marți, 19 aprilie 2016

S -A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! ATENTAT CU BOMBĂ LA IERUSALIM !

                                                                      Dragii mei,

 Scriam în dimineața zilei de 17 Martie 2016,un articol cu titlul: 

              ”IERUSALIM ! RĂNIȚI  LA IERUSALIM !”

Și iata dragilor,ce s-a intamplat ieri la IERUSALIM: 

Atac cu bomba in Ierusalim. Bilantul victimelor a ajuns ... - Stiri

stirileprotv.ro/.../explozie-uriasa-in-ierusalim-bilantul-...
11 hours ago - Bilantul victimelor a ajuns la 21, dupa ce un autobuz a sarit in aer ... au fost ranite luni in urma unei explozii intr-un autobuz la Ierusalim, dintre ....

.
Oare mai există loc de îndoială, referitor la toate câte eu scriu de la DUHUL CEL PREA  SFÂNT???
Multumesc din inimă tuturor cititorilor care, imi sunt de mare ajutor atunci când ,imi trimit stirea în care ,anumite articole se adeveresc,chiar daca sunt triste.
Iată si articolul meu din 17 martie 2016: 

                                      17 Martie 2016 ora 3,15 zori de zi !


                                     Dragii mei,
Astăzi dimineață în zori de zi , o lumina puternica sub forma unui fulger alb, ma trezeste si astfel aud un glas care spune ceva despre Ierusalim.
Dar mai întâi, mi-a fost arătat un restaurant in care ,mâncarea din PEȘTE era la ea acasa.
Vedeam cum bucatarul aranja in galantare farfuriile, cu tot felul de preparate din pește.
Un glas spune așa:
                           ”Răniți !
                    Răniți  în Ierusalim !”
După care ,totul dispare.
Din nefericire dragii mei, vom auzi despre vreun eveniment mai puțin placut ,ce se va petrece în Ierusalim , în mijlocul căruia ,se vor afla multi răniți.
Ce va fi cu exactitate ,eu nu stiu.
Dar sa ne rugam la BUNUL  DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI, ca sa fie ocrotiti cei care se vor afla acolo ,in acel ceas  nepotrivit.
Din păcate , in zilele noastre,in vremurile de astăzi ,sunt si oameni care nu-si iubesc Aproapele ,si care caută cu fiecare zi ,cu fiecare ceas, să faca rau si chiar sa ia viata Aproapelui său.
                                             Cu dragoste,Maria. 

Actualitate

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE – Atac terorist în cea mai vizitată ţară din lume în această perioadă

Autor: Radu Cazan | marţi, 19 aprilie 2016
“Un dispozitiv exploziv detonat într-un autobuz din Ierusalim s-a soldat cu peste 20 de răniți”, scrie Le Monde.
„Cel puţin 21 de persoane au fost rănite în atacul terorist comis luni în sudul oraşului Ierusalim. O explozie a avut loc luni după-amiază la bordul unui autobuz de transport în comun, pe Bulevardul Hebron din Ierusalim, la periferia sudică a oraşului împărţit între Israel şi Autoritatea Palestiniană. Atentatul a avut loc la bordul unui autobuz al liniei 12, în zona Moshe Baram, în partea israeliană a oraşului. Vehiculul de transport în comun circula din cartierul Talpiotul de Est - Armon HaNatziv - spre Muntele Herzl. Ca rezultat al exploziei, un alt autobuz şi un autoturism au luat foc. Doi răniţi se află în stare critică. "A fost un dispozitiv exploziv mic, dar în mod clar este vorba de o bombă", a declarat Brachie Sprung, purtătorul de cuvânt al primarului Ierusalimului de Vest, Nir Barkat. Cel puţin 21 de persoane - cu vârste cuprinse între 10 şi 50 de ani - au fost rănite, două fiind în stare gravă. Majoritatea răniţilor au fost transferaţi la Centrul medical Shaare Tzedek din Ierusalim. Atentatul nu a fost deocamdată revendicat”, mai scrie Le Monde

10 comentarii:

  1. Doamnă, eu nu m-am îndoit de cea ce notați, dar ce notați, nu prea are o logică, de ce? Am făcut diferența și am analizat bine ceea ce dvs. numiți "Duhul Sfânt". În primul rând nu a-ți cercetat de unde vin aceste umbre, ori știți și nu doriți să ne spuneți.
    Depinde foarte mult cu cine ne asociem.Riscul de a nu face cercetarea duhurilor, de a neglija testarea, este de a te asocia cu cine nu trebuie.
    Folosul cercetării duhurilor, este de mare folos. Lăsandu-te păcălit și
    manipulat, nu duce togmai spre Divinitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Învățătorul Iisus a spus"Judec după cum aud"Ioan 5:30.Omul scoate pe gură ce are în duh.Dacă cineva tace continuu nu știi ce are înăuntru.Gura vorbește din prisosul inimii. Cercetarea duhurilor nu se face cu ochii, ci cu urechile(exemplu ; nu dacă sora poartă batic , ci dacă fratele poartă supunere față de Iisus).Căci urechia deosebește cuvintele.Ascultă -l pe celălalt, lasă-l să vb,întreabă-l pune-l la încercare, întinde puțin coarda, ca atunci când probezi un elastic..."urechea să poată deosebi, căci urechea deosebește cuvintele. Dă timp acestor dialoguri. Ascultă-l și așteaptă cercetează-te continuu pe tine ca să-ți fie gândurile calibrate, Cuvântul mai întâi. Confirmarea va venii repede. Oricine este al Lui Iisus, cât de cât va avea "rădăcină și temelia pusă în dragoste "Efeseni 3:17.
    Doamna Maria, eu am dat aceste informații pt dvs. pesonal. Vă ajut într-un fel pt , ca dvs. să faceți diferența. Nu exagerați,căci un sfat , nu poate fi o piatră aruncată în dvs.. Am foarte mulți prieteni şi rude care vă urmăresc și nu a-și vrea să pice greșit. Vă doresc tot binele din lume !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos mesaj si foarte inspirat, sper ca doamna Maria sà-i înteleagà sensul profund si dacà înr-adevàr îl are pe bunul Dumnezeu în suflet sà reflecteze la cele spuse de dumneavoastrà si sà nu interpreteze gresit. Ar fi mult mai multe de spus dar astept sà vàd reactia dumneaei. Doamne ajutà!

      Ștergere
    2. Cristina: ”Doamna Maria, eu am dat aceste informații pt dvs. pesonal. Vă ajut într-un fel pt , ca dvs. să faceți diferența. Nu exagerați,căci un sfat , nu poate fi o piatră aruncată în dvs.. Am foarte mulți prieteni şi rude care vă urmăresc și nu a-și vrea să pice greșit. Vă doresc tot binele din lume.”
      Cristina,ai grija de sufletul tău si nu de al prietenilor tai si cunostintelor tale.
      Te asigur că daca ei citesc acest BLOG, o fac pentru că asa simt ei in sufletul lor, si IL simt pe DUMNEZEU foarte aproape.
      PRIETENII tai s-ar supăra pe tine, văzând felul tau de a le purta de grija.
      Diferența??? Tu nu il cauti pe DUMNEZEU ,CRISTINA! Tu esti cea inselata de diavol, din păcate.
      Tu esti cea care, ai nevoie de ajutor draga mea, si nu eu,si nici PRIETENII tai.
      DOAMNE AJUTA,ca sa gasesti ceea ce cauti.Dar te asigur, că atunci cand vei gasi, va fi prea tarziu ca sa vezi cât ai gresit in cautarea ta.
      Cine IL cauta pe DUMNEZEU si pe MĂICUȚA DOMNULUI, ÎL vor gasi în inima si-n sufletul lor, citind din ceea ce eu scriu de la Duhul Sfant si mergand DUMINICA de DIUMINICA ,la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE. Cine caută nod în papură,acela va trece pe lângă CUVANTUL LUI DUMNEZEU si va rataci CALEA spre Mântuire.
      DUMNEZEU te va lumina pe tine, si-ti va arăta fără nicio indoiala,ADEVARUL SĂU, referitor la persoana mea, si la toate cate eu scriu.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    3. Cristina,rau ai facut ca te-ai indoit de doamna noastra scumpa Maria,nu ai sa mai gasesti ca ea niciunde in lume,crede-ma pentru ca tot ce vine de la ea este din Duhul Sfant al lui Dumnezeu..Maria nu este inselata cum crezi tu,,ci tu esti Cristina,din multele mesaje mi-am dat seama ca diavolul te inseala uneori pe tine si nu-ti dai seama de asta,,cauta in adancul tau pe Dumnezeu,totul este in tine.Universul si Imparatia Cerului.

      Ștergere
    4. Glasul pe care l-ai auzit tu strigandu-te prin casa pe tine Cristina era DIAVOLUL.Sunt sigura ca nu te-ai rugat pentru asta si cel rau te inseala in continuare ,ti-a gasit slabiciunea.

      Ștergere
    5. Anonim 19 aprilie 2016,19:35.
      Tu ai fost atent/atentă, le ceea ce am scris? Nu prea cred. Doamna Maria la văzut pe diavol și asta ce poate însemna dacă cumva știi și ești foarte credincios/credincioasă? Eu nu am jignit-o pe dansa, iam dat un exemplu Cum să facă diferența.

      Ștergere
    6. Of doamnă, chiar toate sfaturile le luați de rele. Nu a-ți înțeles ce v-am sris și a-ți sărit repede să mă certați,dar nu mă supăr Cum vă supărați dvs. Ceea ce v-am notat, e și din biblie. Mai citiți Vă rog încă o dată, nu e o jignire. Dvs. doamna Maria l-ați văzut pe diavol în persoană si atunci PUTEAM să spun multe. Doar oamenii cu anumite capacități pot vedea și pe Dumnezeu și pe diavol și preoții văd la
      fel. Ei îl văd și pe diavol chiar dacă au Duhul Sfânt. Si eu doamnă l-am văzut pe Iisus și am auzit vocea Lui DUMNEZEU. Și Iisus la văzut pe diavol si sfinții, știți de ce? Numai anumiți oameni pot vedea ambele. De ce ? Pt că diavol intră în viață celor cu Har special pt ai face să renunțe la credință. Dvs. doamna Maria tot vorbiți de suflet, dar lasati-l pe Tatăl nostru din cer să o facă, nu aveți Cum să știți ce se va întâmpla cu sufletele noastre. Doamna eu am grijă de rudele mele, nu vă cer aprobarea pt acest lucru. Eu pesonal Vă mulțumesc și vă doresc tot binele din lume!!!

      Ștergere
    7. Frumos spus Cris. Nicu

      Ștergere
  3. Cât de înșelător este diavolul,dar unii nu vor sa i-si dea seama ca sunt inselati.

    RăspundețiȘtergere