miercuri, 6 aprilie 2016

UN CUTREMUR DE PĂMÂNT !

                                                                 5 Aprilie 2016,ora 23,48 !

                                                          Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe blog, văd dragilor o încapere, in care era un tânăr în fața unui raft de mobilier.
Brusc ,încăperea cu acel tânăr se clatina când stanga ,când dreapta.




                                       Image result for CUTREMURE,
Cutremurul nu a durat mult ca și timp,dar a fost puternic din prima clipă.
Vom auzi dragilor de un Cutremur la Sud -Est,un Cutremur care va fi usor mai puternic, dar care, nu va dura mult ca și timp.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa ne ocroteasca pe noi toti, si sa ne apere de tot răul si de tot necazul.
Sa cerem dragilor ajutorul Divin ,ori de câte ori simțim ca ne fuge pământul de sub picioare,dar si in fiecare clipă a vietii noastre.
                                             Cu dragoste,Maria. 

13 comentarii:

  1. Si eu am visat asta noapte un cutremur ,eram in casa si dintr-o data a inceput sa se miste incaperea nu era de intensitate mare dar a durat ceva parca venea in reprize una dupa alta si asa s-a terminat fara pagube materiale.Ce coincidenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GEORGETA,,BUNUL DUMNEZEU SA NE APERE PE TOTI,,,CHIR CE COICIDENTA,DOAMNE FERESTE-NE

      Ștergere
  2. SĂ SPERĂM CĂ NU VOM MAI AUZI.DOAR ÎN OCEANE ȘI MĂRI.

    RăspundețiȘtergere
  3. In sud estul romaniei?va fi la noi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca o paranteza la ac tragedii cititi, va rog, despre Bruno Groening la sectiunea Vindecari, pare de dom fantasticului, sunt multe marturii ale oamenilor vindecati atunci(tacea, medita, vindeca), el vindeca mii de oameni deodata prin cuvant, se vede in fotogr lui, glanda emisiei de la gat era fdezvoltata, nu avea casa, nu lua bani, a fost trimis de divinitate in per interbelica. Vindeca si acum de acolo de unde este prin conectarea la vibr lui pe cei care cred in puterea divina. Cititi pe site. Mi-au dat lacrimile vazand filmul cu viata lui. Un om dedicat in totalitate Divinitatii, creatiei Sale. Doamne ajuta!N.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate creaturile de pe terra se dezvolta de la mic la mare urmand acelasi ciclu de dezvoltare ca si al terrei pt ca ea ia creat dupa chipul si asemanarea ei.deci candva terra a fost in stare embrionara.nucleul de astazi era pe toata suprafata ei.apa pe terra a aparut din fuziunea a doua elemente din interiorul ei(hidrogen si oxigen).fuzionand intre el la tp si presiuni ridicate ele au fost expulzate catre suprafata sub forma de vapori prin geizere formand nori in jurul terrei care s-au transformat in apa lichida(care pe atunci era chiar nociva vietii fiind mai toxica si continand si alte elemente).aceasta cazand pe suprafata terrei a format o crusta solida pe care noi traim astazi.se numeste sol.in raport cu dimensiunile terrei acest sol are grosimea unei foi de ceapa.se stie ca inainte era un singur continent:pangeea.terra nu era juma apa si juma sol(pangeea).iar apa nu sa inflirtat printre continente si le-a indepartat asa cum stiti.si nici nu se ideparteaza pt ca aluneca.terra se dezvolta din interior catre exterior.nucleul ei creste indepartand continentele exact ca si cum ati umfla un balon pe care desenati cinci puncte iar cand il umflati punctele se indeparteaza.deci terra era numai pangeea la inceput fara oceane si mari .cutremurele de azi nu sunt rezultatul alunecari a doua placi una peste alta.pt a aluneca iti trebuie o vale.si nici a presiunii acumulate la nivelul magmei.acestea sunt cauzate de marirea volumului nucleului care le impinge si le deplaseaza provocand cutremure si alte dezastre.la un moment dat crusta de la suprafata va fi atat de subtire incat va fi pur si simplu inghitita de interiorul terrei.oamenii de stiinta sunt in cardasie cu religiile care ascund aceste adevaruri oamenilor.iar in legatura cu un asteroid care daca ar lovi terra direct ar distruge planeta total facand-o bucatele.de ce ?pt ca presiunea din interiorul ei este mai mare decat cea din exterior si cred ca stiti toti ce se intampla cu un balon umflat pe care il intepi cu un ac.rugati-va sa cada razant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce face planeta sa creasca Madus?

      Ștergere
    2. Temp in interior fiind foarte ridicate topesc scoarta terestra pe partea interioara a acesteia acumuland materie si crescand.raportul dintre materia acumulata si magma eliminata prin vulcani este disproportionat .si este in favoarea celei acumulate.ne bucuram ca avem vulcsni stinsi dar de fapt era mai bine da fie sctivi

      Ștergere
    3. Stiinta ne invata ca temperatura pamantului a scazut de-a lungul timpului si scoarta s-a racit. Daca apar vulcani care erup atunci presiunea din interior scade si echilibrul revine. Nu vad de ce ar "bubui" planeta.

      Ștergere
  6. Si tot de-a lungul timpului scoarta va fi inghitita de nucleu.iar eu am scris ca terra va "bubui" in cazul in care un urias asteroid o sa loveasca direct.terra mai creste si pentru ca soarele emite anumite unde radioactive care au efectul unui cuptor cu microunde asupra nucleului pamantului.aceste radiatii patrund prin scoarta terestra facand ca moleculele nucleului sa vibreze.prin vibratia lor acestea produc caldura dilatandu-se deci crescand.savantii nu vor recunoaste niciodata ca sfarsitul oricarei urme de viata se va datora "inghitirii"scoartei terestre de catre manta.gandeste-te la raportul urmator:in jur de 30 si ceva km grosime scoarta terestra si 7500 km grosime nucleul si mantaua.pare c-am sumbru viitorul omenirii.si toate astea se vor intampla inainte ca soarele sa moara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am intrebat daca va fi in romania cutremur nu raspuzi Maria.daca spuneam ca depun bani pt carte raspundeai imediat.nici nu l vei publica msj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 7 APRILIE 9:10.
      Daca as fi stiut mai mult, cu siguranta as fi scris!
      Oricum iti multumesc pentru răutatea ta !
      DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te ierte si sa te lumineze ! Cu dragoste,MARIA

      Ștergere
    2. http://www.zf.ro/business-international/cutremur-cu-magnitudinea-de-6-6-grade-in-afganistan-resimtit-in-pakistan-si-india-15228851

      Ștergere