sâmbătă, 23 aprilie 2016

UN CUTREMUR PUTERNIC ,ȘI SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, ÎN CAMERA MEA.

                                             23 Aprilie 2016,ora 7,00 dimineața !

                                                       Dragii mei, 

În aceasta dimineață,treaza fiind, mai stau în pat admirând Cerul cu ochii închisi.
Ce vedeam in Cer? Era un Cer senin ca un amurg, iar in aer, nu la mare distanță văd sfinte Icoane cu Sfintii Lui Dumezeu, precum si pe  SFÂNTUL  PĂRINTE ARSENIE BOCA ca și în camera mea, care priveste tare trist în jos, si chiar spre mine.
În gandul meu, l-am rugat pe Sfantul PARINTE ARSENIE BOCA,ca sa se roage pentru noi si sa ne apere de acolo de sus, de la picioarele Lui Iisus Hristos,acolo unde eu il vad adeseori.
Asa arăta SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, ca în Iconita de mai jos:
                               
 .
Sfântul Părinte ARSENIE  BOCA, era tare ,tare trist! Nu mi-a spus nimic, dar aproape că lăcrima de trist ce era.
La scurt timp dragilor, văd în spatele meu de parca as mai fi avut un ochi in crestetul capului, vad cu ochii închisi fiind, cum măsuța de la căpătâiul meu, cu toate cele sfinte,necesare pentru Rugaciune,încep a se cutremura foarte tare.
Dragii mei, eu nu stiu de ce era atât de trist Sfantul Părinte ARSENIE BOCA, si daca tristetea Sa, are vreo legatura cu acest CUTREMUR intens,pe care l-am vazut.
Cert este ca, vom auzi de un CUTREMUR de PĂMÂNT mai intens. 
Eu nu cunosc ,daca va avea loc in România sau în altă ȚARĂ,deoarece, am mai văzut CUTREMURE mari in camera mea, si de fapt acestea ,s-au produs in cu totul alta ȚARA. 
Indiferent unde s-ar produce acest CUTREMUR INTENS, sa ne rugam la BUNUL DUMENZEU si la MAICA DOMNULUI, precum si la SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, ca sa nu fie cu victime omenesti.
Sa ne rugam zi si noapte fratilor, pentru noi si pentru Aproapele nostru, să incercam sa fim mai buni si mai milostivi, sa ne intarim în CREDINȚĂ, intru HRISTOS si PREA CURATA FECIOARA MARIA, si ne va fi bine noua si celor dragi, si vom fi bucurosi si fericiti.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMENZEU si MĂICUȚA DOMNULUI, Amin !
                                          Cu dragoste,Maria. 
 
                                                     

29 de comentarii:

  1. Doamne ajuta!! Mulțumim draga noastră Maria!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne milueste-ne pe noi ! Apara-ne de tot ce este rau !

    RăspundețiȘtergere
  3. Aseara eram in biserica la Sf. Maslu si pe neasteptate o fetita de vreo 2 anisori extraordinar de agitata , vine langa mine si sta cuminte , apoi se lipeste de mine si sta in timp ce preotul citea rugaciunile de inceput . Cu cat citea parintele , cu atat copilasul se lipea de picioarele mele .
    Nu mi s-a mai intamplat . Stie cineva sa interpreteze asa ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Inseamna ca vine cutremurul prezis de Arsenie Boca. Cred ca tare s-a rugam pentru noi la Dumnezeu sa fim ocoliti, dar se pare ca rabdarea lui Dumnezeu este la limita. Sa nadajduim ca in mijlocul incercarilor sa cerem indurare si iertare pentru necredinta si nepasarea noastra. Doamne, ai mila de noi pacate si!

    RăspundețiȘtergere
  5. In timpul vietii, biserica l-a exclus de la slujirea altarului, si nici macar la batranete nu s-a induplecat sa-i ridice pedeapsa. Acum, la presiunea credinciosilor si vazand ca este rost de scos bani multi, s-a razgandit biserica si a inceput procedurile de canonizare. Poate de aceea este trist Arsenie Boca, pentru ca nu se urmareste binele celor multi si napastuiti care vin la mormantul sfantului ca la ultima speranta, ci binele celor care l-au prigonit pe timpul vietii. Se stie ca a lasat cu limba de moarte sa nu fie dezgropat pana la a doua venire a Mantuitorului, dar se pare ca nu I-a fost indeplinita aceasta dorinta, fiind unii care se lauda ca ar fi baut apa din mormantul lui. Mai rau, mai Marlee preotilor, vrea sa aduca moastele la Catedrala Mantuirii Neamului, nu ca ar fi greutate credinciosilor sa ajunga la Arsenie Boca, ci din ratiuni financiare Cum sa nu fie trist cand nu ii este respectat somnul de veci de la Prislop, anume ales de el, cand se vrea mutarea lui din Ardealul lui iubit, de langa nevoiasii care alearga in genunchi sa fie ascultati in necazurile lor! Arsenie Boca nu are nevoie sa fie numit sfant de cei care l-au prigonit si care acum au vazut rost de castig nelimitat. El este considerat sfant de oamenii de rand care-l roaga sa intervina in nevointele lor, iar Dumnezeu are deja multi sfinti care nu sunt in calendare, dar numele lor sunt scrise deja in Cartea Vietii, iar de acolo sus se roaga neincetat pentru acest popor greu incercat. Doamne, judeca tu cu dreptate, iar ceea ce voiesti Tu aceea sa se implineasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu biserica L-a exclus,comunistii L-au exclus

      Ștergere
    2. Amin,Amin,Amin! Doamne,faca-se VOIA TA!

      Ștergere
    3. Actul de excludere a avut antetul si semnatura reprezentantilor bisericii, asadar sa-si asume ceea ce au facut. E usor sa spui ca au fost de vina comunistii... Stim cu totii cum au fost acele vremuri comuniste. Biserica l-a exclus pentru ca era periculos pentru biserica: prea tinea cu oamenii acest calugaras si le incurcau treburile. Si astazi daca ar fi trait ar fi avut aceeasi soarta. In evanghelia de astazi postata pe blog, daca o veti citi si va invit sa o faceti, veti intelege ca toti cei care aleg calea Mantuitorului vor avea aceeasi soarta ca si El. E bine sa spunem adevarul si sa nu intoarcem fata cand il vedem, acceptand manipulari si fabricatii.

      Ștergere
    4. Eu nu am stiut,scuze 18.11

      Ștergere
  6. Aparitia in viziunea dumneavoastra a Parintelui Arsenie Boca trist si a unui cutremur m-a dus cu gandul la ce a spus pe cand traia Parintele Arsenie Boca ,,Bucuresti s-a ouat de doua ori [referindu-se la bombardamente si la cutremur ] iar cand se va oua a treia oara Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului deoarece acolo forfotesc pacatele.,,

    RăspundețiȘtergere
  7. S-ar putea sa vína mai repede cutremurul,decit a zis cindva aici pe blog cineva,adica mai devreme de iunie.

    RăspundețiȘtergere
  8. DOAMNA MARIA, CHIAR CRED CA CEVA IMINENT SE VA INTAMPLA . SUNT FOARTE SPERIATA DE CUTREMURE, POATE VISELE LEGATE DE CUTREMURE ,SUNT O PREMONITIE. MARIAH

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum doi ani în urmă am visat, cà eram acasă cu ai mei, aud o voce blândă si caldă care î-mi spune"Va venii un mare cutremur, dar când o să-ți spun să ieși din clădire să o faci fără să te uiți în urmă" La un moment dat îi spun soțului meu;" ai văzut Dumnezeu mi-a vorbit, trebuie să ieșim din clădire când ne va anunța " La care soțul meu nervos i-mi spunea în vis, cà nu mă crede. În timp ce vb cu soțul, aud iar vocea aceeași și spune să ies repede. Eu ies cu ai mei din aceea clădire, dar soțul rămăsese înăuntru. Vedeam Cum cad toate clădirile, erau toate una peste alta, iar oameni vii nu vedeam. Când mă uit în clădire după ce sa oprit cutremurul soțul meu vb cu un alt prieten de-al lui și î-mi spune; a fost o coincidență, tot nu cred ,că ti-a vb Dumnezeu. Iar Dumnezeu î-mi spune din nou; " pr tine l-am salvat pe soțul tău " Si mă anunță, că va urma inundații. După care mă trezesc . Nu știu dacă se va întâmpla așa, doar Bunul Nostru Dumnezeu știe.

    RăspundețiȘtergere
  10. Va veni un timp când vom dori să murim în cutremur dar cutremurul nuva veni.Așadar să fim pregătiți cum sa mergem la biserică să ne spovedim să ne împărtășim și să ne acceptăm unii pe alții cu bune si mai puțin bune să facem fapte bune si sa trăim viața ca si cum mâine e ultima zi .

    RăspundețiȘtergere
  11. Este o averitzare....destul de profunda...poate nu se refera la cutremur, mai degraba la masele de oameni necredinciosi...pierduti...

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne. te rog trezestei pe Romanii din intreaga lume la credinta, pana nu e prea tarziu.Stiu ca parintele Arsenie Boca este suparat pe buna dreptate, nu suntem credinciosi din tot sufletul nostru, suntem doar din vorbe.Se apropie saptamana patimilor, cati romani il jelesc pe Isus, cand ne moare un prieten sau un necunoscut mergem la inmormantare imbracati in negru ca ne pare foarte rau dupa acea persoana ,dar dupa Isus nu ne imbracam in negru in saptamana patimilor nu ne amintim de chinurile lui cate le-a indurat pentru noi.Romancele noastre intra in sfintele biserici imbracate cu fuste scurte,pantaloni, rujate,machiate,cu palarii si multe altele.Daca noi l-am iubi din suftet pe Isus ,priama data sa-l iubim pe aproapele nostru.care este linga noi cate il vedem sa-i iertam gresele si sa ne schimbam comportamentul.Nu putem sa-l iubim pe Isus daca nu iubim aproapele si sa facem fapte bune, ca dupa fapte vom fi judecati.Dragi Romani voi sunte-ti pregatiti sa suportati chinurile lui Isus in saptamana patimilor

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca parintele Arsenie s-ar uita la toti...aspru...pentru ca mai avem multe de corectat...si el spunea scurt si subtil ce va urma

    RăspundețiȘtergere
  14. Ioan Istrate a dat o atentionare pentru perioada asta:

    "17.04.2016 ...alerta de Sf. Gheorghe ..."

    http://ioanistrate.ro/mesaje-din-perioada-2-17-aprilie-2016/

    RăspundețiȘtergere
  15. Astazi in Bucuresti am vazut tancuri militare americane cu soldati americani,insotiti de foarte multe masini de politie😢

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu uitati de saptamana patimilor.

    RăspundețiȘtergere
  17. ,,Eu nu cunosc ,daca va avea loc in România sau în altă ȚARĂ,deoarece, am mai văzut CUTREMURE mari in camera mea, si de fapt acestea ,s-au produs in cu totul alta ȚARA. "
    Dar nu l-ati vazut pe Parintele Arsenie-sfantul Ardealului.Ce rost avea sa apara dansul,in cazul in care acest cutremur ar fi in alta tara?(ca ne intristam cu totii cand auzim de victime omenesti,asta e alta treaba).Eu cred, ca si cei care si-au dat parerea,ca tristetea privirii parintelui, vine din neputinta de mai schimba ,cumva, ceea ce este scris.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred in lucrurile pe care le spune Parintele Arsenie Boca .

      Ștergere
    2. Eu cred in lucrurile pe care le spune Parintele Arsenie Boca .

      Ștergere
  18. "Masuta cu cele necesare rugaciunii"poate reprezenta un cutremur doar in cadrul bisericilor.un cutremur in b.o.r.poate vor dezvalui ceva ce va cutremura lumea din cap pana in picioare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m-am gandit la ceva asemenea,se va clatina credinta.

      Ștergere
  19. Va sustin in continuare doamna Maria Gheorghiu asa ca ma rog lui Dumnezeu sa fie bine pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ca si isus,arsenie boca(banuiesc doar pt ca nu prea am studiat fenomenul arseni boca dar din cate am citit pe blog s-a ocupat si cu studiul unor stiinte fixe)a provaduit adevaruri care au deranjat religia ortodoxa exluzand-ul si marginalizand-ul.ca si isus el a fost cu oamenii simpli incercand sa le aduca adevarul despre creatorul lor.alt adevar decat cel al bisericilor.ca si isus el a murit in singuratatea adevarului sau avand alaturi de el doar pe cei ce au crezut in el.cei care prin puterea cuvantului au dus mai departe adevarul lui.ca si acum 2000 de ani biserica incearca sa musamalizeze si sa faca in asa fel incat sa para ca vezi doamne arsenie boca a provaduit 100℅ cuvantul si adevarul bisericesc.si ca planul sa mearga hai sa il facem sfant ca peste 2000 de ani oamenii sa nu mai cunoasca adevarul care arsenie boca la provaduit oamenilor ci oe cel care vrea biserica sa il stie oamenii.adica adevarul mincinos precum ca creatorul vostru se afla undeva sus sus sus de tot ci nu la picioarele voastre.pt mine de astazi arsenie boca este un hristos in adevaratul sens al cuvantului.promit ca am sa studiez invataturile lui.dar cred ca am sa ajung la aceeasi concluzie:terra este creatorul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus,cauta sa citesti "Cararea Imparatiei"este opera lui cea mai de pret,Silvia

      Ștergere