miercuri, 20 aprilie 2016

DA ! EXTRATERESTRII SUNT PRINTRE NOI !!!

                                                                          
                                                             12 Aprilie 2016,ora 19,30 !

                                                     Dragii mei,

Acum, in acest moment,pot sa afirm că EXTRATERESTRII sunt printre noi ,si au chipul si asemănarea noastră.
În aceasta seară, în timp ce eram la Sfanta Biserică în strană, desi cântam si dădeam raspunsurile la strană, văd dragilor înspre Apus, un bust de Extraterestru.
Avea capul alungit,(oval precum mingea americanilor),ochii precum la chinezi sau japonezi, iar culoarea pielii rozie.
                                      ..
Dragii mei, mă gândeam acum in acest moment,cum sa ma exprim cât mai corect,ca sa va spun culoarea pielii la acest EXTRATERESTRU. Și iata cum, un glas in dreapta mea, îmi spune care este culoarea pielii acestui Extraterestru, cu chip ca al nostru.
Citez:
                 ” Culoarea pielii ,este cea de piersică coaptă!”
Extraterestrul dragilor, era  la un metru deasupra pământului,înconjurat de un nor alb si dens.
El era gol pana la bust, anume pentru ca eu sa-l văd că are trup de carne ca al nostru.
Doar chipul lui, se asemăna cu cel al chinezilor sau japonezilor,tinand cont însă, de capul oval si voluminos la crestet. 
Si pentru ca eu sa fiu convinsă că are chip si trup ca al nostru, EXTRATERESTRUL scoate si limba, si -o duce pâna la bărbie ,ca sa-mi demonstreze că este cu adevărat ,cu chip si trup ca al nostru. Limba lui,era exact ca a noastra.
Dragii mei, chiar daca până acum nu eram convinsi de existenta lor printre noi, iata că acum, avem dovada că EXTRATERESTRII sunt printre noi.
Deosebirea ,o face capul oval si rotund la crestet, adica,voluminos. În rest ,ei pot lua orice chip; dar capul, îi vor da de gol întotdeauna.   
Închipuiti-vă un pepene oval, la care îi atasăm la un capăt, un alt pepene rotund,iar acela, este capul EXTRATERESTRILOR de printre noi. Acum ,avea chipul ca al coreenilor,sau al chinezilor,dar maine, poimâine ,oricand ar fi nevoie,ei pot sa devina si cu piei albe. Capul lor însă, nu va fi niciodata ca al  nostru.Asa îi vom putea deosebi, ca fiind de pe alta Planeta, dar si după puterea si înțelepciunea lor, de neegalat.
Oricât ar părea de neînțeles, va asigur dragilor, că nu suntem singuri în UNIVERS! 
Mai exista si alte Planete populate, cu oameni care depăsesc 2,50 metri.Am mai scris despre acest subiect ,cândva tot pe acest Blog..
                                              Cu dragoste,Maria. 

98 de comentarii:

  1. DA , FOARTE ADEVARAT ......NU SUNTEM SINGURI ....NOAPTE LINISTITA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Documentar despre extraterestrii si fenomenul OZN
    https://www.youtube.com/watch?v=I-vfgpxlP9s

    RăspundețiȘtergere
  3. Si altul
    https://www.youtube.com/watch?v=W7PEwm2503E

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar noi cum ii putem recunoaste daca sunt printre noi?

    RăspundețiȘtergere
  5. Inseamna ca nu ai citit bine ce a scris doamna in articol :

    ,,Capul lor însă, nu va fi niciodata ca al nostru. Asa îi vom putea deosebi, ca fiind de pe alta Planeta.Deosebirea o face capul oval si rotund la crestet, adica,voluminos.''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LUATI AMINTE
      DEMONI = EXTRATERESTRII
      11. Îmbrăcaţi-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotriva uneltirilor diavolului.
      12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.

      deci NU VA JUCATI cu mantuirea voastra , ca diavolul NU DOARME ...

      Ștergere
    2. EXTRATERESTRII NU SUNT DEMONI, intelege mai omule, iar bati campii... iti plac obloanele?

      Ștergere
    3. Si sunt fara urechi sau cu ele mici?intreb si eu poate i-mi raspunde cineva,multumesc!

      Ștergere
  6. Cine are RH negativ, are gena extraterestra.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am Rh negativ . Nu prea ma simt extraterestra , insa am in permanenta senzatia ca am trait in alte timpuri , intr-unul din secolele trecute . Stiu multe limbi straine , am abilitati creative , estetice, artistice , etc. dar zero tehnice . Si mai am de cand ma stiu un dor dupa ceva ce am pierdut si nu am gasit aici . O pace , o liniste , o deliberare emotiva , o intelegere profunda care nu apartine lumii acesteia . S.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai S, recunoaste deschis si pe fata ca esti extraterestra, adica demon, adica din armata lui satan si ai venit pe blog-ul asta sa furi suflete. haide, recunoaste :)))

      e mai usor si mai credibil pentru cititori sa recunosti ce am scris mai sus decat sa recunoasca ei reincarnarea :)))

      Oameni buni, copilul care se naste mort ce dar de viata a mai avut de la Dumnezeu? Ce sansa mai are el sa castige raiul, ce sansa mai are el la mantuire? Ce sansa au copiii bolnavi psihic ca sa castige raiul si sa se mantuiasca? Apoi voi chiar nu ganditi un picut cu creierele voastre? Chiar vi le-a dat Dumnezeu degeaba? Unde este dreptatea lui Dumnezeu ca unuia sa-i dea bogatie si altuia boala si altuia moarte din burta mamei sale, iar altuia sa nu-i dea toate mintile? UNDE ESTE DREPTATEA SI MILA LUI DUMNEZEU DACA NU AR EXISTA REINCARNARE???

      Pana si Ingerul Rus (da, am urmarit integral cele doua filme compuse din patru parti fiecare) A RECUNOSCUT CA EL ESTE FOARTE BATRAN! Preotii care credeau in el s-au "fastacit" in explicatii si au dat-o in "taine". TAINA este ca REINCARNAREA EXISTA!

      Daca v-ar zice-o preotii ATI CREDE dar ei nu va zic pentru ca le e frica ca omul va lepada si bruma de moralitate pe care o mai are in prezent de frica iadului. Fara frica de iad si de moarte nu va pot controla! A, ca exista diavolul si iadul asta o cred si eu, DAR daca rugaciunile pot scoate sufletele din iad ce putere mai are satana in fata lui Hristos? ZERO BARAT!

      Ștergere
    2. Deci domnita ,ai capul voluminos?! haha
      v

      Ștergere
    3. Prichici esti orb ! Copii port povara parintiilor , vin ca o pedeapsa sau ca o binecuvantare . sunt multe de spus dar nu tie caci tu esti orb. Reincarnarea duce la trepte spurituale evolutioniste ca s.a spun asa...iar Hristos degeaba ar mai fi venit si judecata finala n.ar mai exista. Esti pierdut prietene , Hristos nu te cunoaste.

      Ștergere
    4. Reintruparea exista Anonim 21 aprilie 2016, 00:04.

      Ștergere
    5. Da,anonim 00:04,in momentul acesta chiar este pierdut...
      Emanuele,timpul este scurt,debaraseaza-te de aceste reincarnari din capul tau.Ai studiat prea mult Emanuele si te-ai pierdut de tot....Dumnezeu sa te lumineze!

      Ștergere
    6. Si inca ceva Emanuele, spui,,apoi voi chiar nu ganditi un picut cu creiere voastre"
      Sti ce gandesc eu cu creierul meu? Ca nu esti tu in masura sa il judeci tu pe Dumnezeu si punct.

      Ștergere
    7. Da cum sa nu , doar tu sti cate vieti ai mai trait etc..esti tare bravo. :))...e lasa nu te teme ca ai pacate sau material sau sufleteste nu ai cr vrei...o sa te mai reincarneI de 28 de ori si o sa ai ce vrei...o sa iti amintesti tot :))....antihristru nu.l mai aateptati. Deja duhul antihr e in voi.

      Ștergere
    8. Anonim 21 aprilie 2016, 11:50, antihristu' este in tine si nu te lasa sa cresti spiritual. Tu nu vezi in ce stare esti? Dormi in continuare, caci asa ii place antihristului, sa dormi, de ce sa te trezesti? Trebuie sa stai in turma de inconstienti, caci asa nu deranjezi: cel mai potrivit pentru manipulatori! Sa nu deranjezi! Aih ce greu este... mai bine ne intoarcem pe partea ailalta, mai tragem un pui de somn pana vine Iisus pe nori... tu crezi ca asa merge? Te inseli amanrnic, esti victima in propria-ti necunoastere... dar vorba aceea: las' ca-i bine si asa... pica para malaiata in gura la natafleata...

      Ștergere
    9. Draga Liliana Muresan,

      Te intreaba pierdutu' si demonizatu' de mine: oare tu ai un singur set de haine? O singura bluza, o singura fusta, un singur batic (presupun ca porti) si o singura pereche de incaltari? Daca corpul tau poate imbraca mai multe haine, si le poate schimba intre ele dupa dorinta, oare sufletul tau nu poate "purta" mai multe corpuri? Caci doar sufletul este nemuritor iar corpul muritor. Nu este pacat pentru un suflet nemuritor sa nu aiba decat un singur corp? Poate nimereste intr-un corp stricat si defect si singura lui experienta in acel corp va fi una incomparabila cu a unui suflet incarnat intr-un corp normal.

      Au oare Dumnezeu in intelepciunea sa, nu-i da voie unui suflet sa vada si cum este in corp de femeie si in corp de barbat? Ori femeie, ori barbat, ori doar de copil care moare devreme sau chiar la nastere. Oare asa vezi tu dreptatea si intelepciunea lui Dumnezeu? Unul e bogat, unul e sarac, unul e schiop, unul e orb, unul e surd, unul e mut, unul e nebun, unul e schizofrenic, unul e retardat, unul e debil mintal DAR TRAIESC O SINGURA VIATA PENTRU CA ASTA ESTE DREPTATEA SI INTELEPCIUNEA LUI DUMNEZEU, nu-i asa? :)))

      Eu nu-l judec pe Dumnezeu ci incerc sa-l inteleg.

      Raspunde tu Liliana la intrebarea asta: oare un debil mental care traieste DOAR O SINGURA VIATA si care nu poate deosebi binele de rau si nu poate fi invatat decalogul unde va ajunge Liliana: in RAI sau in IAD si DE CE? UNDE ajung copiii avortati care nu s-au putut invrednici sa obtina RAIUL si DE CE?

      Ortodoxia nu-ti da toate raspunsurile ci doar un set de reguli care se numesc DOGMA. Asa s-a considerat ca este corect, sa nu-i spui unui criminal si unui violator: lasa tata, nu-i nimic, mori si te nasti iar si o iei de la capat linistit. :)))

      Daca aia buni ajung in Rai si aia rai ajung in Iad aia care nu sunt nici buni (merituosi) si nici rai (n-au facut niciun rau nimanui dar nici n-au ajutat pe nimeni) ei UNDE ajung? Aici catolicismul da o solutie foarte eleganta: in purgatoriu si de acolo sufletul poate decide unde sa mearga mai departe in vacanta: in Rai sau in Iad. :) Dupa ce se termina "vacanta" ia autobuzul (se reincarneaza) si revine la scoala/servici sa mai invete si sa se mai perfectioneze. Ne iau vieti intregi sa invatam o singura lectie si voi vreti sa credeti ca veti fi suficient de merituosi sa luati Raiul din prima? Poate Cerul 1, Cerul 2, Cerul 3 etc ca destinatie de "vacanta" dar Raiul (cerul 10) se ia foarte greu si dupa foarte multe examene.

      Daca Dumnezeu ne-a ingaduit vesnicia ce e cu atata graba? De ce va grabiti asa cu toti: aoleo, nu mai e timp, trebuie sa-mi asigur un loc in Rai!!! caci toti stati atintiti cu ochii dupa PREMIUL cel mare: RAIUL, si uitati sa mai traiti.

      Ștergere
    10. Vai sa vina mai repede Dumnezeu si sa scapam noi astia drept credinciosii cu bine si sa ne duca Dumnezeu in Rai si sa scapam odata de tot "chinul" asta. Scriptura va invata sa va hraniti sufletul iar voi ce faceti: va plangeti de dimineata pana seara ca ce greu va este, ca vecinul are o masina mai buna si ca munceste mai putin ca prietena nu stiu care s-a dus in vacanta in Thailanda de craciun si vai ce greu o duceti voi, DAR in acelasi timp va credeti merituosi si drept credinciosi si considerati ca aveti un loc asigurat in Raiul cel caldut in care o sa mancati si o sa beti si o sa cantati si o sa va veseliti. Dar aici cine va opreste sa faceti asta? Nimeni, in schimb voi stati cu ochii atintiti pe cei care fac aceste lucruri AICI si ii PIZMUITI, gandind in suflete voastre: lasa, ca ei se veselesc nitel aici DAR EU o sa ma NEVOIESC si o sa ma veselesc VESNIC! Cata fatarnicie. Asta este crestinul din ziele astea DAR ARE PRETENTIA ca el este dintr-un neam SFANT si ca Romania MERITA sa fie al doilea Ierusalim. Pe de alta parte 80-90% dintre asa zisii crestini n-au citit biblia, n-au cercetat scriptura, n-au pus intrebari preotilor, nu au facut niciun efort ca sa-l cunoasca pe Dumnezeu. Cunosc mai bine ce baga vecinul in gura si cu ce hartie igienica se sterge la fund DAR ei sunt MERITUOSI SI FUDULI nevoie mare. Oricine iese din tipar este demonizat si inselat.

      BINE facea Iisus ca vorbea in pilde poporului: cine avea minte si pricepea si se prindea bine, cine nu, iarasi bine.

      7 Pe cînd se duceau ei, Isus a început să vorbească noroadelor despre Ioan: ,,Ce aţi ieşit să vedeţi în pustie? O trestie clătinată de vînt?
      8 Dacă nu, atunci ce aţi ieşit să vedeţi? Un om îmbrăcat în haine moi? Iată că ceice poartă haine moi sînt în casele împăraţilor.
      9 Atunci ce aţi ieşit să vedeţi? Un prooroc? Da, vă spun, şi mai mult decît un prooroc;
      10 căci el este acela despre care s'a scris: ,Iată, trimet înaintea feţei Tale pe solul Meu, care Îţi va pregăti calea înaintea Ta.`
      11 Adevărat vă spun că, dintre cei născuţi din femei, nu s'a sculat nici unul mai mare decît Ioan Botezătorul. Totuş, cel mai mic în Împărăţia cerurilor este mai mare decît el.
      12 Din zilele lui Ioan Botezătorul pînă acum, Împărăţia cerurilor se ia cu năvală, şi ceice dau năvală, pun mîna pe ea.
      13 Căci pînă la Ioan au proorocit toţi proorocii şi Legea.
      14 Şi, DACA VRETI SA INTELEGETI, EL ESTE ILIE, CARE TREBUIA SA VINA.
      15 CINE ARE URECHI DE AUZIT, SA AUDA.

      Alta explicatie nu a dat. Cine s-a prins bine, cine nu, nu. Adica Ilie, era ASTEPTAT sa se REINCARNEZE si sa fie Ioan Botezatorul!

      Se spune (dar nu este verificat) ca Arsenie Boca ESTE Ilie reincarnat.

      De ce credeti voi ca se nasc unii oameni cu o asemenea forta si altii se nasc talambi? Credeti ca toti sunt la prima nastere? :)))

      Ștergere
    11. S,nu esti singura cu RH negativ!Facem un grup foarte tare!Sunt alaturi de tine!:)

      Ștergere
    12. Va propun doua filme pentru cei care au insomnii :
      Vizionare placuta ! Rh- ul nu reprezinta mare lucru,puterea si inteligenta emotionala , vin din suflet - dall' anima - del alma - of the soul - de l'áme , restul e poveste . S.

      Son of God (2014) subtitrat in limba romana - Fiul lui Dumnezeu

      http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/16-son-of-god-2014-subtitrat-in-limba-romana-fiul-lui-dumnezeu.html



      The Book of Daniel (2013) subtitrat in limba romana - Cartea lui Daniel

      http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/18-the-book-of-daniel-2013-subtitrat-in-limba-romana-cartea-lui-daniel.html


      Ștergere
    13. PRIDICHI
      di nou gresit .....
      uite aici ADEVARUL explicat si IA AMINTE tu si toate legiunile de prostie

      Negările lui Ioan BOTEZATORUL
      Eşti Ilie?" Şi el a zis: "Nu sunt!"
      NU ESTE NICI o reincarnare ....
      ILIE NU A VENIT INCA ..... si daca vine ILIE( IN APOCALIPSA se gaseste ) nu e incarnat , ca stim bine ca EL NU A MURIT , ci a fost luat la cer .... DECI Ilie este Ilie .ATIT

      19. "Iată mărturisirea făcută de Ioan, când Iudeii au trimis din Ierusalim pe nişte preoţi şi Leviţi să-l întrebe: "Tu cine eşti?"
      20. El a mărturisit şi n-a tăgăduit: a mărturisit că nu este el Hristosul.
      21. Şi ei l-au întrebat: "Dar cine eşti? Eşti Ilie?" Şi el a zis: "Nu sunt!" "Eşti prorocul?" Şi el a răspuns: "Nu!"
      22. Atunci i-au zis: "Dar cine eşti? Ca să dăm un răspuns celor ce nea-u trimis. Ce zici tu despre tine însuţi?"
      23. "Eu", a zis el, "sunt glasul celui ce strigă în pustie: "Neteziţi calea Domnului", cum a zis prorocul Isaia".


      Vedem că înalta "comisie" a insistat să obţină un răspuns din partea lui Ioan. Dacă are anumite pretenţii atunci să le împărtăşească anchetatorilor care să le comunice Sinedriului care va decide ce va face cu el. El însă nu are astfel de pretenţii cu privire la el şi neagă speculaţiile ce circulau cu privire la persoana lui.

      Ioan Botezătorul nu este Hristosul: Unii au presupus că este. Israeliţii aveau şi încă mai au obiceiul de a emite speculaţii mesianice

      Această anticipare a Mesiei este ilustrată şi de Biblie. Luca 3:15 "Fiindcă norodul era în aşteptare şi toţi se gândeau în inimile lor cu privire la Ioan, dacă nu cumva este el Hristosul..."

      Ioan Botez. nu este nici Ilie: În contextul profeţiei lui Maleahi 4:5 "iată voi trimite pe prorocul Ilie înainte de a veni ziua Domnului... " , ei se gândeau la un "alt" Ilie, la cel din 2 Regi 2:11, nu la "cel" ce va "întoarce inima părinţilor spre copii şi inima copiilor spre părinţii lor..." (Maleahi 4:5).

      Contradicţie? Totuşi IIsus spune în Mat.11:14 "Şi dacă vreţi să înţelegeţi, el este Ilie, care trebuia să vină" sau "vă spun că Ilie a şi venit şi ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el ce-au vrut... " (Mat.17:12). Explicaţia neînţelegerilor iscate cu privire la Ioan Botez. se datorează odată faptului că el a apărut ca şi căzut din cer în aproximativ aceeaşi zonă geografică de unde Ilie fusese luat la cer. Cum ştiau că el nu murise, când a apărut Ioan, ei au crezut că este Ilie. Explicaţia Biblică a confuziei este că Ioan a fost Ilie dar nu în persoană, ci ca misiune şi rol: Luca 1:17 despre misiunea lui Ioan vorbeşte îngerul "El va întoarce pe mulţi din fii lui Israel al Domnul Dumnezeul lor. Va merge înaintea lui Dumnezeu în duhul şi puterea lui Ilie", care evident nu înseamnă în "carnea şi oasele" lui Ilie. Ci în aceeaşi isprăvnicie ca a lui Ilie.


      pridichi ia aminte CA DEMONII nu te iarta ......

      Ștergere
    14. Pridichi
      DACA ai fi vazut INGERUL RUS ai fi inteles CA NU EXISTA REINCARNARE ... DECI MINTI cu nerusinare ....
      COPILUL a spus clar CA ´´E SPECIAL´´ PENTRU CA in NEAMUL din care VINE au fost multi OAMENI ORTODOCSI de calitate SI DUMNEZEU a ingaduit PENTRU RUGACIUNEILE LOR sa APARA el CA SA IMPLINEASCA niste ADEVARURI .... DECI demonii DIN TINE nu au vazut aceste lucruri si TE MINT in fata ..... deci pridichi LASA VRAJELILE .....

      Ștergere
    15. Pridichi TE CITEZ , desi TU NU VREI SA INTElEGI ca nu ai cum cu DEMONII tai , DAR PENTRU RESTUL o sa raspund la ´´ nedumeririle tale ´´ DECI INTAI CITATUL si apoi pas cu pas
      ´´Au oare Dumnezeu in intelepciunea sa, nu-i da voie unui suflet sa vada si cum este in corp de femeie si in corp de barbat? Ori femeie, ori barbat, ori doar de copil care moare devreme sau chiar la nastere. Oare asa vezi tu dreptatea si intelepciunea lui Dumnezeu? Unul e bogat, unul e sarac, unul e schiop, unul e orb, unul e surd, unul e mut, unul e nebun, unul e schizofrenic, unul e retardat, unul e debil mintal DAR TRAIESC O SINGURA VIATA PENTRU CA ASTA ESTE DREPTATEA SI INTELEPCIUNEA LUI DUMNEZEU, nu-i asa? :)))

      Eu nu-l judec pe Dumnezeu ci incerc sa-l inteleg´´

      SIMPLU DE RASPUNS
      in OM exista DATORITA caderii lui din RAI si binele si raul ca el face parte dintr-un NEAM in care au existat cei spusi de tine ´´e sarac, unul e schiop, unul e orb, unul e surd, unul e mut, unul e nebun, unul e schizofrenic, unul e retardat, unul e debil´´ sau partea binelui ´´ bogat , intreg , vazator , cu auz , destept ,´´ ......

      tu ESTI produsul UNUI NEAM in care ai avut ORICE FEL de calitati sau defecte SI TREBUIE SA CURETI ce nu au facut stramosii tai SAU SA PRIMESTI ce tU NU AI FACUT( calitati ) .... DE ASTA EXISTA MOSTENIRI atit bune cit si rele .... deci OMUL(=OAMENII) este dator SA POARTE POVERI UNII ALTORA ca INSUSI IISUS HRISTOS a purtat POVERILE TUTUROR , dar diferenta dintre EL
      SI TINE este ca ELE E FARA DE PACAT ... Pe cind tu ESTI PACATOS ..si daca vei avea copii ,TRASMITI aceste INEPTII demonice SUFLETELOR LOR si ei VOR SUFERI ca TU SA FI SALVAT
      sau NU , CA SE VOR RAZVRATI si tu ramai in iad ....



      CIT DESPRE celelate ineptii ´´cu corp de femeie , barbat etc ´´ E SI MAI SIMPLU de raspuns .....pe scurt
      inainte de nastere , tu esti SI BARBAT SI FEMEIE CA organele NU SINT DEFINITE pina la un moment dat , de asta NU SE STIE SEXUL COPILULUI , si embriologia TE POATE LAMURI
      ca organele ´´ feminine si masculine NEDEFINITE CLAR ´´ SINT IN TINE .... apoi prin alte mecanisme SE PRODUC DIFERENTIERILE si asa esti barbat sau femeie .... e simplu , dar CA TU NU CUNOSTI aceste lucruri SE VEDE CLAR , asa ca
      TACI ca vorbesti prostii mari de tot .....
      geneza spune clar ca :
      OM = BARBAT SI FEMEIE = FARA SEX BINE DEFINIT IN PINTECELE MAMEI pina LA UN MOMENT DAT ....
      27. Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie.

      asadar pridichii AI de studiat MULT SI BINE ca esti TOTAL NECUNOSCATOR ... DUR ADEVAR , stiu

      Ștergere
    16. Văd ca cuvintele mele sapa ADÂNC în tine anonim. În nesimțirea si in furia ta și numele mi-l pocesti intenționat. Ești un adevărat exemplu creștin :)))

      DACĂ ai fi urmărit cu atenție îngerul rus, preotul ăla care încearcă să explice de ce Otroc a zis ca era un spirit batran se tot fâstâcea de m-a bufnit și rasul. Pana la urma a dat-o pe "taine". :)))

      Ai mai văzut tu vreun sfânt la 11 ani? Îți dai seama ce s-a mai nevoit Otroc ca sa-i iasă treaba asta. :)))

      În plus de asta Otroc a mai zis și ca pământul este plat așa că să nu luam ad-literam și de bune chiar toate. În plus de asta relatările sunt ale mamei lui și cine știe dacă a înțeles și memorat perfect totul sau dacă nu mai și înflorește...

      Ștergere
    17. Si cu coasta cum ramane?

      Ștergere
    18. Mare filosof esti Anonim 22 aprilie 2016, 12:12, dar asteptam cu interes din nou sa expui despre femei, facere, demoni si coasta! Tocmai ne-a luat cu dor, caci toata vremea mori de rassss. Nu-i asa?

      Ștergere
    19. prichidichi
      Te citez din nou ca multa prostie curge pe girla
      ´´Daca aia buni ajung in Rai si aia rai ajung in Iad aia care nu sunt nici buni (merituosi) si nici rai (n-au facut niciun rau nimanui dar nici n-au ajutat pe nimeni) ei UNDE ajung?´´

      SA O LUAM CU INCEPUTUL :
      CONFORM legii DACA incalci O SINGURA PORUNCA LE-AI INCALCAT PE TOATE , deci automat NICI UNUL NU AJUNGE IN RAI .... am mai scris asta DAR REPET ca asti ca tine PRICEP GREU si uita repede ....ha ha ha .... DREPTII SI PACATOSII din vechiul testament AU CAZUT IN IAD CU TOTII .... acolo AU STAT pina A VENIT IISUS HRISTOS .... SI AU IESIT cei drepti .... DECI MERITELE te duc in iad FARA IISUS HRISTOS ... DUR ADEVAR STIU dar asta e ... astia care dorm adinc SE TREZESC GREU si cu zmucituri ... sa continuam .... prin legea celor 10 porunci NU S-A MANTUIT NIMENI ca NIMENI NU A TINUT-O PE TOATA si NU O POATE TINE ... singuRUL CARE A IMPLINIT-O SI DESFIINTAT-O A FOST IISUS HRISTOS , FIUL LUI DUMNEZEU ... deci mantuirea NU VINE NICIODATA PRIN LEGE ... deci IADUL e pentru toti SUB LEGE , CARE SE BAZEAZA PE LEGE ....un nou soc ,stiu ... CE A MAI RAMAS ? CREDINTA ,
      ESTE SINGURA care MANTUIESTE ... ACUM SI AICI este de discutat CA NUMAI SI NUMAI CEA ortodoxa e addevarata .... DECI UNDE MERG TOTI cind stim CLAR ca LARGA ESTE CALEA ce duce la pierzanie ? in IADDDDD .... raiul E DOAR PRIN CREDINTA IN IISUS HRISTOS ca EL ESTE USA si prin ele se intra si iese DIN RAI ....´´ maistrii ´´ tai care te-au ´´ initiat ´´ habar nu au dar vorbesc ca tine. prin demonii DIN EI si TI-AU DAT SI ´´ INITIERI ´´ .mestere pridikitsch ADEVARUL DEMONILOR DIN TINE ( ca e legiune ) iti duc sufetul direct IN IAD ... SI SA NU SPUI CA NU AI FOST AVERTIZAT ....

      Ștergere
    20. pridikitsch
      Te citez din nou ca sa iti arat DIN NOU ca NU AI LOGICA
      În plus de asta Otroc a mai zis și ca pământul este plat așa că să nu luam ad-literam și de bune chiar toate. În plus de asta relatările sunt ale mamei lui și cine știe dacă a înțeles și memorat perfect totul sau dacă nu mai și înflorește...

      banuiesc ca dilema ta este cu afirmatia ´´ pamintul plat ´´ ( eram convins ca te vei lega de ea ) .... daca stii sa raspunzi la aceste versete O SA VEZI de ce pamintul PLAT este vazut CA ROTUND si CA LA INCEPUT era plat SI APOI blestemat FIIND a devenit ROTUND ... upsss ,,, CONFORM VERSETELOR DIN GENEZA
      17. Iar lui Adam i-a zis: "Pentru că ai ascultat vorba femeii tale şi ai mâncat din pomul din care ţi-am poruncit: "Să nu mănânci", blestemat va fi pământul pentru tine!

      ACUM O SA MA DISTREZ CU TOTI bagatori de seama ca HABAR nu au DAR O SA SPUNA LA PROSTII CIT EI DE mARI.... ha ha ha


      deci pamintul PLAT PE 3 STILPI ) ASA CUM A ZIS BAIATUL este cel NEBLESTEMAT ,iar pamintul rotund este cel BLESTEMAT .... hai desteptilor GINDITI de ce ESTE ASA .... o alta dilema LA CARE nici unul nu va raspunde CA GOOGLE nu stie tot ..... ha ha ha ....legiune de prostie

      deci o noua dilema la care NU O SA RASPUNDETI ....
      HA HA HA


      DECI DIN NOU LOGICA VOASTRA LIPSA

      PAMINTUL ESTE ROTUND la vederea CAZUTA ( STIU ca nu aveti cum sa pricepeti ) SI PLAT la vederea DUHOVNICEASCA ... de ce PRIDIKISCH ? upssss PAUZA va fi la tine CA HABAR NU AI ..... MOR DE RASSS

      Ștergere
    21. PAMINT PLAT
      DEX
      PLAT, -Ă, plați, -te, adj. 1. (Despre obiecte) Lat, turtit; plan.

      concluzia
      pamint TURTIT

      pamintul e un sferoid TURTIT datorita fortei centrifuge care IL BOMBEAZA la ecuator


      HMMM deci NU ESTE SFERA ( rotund ) .... upss SOC SOC .... nu va aruncati sa comentati decit dupa ce vedeti ce si cum ...

      https://www.youtube.com/watch?v=FBbg9GiOu2A


      Succes la vizionare si LA INVATARE ca sinteti vai si amar ....

      Ștergere
    22. Coasta ramane infipta tot la el in frunte!!!

      Ștergere
    23. Anonim 23 aprilie 2016, 23:40, cred ca din aceasta cauza nu mai stie sa scrie corect numele colegilor de pe blog!Coasta aceasta, bat-o vina... e grav...

      Ștergere
    24. prostia ta este fara de margini Anonim23 aprilie 2016, 18:10

      https://www.youtube.com/watch?v=WAm2cagpsnk

      Ștergere
    25. Pridikisch
      Cum spuneam ´´ legiune de prostie ´´
      RECAPITULAM

      ca pamintul INAINTE de cadere si pamintul DUPA CADERE nu este la fel
      unu este NEBLESTEMAT si altul BLESTEMAT

      NORMAL ca tu si restul analizati ASTA BLESTEMAT ( ca si la coasta ) SI TRAGETI CONCLUZIA unui prost ca ASA ESTE DE LA INCEPUT ....deh , prostia DOARE rau de tot , dar am rabdare ...


      sa RIDEM de VOI cum analizati lucurile in ´´ stiinta ´´ voastra ....
      OAMENII DE STIINTA . adica voi v-ati hotarit sa faceti un experiment sa intelegeti BROASCA si sa vedeti cit departe sare ea ..... si o puneti sa sara
      si sare 25cm
      APOI ii taiati UN PICIOR si ii spuneti sa sara , si sare 20 cm
      APOI II MAI TAIATI un picior si II SPUNETI sa sara si sare 15 cm
      apoi ii mai taiati un picior si ii SPUNETI sa sara si sare 10 cm
      apoi ii taiati si ULTIMUL PICIOR si II SPUNETI SA SARA

      NU SARE

      ii MAI SPUNETI O DATA sa sara

      SI NU SARE


      si apoi trageti concluzia ´´ inteleapta ´´ IN CAPUL VOSTRU

      dupa ce broastei II SE TAIE toate PICioarele, NU MAI AUDE


      HA HA HA HA HA HA HA


      asa e cercetarea voastra de prostie ..... morrrr de rassssss






      Ștergere
    26. pridikisch IA SI INVATA ca esti plin de prostie
      https://www.youtube.com/watch?v=Ex283trHBgE

      Ștergere
    27. PRIDICHII SI RESTUL
      TEORIA UNIFICATA A campurilor ----43 de episoade
      https://www.youtube.com/watch?v=I2oajua4MS4&list=PLB3CD327064E1D8D5
      Nassim Haramein si GINDITI apoi dupa discutam si de nivelul ULTIM care este ORTODOXIA ..... SUCCES si BAGATI BINE LA CAP ca universul ala E PLIN DE DEMONI( ce nu stie nassim ) si ce e deasupra ????? NEXT LEVELand the final one.... IISUS HRISTOS DE ACOLO INCEPE ... hai baieti si fete VIZONARE PLACUTA si va preiau eu dupa ce ATI VAZUT SI PRICEPUT ce si cum ...mor de rassss CIT DE MICI sinteti , dar va dati asa mari cu prostiile voastre ... TREZIREA ....

      Ștergere
    28. PRODIKISCHHH AI PROBLEME cu cititul ???? CA DE INTELES AM INTELES CA NU INTELEGI

      CE AI PUS TU e fals ca argument ....

      conform dex-ului AM SPUS MAI SUS
      REPET ca poate NU vezi ca nu ai urechi (asta ca sa fiu pe logica ta --- ha ha ha )


      plat = turtit ....
      pamintul e un sferoid TURTIT datorita fortei centrifuge care IL BOMBEAZA la ecuator( asta era ARGUMENTUL ) CA NU E SFERA desenata peste tot .... e greu ????

      pamint TURTITTTTTTTTTTTTTTTTT vezi ????? intelegei diferenta ????? deci PLAT, adica BIDIMENSIONAL nu e EGAL CU TURTIT care e TRIDIMENSIONAL ... upssss GREU GREU cind prostologia e in tot creierul tau ..... iti fac un desen sau te descurci ???? ha ha ha ha ha ha .....

      dex
      BIDIMENSIONÁL, -Ă adj. (Rar) Cu două dimensiuni.

      pamintul e un sferoid TURTIT datorita fortei centrifuge care IL BOMBEAZA la ecuator

      ACUM VEZI ? sau o sa repet din nou


      deci ala din videoclip E CRETIN rau de tot ....
      ACUM ai priceput CE SE DISCUTA ???????


      Ștergere
    29. pridikisch
      TE CITEZ
      ´´Ai mai văzut tu vreun sfânt la 11 ani? Îți dai seama ce s-a mai nevoit Otroc ca sa-i iasă treaba asta. :)))´´

      si raspund CU IISUS HRISTOS
      13. Şi aduceau la El copii, ca să-Şi pună mâinile peste ei, dar ucenicii certau pe cei ce-i aduceau.
      14. Iar Iisus, văzând, S-a mâhnit şi le-a zis: Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci a unora ca aceştia este împărăţia lui Dumnezeu.

      cocluzia

      MAHNIREA LUI IISUS HRISTOS e pe capul tau cind AFIRMI ce afirmi ....

      DE CE IL PRIGONESTI ????? hmmmm .... si daca VEI FI JUDECAT din cuvintele TALE ce o sa spui ? E NEDREPT sa fiu pedepsit ? OARE ? deci IA AMINTE ca nu glumim aici

      Ștergere
  8. Dacian Ciolos,seamama cu un extraterestru gri.Coincidenta?

    RăspundețiȘtergere
  9. Cazul Prietenia - film documentar despre contactul cu civilizatiile extraterestre benefice .



    https://www.youtube.com/watch?v=21_uL8ERx5I

    http://fymaaa.blogspot.ro/2013/04/cazul-prietenia-film-documentar-despre.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Prichici esti intunecat . Iar manipulezi cu ereziile tale. Sf Ap Pavel : oamneilor le este dat sa moara o singura data. , exemplu tau cu ilie este foarte pueril pt unu care cunoaste carte si e credincios . Ingerul a spus despre botezatorul ca este ioan si va sluji cu duhul si puterea lui Ilie. Nu ca e Ilie reincarnat :)). La schimbarea la fatza Ioan era in temnitza cans Ilie a aparut langa Iisus , acest lucru cu duhul lui este asemanator preotilor in sensul ca ei slujesc cu duhul apostolic. Duhul lui Ilie este un dar contine harisme. Elisei ucenicul lui i.a cerut lui Ilie sa slujeasca cu duhul si puterea lui ilie , iar ca a plecat in car la cer scriptura ne spune : " si duhul lui ilie a coborat peste Elisei. A fost reincarnat pe loc nu ?:))). Vai si amar Prichici. Iti recomand repede un duhovnic si ceva rugaciuni ca esti pierdut. Si tine minte ca Hristos nu te cunoaste , chair el spune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22 aprilie 2016, 08:17, cat de putine lucruri cunosti, esti micut intr-o mare de spiritualitate, vezi doar cat poti cuprinde... eih, dar ce sa-i faci... fiecare pasare pe limba ei...

      Ștergere
    2. Si ce era acel "car de foc"?cu care a plecat la cer...ozneeeee

      Ștergere
    3. Anonim22 aprilie 2016, 08:17
      Corect SI ADEVARAT .

      Ștergere
    4. Anonim22 aprilie 2016, 13:19
      ´´ marea de spiritualitate ´´ ESTE DEMONICA... deci NU VEZI cit poti cuprinde CA DEMONII te au CU EI .... esti SCLAVUL lor ....ORB .....

      Ștergere
    5. @Anonim22 aprilie 2016, 15:46

      1+1=2, bravo anonim :)))

      Ștergere
    6. Bineinteles ca era un OZN! Dar era mai greu de priceput in vremea aceea, obiectul ... avea "multi ochi"... Dar de ce este atat de greu sa pricepem? Este atat de clara chestia aceasta!

      Ștergere
    7. :))doamne , pierdetzi curent mult. Car de foc ozne...nu stiam ca un car are becuri multe :)) , si heruvimi si serafimi i.a desenat moise ..si nu a desenat vre.o naveta spatiala. :))

      Ștergere
    8. Doamne,16,56,chiar nu ai habar de nimic?Acel "car"era un OZneeeeeeeeeee Sau o naveta spatiala,nu e gresit spus,cracunita.

      Ștergere
    9. Anonim23 aprilie 2016, 16:56 :))...De ce sa pierdem curent mult? Citit-ai tu Iezechiel cap.1? Colo pe la 1:18...

      "15.Când mă uitam eu la fiare, iată am văzut jos, lângă aceste fiare, câte o roată la fiecare din cele patru feţe ale lor.
      16.Aceste roţi, după înfăţişarea lor, parcă erau de crisolit, iar după făptură toate aveau aceeaşi înfăţişare. Şi după alcătuirea şi după făptura lor ele parcă erau vârâte una în alta.
      17.Ele înaintau în toate cele patru părţi, şi în timpul mersului nu se întorceau.
      18.Obezile lor formau un cerc larg şi de o înălţime înfricoşătoare şi aceste obezi la toate patru erau PLINE DE OCHI de jur împrejur."

      Ștergere
  11. Ai dreptate , e o diferenta in vechiyl testament cand duhul sfant nu venise inca prin hristos in lume. Atuncea duhul lui ilie era unu din cele mai puternice , avea multe puterii daruite de dumnezeu. Ilie era un om drept fara pacat , el certa ploia , chiar Dzeu ii ingaduia sa pedepseasca lumea . Avea un Duh Puternic. In noul testament , numai ne ghidam dupa stele , dupa duhuri multe , etc avem o singura stea Hristos si un singur Duh Duhul Sf. Citesteee orbule cu inima roaga.te ca vine sfarsitul tau si te va judeca cu sabia gurii lui.!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai 11.15,daca ai sti tu ce inseamna sa fi drept si fara de pacat,nu ai mai face atata filozofie,e atat de simplu....666 e numar de om da?da.cine are intelepciune si pricepere sa socoteasca,ia incearca tu daca zici ca le sti pe toate,ca daca iti spun eu zici ca aberez.Cracunita

      Ștergere
  12. Pentru cei care vor sa demonstreze acel ,,ceva'' (al) lor sau (al) altora . Fiecare sa inteleaga ce vrea : S.


    RISTI?...

    Râzând,
    Rişti să pari nebun.
    Plângând,
    Rişti să pari sentimental.
    Întinzând o mână cuiva,
    Rişti să te implici.
    Arătându-ţi sentimentele,
    Rişti să te arăţi pe tine însuţi.
    Vorbind în faţa mulţimii despre ideile şi visurile tale,
    Rişti să pierzi...
    Iubind,
    Rişti să nu fii iubit la rândul tău.
    Trăind,
    Rişti sa mori...
    Sperând,

    Rişti să disperi,
    Încercând măcar,
    Rişti să dai greş...
    Dar dacă nu rişti nimic,
    Nu faci nimic,
    Nu ai nimic,
    Nu eşti nimic...

    Rudyard Kipling


    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Emanuele,
    Parintele Ilie Cleopa spunea,,cea mai mare nebunie,paganatate si ratacire de la adevar este de a crede cineva ca dupa moarte sufletul omului intra in alte trupuri de oameni,dobitoace"
    Prin absurd,inainte ca Sf.Ilie sa se fi reincarnat,el ar fi trebuit sa moara.Dar daca tu spui ca ai studiat Biblia,ar fi trebuit sa stii ca Sf.Ilie a fost luat de un car de foc si inaltat la cer,fara a cunoaste moartea trupeasca si mai mult,Sf.Ilie si Enoh vor veni la sfarsitul veacului ca Inainte-Mergatori si celei de a doua venire a Mantuitorului Iisus Hristos,pt.a ne avertiza despre antihrist.
    Sa revin,deci Iisus le-a vorbit multimii despre Ioan Botezatorul,despre cel care trebuia sa vina,despre puterea lui-,,Adevarat zic voua:Nu s-a ridicat unul mai mare intre cei nascuti din femeie unul mai mare decat Ioan Botezatorul..."
    Emanuele daca ai citit in Biblie la Luca cap 1(13-17) cu privire la nasterea si viata lui Ioan Botezatorul citim ca:
    17.,,Si va merge inaintea Lui cu DUHUL si PUTEREA lui Ilie,ca sa intoarca inimile parintilor spre copii si pe cei neascultatori la intelepciunea dreptilor,ca sa gateasca Domnului un popor pregatit".(din acest verset putem deduce ca Ioan Botezatorul avea duhul si puterea ca al lui Ilie)
    De aceea Mantuitorul a spus multimii despre Sf.Ioan ca este Ilie.
    Iti dau un ex:Maria este puternica in duh si adevar.
    Vine cineva si spune:Trebuie sa vina cineva la fel de puternic in duh si adevar.
    Multimea in cine crede? In Maria ,ca ea a dovedit ca este tare in credinta.
    De aceea Iisus Hristos a preferat sa spuna multimii ca este Ilie.
    ,,Si daca voiti sa intelegeti,el este Ilie"(multimea il stia pe Ilie ce putere a avut)

    Emanuele iti mai spun odata NU EXISTA REINCARNARE.
    Dar daca tu nu crezi in Sfanta Scriptura cum crezi ca Dumnezeu poate sa-ti deschida ochii?
    Daca tu iti schimbi mentalitatea si spui asa,,Da Doamne eu cred tot ceea ce este scris aici" sa vezi atunci Emanuele cum si Dumnezeu iti va deschide ochii duhovnicesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai studiaza Liliana CINE a scris biblia si DE CE a scris-o in modul in care a scris-o. eu am dat deja link. vorbim dupa. :)

      Ștergere
    2. Ia zi Liliana, tie ti-a deschis ochii "duhovnicesti"? Pai atunci de ce nu raspunzi la intrebarea cu copilul debil mental? :)

      Alta problema de "matematica": se urca Noe cu nevasta-sa in arca si dupa ce se linisteste ploaia, din barca ies chinezi, indieni, caucazieni, negri etc. Daca zici ca tu crezi tot ce scrie in biblie si Dumnezeu iti deschide ochii "duhovnicesti" ia explica cum a reusit Noe performanta asta? :)))

      Ștergere
    3. Teoria reincarnarii a existat in Biserica crestina de la inceputurile ei si pana la Conciliul al II-lea ecumenic de la Constantinopol (553), fiind exclusa fortat la presiunile imparatesei Teodora. Toate textele referitoare la reincarnare (inclusiv scrierile marelui scriitor Origene) au fost declarate eretice si eliminate.

      Ștergere
    4. Stii ceva Emanuele,eu nu am despicat firul in patru cand am inceput sa citesc din Biblie.Crede! si atat nimic mai mul.Tu il consideri pe Dumnezeu limitat si ii subestimezi puterea Lui?
      Pe tine trebuie permanent sa te preocupe cum este relatia ta cu Dumnezeu, atat.
      Intrebarea aceasta ar trebui sa te framante:
      Reincarnarea Doamne este dupa Voia Ta? etc..
      Tu esti setay pe intrebarea,,unde va ajunge un copil care s-a nascut..."
      De ce este important pt. tine unde va ajunge acel suflet?Dumnezeu este singurul care stie.
      Eu pot sa-mi dau cu parerea si sa spun ca acel suflet va ajunge in Rai,deoarece asa s-a nascut.Poftim,la ce iti foloseste?
      Si inca ceva...pt oamenii simpli care nu stiu carte.Ei cum cred ca se mantuiesc?Prin CREDINTA,in urma auzirii Evangheliei.
      Cum ar fi in biserica ,preotii sa le propovaduiasca despre reincarnari si alte aiureli?
      Tu ce le spui copiilor tai(daca ai).Copii sa credeti in reincarnare,o sa va reincarnati si iara si iarasi...
      Doamne iarta-ma!
      Deci, Emanuele, pe mine sa nu ma mai intrebi nimic,daca ai nelamuriri intreaba-l direct pe Dumnezeu.
      Dumnezeu sa te lumineze!

      Ștergere
    5. Da Luc, asa este! Corect! Este o realitate ce ai scris!:)

      Ștergere
    6. Vezi Liliana cum te balbai si incepi sa te fastacesti cand NU AI RASPUNSURI? Au oare nu TU ai zis ca tu crezi si NU cercetezi si ca Dumnezeu iti "deschide" ochii "duhovnicesti" (spirituali)? TI I-A DESCHIS CUMVA? Se pare ca NU, DAR voua crestinilor ultra ortodocsi va place sa comentati si sa dati din gura la adresa altora DAR cand sunteti pusi in postura de a GANDI o dati pe "taine" caci scriptura in care credeti voi are multe parti FALSE si CONTRADICTII!

      Eu STIU ca exista reincarnare asa cum STIU ca exista si extraterestri si STIU ca extraterestri NU sunt demoni si STIU ca exista si Dumnezeu DAR nu in forma PERVERSA in care apare in biblie ca un TIRAN si nici NU sta cocotat pe vreun nor sa ne urmareasca si sa ne contabilizeze fiecare fapta. JUDECATA NE-O FACEM SINGURI CACI ASA TRAGEM CONCLUZII SI INVATAM DUPA FIECARE VIATA!

      Pentru cei care VOR sa-L cunoasca cu ADEVARAT pe Iisus ii invit sa urmareasca documentarul acesta:

      https://www.youtube.com/watch?v=M3I8jMdUjcg

      Acest documentar a fost realizat de un mare carturar si preot catolic, Miceal Ledwith, doctor in teologie, care si-a dedicat intreaga viata studiului scripturilor si a cautat dovezi despre viata lui Iisus. Insusi PAPA, din al carui consiliu ajunsese sa faca parte dupa multi ani de activitate in sanul bisericii catolice asculta de sfaturile sale.

      Documentarul de mai sus ESTE INTERZIS crestinilor ultra ortodocsi care vazandu-l se pot SMINTI. Eu v-am AVERTIZAT!

      Ștergere
    7. Nu manipula Luc. Nu au existat niciodata acele texte. Le.ai vazut tu ??? VRAJEALA multa pe net atat. Uite ce spune origene. adevărat că Origen a susţinut ideea preexistenţei sufletelor, dar asta nu înseamnă că el ar fi fost susţinătorul reîncarnării. În opera sa “Împotriva lui Celsius” (247 d.Hr.), Origen a scris un comentariu asupra lui Matei în care el a discutat pe larg dacă Ioan Botezătorul a fost reîntruparea lui Ilie. Răspunsul său la această întrebare a fost neechivoc:

      “În acest loc [Matei 17:10:13] nu îmi apare faptul că prin Ilie se vorbeşte de suflet, ca nu cumva să cad în dogma transmigraţiei, care este străină pentru biserica lui Dumnezeu, şi nici nu a fost transmisă de Apostoli, şi nici expusă în vreo altă parte în Scripturi. . .”

      Mai clar ca atât nu se poate.

      Ștergere
    8. Prichici uite ce spune domnul:“Iar Nicodim a zis către El: Cum poate omul să se nască, fiind bătrân? Oare, poate să intre a doua oară în pântecele mamei sale şi să se nască?” (Ioan 3:4). Iisus respinge însă ideea renaşterii fizice, explicându-i faptul că este necesară o renaştere spirituală, în timpul vieţii sale, pentru a fi primit în Împărăţia lui Dumnezeu după moarte: “Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu” (Ioan 3:5) salveaza.te prichici de demoni din tine cat mai poti.

      Ștergere
    9. Acolo se vorbea despre renasterea din Duh, nu despre reincarnare, incurci borcanele. Si salveaza-te tu de demoni caci pe tine te tin in ignoranta, nu pe mine.

      Ștergere
    10. Bravo Luc,asa e,sa va intre bine in capete anonimilor,Craciunita

      Ștergere
    11. Ceea ce stiu nu e nici din carti si nici de pe net.
      Fiecare are acces la informatie pe masura nivelului de intelegere si de evolutie.
      Orice comentariu in plus este inutil.
      Luc.

      Ștergere
    12. Anonim 23 aprilie 2016, 16:47, nu cunosti istorie... Imparateasa Teodora a fost in fapt o femeie de moravuri usoare si o criminala... degeaba voia sa fie considerata o sfanta, de aceea a cerut sa fie scoase din Biblie textele privind reintruparea, isi dorea sanctificarea dupa moarte... dar cum sa fie sfanta o criminala??? O cam incurcau textele acelea... informeaza-te mai bine!

      Ștergere
    13. Anonim 23 aprilie 2016, 16:53, cum este cu nasterea din Duh? De ce nu ai scris tot pasajul:

      "3.Răspuns-a Iisus şi i-a zis: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva de sus, nu va putea să vadă împărăţia lui Dumnezeu.
      4.Iar Nicodim a zis către El: Cum poate omul să se nască, fiind bătrân? Oare, poate să intre a doua oară în pântecele mamei sale şi să se nască?
      5.Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu.
      6.Ce este născut din trup, TRUP este; şi ce este născut din Duh, DUH este.
      7.Nu te mira că ţi-am zis: Trebuie să vă naşteţi de sus."

      Deci in ce categorie intri? Esti nascut din trup sau din Duh? Nu de alta dar daca nu esti nascut din Duh nu vei putea sa intri in imparatia lui Dumnezeu!

      Ștergere
    14. Anonim 23 aprilie 2016, 16:47!

      MATEI, CAP. 17:

      "10.Şi ucenicii L-au întrebat, zicând: Pentru ce dar zic cărturarii că trebuie să vină mai întâi Ilie?
      11.Iar El, răspunzând, a zis: Ilie într-adevăr va veni şi va aşeza la loc toate.
      12.Eu însă vă spun vouă că Ilie a şi venit, dar ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el câte au voit; aşa şi Fiul Omului va pătimi de la ei.
      13.Atunci au înţeles ucenicii că Iisus le-a vorbit despre Ioan Botezătorul."

      Este corect si foarte clar:
      Ilie = Ioan Botezatorul

      Ștergere
    15. Anonim23 aprilie 2016, 20:51 , nu stiu ce vrei sa spui dar ii spuneam lui prichici ca dzeu nu a zis ca ne vom naste de mii de ori. In acel pasaj Iisus vb de botez , dar si de fagaduintza lui Dzeu pt acel copil. Caci dzeu in vechiul test. spune ca degeaba te nasti din semintia lui Avraam , frate sau sora nu esti automat in Rai , ci Dzeu alege dupa fagaduinta. E da citit.

      Ștergere
    16. Anonim24 aprilie 2016, 00:43, botezul acela este botez cu Foc. Este botez cu apa (Puritate) si cu Foc Sfant (Duh Sfant). Este altceva, decat la ce te-ai gandit tu. Cine este din DUH este DUH. Un betiv botezat este din DUH? Nu! Este cu Satan in el...Cine este din DUH este incompatibil cu mizeriile. Este o diferenta mare. Este de citit dar si de inteles!

      Ștergere
  14. Bai nene tu esti chiar orb ??? Esti culmea manipularii. La facere toti oamenii au fost LA FEL. La schimbarea limbilor oamenilor s.au schimbat pt ca insasi vibratia cuvantului schimba infatisarea omului asta poti vedea cu ochiu liber la profesori de Franceza etc etc. Poti vedea un prof. De araba , ebraica ca seamanana cu ei. Pe urma locul unde traiesc , clima etc. Prietene nu sti nimic. Si referitor la copii , ti.am mai zis o data ca e vb de pacatele parintiilor sau exemplu dat de dzeu sau multiple variante. Iisus a zis despre un orb cand a fost intrebat de ce s.a nascut asa ala ??? E vina lui ? A parintiilor ?? Etc si Iisus a zis nu da n toate astea ci Dumnezeu a vrut sa isi faca lucrarea prin El. Dumnezeu poate face pietrele sa vb , poate orice. Poate naste un copil bolnav sa se mantuiasca familia prin el si alti oameni ajutandul si alti multumind pt sanatatea lor , sunt o multime de lucruri care Dzeu tine cont. Nu ai tu treaba :)).

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa va lamuresc e usor :
    In cele 40 de zile ce le-a stat in pustiu, Isus a ars demonii, evaporandu-i.
    Sufletele sant pure sau impure; cele pure se unesc formând un ocean in care nu pot intra decat ele, celelalte in celalalt ocean pe care il reprezinta; aceasta a doua învățătură apartine unui călugăr de la manstirea Putna, iar prima este a mea, Buruiana.

    RăspundețiȘtergere
  16. Multi de aici sau chiar preoti sustineti ca scopul omului este mantuirea sufletul
    Mie iarasi mi se pare evident ca scopul nu ar trebui nici pe departe sa fie acesta; scopul este unirea cu Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  17. Lm
    MÂNTUÍ, mấntui, vb. IV. Tranz. și refl. 1. (Pop.) A (se) salva (dintr-o primejdie, din robie, de la moarte

    concluzia
    salvare din robie( pacate ) si moarte( caderea ) = a se uni cu dumnezeu --- e EXACT ACELASI ADEVAR .... deci LM despre ce intrebai ? ha ha ha ....

    RăspundețiȘtergere
  18. Multi oameni cred in ideea existentei unui „suflet” datorita explicatiilor existente in religie si dogma.

    Unii oameni cred ca este oarecum prostesc, insa ideea de a fi capabili sa ne detasam de corp poate fi explicata atunci cand vine vorba de Experientele De Dincolo De Viata, Experientele Detasarii de corp, previziunile astrale si chiar reincarnarea.

    De fapt, dovada reincarnarii este cea mai elocventa dovada a existentei sufletului.

    Probele existentei reincarnarii nu pot fi negate si nu pot fi atribuite sansei sau altor explicatii fizice. Daca reincarnarea exista, atunci exista si sufletul.

    Haideti sa vedem cum!

    Inainte sa verificam dovezile este important sa ne amintim ca nu avem nevoie de PROBE clare pentru a crede in ceva.

    Daca meteorlogul spune ca sunt 70% sanse sa ploua, nu am nevoie de dovezi ca va ploua, ma multumesc doar cu faptul ca imi voi lua o umbrela cu mine. Nu trebuie sa fiu sigur ca un meteorit imi va cadea in cap atunci cand ies din casa.

    Nu am nevoie de dovezi stiintifice pentru a sti ca exista viata extra-terestra pe alte planete deoarece exista atatea motive plauzibile pentru a crede ca si alte planete sunt locuite.

    Acest fapt mai este cunoscut si ca „rationament abductiv” si este tipul de rationament pe care il folosim adesea in viata de zi cu zi.

    Reincarnarea nu reprezinta ceva palpabil asemeni unei reactii chimice si poate fi chiar un principiu care nu poate fi probat folosind metode stiintifice.

    Stiinta este masuratoare empirica a lumii naturale iar sufletul exista in spatele acestei lumi.

    Astfel, putem pune intrebarea „ exista dovezi suficiente care luate impreuna sa demonstreze un caz clar de reincarnare?” Cred ca raspunsul este un da raspicat.

    Dovezile stiintifice ale reincarnarii

    Dr. Ian Stevenson, fost profesor psihiatru la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii din Virginia, si-a petrecut 40 de ani din viata studiind povesti despre reincarnare in randul copiilor.

    Fostul presedinte al Departamentului de Psihiatrie si Neurologie a investigat peste 3000 de povesti ale unor copii care sustineau ca aveau amintiri si ca recunosteau oameni din vieti anterioare.

    Conform lui Stevenson, numarul de cazuri care merita demonstrate este asa de mare incat depaseste capacitatea lui si a echipei sale de a le investiga pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  19. Semnele din nastere.

    Un program de recunoastere a fizionomiei a confirmat faptul ca o asemanare fizica se leaga de incarnarea precedenta si ca anumite rani care le-au fost fatale apar in aceasta viata ca semne.

    Erau adesea leziuni dramatice si uneori bizare precum degete malformate sau membre lipsa, forme ciudate ale capului sau chiar semne ciudate.

    Asa cum Dr. Stevenson scrie in lucrarea sa “ Semnele si defectele din nastere sunt strans legate de persoanele decedate”.

    In jur de 35% dintre copiii care sustin ca isi amintesc vietile precedente au semne din nastere/ sau defecte din nastere pe care le atribuie ranilor din viata pe care acesti copii si-o amintesc. Cazurile a 210 astfel de copii au fost investigate.

    Semnele din nastere erau adesea zone in care lipsea par, piele ridata; unele zone de piele erau mai putin pigmentate iar altele mai mult.

    Defectele din nastere erau adesea tipologii rare. In cazul in care o persoana decedata era identificata, se gasea intotdeauna o legatura intre amintirile persoanei care relata si ranile cauzatoare de moarte care acum devenisera semne din nastere sau defecte.

    In 43 din 49 de cazuri in care un document medical (de obicei un raport postmortem) era obtinut, se confirma legatura dintre rani si semnele din nastere (sau defecte din nastere).

    Amintiri confirmate in vietile anterioare.

    Amintirile pe care acesti copii le aveau erau prea specifice pentru a fi considerate intamplari. Intr-un articol al Dr. Stevenson in care erau studiate 3 cazuri, a mentionat ca toti acesti copii aveau amintiri dintr-o viata anterioara, din care 82-92% putand fi verificate si demonstrate.

    Particularitatile si detaliile specifice date de catre copii nume, personalitate si ocupatia parintilor si a fratilor aveau avelasi tipar cu casa in care locuiau.

    Nu a fost surprinzator pentru Stevenson faptul ca unul dintre copii a mers intr-un oras in care nu mai fusese putand da detalii despre acel oras, date anterioare personale, cartierul in care a locuit si persoanele cu care intra in contact.

    El a concluzionat:

    In fiecare caz s-a gasit o familie care a pierdut un membru caruia ii corespund detaliile subiectului. Aceste detalii, luate per ansamblu, erau suficient de concrete incat sa nu poata corespunde niciunei alte persoane.

    Consideram ca am exclus transmiterea normala a informatiilor corecte catre subiect si ca s-a obtinut informatia corecta privind decesul concret al persoanei printr-un proces paranormal.

    RăspundețiȘtergere
  20. Fobii in urma traumelor din vietile anterioare

    Ceea ce a fost interesant de cercetat pentru Dr. Stevenson reprezinta fobiile dezvoltate datorita traumelor din viata anterioara. Asa cum Dr. Jim Tucker spune:

    O alta categorie care il interesa pe Ian o reprezinta comportamentul acestor copii. A scris o intreaga lucrare despre fobiile pe care majoritatea copiilor le aveau, majoritatea avand o stransa legatura cu moartea din viata pe care au trait-o precedent (Stevenson, 1990).

    El a mentionat ca 36% din copii, avand ca etalon un numar de 387, au aratat asemenea traume. Au aparut in momentul in care erau foarte mici, chiar inainte sa descrie detalii despre o viata anterioara. De exemplu, a descris cazul unei fete din Sri Lanka, care in perioada copilariei avea fobie de baie si era nevoie de trei oameni pentru a o determina sa se spele.

    In jurul varstei de sase luni, ea a aratat o fobie de autobuze apoi a inceput sa spuna povestea unei fete dintr-un alt sat care mergea pe un drum ingust incadrat de apa cand deodata paseste inapoi pentru a se feri de un autobuz care trecea pe acolo, cade in apa si se ineaca.

    Comunitatea stiintifica recunoaste.

    Ceea ce pare sa fie si mai mult decat o simpla intamplare este faptul ca acesti copii aveau capacitatea sa identifice oamenii cu care au avut relatii in viata precedenta.

    Cazul cel mai impresionant a fost cel al unei libaneze care a fost capabila sa isi aminteasca si sa identifice 25 de persoane diferite din viata anterioara si relatiile interpersonale pe care le-a avut cu acestea. Descoperirile ei au fost puse laolalta intr-o carte intitulata „ Douazeci de cazuri care sustin reincarnarea”.

    Pentru un studiu mai aprofundat, aceasta carte ar fi cea mai buna alegere a dumneavoastra. Jurnalul American al Psihiatrilor a verificat aceste cazuri si a spus ca au fost „ cazuri prezentate in detaliu pentru a atrage atentia asupra faptului ca reincarnarea este o ipoteza care poate fi sustinuta.”

    El a avut o multime de alte carti publicate si acceptate intr-o arie larga a comunitatii conventionale.

    El a citat ca si analiza in Jurnalul Asociatiei Medicale Americane urmatoarele” in ceea ce priveste reincarnarea, s-au strans serii de detalii ale cazurilor din India, cazuri in care probele sunt dificil de explicat in alte circumstante.”

    Analistul a mai spus: „ s-a evidentiat un numar foarte mare de informatii care nu poate fi ignorat.” Lucrarea sa intitulata „Valoarea Explicativa a Ideii Reincarnarii” a avut numeroase cereri de reimprimari de la scenaristi din toata lumea.

    Descoperirile sale au fost de asemenea publicate in Jurnalul Bolilor Mentale si Nervoase si in Jurnalul International al Sociologiei Comparate.

    In timpul unei prezentari la Universitatea Penn State, in anul 2005, Dr Jim B. Tucker, psihiatru pentru copii la Universitatea din Virginia, a descris cum o mama statea intinsa peste masa pentru a-i schimba scutecul copilului. Copilul a spus dintr-odata „ Cand aveam varsta ta, eu iti schimbam scutecele”. Sam Taylor, din Vermont, s-a nascut la 18 luni dupa moartea bunicului sau. In momentul in care a spus acest lucru, avea doar cativa anisori.

    Cand avea varsta de patru ani jumatate, Taylor putea sa isi recunoasca bunicul intr-o poza cu 20 de persoane si de asemenea sa recunoasca prima masina a bunicului sau.

    RăspundețiȘtergere
  21. Concluzii

    Aceasta este doar o parte din probele care atesta existenta reincarnarii. Inainte de a trage o concluzie asupra tuturor descoperirilor si publicatiilor, trebuie sa ne punem urmatoarea intrebare „Care este cea mai buna explicatie care poate imbina toate aceste probe?”

    De ce ar mai fi atatea cazuri de copii care pretind faptul ca au fost alte persoane, care stiu numele si relatiile pe care le-au avut cu anumite persoane, care au acelasi comportament ca si oamenii care sustin ca au fost intr-o alta viata, care au semne din nastere si anomalii in locurile unde sustin ca au suferit rani in vietile anterioare si care au fobii specifice legate de traume din acea viata, daca reincarnarea nu ar mai exista?

    Atunci cand credem ca nu exista nicio explicatie logica pentru toate aceste date si cand luam in calcul puterea reincarnarii, suntem mai mult decat inclinati sa punem reincarnarea pe seama stiintei.

    Aceste relatari sunt mult prea clare ca sa fie simple intamplari si toate celelalte explicatii sunt confirmate de date concrete.
    Reincarnarea nu mai poate fi vazuta ca un bau-bau sau ca o dogma pseudostiintifica a unei Noi Ere.

    Putem deduce realitatea sufleteasca deoarece este cea mai buna explicatie a tuturor datelor de fata. Trebuie sa fie o parte non fizica a noastra (insasi constiinta, probabil) care contine amintiri, ne paraseste corpul si intra intr-un altul.

    Aceasta este o ipoteza care atrage atentia comunitatii academice si este in continuare sustinuta de cercetari in zilele noastre.

    Atunci cand punem toate dovezile laolalta si le privim fara perceptii religioase sau stiintifice, pare nu doar ca justificam faptul ca reincarnarea exista insa poate fi chiar explicatia solutionarii multor cazuri.

    “Renasterea nu este surprinzatoare; intreaga natura este o resurectie.”— Voltaire

    RăspundețiȘtergere
  22. Asa e dar exista si sensul de a termina, a sfarsi .atunci ha ha e bine si a mantui atâta timp cat accentul se pune pe sensul arătat de tine.
    Io-s simplu si evit ambiguitățile cand e vorba de spirit.

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu stiu cine-i Stevenson da hai sa -ti explic Emanuel, de ce un copil ar putea cunoaste in detaliu un loc in care no mai fost vreodata: Creierasul lui odihnit e atât de destept încât poate sti dinainte ca ochii sa vadă.
    Abilități precum plutit, teleportat, călătorie in timp sant teoretic la indemana oricui.
    In ce te priveste nu mai pleca de la premise gresite si atunci cand eu nu voi mai putea sau fi poate vei prelua

    RăspundețiȘtergere
  24. LM
    de asta zici ?
    MÂNTUÍRE s. v. dezrobire, eliberare, emancipare, emancipație, isprăvire, isprăvit, încheiere, liberare, salvare, scăpare, scoatere, sfârșire, sfârșit, terminare, terminat.

    SIGUR ca exista si sa VEDEM si asta ca sa nu ramai IN NICI O DILEMA
    DECI a sfarsi ... uite si versetele care spun clar ca

    mantuire = sfirsirea , terminarea CARE TOT UNIRE E CU HRISTOS pentru ca el este INCEPUTUL si SFIRSITUL ....
    asta e si mai simplu CA ´´ DILEMA TA ´´ DE dinainte

    niste versete
    4. Căci sfârşitul Legii este Hristos, spre dreptate tot celui ce crede.

    CONCLUZIA
    unirea cu HRISTOS este mantuire ( sfarsitul legii )

    TOT ACOLO te afli cu orice inteles .....

    TU sa stii de la mine , DUHUL SFINT nu are ambiguitati , are adincimi numeroase si se adauga mereu si mereu NOI ADEVARURI cu cit urci mai sus .....
    e IMPARATIA CERURILOR care se ia cu asalt ....

    RăspundețiȘtergere
  25. Danke shonesc pt splicatie.
    Isus egal Pogorarea Duhului lui Dumnezeu Unicul Singurul - asta respectând ad literam prima Poruncă.
    Unirea nonime nu se face cu Isus, El este învățătorul nostru întru unirea cu Dumnezeu... greu unei mingi pătrate pe un teren de fotbal mai ales daca nu e 3 d si e si ngradit pe deasupra.
    Sculta la mine ca cu curățenie ziceti-am.
    Cat priveste nivelurile evoluției in drumul catre Împărăția Cerurilor eu cred asa:
    Nivelul 1 - agitatie si nehotarare continua
    Niv 2- dualitate - cumperi bere zici ca mai bine luai vin , sau invers.
    Niv 3- Singularitate ( concentrarea pe flacara unei lumânări asta obtine)
    Niv 4- nivelul calmului, al liniștii interioare lipsite de temeri
    Niv5 - al păcii, împăcării, al multumirii .
    Niv 6 - al Luminii

    RăspundețiȘtergere
  26. Lm
    NU TE AMAGI SINGUR sau demonii joaca cu tine .....
    NU EXISTA NIVELE DE EVOLUTIE ....

    TOTAL GRESIT

    3IISUS = Fiul lui DUMNEZEU si al OMULUI
    2DUHUL SFINT
    1DUMNEZEU TATAL
    toti 3 -TRINITATEA

    IISUS HRISTOS = CALEA , ADEVARUL SI VIATA

    1 - IISUS E CALEA --- ´´ nimeni NU AJUNGE la tatal DECIT PRIN MINE
    ´´ EU SINT USA ´´
    2. -IISUS ADEVARUL .... CEL CARE S-A COBORIT din IMPARATIA CERURILOR e singurul care NE POATE DUCE ACOLO .... altii nu exista DECIT IN IADDDD

    3. Iisus ADEVARUL ---- EU ma duc LA TATAL si va trimit UN MANGAIETOR -Duhul sfint CARE VA VA INVATA TOATE ....

    concluzia

    TRINITATEA = TATAL , FIUL , SFINTUL DUH .......botezul CRESTIN ORTODOX ..... FARA BOTEZ NU AVETI ACCES IN IMPARATIA CERURILOR ....


    DECI daca NU VETI MINCA TRUPUL MEU SI NU VETI BEA SANGELE MEU nu VETI INTRA IN IMPARATIA CERURILOR ( SFINTA IMPARTASANIE ) ..... deci IISUS e SINGURUL CARE are pe Tatal si Duhul sfint .... caci EU CU TATAL UNA SUNTEM ....

    RăspundețiȘtergere
  27. LM
    ce ai descris tu sint NIVELE DEMONICE

    RăspundețiȘtergere
  28. pomul cunostintei binelui si raului -ATENTIE MARE
    https://www.youtube.com/watch?v=02RQfj2V6U4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Revenind,totusi,la oile noastre,nu ati remarcat asemanarea izbitoare a lui Dacian Ciolos cu un extraterestru gri?

      Ștergere
    2. A dreptate 23.o8,de mult m-am gandit la asta,pana sa scrie Maria articolul.

      Ștergere
  29. Deomeonii nu xistă decat pt cei ce cred in ei. Inainte sa-i arza Isus in pustie locul lor preferat era biserica unde se ascundeau Nu exista alt Dumnezeu decat Tatal
    Smecheria lu ala pe care eu nu-l pomenesc, riscând asfel sa-l construiesc a fost nu cum crede turma sa faca lumea sa creada ca nu exista ci sa faca lumea sa creadă ca exista. Credința unui om in Dumnezeu poate fi usor descoperita văzând bunătatea , relația cu ceilalți oameni iar nu vorbele, sabloanele...
    Nu auzi plansetul unui nevoias curat - surzesti;
    Nu vezi suferinta- orbesti ;
    Nu mergi la chemarea celui care are nevoie de tine- devii schiop;
    Nu sari in apărarea oropsitului, nevolnicesti.
    mai bine anonime cere-I tu lui Dumnezeu sa te ajute;
    Daca tii post doar apa 3 zile o sa - ti schimbi gândirea si o sa înțelegi de ce iti multumesc pt dojani

    RăspundețiȘtergere
  30. Răspunsuri
    1. Lm
      IISUS DA , tu NU ... deci PINA LA APOCALIPSA demonii sint PRINTRE NOI .... si tu esti al lor .... deci bunatatea E SI A DEMONILOR DAR MIZA e mare .... deci CONFUNZI rau de tot lucurile .... te crezi cunoscator DAR ESTI INSELAT ...
      SA IEI AMINTE

      Ștergere
    2. LM
      posedarea de demoni NU TE FACE sa vezi lumina .... SPOVEDESTE ca e fffff grav si orice post FARA RUGACIUNE te poate umple de demoni ... deci FORTA si cunoasterea ta este DEMONICA .....

      Ștergere
    3. lm
      11. Îmbrăcaţi-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotriva uneltirilor diavolului.
      12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.

      deci NU VA JUCATI cu mantuirea voastra , ca diavolul NU DOARME ...

      Ștergere
    4. Gabriel si LM
      ´´ hmmm . GENIALITATEA VOASTRA.
      1 corinteni 1

      19. Căci scris este: "Pierde-voi înţelepciunea înţelepţilor şi ştiinţa celor învăţaţi voi nimici-o".
      20. Unde este înţeleptul? Unde e cărturarul? Unde e cercetătorul acestui veac? Au n-a dovedit Dumnezeu nebună înţelepciunea lumii acesteia?

      FI CU BAGARE DE SEAMA , ginditorule ca nu te salveaza ´´ GENIUL´´ . Planeta e plina de demoni ´´ intelepti ´´ si de abia asteapta sa ´´ va invete ´´ ....

      Ștergere
  31. Nonime cu Ciolos : Ai dreptate iar varsatul de vânt de pe fata e din cauza oxigenului prea mult pt el ��

    RăspundețiȘtergere
  32. ANONIM 09:21 AȘA ESTE ȘI NU MĂ ÎMPOTRIVESC NIMĂNUI.TOŢI SUNT AMICII MEI :)

    RăspundețiȘtergere