duminică, 24 aprilie 2016

LUMINA ÎNVIERII LUI HRISTOS,VINE DIN CERUL SFÂNT !


                           27 Iulie  2008, ora  23, 30 !

                                         Dragii mei,

În timp ce mă rugam, aud Cor ca de Îngeri, ce cânta dumnezeiesc de frumos aşa :
                         "DE  LA  IERUSALIM  MULŢIME !
                           CEL  FĂR" DE  FĂCUT  AL  TĂU  PĂRINTE,
                           ŞI  CU  FĂCĂTORUL  TĂU  DUH ...
                           PENTRU  SLAVA  TA  CEA  MARE "!
                           
Clipă în care, văd cum Cerul  coboară deasupra SFINTELOR  ICOANE pictate şi  aşezate  în Sfanta Biserică pe perete ! Prin peretele de zid  gros, intră  Un mic Soare albastru violet, extrem de strălucitor, care trimite raze albastre spre O  SFANTA  ICOANĂ cu  IISUS  HRISTOS.
 
Această  SFANTĂ  ICOANĂ  cu MÂNTUITORUL, este printre multele SFINTE  ICOANE, aflate in BISERICA  SFANTA cu ziduri foarte groase, ca la IERUSALIM.
Aşa precum iese aburul dens, tot aşa micul Soare albastru, ce a pătruns prin zid, sufla peste MÂNTUITORUL  din Sfanta Icoana, LUMINĂ  ALBASTRĂ  violet, extrem de strălucitoare.
Toate celelalte Sfinte  Icoane se schimbau ca si CHIPURI din secunda in secunda !
Şi văd O  MARE  de oameni la Răsărit , sub un Cer de noapte , şi în mijlocul oamenilor era un loc gol, un întuneric mai mare decât cel de deasupra lor. Brusc ,în acel loc  gol din mijlocul MULŢIMII de Credincioşi, a apărut O  LUMINĂ  MARE  sub formă dreptunghiulară ,ca din Soare ruptă.
Aşa precum străluceşte  Soarele pe Cerul de vară, tot aşa strălucea DREPTUNGHIUL  de LUMINĂ  aurie ,apărut instantaneu în mijlocul  Mulţimii de Credincioşi, DREPTUNGHI  ce era format din, infinitul  de LUMÂNĂRI aprinse cu flacară vie, dar stralucitoare ca şi Soarele.
În acest moment, totul se luminează sub Cerul de noapte.
LUMÂNĂRILE  din mâinile Credincioşilor, s-au aprins instantaneu ! Fiecare om avea câte O  LUMÂNARE aprinsă , ce ardea cu flacără vie.
Dragii mei, cu adevărat  la IERUSALIM ,la MORMÂNTUL  SFÂNT , LUMINA  ÎNVIERII ,ne este trimisă nouă din CERUL  SFÂNT !
Să nu vă îndoiţi nici măcar o clipă, de această mare Minune !  
Aveţi grijă dragilor de sufletul vostru ,mergând la Sfanta  Biserică, postind şi rugându-vă neîncetat, si neapărat spovedindu-vă la Parintele Duhovnic ! 
Trebuie să aşteptăm SFÂNTA  ÎNVIERE  A  DOMNULUI , cu sufletul curat şi cu mare dragoste sufletească, împlinind pe cât posibil PORUNCILE  DOMNULUI.
                                 Cu dragoste şi preţuire, 
                                                            Maria.

3 comentarii:

  1. ,,Fericiti cei care nu au vazut si au crezut" dar daca mai ramane urma de indoiala si dupa ce am vazut..vai noua !Si daca multa lume blameaza ortodoxia si spun ca toate confesiunile(sa nu zic religiile) sunt de la Dumnezeu,de ce Sfanta Lumina vine doar la ortodocsi ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multi s-au indoit si se indoiesc inca de Sfinta Lumina de la Jerusalim si tot incearca sa gaseasca explicatii stiintifice..Minunea se intimpla de 2000 de ani incoace.

    RăspundețiȘtergere
  3. AȘA ESTE DRAGON STAR. ACEST FENOMEN SE ÎNTÂMPLĂ DATORITĂ UNOR COMPLEXITĂŢI EXTREM DE CIUDATE. ADICĂ UN DREPT SE COMPORTĂ CA UN DREPT ÎN OCHII UNUI DREPT ȘI CA UN STRÂMB ÎN OCHII UNUI STRÂMB ȘI CE E CEL MAI INTERESANT CĂ AMBELE TABERE SUSŢIN CU DOVEZI SOLIDE ADEVĂRUL LOR. ACEASTA ESTE TAINA DE NEPĂTRUNS ȘI FOARTE GREU DE DEPISTAT.

    RăspundețiȘtergere