luni, 11 aprilie 2016

COLOANE IMENSE DE OAMENI , VIN SPRE SUDUL ROMÂNIEI !


                               Noapte de 10 -11 Aprilie 2016,ora 2,15 !

                                         Dragii mei, 

În aceasta noapte, în timp ce mă rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA  DOMNULUI, vad la un moment dat, desi priveam spre Sfintele Icoane, văd o mare intersectie în care intrau mergând la pas, o coloana imensa, aproape fără de sfârsit, asa cum eu o vedeam din față, dar si de deaspra multimii de oameni.
Toata aceasta mulțime de oameni, avea îmbracămintea specifică celor care lucrează în minerit.
Haine ca niste salopete, si cu caschetă pe cap.                                             .
Așa ca în imaginile de mai sus.
Dragii mei, se pare că minerii chiar vor porni la drum pe jos, si vor ajunge în Bucuresti.
Doresc să vă spun că, oamenii erau tare furiosi; vedeam aceasta după gesturile pe care le faceau si viteza lor la mersul pe jos. 
Dragii mei, din nefericire ,ROMÂNIA trece printr-o de grea încercare. 
Poporul român este răbdător;dar atunci când i se ia si puținul de la gura copiilor, răbdarea poporului nu mai rezistă.
Este SFANTUL POST al PĂTIMIRILOR DOMNULUI, iar gandurile noastre ar trebui sa fie ,numai la cât a suferit si pătimit MÂNTUITORUL pentru păcatele noastre. 
Din păcate ,vremuri tulburi ne va tulbura linistea sufleteasca.
Sa ne rugam pentru PACEA si linistea fiecaruia dintre noi, dar si pentru Pacea Lumii intregi, care este la fel de fragila, precum cea a României (proteste si nemultumiri ale oamenilor)din aceste zile premergatore Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea,Amin.
                                             Cu dragoste,Maria.  

27 de comentarii:

  1. Citeam acest articol si efectiv am auzit vocea divina asa, " Simo lasa gandul lui Dumnezei sa gandeasca prin gandul tau! Doar fa liniste in mintea ta si vei auzii intodeauna vocea sacra calauzitoare!" Apoi am simtit cum sunt atinsa de un val de iubire blanda si mi-am amintit altceva ce am auzit cu ceva timp in urma si am scris, " Pana cand zidul de fier al religiilor nu se va topii in flacara iubirii pure care este Dumnezeu, pace pe pamant nu va fii!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte interesant.Este de meditat aceste cuvinte sacre.

      Ștergere
    2. Asa este Simona! Este multa dreptate in ceea ce ai scris.Doamne ajuta ca FLACARA IUBIRII PURE sa indeparteze tot raul din aceasta lume! Cu mult drag!

      Ștergere
    3. Din pacate, acesta este adevarul, toata ratacirea in care lumea se gaseste a inceput cu nebunia care a dus la ruperea crestinilor in doua mari biserici ortodoxa si catolica, aceea ca papa este reprezentantul lui Hristos pe pamant.
      Aceasta ratacire ascunzand de fap dorinta papei de a se declare imparatul imparatilor, stapanul intregii lumi cunoscute atunci.
      Din aceasta sminteala a rasarit cruciadele purtate de catolici contra bizantului, prigoanele de catolicizare fortata asa cum a fost si in Ardeal, infintarea inchizitiei care a existat in Europa catolica pana la revolutia franceza si a aparut iluminismul care a dus la scoaterea oamenilor de sub dictatura papala dar si la aparitia altor doua forme de dictatura fascista si comunista.
      In ratacirea in care omenirea se gaseste acum nu se poate iesii decat daca ne intoarcem la Dumnezeu dar nu negand progresul stiintific si tehnic la care s-a ajuns, pentru ca s-a ajuns aici deoarece Dumnezeu a vrut sa-i cunoastem lucrarea si sa se faca cunoscuta in intreaga lume.
      Problema este ca daca dispare frica de pedeapsa unii oameni transforma libertatea de constiinta in libertinism jignind prin atitudinea lor pe cei care cred in Dumnezeu. Daca nu mai exista inchizitie, asta nu inseamna ca homoxeualitatea, desfraul, demagogia politica, avortul, luxul, limbajul si comportamentul suburban, hotia de orice fel, si altele, devin ceva normal si tin de progresul societatii.
      Daca nu vom pune, in locul fricii, iubirea de Dumnezeu manifestata prin ajutorul aproapelui dupa cum ne invata Domnul: "Porunca noua va dau voua, sa va iubiti unii pe alti precum si Eu v-am iubit pe voi", va fi tot timpul in lume nedreptate.

      Ștergere
    4. ANONIM 15:50 AȘA ESTE,TOT TIMPUL VA FI NEDREPTATE. DE AICI ÎNŢELEG ȘI NATURA RĂZBOIULUI,ESTE CU NEPUTINŢĂ SĂ NU APARĂ.

      Ștergere
    5. Hahaha, penibil!! Exact acest comentariu l-ati postat si pe un grup pe Facebook! Mesaj primit in urma articolului asta, ha?

      Ștergere
    6. Eiii,dar ce e asa penibil?!

      Ștergere
  2. deja minerii din tirgu jiu au plecat pe jos spre bucuresti unde vor ajunge joi-vineri la bucuresti ploua cu promisiuni multe dar faptele spun altceva-a nesimtire,se stinge latul.

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce sunt sacre cuvintele 1o,29...?

    RăspundețiȘtergere
  4. Urmariti pe you tube video NOI SUNTEM UNUL si altele mai jos pe aceeasi pagina, ajuta pt cine doreste, cu sfaturi, pt a ne ajuta sa mergem mai departe, sa evoluam; sunt incurajari trimise de frati de suflet din Univers! G.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne, ajuta-ne ,sa ne trezim, ca dormim de prea multa vreme!
    Draga Simo, daca am reusi sa ascultam acea liniste interioara,multe ar avea sa ne spuna! Dar noi stam in vacarmul gandurilor care se perinda prin mintea noastra nesupravegheata si ne creeaza aceasta realitate pe care o blestemam,ba mai mult Il invinovatim pe Dumnezeu pentru tot ce traim, spunand "asa a vrut Dumnezeu"!

    Mesajele Divine sunt intotdeauna insotite de acest val de iubire care te copleseste si te indeamna "sa nu-ti fie frica,niciodata nu esti singur"!
    Un sfat pentru cei care inteleg ce scriu eu, ar fi cam asa;sa fii in lume dar sa nu apartii ei!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,sa fii in lume dar sa nu apartii ei!'' Adica sa traiesti ca planta ! La sfaturile pe care le tot oferi non- stop, ar insemna ca esti deja super realizata , super evoluata . Toate mesajele pe care le dai , ajung sa oboseasca omul , sincer . Nu exista la modul practic sa traiesti printre nori, detasat de tot, fara grija a ceva si restul bolboroselilor tale . Doar daca stai departe de realitate , in varful muntilor, ca pustnicii , fara sa ai acces la nicio forma a realitatii prezente in post si rugaciune, nu mai apartii acestei lumi !

      Ștergere
    2. Anonim 11 aprilie 2016, 21:34,
      este corecta afirmatia: sa fii in lume si sa nu apartii ei! Ma mir ca nu intelegi.
      Nu inseamna sa traiesti ca planta. Inseamna sa fii pe deplin a LUI. Repet: nu poti sluji la doi stapani.
      Existi ca fiinta in lume dar NU esti din lume(adica NU iti risipesti energia si viata slujind materialismului iluzoriu). Daca te complaci in materialism esti a lui Mamona, daca esti din Dumnezeu esti a LUI, nu apartii lumii, esti pecetluit/a cu Duh Sfant.
      Nu trebuie sa fii pe munte ca pustnicii ca sa fii a LUI. Existi ca om in societate dar tu esti alfel decat materialistii pe care ii bucura "nebunia lumii", sufletul tau tanjeste altfel, dupa Dumnezeu, sfintire, traire in Duh, iluminare dar nu formal ci in sensul cel mai viu posibil, fiind cel mai important lucru acesta pentru tine. Adica Dumnezeu este viata ta, sufletul tau e plin cu Lumina Sa, EL este directia ta, nu lumea!

      Ștergere
    3. Foarte bine,corect si frumos ai explicat 23.oo.Da,e bine sa traiesti in lume dar sa nu faci parte din ea.

      Ștergere
    4. Ce frumos ai spus Anonim 23;00 citez;'Dumnezeu este viata ta,sufletul tau este plin cu Lumina Sa,El este directia ta,nu lumea!'Da,adevarat,Calea ,Adevarul si Viata este El,si tot El este drumul meu....

      Ștergere
    5. Citesc si recitesc ce-a spus anonimul de la ora 23;00 si mi se face 'pielea de gaina'...Cat de frumos si cat de adevarat...Numai daca scapam de 'obsesia' banilor,averilor,materialului care-s toate desertaciuni...De sufletul nostru trebuie sa ne îngrijim caci el este nemuritor si cautandu-L pe Dumnezeu sa ne 'rupem' de obsesia materiala.....Nu va risipiti energie si viata slujind materialismului iluzoriu,cautati-L pe Dumnezeu caci El este drumul,directia,viata,lumina,fericirea. El este totul.....

      Ștergere
    6. Foarte corect si foarte frumos ai explicat anonim 11.04 ora 23.00. Din pacate, din aceasta cauza apar si cele mai multa prigoane, pentru ca cei ce nu cred se reped sa-i converteasca la ideile lor pe cei ce cred.
      "Secolul XXI va fi religios sau nu va fi deloc" a spus ziaristul francez Andre Malarux, si cred ca are dreptate, dupa ispitele grele princare lumea va trece, aceasta nu se va apropia mai mult de Dumnezeu, atunci a doua venire a Mantuitorului va fi mai repede, pentru Tatal nu va lasa pe oameni sa-i distruga creatia.

      Ștergere
    7. Minunat,asa sa fie,Doamne ajuta!Silvia

      Ștergere
  6. DOAMNA MARIA,AŢI SPUS CĂ ÎN CARTE SE VA SPECIFICA DE SFÂRȘITUL LUMII.ACUM EU VĂ ROG DACĂ PUTEŢI SĂ FACEŢI O EXCEPŢIE ȘI SĂ NE SPUNEŢI ȘI NOUĂ CÂND VA FI.VĂ MULŢUMESC.

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.cancan.ro/actualitate/minerii-din-valea-jiului-au-pornit-pe-jos-spre-bucuresti-afla-ce-se-intampla-15426075

    RăspundețiȘtergere
  8. Privim uneori, dragi cititori, prea amplu - politica, religii,etc, dar noi, fiecare, ce rol jucam in acest tablou pe care incercam stangaci sa il descifram?! Va tb sa privim fiecare in noi si sa ne asumam cate o responsabilitate astfel incat tablou sa arate mai clar, mai frumos, macar in coltisorul unde suntem noi. Cum - inima, daca facem liniste in noi ne va spune. Ma bucur, Maria, ca nu mai reactionezi, si este f bine, reactiile nu sunt pt.cei intelepti. N.

    RăspundețiȘtergere
  9. intr o evanghelie apocrifa am gasit asa :poporul Meu trebuie sa iubeasca saracia si cinstea dar daca saracia devine pericol pt el familia lui neamul lui atuncea el trebuie sa se ridice si sa lupte si Eu voi lupta in mijlocul lor .

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest indemn de "iubire a saraciei" nu vine din lumina.Cum sa iubesti sa fii sarac cand tu stii ca esti abundenta divina? A...poti sa doresti sa experimentezi saracia,dar nu ti-o va impune nimeni niciodata atata timp cat tu stii ca poti sa-ti aduci in viata tot ceea ce crezi.Crezi in saracie, o vei avea cu siguranta.Este adevarat, ca, daca tu ai venit cu un plan de viata facut inaite de nastere,care sa-ti aduca experiente legate de saracie,orice ai incerca sa faci aici fara sa-ti amintesti ca tu detii controlul actiunilor tale si poti schimba acele manifestari,sigur vei pleca de aici "sarac"
    dar cu planul de viata satisfacut.Daca ai experimentat saracia si ti-ai amintit Cine Esti,automat ai si evoluat.
    DACA ai murit cu credinta nestramutata ca Dumnezeu a uitat de tine si nu te-a ajutat sa iesi din saracie, atunci te vei intoarce la aceeasi stare ,dar promitandu-ti tie insuti ca de data aceasta sigur iti vei aminti cum sa te intorci ACASA(pentru ati continua calatoria cu altfel de experiente).
    Conditia de intoarcere Acasa este sa iesi din uitare si sa-ti amintesti Cine Esti, altfel nu se poate decat prin Dispensa Divina.
    Aceasta Dispensa a fost data de catre Dumnezeu in iubirea SA pentru noi,iar aceasta se manifesta chiar acum.Traim vremuri extraordinare la nivel spiritual, chiar daca in plan fizic totul este in haos, va asigur ca asa este.
    Vremurile in care ne vom imbratisa si vom rade de "rautatile"pe care ni le-am facut si spus unii altora sunt aproape(relativ)Eu cred ca in aceasta viata vom avea de sarbatorit cea mai spectaculoasa "INTOACERE ACASA"
    Incercati sa va imaginati FESTIVITATEA SOMPTUASA de care vom avea parte,fiindca se va intampla.
    Chiar daca acum nu ne stim cum aratam pe acest blog,atunci ne vom recunoaste la nivel energetic.
    Ce credeti,ne vom imbratisa?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  11. In mod sigur te vei imbratisa D , cu cel putin unul , bahomed.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 14 aprilie 2016, 18:45, TU esti BAPHOMET. Priveste-te in oglinda, este usor de constatat...

      Ștergere
  12. http://www.mediafax.ro/social/minerii-de-la-rovinari-pe-unde-am-trecut-oamenii-ne-au-dat-10-20-de-lei-apa-si-fructe-15261978

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma doare capul cate aberatii se propaga de mesajele de mai sus. Se vede cat de putin cunosc Biblia aceia ce se considera crestini. Daca chiar doriti sa scrieti cate o invatatura si sa invatati pe cineva nu ar fi corect sa dati si versetele care sustin parerea ce o expuneti? Chiar vreti sa umblati rataciti? Sau va invata cineva ca oamenii de rand nu au dreptul sa citeasca Cartea Sfanta Biblia?

    RăspundețiȘtergere