marți, 5 aprilie 2016

UN SFÂNT CRĂCIUN MILITAR !

                                                         
                            3 Aprilie 2016,ora 5,15 zori de zi !

                                     Dragii mei,  

În aceasta după amiaza ,în timp ce scriam aici pe blog, aud un glas care spune ceva tare trist si tare îngrijorător
Glasul spunea asa, dragii mei:
                        
                           ”Până - n Crăciunul militar!
                Toate le vom trai,până în Craciunul militar!” 
..
Dragii mei, oare sa avem noi asa Evenimente deosebite,care ne vor da emotii si griji,precum  si un Craciun militar?
.
La nivel de Țară dragilor, ceea ce se petrece acum în România, ne duce cu gandul la posbile Evenimente, nu tocmai fericite. 
La un Craciun în care ,sa nu zornăie clopoțeii,ci să zornăie armele.
Dragii mei, aceasta veste ”cu un Craciun militar”, va aduce după ea si alte premergatoare Evenimente, fie la noi în Țara,fie în alta ȚARA.
Noi sa ne rugam la Bunul Dumezeu si la Măicuța Domnului,ca sa ocroteasca România Sa, România Viitorului Nou Ierusalim.
Sa avem NADEJDE si Dragoste sufleteasca, si sa fim convinsi că vom primi ajutor Divin.
Trebuie doar,ca sa ne deschidem inima si sufletul, bratele si cugetul, si vom primi ceea ce vom cere,după Credința si Dragostea noastra față de Dumnezeu si Maica Domnului,precum si față de Aproapele.
                                          Cu dragoste,Maria. 

109 comentarii:

  1. V-am spus cindva,nu demult cu o previziune de a mea,ca e ultimul crăciun în pace...care a trecut,sa nădăjduim ca nu e asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S.Cand suntem atasati de adevarurile personale devenim irascibili, cand suntem in adevar Divin devenim LIBERI (fara judecati, galceava ..). Pace, dna.Maria, si sa-i oferim, personal, Mantuitorului Iisus Hristos prilej de bucurie prin cuvant, gand, fapte, chiar de ar fi suparat pt. intreaga lume. Unele din mes.dv.ne dezvolta discernamantul; anumite evenim.le putem crea si noi prin credinta in ele, prin "sugestie" si impartasindu-le si altora iau amploare. Si inca o data - luati leg si cu alti intelepti ai Romaniei "unde-s doi, puterea creste"!N.

    RăspundețiȘtergere
  3. Preicolul unui razboi mondial este cat se poate de real. Acest razboi a fost prezi de mai multi sfanti: Arsenie Boca, Iustin Parvu, Paisie Arghioritu si alti. Este consecinta faptului ca lumea se condusa de atei dupa reguli care il exclud pe Dumnezeu.
    Trebuie sa stiti ca acesta va fi mai greu si mai nimicitor de cat precedentul, dar nu va fi sfarsitul lumii, ci va fi trezirea ei si apropierea ei de Dumnezeu. Iar parintele grec Paisie Arghioritu a prezis ca se va termina in 2020.
    Dupa razboi va fi o alta lume, asa cum si dupa cel de al doilea a fost. Prin acesta se vor indrepta toate nedreptatile facute de marile imperii: austro-ungar, rus, turc, in Europa, in mileniul II. Poporul roman va fi al doilea popor ales, cel care-l va alege pe Dumnezeu, si care va fi "lumina lumii si sarea pamantului".
    Am spus toate scestea ca sa va incurajez si sa va indem sa ramanem uniti. Orice schimbare neplanificata de guvern sau de presedinte (este comandantul suprem) duce automat la ambiguitatea actului de comanda, cea ce vor si dusmanii tarii (rusii si ungurii).
    Nu va jucati cu focul daca nu vreti sa ajungem sclavi la noi in tara sau in Siberia. Orice miting gen Colectiv face jocul lor. Daca nu credeti cititi despre "coloana a 5-a" a lui Hitler.
    Nu le iau apararea guvernantilor de care mie scarba, dar in fata primejdiei trebuie sa fim uniti daca vrem sa fim puternici. Cu ei ne vom rafuii dupa, cine or mai ramane.
    Trebuie sa mai stiti ca tavalugul razboiului nu va fi la fel de distructiv peste tot, Dumnezeu hotaraste unde va fi mai rau, asa ca este bine sa ne pocaim sincer si sa ne rugam mai mult.
    Celor care nu constientizeaza acest lucru le spun ca si Stalin in toamna lui 1941 a dat ordin ca sa se faca rugaciuni in biserici si manastiri, atunci cand nemtii erau la portile Moscovei.
    Nu va fie frica, suntem nemuritori. Moarte-i doar o trecere dintr-o viata in alta viata. De judecata de dupa moarte sa ne temem.
    Dumnezeu sa ne ierte, sa ne lumineze, sa ne intareasca si mai ales sa ne mantuiasca, dupa voia Sa. Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sotul meu a avut un vis. Era la tara, la bunici, unde stam noi in vrancea si se chinuia pe un deal, sa planteze o rosie! O tot ingrijea si o proteja. A bagat-o printre niste buruieni ca sa nu se vada dar rosia crestea si incepea sa se vada. Frica lui era ca vor veni orasenii in noapte si ii vor fura rosia ca doar atat aveam, o rosie! Era foamete mare peste tot si orasenii venisera peste noi in sate. Ceva de genul a fost visul. Am ras cand mi-a povestit dar culmea ca lucrurile astea au fost proorocite. Ne asteapta vremuri grele inca de anul asta! Doamne ajuta.

      Ștergere
    2. Al 3-lea razboi mondial pot sa il prezic si eu.de ce?pur si simplu pt ca oamenii au inventat cifra 3.si uite asa va prezic si al 4-lea si al 5-lea s.a.m.d. razboaie mondiale .

      Ștergere
    3. MADUS NU E NIMIC DE PREZIS.SUNTEM ÎN AL 3 LEA RĂZBOI MUNDIAL ȘI ĂSTA E UN RĂZBOI SPIRITUAL.

      Ștergere
  4. Daca "toate le vom trai pana-n Craciunul militar"'banuiesc ca putem intelege ca vom avea si proteste si cutremur pana la craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună dimineața .Doamna Maria am nevoie de CNP ul dvs pt un trasferiment de bani.Facebok eu nu am căci altfel vas fi contactat acolo .Va pup.Veronica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Veronica ! Te pup si te imbratisez cu mult drag!
      Nu ai nevoie de CNP-ul meu, scumpa mea. Ci numai de CONTUL meu, deschis anume ptr CARTE.
      Iata:
      Contul pentru strainătate:


      Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU

      Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

      Contul pentru România:

      Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
      Am mai primit banuți si dinafara, chiar daca tu îi pui intr=o anume moneda, in contul meu, sunt transformati în lei. Scrie-mi te rog si pe maill: mariatecuci61@yahoo.com Multumesc din toata inima si multumes c tuturor pentru ajutorul dat, sau pentru cel pe care mi-l vor da,pentru a scoate primul volum, in toamna.DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa binecuvinteze DARUL tau si al cititorilor cu inima buna. Cu dragoste si pretuire,Maria.

      Ștergere
  6. acum doua saptamini am avut un vis foarte lung si real in care o armata de ocupatie lupta sa controleze populatia civila care se retragea pe un cimp cu porumb mare .era vara spre toamna cultura de porumb era mare iar visul era prea real ca sa nu fie premonitie .sa fie rusii in ucraina.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun,in legatura cu,cutremurul a mai aparut ceva?Ai spus niste date candva,un interval de timp,care era acela?Multumesc

      Ștergere
  7. Dna Maria,am vazut postarea unui pastor,Ricardo Salazar in care incurajeaza omenirea sa-si faca provizii pt cel putin un an.Sunteti de acord?vin vremuri atat de grele incat vom avea nevoie de aceste provizii(apa,mancare,medicamente)?As vrea sa-mi raspundeti,v-am mai intrebat dar nu mi-ati raspuns.La fel el vorbeste de acest asteroid,la fel ca in msg dvs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De urmarit pe youtube ,,inger rus,,! Otroc veaceslav. Un sfant copil de care eu m-am indragostit. De cand s-a nascut si pana a murit, la 11 ani, a proorocit continuu inclusiv caderea gemenilor si tot ce se va intampla cu noi in vremurile lui antihrist. Sunt doua filme a cate 4 serii fiecare.

      Ștergere
  8. Pai poate se instaleaza ,, Legea martiala ''. nu e exclus ca o autoritate militară, sa preia controlul în locul administrației civile obișnuite. La haosul si hinghereala care este , la coruptia si la km de dosare penale , cine a mai ramas ,,curat'' ca sa conduca si sa merite increderea cuiva ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si credeti cumva ca cei din armata sint "curati"?
      Eu nu cred.Sint si ei oameni si mai ales, romani.

      Ștergere
  9. Doamna Maria, as dori sa aflu si eu raspuns la intrebarea pusa de anonim 9:12! Cu stima,Daria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca militar in rezerva va indemn sa faceti provizii atat cat sa le puteti cara cu masina sau cu spatele, atunci cand va trebuii sa va refugiati. Va mai indemn sa descarcati de pe net manualul de supravietuire si sa-l cititi.
      Vremurile vor fi f.f.f. grele, dar cu ajutor de la Dumnezeu le vom trece, pentru ca numai el ne mai poate ajuta. Sa nu uitati nici in vis ca "...Domnul este intarirea mea si scaparea mea si izbavitorul meu. Dumnezeul meu, ajutorul meu si voi nadajdui spre Dansul." Psalmul 17 al lui David.
      Ca durata nu stiu, stiu doar ca sfantul grecilor Paisie Arghioritul a prezis ca al treilea razboi mondial va fi intre anii 2015-2020.
      Dar efectele distructive ale lui vor fi mai mari pe directiile operative decat in restul tarii. Iar aceste directii depind in mare masura de intentiile si actiunile inamicului. Vam spus aceasta ca sa nu ma intrebati de ele, ca nu le stiu.
      Sa ne ierte Dumnezeu si Maicuta Sa, sa ne ajute si sa ne intareasca. Amin!
      "Nadejdea mea este Tatal, scaparea mea este Fiul, acoperamantul meu este Duhul Sfant, Treime Sfanta slava Tie."(Sf. Ioanichie). Amin!

      Ștergere
    2. Anonim 9:12 daca observi se raspunde cu promptitudine doar daca este vorba de primit bani si mai ales daca poate sustine cu argumente palpabile un anumit subiect dar mai ales daca-i convine intrebarea oricat de decenta ar fi ea.

      Ștergere
  10. Acum, pe bune , si cate provizii sa iti faci , cantitativ cum calculezi ??? Si ai bani sa iti bagi in tone de ulei, faina , zahar, cafea , orez, etc??? Si unde le depozitezi, unde congelezi ? Si daca mai ai si copii in casa , cum faci ? Asta era valabil odata , in alte vremuri , acum nu poti cuantifica si restul de legume ....ceapa, cartofii nu tin un an si tot asa . Iar subiectul ,,apa '' , iti trebuie un sopron unde sa tii bacsurile !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omul se mai poate hrani si cu seminte si fructe: floarea soarelui, dovleac, nuca, alune de padure, jir (samanta fagului), castane si foarte multe altele. Adevarat nu sunt la fel de gustoase ca mancarea de la fast-food, dar sunt mai sanatoase. Si mai are alte avantaje: necesita o cantitate zilnica pentru hrana mai mica, nu se strica usor si nu necesita procesare termica.
      E bine sa mai luati si sare si sure de producerea a focului.
      Aceasta este o hrana rece de supravietuire, cand nu poti manca alceva.
      Ca exemplu, soldatii romani cand marsaluiau si nu puteau primii hrana calda primeau un sac cu 3 kg de grau cu care se hraneau.

      Ștergere
  11. Citi despre cip-uri , cum vor fi ele introduse in telefoane , cum vor inlocui ele celebrul pasaport . Vrei sa calatoresti, trebuie sa ai cip in smartphone . Nu ai, stai acasa!


    http://www.puterea.ro/special/telefon-in-loc-de-pasaport-la-iesirea-din-tara-134215.html#comment

    RăspundețiȘtergere
  12. DE CRĂCIUN , VOM MÂNCA FOC !

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/10/de-craciun-vom-manca-foc.html

    Ioan Istrate:
    "... in preajma Craciunului evenimente neplacute ..."

    http://istrategeorgeta.blogspot.ro/2015/10/27-oct-2015-noi-mesaje-deosebit-de.html

    RăspundețiȘtergere
  13. REFACEREA TOTALĂ , A ARMELOR !!!

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/11/refacerea-totala-armelor.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Acum vad ca Ioan Istrate a primit in aceeasi zi ca dvs. mesajul legat de Craciun ( 20.10.2015 )

    RăspundețiȘtergere
  15. Credeti ca puteti face un efort sa iesiti din starile acestea negative de frica si sa aduceti binecuvantari Mantuitorului si Elitei Spirituale, care muncesc fara oprire sa curete toata aceasta energie negativa pe care o tot generam si care arata ca o patura neagra si urata in jurul planetei?
    Nu puteti intelege ca singuri ne punem piedici in a ne inalta pana la cei care ne ajuta neconditionat sa ne ridicam din mocirla temerilor,jicnirilor,invidiilor, care ne aduc tot felul de boli,neputinte si nefericire!
    Stiati ca Dumnezeu este necajit, dar nu dun cauza a ceea ce facem, ci a ceea ce nu facem, si anume sa e bucuram de viata pe care ne-a dat-o?
    Bucurati-va fratilor de fiecare zi!
    Traiti-va viata, nu o lasati sa va traiasca ea!
    Imbratisati omenirea caci este familia voastra!
    Imbratisati Universul caci este CASA voastra!
    Imbratisati Pamantul si multumiti-i pentru gazduirea sa!
    Imbratisati natura caci este proiectia sufletelor voastre!
    Nu ignorati un copac inflorit caci Dumnezeu se reflecta in frumusetea sa!
    Constientizati acestea si Spiritul vostru se inalta!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ne-ar binecuvanta numai cu d'alde tine ne-ar fi mai bine ?Întrebarea e valabilă pt toti de aici...

      Ștergere
    2. Cu sigurata ar fi mai bine pe acest pamant,daca ar exista mai multe fiinte precum D.
      Te rog anonim,chiar daca cineva nu iti place,fii totusi respectos! Pacatosule :)-glumesc
      te imbratisez cu drag!
      v

      Ștergere
  16. Si cum ramane cu martie al patimilor noastre?Asteptam urmatorul martie cand se va concretiza si acest mesaj? Este posibil razboi cu Rusia in martie daca pana de Craciun sunt inrolari militare, inseamna ca si acest lucru trebuie luat in considerare.Asteptam si vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim 5,27 sunt intrutotul de acord cu postarea dvs.absolut relevanta,va multumesc,Silvia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silvia,am ametit cautandu-l pe 5,27 :)Poti sa-i lasi mesaj diect la comentariul sau.
      te pup!
      viorica

      Ștergere
  18. Dna Maria,de ce nu-mi raspundeti la intrebare?Sunt anonim 9:12,macar 2 vorbe acolo.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ti-am raspuns pentru ca nu am timp sa caut al tau MESAJ.
      Poti sa-l mai postezi înca o data, si -ti voi raspunde cu drag,in limita timpului disponibil.

      Ștergere
    2. Da,dna Maria,intrebam daca incurajati(sunteti de acord)ca oamenii sa-si faca provizii.Daca cititi veti vedea ca sunt mai multi oameni care va intreaba acest lucru,dar nu raspundeti.Scurt pe doi.Da sau ba.

      Ștergere
    3. Eu una nu va voi mai adresa nici o intrebare...

      Ștergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. EU PERSONAL NU CRED ÎN ÎMPLINIREA VIZIUNILOR NEGATIVE. ATUNCI AȘ FI ÎN DEZACORD CU DUMNEZEU.PENTRU CĂ EL NU IUBEȘTE DEZASTRELE.TOTUȘI CRED ÎN POVEŢELE DUMNEAVOASTRĂ.EU CRED DOAR PREVIZIUNILE POZITIVE.ATUNCI CONSIDER CĂ VIZIUNILE NEGATIVE NU SE VOR ÎMPLINI DECÂT PENTRU PĂCĂTOȘI.PENTRU CĂ PĂCĂTOȘI TOTUȘI EXISTĂ.GREȘESC,DOAMNA MARIA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-a prin, vezi dacă joci la două CAPETE?

      Ștergere
    2. Gabitaaa,parca te numeai "pacatos"! :)
      viori

      Ștergere
  21. GABRIEL, ce poti sa-mi spui de aceste doua MESAJE identice,dar cu al nume fiecare?
    Iata:Marian Popescu5 aprilie 2016, 16:00

    EU PERSONAL NU CRED ÎN ÎMPLINIREA VIZIUNILOR NEGATIVE. ATUNCI AȘ FI ÎN DEZACORD CU DUMNEZEU.PENTRU CĂ EL NU IUBEȘTE DEZASTRELE.TOTUȘI CRED ÎN POVEŢELE DUMNEAVOASTRĂ.EU CRED DOAR PREVIZIUNILE POZITIVE.ATUNCI CONSIDER CĂ VIZIUNILE NEGATIVE NU S

    Iata si cel semnat de tine:
    GABRIEL5 aprilie 2016, 16:03

    EU PERSONAL NU CRED ÎN ÎMPLINIREA VIZIUNILOR NEGATIVE. ATUNCI AȘ FI ÎN DEZACORD CU DUMNEZEU.PENTRU CĂ EL NU IUBEȘTE DEZASTRELE.TOTUȘI CRED ÎN POVEŢELE DUMNEAVOASTRĂ.EU CRED DOAR PREVIZIUNILE POZITIVE.ATUNCI CONSIDER CĂ VIZIUNILE NEGATIVE NU SE VOR ÎMPLINI DECÂT PENTRU PĂCĂTOȘI.PENTRU CĂ PĂCĂTOȘI TOTUȘI EXISTĂ.GREȘESC,DOAMNA MARIA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marian Popescu este tot Gabriel,poate ca a dorit sa mai completeze ceva la mesaj si s-a semnat cu alt nume.

      Ștergere
    2. Aii,Marian Popescu Gabitoi Pacatosul! :))

      Si eu ma semnez V ,Viori, Viorica(cea draguta:) pacatoasa!
      Maria noastra,multa rabdare ai cu noi!

      Ștergere
  22. Video – IMIGRANŢI În Staţiile De METROU Din Bucureşti http://www.soim.ro/video-imigranti-in-statiile-de-metrou-din-bucuresti/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au treaba la Parlament , sa viziteze si ei ceva ....

      Ștergere
    2. Ei, se informeaza si ei!;) Doar nu au venit degeaba pe la noi... trebuie sa cunoasca si ei... plaiurile mioritice.

      Ștergere
  23. DA EU SUNT.PE TABLETĂ AM SETARE AUTOMATĂ CU CONTUL POPESCU MARIAN ȘI AM UITAT SĂ MODIFIC EXPEDITORUL.IMI CER SCUZE.

    RăspundețiȘtergere
  24. da am avut trei vise despre cutremur pe care l-am localizat intre 5 si 19 iunie 2016 ,conform ultimului vis era dimineata devreme inainte de a ma trezii din somn si se crapau peretii.craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. A FOST DIN GREȘEALĂ.L-AM ȘTERS.

    RăspundețiȘtergere
  26. Probabil parada militara de 1 dec va avea loc de craciun.asta ca sa ii dea o tenta religioasa.iar de ai pana la razboi mai e doar un pas.

    RăspundețiȘtergere
  27. Doamna Maria va adresez si eu o intrebare.De ce credeti ca barbatii sunt cei mai reci intr-o relatie cu o femeie?Ati observat probabil si dvs asta si cred ca va ramane un mister.Daca Nu puteti raspunde la intrebare inteleg dar sunt femei care au nevoie de consiliere spirituala si cred ca sunteti cel mai bun psiholog pentru noi si cea mai potrivita.Eu intreb in numele tuturor femeilor care citesc acest blog.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-at gasit pe cel care trebuie . E ,,rece'' pentru ca e gol , nu a citit nimic, e superficial sau e prea plin de el , e materialist . Uita-te si la parintii lui , la familia din care provine , de acolo vine educatia . Daca tu ai aspiratii, trebuie sa aiba si el , daca tu gandesti la viitorul tau , la o familie, la respect, asa ar trebui si el , daca nu e atent cand e ziua ta , cand iesiti in oras , nu e pentru tine . Lumea e plina de marlani si pierde vara si mai bine vai de unu decat vai de doi . Fa ce-ti place: plimba-te , citeste o carte buna , cumpara-ti ceva frumos , si daca drumul tau se intersecteaza cu drumul unei persoane ca tine , atunci vei stii ca sunteti pe aceeasi vibratie . Dar, nu te grabi si nu idealiza vreodata iubirea in persoana oricui.

      Ștergere
  28. Oameni buni, cei care depindeti de insulina sau altele,nu e rau sa va cumparati pt un timp,sa aveti! La fel si cu mancarea neperisabila,faina,malai...daca incepe razboiul oamenii vor parasi orasele si se vor refugia spre munti!Va fi un haos,dar sa traim cu nadejde in Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu fugitu in munti ...ma amuza tare . Recunoaste cineva ca depinde de zeci de tabieturi ? Ca nu poate pleca cu casa in spate ,,in munti '' . In care munti ? cine a trait in pestera cand noi nu lasam celularul din mana , tastatura si telecomanda la tv. ?! Asta era pe vremea lui Hristos , acum 2000 de ani , nu vedeti la sirieni ca i-a gasit si in munti si in gaura de sarpe pe bastinasi ? Ca au scapat doar cei care au fugit afara din tara ???? Despre ce vorbim ?

      Ștergere
  29. Doamna Maria , v-am zis acum aproximativ 2 luni ca Gabriel este , printre altele si Marian popescu; Ce e mai ciudat este ca scrie o tr-un stil fiind Gabriel, cu greseli cu tot, in cu totul alt fel ca Marian o fara greseli crase de gramatica.
    P r o b a b i l este v o r b a de un p r o g r a m de calculator, dar stati linistita, cât sant eu pe aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L M AM IMPRESIA CĂ EȘTI UN MASON BINE INTENŢIONAT.

      Ștergere
    2. Nu sant mason desi mi s-a propus, dar tu esti sau nu un program pe calculator sau folosesti doar unul ?

      Ștergere
    3. L M NU ȘTIU CE SUNT.EU ZIC CĂ SUNT OM.

      Ștergere
  30. Pr.Arsenie Boca spunea:"cu o bucatica de anafura si o gura de aghiasma traiti o zi intreaga"dar bineinteles cu gadul si rugaciune catre Dumnezeu nu cu gandul la mancare,ca daca te gandesti numai la stomac mereu iti va fi foame;mergeti la Sf.slujbe la Biserica si adunativa anafura si uscati-o.Daca va ganditi numai la provizii nu rezolvati nimic,poate o luati razna eventual.Bineanteles ca atat cat se poate cara sa ai pt.un timp nu este ceva anormal,dar exagerati cu intrebarile de parca Dna Maria ar sti cat poate cara fiecare.Recomandare:salvati-va sufletul nu ramazanul,numai la ramazan va ganditi!?

    RăspundețiȘtergere
  31. SOC! Toti romanii din strainatate li se vor baga sub piele cip! http://www.exclusiv24.net/soc-toti-romanii-din-strainatate-li-se-vor-baga-sub-piele-cip.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si jurnalistii astia chiar iau bani dupa astfel de articole?! Si de ce tocmai romanii?
      Eu nu cred asa ceva.
      v

      Ștergere
  32. Nu va trebuie provizii.doar unelte:cutit.arc.topor.sapa.harlet.cremene si altele printre care si cunostinte agrare si de vanatoare.de restul se ocupa creatorul meu terra.va da tot ce va trebuie numai voi sa stiti cum sa obtineti de la el ce va trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  33. Si cateva obiecte pt a face troc cu altii.ex:brichete. briceage.et.c.

    RăspundețiȘtergere
  34. anonim 21:12, cand ai 2 copii de un an,respectiv 7 treburile se cam schimba,ne gandim la ramazanul lor,nu la noi ca parinti,care ne saturam vazandu-i pe ei satuli,asa ca gandeste de 2 ori inainte sa scri bazaconii.Alina

    RăspundețiȘtergere
  35. Cred ca nu cunosti sensul cuvantului bazaconii,ce te tot vaiti de copii,crezi ca esti singura cu copii mici,acum 25 de ani in urma copii se cresteau muuuuuuult mai greu,si ii lasam de la 2luni singuri in casa ca trebuia sa mergem la lucru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred dar cum nu traim cu 25 de ani in urma sa vorbim la prezent.Normal ca nu sunt singura cu copii mici,ca mine sigur gandesc multi(teama de a nu avea ce pune pe masa unor prichindei).Da,o gandire mai pozitiva n-ar strica.Alina

      Ștergere
    2. In completare,nu era vorba despre cum in urma cu 25 de ani parintii mergeau la lucru si lasau copii de 2 luni singuri in casa ci de niste conditii EXTREME.Acum 25 de ani nu erau conditii atat de extreme ca cele la care facem referire noi.Ce Dumnezeu e greu de inteles?Ia un copil de un an,du-l in munti iar cand ii va fi foame explica-i ca nu ai ce sa ii dai.Conditii ca astea care le relatez eu cu siguranta nu ai trait.In fine....nu o mai lungesc,cine a inteles ce vreau sa spun ok,cine nu la fel.Veti spune"Cum au trait stramosii nostri?"Oamenii de acum nu sunt ca ei,noi am cunoscut confortul iar asta ingreuneaza lucrurile.Alina

      Ștergere
    3. Alina, nu-i usor in aceste vremuri, mai ales cand ai obligatii! Dar daca ti s-ar cere sa iti pui microcipul, ai face aceasta?

      Ștergere
    4. Nu o fac.Va fi mai rau de cei care o vor face,chiar daca la inceput aparent le va fi bine.Si daca stiu toate astea,cum as putea renunta la Dumnezeu???Sti ce e cel mai rau?Ca de mine nu-mi va fi mila cat imi este de cele 2 fetite ale mele dar trebuie sa gandesc ca pe ele,cele 2 minuni din viata mea EL mi Le-a dat si cred ca atunci cand Va Vrea sa mi le ia trebuie sa le daruiesc cu demnitate.Stiu,in teorie sunt buna,nu-mi face bine sa ma gandesc la astfel de lucruri.

      Ștergere
    5. Da,asa este Alina!Dumnezeu sa fie cu noi!

      Ștergere
  36. Niciunul dintre noi, cred, nu am trait in conditii extreme pana acum,dar sa nu ne subestimam potentialul ,daca se pune problema supravietuirii...vor avea importnta rezistenta la stres,un om in panica nu e bun de nimic, unelte si oameni in grupuri mai mari!De ce in munti? Pai unde? Acolo ai apa,te poti ascunde! Poti manca putin,asa cum scriu calugarii si poti trai! Da, e greu pt cei cu copii mici, cei mai putin sanatosi,dar totul e cu ingaduinta Lui Dumnezeu si mila Lui nu ne va parasi!

    RăspundețiȘtergere
  37. Și să vă văd atunci la ce doctor o să apelați în afară de mâinile voastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emanuel, nu ai obosi, tot insiști așa degeaba😃. Poate, poate o să-ți cadă unul în plasă 😅 (gândești tu). Nu o să te las să-i duci și pe alții în păcat. Am mai întâlnit unul la fel. Tot așa se dădea el vindecător și acum a luat-o rasna. A încercat să mă corupă și pe mine, dar uite, nu prea ia mers. Rugaciunile la Bunul nostru Tată, ma ferit.

      Ștergere
    2. Daca ai stii cati au picat deja in "plasa Reiki" si sunt bine mersi toti. :P

      Daca unul a luat-o razna crezand ca practica Reiki e problema lui iar a ta daca generalizezi.

      A, si de vindecat se vindeca omul cu ajutorul Reiki, nu Reiki vindeca omul. Reiki e ca un antibiotic sau o aspirina, nimic mai mult. Si nu te poate forta nimeni sa primesti Reiki daca nu doresti asta, caci nu terapeutul "impinge" Reiki-ul in corpul tau ci tu il "extragi" prin mainile lui. Terapeutul e ca o antena TV. Daca nu tu vrei/n-ai chef sa "extragi" Reiki nu se intampla nimic. D-aia unii se vindeca si altii nu.

      Ștergere
    3. Cristina, Emanuel nu gandeste, nu cauta si nici nu va cauta vreodata asa ceva, esti intr-o eroare. Acela pe care tu l-ai cunoscut era "luat razna din'nainte", cu certitudine.

      Ștergere
    4. Domnul Emanuel eu inteleg si am incredere in tehnicile dvs .nu este asa cum cred anumite persoane si ca duceti lumea in inselare.Problema la ei este ca au picat ei insisi in "plasa" religiei a habotniciei si nu pot intelege cu adevarat ce inseamna spiritualitate.Religia te ingenunchiaza si te tine in frica si spiritualitatea te face liber si a cunoaste adevarul si care Iisus a afirmat acest lucru dar nu l-au inteles nici acum dupa 2000 de ani.Reiki nu este secta si nici religie asta se stie,si imi pare rau ca sunteti atacat pe nedrept.
      Mo

      Ștergere
    5. Oameni buni ,trebuie sa stiti cand sa va opriti!Daca intr-adevar sunteti crestini,apai iubiti si nu mai judecati...Una-i dojana si alta este critica aspra si ofensa!
      v

      Ștergere
    6. @Mo: Adevarul trece mereu prin aceleasi trei faze:

      1. Este ridiculizat si batjocorit
      2. Este contrat violent
      3. Este acceptat ca ceva firesc si normal

      Si Iisus cu invatatura sa a trecut prin ACELEASI 3 faze: a fost batjocorit si ridiculizat, a fost contrat violent (cu totii stiti sfarsitul povestii, nu?) iar acum este acceptat ca normal si firesc.

      Reiki nu are decat 100 de ani vechime. Rabdare si covrigei (sau seminte si/sau tutun pentru impatimiti :P)

      Ganditi liber! Inca nu este interzis!

      NOTA: Sa nu se inteleaga ca ma compar cu Mantuitorul si Invatatorul nostru Iisus Hristos. Eu ii ajung doar pana la unghia mica de la picior dar sper sa mai cresc. :) Eu vorbeam despre Reiki, nu despre mine.

      A, da si inca ceva: Eu cred si il Marturisesc pe Iisus Hristos ca Invatatorul si Mantuitorul meu! (si al nostru, al tuturor sper) Cred si Marturisesc ca El a venit pe pamant in trup de carne, nascut din fecioara Maria, ca este Fiul lui Dumnezeu si a murit pe cruce pentru iertarea pacatelor noastre, ale tuturor!

      Rog toti satanistii si/sau demonizatii/posedatii sa rosteasca sau sa scrie si ei aceste cuvinte! Garantez deposedare demonica imediata, caci puterea potrivnicului nu este decat ILUZIE in fata lui Hristos! AMIN!

      @Fr. Ioan: sper ca am vorbit ca un crestin (chiar daca nu ca un adevarat crestin dupa conceptia ta)

      ROG ORICE PREOT SAU CALUGAR SAU EPISCOP CARE CITESTE ACEST BLOG SA MA CONTACTEZE PENTRU O EXORCIZARE (PE CARE O VOI FILMA) CA SA DEMONSTREZ CA NU SUNT POSEDAT/SATANIST ETC ETC

      ROG ORICE PREOT SAU CALUGAR SAU EPISCOP CARE IL ARE PE HRISTOS IN SUFLET SA CERCETEZE REIKI SI SA ACCEPTE UN TRATAMENT REIKI DE LA MINE SI SA DEPUNA MARTURIE PE ACEST BLOG DACA A SIMTIT FORTE DEMONICE SAU PE SATANA!

      radea si ma batjocorea o cititoare de pe acest blog ca de ce il invoc pe Hristos cand incep un tratament Reiki. pai uite asa fac toti posedatii si demonizatii inainte sa se apuce de "prostii" si de "rataciri", nu-i asa? :)

      Ștergere
  38. Selectia naturala , domnu'Emanuel , altfel toti am fi maestrii reiki !!! Nu orice boala o vindeci , ti-o vindeci cu reiki ! Altfel medicina ar fi disparut demult si s-ar fi trait ca pe timpul indienilor . Penicilina, antibioticele isi au rolul lor , de asta se si traieste mai mult astazi si nu te vindeci doar empiric cu licori si cataplasme . Stresul si poluarea , confortul si informatizarea , alimentatia au dus in timp la declansarea unor boli noi . Azi se moare de gripa , e ciudat , dar statistic, cei care sunt si lucreaza in spitale, vad ca exista mii de cazuri cand, oameni internati cu simptome gripale , intra vii si ies morti . Microbii si bacteriile tropaie in jurul nostru , sistemul imunitar este la pamant , toti zic ca traim prost si mancam prost . Asa, si ? Ce poti face ? Nu poti trai sub un clopot de sticla si nici sa emigrezi deocamdata pe Marte .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 6 aprilie 2016, 09:58, pot sa tropaie cat vor microbii, daca ai cu adevarat echilibru energetic (astfel creste imunitatea si se rezolva treaba cu platile karmice- lucruri posibile mai rapid prin Reiki), nu se leaga de tine nici o boala, indiferent cat de smecheri ar fi acei microbi!

      Ștergere
    2. Clopotul de sticla ... este echivalentul nivelului spiritual la care ai ajuns. Acel nivel este protectia ta!

      Ștergere
    3. Dar tu, 12.54 la ce nivel esti de nu-ti ajunge nimeni cu prajina la nas ???

      Ștergere
    4. Anonim 6 aprilie 2016, 15:18, de ce interpretezi asa? Incercam sa subliniez ca omul este protejat prin sfintenia lui, nu are vreo legatura cu mine personal, era doar o observatie! Tu ai interpretat imediat ca si ceva... mandrie? Nu gandi asa te rog, pentru ca nici o clipa nu a fost, ceea ce ai gandit tu, in mintea mea!

      Ștergere
  39. Eu nu am nimic impotriva medicinii traditionale alopate doar ca atunci cand nu ai acces la ea folosesti tot ce poti/stii. Daca nu stii nimic... In plus de asta au fost cazuri la care medicina alopata a ridicat nepuncios din umeri dar s-au rezolvat prin Reiki. Reiki nu este terapie alternativa ci complementara. Medicii actioneaza doar asupra corpului fizic ignorand corpurile: emotional, mental si spiritual, corpuri care au stransa legatura cu corpul fizic. D-aia si rugaciunile au efect ca actioneaza asupra corpului spiritual. Reiki actioneaza pe toate cele patru corpuri. Vindecarea este holistica si poate aparea pe unul sau pe toate cele patru corpuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este! Reiki este terapie complementara. Va fi o pare din medicina viitorului!

      Ștergere
  40. Prichici frate,comenteaza te rog , ca un frate CRESTIN, si uita de ....reiki....pe acest blog , chiar nu vezi ca RATACIREA REIKI nu poate trece de cei consacrati trup si suflet ,lui HRISTOS?
    DUMNEZEU i-I iubeste si i-I asteapta pe toti pacatosii, sa se intoarca la EL.
    Haide frate ,ca se poate ,trebuie doar VOINTA!
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare om este liber sa comenteze cum vrea,avem liber arbitru ,afla frate Ioan ca religia te inlantuie sau te subjuga in vederea modului de a te exprima.Tu te consideri un om "liber"sau prins in niste reguli religioase pe care simti ca trebuie sa le indeplinesti ca asa ti-a fost impus?

      Ștergere
  41. TOCMAI, pentru ca eu il caut pe Hristos si doresc sa ajut lumea sa se vindece m-am apucat si de Reiki. Inca nu am reusit sa vindec doar prin cuvant asa cum o facea el, nu am (inca) aceasta forta pentru ca nu sunt (inca) plin de Duh Sfant (am si eu o urma de farama in mine dar incerc s-o folosesc in bine) dar trag sperante in viitor ca prin practica, rugaciune, meditatie si nevointa sa mai capat o farama doua de Duh Sfant ca sa-l folosesc pentru binele nostru al tuturor.

    Tine minte totusi Fr. Ioan ca pana si Iisus nu-i vindeca pe toti, ci doar pe aceia care credeau ca se pot vindeca, caci vindecarea (ca si boala) zace in om. Credinta ta te-a vindecat (le spunea lor). Este necesara o farama de credinta in om caci fiecaruia ii este dat dupa credinta lui: daca crezi ca poti vei face, daca crezi ca nu poti nu vei face.

    Eu cred ca Iisus nu a spus la misto: cel ce crede in Mine si mai mari decat acestea va face. Eu sper macar sa ma apropii cat de cat de ceea ce facea El si voi muri fericit. Pentru ca vezi tu, eu am credinta asta in mine ca vindecarile pe care le facea Iisus erau reale si pot fi facute si de noi muritorii de rand daca CREDEM!

    Iti promit Fr. Ioan ca nu ma voi dezice de Hristos dar atata timp cat eu am practicat Reiki din 2012 pana in prezent, m-am reapropiat de Hristos si de credinta PRIN REIKI, l-am inteles pe El, pe Hristos PRIN REIKI (orice satanist face asta, nu? :) atata timp cat oamenii initiati de mine au avut rezultate bune tratandu-se cu Reiki (luandu-si durerea cu mana) sau schimbandu-si viata in bine, devenind mai linistiti si mai senini (doar le-am furat sufletul nu? GLUMESC!) nu am niciun motiv sa ma opresc.

    Oare tu crezi ca eu sunt idiot? Oare tu crezi ca eu nu-mi pun semne de intrebare? Oare tu crezi ca eu nu sunt atent? Oare tu crezi ca eu ma arunc cu capul inainte ca vita? Oare tu crezi ca eu nu mai trec pe la biserica si nu ma mai rog? DE CE consideri ca ai tu dreptate (FARA SA AI NICIO DOVADA CARE SA-SI SUSTINA AFIRMATIILE) si eu ma insel? Ca ai citit asta pe net? :)

    DE CE TI-E FRICA TIE SAU ORICARUI CRESTIN CARE-L ARE PE HRISTOS IN SUFLET DE O INITIERE REIKI? CREDETI CA ARE CINEVA SAU CEVA FORTA SA VI-L SCOATA PE HRISTOS DIN INIMA? Inseamna ca-l disconsiderati pe Hristos daca il vedeti atat de slab si neajutorat! Pentru mine Hristos este TOTUL, dar Ortodoxia nu este decat o cale (o forma) care imbraca Adevarul Sau, al lui Hristos! Mai sunt si alte forme care contin Adevarul Sau!

    RăspundețiȘtergere
  42. Fr. Ioan crezi tu ca Hristos, intr-o viata de om a putut el colinda tot pamantul in lung si in lat si sa-i invete pe toti? Daca nu a putut face asta poti crede ca Hristos a putut influenta/conduce si alti oameni care-l cautau pe El si sa insufle invatatura Lui si acestora? De ce crezi tu oare ca Dumnezeu ar fi privat poporul japonez de Hristos? Cei care au fost langa El si au vazut vindecarile pe care le facea El au crezut si au ascultat invataturile Lui dar cei care nu au avut aceasta sansa ce motive ar fi avut sa creada? Asa ca Hristos l-a "condus" pe Usui catre invatatura Sa caci fiul Domnului ii pastoreste PE TOTI! Si uite asa, Adevarul Sau a mai imbracat inca o forma care se numeste REIKI! Asta este tot misterul Fr. Ioan. Cel care practica Reiki TOT IN HRISTOS CREDE SI TOT LA EL AJUNGE! Eu am ajuns la Hristos PRIN REIKI nu prin Ortodoxie pentru ca asta a fost calea mea catre El! Eu l-am inteles pe El si invatatura Lui am putut sa mi-o explic PRIN REIKI! In Ortodoxie sunt prea multe lucruri ascunse mirenilor si nu se explica omului de rand multe lucruri pe care preotii le numesc Taine. Ei uite ca PRIN REIKI eu am ajuns sa cunosc o parte din aceste Taine ale Ortodoxiei si am putut sa mi le explic si sa inteleg si astfel mi s-a intarit credinta in Hristos! DECI EU PRIN REIKI TOT LA HRISTOS AM AJUNS, INTELEGI? Pentru ca eu nu vreau sa cred fara sa inteleg, dar daca inteleg atunci pot sa cred. Dupa prima mea initiere in Reiki eu am simtit DORUL de Dumnezeu crescand in mine si m-am dus la biserica sa ma rog si sa aprind o lumanare dupa o perioada de absenta indelungata. Crezi ca urlau si tipau si se zvarcoleau DEMONII in mine sa ma duc la biserica sa ma rog si sa aprind lumanari? :)))

    PS: Eu dupa prima mea initiere in Reiki nu am mai putut sa mananc carne o perioada de trei saptamani.

    RăspundețiȘtergere
  43. Iisus Hristos ESTE Invatatorul din religia islamica! Paradoxal nu?

    Urmariti la ce concluzie a ajuns un musulman dupa ce a citit CU ATENTIE Coranul:

    https://www.facebook.com/sorinel.nitu/videos/848577981888549/?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  44. mai baiatule emanuel prichici esti departe si pierdut de ortodoxie si penticostalii de cite feluri o fii ei a coborit un duh peste ei si au vorbit i nlimbi dar nu se stie ce fel de duhuri au fost peste ei sigur nu au fost de la Dumnezeu Tatal cred ca ai gresit acest blog si toleranta doamnei Maria

    RăspundețiȘtergere
  45. Doamna Maria cred ca emanuel prichici nu are ce cauta pe acest blog minunat dumneata decizi numai bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa ne sprie ce scrie Emanuil Prichici!
      Fiecare suntem liberi sa alegem si sa discernem. La fel ca si noi EMANUIL PRICHICI ,IL caut pe DUMEZEU.
      Iata ce spune IISUS HRISTOS:Chemarea lui Matei
      (Mc 2,13-17; Lc 5,27-32)
      9 Plecând de acolo, IIsus a văzut un om numit Matei, stând la postul de vamă, şi i-a spus: "Urmează-mă!" Ridicându-se, el l-a urmat. 10 Şi pe când stătea la masă în casă, iată că mulţi vameşi şi păcătoşi au venit şi s-au aşezat la masă cu Isus şi cu discipolii lui. 11 Văzând aceasta, fariseii au spus discipolilor lui: "De ce mănâncă învăţătorul vostru împreună cu vameşii şi păcătoşii?" 12 Auzindu-i, el le-a spus: "Nu cei sănătoşi au nevoie de medic, ci bolnavii. 13 Aşadar, mergeţi şi învăţaţi ce înseamnă: Îndurare vreau şi nu jertfă, căci nu am venit să-i chem pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi".
      Fiecare dintre noi, fiecare după CREDINȚA SA, va cunoaste care e CREDINȚA CEA ADEVARATA.
      Emanuill scrie frumos, si chiar poate sa-si expuna părerile sale. Asa vom sti sa alegem ce e bun pentru suflet.
      Ceea ce este cu adevarat BUN pentru SUFLET,este CREDINȚA din SAFNTA BIBLIE CRESTIN ORTODOXA,completata cu ceea ce traiesc eu cu VOIA LUI DUMENZEU si a MAICII DOMMNULUI. Trebuie sa fim îngaduitori si sa respectam CREDINȚA fiecaruia, chiar daca noi avem o alta părere. Ne expunem părerea in mod civilizat,si astfel toata lumea este multumita. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Si acesta este un pacat,faptul ca nu-l vedeti pe Emanuel un om si un frate minunat!Chiar si in perioada Pastelui nu va mai opriti sa judecati si sa jigniti...Daca eu o pacatoasa, ma intristez cand citesc comentariile voastre acide,dar Iubitul nostru IIsus...!
      Haideti sa respectam Libertatea fiecaruia asa cum insasi Domnul o face!
      "Iubeste si fa ce vrei!"Sf,Augustin
      Viorica

      Ștergere
    3. Da Maria , dumeata crezi că e bine ca Emanuel să tot insite cu acele inițieri Reiki? El caută pe Dumnezeu, dar de ce trage și pe alții după el? A mai întâlnit pe cineva care facea la fel ,îl chema Dan, nu suporta tămâia de la biserică. Am pus în masina noastră tămâie, dar am ascuns-o bine, ca nu cumva din greșeală so arunc. El ne-a rugat să-l ducem cu mașina noastră undeva. Cum a intrat în mașină a zis că nu poate respira de la tămâia pe care o ascunsesem. Știa unde am ascuns tămâia, fără să-i fi spus vrodată. Noaptea el nu dormea deloc, zicea că-l vizitează Lucifer și diferite umbre care se certa cu el , a confirmat și soția lui Claudia, dacă el dormea noaptea se auzeau multe zgomote ciudate. Și acum să ajung la subiectul principal. Dan spunea că a vindecat mulți oameni și a fost încurajat să facă asta de către Lucifer . Se temea de biserică , când mă dădeam cu mir și cu tămâie prin casa, fugea. Și multe alte exemple pot să -ți dau despre el și alții care sânt la fel. Mie milă de acești oameni care greșesc drumul în viață, dacă le dai un sfat, te jignesc și te contrazic în orice subiect. Dumnezeu să le arate adevărul!

      Ștergere
    4. Cristina si ce te bagi tu in sufletul omului,chiar nu poti sa iti vezi de mantuirea si linistea ta?Te rog mai inceteaza cu toate aberatiile astea.Fiecare este liber sa cugete cum vrea.Nici Dumnezeu nu-ti impune sa fii tu altfel ar insemna sa iti calce liberul arbitru.

      Ștergere
    5. @Cristina: Vrei sa-ti dau adresa mea sa vii sa tamaiezi pe la mine prin casa, asa cum a facut-o si preotul care a facut slujba de sfestanie lunea trecuta sau preferi sa-ti dau direct nr. lui de tel. ca sa-l intrebi pe el?

      Vrei sa iti trimit un filmulet in care imi dau cu mir sau in care respir tamaie sau pup crucea sau icoane sau vrei sa ma filmez in biserica rugandu-ma? Stii ca am un altar cu Hristos acasa in dormitor?

      Eu nu l-am cunoscut pe acel Dan sa-mi dau cu parerea despre el sau despre ce crede el ca practica dar cu siguranta nu este Reiki Traditional. A ca si pe la noi au aparut enspe mii de sisteme care au in denumire Reiki dar care n-au nicio legatura cu adevaratul Reiki asta n-o contest. Cand apare un lucru de valoare precum Reiki imediat apar si falsurile si "maestrii spirituali" care-ti promit si luna de pe cer daca devii discipolul lor.

      Un exemplu elocvent e si cazul lui Bivolaru care s-a folosit de yoga ca sa-si faca adepti si secta. Mi-e scarba de astfel de oameni. AICI apare inselarea caci satana asteapta sa te prosteasca cu orice ocazie si arma lui secreta este mandria/vanitatea/slava desarta. Cum te mandresti cum cazi.

      Cu acel Dan e clar ca e ceva in neregula cu el daca nu suporta tamaia, mirul, biserica.

      DUPA ce m-am initiat in Reiki am fost si la Prislop si la Sambata de Sus si la Draganesti si la Sinca Veche si pe la mai multe biserici, schituri si manastiri. Nu mi s-a facut rau niciodata iar mie chiar imi place mirosul de tamaie si sa ma dau cu mir. Am mir cu mine tot timpul. Reiki a reaprins dorul de Dumnezeu in mine. Daca ar fi fost de la satana altfel ar fi stat treburile, poate ca in cazul lui Dan.

      NU STIU cu ce asa-zisi maestri o fi studiat el si ce o fi studiat dar daca Hristos nu-i prieste atunci din punctul meu de vedere NU ESTE OK.

      Ștergere
    6. Da, si eu am cunoscut demult pe cineva , nu de aici, facea vindecari si exorcizari , spiritism. Tot timpul spunea ,,sa faci bine , ca sa nu ti se intoarca inapoi'' . Dar a face bine , a vindeca pe cineva , spunea tot el , nu insemna neaparat ca ii faci la urma urmei un bine lui sau familiei lui . Dimpotriva . Si nu stii cu ce energii te intersectezi si ce ti se intoarce pe sanatatea ta , in viata ta . Si aceasta persoana era bolnava , de inima, de spate , de rinichi si ii era mereu teama ca moare sufocat in somn. Din cate stiu , individu' asta facuse un pact pentru bani cu cine nu trebuie . A vrut bani si a avut bani ca sa iasa dintr-un colaps . Atat de multi bani avusese la un moment dat, ca seara , in familie , faceau ,,salata '' cu ei . Adica prea multi ! In timp , si-a pierdut sotia, unul din baieti se droga , iar celalalt fiu nu mai vorbea cu el .
      Insa despre Reiki am auzit si am citi lucruri bune , frumoase. Stiti ca cel care face e important si nu metoda in sine . Omul prin care se transmite energia , intentia lui, credinta lui . A vorbi de ,,energie'' nu e un pacat , si noi zilnic spunem ; nu mai am putere, adica energie, ma simt slabit . Prin urmare recunoastem aceasta stare de fapt.
      Cel de care vorbeai Cristina a incalcat niste reguli , el stie ce , iar asta e rezultatul a ceea ce s-a intamplat cu el. Cel mai simplu exemplu pe care ti-l pot da este : FOCUL , - cu el te incalzesti, cu el te arzi !

      Ștergere
    7. Emanuel toți sântem frați pe lumea asta, căci un singur Tată avem. Nu te judec , greșit. Te-am sfătuit pt sufletul tău și a celor care nu cunosc adevaru. Dacă eu ti-am greșit Dumnezeu să mă ierte! Dacă tu greșești Dumnezeu să te călăuzească și sa-ți dea binecuvântare și iubirea pe care o cauți.
      Nu vreau adresa ta și nici nr de tel. Drum bun în viața!

      Ștergere
    8. Foarte interesant ce spuneti domnul Emanuel ,si eu am acest obicei zilnic de a ma da cu mir pe frunte ,pe maini,si a tamaia casa cat mai des posibil,imi da o stare de liniste si de relaxare totala,se simte sfintenia tamaiei in atmosfera si practic simti inviorare imediata.Eu asa procedez in echilibru cu meditatia care este o stare de liniste si incarcare cu energie universala.

      Ștergere
  46. Stimata D-na MARIA,fi-ti doar cu Dumnezeu si nu cu si cu cei ce raspandesc curente stricacioase sufletului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si crezi tu ca dna Maria si-ar schimba intru-un fel credinta fata de cum o are in alta dupa cum ii dicteaza unu si altu?Este bine oarecare pentru ea ca isi acumuleaza cunostinte spirituale si altfel poate avea o alta viziune asupra perceptiei fiecarui om in parte analizand si dand sfaturi cu si mai multa intelepciune.Dar niciodata nu contrariaza pe cineva din contra ii indreapta pasii si nu critica si asa procedeaza un adevarat spiritual.Voi nu stiti decat sa criticati aspru pe fiecare ca vi se pare ca credinta lor nu rezoneaza cu a voastra.Fiecare cu credintele lui,Dumnezeu are grija de fiecare sa il aduca pe sine pe calea cea buna dar numai prin iubire.

      Ștergere
  47. Prichici,ori nu-ti dai seama ca esti intr-o mare INSELATORIE SATANICA, ori i-ti convine aceasta , din considerente numai de tine stiute.
    DUMNEZEU sa te ierte si sa te lumineze.
    A insela pe altii prin smintire draceasca , este un MARE MARE PACAT.
    Fr. Ioan.

    RăspundețiȘtergere
  48. Stiati ca , apropo'de Reiki , avem un maestru roman , singurul in Europa care poate introduce la loc printr-o metoda a sa originala - aflata in curs de brevetare - discul iesit afara de la hernia de disc ? Am aflat si eu de curand . S.

    RăspundețiȘtergere
  49. Sunt oameni aici, care, chiar nu constientizeaza starea de separare si inconstienta in care se afla!Ei nu pot realiza ca stau intr-o permanenta stare de judecata asupra celor pe care ii considera "frati".
    Ma adreses celor care se cred atat de credinciosi incat nu pot accepta pe ceilalti care si-au descoperit calea proprie de lumina.
    Stapaniti-va! Chiar nu constientizati ca aveti o problema cu toata lumea din jur care nu este de acord cu voi? Credeti ca astfel, Dumnezeu ar proceda cu Creatia SA?
    Daca Dumnezeu nu intervine in alegerile noastre de experimentare,voi cine va credeti sa judecati la nesfarsit ceea ce nu va convine? Este dreptul din nastere a fiecaruia sa faca tot ceea ce-si doreste, inclusiv al vostru, cei habotnici care habar nu aveti cui va inchinati!Dumnezeul meu nu impune nimanui sa i se inchine fiindca nu are astfel de dorinte.Nu exista un dumnezeu judecator caruia trebuie sa-i satisfaci permanent nemultumirea fata de creatia sa.Intelegeti odata, NU EXISTA! Acesta este o inventie a intunecatilor pentru a putea controla populatia planetara prin frica si supunere!
    Deci constientizati :cui va inchinati?
    MANTUIREA inseamna sa nu va mai vedeti separati de ceilalti ci sa realizati UNIUNEA INTRU CREATOR, altfel veti sta mult si bine in aceasta stare neputand parasi acest plan (dimensiunea treia, a uitarii si separarii).
    Pentru mine voi sunteti aspecte de-ale mele extrem de incapatanate care pur si simplu nici nu vor sa conceapa ca mai esista si altceva decat programarile mentale in care stau.Vorbim aici de implantari de cipuri,dar voi habar nu aveti ca aveti implantat de la nastere programul de supunere in masa catre toate institutiile create de
    intunecati.Toate institutiile sunt create de ei inclusiv religiie cu toate invataturile lor spre folosul lor.
    Doamneeeee...cata ignoranta!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  50. un specialist in problemele europei de la vestita universitate a sua-stratford intrebat direct care este cel mai mare PERICOL PENTRU ROMANIA ,birocratia sau coruptia a raspuns -RUSIA SI GERMANIA.

    RăspundețiȘtergere