luni, 25 aprilie 2016

MNUNEA DIN JOIA MARE SI SFÂNTĂ !


                                    8 Aprilie 2004  ora 21,15 !
                                                   Dragii mei,

Mă întorceam de la Sfânta Biserică , unde am ascultat cu inima şi am trăit cu sufletul cele 12  Sfinte  Evanghelii  !
Era o noapte senină şi eram singură. Pe Cer erau stele mici şi foarte rare . 
Mai aveam circa 30 m până acasa. Vedeam casa si abia asteptam sa ajung. Mergeam pe stradă cu privirea în jos,şi nu ştiu cum se întâmplă căci, deşi eram cu privirea în astfalt vedeam ce se întâmplă pe Bolta Cerească de deasupra capului meu. 
Mai întâi am auzit aşa ca un oftat puternic, deasupra mea.
Apoi văd fara sa ridic privirea din pământ, văd Cerul cum se deschide pur şi simplu. Din Cerul senin de noapte, se deschide ca O Fereastra alungită, ovală. 
Şi această Fereastră care s-a deschis în Bolta Cerească ,era mare cât cuprinde mijlocul Cerului. Din Cerul noptii ,  care s-a deschis atunci când eu am auzit ca un oftat, iese la suprafaţă din adâncul lui, UN  VAL  DE  LUMINĂ  AURIE ,ca de Soare.
Un Nor imens ,oval de Lumină aurie , orbitor de strălucitoare. Avea lungimea unui Fulger mare şi lăţimea a circa 3 Sori supraetajaţi.
Am ridicat privirea din Pământ şi cu uimire privesc cu ochii deschişi Cerul nopţii. Şi ceea ce vedeam ...m-a uimit la propriu.
Cerul avea ca o gură imensă din care a scos la suprafaţă NORUL  AURIU ,foarte mare ca si lungime şi foarte lat.
Daca la Soare ne mai putem uita, la acest Nor din gura Cerului care s-a deschis....răspunsul este ca, era orbitor de stralucitor. 
Mie nu-mi făcea rău strălucirea lui; dimpotrivă ,simţeam o căldură plăcută şi o bucurie imensă, o mulţumire sufletească. 
Lumina Lui Dumnezeu , se retrage în inima Cerului de noapte.
Vine iarăşi în forţă prin rostogolire, aud acelaşi oftat, pulseaza ca o inimă la suprafaţa Cerului de noapte, se măreste ca si volum, se face imensa, apoi se mai retrage pentru a doua oară, urmând ca să revină cu aceeasi forţă pentru a treia oară ,cu acelaşi oftat, cu aceeasi pulsare, se mareste si mai mult ca volum ,pulsează puternic o singură dată . Şi văd cum Cerul se umple de Lumină aurie şi de stralucire imensă, chiar dă pe dinafară aşa era de mare şi pufos acest Nor auriu. După care se retrage pentru ultima oara în inima Cerului, şi fereastra care s-a deschis pentru a face loc Luminii  aurii ,se închide ca o gură. 
Închipuiţi-vă dragilor, Un Cer de noapte cu stele mici şi foarte rare, care se deschide pe mijlocul lui, si din el ar apărea circa 30  de Sori înşiruiţi ca niste mărgele, şi aşezat pe 3 rânduri ca şi lăţime.
Această uimitoare Minune am trăit eu dragilor, în noaptea din SFÂNTA  JOIA MARE !
Ce a însemnat această MARE  MINUNE ? Pentru mine, a fost ca o revărsare a Dragostei Lui Dumnezeu şi Maicii  Domnului asupra mea, a roabei Sale şi păcătoasei de mine.
Dumnezeu revarsă Mila Sa ,Dragostea Sa, asupra noastră a tuturor fiilor Săi, numai noi trebuie sa ne deschidem cămara sufletului, ca să primim toate câte ne dăruieşte.
                                             Cu dragoste, Maria.

13 comentarii:

  1. Maria te rog din. suflet sa pui ACATISTUL SFINTELOR. SI MANTUITOARELOR. PATIMI ALE DOMNULUI. NOSTRU. IISUS HRISTOS. I-ti multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca nu are legatura cu subiecul dar tin sa va impartasesc un vis.Azi-noapt am visat-o pe vecina de apartament,zidul ne desparte.Mi-a spus sa o vopsesc si pe ea ca nu a avut niciodata parul negru.Nu stiu cum s-a intimplat dar am vazut-o deodata cu un par negru si carliontat.Te rog Maria, sau pe oricine poate sa-mi desluseasca si mie acest vis.Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilie CLEOPA (mare duhovnic si Sfant al Romaniei) spune: " Cel ce crede visurilor şi nălucirilor din somn este cu totul necurat. Iar cel ce nu crede nici unora este filosof."
      Doamnei Maria Ghiorghiu cu aleasa pretuire,
      Dragos Cristian

      Ștergere
    2. Ilie CLEOPA (mare duhovnic si Sfant al Romaniei) spune: " Cel ce crede visurilor şi nălucirilor din somn este cu totul necurat. Iar cel ce nu crede nici unora este filosof."
      Doamnei Maria Ghiorghiu cu aleasa pretuire,
      Dragos Cristian

      Ștergere
    3. Tot ILIE CLEOPA: "Cel ce crede în vise este asemenea celui ce aleargă după umbra sa"
      Dragos Cristian

      Ștergere
  3. Asemenea trairi divine il marcheaza pt pe oricine le are. Si nu vorbesc din carti, ci din experienta mea. Fie ca aceste trairi sa avem cu totii mereu, sa atingem mereu Cerul cu inima. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Te mănâncă tare sa vorbesti in
    numele tuturor.
    In ce ma priveste nu înghit urarea;
    cum ti-ar veni sa spun : fie sa suferi cat am suferit eu.
    Care santeti acoperiți sau scrieti asa ca e la moda încercați sa nu mai scrieți la modul general, ghini ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles, esti fiul intunericului si tu crezi ca prin tine suntem amanati de la nenorociri. Esti un ratacit! Cand ai fost in necazuri Dumnezeu a stat pavaza ca sa nu mori pana nu-L recunosti pe El ca Tata. Unde era intunacatul cand tu sufereai? Iti spun eu: radea de tine asa cum rade si acum cand iti tine sufletul in lesa, lupule! Cat il mai lasi sa-si bata joc de tine, creatura a celui Sfant? Smereste-te si fii credincios! Si nu uita: asa ratacit cum esti Dumnezeu te iubeste si te asteapta sa-L iubesti si tu la fel de mult!

      Ștergere
  5. Esti de o rautate si de o fatarnicie iesita din comun L.M.! Pana nu te ratoiesti la cineva nu poti adormi in pace . Si poate te decizi tu cine esti , ca in postarile anterioare singur precizai ca esti ba sefu, ba lup alb , ba Mihai , ba Buruiana .

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca tu consideri ratoiala si intuneric cererea mea de a nu mai arunca anateme asupra mea e clar cine pe care parte e ! Bine !
    Fie ca blandetea sa-ti cuprinda inima ! asa vei intelege care-i treaba ;
    Am rugamintea sa nu mai scrii la adresa mea pt. ca asa cum am promis odata cu publicarea fie si a unui singur comentariu ce contine o referire la partea pe care a invins-o Isus in pustie eu nu mai sant compatibil cu acest blog si aceasta referire a facut-o Gabriel intr-o postare, nu mai era nevoie de a ta . Dumnezeu este stapanul a tot si toate, deci El este Singurul pe care-L stiu.
    Dumnezeu va ajuta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se aduce aminte de cel rau pe.tru a nu uita ca exista si ca pana la a doua venire a Domnului intoarce multi fii ai lui Dumnezeu de la calea cea dreapta, castigandu-le sufletele pentru osanda vesnica.

      Ștergere