luni, 25 aprilie 2016

ACUM 2000 DE ANI , INTRAREA DOMNULUI ÎN IERUSALIM, ASA CUM MI S-A ARĂTAT DE SUS !

                                                            Dragii mei,

Am regasit articolele cu INTRAREA DOMNULUI  în IERUSALIM,asa cum MÂNTUITORUL nostru IISUS HRISTOS a voit ca sa mi le arate.
Iata dragii mei,frati si surori ÎNTRU DOMNUL, hrăniti-va sufletul cu al LUI DUMNEZEU CUVÂNT, asa cum a fost el la inceput ,adica acum 2000 de ani:

                  Duminică, 13 aprilie 2014


Azi din CERUL SFÂNT, mi s-a arătat INTRAREA DOMNULUI IISUS HRISTOS , în IERUSALIM !                               
                


            13 Aprilie  2014 , ora 7,30 dimineaţa !

Acum mă trezisem şi văd cu ochii deschişi în plafonul camerei mele,deasupra patului in care eram, vad ceva rotund, mare cât o portocală, care se mişca din loc in loc si avea culoarea gri -cenuşiu, dar transparent.

Închid în mod voit ochii mei, şi totul  se schimbă.
Ce am văzut voi descrie amănunţit, aşa intocmai cum mi s-a arătat, în rândurile ce urmează mai jos.
Deci , astăzi dimineaţă vedeam cu ochii închişi, ca si in plafonul camerei mele, vedeam  INTRAREA  DOMNULUI  NOSTRU 
      IISUS  HRISTOS în IERUSALIM !
Scumpul nostru Mântuitor, a intrat in IERUSALIM,  la ceas de seară , iar asina pe care sedea avea culoarea maro - roşcat.
Dragii mei, MÂNTUITORUL nu era aşezat pe mânzul  asinei, asa cum se spune în CARTILE BOR! 
IISUS  HRISTOS era călare pe asină; pe mama mânzului .
Iata dragii mei ,că atunci când voiam sa scriu în caietul meu de suflet , cum că MÂNTUITORUL era asezat pe mânzul asinei, un glas puternic mi-a spus aşa : 

                        
"IISUS  A  ÎNCĂLECAT  PE  ASINĂ "!
   Si iarași aud glas care imi psune așa:
                  
                  "Iisus  a  încălecat pe Asină !"


Iisusnu stătea aşezat pe mânzul asinei ! 
 IISUS  a încălecat pe asină , iar mânzul asinei era tot de culoare maro -roşcat , și mergea pe lângă mama sa, adică, pe lângă asina pe care stătea călare MÂNTUITORUL  nostru IISUS  HRISTOS! 
Mânzul asinei era foarte mic, si ar fi putut ține ,doar un copilas de vreo 10 kg, si nicidecum pe IISUS HRISTOS.
Mânzul asinei, avea pe spatele lui, o pânză alba împăturita in patru,ce stralucea precum lumina zilei. De fapt,aceasta era singura lumină din Cer si de pe Pământ,deoarece afară se înnoptase.

Doar pe mijlocul trupului mânzului asinei, era acea păturică sau pânză albă, ce stralucea ca lumina, sau precum LUNA de pe Cer.
Doar albul stralucitor foarte, a păturicii de pe mânzul asinei, ieşea in evidentă. 
În rest, şi în Cer şi pe Pământ totul arăta ca un început de noapte, sau ca atunci când, se îngână ziua cu noaptea. 
ASINA pe care stătea călare MÂNTUITORUL, era frumoasa, înaltă si mare.
IISUS  stătea ca pe UN TRON înalt, în spatele asinei .
Mulţimea de oameni mergea după EL, dar în faţa lui IISUS, si pe lângă EL, mergeau multimi multe de copilasi . Ei ţineau  în mânuţele lor sfinte, căci sfinte erau fiind copii nevinovati, ţineau ramuri subtiri, iar pe jos pe unde treceau cu toţii în calea Mântuitorului , erau aşternute  tot felul de haine , eşarfe, sau ce avea fiecare din mulţime mai la -ndemână. 
Le puneau pe jos, pentru ca IISUS trecând peste ele ,să le sfinţească.
Fraţilor, să aşternem şi noi în CALEA  MÂNTUITORULUI, inima şi sufletul nostru,trupul şi cugetul nostru , toată fiinţa noastră, pentru ca trecând MÂNTUITORUL peste ele , să audă Rugăciunile noastre, şi să vadă Jertfa curată  pe care I-o aducem prin postire, prin împlinirea de fapte bune, prin iubirea faţă de Aproapele şi prin iertarea duşmanilor şi a tuturor celor care ne gresesc .
Astfel , IISUS HRISTOS va sălăşlui pururea întru noi ,şi nu se va mai îndepărta de cămara sufletului nostru, acolo unde veghează veşnic, LUMINA  ÎNVIERII  SALE .   
                              Cu dragoste şi cu aleasă preţuire,
                                                            Maria.


                    Noapte de 30  -31  Martie 2015, ora 0,15 !

                                                                   Dragii mei,

                         Duminică  5 Aprilie 2015, noi crestinii  ortodocşi, sărbătorim cu mare bucurie,  
                 *INTRAREA  DOMNULUI  în IERUSALIM !
În noaptea de 30 spre 31 martie 2015, în timp ce mă rugam , la un moment dat vad în faţa mea înspre Răsărit, ca şi cum aş fi fost la câţiva metri distanţă, văd Mulţime mare de oameni  si copii  de toate vârstele ,ce aveau în mânile lor ramuri de finic .                                          
Dar erau şi oameni multi, care aşterneau în calea LUI IISUS cămăşile lor, eşarfele lor, și orice haină pe care o aveau la ei, sau pe ei, o puneau jos în calea Mântuitorului.
Astfel ,acestea se sfinţeau odată cu trecerea Lui  Iisus peste ele. 
Când Iisus Hristos S-a apropiat de Mulţimea de oameni care I-au ieşit în întâmpinare ,toată suflarea s-a împărţit în două, lăsând pe mijloc o cărare liberă, pe care să treacă scumpul nostru Mântuitor.
ÎL văd pe Iisus îmbrăcat în cămaşă albă ca de lumină,  cu părul de culoarea castanelor coapte, cu ochii albastri precum seninul Cerului, călare pe Asină.(pe o măgăriță)
Era trist , chiar daca era înconjurat de o asa mare Multime de oameni, care Îi strigau aşa :
           
                     "Osana , bine este cuvântat Cel ce vine în Numele Domnului, Împăratul  Lui Israel !"
                 
 Iisus era trist fratilor, deoarece stia că peste doar câteva zile ,aceiaşi oameni Îl vor batjocori, ÎL vor bate, ÎL vor scuipa, şi-I vor striga cuvinte de ocară, după care, ÎL vor răstigni pe Cruce.
Părul lui Iisus , era lunguţ până pe umeri si era inelat, ondulat, iar barba Lui nu era prea mare. 
Mântuitorul era slab la Faţă şi mergea călare pe Asină, privind când în stânga Sa, când în dreapta Sa, la MULTIMEA  de oameni care-L aclamau.
Fratilor, să aşternem şi noi în calea Lui Iisus Hristos, Duminică când mergem la Sfânta Biserică, inima  noastra toata, sufletul nostru şi toată fiinţa noastră, pentru ca Mântuitorul să le curăţe de întunericul cel  mai de  desupt, şi să le îmbrace în Lumina Învierii Sale.
Să strigăm şi noi din toată inima noastră :
               Osana ,bine este cuvântat, Cel ce vine în Numele Domnului, Împăratul  Lui Israel !
    Şi să O rugam pe Măicuţa îndurerată, ca să ducă Rugaciunile noastre ,la Prea Scump Fiul Său şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos, ca să ne mântuiască sufletul.
                         Cu dragoste, Maria.

24 de comentarii:

  1. Iisus te iubesc! Iisus te iubesc mult! Doamna Maria va iubesc asemenea!
    Monica

    RăspundețiȘtergere
  2. D-na Maria Gheorghiu,aveti si cunostinte preoți care vă împărtăsesc viziunile d-voastră?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA ! Doar 2 sau chiar trei PREOTI ,pe care îi cunosc, sunt de acord cu ceea ce eu traiesc ! Or mai fi si altii,care citesc acest Blog, nu stiu.

      Ștergere
  3. Ati observat ca in icoane Iisus Hristos isi atinge cu degetul mare degetul inelar? V-ati intrebat vreodata de ce face acest gest? Probabil este destul de semnificativ daca in majoritatea icoanelor este pictat in acest fel. Ati fi surprinsi sa aflati ca asta este Surya Mudra? (mudra soarelui) Ma intreb oare de unde o fi invatat-o Iisus. :)

    V-ati intrebat vreodata de ce din biblie (care se presupune ca este completa) lipseste 80% din viata lui Iisus? V-ati intrebat oare de o fi facut Iisus in cei aproape 12 ani in Egipt? V-ati intrebat oare ce a facut Iisus in cei 18 ani de dupa povestea din templu de la 12 ani?

    Ati fi surprinsi sa aflati ca unele dintre invataturile lui Iisus sunt identice cu cele ale lui Buddha care a trait cu 550 de ani inaintea lui Iisus?

    Nu sunteti surprinsi deloc ca promisiunea lui Iisus "cei ce veti crede Mie si veti urma invataturile Mele si mai mari decat acestea veti face!" ca nu este indeplinita de niciun preot/episcop/patriarh ortodox? V-ati intrebat oare de ce ei nu sunt in stare sa reproduca minunile lui Iisus daca El ne-a promis ca putem face aceasta?

    V-ati intrebat oare care sunt invaturile lui Iisus date apostolilor, caci multimii le vorbea in pilde, de au reusit acestia sa invie pana si mortii? V-ati intrebat oare de ce aceste invataturi nu apar in biblia "completa"?

    V-ati intrebat oare de ce se pune accent pe crucificarea lui Iisus si nu va invata nimeni sa reproduceti minunile pe care le-a facut El si apostolii lui acum 2000 de ani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crede si nu cerceta. Aici e pe crezute, dincolo e pe vazute. Rabdare pana la final. Magdalena.

      Ștergere
    2. Da, m-am intrebat. Apoi au venit rand pe rand si informatiile. Diverse filme care contineau pe scurt ceea ce ati rezumat aici. A fost greu si socant sa aflu ca traim in minciuna. M- am resemnat si am ales calea lui Dumnezeu pentru ca Ii simt prezenta in orice rugaciune si ma uimeste rapiditatea si ingeniozitatea raspunsurilor. M-am resemnat ca numai dupa marea trecere voi afla adevarul complet. Aici este un val de mister care ne impiedica sa intelegem neintelesul. La fel ma uimeste si rezistenta oamenilor la ceea ce se intampla in jurul lor si se poarta ca niste robotei teleghidati, fricosi, lipsiti de constiinta, adica stiinta impreuna cu Dumnezeu. Totul este simplu, evident sub nasul nostru, dar oamenilor le place sa fie manipulati, in turma, in loc sa creada, sa citeasca si sa munceasca. Lenea spirituala e cel mai comod capastru pentru masele de oameni, fiind usor de condus in directia voita de cei care se cred stapani pe adevar si care au multe beneficii de pe urma prostirii maselor. Viata e simpl, oamenilor ignoranti le place sa o complice cu lenea lor.

      Ștergere
    3. Emanuel, ESTI SUPER!!! Tocmai ai pus degetul pe "ranile" crestinismului contemporan! Ai scris ceea ce trebuia!!! Te salut!:)

      Ștergere
    4. Anonim 26 aprilie 2016, 07:19, partea cea ma grava este afundarea in indoctrinare si dogmatism. O piedica in calea evolutiei spirituale.

      Ștergere
    5. Am zis si eu o data asa"crede si nu cerceta"si un Preot mi-a spus ca nu exista nicaieri in Biblie scris asa ceva.Silvia

      Ștergere
  4. D-le Prichici,abtinete sa produci controverse in Săptămâna Mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 aprilie 2016, 07:41, Emanuel ARE DREPTATE! Bune intrebari!

      Ștergere
  5. Decodare fantezista la intrebarile lui emanuel:1)avand in vedere faptul ca arata toata mana,deci trebuie sa lu in considerare si celelalte degete,reiese ca arata cifra 666.ceea ce semnifica faptul ca la urmatoare venire va fi cel care aduce pedeapsa mai intai.2)in cei 12 ani petrecuti in egipt a incercat sa isi dea seama de scopul lui cautandu-si stramosii.stramosi care erau de sorginte dacica.s-a descoperit in zilele noastre ca faraonii erau alesi din randul civilizatiei care popula spatiul carpato-danubiano-pontic.faraonii avand acelasi a.d.n. ca si dacii ci nu al populatiei egiptene.in cei 18 ani acesta a locuit in spatiul dacic unde defapt s-a si nascut.3)invataturile lui isus sunt identice cu invataturile mai multor profeti.asta pt ca defapt era aceeasi constiinta intrupata in alt corp.4)adevaratele invataturi ale lui isus erau total diferite de cele ale religiilor.poate chiar si astazi.5)miracole sunt si astazi dar infaptuite de creatorul terra.in subiectul asta pot sa iti decodez si reiki.iar tu emanuel daca ai fi un maestru traditional adevarat ar trebui sa sti de unde vine energia benefica a vindecarii prin reiki.dar cum te uiti in directia gresita nu o sa reusesti.poate ca intr-o zi o sa iti decodez si reiki.iar atunci oamenii nu vor mai avea nevoie de voi maestrii in reiki.vor sti sa se vindece singuri.asta ca sa fiu eu primul care ii invata sa faca minuni singuri cu corpul lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, fantezista interpretare Madus, caci dovezile si documentele istorice arata cu totul altceva.

      Ștergere
    2. Care dovezi si documente istorice?alea care sustii ca sunt falsificate?

      Ștergere
    3. Daca cauti, gasesti Madus, nu trebuie sa bagi capul in nisip si sa-ti imaginezi povesti fanteziste :)

      Stiu ca multi si-ar fi dorit ca Iisus sa fi fost de pe aceste plaiuri, dar nu e. Nu exista niciun indiciun in acest sens, dar exista indicii si documente istorice ca a fost in India si Tibet si ca a studiat si brahmanismul si buddhismul.

      https://www.youtube.com/watch?v=M3I8jMdUjcg

      Rog ultra-ortodocsii sa nu se uite, ca sa nu aiba cosmaruri noaptea si Doamne fereste sa se sminteasca.

      Ștergere
    4. Nu am timp sa caut.ar insemna sa imi neglijez familia .iar unitatea si monitorul sunt in podul mansardei pt ca nu vreau sa imi indobitocesc copiii de mici.iar despre fantezie daca o foloseai putin in comentarii poate reuseai sa corupi pe cineva cu reiki(e doar un sfat)pt ca filozofezi prea mult pe tema reiki.iar faza cu nisipul stiu e o metafora dar vreau sa accentuez faptul ca fara nisip lume din ziua noastra nu ar fi aratat asa cum o stim si nu ar fi avut acelasi progres(betoane.sticla.oglinda.lupele telescoapelor et.c).nisip care face parte din trupul creatorului meu terra.

      Ștergere
    5. Stiu Madus ca daca as fi folosit fantezia as fi "corupt" pe multi dar mie unuia imi place Adevarul si raman fidel Lui.

      Uita-te cate suflete a corupt religia folosind fantezii. Pune-i sa-si probeze prin fapte propriile invataturi si afirmatii si o sa observi cine minte.

      Ștergere
  6. Va rog sa permiteti Dna Ghiorghiu, sa intervin,
    > Am vazut ca sunt o gramada de "initiati", maestri, cunoscatori care comenteaza pe acest blog. De ce se dezbat atatea subiecte REIKI, YOGA, si altele ? Ce atatea parelele intre religii, credinte si etc ? De ce trebuie sa filozofam asupra cuvintelor Dumnezeiesti ? Eu zic ca ar trebui respectat acest blog pe care Doamnna Ghiorghiu posteaza mesaje DIRECT de la DUMNEZEU si aduce neincetat dovezi despre invataturile Dumnezeiesti... trebuie sa vorbim de reiki, de credinte pagane, eretice ?? Si la Biserica multi se duc la slujba si vorbesc ce a gatit aseara, ce ii fac copiii.... Mi se pare chiar lipsa de respect.
    Cu pretuire,
    Cristian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Cristiane dar " infundat" mai esti, o doza de vitamine te-ar ajuta... ti-ar creste un pic imunitatea! x2

      Ștergere
  7. Va rog sa permiteti Dna Ghiorghiu, sa intervin,
    > Am vazut ca sunt o gramada de "initiati", maestri, cunoscatori care comenteaza pe acest blog. De ce se dezbat atatea subiecte REIKI, YOGA, si altele ? Ce atatea parelele intre religii, credinte si etc ? De ce trebuie sa filozofam asupra cuvintelor Dumnezeiesti ? Eu zic ca ar trebui respectat acest blog pe care Doamnna Ghiorghiu posteaza mesaje DIRECT de la DUMNEZEU si aduce neincetat dovezi despre invataturile Dumnezeiesti... trebuie sa vorbim de reiki, de credinte pagane, eretice ?? Si la Biserica multi se duc la slujba si vorbesc ce a gatit aseara, ce ii fac copiii.... Mi se pare chiar lipsa de respect.
    Cu pretuire,
    Cristian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristiane, daca macar ai intui anumite lucruri nu ti s-ar mai parea lipsa de respect, ci chiar ai fi revoltat ca nu ti s-a spus mai devreme...

      Ștergere
  8. A simtit cineva cutremurul de azi?nu?

    RăspundețiȘtergere
  9. ok... eu nu mai intervin..cand sunt atatea capete luminate :)

    Cristian

    RăspundețiȘtergere