joi, 14 aprilie 2016

MADRID ! SĂ SE ÎMPĂRTĂSEASCA LA MADRID !

                                          14 Aprilie 2016,ora 16,45 !

                            Dragii mei, 

Astăzi după amiază,am primit un Mesaj despre care, eu cred ca este codat.
Un glas dragilor, spunea așa:

                            ”Madrid!
                   Să se împărtăseasca la Madrid!”

După care glasul dispare ,iar eu îmi notez aceste cuvinte,ce cu siguranta au un alt înțeles.
Dacă voi bănuiti dragilor, cam ce înțeles ar putea avea acest Mesaj, astept cu mare drag Comentariile voastre. 
                             Cu dragoste,Maria. 
 

32 de comentarii:

  1. Pustnicul Ioan si ierburile lui Dumnezeu :


    https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2012/09/02/pustnicul-ioan-si-ierburile-lui-dumnezeu/

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca este vorba de ceva rau(se va intampla ceva),da este codat mesajul,ca multe altele.Alina

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria,ne-ai anuntat ca vei fi in jurul orei 23 la AGENTUL VIP.Ce sa intelegem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,
      Am fost anunțată ,că nu mai este loc si pentru mine în Emisiune. Din păcate,emisunea cu Fane Spoitorul,Dumnezeu sa-l ierte,a acaparat si minutele pe care trebuia sa le ocup eu.
      Rămâne pe altădată! Nu e vina mea ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  4. Buna seara ..am tot postat azi cate ceva pe aici dar am gasit despre Madrid....clar ca ceva e in legatura dupa parerea mea cu orasul sau cu cineva din Madrid...in mintea mea gandesc destule si se poate sa fie vb despre oamenii din Madrid caci sunt pacate multe si daca nu se impartasesc vine peste ei ceva....!?!?! Nu se stie ....ce....anume sau poate fi despre cetateni ce sunt plecati acolo si nu mai au timp sa ajunga la impartasanie si probabil sa caute acolo preot ....poate ...sau....sunt multe aici de spus o profetie spunea Monahul Teodot din moldova Romania care a invatat multe de la parintele Iustin Parvu,manastirea Petru Voda ... ca in momentul cand cipurile vor fi introduse in corp pecetea raului doar sfanta impartasanie si spovedania cat vor mai fi pe pamant vor mai anula cipurile si chinurile trupului datorita cipului ....si de aici legatura din mintea mea cu cele spuse de dumneavoastra despre Madrid....poate vor fi prigoniti oare ceva crestini si din cauza asta sa o faca in Madrid...pentru ca Dumnezeu nu ingaduie paganilor sa umileasca atat de mult crestinii sa gandit si prin duhul ce va spus sa dati de veste cuvintele Sale mai departe in speranta ca undeva cineva din glas in glas si in timp poate va ajunge la aceea care au nevoie de impartasanie sa o faca acolo...sa evite poate ceva rau sa aplaneze cumva....situatia....ori sunt atatea variante ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga FLORIN.01.B,cei ce vor accepta cipul nu vor mai putea ajunge la sfanta impartasanie...Pentru ei viata nu mai este viata.Din pacate oamenilor nu li se prezinta adevarul.Ceea ce se prezinta este numai confortul si avantajele,dar dezavantajul, care este capital , nimeni nu vorbeste despre el.Anume ca acel om v-a devei ca o marioneta fara libertate de a gandi la sine,facand totul ceea ce voieste cel ce este in spatele tuturor acestor atrocitati ce se desfasoara in lume.Este o mare atrocitate...Cipurile sunt pregatite pentru toti oamenii de pe pamant...Fericit cel ce nu v-a accepta...mai bine mort,oricum nimeni nu este etern. Oamenii cer sanatate,unii cauta nemurire...Le vor avea...dar intr-o mare nefericire,goliti nu numai de Dumnezeu dar si de ei insisi...Iar cand viata nu mai curge prin oameni,totul in jur v-a fi imputiciune,acei oameni vor trai un vesnic iad...Slava Domnului ca Apocalipsa descrie un sfarsit in care Domnul iisus il invinge pe Anticrist. Dar ma doare sufletul de marea de oameni care nu vor intelege si vor accpta. Vai de cei ce inlesnesc acestea.Oamnei guvernatorii nostrii nu sunt fideli poporului,sunt alesi nu de noi,ei sunt "impinsi" in fata noastra... Pacat de sufletele lor.Pacat de sufletele celor din media care duc poporul in eroare,oferind o educatie impotriva vietii...Dumnezeu sa aiba mila de noi...

      Ștergere
  5. https://saccsiv.wordpress.com/2014/12/15/lista-profetii/

    RăspundețiȘtergere
  6. Caile Domnului sunt infinite ...doar in speranta ca putem face bine sa se lumineze sufletul nostru ce locuieste in creier exact ca un procesor si sa dezlegam aceste cuvinte....parintele Arsenie Boca a vb atat de frumos despre magia cuvintelor....oare cat de luminat sa fie creierul unui om ce se roaga o viata in pustiu in paduri avem si noi destui....se spune ca in momentul cand un astfel de suflet cand paraseste trupul in acele momente chipul este luminat profund si vizibil caci acel om a cunoscut impacarea mantuirea in timpul vietii si la despartirea de trup sufletul incarca pozitiv capul celui ce piere si ca printr.o minune se lumineaza ca un soare... el se inalta ...sufletul atat de usor atat de iertat....si din pilde ca aceasta trebuie sa invete oameni de azi copiii ...dar din pacate ei vad doar rau la tv peste tot nu cauta lumina pozitivitate ...ci intuneric rau...si asa au reusit cei rai sa aduca rau asta se urmareste acum aruncare cu noroi in crestinism toti tac nimeni nu mai marturiseste cum spunea parintele Amfilohie Branza ...cu mare adevar ....vom fi impinsi ca sa acceptam rau cand de fapt omul facut dupa chip si asemanare cu Dumnezeu in viata asta umila si scurta devine animal din el nu mai ramane decat asemanare cu Creatorul Absolut ....si spiritul sufletul lumina mica din interior cotropita de intuneric si de pacate ....aici a reusit raul performanta si inca mai are de lucrat sa fure sufletele oamenilor sa insele pana cand va fi intronat ca mesia evreilor cei care inca asteapta sa vina ...si vremea se spune ca e f aproape si ....mai e putina vreme sa ne rugam sa oprim cum si cat mai putem mania si sa mai prelungim agonia noastra proprie ....sa lucram in interior cum spunea patintele Arsenie Boca acolo trebuie lucrat sa devenim buni nu rai....sa ne impacam cu noi sa ne hranim spiritual sa dobandim inca din viata asta curatenia si lumina sufletului ca in momentul parasirii trupului sa fim curati si sa plecam linistiti in cer ....dar lupta cu ispita cu raul e continua si oamenii au alte preocupari au preocupari precum droguri alcool cafea tigari si multe alte porcarii....si nu deosebesc raul de bine si cad de pe scara 6 trepte ...poate mai urca una mai cad 6 ....si tot asa....sper ca nu v.am plictisit cu acest comentariu ...sanatate maxima si daca imi apare ceva in gand legat de ce mai primiti poate o sa incerc sa va mai ajut ....

    RăspundețiȘtergere
  7. Parerea mea este ca...se refera la o posibila lovitura(atentat) accident..in care reactia negativa are timp de vindecare prin rugaciune,impartasanie precum tulpina plantei bolnave care risca sa se usuce dar tratata la timp va rezista si isi va reveni..imi cer scuze daca folosesc negativismul si sper sa nu am dreptate caci sunt un om de rand si simplu..Pace in suflet la noi toti asta sa fie rugagiunea mea ptr.Tatal..va pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Se stie ca de Sarbatori , romanii vin acasa totdeauna , la parinti, la copii , in locurile natale . Probabil este vorba de un alt atac terorist - gara, aeroport -, ceea ce ii va face pe cei care vin, sa ramana acolo , deci acolo sa se impartaseasca .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu si Sfinta Maicuts sa-i fereasca si sa ne fereasca!

      Ștergere
  9. http://www.voceatransilvaniei.ro/tragedie-spania-doi-morti-si-noua-disparuti-dupa-prabusirea-unui-imobil-tenerife/

    RăspundețiȘtergere
  10. Stimata Doamna Maria,

    Spuneati ca atunci cand vreti sa aflati ceva, va rugati si primiti raspuns. Incercati sa intrebati despre ce este vorba chiar atunci cand primiti astfel de mesaje care nu au un inteles clar. Poate o sa vi se dea explicatii.
    Sa fiti binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca poate fi vorba si de altceva, nu neaparat de Sfanta Impartasanie.
    Conform DEX a impartasi mai inseamna:a accepta punctul de vedere al cuiva, a fi de acord cu.... a împărți cu cineva ceva; a avea parte de același lucru ca și altcineva; a se face părtaș la ceva, a lua parte la ceva; a primi din..., a se înfrupta din... a comunica, a destăinui cuiva un gând, o idee etc. – În + părtaș.

    RăspundețiȘtergere
  12. Este posibil sa se refere la cipurile sub cutana care vor sa le puna l noii nou nascuti si apoi la toata populatia indiferent de nationalitate.Noua ordine mondiala!

    RăspundețiȘtergere
  13. Este posibil sa se refere la cipurile sub cutana care vor sa le puna l noii nou nascuti si apoi la toata populatia indiferent de nationalitate.Noua ordine mondiala!Asta inseamna a impartasi credinta in aceasta decizie.....!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU acceptati microcipurile! Inseamna moarte spirituala! Legat de nou nasvuti e foarte grav, nu poate fi controlabila microciparea, caci nu se stie ce fac cu ei in primele zile dupa nastere, prin maternitati... nu este nici o certitudine, eventual o detectare a microcipurilor daca este posibila, nu stiu daca exista forme de detectie!

      Ștergere
  14. Deja aveti cipuri pe cardurile de sanatate ! A refuzat careva cardul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai se cunoaste, insa e faza pregatitoare (te-au invatat prima data cu carduri, fie ca e vorba de card de salariu/depozit banesc, card de sanatate ca sa nu iti fie greu sa accepti sa-l puna in tine mai incolo. Mai sperie omenirea cu asa-zisul terorism inscenat si treaba e ok, pot merge la faza urmatoare. Deci aici vorbim de microcipuri implantate in om care vor afecta gadirea si sufletul. Caci aceasta este de fapt miza: sufletul! Cei care vor accepta microcipul implantat nu mai au scapare caci si-au vandut sufletul.

      Ștergere
    2. Pe urma vor face legi prin care microciparea va fi obligatorie, de dragul securitatii/sigurantei... Va fi considerata infractiune si va fi considerat infractor acela care nu va accepta microciparea. Probabil chiar vor pune pedepse pentru cei care se vor opune. Va fi foarte greu!


      Ștergere
    3. Ce stiti despre NANOROBOTI, caci aceste nanoparticule pot fi o treaba mai perversa decat ce cunoastem noi despre asa-numitele microcipuri. (Nanoparticulele sunt particule de 100.000 de ori mai mici decât firul de păr uman). Cred ca poti ingera asa ceva chiar si din aer odata cu oxigenul...
      Am gasit aceasta informatie:
      https://acvilaortodoxa.wordpress.com/2013/10/22/metode-moderne-de-a-tine-populatia-sub-control-prin-infectare-cu-nanoroboti/

      Ștergere
    4. Fiara asta e tare urata: microcipuri, nanoroboti... sunt niste nemernici Oculta! O mizerie periculoasa... nu-i de gluma... ne batjocoresc de multa vreme.

      Ștergere
    5. Anonim 16 aprilie 2016, 20:49, ai sa vezi ca vor fi amenzi penetru cei care nu si-au activat cardul de sanatate. Cam acest lucru preconizeaza. Te vor forta sa faci control medical anual numai ca sa-l activezi. Mizerabilii...

      Ștergere
    6. Oricum trebuie sa fii foarte avansat spiritual incat sa le blochezi nanorobotii pe care ii ingerezi, tine de forta la care reustesti sa ajungi. De aeea este necesara aceasta evolutie spirituala ca sa ai forta la nivel de suflet. Sa poti emite comanda de blocare cu puterea necesara pe inversul acestor nano. Caci aici vorbim de unde si de vibratie! Cine nu va fi pregatit ce va face? Caci nemernicii si mizerabilii vor da prin aer cu nanoparticule pe care le insipiri in tine. Ele se vor activa si vor actiona in tine dupa semnalele pe care le vor receptiona de la stimul din exteriorul tau. Cum te vei feri caci de respirat trebuie sa respiri?! Singura evolutia spirituala, forta ta acumulata prin credinta te poate ajuta sa poti bloca sistemele acestor nanoroboti.

      Ștergere
    7. Mai cred ca planul mizerabil al Ocultei este transformarea omului in ROBOT. O rasa de ROBOTI, pentru ei, roboti care sa execute ce li se comanda. De asta cauta aceasta microcipare sau nanocipare si o au in plan. Oh dar de cand se pregatesc... chiar si pe noi ne pregatesc, SPER SA NU LE IASA!

      Ștergere
    8. Oricum NU vorm accepta microcipurile, indiferent ce presupune acest lucru. Chiar si daca...

      If i leave before my time
      Hope that I'll stay on your mind
      If i leave before my time
      Just don't leave me far behind

      https://www.youtube.com/watch?v=eI3UF_HcTNo

      Ștergere
  15. Buna seara EU NU AM CARD ...NICI NU AM NEVOIE DE EL ....ATENTIE...!!! CIPURI R.F.I.D. CONTIN SI CARTELELE SIM DIN TEL ...SI BATERIA DE LA MAJORITATEA TEL NOI ESTE INVELITA INTR.UN CIP CARE MEMOREAZA TOT CE FACETI POZE FILME MUZICA PAROLE EU AM DEZLIPIT SI AM ARUNCAT.O E SIMPLU ...IN GENERAL CAND FOLOSESTI N.F.C. PE TEL E DENUMIREA PE CARE O SPUN SPECIALISTII E ASA DOAR O MINCIUNA SI O MARE FORMA DE MASCARE DAR CINE PUNE MANA PE CIPUL DIN TEL CUIVA MA REFER LA CINE STIE SI ARE APARATURA O SA FOLOSEASCA TOT CE EXISTA IN MEMORIA CIPULUI E SIMPLU ....CIPURI SUNT SI IN BULETINE CARTI IDENTITATE MAI EXACT ...PASAPOARTE...SI CARDURI DE ORICE FEL BANCARE DE FARMACII TOATE AU CIP ASA CA ....E F SIMPLU ESTI CONTROLAT SI MONITORIZAT INDIFERENT CUM O DAI ....O SEARA BUNA SANATATE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Florine este mai grav decat faptul ca esti controlat in ce priveste ce faci si pe unde te invarti si cati bani virtuali ai ... treaba e mai urata.

      Ștergere
    2. Buna dimineata omuleti...ia sa va dau un link cu un filmulet poate cunoasteti poate nu ... https://m.youtube.com/watch?v=J59KY_L0sJg. Cum sa va spun eu studiez de multi ani tot ce tine de oculte de illuminati masonerie religie cipuri si fel de fel de ciudatenii si am ajuns la o singura concluzie asa ca sa fie limpede traim vremuri f grele cele din urma poate...nu se stie.. mai e ceva de facut eu nu am niciun card. Va spun deschis indiferent ca si aici suntem controlati si se vede tot ce spui ce scri nu am teama mi.au blocat pc.ul de nenumarate ori si orice link pe care.l salvam cand faceam click pe el aparea pur si simplu doar google sau youtube e limpede ca nu e sansa decat sa mergem inainte cu credinta ca suntem de partea binelui ca prin rugaciune prin spovedit si impartasit macar ne putificam ...si impartasania este una din tainele sfinte are o putere extraordinara anuleaza orice dar....se spune ca la un moment dat cand traim apocalisa se va ridica impartasania la cer atunci nu o sa mai putem sa o facem ...ups...si pe urma vine vai si amar....pana la revenirea lui Christos printre noi pe pamant ...va fi durere ..dar nu cunoastem exact datele vremi...si abia cand Enoh si Ilie se vor naste atunci o sa fie clar ca traim apocalipsa cu adevarat .chiar daca semnele sunt clare si acum cu speranta ca Dumnezeu sa fie inca odata iertator si sa mai prelungeasca cu bunatatea nemarginita a Sa si sa se indure sa ne ofere timp....sunt f mumte de spus ...va multumesc si numai bine la toti salutare mai am linkuri si multe chestii interesante daca doriti mai dezbatem orice ....noapte buna ...

      Ștergere
  16. Ati iesit din febra ccutremurului si ati intrat in febra cipului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Microciparea este o mizerie de pe Agenda Lor! Mai au si alte tampenii periculoase acolo. Sper sa dispara odata.

      Ștergere