miercuri, 20 aprilie 2016

MAICA DOMNULUI ÎNTRE TREI SORI , PE CERUL DE ZIUĂ !

                                          Noapte de 19 -20 Aprilie 2016,ora 2,45 !

                                                        Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce mă rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI, văd deasupra mea,de parcă as fi avut un ochi în crestet, văd un CER senin ca de oglinda, cu mici norisori albi stralucitori,de parca ar fi fost brodati.
Acest Cer stralucitor ,era foarte aproape de Pământ, si ținea în el,  pe ÎNSUȘI PREA CURATA FECIOARA MARIA,cu PRUNCUL  IISUS pe bratul stang.
Maica Domnului,era inconjurata de trei Sori, sub forma unei aureole.
O aureola era deasupra capului, o doua de-a stânga capului,iar a treia, de-a dreapta capului Său.

                                                        Image result for SOARE.
                                               .
Prea Curata Fecioara Maria, era cu fața înspre Pământ si stralucea de lumină.
Simțeam dragilor, căldura infinita a Sorilor Lui Dumnezeu, simteam cum imi încalzeau inima si sufletul, si-mi doream ca sa nu se mai termine aceste clipe dumnezeiesti. 
Doar câteva secunde a durat totul, după care, a disparut asa precum am stinge lumina de la intrerupător. 
Dragii mei, Măicuța Domnului ne iubeste pe toti la fel, si ne roaga ca sa ne iubim și să ne ajutăm ca fratii, si nicidecum sa ne urâm unii pe altii.
Iata ce ne-a spus, MAICA  PREA CURATA FECIOARA MARIA:
 
       "Să vă iubiţi şi să vă ajutaţi unii pe alţii !"

Ne roaga, ca sa mergem in CASA FIULUI Său si DUMNEZEULUI nostru, acolo unde este pacea,linistea si mântuirea sufletului nostru.
Așa să facem dragilor, si sa avem grija de sufletul nostru, mai mult decât avem grija de trup.Amin! 
                                               Cu dragoste,Maria. 

74 de comentarii:

  1. Si tot blama cineva pe aici pe blog ca de ce sa ne inchinam la Soare,asa cum ne-a sfatuit Sfantul nostru Parinte Ieromonah Arsenie Boca,Doamne ajuta,sa aveti o zi binecuvantata,Silvia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silvia draga,tu asta ai inteles din acest mesaj,ca trebuie sa ne inchinam la soarele fizic?!
      Viorica

      Ștergere
    2. Cu tot respectul, dar n-ai inteles nimic! N-are nicio legatura inchinarea la soare cu viziunea de mai sus! Dumnezeu nu este soarele,ci soarele invaluie cu stralucirea lui capul Maicii Domnului. Din cate stiu este doar un singur Dumnezeu si doar lui sa ne inchinam. Nu scrie in porunca sa ne inchinam soarelui sau altora... Cine are pricepere

      Ștergere
    3. Macrocosmos/Microcosmos... dar greu este sa mai gandim! Silvia nu ai gresit deloc si nici Parintele Arsenie Boca, dragul nostru sfant!Te salut!:)

      Ștergere
    4. Da,bunul si Sfantul nostru,al tuturor romanilor Arsenie Boca,vezi cum am scris desi sunt de la Sibiu,nu sunt egoista,asa-i?te salut si eu 19,43,Silvia.

      Ștergere
  2. Soarele este manifestarea în plan fizic a Tatalui care dăruiește lumină si căldura si viata neîncetat, fara sa faca diferențe intre drept si păcătos. De aceea pâinea și vinul sunt trupul și sângele Lui. Aici este înțelepciunea si priceperea pentru cei care au minte sa înțeleagă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tot respectul, nu-l poti "inchide" pe Dumnezeu intr-o cutie, fie el si soarele. Oamenii slabi in credinta isi cauta in exterior reprezentari ale divinitatii pentru a se inchina mai bine. Partea proasta e ca ajung sa atribuie reprezentarilor puterile divinitatilor creand confuzie si smintind poporul mai putin educat. Ne minunam in fata soarelui si ne inchinam lui, dar nu vedem divinitatea din fiecare dintre noi, din tot ce ne inconjoara, sa ne bucuram si sa-I multumim lui Dumnezeu pentru viata primita. Materia este creeata, iar Dumnezeu e creeatorul necreat si vesnic.

      Ștergere
    2. Vrei sa spui ca Pr.Arsenie Boca era slab in credinta si a smintit poporul?esti total pe langa drum,pe alaturi,cititi,studiati,mai intrebati,pana ajungeti sa aprofundati.....

      Ștergere
    3. Painea si vinul cresc din trupul tatalui meu creatorul terra.

      Ștergere
    4. Eu nuu stiu ce credinta avea Arsenie Boca si de unde avea cunoasterea, doar Dumnezeu stie, cel care ingaduie si binele si raul. Dar vai, va veni secerisul, iar atunci binele va fi despartit de rau pentru totdeauna. Degeaba ai cunoastere daca ea nu este conforma cu legea lui Dumnezeu. In fata lui Dumnezeu nu mai merge cu petitiile.... Si nici cu datul vinei pe nu stiu ce invatator care a facut nu stiu ce "minuni" . In fata lui Dumnezeu, singurul judecator drept, esti intrebat daca ai respectat legea Lui si atat.

      Ștergere
    5. Madus, Terra este mama nu tatal. Gradinarul (Tatal) a pus samanta in gradina (Terra) si asa ai aparut tu.

      FARA lumina si caldura n-ar mai creste nimic pe Terra, sper ca esti constient de asta.

      Ștergere
    6. Si fara terra degeaba ar fi lumina si caldura.

      Ștergere
    7. Anonim o5,o6 daca nu sti cine a fost si cine este acum Sfantul Parinte Arsenie Boca chiar ca nu are sens sa mai comentezi pe acest blog,ar trebui sa-ti ceri iertare cel putin Mariei,ea L-a vazut in ceata Domnului nostru Iisus Hristos,probabil esti sectanta.

      Ștergere
    8. Ai dreptate Emanuel,am vrut sa-i raspund eu lui Madus dar m-am razgandit,ai mare dreptate.Silvia

      Ștergere
    9. Dragul nostru GABRIEL,ce-i cu tine de nu mai zici nimic!?Silvia

      Ștergere
    10. Da, GABRIEL, pe unde esti caci ne lipsesti!

      Ștergere
    11. Ai vazut Madus ca incepi sa intelegi? Una fara alta nu se poate, nici gradinar fara gradina nici gradina fara gradinar. :)

      Ștergere
    12. Anonim 21 aprilie 2016, 05:06, mi-ar fi rusine in locul tau sa scriu asa ceva despre Sfantul Roamniei! Foarte urat din partea ta...

      Ștergere
    13. Subscriu,19,30.Silvia.

      Ștergere
  3. Multumesc Emanuel,mi-ai luato inainte cu explicatia,15,48 si 15,59 dati-va jos ochelarii de cal si nu mai sariti repede cu "n-ai inteles nimic",am citit mult in viata mea,(6o ani)trebuie sa pricepi si sa fi in stare sa faci anumite conexiuni,va recomand sa mai studiati si sa nu le luati toate mot-a-mot,Dumnezeu este stiinta.V-ati intrebat vreodata de ce Pr.Arsenie Boca a studiat medicina si in mod special genetica.V-am dat un subiect de gandire,nu mai sariti ca niste cate cu jignirile,credeti ca le stiti pe toate?O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am ce studia, poruncile lui Dumnezeu sunt clare si de neinterpretat. Le respecti, esti al lui Dumnezeu si punct. Nu degeaba se spune ca multi au ochi, dar nu vad, au urechi, dar nu aud... Dumnezeu se descopera celor care-L cauta cu credinta si inima curata, indiferent de rasa, gen, varsta, etc. Cautati sa va scrieti in inima Legea lui Dumnezeu

      Ștergere
    2. Ala orb si surd esti TU.punct.

      Ștergere
    3. Anonim 5.12
      Mulți vad, putini pricep

      Ștergere
    4. Poate imi raspunde si mie Anonim de ce Sf Ardealului Arsenie Boca a studiat Medicina si Genetica ?
      Mulțumesc.

      Ștergere
  4. unii oameni religiosi rateaza faptul foarte adevarat ca unii oameni il au pe Dumnezeu in ei :"dupa roadele lor ii veti cunoaste"scrie sf scriptura .

    RăspundețiȘtergere
  5. DUMNEZEU este SOARE din veşnicie(nu soarele ăsta de pe cer),doar că are CHIPUL şi ASEMĂNAREA noastră şi este de-o frumusețe de nedescris.Defapt şi-n biblie scrie,dar lumea nu se prinde(şi soarele acesta nu va mai fi pe cer pentru că EU VOI FI SOARELE vostru care vă VA lumina). Nu e nicio metaforă ci aşa arată EL...şi MARILE PUTERI CEREŞTI. Deci suntem conduşi de astre vii................................iar cei răi arată ca luna(numai că sunt foarte hidoşi şi stau în întuneric),,,însă uneori DUMNEZEU îngăduie ca ei să facă semne mari la limita(granița) dintre RAI şi iad(adică pe unde mai este şi lumină).
    Cu alte cuvinte CERUL LUI DUMNEZEU E plin de SORI STRĂLUCITORI,iar cerul lui sarsailă de luni hidoase(gălbui,albe,roşii...adică înşelători)...aceasta este adevărata ÎNFĂȚIŞARE A CELOR DE SUS şi a celor de dedesubt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sustin explicatia ta Ionut si pe a lui Emanuel,bravo!

      Ștergere
    2. Sustin explicatia ta Ionut si pe a lui Emanuel,bravo!

      Ștergere
    3. Da, este o reprezentare pur omeneasca a Necuprinsului. Oamenii cauta sa isi reprezinte in minte, cu ce au la indemana din universul cunoscut, pe Dumnezeu pe care nimeni nu l-a vazut si sa fi ramas in viata. Dumnezeu este, iar noi se cuvine sa credem in El si sa-i respectam poruncile daca vrem sa fim cu El in vesnicie.

      Ștergere
    4. Dna Maria L-a vazut!!!

      Ștergere
  6. Petitie online pentru canonizarea parintelui Arsenie Boca. Cine este cu sufletul alaturi de sfantul parinte Arsenie Boca, il iubeste din inima pentru tot si pentru toate cate a facut si face din Imparatia Domnului pentru acest popor sa semneze cu inima si cu suflet aceasta petitie pentru canonizarea, recunoasterea oficiala a sfantului parinte ca fiind unul dintre marii sfiinti parinti din Imparatia Lui Dumnezeu. Chiar daca nu va fi canonizat parintele si BOR-ul va intarzia canonizarea si va sfida in continuare dorinta arzatoare a poporului de a-l vedea pe parinte canonizat, parintele este sfant in Imparatia Tatalui si in inimile, sufletele si in constiinta noastra. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava, cinstea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam. Amin

    http://www.petitieonline.com/pentru_canonizarea_printelui_arsenie_boca_-_sfantul_ardealului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare n-a lasat cu limba de moarte Arsenie Boca vorba sa fie lasat sa se odihneasca in locul lui de veci pana la venirea Domnului? El este deja sfantul lui Dumnezeu, daca i-a respectat Legea, asta doar Dumnezeu stie.

      Ștergere
    2. Da asa este Pr.Arsenie Boca a spus sa fie lasat as se odihneasca in pace pana la a doua venire,Silvia,oricum e in ceata Sfintilor.

      Ștergere
  7. "Să vă iubiţi şi să vă ajutaţi unii pe alţii !"

    Poate e cineva care nu a vazut acest fimulet "O gura de Rai"
    https://www.youtube.com/watch?v=LfCQLoMdQIo
    v

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoasa viziune si minunat indemn.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai copii bezmetici ....ce faceti , a-l puneti pe Arsenie Boca la indoiala ? Nu cred ca a mai fost vre-un preot de-al nostru la nivelul lui . Niciodata .Daca si de el va indoiti .,...ce sa mai zicem de al4ii . Nu uitati hiciodata ca si Isus a dat de pamint cu preotii timpului sau . Nu uitati ca este o lege pt omulnde rind (simpla , pe intelesul tuturor ) si un alt aspect ce multi nua-l inteleg daca nu au tarie data de ani de singuratate , de credinta , de sfintenie . Credinta asa cum voi o percepiti astazi ...va fi schimbata . Dar pina atunci tineti-va de asta , pt ca nu aveti altceva mai bun . Va fi schimbata din dorinta lui Dumnezeu , numa unuia oarecare . Si nunpt ca ce este azi este gresit , ci va fi mai peminteles , sa ajungeti la El , cu alte vorbe . Pe limbajul omukui de azi , poate ....nimeni nu stie pina cind nu va veni momentul sa stiti . Nu este nimic batut in cuie ,. Oricempractica spirituala trebuie sa te duca la Dumnezeu ....cati din voi a-ti ajuns ? Poate ca nu stiati cum sa deschideti poarta inparatiei Tatalui ? Pt ca daca a-ti fi stiut ..., multimdin voi ar fi fost ca si Isus "Cine bea de la fintina adevarului ca si mine , devine Didim , geamanul meu spiritual" . Poate ca nu stie nimeni cum arata fintina asta a adevarului , vazind rezultatele la care a-ti ajuns TOTI ....pt ca eu vorbesc de VOI ..,, nu de altii .... Asa ca nu mai judecati unul dintre prea putinii care sunt vrednici de numele de crestin . Si nu sunt sever cind zic asta ...ci blind . Iertati-ma daca v-am facut sa va simtiti jigniti oarecum ..., dar trebuie sa va scuture cumva cineva ....din somnul asta de moarte , in care va-ati adincit cu totii ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu totii, in fata judecatii lui Dumnezeu, vom fi gasiti ai Lui sau nu. E suficient UN SINGUR PACAT, adica o incalcare a uneia din cele 10 porunci, si pierdem sfintenia. Iar acest lucru tainic din inima omului doar Dumnezeu stie. De aceea am spus ca nu stiu daca Arsenie Boca este sfant, asta stie doar Dumnezeu. Dumnezeu e drept si simplu: esti al Lui doar daca ai respectat si tinut TOATE poruncile Lui si nimic altceva! Oamenii au tendinta de a-L "corecta" si "interpreta" dupa bunul plac pe Dumnezeu, insa cand esti in fata Lui raspunzi pentru toate adaugirile si interpretarile care nu vin de la El. Eu pun la indoiala tot ce vine din inima si gura omului si CRED doar Cuvantul Domnului care e singurul Mantuitor si datator de viata vesnica. IIsus a venit sa implineasca Legea, nu sa o schimbe. Din pacate, oamenii o schimba dupa cum e curentul multimii, ignorand voia lui Dumnezeu. Ar fi bine sa fim mai tematori de Dumnezeu si implinitori ai Cuvantului si mai putin scrupulosi si superstitiosi religiosi. Ati uitat cine l-a rastignit pe IIsus? Mai marii preoti ai templului speriati ca vor pierde totul, poporul manipulat si fiecare pacat al nostru. Judecata oamenilor are interese, judecata lui Dumnezeu e dreapta si doar ei ma supun si doar de ea ma tem.

      Ștergere
    2. Bine surprins Sorine!Intr-adevar Arsenie Boca este Sfantul Romaniei! Ai mare dreptate in tot cei ai scris. Te salut!:)

      Ștergere
    3. Anonim21 aprilie 2016, 18:07, te intreb un singur lucru: Tu esti sub Lege sau sub Har?

      Ștergere
    4. De ce te intereseaza? Are relevanta pentru mantuirea ta? Nu stii ca cele doua testamente nu se exclud, ci cel nou il implineste pe cel vechi?

      Ștergere
    5. Am sa va spun si eu o poveste: un fermier avea un lan mare de greu. Intr-o zi cheama la el toate slugile si le spune: luati fiecare cate o secera in mana si daca vedeti in lanul meu de grau spice care nu sunt perfecte sa luati secera si sa le taiati. Pleaca fermierul intr-o calatorie si se intoarce intr-o saptamana. Se duce el sa-si priveasca lanul de grau si stupoare: locul era gol, tot lanul de grau fusese secerat. Infuriat cheama la el toti muncitorii si le zice: ce ati facut slugi netrebnice cu lanul meu frumos de grau? Pai stapane, am facut doar voia ta: am taiat TOATE spicele de grau care nu erau perfecte!

      Ștergere
    6. Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel

      "Capitolul 7
      (...)

      4.Aşa că, fraţii mei, şi VOI ATI MURIT LEGII, prin trupul lui Hristos, spre a fi ai altuia, ai Celui ce a înviat din morţi, ca să aducem roade lui Dumnezeu.
      5.Căci pe când eram în trup, patimile păcatelor, care erau prin Lege, lucrau în mădularele noastre, ca să aducem roade morţii;
      6.Dar acum ne-am desfăcut de Lege, murind aceluia în care eram ţinuţi robi, ca noi să slujim întru înnoirea Duhului, iar nu după slova cea veche.
      7.Ce vom zice deci? Au doară Legea este păcat? Nicidecum. Dar eu n-am cunoscut păcatul, decât prin Lege. Căci n-aş fi ştiut pofta, dacă Legea n-ar fi zis: Să nu pofteşti!"

      Ștergere
    7. An.18.07 te crezi fara de pacat?de ce tot arunci cu bolovani?Nu esti fara de pacat pt. ca judeci,in rest nu stiu dar la cat esti de agresiv in scris cred ca ai multe pacate.

      Ștergere
    8. Anonim 18:07, cum adica "vom fi gasiti ai Lui sau nu"? TOTI suntem ai Lui. Si cuvantul Domnului oare cati oameni il aud? Caci EL ne "vorbeste" neincetat, mereu si oricui, dar oare cati IL "aud"??

      Ștergere
    9. Dumnezeu ne-a creeat pe toti. Insa daca nu respectam poruncile Lui si nu Il alegem liber pe El ca tata, nu mai ajungem sa ne bucuram impreuna, ci in chinurile vesnice ale vrajmasului. Dupa asta sunteti recunoscuti ca fiind fii ai Tatalui daca respectati poruncile Lui si le impliniti. IIsus s-a jertfit din iubire pentru toti si ne-a mantuit, dar daca nu implinim poruncile Tatalui, asa cum si El le-a implinit cat a fost in viata, nu vom avea parte de viata vesnica. Sunteti maturi,alegeti. Mi-as dori sa fim cu totii in casa Tatalui cand vom trece de dreapta judecata, dar acest lucru depinde de ceea ce fiecare alege sa asculte pe acest pamant. Imi cer iertare ca m-am exprimat deschis si ca am incercat sa va reamintesc de obligativitatea respectarii tuturor poruncilor lui Dumnezeu pentru a gusta din bucuriile cerului pregatite de Dumnezeu pentru fiecare dintre noi. E sfarsitul postului Patimirii lui IIsus. Sa mergem la biserica si sa ascultam cu smerenie cu ce pret scump am fost rascumparati din neascultarea noastra. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne ierte. Maicuta Domnului ne vrea pe toti in bratele ei de mama iertatoare pentru pacatul savarsit de omenire: rastignirea Fiului, Cuvantul intrupat. Sa luam exemplul fratelui nostru mai mare IIsus care a fost ascultator de Dumnezeu pana la moarte, si inca pana la moartea pe Cruce! Sfantul Duh sa ne ajute sa gasim cararea stramta care duce la Dumnezeu. Iertati-ma! Va iubesc pe toti!

      Ștergere
    10. Asa e Emanuel,ca-n povestea ta,nimeni nu-i perfect!o noapte buna,Silvia.

      Ștergere
    11. Sorine,m-ai facut sa zambesc cu "mai copii bezmetici",dar numai unul e bezmetic pe aici,Silvia

      Ștergere
    12. Ha ha ha ...ai dreptate Sivia . E adevarat ...sint cam obraznic si aiurit ....ha ha ha Te salut .

      Ștergere
  10. Haideți Sa va spun o minune.asa o vad eu si mia rămas in minte.fetiței mele ii venise sorocul sa nască .Eu eram cu ea la maternitate.Si in timp ce asteptam pe hol vad o femeie ca tare plângea ca fetiței dumneaei ii venise sorocul si era luată in evidență la București pentru cezariana.dar nu a mai ajuns .Si era tare speriată. Eu aveam la mine o poza cu sfântul părinte Arsenie Boca aveam si acatistul părintelui si mai multe .Am mers la dansa si i am dat poza părintelui i am spus sa nu mai plângă ca v-a fi bine.in acel moment dansa mi-a luat poza si a pupat o cu foc .o vedeam cata incredere si a pus in acea poza .Si dragi mei la un sfert de ora a venit la mine si cu atâta bucurie mi a spus ca fata dumneaei a nascut.râdea plângea se bucura enorm.mia rămas in minte aceasta minune pentru ca dansa îmi repetă mereu ca fata avea complicații. Eu i am spus ca o sa fie bine.niculina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Niculina,Sf.Pr.Arsenie Boca a facut minuni si de acolo de unde este ne ajuta si mai mult,trebuie numai sa-L rugam si sa-L chemam in rugaciunile noastre.Din pacate mai sunt unii pe aici pe blog care nu stie cine e si ce credinta are,pacat,mare pacat!!!Sa fi sanatoasa Niculina,cu drag Silvia.

      Ștergere
    2. Si dumneavoastră sa fiți sănătoasă si in drumul vieții sa aveti parte numai de bucurii si fericire.niculina

      Ștergere
    3. IIsus a spus: mergi, credinta ta te-a vindecat! Amin.

      Ștergere
    4. Multumesc Niculina,dar la 6o,parca nu mai vreau mai nimic,numai sanatate.Silvia

      Ștergere
  11. Credinta unei mame pentru fata in suferinta a fost mare! Si IIsus cand vindeca spunea: mergi, credinta ta te-a vindecat!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa fim cu bagare de seama la cei care ne conduc spiritual sa nu fie lup in haina de miel. Ca nu toti care spun Doamne! Doamne! ajung in imparatia cerurilor, ci cei care implinesc vointa Lui.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am observat si eu ca lipseste Gabriel, dar si fr. Ioan si Eu sunt D. Ma rog ca Dumnezeu sa le calauzeasca pasii si sa ii vedem cu bine pe blog. Multumim, doamna Maria, pentru gazduire. Aici ne-am intalnit sa facem schimb de cunoastere pentru a ajunge cu totii, fiecare atunci cand este chemat, la ospatul Tatalui. Dumnezeu sa va binecuvanteze munca si sa va rasplateasca, iar pentru carte sa primiti sprijin cat mai mult si mai repede pentru a face voia Tatalui. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim20.04.21.17- sa inteleg ca iL aperi pe Dumnezeu ?
    Daca da , de asta e păcat sa fii avocat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga LM, Dumnezeu n-are nevoie de avocati si nici nu incerc sa-L apar in vreun fel. Sunt doar o creatura care L-a descoperit de multi ani, care cauta sa ajunga langa Tatal atunci cand ma va chema si care in dorinta mea de a impartasi cunoasterea dobandita cu cei de pe acest blog am crezut ca le fac un bine sa punctez crezul meu in Adevar. Am incercat o trezire, dar nu toti vor sa se trezeasca. Asa ca am decis sa-L las pe Dumnezeu sa trimita trezitori mai buni decat mine, pentru ca IIsus vine curand si e bine sa fim in barca Tatalui. Nadajduiesc ca cine a avut de inteles, a inteles, si se grabeste sa fie printre fecioarele intelepte care au suficient untdelemn in candela pana la sosirea Mirelui. Dumnezeu sa ne binecuvanteze!

      Ștergere
  15. Sa nu observam simpaticele 2 nou înființate culte de aici: al soarelui si al pamantului.
    Sa excludem deci toate cele alte miliarde rest de lucruri create de Dumnezeu in afara de soare, pamant .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa excluzi nimic, LM. Nu lua totul ad-literam, mai judeca si tu nitel. :)

      Ștergere
  16. Soarele, este lumina,, luciferica''a luminii lui Dumnezeu...
    Arsenie Boca , a gresit spunând sa ne închinăm la sfântul soare.
    Simplitatea primei porunci ne indeamnna sa ne închinăm la ...? Lumina Spiritului, care este Dumnezeu
    Doamne iarta-ma, ca vorbesc numele Tau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleo, te-ai gandit mult anonim inainte sa debitezi prostia asta? Oare tu crezi ca toata viata pe Terra se datoreaza satanei? satana ne da lumina, satana ne incalzeste, satana ne tine in viata? bravo mah! esti "tare". :)))

      Ștergere
    2. Cine esti tu Anonim "Eu 22 aprilie 2016, 22:32" sa-l JUDECI pe Sfantul Romaniei? Masoara-ti cuvintele!Te rog sa nu mai scrii ineptii la adesa Sfantului Arsenie Boca! Parintele Arsenie Boca este O BINECUVANTARE PENTRU ROMANIA TRIMISA DE BUNUL DUMNEZEU! Opreste-te imediat cu asemenea cuvinte jignitoare la adresa Parintelui si nu emite judecati pentru ca nu este bine.

      Ștergere
    3. Mai, Eu 22 aprilie 2016, 22:32, TU esti cumva sectar?

      Ștergere
  17. 21 04 -15 21 Doamna Maria nu L-a vazut, dansa s-a considerat nepregatita de ce i s-a intamplat, nu a acceptat aceasta.
    Corectati- ma daca gresesc doamna

    RăspundețiȘtergere
  18. LM. Nu stiu la ce te referi ca nu am vazut si ca nu as fi pregatita pentru ce s-a intamplat. Sigur ca tu gresesti vorbind in numle meu. Dar nu ma supar,insa vreau sa-ti spun ca eu de 20 de ani , tot pregatita sunt sa vad orice si sa aud orice. Asadar, niciodata nu pot spune ca am fost nepregatita. Intotdeauna stiu exact ce spun si ce scriu. Cu drag ,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  19. Hmmmmm..... Dragi oameni nu vi se pare ca prin Comentariile voastre unele dintre ele contradictorii nu faceti altceva decat sa dati lectii cam ce ar trebui fie are sa faca ??? Imi pare rau ca multi dintre voi nu inteleg ca lucrurile pe care oameni nu le pot atinge sunt lucrurile pe care Dumnezeu le pastreaza pt. cei sfinti . Fiind ca de ex si Soarele. Poste cineva sa il atinga cu toata tehnologia ??? Cred ca nu . Deci inchinativa la Dumnezeu atotputernic , dumnezeul luminii, soarelui si la imparatia cerurilor cea binecuvantata la Maica Domnului la fiul Iisus si la Duhul lui Dumnezeu . Lasati de oparte talentul de a critica pe semenii vostrii ca au inteles sau nu pt. ca daca dati lectii si va credeti mai superiori in ochii oamenilor sa stiti ca veti fi cu mult mai inferiori in ochi lui Dumnezeu. Dumnezeu vrea ca oamenii sa vorbeasca catre alti oameni despre el si imparatia lui fara ca acel care vorbeste sa se mandreasca si sa desconsidere pe cel care nu stie pt. ca dumnezeu nu iubeste mandria de oameni ci o acuza. Asa deci aveti grije voi cei care judecati dand ex. ca stiti multe despre Dumnezeu aveti grije ca sa nu intrati in mania lui. Iisus a explicat oamenilor pe intelesul fiecaruia iar de multe ori vb. pe ne intelesul lor dar pe intelesul celor care vor citi biblia dupa 2000 mi de ani adica vb. pe intelesul celor din prezent . Asa deci mu va mai mandriti ca stiti prin comentarii deoarece omul care se mandreste ca stie de Dumnezeu face pacat deoarece a il cunoaste pe Dumnezeu inseamna a fi bun a nu ura pe nimeni a muri pt. a salva o persoana pe care nu o cunosti a te bucura atunci cand faci bine unuia sau mai multora chiar daca in final tie iti va fi rau. Numai asa ajungeti sa il cunoasteti pe Dumnezeu iar de aici va va fi dezvaluit ceea ce tr. sa faceti in viata. Daca dati ex. ca stiti va spun eu : NU STITI NIMIC iar mandria de a demonstra ca stiti e sora lui Satan nu a lui Dumnezeu. Deci atentie voi care credeti in Dumnezeu sa nu cadeti in coarnele Diavolului crezand ca faceti voia Domnului cel sfant. Iubitiva aproapele adic Orice persoana fie ea cunoscuta sau necunoscuta daca vreti sa cunoasteti adevarata si divina iubire despre care Iisus vorvea oamenilor

    RăspundețiȘtergere
  20. Cei care il cunosc prin credinta pe Dumnezeu sunt chemati sa faca lumina si sa marturiseasca Adevarul, chiar daca acest lucru convine sau nu oamenilor. Lumina nu lumineaza sub obroc, ci cand e libera sa lumineze calea.

    RăspundețiȘtergere