duminică, 24 aprilie 2016

SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, MULȚIME DE MÂINI ÎNTINSE , SI IISUS HRISTOS RPSTIGNIT !

                                         Noapte de 23 -24 Aprilie 2016 , ora 0,43 !

                                                   Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe blog, văd deasupra capului meu, desi eram cu ochii pe monitor, văd un Cer de noapte albastra,iar în aer deasupra mea, văd mulțime de mâini întinse.
 Related imageRelated imageRelated imageImage result for maini intinse      Related imageRelated image                 Related imageRelated image                                            Related imageRelated image                   Image result for ISUS RASTIGNIT.Related imageRelated imageRelated imageRelated imageRelated imageRelated image          Related imageRelated image                    Related imageRelated image                                   Image result for ARSENIE BOCARelated imageRelated imageRelated imageRelated image
                                          ..Related imageRelated imageRelated imageRelated image                             Image result for maini intinseRelated imageRelated image.
În mijlocul mulțimii infinite de mâini întinse, stă IISUS  HRISTOS în carne si oase ,răstignit pe Cruce.
În fața Crucii Lui Iisus Hristos,la picioarele Sale, stă Sfantul Părinte Arsenie Boca. 
Dragii mei, după cum vedeti,SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, nu mai avea nevoie de aprobarea extrem de anevoioasă a PREOTILOR lumesti, pentru a fi canonizat. 
Sfântul Părinte Arsenie Boca, este deja în CEATA LUI HRISTOS încă de când a trecut în lumea celor drepti.
Dar cum la noi, toate merg mai ceva decât melcul ,a fost nevoie de ani multi,până când PREOTII mai mari,sa accepte că un coleg de-al lor,a dus o viață de Sfânt, că a făcut MINUNI cât era în viață,dar si după ce a trecut la Domnul.
SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, vine din ce în ce mai des la noi, ca sa ne arate nouă ce se întâmplă acolo sus,dar si ca sa ne prevină de Evenimentele ce vor urma.
Să întindem si noi mâinile către Mântuitorul si Măicuța Domnului; să întindem mâinile către Sfântul Părinte Arsenie Boca,  pentru a fi ocrotiti de tot ce este rău si de tot ce ne aduce suferință trupeasca si sufletească.
                                             Cu dragoste,Maria. 

2 comentarii:

  1. Ceea ce nu este cu putință la oameni,din nenumăratele motive,este cu putință la Dumnezeu si cu mare greutate împlinește omul voia Lui

    RăspundețiȘtergere
  2. Multi,foarte multi oameni necajiti,sarmani,bolnavi isi pun nadejdea in Sfantul si dragul nostru Parinte Arsenie Boca,bunul nostru Parinte,era bun si intelegator cu lumea care mergea la El,nu dadea canoane foarte aspre tocmai ca stia ca oamenii le duc cu greu,de aceea vi s-au aratat o multime de maini,multi nadajduiesc in ajutorul Lui,Sfantul nostru bun si drag roaga-Te Domnului nostru Iisus Hristos pentru noi romanii de pretutindeni,AMIN;AMIN;AMIN.Cu serenie Silvia.

    RăspundețiȘtergere