luni, 18 aprilie 2016

IISUS HRISTOS, TEZAUR ROMÂNESC !

                                     18 Aprilie 2016,ora 6,30 dimineața !

                                               Dragii mei, 

Ce frumos si minunat este, ca sa ma trezesc si sa vad sub plafonul camerei mele, pe Însuși MAICA  LUI DUMNEZEU, cu PRUNCUL in brate, pe Tronul Împărătesc.

                                               ..
Asa ca în Sfânta Iconiță de mai sus,asa statea MAICA  LUI DUMNEZEU deasupra patului in care stătea culcată, îmbrăcată cu vesminte aurii si stralucind mai tare decât Soarele.
PREA CURATA FECIOARA MARIA ținea pe brațul Său stâng, pe Pruncuțul Iisus ,îmbracat tot cu vesminte aurii de Soare.
După ce MAICA LUI DUMNEZEU a fost absorbita de Lumina alba orbitoare,in locul Tronului Său Împăratesc,apare Însusi IISUS HRISTOS, însă pe al Său Tron Împărătesc.
Asa:
             ..
IISUS HRISTOS dragilor,stralucea de lumină,cât o mie de Sori la un loc.Avea vesminte rosii cu mantie  albastră.
Aud glas care spune așa:
                 ”HRISTOS ,Tezaur românesc !
                 România, Gradina Maicii Domnului!  
                   HRISTOS ,Tezaur românesc !”
După care, Scumpul nostru Mântuitor, dispare in lumina alba orbitoare,se contopeste cu Lumina Învierii Sale, iar eu dragilor ,mă grabesc a scrie toate câte mi s-a arătat si mi s-a grait de la DUHUL CEL PREA SFÂNT,pentru ca apoi, sa le pot da viață aici, pe BLOGUL: DUMNEZEU EXISTA - MĂRTURII . 
Să ne rugăm dragii mei,sa ne rugam cu inima si cu sufletul ,Mântuitorului Prea Scump si Maicii Domnului,ca sa ocroteasca Poporul român, si sa se salășluiască în Noul Său Ierusalim,în România Sfântă. 
Să fim buni si milostivi fratilor, si sa nu judecăm pe Aproapele nostru,chiar daca ni se pare nouă că avem dreptate. 
DREPTATEA  si JUDECATA dragilor, este numai a Lui Dumnezeu,si nu a oamenilor.
                              Cu dragoste,Maria.  

37 de comentarii:

  1. HRISTOS,tezaur Romanesc, de aici se subantelege ca nu stim nimic despre istoria stramoseasca a dacilor romani si lucruri ne-au fost ascunse de-a lungul vremurilor dar sa nadajduim ca totul se va descoperi odata si vom afla de ce Romania este gradina Maicii Domnului.Si ce alte lucruri istorice ni se mai ascund.Dar si cred si este o parere personala ca Edenul sau Raiul a fost pe teritoriul Romaniei inca de la Creatie voi ce spuneti dragi cititori ai blogului? ROMANIA insusi Casa lui Iisus? Aceste lucruri nu sunt scrise dar sunt ascunse total sau scrise incomplet pentru a devia adevarul adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Anonimule, ai scris un adevar! Adevarata istorie a strabunilor este ascunsa. Doamne ajuta sa iasa la iveala adevarul si minciuna evreilor sa fie deconspirata! Rusine falsificatorilor!

      Ștergere
  2. Valul de cutremure continua , azi dimineata , la 9.46 , in Bulgaria :

    http://www.realitatea.net/cutremur-puternic-la-granita-romaniei-in-urma-cu-putin-timp-l-ati-simtit_1925449.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea sa mai aduc si eu inca o marturie pentru Iisus Hristos: de fiecare data cand ma rog Lui sa ma ajute, ma ajuta! Este uimitor sa observ cum de fiecare data ca lucrurile se rezolva RAPID dupa rugaciunea asta micuta si simpla: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, ajuta-ma! Amin si multumesc.

    Am muncit joia trecuta cateva ore sa "scot" un DVR pe net si ma tot chinuiam cu port forwarding si cu exceptii in firewall si nu reuseam sa-i dau de cap. Vineri, dupa ce am facut rugaciunea de mai sus, lucrurile s-au rezolvat in 5 minute!!!

    Astazi iarasi aveam probleme cu o imprimanta care nu vroia sa tipareasca si eram si in criza de timp. Am rostit rugaciunea de mai sus si in 30 de secunde am gasit solutia!

    Asta imi reintareste mie cerdinta ca:
    1. Iisus Hristos exista, este real!
    2. ESTE Fiul lui Dumnezeu pentru ca daca ar fi fost un simplu fiu de tamplar si profet (cum zic unii) NU s-ar fi priceput la chestiuni de IT (sunt convins ca majoritatea a citit termenii de mai sus pe diagonala)
    3. Puterea lui de a ajuta este infinita.

    Asa ca reiau sfatul meu de a-i cere ajutorul caci veti observa cu incatantare ca va ajuta de fiecare data.

    Slava tie Doamne Iisuse Hristoase, slava tie! Amin!

    NOTA:
    1. Inainte sa sara crestinii pe mine cu felicitari, ii indemn sa citeasca "in spate" pe acest blog, caci am mai adus marturii pentru Iisus Hristos si inainte, nu e prima oara, insa am constatat cu o deosebita incantare si bucurie ca Iisus Hristos se pricepe si la chestiuni de IT :)

    2. L-am rugat din nou pe Iisus Hristos sa indeparteze de la mine energia Reiki daca nu este de la El si stupoare: a ramas! Inca o am! Deci asta pentru "un posedat" ca mine spune multe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant ce spui,Iisus cunoaste IT :)).. Felicitari pentru rugaciune continua este foarte buna.

      Ștergere
    2. nu sti cum sa mai faci Prichici sa-ti faci reclama, sa iasa banul!nu ti-o zic cu rautate,te cred totusi,succes.

      Ștergere
    3. Emanuel, draga Emanuel, nu te mai framata legat de ce spun sau cred altii... Sti bine care este situatia intru adevar! Sti tu, stim noi si mai sunt care mai stiu! Sti ca aceasta este inima. Lasa asa lucrurile, tu scrie si cine trebuie sa inteleaga va intelege, cine nu, va intelege cand va veni momentul! Te sustin!

      Ștergere
    4. Bravo Emanuel!Este un pas inainte si poti sa mergi un pic mai departe in rugaciune....Fiul lui Dumnezeu,ajuta-ma pe mine..pacatosul ..si o sa fie si mai bine.
      Referitor la energia Reiki, mai continua cu rugaciunile.
      In urma cu mult timp,inainte de a ma intoarce la Dumnezeu,am fost si eu la niste sedinte de Reiki.
      Nu stiam pe atunci cu ce ,,se mananca" acest sistem.M-am dus cu incredere si am intalnit acolo un domn simpatic si extrem de calm.Am discutat cu el si i-am spus ce ma deranja.
      Ei... vreau sa-ti spun Emanuel,ca toate sudorile il treceau pe acel domn.Se chinuia sa-mi introduca energia in corp(isi punea mainile) dar corpul meu, efectiv, ii respingea energia instantaneu.Am facut o serie de sedinte,dar la un moment dat acest maestru f renumit imi spune,,Nu stiu ce sa-ti spun ,dar eu de cand fac Reiki(si avea destui ani)nu am mai intalnit pe cineva ca tine sa ma respinga asa puternic.Daca voi scrie vreodata o carte despre Reiki,am sa te mentionez si pe tine acolo".Mi-a dat si o diploma de Reiki(bineinteles contra cost),m-a invatat si cateva tehnici...
      Ce vreau sa spun cu asta Emanuel,cred ca Dumnezeu m-a protejat atunci,ca sa nu primesc energiile acelea.Eu nu stiu nici pana acum,de unde isi lua respectivul energia(sursa).
      Deci,draga Emanuel,Reiki nu are nimic in comun cu mantuirea sufletului.Eu iti dau un sfat,daca vrei sa ti cont de el bine..daca nu...nu.
      Daca tu simti ca Dumnezeu ti-a daruit o anumita energie,foloseste-o pentru a vindeca trupurile oamenilor,dar cand iti pui mainile pe ei,roaga-L pe Dumnezeu ca sa-i vindece(deoarece numai El vindeca).
      Iar sursa de la care iti iei aceasta energie, sa fie tot Iisus Hristos,numai de la El si de la nimeni altcineva.
      Daca ai alte surse .. Atunci este f clar....
      Inchei cu una din pildele lui Solomon
      ,,Multe cai pot parea bune omului,dar la urma se vad ca duc la moarte"
      Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    5. Felicitari, D-na Liliana ca din experienta dvs. ati impartasit si altora ! Concluziile se trag intotdeauna dupa constatari infinite , abia atunci realizezi, ai dovada ca nu tot ce straluceste e aur . Cu stima S.

      Ștergere
    6. Draga Liliana,

      De abia acum iti inteleg eu inversunarea si reticenta ta vis-a-vis de Reiki. Ca si Fr. Ioan si tu ai avut niste experiente neplacute cu Reiki. Ai fost de-a dreptul mortala cu recomandarea ca vis-a-vis de Reiki "sa ma mai rog" :)))

      Eu m-am "plimbat" pe la 8 asa zisi "maestri Reiki" pana sa ajung sa dau de unul autentic, asa ca va inteleg perfect si pe tine si pe Fr. Ioan. Eu am fost mai indaradnic si am cautat pana am gasit Reiki Traditional. Restul ce se face pe la noi sub titulatura Reiki e doar o foarte palida asemanare, lipsita de substanta si de sens.

      M-am amuzat teribil citind experienta ta. E si normal ca daca tu nu vrei sa nu "intre" energia Reiki in corpul tau ea nu va intra fortat, caci lumina nu se auto-impune nimanui cu forta, caci asa cum am mai explicat pe acest blog nu terapeutul "impinge" energia Reiki in corpul beneficiarului ci beneficiarul EXTRAGE energia Reiki din terapeut. Terapeutul doar emana Reiki, iar beneficiarul daca vrea absoarbe Reiki, daca nu, nu. E foarte simplu. E ca si cum ai avea un borcan cu miere in fata. E optiunea ta daca vrei sa gusti din mierea aia sau nu, nu te forteaza nimeni. Bizonul ala la care ai fost tu, numai Reiki nu facea. :)))

      Si inca o chestie: cand am scris pe blog-ul Mariei ca eu ma rog lui Hristos inainte de tratamentul Reiki am fost apostrofat ca de ce fac asta, ca de ce amestec eu borcanele etc :)))

      Pai eu daca l-am descoperit pe Hristos si invataturile sale stand la baza acestui sistem, cui sa ma rog: satanei?! :)))

      Iar "tehnica" cea mai importanta din Reiki este sa pui palmele pe tine (sau pe altii cu acordul lor) si sa(-ti) oferi Reiki. Atata tot. :)))

      Referitor la cine este sursa vindecarii am mai explicat pe acest blog ca nu terapeutul vindeca, ci omul se vindeca cu ajutorul lui Dumnezeu. Terapeutul nu e decat o "punte" de legatura prin care se manifesta energia. In Reiki Traditional este interzis sa-ti asumi credit pentru vindecare si oricine practica Reiki Traditional stie ca energia nu este a lui, ci el este doar un "canal" prin care se manifesta aceasta energie a lui Dumnezeu.

      Reiki se poate face si in absenta beneficiarului (adica pe romaneste "la distanta"), iar cine este curios cum se simte Reiki Traditional eu sunt dispus sa ofer gratuit 10 minute de Reiki la distanta, binenteles cu invocarea lui Hristos inainte, ca sa nu existe dubii despre ce energii folosim si care ar fi "sursa" acestora.

      Ștergere
    7. http://www.ganduridinierusalim.com/marturia-socanta-a-unui-tanar-care-a-practicat-yoga-si-tehnici-de-bioenergie/

      Ștergere
    8. Anonim 19 aprilie 2016, 23:55, Dna. Ana Pricop a decedat in anul 2012. Deci putem scrie orice ca si un pretins adevar caci si asa nu poate fi confirmat! Nu este veridic acel mesaj, imi pare rau! Vorba aceea: "Dupa razboi multi viteji se arata!"

      Ștergere
    9. Da anonim, am citit cu foarte mare atentie intreg articolul si nu e nimic nou sub soare: bizoni care se cred mari maeștrii spirituali duc spre ratacire orgoliosii. Daca omul a ajuns sa se creada Hristos ar fi trebuit IN SECUNDA DOI sa incerce si el barem sa mearga pe apa, sa se atinga doar de un bolnav si sa vada daca acesta se vindeca instantaneu dar el NUUUUUU, BAT-MAN, BAT-MAN! El e Hristos si gata! Ce nevoie mai are el si de DOVEZI?

      Probabil omul nu mai trecuse pe la vreo biserica si nu mai aprinsese o lumanare si nu mai spusese o rugaciune de ani de zile dar na, asa e cand ai ORGOLIUL MARE! (asa cum a si recunoscut de altfel)

      D-aia eu mereu insist pe smerenie, d-aia eu zic mereu ca nu terapeutul vindeca ci Dumnezeu prin el, d-aia am si apostrofat-o pe Maria cand a zis ca i s-a spus ca e plina de Duh Sfant! DA? DOVEDESTE-O! Sa se atinga si ea de cativa bolnavi sa vada daca se vindeca! Daca nu, inseamna ca e doar inselare caci NIMENI care este plin de Duh Sfant nu poate trece pe langa un bolnav fara ca acesta sa se vindece! Apostolii doar daca faceau umbra peste un bolnav acesta se vindeca!!! (scrie in biblie acest fapt)

      La mine nu merge cu inselarea anonim, caci eu indaradnic cum sunt si necredincios ca Toma as cerceta si as PROBA si as VERIFICA imediat cum sta treaba.

      Eu nu stau de vorba cu niciun duh, supra-eu, maestru spiritual ascensionat etc. Probabil si-au dat seama ca nu au sanse cu mine si nici macar nu se obosesc sa intre in vorba. :)))

      Eu de fiecare data cand am ajutat pe cineva sa se vindece mi-am facut cruce si i-am multumit lui Hristos.

      Eu n-am pretins niciodata ca eu vindec ca fac aia sau ailalta. Eu nu sunt decat pe post de liță intinsa. E curent la ambele capete? Se face transferul, daca nu, nu.

      Singura "entitate" sau "maestru spiritual ascensionat" pe care-l invoc eu este Hristos. In rest nu ma intereseaza. Sa faca si altii ce a facut Hristos si dupa aceea mai stam de vorba, pana atunci mucles. :)))

      Reiki Traditional e ca nufarul ala care infloreste in mijlocul mlastinii, mlastina fiind toate practicile astea conduse de adevaratii bizoni spirituali.

      Eu sunt constient de faptul ca atunci cand zic Reiki e ca si cum l-as injura pe om de mama dar imi fac datoria in continuare sa sustin ceea ce cred eu ca este bun, caci eu asa cum am scris mai sus, eu m-am plimbat pe la multi bizoni d-astia spirituali si am vazut si stiu ce le poate pielea.

      Da, eu nu fac minuni, nu levitez si nici nu misc obiecte cu mintea, nu vorbesc cu spirite de pe partea ailalta, sunt mai prost asa de felul meu, dar asa prost cum sunt, oamenii pe care i-am ajutat mi-au multumit.

      Ștergere
    10. ...egoul tau intotdeauna iti va gasi o explicatie!... nu crezi in nimic nici in tine insuti...demonul care iti influienteaza mintea, nu se lasa cu una, doua...l-ai intarit prea tare!

      Ștergere
    11. asa crezi tu referitor la Duhul Sfant?? sa inteleg ca multi sfinti parinti (care au dus o viata in adoratie si iubire fata de Dumnezeu) au mintit cand au spus ca prin boala trupeasca, uneori Dumnezeu ascunde o taina de mantuire sufleteasca? Duhul Sfant niciodata nu incalca aceste taine divine.
      asa zisele ”duhuri sfinte” care cauta sa vindece pe oricine ii iese-n cale...cata naivitate! inca n-ai priceput?! te-ai intrebat oare cu ce scop fac asta?... sau ai uitat de ingerii cazuti care s-au razvratit impotriva Lui Dumnezeul?? ah cata superficialitate in brandul pacatuim pozitiv!!

      Ștergere
    12. Anonim 20 aprilie 2016, 19:16, au un ghiveci in capul tau legat de spiritualitate ... of,of,of.

      Ștergere
    13. aoleo, aoleo ce ma (te) mai chinuie demonu' :)))

      ia zi domnu' anonimu' suna cunoscut randurile de mai jos? (nu prea cred ca iti sunt cunoscute dar in fine)

      9. Fiindcă noi suntem astăzi cercetaţi pentru facere de bine unui om bolnav, prin cine a fost el vindecat,

      15. Încât scoteau pe cei bolnavi în uliţe şi-i puneau pe paturi şi pe tărgi, ca venind Petru, MACAR UMBRA LUI SA UMBREASCA PE VREUNUL DINTRE EI.
      16. Şi se aduna şi mulţimea din cetăţile dimprejurul Ierusalimului, aducând bolnavi şi bântuiţi de duhuri necurate, SI TOTI SE VINDECAU.

      IA ZI DOMNU' ANONIMU', CUM E CU DUHU' ASTA CARE-I POSEDA PE APOSTOLI??? DUH NECURAT ZICI?! APOSTOLII ERAU IN INSELARE SI POSEDATI DE DEMONI?!

      INTREB CRESTINII: DACA PREOTII ORTODOCSI PRIN HARUL PREOTIEI PE CARE L-AU PRIMIT DIN GENERATIE IN GENERATIE DE LA APOSTOLI (CACI BISERICA ORTODOXA SE BATE CU PUMNUL IN PIEPT CA ESTE DREAPTA CREDINTA APOSTOLICA) EI DE CE NU POT VINDECA PRECUM VINDECAU APOSTOLII ACUM 2000 DE ANI??? AU OARE EI NU MAI AU HARUL DUHULUI SFANT?

      ASTA ESTE INTREBAREA CHEIE! DE CE PREOTII NOSTRI NU MAI POT VINDECA PRECUM VINDECAU APOSTOLII?

      Ștergere
    14. si referitor la "sa inteleg ca multi sfinti parinti (care au dus o viata in adoratie si iubire fata de Dumnezeu) au mintit cand au spus ca prin boala trupeasca, uneori Dumnezeu ascunde o taina de mantuire sufleteasca?" ar trebui sa intelegi ca o boala trupeasca poate fi un catalizator pentru reaprinderea credintei in suflet dar asta nu inseamna ca omul respectiv trebuie sa traiasca cu boala aia toata viata si sa sufere. aici nu pricepi tu cum sta treaba, anonimule.

      ati ramas blocat in suferinta si credeti ca daca suferiti veti primi mila Domnului. "vai saracu' de el, uita-te cum se nevoieste, ce bine ar fi daca nu s-ar mai nevoi atata si s-ar vindeca odata". MILA VREAU SI NU JERTFA! (suna cunoscut?)

      apoi tu daca vrei poti sa ramai in suferinta si in nevointa toata viata daca asa consideri tu ca o sa ajungi in rai :)))

      biserica ortodoxa face o GRAVA EROARE desconsiderand trupul, acest vehicol care permite esentei divine (adica sufletului pentru crestini) sa experimenteze viata, viata care este UN DAR DIVIN SI NU O PEDEAPSA!

      DE CE crezi tu anonim ca boala este necesara mantuirii sufletului? boala este o atentionare ca ne-am indepartat de Dumnezeu. boala pe limba crestinilor inseamna pacat. (orice preot ortodox iti va spune asta) am gresit ca ne-am indepartat de Dumnezeu si suferim IN LIPSA Lui NU DATORITA Lui, intelegi? Cand calci legile divine Duhul Sfant se departeaza de la tine si tu devii HRANA pentru entitati negative (adica demoni si draci pentru crestini). Cu cat stai mai mult in pacat cu atat se "agata" de tine si de sufletul tau (caci asta este hrana entitatilor negative) tot mai multe astfel de entitati negative si te paraziteaza si se hranesc cu lumina sufletului tau caci ele nu mai au suflet si fara sa se hraneasca mor. Esti ca un mar in care intra viermii. Te mananca de viu si dupa moarte tinandu-se atat de strans de tine aceste entitati negative sufletul tau nu se mai poate ridica la ceruri si ai nevoie de rugaciunile celorlalti ca sa te ridice din iad. vamile sunt atasamentele si greselile noastre care au permis "agatarea" de sufletele noastre a acestor entitati negative, asa ca starea de sanatate fizica ESTE un indicator si pentru starea de sanatate spirituala pentru ca corpul fizic este in stransa legatura si cu celalalte corpuri ale omului. cand gandesti negativ, corpul emotional reactioneaza imediat si apare mania, la nivelul corpului fizic apar reactii chimice nocive, (incepe sa te doara stomacul de nervi) corpul spiritual pierde din lumina Duhului Sfant si se creaza brese in protectia divina si astfel entitatile negative se agata de tine. de ce crezi ca Iisus a spus sa ramai in iubire? ca sa fii PROTEJAT, caci iubirea este cel mai puternic si eficient scut impotriva entitatilor negative, le "arde" la propriu vibratia iubirii si nu se pot apropia de tine si nu te pot parazita.

      eu am explicat destul de clar cum stau lucrurile. e la latitudinea cititorilor daca vor sa priceapa si sa aplice. nu ii forteaza nimeni nici sa inteleaga, nici sa aplice, nici sa se vindece si nici sa nu mai sufere. :)

      Ștergere
    15. ce bine ar fi! noi sa gresim iar ingerii sa ne vindece!! si tot asa de fiecare data :)))) ma intreb care ar fi scopul acestei vieti??
      ideal este sa nu gresim iar atunci cand mai gresim, macar sa-nvatam ceva, ce bine ar fi!
      este o realitate a vietii, pe care o intelegem uneori tarziu si anume ca pacatele, excesele, lipsa de echilibru si discernamant, de cumpatare si infranare in cele trupesti si sufletesti ne urmaresc in viata si platim de multe ori prea asupru pentru ele.
      incercarile, necazurile si suferintele au, asadar, in viata noastra, un rol curatitor, purificator. Ele sunt o proba morala, de mai scurta sau mai lunga durata, de mai usoara sau mai grea intensitate, pe care trebuie sa o trecem, pentru a dobandi mantuirea. fiecare astfel de proba trecuta adauga cununii un nou si pretios nestemat. si asa cum am spus, prin suferinte trupesti, uneori, se ascunde o mantuire, scopul fiind trezirea spirituala iar aceasta este o cale (pentru sufeletele indarjite) ingaduita de Dumnezeu!
      cand vorbim despre cauzele suferintelor trupesti si sufletesti, trebuie sa vorbim despre doua categorii morale de oameni: pacatosi si drepti. La cei pacatosi, necazurile sau suferintele sunt, adeseori, efecte ale pacatelor personale la acei drepti, pacatele se transmise pana la al patrulea neam, mai ales la copiii care se nasc cu handicapuri si care sufera din frageda copilarie...

      Ștergere
    16. Imi pare rau de tine Emanuele, ai o gandire tipica de robotel!Ti-ai setat in minte un program si ... dai dovada de multa aroganta, cu negarile tale,... tu le stii pe toate?! ce sa mai...

      Ștergere
    17. Ia explica-mi tu mie anonimule cum judeca Dumnezeu un copil care se naste debil mental si care nici nu poate invata decalogul si nici nu poate deosebi binele de rau. Unde ajunge acel copil? In rai sau in iad si DE CE?

      Hai sa te vedem. :)))

      Ștergere
    18. Mai Anonim 21 aprilie 2016, 00:22... dar chiar le stie! Bravo lui! Ce ai, esti invidios pe Emanuel?

      Ștergere
    19. Emanuele,atata te framanti.. cum va judeca Dumnezeu pe x sau y,mai bine pune-ti aceasta intrebare tie,cum te va judeca Dumnezeu pe tine si unde ai sa ajungi ,in Rai sau in iad?

      Ștergere
    20. Eii, Liliana, dar raspunde tu la intrebarea pusa de Emanuel! Sti raspunsul?

      Ștergere
    21. Hai Liliana, sa te vad cum raspunzi la intrebarea de mai sus, sa se mai "framante" si altii, nu numai eu. POTI? Sau nu stii decat sa arati cu degetul?

      Ștergere
    22. Si ca sa-ti si raspund la intrebarea ta Liliana, eu mi-am ales slujba de portar, adica de sluga care tine usa deschisa, caci mie imi place sa ma veselesc alaturi de prietenii mei. Dupa ce or intra toti o sa intru si eu. Eu nu ma grabesc si nici nu ma imbulzesc.

      Ștergere
  4. Emanule ,bine bine !! chiar asa de limitat il crezi pe Dumnezeu sa nu se priceapa , cat de aproape este functionarea unei masini fata de functionarea unui om ? s au chiar un animal.

    RăspundețiȘtergere
  5. Normal ca e tezaur romanesc.cristos s-a nascut si se va naste numai in spatiul carpato-danubiano-pontic.aici este glanda pineala a terrei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevar ai grait MADUS!

      Ștergere
    2. gresit. Se va naste departe de ura...Romania are cele doua centre energetice care trec pe acolo...nu are nici o legatura cu nasterea. va apare in Romania cind va vrea El si nu cind va vrea poporul roman. E prea multa mindrie si rautate...nu va veni la un asemenea popor unde este asta. Romanii vor sa invie poporul dacic care nu are nici o legatura cu spirituallitatea. reiki apartine budismului si nici decum a lui Iisus. Iisus detine forta si lumina Cosmica si a Universului....nu e nimic practica...reiki...yoga...si altele. :)

      Ștergere
  6. Iisus Hristos,tezaur romanesc ,cred ca inseamna credinta pe care am primit-o de la strabunii nostrii ,vie si nealterata de noile invataturi cu care suntem invadati.Simplu si firesc,traire in Hristos si Inviere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hristos este din acest neam al nostru, EL este Tezaur Romanesc! Romania Ierusalim Ceresc!Dumnezeu iubeste Romania! Slava Lui coboara peste acest popor cu misiune!Evreii nu sunt si nu au fost vreodata poporul ales.Iisus nu a fost niciodata evreu.Biblia - puternic modificata de acestia.

      Ștergere
    2. Credinta o ai din Dumnezeu...acel strop sau picatura din singele Lui. Atit. Tu esti o picatura dintr-un ocean. 7 milioane de suflete au un strop cu care s-a facut aproape oceanul.

      Ștergere
  7. Slavit sa fi Tu Doamne Dumnezeule!
    TU esti TEZAURUL tuturor romanilor,Doamne ocroteste-ne si miluieste-ne pe noi romanii,pe toti romanii de aici si din strainatate.Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amin! Sa fii binecuvantata, Liliana!

      Ștergere
    2. Cit despre Imparatia tronurilor Maria , Ei deja Imparatesc impreuna ! Este Imparatia Sfintei Treimi ! A Familiei Ceresti si Pamintesti ! Cit despre "Gradina" Maicii Domnului , numai de Ea si de Dumnezeu depinde daca va fi acolo o gradina. Ramine de vazut...daca Ea se va intoarce acolo. EE este gradina si nici decum poporul....NUMAI CIND VA VREA EA....Asta ramine de vazut :) Hm...ce-a care ai acuzat-o ca se ascunde in spatele numelui. Dar ce-a care te-a indemnat sa scrii din Astral prin entitatile cu care vorbesti. Si sint REALA...numai ca tu nu ma vezi decit printr-o imagine. :) Ai fost indemnata sa iei legatura cu Sfintul Duh...

      Ștergere