marți, 26 aprilie 2016

CARTEA CU AL LUI DUMNEZEU CUVÂNT , VA APĂREA ÎN ACEASTA VARĂ, CU AJUTORUL VOSTRU !

                                                 Prieteni dragi,
                  Vă multumesc  din toată inima dragii mei, pentru ajutorul vostru de neprețuit, pentru ca aceasta CARTE sa vada si sa iese de sub lumina tiparului.
Sa stiti dragilor, ca am scos numele mic al fiecăruia dintre voi,din extrasul de cont,si l-am trecut pe un POMELNIC pe care l-am dat Părintelui ca sa-l citească. 
Mă rog pentru voi toti, si pentru cei dragi vouă.
Puțin câte puțin,suma din contul pentru CARTE , pentru primul volum ,creste. 
Un sfert din suma necesara editarii CARTII s-a adunat, este in contul pentru CARTE.
Va multumesc anticipat si voua dragilor, care veti depune câte puțin in contul pentru CARTE.
 
                                              


                                                Dragii mei,


                                Vă aduc , o Veste minunată!

.
 
Până la sfârsitul anului 2016, voi scoate o primă CARTE cu al Lui Dumnezeu Cuvânt,în care voi scrie cum a început totul, dar si viata mea de la nastere până în prezent, precum si alte MINUNI ,pe care nu le-am putut scrie pe Blog,din motive obiective.
Aceasta primă CARTE, o voi scoate într-un tiraj  mai mare,iar prezentarea Cărtii o voi face la Bucuresti.
Evenimentul va fi televizat, de mai multe televiziuni.
Dragii mei, deoarece situatia mea financiară nu-mi permite ca să scot aceasta CARTE într-un tiraj mai mare , m-am gândit sa deschid un Cont la RAIFFEISEN BANK, pentru ca voi cei care doriti si aveti dragoste de Dumnezeu si de Maica Domnului, să puteti contribui la editarea acestei Cărti,cu atât cât puteți si cu cât vă lasă inima.
Eu deja lucrez la CARTE, iar atunci când va fi gata o voi trimite la Editură, timp în care, cu VOIA LUI DUMNEZEU, cu MILA si DRAGOSTEA MAICII  DOMNULUI, cu ajutorul vostru de nepretuit, se va strange si suma de bani necesara editarii Cărtii.

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar format din mai multe cifre, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill:
 
 https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,
mariatecuci61@yahoo.com 

Contul pentru ROMÂNIA:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți cei care, veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,vă voi dărui aceasta CARTE cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase,scrise cu inima -mi, anume pentru voi si nu numai.
Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI sa va ajute si sa va binecuvinteze împreună cu toti cei dragi.
                                        Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
P.S.
Donatiile vor fi folosite strict pentru CARTE,si se va putea verifica oricand,fiecare bănuț. 
Pentru voi dragilor ,cei din strainatate ,se poate depune in cont in orice moneda,deoarece, in România eu îi voi primi în lei.

77 de comentarii:

  1. CU DRAG MARIA ! DAR DIN DAR SE FACE RAI ! D-ZEU SA TE AJUTE ,SI NOUA PUTERE SI SANATATE SA PUTEM MERGE PE DRUMUL CORECT IN VIATA ! DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNA MARIA,ȘTIU CĂ ACEST COMENTARIU NU ARE LEGĂTURĂ CU SUBIECTUL DAR AS VREA SA ȘTIU CEL PUŢIN RĂSPUNSUL DUMNEAVOASTRĂ,PENTRU CĂ,CONSIDER CĂ NU VĂ CUNOSC SUFICIENT.SUNTEŢI O PERSOANĂ PĂCĂTOASĂ SAU O PERSOANĂ PREASFÂNTĂ? DACĂ SUNTEŢI PREASFÂNTĂ SĂ ȘTIU CUM VORBESC CU DUMNEAVOASTRĂ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Da ! Toti suntem păcătosi! Deci, si eu sunt păcătoasa, căci sunt tot om si nu sfanta; chiar daca am primit multe MESAJE in acest sens,in ceea ce priveste LUMINA SUFLETULUI meu, care nu are nicio umbra.Dar eu tot nevrednica ma consider, față de acest MARE DAR al LUI DUMNEZEU pentru mine păcătoasa! Cu dragoste,Maria.
      PREA CURATA FECIOARA MARIA de SUS,este MAICA LUI DUMNEZEU si este fără de asemănare.
      Eu sunt MARIA de JOS, care fac VOIA LUI DUMNEZEU, incercand sa conving oameni ca tine CRISTINA, că DUMNEZEU EXISTA si face MINUNI in fiecare clipă.
      Eu sunt MARIA de jos,roaba LUI DUMNEZEU!
      PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU este fara de păcat, si nu are egal!
      În mintea ta CRISTINA, se da o lupta apriga,intre a crede si a nu crede. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa-ti lumineze sufletul si sa-ti înbuneze inima!

      Ștergere
    3. EXCEPŢIONAL,DOAMNA MARIA!!! SAU REGLAT TOATE CONTURILE.

      Ștergere
    4. GABRIEL,ce inseamna acest mesaj de la tine?
      GABRIEL26 aprilie 2016, 09:11

      DOAMNA MARIA,ȘTIU CĂ ACEST COMENTARIU NU ARE LEGĂTURĂ CU SUBIECTUL DAR AS VREA SA ȘTIU CEL PUŢIN RĂSPUNSUL DUMNEAVOASTRĂ,PENTRU CĂ,CONSIDER CĂ NU VĂ CUNOSC SUFICIENT.SUNTEŢI O PERSOANĂ PĂCĂTOASĂ SAU O PERSOANĂ PREASFÂNTĂ? DACĂ SUNTEŢI PREASFÂNTĂ SĂ ȘTIU CUM VORBESC CU DUMNEAVOASTRĂ.
      Am facut vreodata o asemenea afirmatie? Am publicat MESAJELE de la tine, pentru ca am avut incredere si nu le-am mai citit.Acum am vazut ce bazaconii ai scris. Cum poti sa spui despre mi ne ca eu m-am autointitulat prea sfanta? Nu am facut si nici nu voi face niciodata asa ceva. Eu sunt cel mai păcătos suflet de pe Pământ. Nu ma consider vrednica de un asa MARE DAR si HAR de la DUMNEZEU.Daca fac voia TATALUI CERESC, asta nu inseamna ca mă încoronez cu laude si lauri.RASPLATA o voi primi SUS in CERURI.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. NU AM SPUS CĂ VAŢI AUTOINTITULAT ASTFEL. ERA O CURIOZITATE DE A MEA ȘI MAM LĂMURIT. UNEORI AȘA SE POATE DEDUCE.

      Ștergere
    7. ÎMI CER IERTARE,DOAMNA MARIA,PENTRU NEÎNŢELEGERE,EU AM O PERCEPŢIE MAI BĂDĂRANĂ,CA SĂ NU ZIC,ÎNTUNECATĂ.DE ACEEA MI-AM PERMIS SĂ ÎNTREB ACESTEA,DEOARECE ESTE UN LUCRU FIRESC PENTRU MINE ȘI ÎNGRIJORĂTOR PENTRU DUMNEAVOASTRĂ.DAR CE E PENTRU DUMNEAVOASTRĂ ÎNGRIJORĂTOR,PENTRU MINE E FIRESC.PENTRU CĂ SUNTEM FOARTE DIFERIŢI,ATÂT TRUPEȘTE CÂT ȘI SUFLETEȘTE.TOTUȘI AVEM UN LUCRU ÎN COMUN:DUMNEZEU. ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE FRECVENTEZ BLOGUL DUMNEAVOASTRĂ,CA SĂ MĂ ÎNŢELEPŢESC,SĂ MĂ ÎMPUTERNICESC ȘI DE CE NU,POATE ÎNTR-O ZI DUMNEZEU NE VA DA ȘANSA SĂ NE FACEM PE NOI DUMNEZEI,BINEÎNŢELES,CEI CARE VOR ASTA.

      Ștergere
    8. Gabriel, te rog frumos sa te intorci la Dumnezeu. E bine ca la inceput sa mergi la biserica si sa asculti slujba si sa iti ceri iertare de la Dumnezeu pentru viata pe care ai trait-o pana acum. Saptamana Patimirii Domnului este un timp minunat sa experimentezi pe pielea ta iubirea fara margini a lui Dumnezeu. Vei veda cu fiecare vizita in casa Domnului ca te vei schimba si vei intelege mai profund sensul si rostul vietii tale pe acest pamant. Vei simti pe propria piele ceea ce simt cei daruiti lui Dumnezeu si vei vedea ca nu e usor sa duci pe umerii tai responsabilitatea trezirii in inimile semenilor tai a iubirii de Dumnezeu.

      Ștergere
    9. ANONIM 01:53 TE ROG FRUMOS SĂ FACI ȘI TU CE ÎMI SPUI MIE SĂ FAC ȘI TE ROG FRUMOS SĂ MĂ SCUTEȘTI ȘI TE ROG FRUMOS SĂ MAI LAȘI ÎNDOCTRINAREA DEOPARTE.

      Ștergere
    10. ANONIM 01:53 MULŢUMESC PENTRU PROPUNERE.

      Ștergere
    11. Gabriel, ti-am vorbit din experienta, deci ceea ce scriu fac si cred. Nu indoctrinez pe nimeni, ci doar trezesc constiintele. Nu as face acest lucru din neiubire de semeni. Cu mult drag!

      Ștergere
    12. Anonim 27 aprilie 2016, 23:35, in primul rand TU ai constiinta treaza? Nu de alta dar abia apoi ai putea trezi alte constiinte...

      Ștergere
  3. EU CRED CĂ ÎN POMELNIC AR TREBUI TRECUTE ȘI PERSOANELE CARE VĂ HULEȘTE ÎN COMENTARII.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU sa te ierte,CRISTINA! Este SĂPTĂMÂNA PATIMIRILOR MÂNTUITORULUI !

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  5. Dragii mei , haideti s o ajutam pe Maria sa scoata cartea cu al lui D zeu Cuvint , este saptamina mare si fapta buna este ridicata la rang de mare milostenie , sa ne bucuram cu tot sufletul ca o avem pe "MARIA de JOS" sa ne rugam ptr semenii nostrii si ptr pacea acestei tari..felicia

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristina , Pacea fie cu tine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 aprilie 2016, 14:20.
      Pacea fie cu noi toți.

      Ștergere
  7. Doamnă noi nu putem fi Sfinți, ca Dumnezeu și nu putem avea alt model în afară de El.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi suntem chemati la sfintenie. Cu totii. Este o haina grea pentru ca presupune sa urmezi calea lui Iisus. Iar cand esti a lui Iisus primesti si prigonirile si posibilitatea pierderii vietii ca martor al credintei. Nu se obtine chiar asa de usor statutul de sfant, dar, cu voia lui Dumneze, putem sa alegem calea pe care a mers si Mantuitorul.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Da, pierderea unei vieti nevinovate este imposibil de explicat si e o cruce foarte grea de dus. Si acum cand scriu imi vine sa plang gandindu-ma la sufletul unui copil de 15 ani plin de viata luat de Dumnezeu la cer in Ajunul Craciunului. Mergea la bunici, dar Dumnezeu la primit mai devreme in casa Lui. Este sfasietor! Am increderea ca Dumnezeu ne va intari pe noi toti si ne va alina suferintele ca sa putem trai mai departe fara sa-L maniem pe Dumnezeu cu disperarea noastra. Ramane un "de ce?" pe care nicio ratiune, nicio logica umana nu-l poate dezlega. Si un noian de regrete ca n-am putut sa ii spunem celui plecat brusc dintre noi cat de mult il iubim.

      Ștergere
  8. De unde purcede Duhul Sfânt? De la Tatăl.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sfânta treime:
    1.Duhul Sfânt este Lumină
    2.Fiul este Lumină
    3.Tatăl este Lumină.
    Duhul Sfânt e izvorul adevărului.
    Duhul Sfânt e o taină.
    Duhul Sfânt vine prin gura fiecărui om
    investit cu puterea Duhului Sfânt.
    Un ex:Când un preot spune:" Doamne trimite Duhul Tău Cel Sfânt și sfințește casa aceasta, oamenii aceștia, apa acesta" etc.
    Duhul Sfânt poate depășii Limita lucrurilor materiale ptr , că e nematerial. Poate pătrunde de la despărțitura dintre ; Bine si rău, Lumină și întuneric , Adevăr și minciună.
    Duhul Sfânt e ca un mentor în care stă -Cele nesăvàrşite de noi sânt scrise în cartea vieții - Adică eu am 40 de ani și tot ce se va întâmpla cu mine e deja scris în cartea VIEȚII.
    În cartea VIEȚII, DUMNEZEU Știe tot ce se va întâmpla cu noi , dar ne lasă și așteaptă întoarcere păcătosului. Asta e puterea DUHULUI SFÂNT.
    Duhul Sfânt merge să știe cele viitoare; Clipa, Ceasul, Vremea.
    Eu acestea le-am trăit, Dumnezeu mi sa descoperit,plin de iubire, blândețe,simplitate, Lumină pură si curată. Sânt mai multe de spus, dar probabil ve-ți crede, că e o jignire.
    Vă doresc tot binele din lume!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare Dumnezeu ne-a creeat pe noi dupa chipul si asemanarea Lui sau noi Il creem pe Dumnezeu dupa voia noastra? Si mustrarea, din iubire, este necesara, altfel am fi prea plini de noi ratacitori pe cararile largi ale vietii. Dumnezeu ne-a scris cu degetul sau sfant legile pe care sa le urmam ca sa ajungem la El. Ne-a dat constiinta, adica stiinta impreuna cu Dumneze, sa ne mustre atunci cand gresim. Daca ignoram constiinta Dumnezeu ne-a lasat pe aproapele sa ne atraga atentia cand nu suntem pe calea cea buna. Un om smerit nu sare la gatul semenului atunci cand este avertizat, ci isi da seama cat de mare este iubirea lui Dumnezeu pentru ca nu l-a lasat in greseala. Omul este mereu liber sa aleaga.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  10. CRISTINA SI GABRIEL, AR TREBUI SA FITI BUNI SI IERTATORI. URA,INVIDIA SI RAUTATEA SUNT INSUSIRI CARE PRIMEAZA LA VOI. NU VA PLACE DOAMNA MARIA, PARASITI ACEST BLOG.
    VA SUSTIN DOAMNA MARIA, MARIAH

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MARIAH NU ȘTI CE SPUI.

      Ștergere
    2. GABRIEL, SA AI O VIATA FRUMOASA SI LINISTITA ! MARIAH

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Cu totii trebuie sa-I urmăm LUI IISUS HRISTOS!
      Cine crede in toate cate eu scriu, va simti in sufletul si-n inima sa DRAGOSTEA LUI IISUS HRISTOS.
      Fiecare este liber sa creada in ce vrea si sa spuna ce vrea. Dar sub nicio forma, nu trebuie sa batjocoreasca CUVANTUL DOMNULUI!

      Ștergere
    5. Hai mai Cristina, fii serioasa... chiar asa? Tu consideri ceea ce ai creat in mintea ta ca si o realitate general valabila pentru toata lumea, ceea ce nu este in regula. Nu te autoamagi, caci e pacat sa gandesti asa.

      Ștergere
  11. Mai spune-ne Cristina,chiar e interesant ce spui tu,multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 aprilie 2016,22:12.
      Dacă e nevoie ,am să mai postez ceva. Cu plăcere, Numai bine! Dumnezeu să te binecuvânteze! 😊
      Mulțumesc !

      Ștergere
    2. Maria ,ai o misiune foarte grea si Mintuitorul a fost hulit ,nimic nou pina acum ,nu va zice Maria..anonimilor sa credeti in ea ci in cuvintele venite de la Duhul Cel Preasfint,eu asa inteleg ,cine sunteti sa aruncati cu piatra ,se stie ca o vorba buna o spui mai greu dar rautatile ies ca untelemnul la suprafata,spuneti ca doar in D zeu credeti dar cum ramine cu judecata aproapelui...si apoi eu sunt incepatoare in ale tehnologiei dar cind intru pe ceva si nu mi place schimb imediat...or n ati citit ca si Cuvintul este o fiinta vie,poate ucide,poate intoarce pe cei slabi de la credinta...dar voi ce faceti dati apa la moara celor ce nu cred,ar trebui sa fim uniti intr u credinta mai mult ca niciodata,nu vedeti ce vremuri vin..nu mi a bagat Maria mina in buzunar cum dealtfel nici voua , abia astept sa citesc cartea...stiti eu o vad pe Maria pe viitor facind fapte si lucruri marete...iertati ma asa vad eu lucrurile,sunt operata si am timp mai mult sa intru pe blog,suntem in saptamina mare macar acum sa punem lacat gurii noastre..va iubesc pe toti...felicia

      Ștergere
  12. Dna Maria, pentru cine scrii toate astea pe blog daca majoritatatii celor care te critica nu le aprobi commenturile? E cam pustiu pe aici de la o vreme, putina lume te mai ridica in slava.
    Oare nu ai misiunuea de a intoarce la credinta pe cei care se indoiesc? Oare nu asa facea Isus? Daca esti „Maria de jos” comparata cu Maria de sus, atunci de ce nu te porti ca atare? Nu raspunzi celor care se indoiesc de buna dumitale credinta, ba mai mult, nu le aprobi comentariile ca sa nu-ti strici imaginea de sfanta. Ti-e teama ca se vor indoi tot mai multi? Si eu cred ca postezi mesaje anonim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte urât din partea ta, dacă tu crezi ca mi-as păta HAINA de LUMINĂ a SUFLETULUI meu, postând anonim, sau făcând nu stiu ce născociri de-ale tale si a Cristinei,si a multora ca voi.
      Pentru cei care nu cred si se indoiesc de toate câte scriu eu, căci nu de la mine scriu, ci din PORUNCA LUI DUMNEZEU si din GRAIUL DUHULUI SFÂNT,vă asigur că ,DUMNEZEU vă va arăta ADEVĂRUL SĂU precum si totul despre mine.

      Ștergere
    2. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, sa te ierte si pe tine si sa nu-ti pună si tie la socoteala acest PĂCAT, acum in SĂPTAMANA PATIMILOR.

      Ștergere
    3. De ce oamenii au un obicei in a arunca cu pietr in cei buni si blanzi si care isi dau din viata si timpul lor pentru a impartasi din cunoasterea dezvaluita lor?
      De ce in vechime oamenii n-au pretuit pe sfinti cat au trait si s-au nevoit din dragoste pentru Hristos, iar acum oamenii se inghesuie sa le cinsteasca moastele, cazuti in necazuri de tot felul, dar odata ajunsi in lumea lor continua viata nelegiuita, neintelegand ca necazul din viata lor se datoreaza vietii traite fara Dumnezeu?
      De ce va grabiti, dragi vizitatori ai acestui blog, sa va exprimati nemultumirile si frustrarile intr-un mod atat de aspru si nedrept de dur la adresa unei doamne care zi si noapte se nevoieste sa isi duca viata de sotie, mama, bunica, prietena, angajata si sa ne scrie aici mesajele primite? De ce va suparati cand nu va publica mesajele pline de jigniri? E ca si cum cineva ar intra la dumneaei acasa, i-ar mazgali peretii si ea ar trebui sa-i lasa asa si sa nu-i curate ca sa nu-l supere pe musafirul nepoliticos si rau intentionat?
      Pe acest blog multi intra, citesc, scriu daca simt nevoia unui comentariu si mai revin daca simt ca aici gasesc ceea ce cauta. A te razboi cu gazda pentru ca nu-ti place de ea sau ca nu-ti publica mesajele necuviincioase este putin mai mult lipsa de cei 7 ani de acasa. Cat despre sfintenie sa-L lasam pe Dumnezeu sa aprecieze aceasta. Sunt multi oameni de langa noi care traiesc dupa invatatura lui Dumnezeu, care isi duc zilnic greul crucii cu rabdare nestiuti de nimeni, si care dupa moarte sunt primiti in ceata sfintilor, fara ca cineva de pe Pamant sa-i canonizeze. Ei sunt sfintii anonimi de langa noi care au implinit voia Tatalui pana la capat, iar Tatal i-a recompensat in cer cu cununa invingatorilor.
      Fiecare dintre noi, vom da socoteala la judecata lui Dumnezeu, de cuvintele, faptele, gandurile si omisiunile noastre. Daca am avea scris in inima si in minte acest lucru am fi mai chibzuiti in a nu ne pierde sufletul atat de usor!
      Vegheati la curatirea sufletului vostru de pacate. Asta sa va fie prima grija.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Nu e păcat să pui întrebări,e firesc. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Mulțumesc!

      Ștergere
    6. Anonim 27 aprilie 2016, 00:30, GRESESTI AMARNIC.

      Ștergere
    7. Adevarate cuvinte intelepte Anonim27 aprilie 2016, 08:59! :)

      @Cristina: daca ai fi fost mai veche pe blog-ul Mariei ai fi observat ca am avut aceleasi reticente ca si tine si am facut aceleasi recomandari. :)

      Eu am rugat-o pe Maria sa se atinga si ea de un bolnav sa vada daca acesta se vindeca si asta ar fi o dovada buna a veridicitatii profetiilor gen "plina de Duh Sfant" dar nu m-a luat in serios. Eu as proba imediat in locul dumneaei. (sau poate o fi probat si n-o fi mers, cine stie?) Pai ce dovada mai frumoasa decat sa intri intr-un spital si sa iesi impreuna cu toti pacientii insanatositi deodata si lasand in urma doctorii si asistentele cu niste figuri tampe pe fata? E, aia e dovada pentru mine, nu ce-ti sopteste vreun duh sau altul in ureche sau ce viziuni iti provoaca. :)))

      Ștergere
    8. In sfarsit am si eu dupa cine sa subscriu.dupa anonim 8.59

      Ștergere
    9. E buna indoiala asta ne aduce aminte ca suntem oameni si cu totii supusi greselii. Nu e bine sa judeci, pentru ca atunci te indepartezi de legea iubirjii de Dumnezeu si de aproapele. E minunat si sanatos sa culegem din fiecare experienta de viata ceea ce este folositor pentru inaltarea sufletului nostru. E minunat sa crezi, iar aceasta credinta sa vindece trupul si sufletul. E divin sa ne iubim unii pe altii fara a cauta sa fim mai presus unii decat ceilalti.
      E de bun simt sa ne exprimam sincer parerile, fara sa jignim, iar daca nu suntem intelesi sa cautam sa iertam si sa fim buni. Iar daca nu suntem de acord cu cineva si nu putem sa fim in acord sa-L lasam pe Dumnezeu sa aiba ultimul cuvant.
      E stiut faptul ca ceea ce se cladeste pe neadevar si fara Dumnezeu este sortit ruinarii.
      Bucurati-va ca traiti!

      Ștergere
  13. O zi frumoasa , doamna Maria cu mult soare si lumina ! Cu timpul o sa ajungeti la concluzia ca aceste comentarii nu isi au rostul si va trebui sa le stopati . Menirea dumneavostra este sa comunicati ceea ce primiti de la Maica Domnului si Iisus Hristos . Asta nu inseamna cenzura , inseamna doar eliminarea cuvintelor desarte, contrarietatilor , a persoanelor carcotase si de alte opinii care nu doresc nici sa creada , nici sa invete , nici sa se lumineze din cuvintele Domnului. Vor trebui sa comenteze pe alte site-uri si la alte rubrici acolo unde orgoliul lor va fi satisfacut din ura, invidie si rautati multiple. Paziti cuvantul lui Dumnezeu de oameni rauvoitori , pentru ca Dumnezeu nu cred ca vrea sa fie apostrofat de fiecare data de cate ori postati de oameni care stiu ei tot , dar habar nu au de nimic . Cu atat mai mult de cele sfinte sau de bun simt ! Blogul acesta, nu trebuie sa devina un meci intre ce vor ei si Bunul Dumnezeu , pentru ca cuvantul lui Dumnezeu trebuie sa ramana DOAR cuvantul lui Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
  14. CRISTINA, FIECARE OM E LIBER SA CREADA SI SA INTELEAGA CE VREA . SI SPUI NUMAI PROSTII, OAMENII NU AU UITAT DE BUNUL DUMNEZEU SI NICI NU AU RIDICAT-O IN SLAVI PE DOAMNA MARIA. FIECARE OM ARE SAU NU CREDINTA ,SI FIECARE DISCERNE IN FELUL LUI. AM M-AI SPUS, NU-TI PLACE ACEST BLOG, NU M-AI INTRA . TE ROG, FI M-AI LINISTITA , PRIMESTE LUMINA SI PACEA IN SUFLETUL TAU.
    MARIAH

    RăspundețiȘtergere
  15. Mariah are dreptate. Fratilor nu mai intrati.nu va place, faceti altceva, uitati-va la filme. Bombonica

    RăspundețiȘtergere
  16. Dragi români, focalizati-vă pe rugăciuni din inimă, către bunul nostru Tată!😦 Cernerea poate fi oprită doar prin rugăciune curată (cu lacrimi). Rugați-vă , rugati-vă!
    Doamne, iată-ne !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CRISTINA FATĂ,NU MAI FI AȘA SUPĂRATĂ ȘI NU MAI FĂ FAŢA ASTA: 😦 . DUMNEZEU NU VREA SĂ ARĂŢI AȘA. DUMNEZEU VREA SĂ ARĂŢI AȘA: 😅😎😂

      Ștergere
  17. Rusine,Cristina si Gabriel. Cine sunte-ti voi sa aruncati cu pietre in Maria ? Daniel Iordache

    RăspundețiȘtergere
  18. E saptamana patimilor! Ar fi bine sa reflectati,Cristina si Gabriel. Multumesc Mariah,ai vorbit si in numele meu. Dna Maria nu lu-ati rautatile i seama.

    RăspundețiȘtergere
  19. doamna Maria va sustin , stiu ca aveti calitati extraordinare si sunteti un bun crestin. Bine ca mai sunt si oameni buni care va tin partea.mariah ramai asa cum esti.nelutu

    RăspundețiȘtergere
  20. Pacat??? De ce pacat, cine stabileste ca e pacat? Dumneata dna Maria? Esti atat de curata incat sa judeci pe cei care se indoiesc de buna dumitale credinta? E foarte normal sa se indoiasca, multi profeti mincinosi au aparut de-a lungul timpului.Acest lucru a fost spus si de Iisus, stii foarte bine. Vine unul si spune ceva si sunt obligati toti sa-l creada? De unde si pana unde nu am dreptul sa ma indoiesc? Daca vin maine si spun ca eu sunt sfanta, ma vei crede? O sa zici ca sunt nebuna, normal!La inceput ti-am dat crezare dar cand ai spus ca vei face politica si te situezi de-o anumita parte a baricadei am inteles ca asta nu prea are cum sa vina de la Dzeu.Multi te-au sfatuit de bine, sa nu amesteci politica cu ce e sfant, dar le-ai raspuns cu aroganta ca n-ai nevoie de sfaturile lor. Asta arata ca nu esti mai presus de nimeni in fata pacatelor si a lui Dzeu. Ma rog la Dzeu sa-ti lumineze mintea ca sa vezi limpede, cat despre ce e pacat si ce nu, lasa pe Dumnezeu sa stabileasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cercetati profetii caci dupa faptele lor ii veti cunoaste.

      Uitati o alta prooroaca ce zice:

      "Adevarul Scripturii Mele, continut in Cartea Apocalipsei, a fost interpretat de multe din Bisericile Mele. Exista atâtea variante, toate
      bazate pe interpretarea umana.Iubitul Meu Papa Benedict XVI este ultimul Papa adevarat pe acest pamânt.
      Petru Romanul este Petru al Meu, apostolul cel dintâi ce va conduce Biserica Mea din Rai sub comanda Tatalui Meu Vesnic. Iar când
      Voi veni sa domnesc, la a Doua Mea Venire, el va domni peste toti copiii lui Dumnezeu, atunci când toate religiile vor deveni Una Sfânta,
      Catolica si Apostolica Biserica. Eu spun doar adevarul, fiica Mea.
      Trebuie sa va avertizez ca se vor ivi acum multi profeti auto-proclamati, care vor contrazice Cuvântul Meu Sfânt dat tie, profetul
      adevarat al timpurilor din urma.Mai întâi vor convinge credinciosii ca ei rostesc cuvintele Mele."

      (observati ca de data asta biserica catolica este "dreapta credinta". observati de asemenea tonul folosit: "fiica mea")

      Ștergere
    2. Daca sunt atat de multe persoane care primesc vesti din viitor inseamna ca timpul este pe sfarsite, iar batalia pentru castigarea sufletelor este apriga. Stiu ca ai dubii cu privire la veridicitatea Bibliei, asa ca ramane o singura varianta:credinta in Dumnezeu. Nu stiu daca suntem pregatiti pentru ce va urma. Suntem divizati,inselati si e greu sa discernem cine vine cu adevarat de la Dumnezeu. Doar sufletul il stie pe Dumnezeu si poate ca ne va arata el intr-un fel calea de urmat.Stiinta uneori ne poate insela. Sa veghem cu atentie la sufletul nostru. Daca suntem pe drumul cel bun vom fi incercati, daca suntem rataciti vom simti o pace nefireasca, ca si cand am fi murit deja si o incercare ar putea sa ne readuca la viata cu Dumnezeu.

      Ștergere
  21. Dragii mei,

    Va multumesc din toata inima pentru aprecieri si pentru cuvintele frumoase si sincere,venite din inima voastra. Va iubesc si va pretuiesc ,asa cum si IISUS HRISTOS ne iubeste. Cât despre cei care arunca cu pietre si venin, si in aceasta SAPTAMANA a PĂTIMIRILOR DOMNULUI, nu pot decat sa ma rog la BUNUL DUMNEZEU pentru ei, ca sa nu le puna lor acest păcat la socoteala, si sa -i ajute sa fie mai buni, mai respectuosi,si cu sufletul plin de lumina SA.
    DUMNEZEU sa va ierte pe voi toti cei care, sunteti plini de ură si de mândrie.
    Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha Cristina are dreptate Maria Gheorghiu scrie la anonimat iar Mariah asta scrie pe blog numai prosti se face de ras saraca .IULIA

      Ștergere
    2. IULIA si CRISTINA,
      Pentru că voi credeti că eu m-as înjosi atât de mult,si as scrie si sub anonimat, va asigrur ca pana la INVIEREA DOMNULUI, vă veti convinge de minciunile voastre asupra mea. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    3. Eu unul m-as bucura ca Maria sa nu mai posteze comentariile anonimilor. Daca vrei sa spui ceva sa ai si id ca sa-ti si asumi cele scrise, altfel e doar can-can.

      Ștergere
  22. În loc să_i mulțumiți Măriei ca ne transmite mesaje Divine va tot luați de ea ca si când i cereți socoteală pt.ceea ce face.Dar ne place cînd se roagă la Domnul ca să nu avem cutremur la noi ,i cerem sfaturi etc.Voi ați putea să vă sculați noaptea la 2,3,4si să puneți pe foaie tot ce vedeți și auziți pt.semenii voștri ?Ați putea spune că v-ați da si viață pt .semeni la nevoie?Credeți sfinții sau născut numai cu secole în urmă ?Nu și azi sunt oameni capabili să-și iubească semenii .Cei atit de greu de înțeles ?Va e ciuda cumva ?Daca Maria a fost aleasă de Dumnezeu ce aveți voi împotriva ?Nu orcine este primește mesaje .Numai un om intradevar care în viață lui să rugat mult Domnului și duce o viață antradevar plăcută lui D_zeu acela se poate numi Sfânt .Pe nimeni nu-l împiedică să facă și di la fel .Mai bine să ne rugăm cu sufletul și inima decât să fim invidioși și răi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu unul nu am nimic contra Mariei, ba chiar as vrea sa treaca de la vorbe la fapte, sa puna Duhul ala Sfant la treaba, si poate in felul asta sa mai dea si peste nas unor preoti "cu har". :)

      Daca Iisus a spus "si mai mari decat acestea veti face" eu asta vreau sa vad de la Maria (si nu numai de la ea), sa vad si eu rodul nevointei sale. Asta ar inseamna cu adevarat crestin, unul care face ce facea Iisus.

      Ștergere
    2. Nu uitati ca apostolii au fost oameni, nu uitati ca apostolul Toma a inviat 19 morti, nu uitati miile de vindecari facute de apostoli. Unde sunt preotii care fac faptele apostolilor?! De dat din gura putem s-o facem toti, de inviat mortii niciunul.

      Vreau sa vad si eu ca vin la Sfantul Maslu orbi, surzi, ologi, bolnavi de cancer etc care ies vindecati. Vad asa ceva? NU! In schimb vad multa vorbaraie. Atat. Vorbaraie... ca asa, ca pe dincolo, dar FAPTE? IOC!

      Uite-te la dragii de ei, cum au tacut toti din gura! :)

      Ștergere
    3. AȘA ESTE DOMNULE DISTINS EMANUEL. MULTĂ VORBĂ,DAR FAPTE NIMIC.

      Ștergere
    4. MĂ REFEREAM LA ÎNVIEREA MORŢILOR NU LA DOAMNA MARIA. NU AM NIMIC PERSONAL CU DOAMNA MARIA,O RESPECT ȘI O IUBESC PENTRU CĂ ÎNCEARCĂ SĂ FACĂ CEVA. ÎNCEARCĂ SĂ NE OFERE LUMINA -CREDINŢEI-.

      Ștergere
    5. Emanuel tu sti ca parintele Arsenie Boca tamadui bolnavi de cancer,ologi etc si din imparatia lui Dumnezeu ne ajuta mai mult,am avut si asa ceva si-or mai fi,dar rari,toate bune,Silvia.

      Ștergere
    6. Da, am auzit și mă bucur pentru asta, dar ar trebui să vă puneți mari semne de întrebare de ce aceasta este mai degrabă excepția de la regulă și nu regula însăși.

      Ștergere
    7. Au existat mereu si exista si acum sfinti.
      Fiecare cu darul sau.

      Ștergere
    8. Bine ai surprins Emanuel!Te salut!:)

      Ștergere
  23. Încet,încet se despart oile de capre,dar ce ne facem ca sunt multe capre care dau din coarne în oitele (putine) ale lui IISUS.
    Dar oitele putine sa nu deznadajduiasca,caci daca "merg" pe Cuvântul lui Dumnezeu,vor capătă mila de la EL.

    RăspundețiȘtergere
  24. IULIA, TU ESTI SARACA CU DUHUL. NICI NU STI PE CE LUME TRAIESTI. AI GRIJA LA LIMBAJ.SI VEZI CA TU TE-AI FACUT DE RAS. MERGI LA BISERICA. MARIAH

    RăspundețiȘtergere