră este mare în ceruri; căci tot așa au prigonit pe prorocii care au fost înintea voastră."

    RăspundețiȘtergere
  12. Subscriu Cristina.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă mulțumesc Fr.Ioan! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

      Ștergere
  13. Stii cumva Cristina care sant pasii pt.
    a avea o inima curata ?
    Daca stii , spune- mi si mie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai, pașii pt a avea o inimă curată , sânt : sinceritatea, puritatea, credința.

      Ștergere
    2. Orbecai, Cristina dar ia-le măcar pe astea :
      Curaj,bunătate,blândețe,compasiune,dreptate, lipsa de pacate ( respectarea poruncilor fie si pt. numai câteva secunde e
      ..aproape imposibila- Credința ?!?- sant pe blog de ceva timp si nu am recunoscut-o decat poate la Gabriel care e ,,plecat'' un pic si probabil de aia. Oricum vis a vis de dna Maria,Emanuel, si încă vreo 2 persoane s-ar putea sa gresesc, pt a fi sigur ar trebui sa va întreb cate ceva dar nu ma intereseaza asta.
      Daca gresesc astept pietrele daca nu ganditi-va fiecare sincer unde gresiti si încercați sa nu mai faceti.
      Succes !

      Ștergere
    3. Anonim, 15 aprilie 19:04.
      Mersi, pt sfat! Se pare, că nu m-ai înțeles , asta e...,Drum bun în viață!

      Ștergere
  14. Dna Cristina 13:17 vă rog mult să nu regretați că ați ascultat de preot. AȚI SALVAT doamna aceea, supărată... altfel murea în câteva zile ! Dumnezeu să vă binecuvânteze. Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 14 aprilie 2016, 19:36, din păcate nu cred ,că am reușit să o salvez pe aceea doamnă. Puteam să fac mai mult, dar credința mea pe atunci era foarte slabă.
      Regret, că am fost să-mi deschidă cartea . Cea ce am trăit atunci....a fost o lecție.

      Ștergere
    2. Anonim 14 aprilie 2016, 19:36
      Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vă mulțumesc pt sfat!

      Ștergere
  15. „Ce este rugaciunea curata?” „Rugaciunea curata este rugaciunea fara ganduri”, a raspuns Schimonahia Macaria . S.

    http://www.napocanews.ro/2014/06/sfaturi-duhovnicesti-de-la-maica-macaria-11-iunie-1926-%E2%80%A018-iunie-1993-orice-s-ar-intampla-roaga-te-intotdeauna-domnului-nu-lua-in-seama-nimic-altceva.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S ...... te apropii , spuneai ca nu vroiai sa " ridici valul " ......ha ha ha ....Te salut !

      Ștergere
    2. Ei, carissimo, infinite sunt caile ....!

      Ștergere
  16. Ma adresez Cristinei, Fr. Ioan,Lilianei si altora; intelegeti macar ce spun "fericirile".
    Imi place in mod deosebit aceasta;"Ferice de voi cand,din pricina Mea, oamenii va vor ocari si va vor prigoni si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra!"
    Eeei dragii mei,cum va place aceasta?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "D, dacă am fi vorbit numai de credință, totul at fi perfect, dar când schimbi subiectul. ...strici tot. M-aşi bucura enorm să te schimbi în bine. Împacă-te cu Dumnezeu şi lasă inițierule acelea, nu-ți fac bine, crede-mă! Dumnezeu să te călăuzească pe drumul cel bun!

      Ștergere
    2. ,,Pocaiti-va si credeti in Evanghelie"(Marcu 1:15)
      este glasul dumnezeiesc ce rasuna peste veacuri,chemand la mantuire sufletele noastre.
      A te pocai inseamna a-ti cunoaste pacatele tale,a le spala in lacrimile parerii de rau.
      E lupta de o viata intreaga,dusa impotriva mortii si a pacatului si pentru viata adevarata.
      Cu viata adevarata,duhovniceasca,nu poti zice niciodata ca esti gata,caci aceasta ar insemna mare CADERE.
      Sfintii nostri parinti s-au silit neincetat pentru pazirea poruncilor dumnezeiesti si totusi nu s-au socotit vrednici de darul lui Dumnezeu.
      Sfantul Sisoe ne da o pilda minunata.Fiind intrebat pe patul mortii de ucenicii sai ce dorinta are,a raspuns;
      ,,Cer de la Dumnezeu sa-mi dea vreme de Pocainta"

      Draga Didona,spui ca iti place in mod deosebit versetul:
      ''Ferice de voi cand,din pricina Mea,oamenii va vor ocari si va vor prigoni si vor spune tot feluri de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra"
      Draga Didona,eu te ''prigonesc'', nu precum ca ai propovadui Evanghelia lui Hristos(credinta cea dreapta si adevarata),ci pentru ca propovaduiesti erezii.
      Nu uita Didona,ca va veni o vreme cand amandoua vom da socoteala in fata lui Hristos.
      -Tu,pt. faptul ca ai incercat sa ma acaparezi cu ereziile tale(sper ca nu ai uitat ca tu m-ai abordat prima data cand am intrat pe blogul acesta)
      -Eu,pt.faptul ca poate, nu am facut totul sa te aduc la invatatura sanatoasa a lui Iisus Hristos.
      Deci,iti mai spun din nou,VINO,la Hristos pe calea cea mai simpla si lasa misticismul'ereziile....
      VINO! Cat mai este timp.deoarece va veni vremea cand Iisus Hristos va spune STOP,iar atunci poate vei dori tu...dar...nu o sa mai poti....
      Si de ce sa pierzi viata vesnica?Pentru mandria de a nu iti recunoaste pacatele,de a nu recunoaste ca avem nevoie de Dumnezeu.....
      Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te lumineze!

      Ștergere
  17. Pentru mine sunteti fiinte sublime, suverane,luminoase, cu dreptul divin si daruri de co-creere a propriilor vieti si a constiintei colective! Acum va intreb pe voi cine sunt eu?
    Oh.. nu va obositi sa raspundeti!Stiu credeti ca sunt slujitorul satanei!
    Acum mai cititi odata "Fericirile"! Cum pareti! Mai fericiti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  18. Unii dintre noi au o credinta nestramutata ca trebuie sa apere pe Dumnezeu-Iisus de"relele"vorbe spuse tot de unii dintre noi. Oare CINE ESTE Iisus de are nevoie de apararea noastra?Oare cine se ascunde in subconstientul nostru, si crede ca Cristos este un neajutorat?
    Acum ca tot vine Pastele, si in loc sa ne axam pe bucuria Invierii, noi tinem neaparat sa ne concentram pe patimi, si sa accentuam tot mai tare durerea!
    Va intreb pe voi dragii mei,oare cine or fi cei care ne-au programat astfel?
    Ce placere morbida este ca an de an, de doua mii de ani incoace sa-L tot chinuim pe CEL CARE NE ESTE MANTUITOR?
    In fiecare an adunam toate "pacatele"oamenilor si le punem in carca acestei Fiinte Sublime care a venit de bunavoie,stiind la ce se expune, sa ne ajute sa recunoastem intunericul si mlastina din care nu mai stim cum sa iesim!
    Serios...! Chiar nu va intrebati!!!
    Dumnezeu sa va lumineze mintea si sa va descatuseze inima!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D ....te inteleg ca ai bune intentii ....dar limbajul ce-l folosesti este ca de lemn . Fraze frumoase , ce devin obositoare dupa un timp . Daca vrei sa transmiti ceva fa-o cu povestirea despre tine , cu intimplari care pot duce la ceea ce spui . Folosind limbajul asta ind2partezi instinctiv oamenii , pt ca e asemuitor ca ton al acelora fanatici din vre-o secta crestina . Intelegi ? Deci indepartind oamenii ..., te faci vinovata ca si aceia ce predica negativul de ex ....Gindeste-te macar 5 min la ceea ce ti-am spus

      Ștergere
  19. parintele Arsenie Boca spunea : daca ar fi sa reduc biblia la o propozitie si sa ne mantuim ar fi "ajuta Doamne necredintei mele"

    RăspundețiȘtergere