duminică, 17 aprilie 2016

URMEAZĂ UN ALT SEISM MAJOR ! OARE ACEST SEISM , SĂ FIE PROVOCAT DE MINȚI CRIMINALE ???

                                                                  17 Aprilie 2016,ora 16,05!

                                                     Dragii mei,

În aceasta după amiază, în timp ce mă odihneam putin,ca tot omul in ziua Sfanta a Duminicii, aud un glas care spune ceva despre un viitor Seism major. 
                               Image result for seismograf
Iata ce spunea acel glas:
                       ”Un alt Seism!
                În Regiunea nemțeană, specialistii spun că schimbările Seismului în .......(iar aici glasul spune un cuvant,un nume al unei localitati ,pe care eu nu l-am inteles,părea a fi un nume strain).
               Schimbările telurice ale Seismului...!”

Iar glasul nu mai continuă, si eu văd in noapte ,cum sub Pământ ,sau intr-o incapere intunecoasă spre Est, chiar Nord -Est , cum un om  incearca sa fixeze ceva, intr-n gol creat în Pământ ,în întuneric. 
Era ceva ce lumina în rosu ,sub forma unui fulger.Era ceva ca o fisura alungita si adâncă, de un rosu intens.
Era dragilor, ca si cum cineva ar incerca să pună o Bombă de mare putere ,ce ar provoca un mare Dezastru daca ar fi activată.
Faptul ca  în MESAJ ,se vorbeste despre Regiunea nemțeană, ne putem duce cu gândul la GERMANIA, sau chiar la Regiunea noastra nemțeană.
Glasul a spus si localitatea;dar a grait atat de incet, aproape soptit,încât nu l-am înțeles.
Dragii mei, eu nu stiu ce să mai spun!
DUMNEZEU ne dă CUTREMURE ca sa ne amintim de EL, si sa  nu ne credem noi atotputernici.
Iar oamenii cu minți criminale, pun la cale altfel de SEISME, care ar secera multe vieti,si ar provoca un adevarat DEZASTRU, din toate punctele de vedere.  
Ce va fi dragilor, eu nu stiu! Nici unde se va produce un SEISM provocat se pare,de minti criminale.
Cert este că, vom auzi despre un alt SEISM major, de astădată, provocat de mâini si minți criminale.  
Doamne ,Te rugam iarta-ne ,apără-ne si ajuta-ne pe noi robii Tăi, si păcătosii de noi, Amin. 
                                              Cu dragoste,Maria. 
 
   

30 de comentarii:

  1. Mizerabila de Oculta este in stare si in masura sa provoace cuntremure (au tehnologia necesara), nu ar fi pentru prima oara (in Japonia cand a fost acel tunami devastator combinat cu cutremur, aceasta a fost...asta pentru ca japonezii nu au vrut sa cumpere vaccinuri si nu au vrut sa ia imprumuturi de la FMI); ticalosii acestia din Oculta pot sa saboteze tari, sa creeze inundatii, seceta, cutremure, tzunami, de boli/virusi nu are rost sa amintim caci stim, multe rele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un scump(a).dar sa sti caci tsunamiul a fost provocat de cutremur.studiaza mai mult efectul unui cutremur, care se produce pe fundul oceanului,asupra apei.

      Ștergere
    2. Da Madus, ai spus corect! Asa este! Insa acel cutremur a fost provocat de mizerabilii acestia iar evident apoi tzunami care vine ca un efect, insa putem spune ca indirect acel tzunami tot de la ei este... pentru ca este un efect al actiunii lor. Te salut!:)

      Ștergere
    3. Ah ah ah ....mai anonimul meu ...."mizerabila de oculta " in mod direct sau indirect ( in cit supusi subalternilor sai ) este dei ce va conduc ....tara , Europa , America , CERN , banca unde ai inprumutat bani sau ce ti-a facut contul .Nu este ceva ce se ascunde in fundul pamintului.... a-i poti privi in fata , daca esti atent ....Nu uita niciodata :Cwl mai bun ascunzis ...e la vedere , in vazul tuturor ! Mereu ...!!! Te salut ...

      Ștergere
    4. Stiu draga Sorin, asa este!:)Ai dreptate! Dar fac atat de mult rau...e un sistem piramidal asta infiltrat adanc pana la presedinti de stat si guverne... problema aici la noi este ca au pus ghiara pe tara aceasta deja si ne strang tot mai mult, nu ne conduc cu un gand bun pentru oameni si nici cu un gand de pace... Te salut!:)

      Ștergere
  2. Si in Germania este un epicentru seismic dar nu stiu zona sau localitatea,o să mă interesez si mai scriu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceasta previziune merita o decodare fantezista:extraterestrii(pt.mine intratraterestrii)au plantat in zona de nord a italiei si anume in tirolul de sud dar si in tirolul austriac de-a lungul alpilor bombe atomice pe care le vor detona.scopul este de a desparti peninsula italica de continent pt ca aceasta mai apoi incet incet sa se lase pe fundul marii mediterane.nivelul marii ridicandu-se in zonele de coasta.scufundand instambulul.apele ajungand pana la bagdat.adio siria.adio juma din turcia .adio italia.si uite asa impusca ei mai multi iepuri odata.adio catolicism.adio islamism.si asa poate vor vedea mai bine si oameni chipul creatorului lor terra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus,există extratereștrii si intratrestrii,aceștia din urmă sunt diavolii evident,cei rai,daaaaaar si dintre extraterstri sunt răi,uni dintre ei,așa cred eu.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cunosc aceste persoane, dar asta nu inseamna că, nu mi-ar face placere sa le cunosc.
      Cartea va costa in jur de 5 euro!
      Cine va ajuta la editarea CARTII,va primi CARTEA GRATIS! La Banca exista situatia CONTULUI pentru CARTE.DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Toni Victor Moldovan este un doctor în Terapie intensiva si a scris cartea Programul Terra,eu am citit.o,e fff interesantă,decodarea Bibliei științific dacă pot spune așa,cine a citiți sau o va citi se va lamurii.Despre Valentina nu am auzit de bine.

      Ștergere
  5. Dumnezeu ne da cutremure???Cum puteti afirma asa ceva?Dumnezeu este iubire,oricat de rai am fi, El nu ne pedepseste,suntem creatia lui......tot ce ni se-ntampla rau,este din cauza noastra,noi singuri creem raul....astea sunt legile Universului de care din pacate nu suntem constienti.Nimic din ce e rau nu vine de la Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA ! DUMNEZEU dă CUTREMURE, INUNDATII, FURTUNI,TSUNAMI, RAZBOAIE,BOLI TRUPESTI SI SUFLETESTI,AVIOANE CARE CAD si mor oameni,etc ,etc. Toate au loc cu VOIA SA. Daca nu ne-ar mai si pedepsi, ne-am indepărta de tot de la FAȚA SA, si Sufletul nostru s-ar pierde,ar ajunge in gheareale diavolului.
      Ori tu nu stii că ,niciun fir de păr din cap,nicio frunză din copac nu cade,fara stirea LUI DUMNEZEU?

      Ștergere
    2. De acord cu anonim 00.33

      Nu Dumnezeu da aceste lucruri rele, le creem singuri prin gandurile si faptele noastre si singuri ne pedepsim incalcand legea lui Dumnezeu, a Universului acesta in care traim. Dumnezeu este iubire! Maria, Dumnezeu nu este razbunator, ar trebui sa stii asta! Dumnezeu ingaduie dar poate si opri un anumit lucru sa se intample daca noi ne rugam din suflet, prin asta putem sterge raul facut candva.

      Ștergere
  6. Eu stiu ca toate se intampla cu Voia Lui.Daca nu le-ar permite nu s-ar intampla!Dar nu de la El vin....dupa cum am mai spus raul il provocam NOI.

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate relele ce se intampla in lumea asta sunt create de noi,de rautatea noastra,nu de Dumnezeu.Eu cred ca El le permite,sperand ca intr-o zi vom deschide ochii si ne vom intoarce la El.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest cutremur, se va produce la noi, peste putin timp!

    RăspundețiȘtergere
  9. suntem multi, care vedem multe, dar nu putem spune.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dar de ce nu puteti spune,ce se poate intampla,oricum sunteti sub anonimat!?Silvia

    RăspundețiȘtergere
  11. de ce nu puteti spune anonim 16:43 sub anonimat?Alina

    RăspundețiȘtergere
  12. DOAMNA VALENTINA de la IASI e ok! Cititi cartea despre ea intitulata "Fenomenul Valentina" scrisa de Florin Gheorghita si publicata de Editura Polirom. Sunt informatii in premiera despre corpurile energetice, centri energetici, tratamente si multe altele. A colaborat mult timp cu medicii de la spitalul Sf. Spiridon din Iasi. O solicitau sa puna diagnostice acolo unde nu dadeau de capat bolilor. Era numita tomograful viu. Este un suflet bun. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca am spune, tot ce vedem lume s-ar îngrozi, tot ce pot spune, sa ne rugam din tot sufletul la bunul dumnezeu sa se îndure si sa aiba mila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine tine pentru el ceea ce stie , mai bine nu ar mai posta nimic , valoare nula , altruism zero , empatie inexistenta . ,,daca am spune '' - adica cati sunteti ???? Sau vorbiti in nume colectiv ? Ceea ce e grav .

      Ștergere
  14. Anonim18 aprilie 2016, 21:54, te rog, ingrozeste-ma cu ce stii, sunt convins ca sunt doar gogorite

    RăspundețiȘtergere
  15. Subscriu anonim 22:37.Alina

    RăspundețiȘtergere
  16. Urmeaza purificari pentru Romania si pentru intreaga lume. Dar Romania e prima pe lista pentru ca aici trebuie sa aiba loc toate si se aseze lucrurile mai intai. Tara asta trebuie sa revina la spiritualitate pentru ca asta e principala ei menire despre care s-a tot profetit de-a lungul timpului: sa fie exemplu de spiritualitate pentru intreaga lume! Vor avea loc purificari prin toate elementele naturii: pamant-prin cutremur si alunecari de teren, apa-prin tsunami in MN si inundatii, metal-prin arme, aer-prin molime, foc-foc fizic, foc solar (radiatii solare), focul credintei-cea mai grea incercare pentru cei care vor reusi sa ajunga pana in aceasta etapa. Toate se vor succeda in lant, la intervale scurte de timp. Cand in Romania se vor fi terminat toate acestea, in alte locuri abia vor incepe. Dumnezeu sa-i ocroteasca pe toti copiii sai! Dumnezeu sa ocroteasca Romania!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ajuta-ne Doamne sa le induram pe toate pe care le meritam,pe care ni le dai pentru curatirea constiintei noastre,pentru a ne trezi la viata intru viata adevarata ,pentru slujirea binelui neconditionat,pentru respect fata de toata CREATIA LUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere