miercuri, 27 aprilie 2016

VAI DE CEL CARE HULESTE , CUVANTUL DUHULUI SFÂNT !

                                        Noapte de 23 -24 Aprilie 2016, ora 1,50 !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas din cer, care spune hotărât așa:

                         ” Vai de cel care a scris contra Mea!
                     Vai de cel care huleste, Cuvântul Duhului Sfânt!”
În aceasta clipă dragilor, văd cum Cerurile se deschid ,iar în Cer, într-o lumină albă, orbitor de stralucitoare, se afla TRONUL SFINTEI  TREIMI. 
                   
DUMNEZEU  Tatăl, DUMNEZEU Fiul si Duhul Cel Prea Sfânt ,priveau în jos spe noi Fiii Săi. 
Dragii mei, sunteti multi tentati să aruncati cu vorbe grele în mine, din pricina necredintei voastre, sau pur si simplu, că asa vă simtiti la voi acasa.
Dar ganditi-va că, eu nu fac nimic de la mine, ci numai cu DARUL si cu PUTEREA DUHULUI SFÂNT.
Din PORUNCA LUI DUMNEZEU scriu, si nu de dragul de a mă afla si eu in treaba.  
Mai bine este ca voi să cititi din ceea ce eu scriu,si sa va abtineti de la cuvinte grele,care vă pot incărca si mai mult sufletul cu păcate. Mai bine si mai frumos si bineplacut Lui Dumnezeu, este ca sa luati de pe acest Blog, ceea ce vă foloseste sufletului,si nicidecum sa huliti CUVANTUL  LUI DUMNEZEU.
Eu v-am invățat pe voi ,si v-am spus ce trebuie sa faceti, dar alegerea este numai a voastra.
                                         Cu dragoste,Maria. 

29 de comentarii:

  1. PRESFÂNTUL DUH SĂ NE IERTE PE TOŢI,CĂ TOŢI ÎL HULIM DIN NEȘTIINŢĂ SAU CU BUNĂ ȘTIINŢĂ.EU MAM FERIT SA-L HULESC DIRECT,DAR ȘTIU CĂ ÎN ACEST MOMENT ÎL HULESC DIN NEȘTIINŢĂ CHIAR DACĂ NU VREAU ASTA.SĂ AIBĂ MILĂ DE NOI TOŢI!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Una este sa hulesti cele Sfinte, si alta este sa nu crezi pe proroci,vizionari,pseudovizionari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Incercarile ne intaresc, Maria, ispitele sunt pb prezente ca si harurile divine. Te inteleg, daca am fi in acelasi oras ti-as povesti prin ce trec eu, dar nu pot. Roaga-te si pt mine. Cu drag. N.

    RăspundețiȘtergere
  4. ASA ESTE DOAMNA MARIA,,SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE,AMIN,,RUGATI-VA SI PENTRU NOI PACATOSI SA NE MILUIASCA BUNUL DUMNEZEU PE TOTI,,,VA MULTUMESC DOAMNA MARIA SI NU LUATI IN SEAMA RAUTATILE ,,CA MEREU VOR FI OAMENI CARE VORBESC SI GÂNDESC NUMAI RAU ,NOI NU PUTEM SA-I FACEM MAI BUNI DECÂT CU RUGACIUNE SI PUTEREA LUI DUMNEZEU,DOAMNE AJUTA-NE,AMIN

    RăspundețiȘtergere
  5. O SĂ VĂ CONVINGEŢI,DAR POATE VA FI PREA TÂRZIU.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma simt amenintata...cred ca o sa mor in.chinuri groaznice...nu mai am nici o sansa...exact asa simt...bine ar fi sa fiu doar eu...cu simtirile asteaa...si atunci problema ar fi doar la mine...

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa sa ne ajute Dumnezeu, dupa cum ne lumineaza mintea!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu cred ca Dumnezeu vrea sa se razbune pe noi...ne urmareste faptele si poate ca suntem preaa rataciti sa mai intelegem prea multe...apara-ne Doamne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 27 aprilie 2016, 11:29. dar de ce oare? Nu cumva din prea putinul acces la adevarata cunoastere?

      Ștergere
  9. D_na,dar chiar sunteti "pornita".
    Ne"zapaciti"si nu stim cum sa procedam.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu o asa atitudine fata de "muritorii de rand",comentatorii, o sa va atrageti oprobiul si nici contul in banca nu va creste,asa ca fiti mai Smerita si veti avea de castigat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 27 aprilie 2016, 15:31, bati campii... nu purta tu grija altora. Te intreb: nu ar fi mai bine sa te "ocupi" de tine mai intai? Nu judeca pentru a nu fi judecat... pentru ca judecata stramba nu este buna, sti si tu acest lucru...

      Ștergere
  11. asa este ! omul in loc sa spuna : "nu stiu" se grabeste sa spuna :"nu sete adevarat" la ceea ce nu picepe s au nu stie !

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu dispreţuiţi profeţiile, dar cercetaţi toate: păstraţi tot ceea ce este bun! Feriţi-vă de orice fel de rău!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare apostolul Pavel nu-i indemna pe fratii sai sa cerceteze toate si sa aleaga ce este folositor? Si nu cumva tot el s-ar fi exprimat dur daca am primi o alta Evanghelie, fie de la ingeri sau propavaduita de el in ratacire?
      Iisus a trait invatandu-ne cum sa traim si noi ca El ca sa ajungem in imparatia lui Dumnezeu. Drept multumire l-am rastignit ca sa taca sa nu ne trezeasca de la viata noastra ratacita. Iisus a biruit moartea si ne-a aratat calea pe care sa-L urmam. Calea aceasta e un drum al crucii, e o rastignire a poftelor si o moarte pentru placerile acestui pamant, o inviere intru Cuvantul lui Dumnezeu si o viata traita pentru cer.

      Ștergere
    2. In sfarsit!..cineva care da vreun verset din Biblie ca si baza la comentariul sau! Pai daca va numiti crestini, haideti sa vedem! La Biblie! De ce sa ne tot ratacim neancetat ca si cum nu am avea Ghidul de Viata in mana?! In ce priveste spusele Mariei, vedem ca se implinesc si totul ar parea OK si venit de sus dar chestia cu extraterestri este extra Biblica si nu face sens ca cineva care are Duhul lui Dumnezeu sa propovaduiasca asa ceva. Voi ce ziceti de asta?

      Ștergere
    3. Extratereștrii există, sunt reali. Unele specii sunt benefice iar altele malefice. Unii au apărut în biblie ca îngeri, altii ca demoni iar majoritatea deloc. Eu cred ca o cel putin o parte dintre viziunile Mariei au ca şi sursă una sau mai multe specii extraterestre, iar o parte dintre viziuni cred ca sunt incursiuni în mentalul colectiv.

      Ștergere
    4. Viata pe pamant este o trecere catre viata vesnica. Casa noastra nu este aici. Suntem doar in trecere intr-un loc neprimitor si plin de amagiri si miraje. Adevarata viata incepe atunci cand lasam in urma vehiculul acesta din carne, supus acelorasi legi de pe pamant. Esenta noastra, ceea ce suntem, merge mai departe in viata. Pamantul este un imens loc de joaca cu de toate. Cand pleam de aici ne luam acasa doar cu ce am venit: noi insine. Mira

      Ștergere
    5. Asta-i nebunie. Cand oamenii se pierd in presupuneri ajung sa aiureasca. Bine, atunci de ce nu ii numim 'ingeri' sau 'demoni'? De ce? Pentruca clar este ca acestia despre care se spune ca ar fi extraterestri se difera de ce am intelege noi ca duhuri de ingeri sau demoni.

      Ștergere
    6. MIRA TE IUBESC!

      Ștergere
    7. Anonim 29 aprilie 2016, 01:07, "ai intelege"... nu prea intelegem nimic... problema este ca doar credem ca intelegem, or lucrurile sunt mult mai complexe, de aceea sa nu ne grabim in a conlcuziona pe tema a ceva anume, caci de fapt... NU PREA STIM MARE LUCRU... doar credem ca stim insa suntem atat de departe de ceea ce ar fi trebuit sa cunoastem si sa fim ...

      Ștergere
  13. Bineinteles ca nu am intentionat sa te supar, dar am dorit sa aduc in fata lui Dumnezeu si sa te intreb pe tine ce fel de om este aceasta fiinta? Uite blogul de unde am luat materialul: http://dumnezeupepamant.blogspot.ro/
    Aceasta persoana se crede dupa cum spune si numele unui alt blog al sau: http://blogulcreatoruluisuprem.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  14. Sper ca...Dumnezeu sa ne ierte si sa ne lumineze...cu lumina Invierii, sa ne dea minte...si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mie Dumnezeu a inceput sa imi raspunda la rugaciuni si intrebari...deodata...primesc confirmari si raspunsuri...ne apropiem din ce in.ce mai tare de Tatal Nostru, e clar.Multumim Doamne!

    RăspundețiȘtergere
  16. Grija fata de aproapele e esentiala, nu grija aia carcotasa...ajutati cum puteti cu rugaciune sau sfat, vorba buna...si atunci Dumnezeu va ia in.considerare...va asculta!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ar trebui sa traim in sarbatoarea sufletului, sa fim mereu la fel de buni ca in Saptamana Mare! Un RAI

    RăspundețiȘtergere
  18. Modestia e cheia smereniei...

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonimii care baga strambe si sunt intelepti, sa isi dea numele, sa se prezinte, altfel se ascund cum fac duhurile, ei se ascund dupa ... se divulga singuri HECKERI "cinstiti" care urmaresc telefoane si oameni, de fapt totul e in mintea lor. Cei care fac rau, se revarsa asupra copiilor.

    RăspundețiȘtergere