luni, 18 aprilie 2016

UN AVION URMEAZĂ A FI DOBORÂT DE O RACHETĂ ,CA URMARE A UNEI MARI NEGOCIERI !


                                                        18  Aprilie 2016,ora 15,05 !

                                              Dragii mei, 

Astăzi după amiaza ma odihneam puțin, si stateam în pat,cu ochii inchisi fără să dorm.
Brusc ,aud un dialog intre două persoane.
Primul glas întreba asa:
                    ”Negociezi cu ei?
Iar al doilea glas,îi raspunde:
                  Da! Negociez!
             Mai trebuie două milioane!”
Moment in care ,văd stând cu ochii inchisi, văd un Cer ca un amurg, iar în înaltul Cerului, văd un Avion ce zboara spre Est, si care lasă în urma sa o dâră alba si densă, ca la Avioanele cu reactie.
Numai că, de jos de la Pământ, zboara ca gandul o Racheta ce are coada ca un triunghi ,cu baza orientată inspre Pământ.
În coada RACHETEI ce zbura țintă spre Avionul din înălțime ,se vedeau lumini alungite ,rosii si albastre, posibil si galbene.     
.
Chiar dacă Avionul trecuse din raza RACHETEI , aceasta era pe urmele lui, mai precis , zbura după dâra alba si densă ,lăsata de Avion.
Dragii mei, vom auzi din păcate, de doborârea unui Avion, posibil cu multi pasageri, doborâre negociată de minți criminale. 
Sa ne rugam dragilor, ca BUNUL DUMNEZEU si Măicuța Domnului, sa scoata la iveală gandurile criminale ale acestor indivizi, dornici de a vărsa sânge nevinovat.
                                 Cu dragoste,Maria. 

12 comentarii:

  1. Ce spune Ion Istrate despre cutremurul de anul acesta :

    Ioan Istrate a afirmat că un seism de magnitudine mare se va produce în România cât de curând. „Reţineţi ce vă spun acum: marele cutremur se va produce până la alegerile parlamentare, deci anul ăsta. Nu la anul, nu peste şapte ani, ci anul ăsta! Eu am şi dat foarte multe mesaje legate de Capitală, anume că în Bucureşti va fi ca în Nepal.
    În curând o să fie cataclism planetar. De ce? Pentru că se apropie o planetă mult mai mare decât Pământul şi va opri sensul de rotaţie al planetei noastre în jurul axei sale. Şi atunci apele oceanelor şi mărilor, din cauza lipsei de gravitaţie şi în special în momentul în care va începe o nouă rotaţie, în sens invers, la 1.500 de metri înălţime, vor rade sate şi oraşe de pe pământ şi vor muri sute de milioane de oameni.

    http://www.realitatea.net/previziunea-care-da-fiori-romaniei-vine-cutremurul-la-bucuresti-va-fi-ca-in-nepal_1925375.html


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot pe Ioan Istrate . Apare un sir de numere de la 1:2: 21-22 .. Lumea mananca in beci...
      Coorea De Nord- 5-20 Mai.. Se pregateste un Experiment nuclear

      Ștergere
  2. Off,mi se ridica parul din cap si totusi nu putem face nimic,doar rugaciune.Data nu cred ca o vom sti.Alina

    RăspundețiȘtergere
  3. Dna Maria,
    Cereti in rugaciunile dumneavoastra pe care bunul Dumnezeu le asculta sa va dea mai multe lamuriri despre ceea ce vedeti si auziti, poate in felul acesta pot fi salvate vietile dn avion; sau din alte circumstante despre care vedeti sau auziti franturi. Dumnezeu sa va ajute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18 aprilie 2016, 17:19 ce a trebuit sa spuna Maria a primit ca informatie, daca acelora le este dat sa treaca din lume, nu ai ce face, nu te poti impotrivi... fiecare om are timpul sau.

      Ștergere
    2. Unii care posteaza aici sunt chiar hazlii. cum ar reactiona lumea daca ar sti ca in data de x luna y ora h se va produce un cutremur foarte mare ?sunt convins ca multi si-ar face harakiri .

      Ștergere
    3. Pai iti spun foarte simplu cum as reactiona eu: mi-as lua frumusel familia si as parasi orasul. Simplu.

      Ștergere
    4. Fiecarui om ce ii este scris,in frunte ii e pus,oricum am dau-o oricum am coti-o tot acolo ajungem.Am avut o prietena,la cutremurul dn "77 a fugit din casa cu mama ei si afara le-au cazut niste bolovani dintr-un zid in cap,pe ele si au murit,casa nu a avut nimic,pare incredibil dar e f.adevarat,Dumnezeu sa le odihneasca!Silvia

      Ștergere
    5. Degeaba fugim,cand suna ceasul,trebuie sa plecam!Daca am fi constienti in fiecare secunda ca existam pe pamint sa invatam ,ne-am purta altfel uni cu altii! Cu drag Maria

      Ștergere
  4. totusi ! cum scrie in biblie sa nu ne tulburam daca unele lucruri asa trebuie sa se intample ! nu cred ca o planeta poate opri sensul de rotatie doar apropiinduse alta planeta de ea . In vechiu testament este descrisa o batalie in care a stat soarele pe cer mai mult pana au fost biruiti dusmnanii . Dumnezeu poate sa opreasca pamantul si fara sa simtim noi asta !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ieri a fost lovit un avion british airline de o drona la aterizare.departe de a fi o racheta dar sunt cateva similitudini.partea cu negocierea e nu se incadreaza.sper totusi ca acesta sa fie evenimentul din previziune pt ca nu au fost victime.speranta moare totdeauna ultima.dodmne ajuta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca de asta era vorba de stirea cu drona,nu putea fii o racheta in nici un caz.Cineva de la sol intentionat a lovit avionul inainte de aterizare.

      Ștergere