miercuri, 6 aprilie 2016

TRUPURI ARSE ! OAMENI PRĂJIȚI CA LA ROTISOR !


                                                     5 Aprilie 2016,ora 22,45 !

                                           Dragii mei, 

”Oare să mai fie nevoie, să mai moară alți oameni nevinovati”?

Iohannis, primele declaratii: A fost nevoie sa moara oameni ...

www.stiripesurse.ro/iohannis_972172.html
Nov 4, 2015 - Acesta s-a aratat deranjat ca demisia a venit foarte tarziu: "A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca. Daca s-ar fi ...

Victor Ponta îl taxează din nou pe Iohannis: "A fost nevoie ...

www.romaniatv.net/victor-ponta-il-taxeaza-din-nou-p...
Jan 25, 2016 - "Acea fraza cu "a fost nevoie sa moara oameni ca sa am guvernul meu", eu nu am auzit-o in 25 de ani, la oameni politici cinici", a spus Ponta.

                         .

Trist ,dar foarte adevărat !
La Colectiv, au murit în chinuri groaznic de cumplite, 64 de tineri frumosi si înțelepti,care nu au avut decât o singură ”vină”: aceea de a se afla acolo, în seara fatidică de 30 octombrie 2015.
Am spus încă de la început, că: 
Incendiul de la COLECTIV, a fost provocat de o mână criminală!
 

Portretele celor 64 de tineri care si-au pierdut viata in urma ...

stirileprotv.ro/...colectiv/jurnalisti-muzicieni-arhitecti-s...
7 days ago - S-au stins din viata rand pe rand si nici nu ne-au dat ragaz sa ne obisnuim cu ideea. Bilantul tragediei din Colectiv, care a furat vieti in cel mai ....
Faptul că nu s-a descoperit până acum, sau nu s-a voit a se descoperi ceea ce s-a petrecut cu adevărat acolo, este o alta problema grava,care va afecta totuși constiința celor vinovati de curmarea în chinuri groaznice a 64 de vieti, si pentru suferința altor 90 de persoane.
Iata dragilor, ce spunea un glas asta noapte in timp ce scriam pe Blog.
Citez:
                           ”I-o prăjit ca la Rotisor !” 

Și vedeam în fața mea, deși eram cu ochii pe monitor,vedeam o încăpere  întunecoasa  în care, zaceau întinse pe jos, trupuri de oameni arsi, chiar prăjiți ca la rotisor,cum spune Mesajul de mai sus.
Dragii mei, mă cutremură și mă îngrozeste gândul că vor muri alti oameni nevinovati, pentru ca unele minti bolnave, sa ajunga la putere cu orice preț. 
S-ar putea ca acest MESAJ : ”I-o prăjit ca la Rotisor ” ,să aibă legatură cu Tragedia de la COLECTIV, deoarece nu s-a descoperit înca ADEVARUL adevarat.
Dar s-ar putea din păcate,ca aceasta multiplă CRIMĂ sa se repete, pentru ca unii, sa ajunga acolo unde îsi propun.
Doamne Te rugam din suflet, ai grija de sufletele chinuite care s-au intors la Tine, dar si de cei rămasi în viață, care sunt mutilati trupeste si sufleteste. 
Ai grija de noi toti DOAMNE si STAPÂNA noastra, căci noi suntel Fii si robii Tăi ,Amin! 
                                       Cu dragoste,Maria. 
 

55 de comentarii:

  1. DE LA CONSUMUL EXCESIV DE CARNE,CONFORT,PUTERE,LUX,INFLUENŢĂ ȘI ALTE LUCRURI "ÎMPĂRĂTEȘTI" ,LA UN MOMENT DAT NU SE MAI FACE APRECIEREA CORECTĂ ASUPRA "MILEI".SE CONSIDERĂ VICTIME COLATERALE SAU INSECTE CARE NU AVEAU CE SĂ CAUTE ACOLO.EI ȘTIU CĂ DUMNEZEU IARTĂ ORICE ȘI ATUNCI PROFITĂ DE SITUAŢIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriel,Dumnezeu nu iarta orice,cine te-a mintit,cine te-a dus in eroare?Ca sa fi iertat trebuie muuuuuuuuuuuuulta truda,nu asaaaaaaa...s-apoi la Colectiv a fost genocid,cine sa-i mai ierte,cu gand bun Silvia.

      Ștergere
    2. Dumnezeu nu are ce sa ierte pentru ca Dumnezeu nu se supara si nici nu se maniaza asa cum cred unii credinciosi. Asta este comportamentul celor mici, nu celor MARI. Daca voi credeti ca-l puteti intelege pe Dumnezeu cu mintea voastra sunteti in inselare. Mai multe sanse are furnica sa-l inteleaga pe elefant decat omul pe Dumnezeu.

      Ștergere
    3. EXemplul dat de dumneavoastra,mi-a mers la suflet!

      Ștergere
    4. Emanuel,chiar nu te inteleg,cum poti sa spui ca Dumnezeu nu are ce sa ierte?.Tu nu mai gresesti niciodata?....
      ,,Daca zicem ca pacat nu avem,ne amagim pe noi insine si adevarul nu este intru noi.
      Daca marturisim pacatele noastre,El este credincios si drept,ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca pe noi de toata nedreptatea.
      Daca zicem ca n-am pacatuit,il facem mincinos si cuvantul Lui nu este intru noi"(Intaia epistola soborniceasca a sfantului apostol Ioan).
      Comportamentul celor MARI-trebuie sa fie SMERENIA!
      In permanenta trebuie sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa ne ierte pe noi pacatosii!
      Esti prea mandru Emanuele!

      Ștergere
    5. LILIANA ȘI DOMNULE DISTINS EMANUEL.NOI NICI MĂCAR NU PUTEM SĂ NE INAGINĂM SLAVA LUI DIMNEZEU.NOI JUDECĂM ACUM LA ORA ACTUALĂ SUB INFLUENŢA ZVÂCULUI ACTIVITĂŢII CARDIACE.CÂND VOM TRECE DINCOLO,TOT CE AM ÎNVĂŢAT NOI AICI PE PĂMÂNT.....SE VA REVOCA PUR ȘI SIMPLU ȘI VOM INTRA ÎNTR-O JUDECATĂ ULTRALINIȘTITĂ,ULTRACONCRETĂ.NOI ACUM SUNTEM CA NIȘTE MUSCULIŢE AGITATE ȘI NICI NU AVEM ȘI NICI NU PUTEM SĂ ÎL DEFINIM PE DUMNEZEU PENTRU CĂ E IMPOSIBIL.TOT CE POT SĂ VĂ SPUN CĂ ATÂT DOAMNA LILIANA CÂT ȘI DOMNUL DISTINS EMANUEL AU DREPTATE.

      Ștergere
    6. Prichici,dracul sa te mai inteleaga,o data zici ca Dumnezeu nu se maniaza,e rabdator,o data zici ca e dusmanos,razbunator,manios etc.ai putea sa ne scutesti cu aberatiile tale,esti peste tot si pe nicaieri.

      Ștergere
    7. Pai daca nu citesti cu atentie anonim eu ce sa-ti fac? Am zis ca Dumnezeul biblic asa cum l-au descris evreii e dusmanos, razbunator si manios...

      Ștergere
    8. Deci CINE este Dumnezeul biblic? Caci este descris in Biblie cu obiceiuri calcatoare de Decalog...

      Ștergere
    9. @Liliana: pai Dumnezeu ar trebui sa se supere ca sa aiba ce sa ierte, nu? Tu crezi intr-un Dumnezeu suparacios si manios si ranchiunos si razbunator Liliana?

      Ștergere
  2. De ce s-ar dori aflarea adevarului? Ar jena tare pe cineva... dar nu-i greu sa sti cine este! E simplu... se zicea ca "au trebuit sa moara oameni"... Este atat de usor de observat! Oricine isi poate da seama!

    RăspundețiȘtergere
  3. ANONIM 11:09 AȘA ESTE,DAR VEZI TU,LUMEA CIVILIZATĂ ȘI EDUCATĂ ȘI COERENTĂ ZICE AȘA:CUM SĂ NE LUĂM NOI DUPĂ ASTFEL DE SEMNE?SUNT NIȘTE SIMPLE ASEMĂNĂRI ȘI ACCIDENTE.NEȘTIIND CĂ TOTUL E UN SEMN ȘI TOTUL E O TAINĂ ȘI TOTUL ARE UN SENS BINE DEFINIT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Gabi, simple "coincidente"... dar atat de relevante!

      Ștergere
  4. Am auzit despre Colectiv tot felul de pareri, am sa o spun si eu pe a mea, acei oameni au murit dintr-un complex nefast de imprejurari si atitudini bolnave ale noastre.
    1 - prostia care sta ascunsa in deviza "lasa ca merge si asa".
    2 - coruptia care face ca muti concetateni sa-si vanda constiinta, onoarea profesionala si cinstea pe un pumn de arginti.
    3 - obsesia ca destept este doar cel care optine un profit cat mai mare cu o investitie cat mai mica.
    4 - acel spectacol nu trebuia sa aive loc atunci, in ziua cand a patimit si rastignit Hristos Domnul, sa nu uitam ca si copiii lui Iov tot la o petrecere au murit.
    Regret suferinta parintilor si a victimelor, dar e bine sa tragem cat mai multe invataminte din aceasta ca nu degeba Dumnezeu a ingaduit aceasta. Pentru ca nu Dumnezeu ne duce in ispita ci diavolul, El doar o ingaduie spre luminarea noastra.
    Sa nu iutam ca Dumnezeu este bun, iubitor, indelung rabdator, dar si razbunator "judecata si rasbunarea este a mea, zice Domnul".
    Asa ca inainte de a judeca este bine sa vedem si ce am fi facut noi daca am fi fost in locul vinovatilor, ca din pacate pleaca unii vine altii, iar lucrurile raman la fel. Schimbarea trebuie facuta intai in noi si abia dupa aceia sa o cerem la altii.
    Doamne iartai pe cei morti si pe noi. Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonim6 aprilie 2016, 12:00

      Sa nu iutam ca Dumnezeu este bun, iubitor, indelung rabdator, dar si razbunator "judecata si rasbunarea este a mea, zice Domnul".

      Gresit. Nu Dumnezeu a spus aceste cuvinte ci evreii care au scris Tora.

      Ștergere
    2. Daca o luam asa ajungem sa credem ca Sfanta Scritura este o mare inselaciune. Ca au fost scoase unele carti este una, dar ca Sfanta Scriptura este scornirea evreilor care au scris Tora este gresit. Amintitiva de dreptul Simion care s-a indoit ca fevioara va naste si va ramane fecioara si Dumnezeu la tinut in viata 500 de ani, de calaretii din Apocalipsa care aduc binecuvantari dar si pedepse pe pamant.
      DECI TOT CE ESTE SCRIS ACOLO ESTE ADEVARAT. Si va-s ruga sa nu mai ametiti lumea cu ezoterizmul de tip oriental.

      Ștergere
    3. Anonim 7 aprilie 2016, 03:33.
      Ai dreptate, în primul rând aceștia se cred vindecători . Ei postează aici câteva cuvinte din biblie pt a ne capta atenția și strecoară printre ele, cuvintele cheie care le spun la acele inițierile. Sânt oameni care vor să ne ispitească, ce mai bine e să stăm cât mai departe de ei. Mai bine să ne rugăm noi pt ei, Dumnezeu să-i ducă pe drumul cel drept și să nu mai tragă și pe alții în păcat. Doamne iartă-ne!

      Ștergere
    4. Mno atunci n-aveti decat sa credeti intr-un Dumnezeu caruia ii place mirosul de carne arsa si care are nevoie de ofrande, sacrificii animale si sange pentru a-si potoli mania. :)))

      Doar sa aveti grija sa nu-l suparati caci e tare morocanos si va tine minte si va pedepseste de va merg fulgii. :)))

      Ștergere
    5. Asta crezi tu, lui Dumnezeu ii place: "Duhul umilit si inima infranta Dumnezeu nu o va urgisii." Psalmul 50 al lui David, dar din pacate este evreu si nu hindus, si nu cred ca-ti place de el.

      Ștergere
    6. Cand te mandresti cazi, asta a invatat si Solomon ca mandria este slava desarta si s-a smerit. Cand te smeresti nu ai cum sa cazi. La asta se refera.

      Ștergere
    7. Mai las-o Balta Emanuel cu ofrandele si mirosul de carne arsa ca nu mai trăim după V.T.trăim după legea nouă.

      Ștergere
    8. Dar si daca crezi ca toate religiile sunt bune ajungi ca Solomon, sa cazi in idolatrie si sa pierzi harul lui Dumnezeu, in cazul sau intelepciunea.

      Ștergere
    9. Silvia, Dumnezeul din VT este si Dumnezeul din NT? Caci acela din VT adora mirosul de carne arsa, voia jertfe de carne... le cerea evreilor sa omoare animale si aduca zilnic jertfe si sa le arda pentru mirosul bineplacut...

      Ștergere
    10. Reiki NU este o religie.
      Reiki NU este un cult.
      Reiki NU este o sectă.

      Ștergere
    11. Stiu 23,49.dar nu mai traim dupa legea lui Moise,legea veche,traim dupa legea noua care este 2ooo de ani si mai bine

      Ștergere
    12. Da Anonim 10 aprilie 2016, 15:40, asa este, insa sunt unii pe aici care se raporteaza la Legea Veche, nu vezi ce aiureli debiteaza, caci stai locului si te tooot miri...si o tin tot pe a lor cu deosebita incapatanare doveditoare a incapacitatii de intelegere. Nu ai ce le face, pana la urma... trebuie lasati in voia mintii lor!

      Ștergere
  5. ANONIM,06,2016 DOAMNA MARIA VA MULTUMESC CA NE INFORMATI DE TOT CE SE INTÂMPLA PE TOT GLOBUL PAMÂNTESC SI DIN ROMÂNIA.SI VA ROG RUGATI-VA SI PENTRU FAMILIA MEA SI PENTRU MINE CA SUNT BOLNAVA,SI PENTRU TOATA ROMÂNIA SA NE APERE BUNUL DUMNEZEU DE TOT CE E RAU..DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOTI SI SA NE MÂNTUIASCA,,AMIN

    RăspundețiȘtergere
  6. dar e de speriat daca pe langa cate au sa mai fie alte accidente, Bunul Dumnezeu sa se indure de noi si sa ne ierte si sa ne ocroteasca de alte nenorociri ...... inca sunt vii durerile tragicei catastrofe de la COLECTIV, nu, nu vrem altele ........ DOAMNE FERESTE-NE, IARTA-NE si ne OCROTESTE !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. GEORGETA,06,2016 VA MULTUMESC DOAMNA MARIA CA NE INFORMATI DE TOT CE SE INTÂMPLA SI CA CREDE-TI IN BUNUL DUMNEZEU,SA VA RUGATI PENTRU TARA NOASTRA SA NE APERE DE TOT CE E RAU,,SI RUGATI-VA SI PENTRU FAMILIA MEA SI PENTRU MINE CA SUNT BOLNAVA,VA MULTUMESC CA SUNTETI BUNA SI NU LUATI IN SEAMA TOATE RAUTATILE OAMENILOR CA SUNT MULTI CARE NU CRED IN BUNUL DUMNEZEU,,BUNUL DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA NE MÂNTUIASCA PE TOTI,,AMIN

    RăspundețiȘtergere
  8. Am tot spus in viata asta oamenilor sa creada in ei si in puterea lor, care le-a fost data de Dumnezeu in mod egal. Nu exista oameni cu puteri cu daruri cu har, si oameni fara acestea.Toti suntem facuti "dupa chipul si asemanarea Domnului".Diferenta o face credinta omului in a avea sau nu a avea ceea ce vede la celalalt.

    Doamna,Georgeta, dumneavoastra, ca orice om, aveti puterea de trimitere a rugaciunii la Dumnezeu ca oricare dintre noi. Nici-unul dintre noi nu-i mai special decat toti ceilalti,doar ca nu o stim.O rugaciune spusa din inima pleaca ca o sageata de lumina catre Divinitate si este auzita dincolo de timp si spatiu, doar este necesar sa credeti aceasta.Iar raspunsul vine intotdeauna dar trebuie sa-l si percepeti.CREDINTA ESTE TOTUL!
    Credeti in ceea ce puteti face, si se va intampla!
    Cand va addresati cuiva sa se roage pentru dvs.automat toata puterea energetica se transmite acelei persoane iar dvs.ramaneti epuizata pana va refaceti energia,si apoi va vaitati ca sunteti bolnava.Acolo unde va este atentia va este si energia.Daca credeti ca nu aveti nici-o puetere pai asa este,fiindca asta creati. Viata noastra este suma credintelor si alegerilor noastre.Rugati-va si credeti!

    Cred in puterea rugaciunii unificate,dar cred si in puterea mea individuala.Eu as adresa astfel o rugaminte:haideti sa ne rugam impreuna pentru binele cel mai inalt al D-nei Georgeta, pentru tara si planeta noastra, si pentru noi toti!

    Fiecare om are daruri date de CREATOR,dar tine de ccredinta fiecaruia sa si-le descopere.
    Pentru mine nu exista oameni prosti si oameni destepti, ci oameni care stiu ca stiu si cei care nu stiu ca stiu.
    Toti oamenii stiu ceea ce eu stiu dar au uitat. Atat.
    Si nu uitati! NU MAI LASATI PE NIMENI SA SE FOLOSEASCA DE LUMINA VOASTRA! SUNTETI FIINTE SUVERANE CU DREPTUL DE LIBERA ALEGERE ! ALEGETI-VA CUM SA ARATE VIATA VOASTRA!
    NIMENI NU-I VINOVAT DE CUM ARATA VIATA VOASTRA!
    DUMNEZEU ESTE INCANTAT SA VA INDPLINEASCA DORINTELE, DOAR SA CREDETI C-O VA FACE! MULTUMITI,CREDETI SI ALEGETI! ATAT!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.mediafax.ro/social/incendiu-la-caminul-studentesc-al-universitatii-de-medicina-si-farmacie-din-capitala-opt-persoane-au-fost-evacuate-15210874

    RăspundețiȘtergere
  10. La Colectiv, satana si-a LUAT suflete,destule.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioane,nu este asa! Tinerii aceia au fost victime! Victimele "cuiva" ... moartea lor a fost provocata cu buna stiinta, nu a fost o intamplare. Tu daca maine patesti ceva intr-o intamplare nefericita intr-un supermarket unde erai la cumparaturi sau intr-o sala de spectacol la teatru, ca asa a hotarat "cineva"... sa zicem despre sufletul tau la fel?

      Ștergere
  11. A fost azi pe seara un incendiu in campusul facultatii de medicina.doar raniti.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand nu avem incredere in noi, ii divinizam pe unii si-i blamam pe altii, cand de fapt suntem toti Unul, purtatori ai scanteii divine, dar fiecare pe treapta lui. Cu cat privim mai detasati si reactionam mai putin, cu atat suntem mai constienti, mai conectati la Sinele divin. Deci ar fi mai potrivit sa ne uitam in int nostru, acolo sa traim si sa ne rugam mai mult, sa ne purificam si at. va fi si in afara noastra la fel - pace, buna cuviinta, sanatate, abundenta si asa sa fie. N.

    RăspundețiȘtergere
  13. Azi a fost un incendiu mai grav la un camin studentesc,cu 10 răniti,mai grav,care au ajuns la spital.Anul acesta mai continua cu incendiile,s-a prezis la horoscop.

    RăspundețiȘtergere
  14. Se face lumina in cazul Colectiv :au murit in spital din cauza bacteriilor si septicemiei. Cititi si comentariile la articol.

    http://www.tolo.ro/2016/04/07/bacteristan-13-dosare-ale-mortilor-de-la-colectiv/?utm_campaign=Antena3-articol&utm_medium=Parteneri&utm_source=Antena3

    RăspundețiȘtergere
  15. A face lumina in cazul Clectiv inseamna sa se afle adevarul,mana criminala,ca au murit din cauza septicemiei e o alta problema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce lumina mai vrei, cine-i nebun sa folosesca substante pirotehnice in spatiu inchis. Si de aici concluzia este simpla cine a aprobat si folosit aceste substante sunt pricipalii vinovati. Pentru ca daca nu erau scantei nu era nici foc. Restul este lupta politica si demagogie.

      Ștergere
  16. Inntunecatii pot omori trupurile umane,asa cum s-a intamplat la acest club,de suflete nu se pot atinge ,nici macar apropia fiindca lumina lor i-ar parli.Iar acei tineri sunt de o lumina extraordinara, care la nivelul sufletului au ales sa sacrifice aceasta viata pentru evolutia proprie ,dar mai ales pentru a trezi constiinta romanilor.Cei care acuza pe acei tineri, vorbesc dintr-o constiinta limitata care nu poate intelege nivelul subtil de actiune.
    Constiinta joasa tinuta in adormire de cei care au interesul, ca omul sa nu se trezeasca,fiindca ei nu ar mai avea nici-o putere asupra sa,nu poate sti ce anume a ales sufletul sa experimenteze sau cand decide sa plece
    de aici.
    Constiinta adormita este cea care se identifica cu corpul,mintea si tot ce inseamna materie fizica,dar mai ales crede ca ea(constiinta) este separata de Creatorul sau si de toti ceilalti.Sta milenii in aceasta adormire si tot asteapta sa coboare cineva din ceruri s-o mantuiasca.DE fiecare data cand se incarneaza aici crede ca va reusi sa se trezeasca si sa se intoarca de unde a venit.Dar vine momentul mortii cand constientizeaza ca si de data aceasta s-a interpus intre dorinta sufletului si alegerile sale si o ia de la capat.Aceasta inversunare este ceea ce se cheama sinele fals cel cu care ne identificam in plan fizic si uitam complet de SINELE DIVIN care doar sta si observa, chiar se distreaza caci pentru el este un joc aceasta incarnare.Pentru scanteia divina nu exista SPATIU SI TIMP,asa ca ne lasa sa orbecaim pe aici pana cand considera ca vrea si altfel de experiente(nu doar cele pe care le tot repetam) ca doar are vesnicia la dispozitie,nu!
    Dragii mei, voi,cei care credeti ca vine cineva sa va plimbe cu roaba (sinele vostru in(robit)prin rai sau prin iad mai aveti mult timp de asteptat ceea ce voi asateptati.Fiecare Fiinta Creata de Creator este fix in locul vibratiei carei corespunde. Nicio Fiinta nu este mutata din frecventa de vibratie in care este fara vointa
    si munca spirituala .Munca spirituala incepe abia atunci cand devii constient de tine insuti.Nu poti bea apa daca nu esti constient ce este cum se face si la ce iti trebuie,nu!Daca nu ai habar de CINE ESTI ,stai in turma si faci ce fac ceilalti!Este tragic dar asta-i realitatea pe care o stie constiinta de masa.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,au ales sa sacrifice aceasta viata ''?????? Nu cred ca s-au dus in acel club in cunostiinta de cauza , e cea mai urata moarte pe care o poate dori cineva cu toata ,,evolutia'' la care se tot zice ca cineva ar ajunge . Iar in ceea ce priveste constiinta romanilor .....trist, tare trist , miseleste s-a instalat un alt guvern , cum miseleste dupa revolutia din '89 au murit tineri nevinovati . Nu tinerii sunt de acuzat . Traim intr-o lume murdara , mercantila unde se binele este pe campul de lupta cu raul , unde din batalia asta crancena, va iesi mutilat ADEVARUL.

      Ștergere
    2. Anonim8 aprilie 2016, 14:07, se refera la MISIUNEA pe care si-au ales-o inainte sa vina!

      Ștergere
    3. Iar ma deceptioneziD; intunecatii nu omoară satanisti, biserica la fel, dar ii poate părăsi totusi...

      Ștergere
  17. D, nu mai incerca cu crezul tau de la satana sa pacalesti vreun suflet de crestin , prin SMINTIREA DRACEASCA , pe care te tot straduiesti pe acest blog.
    Orice CRESTIN , are datoria MORALA si CRESTINA , sa atentioneze pe cei ce pot fi atrasi spre aceste INSELATORII DRACESTI.
    Poate pe alte blog-uri ai mai multe sanse.
    Inca odata i-ti fac invitatia sa te lasi de aceste DRACISME, si fa-te un bun CRESTIN.
    In rest ,DUMNEZEU cu mila.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  18. Breee...Fr Ioan dar eu sunt crestin ortodoxa,doar ca odata cu trezirea mea spirituala am ajuns la alta intelegere a spiritualitatii. Te asigur ca am cunostinte teologice dincolo de ce crezi dumneata.

    Dumnezeu nu este un concept teologic,ci treaire ,simtire,bucurie si o mare IUBIRE pentru tot ce te inconjoara, inclusiv pentru dumneata care te impotrivesti acestei iubiri!
    Permite-mi sa-ti dau un sfat!Opreste-te un pic din a judeca si intreaba-te de ce tot pomenesti de satana,smintire draceasca,inselatorii dracesti!
    Oare cine este cel care vrea neaparat sa iasa in evidenta in manifestarea dumitale? Eu nu-ti pot aduce lumina impotriva vointei tale,fiindca respect Sinele tau Divin care stie ce spun.Doar incapatanarea dumitale i se opune Fiintei care ESTI!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai ajuns la intelepciuni, am si eu intrebare: cum se face ca nu mai trupurile sfintilor crestini se fac sfinte moaste, adica nu putrezesc sute de ani, cand in alte religii nu.
      Pentru religii bune au fost si inainte de venirea Mantuitorului, cele create de: Moise, Zamolixis, Buda si altele, dar acestea aveau rolul sa pregateasca lumea pentru venirea Sa. Acete religii i-au despatimit pe oameni, iar la vremea potrivita, Domnul a venit ca sa desavarseasca aceasta si sa ne sfinteasca. Asa ca de atunci, numai crestinismul curata si sfinteste.
      Ca si in aceata religie mai sunt multe de facut si de analizat, asta este alta poveste, pe care timpul si oamenii alesi de Dumnezeu le va rezolva.

      Ștergere
    2. Nu putrezesc oasele oamenilor care au "tinut" in ei o mare parte din viata lor o anumita "vibratie".

      Mai pe romaneste, pentru crestini: sfintii s-au sfintit pentru ca au "stat" in Iubire mare parte din viata lor. Neputrezirea este dovada sfintirii lor.

      Ștergere
    3. Gresiti, au fost oameni care ii chinuiau pe cresti si cand au vazut cum lucreaza Duhul Sfant in acestia, l-au marturisit pe Hristos, s-au lepadat de idolatrie si au primit botezul sangelui, botezul sfintilor muceni.
      Acestia nu au trait in iubire de Hristos decat numai de la marturisire si pana la moarte, de la cateva ore la cateva zile. Pentru verificare cititi vietile sfintilor mucenici.
      Mai pe romaneste, nu vribatia sfinteste, ci dorinta sincera si fara compromisuri de a inplini invatatura lui Hristos, transmisa noua de apostoli, sfintii parinti si preoti.
      Chiar si Matuitorul spune: "Voi sa faceti ce zic preotii nu ce fac ei". Asa ca cei care ii judeca pe preoti, sa se gandeasca mai intai daca ei fac ce preotii le-au spus la predica.

      Ștergere
    4. DA DOMNULE DISTINS EMANUEL,DAR AM AUZIT DIN RELATĂRILE UNOR PREOŢI DE SEAMĂ CĂ NU NUMAI SFINŢII CI ȘI ANUMITĂ CATEGORIE DE PERSOANE CU PĂCATE GRELE DE ASEMENEA NU PUTREZESC,ÎN SCHIMB SE POCESC SAU PUT.

      Ștergere
  19. Oameni buni, cati dintre voi sunteti constienti de misiunea cu care ati venit in aceasta viata? Stiti sau nu? Ei asta-i constienta constienta de care va vorbesc! Deveniti constienti de CINE SUNTETI si apoi vine si intelegerea misiunii. Sunteti Lucratori in Lumina chiar daca recunoasteti sau nu, si ati venit cu o misiune extrem de importanta pentru evolutia acestui Univers,doar trebuie sa permiteti LUI CEEA CE SUNTETI sa -si aminteasca! Amintiti-va de Lumina si forta voastra!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te asigur ca eu sunt constient de misiunea mea aici.

      Ștergere
    2. Nu te supara, dar nu am inteles de unde vine D, de la Dumnezeu sau de la diavol.
      Misiunea mea este una singura, sa ma mantuiesc, adica sa ma despatimesc, sa ma sfintesc si sa primesc viata vesnica in rai pana la a doua venire a Mantuitorului si dupa aceia pe pamant, devinit un rai in totalitate.
      Misiunea ta care este?

      Ștergere
  20. D, zici ca ai cunostiinte teologice,da te cred, dar sa stii ca si satana cunoaste TOATA BIBLIA ,tocmai pt a SMINTII chiar si preotii!
    Esti crestina ortodocsa,te cred,doar ai fost botezata [cred] ,si eu asa am crezut pana l-am gasit pe IISUS.
    Un adevarat crestin,merge in viata ,dupa invataturile Bibliei,canoanele Bisericii,marturisirea de pacate la preot,impartasirea cu Trupul si Sangele Mantuitorului,renuntarea la multe placeri,tocmai pt a nu cadea in ispite...........etc
    Daca faci acestea , nu ai cum sa mai umblii dupa "CAI VERZI......",adica dupa lucruri DAUNATOARE Sufletului.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere