joi, 21 aprilie 2016

URMEAZĂ UN CUTREMUR FOARTE PUTERNIC ! PESTE 800 DE OAMENI ISI VOR PIERDE VIAȚA !

                                                    21 Aprilie 2016, ora 6,33 dimineața ! 

                                                     Dragii mei,

În aceasta dimineață,trează fiind ,văd înspre Sud,chiar Sud-Est, o cladire inalta, un bloc cu peretii portocalii,care începe a se cutremura extrem de puternic.
            

Dragii mei, asa cum bate vantul cu peste o suta de km la ora, si clatină totul in calea sa, tot la fel, si acest mare Cutremur despre care vom auzi, clatina peretii si ferestrele cu foarte mare usurință. 
CUTREMURUL dragii mei, va fi urmat de cel puțin două replici tot foarte puternice. 
Auzeam dragilor, scartâitul fiarelor si zăngănitul ferestrelor ,in timp ce CUTREMURUL se manifesta cu foarte mare violență.
După doar circa 30 de secunde, aud un glas de femeie,care anunță o Stire cumplită.
Glasul spunea asa:
                  ”Peste 800 de persoane si-au pierdut viața...!”(iar glasul nu mai continuă)
Dragii mei, moartea a peste 800 de persoane, nu a fost confirmata de glas, ca fiind din cauza Cutremurului.
Eu am facut legatura că , s-ar putea sa fie din pricina marelui Cutremur, deoarece, a venit la doar cateva secunde de când mi se arătase CUTREMURUL DEVASTATOR. 
Din nefericire dragii mei, vom auzi de un astfel de CUTREMUR devastator,care va face si sute de victime.
Victimele dragii mei, ar putea fi si consecința vreunui mare TSUNAMI! Nu neapărat ,al Cutremurului!
Oricum ar fi, va fi cumplit de dureros.
Unde anume va fi, si cand se va produce ,eu nu stiu a va spune, nu mi s-a spus.
Am intrebat pe BUNUL DUMNEZEU ,daca acest CUTREMUR va fi in România, iar raspunsul a fost :un Cer de noapte albastra, care avea in loc de stele, avea numai semnul întrebarii de culoarea fagurelui de  miere. 
Semnul intrebarii, stralucea precum stelele pe Bolta Cereasca.
Dragii mei, eu cred că prin inimă bună si prin multă Rugaciune curata si Credință tare in PREA SFANTA TREIME si-n MĂICUȚA  DOMNULUI,putem fi ocrotiti de Bunul Dumnezeu si de Prea Curata Fecioara Maria,ca sa nu mai trecem printr-un CUTREMUR devastator. 
Daca ar fi fost vorba de România, cred că Bunul Dumnezeu mi-ar fi spus,ca sa putem a ne indrepta in ganduri si-n simtiri.
Fratilor,este SFANTUL POST al SFINTELOR PASTI, si trebuie sa ne dorim din tot sufletul,ca sa devenim mai buni, mai milosi, sa ne dorim a merge la SFANTA BISERICA ,ca sa ne spovedim la Preot si sa primim Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăsanie .
Dragii mei, sa daruim Dragoste celor necajiti si amărâti, Aproapelui nostru in general,si vom primi de la BUNUL DUMNEZEU si de la MĂICUȚA DOMNULUI, tot Dragoste si mântuire sufletului.
Aceasta inseamna ca sa mergem la vaduva, la bătrâni, la orfani si saraci, cu mâncare, cu o hainuta, cu medicamente,cu strictul necesar de care are nevoie, cel care sufera de foame,frig, si de boli trupesti si sufletesti.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului,Amin! 
                                          Cu dragoste,Maria. 

P.S.
Dragii mei, 
Am stat si m-am gandit la Cutremurul acesta, si am ajuns si la o alta ipoteză.
CUTREMURUL se poate produce doar local;adică, la acea cladire portocalie cu geamuri multe, ce poate fi o CENTRALA  NUCLEARĂ ,cu mari probleme de functionare.
Se prea poate ,ca sa fie vorba de o Explozie puternică la o Centrală Nucleara ,despre care am scris de curând. 
Sau orice alta EXPLOZIE, extrem de puternica.
Trebuie sa luăm in calcul si aceasta ipoteza,deoarece ,peretii erau foarte subțiri si cu geamuri multe,unele langa altele. 
Oricum ar fi,tot rău este!
Cei 800 de morti, era o stire venita de la un glas de femeie, la circa 30 de secunde,după ce am vazut Cutremurul.
Dumnezeu si Măicuța Domnului sa ne apere pe toti.Amin. 

61 de comentarii:

  1. M-am cutremurat , mi s-a ridicat parul pe mine . Doamne , iarta-ne pe toti !

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne te rog din suflet pazeste poporul meu, si ferestel de rau.

    RăspundețiȘtergere
  3. "văd înspre Sud,chiar Sud-Est"
    Cum va dati seama de punctele cardinale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E întoarsă pur și simplu spre acele puncte cardinale.

      Ștergere
    2. Da ,asa este! Sunt intoarsa cu fața spre locul unde trebuie ! Se mai intampla sa mai si gresesc orientarea; totul se intampla cu fractiuni de secunda.

      Ștergere
    3. Daca totul se petrece noaptea, cum poati sa iti dai seama spre ce punct cardinal esti indreptat cu fata, mai ales ca totul e f. rapid? Ziua e mai lesne, insa noaptea, domnule Anonim, dumneata iti dai seama unde sunt punctele cardinale? Poate daca ai niste simturi extrem de bine antrenate.
      Eu cred ca acele orientari se refera nu din punctul de unde noi suntem, ci din partea unui observator situat in alta parte. Ceea ce pentru noi (romanii) e Nord N-V, pentru cineva care priveste sa zicem dinspre Norvegia este Sud, Sud-Est. Deci, depinde de locul fata de care se face raportarea.

      Ștergere
  4. Poate cutremur in Turcia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cate se vede, din stirile de pe mapamond, Pamantul se trezeste si se cutremura. Sa se fi pornit mania lui Dumnezeu? Oare are legatura cu Planeta X? Vine Mesia? Suntem pregatiti? In timpul lui Noe oamenii isi traiau viata fara griji, in pacate, razand de nebunul Noe care-si construia arca la distanta considerabila de mare. Si acum traim zilele ca si cum am trai vesnic, convinsi ca in zilele noastre nu se poate intampla nimic rau. Oare suntem la fel de orbi ca si cei din vechime si nu vedem semnele? Atatia oameni mor zilnic in catastrofe, teama si nesiguranta este sadita in sufletele noastre. Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne ocroteasca in incercari si sa ne ia la El cand suntem curatati de pacate! Numai Dumnezeu poate sa ne ingaduie timp sa ne intoarcem la El. Cu drag, Mira.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe 19aprilie s-a dezvelit in Londra o replica a Arcului de la Palmyra in numele protejarii patrimoniului Unesco, uitandu-se ca templul din Palmyra era inchinat lui Baal. Din pacate, in numele civilizatiei si stiintei, implinim profetiile. Dumnezeu ne stie de dinainte de nasterea noastra, insa ne lasa liberi sa-L descoperim, cunoaste prin credinta si sa-L iubim. Doar El ne este Tatal, vrajmasul este doar un inselator, un mascarici, un clown care rade de noi cand ii ascultam minciunile si nu voia Tatalui. Suntem fii lui Dumnezeu, El ne este Tata, sa-L ascultam pe El, chiar daca invitatia mascariciului este mai facila si tentanta. Suntem pe Pamant in locul unde a fost izgonit Lucifer mascariciul, iar provocarea fiecaruia este sa discearna glasul Tatalui in zgomotul infernal al insatorului: televizor, filme si programe deochiate, poze indecente, lene, mandrie, amanare, false nevoi si dorinte implinite cu pretul sufletului nostru. Traim pe Pamant ca sa intelegem casuntem fii cerului, iar locul nostru este langa Tatal nostru din cer. Treziti-va, cautati in inima voastra cine este Tatal vostru si urmati-L! Cu ajutorul Lui vom trece prin toate incercarile fara ca um fir de par sa ni se clinteasca din cap in mijlocul urgiei celui rau. Credeti cu tarie in Cuvantul Tatalui, IIsus, si vetii fi mantuiti! Doamne, faca-se voia Ta si ajuta-ne in incercari. Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 aprilie 2016,12:06.
      Ai dreptate.Noi sântem copii Lui Dumnezeu, Tatăl Caresc , să nu ne îndoim de acest lucru niciodată. Citiți Bibia! cea ce se întâmplă acum e deja scris. Ce va urma,numai Bunul nostru Tată poate ști.Acum sântem încercați și poate nu ne dăm seama. Vă doresc tot binele din lume.!

      Ștergere
    2. Cercetati CINE a scris vechiul si noul testament, ce texte au fost acceptate si ce texte au fost respinse. Un documentar excelent aici:

      https://www.youtube.com/watch?v=eJ5I1EgasgQ

      Maria, gazda noastra, are MARE dreptate cand ne atentioneaza asupra bibliei. Daca urmariti documentarul de mai sus o sa intelegeti si DE CE.

      Ca o mica atentionare: NICIUNA dintre cele patru evanghelii din noul testament NU A FOST SCRISA DE MARTORI OCULARI, iar vechiul testament are PATRU surse diferite care se contrazic uneori intre ele!

      Ștergere
    3. Mulțumesc, Emanuel. O să urmăresc acest documentar. Dumnezeu să te binecuvânteze!

      Ștergere
  7. Doamne te rog din suflet,pazeste poporul meu si ferestel de tot ce este rau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca femeia este merkel care anunta nr victimelor dupa cutremurul care o sa fie in germania.

    RăspundețiȘtergere
  9. CUTREMURUL DE NOAPTEA va fi in romania intre 6 si 19 iunie 2016 conform a trei vise premonitorii .-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ,Dumnezeul nostru iarta-ne si ai mila si grija de noi pacatosii !Ai in paza ta tara mea cu tot ce e in ea !Stiu ca cer prea mult ,dar Doamne suntem in mare majoritate destul de amariti si necajiti si o urgie atit de mare ar fi mult mai grea pentru noi. Doamne te rog ocroteste pe romani si Romania de tot si de toate .Multumesc doamne ca mi-ai dat zile sa traiesc pina acum!

      Ștergere
  10. Dn-le craciun,dn-ul Istrate spune ca va fi cutremur pana la alegerile parlamentare.Acum ce sa mai credem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Am intrat și eu pe blog-ul domnului Istrate, spune ceva de un cutremur mare și mai spune ceva de China.

      Ștergere
  11. Sunt visele dvs. dl Craciun sau despre ale cui premonitii vorbiti ? Detaliati ce spuneti , altfel va asemanati cuiva care doar arunca o piatra in apa si face valuri.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cutremurul va fi in China

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt multi pe acest blog care spun :in ziua x va fi cutremur sau mai stiu eu ce.Era cineva care spunea pe acest blog ca va fi cutremur in martie pe data de 13 samd.Dragilor,nu mai bagati lumea in sperieti voi cei care dati date exacte sub anonimat!!!Care e rostul?De a crea panica?Ma uit ca dati niste raspunsuri raspicate,de ex anonim 20:36 ca,cutremurul va fi in China.Pe ce va bazati,ce argumente aveti sau vorbiti de plictiseala.Ati putea spune:"Eu cred ca...."dar nu,voi spuneti lucruri ca si cum le stiti pe toate,faceti afirmatii fara argumente,creati panica,faceti valuri.Abtineti-va cand nu aveti o baza reala!!!Imi pare rau daca am fost acida dar e a nu stiu cata oara cand comentatorii pe blog afirma lucruri care nu s-au adeverit in legatura cu,cutremurele si continua la nesfarsit.Alina(dn-le Craciun,nu fac referire la dvs)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alinare vă doresc tot binele din lume și Dumnezeu să vă păzască de toate pericolele.

      Ștergere
  14. EU CRED CA ACEST CUTREMUR SE VA PUTEA PRODUCE IN JAPONIA SAU INDONEZIA. TINAND CONT DE ISTORICUL SEISMIC AL CELOR DOUA TARI. SPER SA NU SE ADEVEREASCA, SA FIM SALVATI DE SFANTA TREIME!!MARIAH

    RăspundețiȘtergere
  15. Emanuela Ana
    17 ore
    Căci n-avem un Mare Preot, care să n-aibă milă de slăbiciunile noastre; ci unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca şi noi, dar fără păcat. Să ne apropiem dar cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare şi să găsim har, pentru ca să fim ajutaţi la vreme de nevoie. — Evr. 4:15,16 (Cornilescu)
    În momentul ispitei inima să se ridice în deplină siguranţă a credinţei către Marele Stăpân, recunoscând iubirea, înţelepciunea şi puterea Sa de a ne ajuta şi bunăvoinţa Sa de a face ca toate lucrurile să lucreze împreună spre binele celor care-L iubesc. Dacă la vreme de nevoie cerem ajutorul Său, ruga aceasta cu siguranţă va întoarce spre noi sfatul, ajutorul şi puterea Domnului pentru dreptate, adevăr, curăţenie şi iubire, şi astfel noi vom învinge în fiecare ceas, în fiecare zi şi, în cele din urmă, vom fi biruitori.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si prezicerile d-nului Craciun cat sunt de reale ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Astazi va fi liniste si pace(nici un cutremur.nici o furtuna.nici o inundatie.nici un incendiu forestier.nici un dezastru natural).astazi este ziua creatorului meu terra.la multi ani tata.la multi ani si ficei mele care astazi face 3 anisori.ce coincidenta stranie dar care ma bucura enorm.daca toti oamenii si-ar indrepta gandurile macar astazi catre terra s-ar intampla multe minuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa iti trăiască fetiță sa fie sănătoasă si sa o ocrotească Bunul Dumnezeu de toate necazurile de toate primejdiile. Sa aibe viața lunga plina de bucurii de fericire de iubire si de impliniri. niculina

      Ștergere
    2. Merci frumos.la fel va doresc si eu dumneavoastra.

      Ștergere
  18. despre mai multe vise premonitorii am scris la comentariile de laprorocirile doamnei maria UN cutemur foarte intens [din sumar]localizate in timp si spatiu prin faptul ca fiul meu acum in spania apare in vis imbracat cu bluza scurta la casa lui din judetul alba unde va veni cu sotia si copilul in acea perioada cu bilet de avion dus intors cumparat deja.in cel de al treilea vis era dimineata inainte de trezire din somn si se crapau peretii. s-ar putea ca unele sa se refere si la replici dar tot puternice si in aceiasi perioada de 6 iunie 19 iunie 2016 in Romania-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Craciun multumim pentru precizari. Cand mai multi oameni primesc informatii despre acelasi eveniment care urmeaza sa se intample inseamna ca primim o avertizare serioasa din partea Divinitatii. Doar Dumnezeu si Maicuta Domnului ne mai pot salva. Doamne ajuta!

      Ștergere
  19. pentru mai multe detalii ale viselor mele mergeti si la ultimile comentarii ale profetiei doamnei Maria din 28 februarie2016 intitulata romania prinsa in mijlocul celui de al trilea cutremur mare . despre domnul istrate nu am mai citit decit acum din curiozitate-dar perioadele nu se contrazic poate eu am fost mai avantajat cu localizarea Tare as vrea sa ma insel, dar eu sint convins ca nu ma isel.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,domnule Craciun. Va multumesc pentru ceea ce ne-ati impartasit. Am citit acum ceea ce ati raspuns atunci cand si d-na Maria primise mesaj despre Romania si al treilea cutremur mare. Ceea ce remarc,este ca daca seismul visat repetat de dv. se simtea atat de puternic la Sibiu si in judetul Alba,e foarte probabil ca epicetrul lui sa nu fi fost in Vrancea ci,de exemplu,in Fagaras. Cum doamna Maria este apropiata geografic de Vrancea, e posibil ca acele trei cutremure mari sa urmeze si sa se influenteze reciproc,incepand cu Vrancea,continuand cu Fagarasul si al treilea in Banat . Este,desigur, doar o presupunere,o incercare de a corobora informatiile obtinute premonitoriu de mai multe persoane.

      Ștergere
  20. http://www.cancan.ro/actualitate/international/explozie-uriasa-in-china-a-izbucnit-un-incendiu-la-un-depozit-de-materiale-chimice-15435196

    RăspundețiȘtergere
  21. Completez cu:

    http://www.evz.ro/china-devastata-de-o-noua-explozie-teribila-la-un-depozit-chimic-alarma-s-a-dat-si-in-satele-vecine-doua-rezervoare-de-petrol-cuprinse-de-flacari-l-video.html

    RăspundețiȘtergere
  22. Va recomand cu drag o carte de suflet frumoasa UCENICUL LUI IISUS HRISTOS de dr.Sotiros Crotos. Dragi cititori ai site-ului, daca ne vom ruga cu toata fiinta noastra ca Tatal Ceresc sa faca Voia Sa cu noi toti, locuitorii planetei pamant, ne vom controla cuvintele, gandurile si ne vom lasa in Voia Tatalui Ceresc, va fi BINE, nu fiti speriati; multumesc si Mariei pt efortul de a ne informa. O zi binecuvantata in Sfanta zi de maine, Sf.Gheorghe.N.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Nicoleta ma abțin de ceva timp sa-ti ,, arunc ''
      cate o vorbă dar acum o fac : cu 2 litri de benzina, intr-un logan, nu putem ajunge la Paris din Bucuresti, chiar daca ne rugam
      E vorba de dreapta judecată si de inselare in așteptare,,,.
      In general vorbind; valabil pt toti - nu mai scrieți lozinci citite prejudecățile nu sunteti trăitori din pustie; nu sant aia prosti si stiti voi mai bine, rezumati-va doar la trăiri personale, acolo e cheia; altfel veti simti ce a simtit Gabriel, Florin 01 B sau chiar si eu, când a fost cazul...aici e declarat blog Sfânt, care atinge, intr-un fel sau altul.!
      Fericire !

      Ștergere
    2. Auzi mai, infumuratule , dar cine te crezi de ,,arunci'' cu vorbe in toti ? Ia stai mai , in banca ta si nu te mai infoia atat , ca nu castigi vreun premiu !

      Ștergere
    3. Mare dreptate ai , minunatule !

      Ștergere
    4. Amin!Multumesc Nicoleta,pt cartea recomandata,
      Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
  23. Doamne te rog lumineazami mintea sa nu jicnesc pe nimeni ca cuvintul doate mai mult ca palma.Va rog nu o mai jicniti pe Maria sau alte persoane.Chiar daca nu va place incercati sa scrieti numai pozitiv.Mai bine ne-am uni cu totii in credinta, sa fim prima tara din lume unita in credinta, indiferent de religie.Cu credinta putem muta si muntii.

    RăspundețiȘtergere
  24. In aceasta seara dragilor,ne vedem orin skipe, la AGENTUL VIP, in jurul orei 23,ANTENA STARS. Va astept cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Maria!Te asteptatam si te vom urmari cu mult drag.Cu toata dragostea si din partea noastra(cum o faci si tu intotdeauna).

      Ștergere
  25. Va așteptam cu mare interes. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  26. Va așteptam cu mare interes. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  27. De 2 saptamani incoace, visez in fiecare noapte ca este cutremur, este foarte intens, si puternic. Zgaltaitul ma trezeste din somn. In fiecare vis este intuneric ,iar afara ploua. Este ingrozitor sa tot visez cutremure. Nu apare acelasi vis, dar absolut in fiecare noapte traiesc cutremure. Recunosc, imi este cel mai frica de cutremure, poate are legatura cu subconstientul. E o perioada grea in viata mea. MARIAH

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste in fiecare seara AL DOILEA PARACLIS CĂTRE PREASFÂNTA NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU .
      Te vei linisti , e o stare de anxietate care se va domoli ! . Cu drag. S.

      Ștergere
    2. Spune cit de mult rugaciunea inimii de la sf. munte Athos .Daca n=o stii iti spun acum :tragind aer in piept gindesti:,,Doamne Iisuse Hristoase ,fiul lui Dumnezeu",apoi dind aerul afara [expirind ],,miluieste-ma pe mine pacatosul [pacatoasa ].Vei simti ajutorul domnului cind nici nu te astepti.Ar fi bine daca ai tine post in zilele de :luni ,miercuri si vineri !

      Ștergere
  28. Imi pare rau de trairile neplacute prin care treci, dar vreau sa te asigur ca nu esti singura si singura care este nevoita sa aibe astfel de experiente. Marea inselare a celui rau, al mascariciului nelegiuit, este sa ne instraineze unii de altii, sa ne desparta de Cuvantul datator de viata al lui Dumnezeu, si prin ranjetul lui hidos sa ne sperie ca nu avem nicio sansa, nicio scapare, iar prin disperarea noastra sa se bucure de castigarea inca a unui suflet. Nu mai amana, nu mai este timp, mergi in casa Tatalui, marturiseste-te cu sinceritate, si lasa-ti viata cu incredere in mainile lui Dumnezeu. Ori de cate ori mascariciul te sperie, alearga in bratele ocrotitoare ale Tatalui si sub mantia ocrotitoare a Maicutei Domnului. Chiar si Arsenie Boca invata multimea ca sa nu mai amane intoarcerea la Dumnezeu crezand ca mai este timp, nu stii cand Dumnezeu te cheama la El si-ti cere socoteala pentru timpul cat ai trait fara El, in deznadenjdea mascariciului. Fii puternica, ridica-te si intoarce-te la Tatal si vei vedea ca te vei simti eliberata de frici. Niciun pacat marturisit, nicio greseala recunoscuta nu poate fi un obstacol intre tine si Tatal. Mascariciul mai are putin timp si el stie asta si cauta sa castige cat mai multe suflete prin frica, spaima, deznadejde. Tu esti fiica Tatalui care te-a creeat, un Tata iubitor cu fii lui, pe care ii asteapta cu dor si bratele deschise pe toti cei infometati de Cuvant si speriati de vrajmas. Te asteapta si pe tine, Mariah. La El vei gasi linistea si siguranta. Dumnezeu sa te ajute si sa te binecuvanteze! Curaj, e doar un clown cu putin timp, plin de disperare ca-ti pierde sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  29. MARIAH SPUNE-NE IN CEregiune a tarii locuesti ca sa ne facem o imagine mai exacta-craciun

    RăspundețiȘtergere
  30. Locuiesc in Bucuresti. Va multumesc tuturor pentru suport si intelegere. MARIAH

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mariah, noi suntem alaturi de tine, dar sa stii ca puterea de a trece peste incercari o gasesti in tine, in increderea oarba in Dumnezeu si in credinta ca in cele mai grele frici si incercari, Iisus este langa tine cu Maicuta sa Sfanta, cu ingerul pazitor si cu toate cetele ingeresti. Cand Dumnezeu este cu tine, cine poate sa stea impotriva ta? Cand iti este greu si nu mai poti sa rezisti spaimei spune: Toate le pot intru Hristos, care ma intareste! Nu uita ca nu esti singura. cruce mare si Doamne ajuta! Am incredere in tine ca poti sa depasesti cu bine aceasta perioada.

      Ștergere
  31. Dl. Craciun vi s-a adeverit vreodata ceea ce ati visat ? Ati avut si confirmari in timp a ceea ce vi s-a aratat in vis ?

    RăspundețiȘtergere
  32. Răspunsuri
    1. E doar o presupunere. Nu sunt ok ironiile, un semen al nostru sufera, iar noi se cuvine sa il incurajam, indiferent cine se ascunde dupa un nume.

      Ștergere
  33. pentru visele mele mergeti inapoi la prorocirea doamnei Maria un cutremur foarte intens la comentarii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  34. Anuntati-ne mereu Dl. Craciun, doamna Maria cu siguranta va lasa sa postati , sunteti foarte educat . Cand se apropie termenul indicat de dvs. 6-19 iunie , postati mereu atentionari , macar sa stim , restul ne va pazi Dumnezeu si Maica Domnului pe toti . Oricum numai asta lipsea la romani , pentru ca odata cu o nenorocire ca asta apare sacalajul , furtul din case , blocarea intregului sistem . Ca sa nu mai vorbim de bucuresti care e horror cu atatea transee in toate cartierele si intersectiile , numai gauri de metrou , strazi , etc. Romania nu e pregatita ptr. un asa cataclism , Doamne Dumnezeule apara copiii nostri nevinovati si pedepseste-i pe aceia care sunt vinovati .

    RăspundețiȘtergere