miercuri, 6 aprilie 2016

ARDEALUL ! ARDEALUL ! ARDEALUL !

                                                                
                                     Noapte de 4 -5 Aprilie 2016,ora 2,45 !

                                                 Dragii mei, 

Treceti batalioane romane Carpatii - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=Z1eX1vEgiRQ
Nov 10, 2008 - Uploaded by alfatango109
Cu inima la trecatori. V-asteapta izbanda, v-asteapta si fratii. Cu inima in trei culori. Ardealul, Ardealul ..
Abia mă băgasem în pat ,si cum stateam cu ochii închisi fiind, ca sa adorm,aud un glas dragilor, care spune ceva despre ARDEAL.
Iata ce spunea glasul:
 
” Ardealul!
Am dori ca, Corporatia din Ardeal,sa fie cât mai multă !”
 
Dragii mei, eu nu cunosc despre ce CORPORATIE ar fi vorba; dar e clar că, vom auzi despre ARDEAL, în mod special.
Sa nadajduim în BUNUL DUMNEZEU si-n MĂICUȚA DOMNULUI, că vom auzi de bine.
                          Cu dragoste,Maria.    

36 de comentarii:

  1. De mult sa cauta dezbinarea Romaniei, inca din 1989. Era unul dintre punctele de atins: impartirea Romaniei. Nu s-a renuntat nici acum. Da, Maria, asa este, ai dreptate! "Cineva" gandeste si planuieste: de ce sa mai existe Romania: nu-i mai simplu sa fie impartita in trei parti si acestea anexate astfel: Ardealul la unguri, Moldova la rusi si Tara Romaneasca sa ramana la americani ca prada, doar au armament si baza militara la Deveselu... Asa cum este in prezent Romania... deranjeaza, dar mai degraba deranjeaza MISIUNEA EI! Aceasta cauta "cineva" sa opreasca... aici este miza cea adevarata... deranjeaza Oculta, maxim.

    RăspundețiȘtergere
  2. In Ardeal s-a format o grupare despre care am avertizat inca de anul trecut ca este periculoasa si creste racoland multi adepti pe facebook, avand mesaje de propaganda foarte periculoase la siguranta nationala. Cand am intrat anul trecut ultima oara pe acest grup descoperit intamplator erau cca 3000 si ceva de adepti. Acum sunt 7950. Dati search pe facebook si cautati grupul: "NU VREM SA LUPTAM CU RUSII". Din pacate SRI-ul doarme sau este complice tinand cont de cine il conduce si cu i se inchina. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, slava, cinstea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu reusesc sa gasesc acest grup. Eram curios despre ce discuta...Sa nu credeti ca rusii sint blinzi si buni!

      Ștergere
    2. Dragon Star, cauta grupul: NU VREM SA LUPTAM IMPOTRIVA RUSILOR! Cred ca despre acesta a precizat Anonim 6 aprilie 2016, 11:40.

      Ștergere
    3. Intri pe contul de facebook si la sectiunea search persoane scrii: NU VREM SA LUPTAM IMPOTRIVA RUSILOR. O sa-ti apara acel grup si intri pe el. Este foarte multa propaganda si manipulare pe acel grup si din pacate are foarte multi adepti, cei mai multi din Ardeal si este infiintat de niste baieti din acea zona finantati de la Moscova si Budapesta.

      Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, cinstea, slava si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam. Amin.

      Ștergere
    4. Antigabriel sau altii asemeni7 aprilie 2016 la 14:39

      Porunca întâi zice : ,, Eu sant Domnul Dumnezeul tau ; sa nu ai alți dumnezei in afara de Mine'' evident se refera la treime, dublime sau orice altceva.Biblia este simpla, clara si concisa, nu lasă loc la interpretări.
      Dumnezeu este unul, a tot si toate ( Doamne iarta-ma ca te pomenesc)!!! Toti oamenii, la un moment dat o sa înțeleagă asta,aici acum sau alta data altundeva.
      Iarăsi va învăț, chiar daca nu ar trebui, sperând ca pricepuți !!!!publicati,doamna Maria

      Ștergere
    5. ACELAȘI LUCRU SUSŢIN ȘI EU ANTIGABRIEL SAU ALŢII ASEMENI. DE CE EȘTI ANTIMINE?

      Ștergere
    6. Antigabi te înșeli,Biblia nu e chiar asa cum zici tu.Gabita tu să dai mâna cu Doinita ca amândoi strigați cu litere Maaaaari

      Ștergere
    7. Anti Gabriel, cand ai dat reply la mesajul meu despre acel grup cu rusii la ce faci referire cand spui ca sa ne inveti? Ce sa ne inveti? La ce faci aluzie cand spui ca Biblia este clara si concisa si la faptul ca Unul este Dumnezeu? De parca eu am spus atlceva sau am vorbit despre altceva in afara de acel grup de pe facebook. Poate ma/ne lamuresti la ce faci referire, fiindca raspunsul tau la mesajul meu este iesit total din context si nu are nicio legatura cu ce am scris eu, cu atat nu ti se da dreptul sa judeci sau sa jignesti pe altii chiar daca ti se par saraci cu duhul, la tine aceasta parere este slava desarta si degeaba ceri iertare daca nu ierti fiindca nu o vei primi. Pe cand cei saraci cu duhul, recte Gabriel si cei ca el la care faci referire, nu stii ca a lui si a celor ca el este Imparatia Tatalui? Spusa Domnul: "Fericiti cei saraci cu duhul, caci a lor este Imparatia Cerurilor." Noi trebuie sa mai muncim la asta, dar Gabriel si cei ca el au locul asigurat. Asa ca nu mai judeca, ca sa nu fii judecat. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava, cinstea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam. Amin.

      Ștergere
    8. Întrebare pt.toată lumea:v-ați întrebat vreodată care este subantelesul textului"Fericiți cei săraci cu Duhul,ca a lor este Împărăția Cerurilor"aștept părerile voastre,multumesc

      Ștergere
    9. ANONIM 09:19 POATE SĂRAC CU TRUPUL DAR CU DUHUL NU PREA CRED. ŢIN SĂ TE ASIGUR CĂ SUNT UN MONSTRU LA PROPRIU.

      Ștergere
    10. E UN PARADOX,SILVIA. ARE MAI MULTE ÎNŢELESURI SĂRAC CU DUHUL.POATE ÎNSEMNA NEBUN,ÎN VIZIUNEA MODERNĂ. IISUS HRISTOS S-A REFEREIT ÎN SENSUL SMERIT. ADICĂ SĂ IUBIM TOTUL. UN SĂRAC CU DUHUL SE BUCURĂ DE SĂRĂCIA LUI MAI MULT CA UN BOGAT DE AVEREA LUI. MAI POATE ÎNSEMNA CĂ NU ARE SUFLET. DAR NU LA ASTA S-A REFERIT IISUS CI LA IUBIREA ABSOLUTĂ.

      Ștergere
    11. Da Gabi, se poate despica firul in patru,Biblia poate fi decodata stiintific,a fi sarac cu duhul e de bine,e placut lui Dumnezeu dar nu e ceea ce ai scris tu mai sus,e ceva subtil,eu stiu dar nu vreau sa zic.

      Ștergere
    12. ANONIM 08:39 ZI TE ROG!!! 👀

      Ștergere
  3. GEORGETA,DA DOAMNE SA AUZIM NUMAI DE BINE,DAR CU PARERE DE RAU ZIC NU PREA CRED IN DUMNEZEU NU MERG LA SFÂNTA BISERICA,AM STAT ACOLO 20 DE ANI AM LUCRAT PE TRAILER DE 40 DE TONE CU SOTUL,,DAR LA ARDELENI NU PREA LE PLACE SA MEARGA LE SFÂNTA BISERICA,LE PLACE TARE DISTRACTIA SA FIE FERICITI,DAR FARA DUMNEZEU NU ESTE FERICIRE,SI MULTI SUNT POCAITI MERG LA TOT FELUL DE CONFESIUNI,,IAHOVISTI,PENTICOSTARI,EVANGHELISTI,,DE TOT FELUL BUNUL DUMNEZEU SA-I AJUTE SA VINA LA CREDINTA CEA DREAPTA SA FIE MILOSTIVI SI BUNI CU APROAPELE LOR,,DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA NE MILUIASCA PE TOTI,AMIN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doina-Georgeta,te inseli in privinta ardelenilor,sunt credinciosi,poate mai mult decat altii,Sf.Pr.Arsenie Boca spunea ca Sibiul va fi ultima reduta,atunci cand a vorbit despre disparitia credintei,sunt si sectanti destui ca peste tot de altfel,dar tot Parintele spunea nici sa nu-i salutam.Eu sunt de la Sibiu si va spun ca pe aici lumea e foarte credincioasa,pe la noi sunt arhipline Bisericile,Doamne ajuta-ne!cu drag Silvia

      Ștergere
  4. Subscriu,Anonim! Chiar daca parem noi asa inofensivi, acestora le este frica de trezirea romanilor din "somnul cel de moarte in care ne adancira barbarii de tirani".
    De aceea ne-au pus "cizma pe gat", fiindca de aici ar trebui sa porneasca schimbarea in constiinta.
    Eu, inca, cred in aceasta trezire.Eu cred in romani si cred in misiunea extrem de grea a Romaniei de a se elibera de "balaurul" care ne tine in intuneric si impiedica pe cei care s-au trezit sa aprinda lumina.Dar in curand vom fi atat de multi ca nu va putea rezista luminii noastre.Libertaea Romaniei si chiar a Gaiei depinde de fiecare dintre noi, dar uniti ,nu separati.Cabalei ii este frica de uniunea noastra.
    Pana si aici pe acest blog unde suntem o mana de oameni,suntem separati de credintele noastre.Daca am costientiza ca toti oamenii planetei avem un corp fizic cu aceeasi anatomie si fiziologie,am putea realiza ca suntem o familie mare si iubitoare fara granite si armate care sa ne apere pe noi de noi.Aceste armate ii apara pe ei-papusarii, nu pe noi toti-"turma de oi somnambule"care-i slujim orbeste fara sa ne punem niste intrebari!TREZITi-VA FRATILOR, nu mai tineti cu dintii de niste invataturi care au fost implementate de ei pentru indobitocirea populatiei!Nu mai stati in asteptare,caci puterea este la voi.SUNTETI FIINTE SACRE,PRETIOASE SI DIVINE, CREDETI, ACESTA-I ADEVARUL!
    Nu va mai dati puterea lor, caci ei o folosesc impotriva voastra si in beneficiul lor.Voi va credeti mici si neputinciosi,dar ei stiu cat de puternici sunteti voi si va folosesc sa creati pentru ei.Prin FRICA controleaza toata omenirea. Frica lor de omenire o proiecteaza asupra omenirii si astfel oamenilor le este frica sa-si traiasca viata si practic daruiesc de buna voie toata puterea lor.
    Cand constientizati ca altcineva se foloseste de voi, decizia va aparine de a spune;STOP,din acest moment eu aleg ce vreau sa experimentez si nu voi!
    Va rog iesiti din controlul mental,caci aceasta este realitatea pe care v-o proiecteaza aceste fiinte care nu pot supravietui, daca nu se hranesc cu energia voastra.
    Costientizati si daruiti-le lumina,caci in lumina ele nu pot sta.DESCOPERITI-VA LUMINA, SUNTETI MAGNIFICI, FARA EXCEPTIE,NU VA MAI IMPOTRIVITI!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  5. Doina,eu am facut MULTI ani tara,[auto], dar sa sti ca din punct de vedere al civilizatiei, sunt pe primul loc in tara.Ca merg sau nu merg la Biserica , asta nu stiu.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria va intreaba Elena Busuioc pe facebook ceva rescriu: draga Maria poti sa-mi spui cat costa redactarea cartii si pana cand trebuie sa ai banii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi cer iertare ! Nu am vazut mesajul.
      Cartea la editura costa circa 10 lei pe exemplar.
      3000 DE EXEMPLARE cât imi doresc eu sa scot, costa 30000 lei, sau circa 6000 euro.
      Cred că prin august -septembrie 2016, va fi gata la Editura. Va multumesc din toata inima! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  7. Va contrazic d-na!Am facut un curs la Sibiu si am fost la mai multe biserici si manastiri din zona si toate erau pline iar intr-una de langa gara am avut placuta surpriza sa-l vad pictat pe perete pe Sfantul Ardealului Arsenie Boca,prorocind dealtfel ca intradevar credinta va scadea in Ardeal,Sibiul fiind ultima reduta!Doamne ajuta!Adrian Eugen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acelasi lucru i-am spus si eu Doinei,Sibiul va fi ultima reduta,asta e dovada ca oamenii sunt credinciosi,un gand bun,Silvia

      Ștergere
    2. Eugenia,în care Biserica de la gara e pictat Pr.ArsenieBoca,cea care e chiar alături de autogara Carei i se spune"La Clopoțel"?mulțam pt .raspuns

      Ștergere
  8. D.na Maria, va rog sa-mi spune-ti
    daca ne putem astepta la un cutremur major in Romania, in conditiile in care de 8 zile nu a mai fost inregistrata nici o miscare tectonica. Va rog mult sa-mi raspunde-ti. Pentru cei interesati pe site-ul INFP exista o aplicatie de avertizare seismica in caz de cutremur puternic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce va e frica de aia nu scapati,incercati macar sa ganditi pozitiv,nu mai ganditi asa prapastios.

      Ștergere
    2. Nu pot spune de la mine nimic! Doar BUNUL DUMNEZEU mi le spune mie pe toate.
      Până acum nu am primit niciun MESAJ in acest sens.DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  9. Un interviu frumos la Cristi Brancu in platou. Ascultati-l ca merita :

    http://antenastars.ro/agentul-vip/cand-medicii-nu-ii-mai-dadeau-nicio-sansa-ea-a-reusit-sa-rezolve-isi-tine-tatal-in-viata-cu-ajutorul-puterilor-supranaturale-id30238.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Am impresia ca s-a interpretat gresit mesajul. Corporatie in seamna o asociere menita sa apere drepturile profesinale ale meseriasilor (breasla) dar il putem extinde si la a apara dreturile unui grup etnic.
    Nu am nimic cu nimeni, dar cred ca in nici o alta parte a tarii, ca aici in Ardeal, dragostea de neam si tara nu se manifesta mai puternic.
    Iar mesajul tocmai aceasta ne spune: sa luam ca exemplu Ardealul si sa fim mai multi uniti in dragoste de neamt si tara, daca vrem sa trecem cu bine peste vremurile ce-or sa vina.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca este de mare folos sufletelor noastre, vizionarea acestei inregistrari cu parintele preot Gheorghe Coltea,
    https://www.youtube.com/watch?v=bx1SdOPiAQo, referitoare la "Sfintii din Bucegi" si nu numai.
    Cu drag,
    Ion

    RăspundețiȘtergere
  12. Ciudat vis am avut dimineata un glas spunea ca Fratele Ioan a zis ca in perioada de vara va fii cutremur mare.Si ca mai sunt cateva luni inca nu se facuse toamna.Interesant ce mesaj am primit eu :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Răspunsuri
    1. Glasul ingerului mi-a zis in cuvinte ca Fratele Ioan stie ca in perioada verii va veni un cutremur mare pana in toamna.Nu stiu cine este fratele Ioan dar scrie pe blog.

      Ștergere
  14. conform a trei vise premonitorii va fi cutremur in romania in perioada 5 si 19 iunie 2016 in ultimul vis cutremurul a inceput dimineata devreme inainte de trezire si se crapau peretii-craciun.

    RăspundețiȘtergere