luni, 11 aprilie 2016

CUMPLIT S -A ADEVERIT ! TRUPURI ARSE ! OAMENI PRĂJIȚI CA LA ROTISOR !

                                                         Dragii mei, 

Scriam în urmă cu doar 5 zile, cum că am vazut oameni arsi ca la ”Colectiv !”
Din nefericire dragii mei, o mare nenorocire a avut loc în India.
Iata:

Cel putin 100 de morti si 400 de raniti in India, dupa ... - Stiri

stirileprotv.ro/.../84-de-morti-si-250-de-raniti-intr-un-i...
9 hours ago - Cel putin 100 de persoane au murit si peste 400 au fost ranite dupa ce un ... Cel putin 100 de morti si 400 de raniti in India, dupa explozia unor artificii. ... un avion care va avea la bord si o echipa de medici specializata in marii arsi. ... intre 10.000 si 15.000 de oameni - in majoritate femei si copii - asistau la ...
You visited this page on 4/9/16.

Tragedie în India. Peste 100 de morţi şi 300 de răniţi, într-un ...

www.gandul.info/.../tragedie-in-india-peste-100-de-m...
17 hours ago - Cel puţin 80 de persoane au murit şi 200 au fost rănite în India într-un incendiu care s-a declanşat în momentul unui foc de artificii într-un templu din ... Peste 100 de morţi şi 300 de răniţi, într-un incendiu pornit de la un foc de ...
Missing: oameniarsii
Iata si articolul meu:
                          
                             5 Aprilie 2016,ora 22,45 !

                                           Dragii mei, 

”Oare să mai fie nevoie, să mai moară alți oameni nevinovati”?

Iohannis, primele declaratii: A fost nevoie sa moara oameni ...

www.stiripesurse.ro/iohannis_972172.html
Nov 4, 2015 - Acesta s-a aratat deranjat ca demisia a venit foarte tarziu: "A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca. Daca s-ar fi ...

Victor Ponta îl taxează din nou pe Iohannis: "A fost nevoie ...

www.romaniatv.net/victor-ponta-il-taxeaza-din-nou-p...
Jan 25, 2016 - "Acea fraza cu "a fost nevoie sa moara oameni ca sa am guvernul meu", eu nu am auzit-o in 25 de ani, la oameni politici cinici", a spus Ponta.

                         .

Trist ,dar foarte adevărat !
La Colectiv, au murit în chinuri groaznic de cumplite, 64 de tineri frumosi si înțelepti,care nu au avut decât o singură ”vină”: aceea de a se afla acolo, în seara fatidică de 30 octombrie 2015.
Am spus încă de la început, că: 
Incendiul de la COLECTIV, a fost provocat de o mână criminală!
 

Portretele celor 64 de tineri care si-au pierdut viata in urma ...

stirileprotv.ro/...colectiv/jurnalisti-muzicieni-arhitecti-s...
7 days ago - S-au stins din viata rand pe rand si nici nu ne-au dat ragaz sa ne obisnuim cu ideea. Bilantul tragediei din Colectiv, care a furat vieti in cel mai ....
Faptul că nu s-a descoperit până acum, sau nu s-a voit a se descoperi ceea ce s-a petrecut cu adevărat acolo, este o alta problema grava,care va afecta totuși constiința celor vinovati de curmarea în chinuri groaznice a 64 de vieti, si pentru suferința altor 90 de persoane.
Iata dragilor, ce spunea un glas asta noapte in timp ce scriam pe Blog.
Citez:
                           ”I-o prăjit ca la Rotisor !” 

Și vedeam în fața mea, deși eram cu ochii pe monitor,vedeam o încăpere  întunecoasa  în care, zaceau întinse pe jos, trupuri de oameni arsi, chiar prăjiți ca la rotisor,cum spune Mesajul de mai sus.
Dragii mei, mă cutremură și mă îngrozeste gândul că vor muri alti oameni nevinovati, pentru ca unele minti bolnave, sa ajunga la putere cu orice preț. 
S-ar putea ca acest MESAJ : ”I-o prăjit ca la Rotisor ” ,să aibă legatură cu Tragedia de la COLECTIV, deoarece nu s-a descoperit înca ADEVARUL adevarat.
Dar s-ar putea din păcate,ca aceasta multiplă CRIMĂ sa se repete, pentru ca unii, sa ajunga acolo unde îsi propun.
Doamne Te rugam din suflet, ai grija de sufletele chinuite care s-au intors la Tine, dar si de cei rămasi în viață, care sunt mutilati trupeste si sufleteste. 
Ai grija de noi toti DOAMNE si STAPÂNA noastra, căci noi suntel Fii si robii Tăi ,Amin! 
                                       Cu dragoste,Maria. 
 

Bilantul tragediei de la templul din India este in crestere. Peste 100 de morti si 350 de raniti


Cel putin 105 persoane au murit si peste 350 au fost ranite dupa ce un incendiu de proportii a izbucnit sambata noaptea in faimosul templu Puttingal Devi din Paravur, in statul Kerala (sudul Indiei), din cauza exploziei unor materiale pirotehnice, transmite duminica EFE, conform Mediafax.

Armata indiana a trimis patru elicoptere si doua avioane pentru a ajuta la operatiunile de evacuare a ranitilor si pentru a transporta echipe medicale din diverse regiuni ale tarii pentru a trata ranitii, a informat Ministerul Apararii din India intr-un mesaj postat pe Twitter. Premierul indian Narendra Modi va calatori de la New Delhi la Kerala pentru a evalua situatia, cu un avion care va avea la bord si o echipa de medici specializata in marii arsi.

Potrivit presei locale, focul a izbucnit in jurul orei locale 3:30 a.m. (sambata, 22:00 GMT), in timp ce oamenii sarbatoreau cu artificii, din cauza unei scantei care a cazut peste o cladire adiacenta in care erau depozitate materiale pirotehnice, unele dintre ele extrem de puternice. Martori citati de agentia IANS au declarat ca flacarile au cuprins templul si s-a produs o explozie uriasa. Acoperisul templului a fost afectat de foc. Explozia a fost atat de puternica incat numeroase case pe o raza de o jumatate de kilometru au fost avariate.

Un comentariu: