marți, 19 aprilie 2016

DUMNEZEU ! DUMNEZEU ȘI PĂTIMIRILE FIULUI SĂU !

                                                  
                                    
                                         19 Aprilie 2016,ora 4,10 zori de zi !

                                                 Dragii mei, 

Astăzi dimineață în timp ce dormeam, aud glasuri multe,glasuri ca de Îngeri ,care aduceau Slava si Închinare Lui Dumnezeu si Fiului Său mult Prea Iubit.
Iată dragii mei, cum cântau ÎNGERII si SFINTII  LUI  DUMNEZEU:
                      ”Dumnezeu ! Dumnezeu!
         Mărire Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. 
                Și a fost, să pătimească Iisus!”
Si văd dragii mei, ca si dincolo de plafonul camerei mele, care disparuse,văd cu ochii închisi,pe Însuși Dumnezeu TATĂL cu bratele Sale întinse către Fiul Său:
  .
În fața Lui Dumnezeu TATĂL, se afla Fiul Său, bătut si batjocorit de cei cărora le-a făcut atâta bine.
 Image result for isus la pilat.

Iisus Hristos,era in mijlocul mulțimii de oameni răi si furiosi, era lovit ,era scuipat ,si însângerată Îi era fața SA ;iar Trupul Său ,purta rănile biciului sălbatec ,folosit de cei pentru care cândva, era pentru ei, ÎNVĂȚĂTORUL Cel Bun. 
Iisus era lovit din toate părtile ,si abia ducea Crucea din lemn masiv si îmbibat de apă..
Fratilor! 
Este Marele si Sfantul Post al Pătimirilor Domnului! 
Să ne gandim si noi ,la cât de mult a pătimit pentru păcatele noastre; la cât de multă suferință si chin L-au supus oamenii de-atunci, si la cât de mult chin si suferință, ÎL supunem si noi cei de astăzi. .
Postul nu inseamna dragilor, nu numai abținerea de la mâncare.
POSTUL înseamna,mai multă Rugaciune rostita cu inima, mai multe lacrimi de pocaință, si mai multă milă si bunătate față de Aproapele.
Cel care vrea sa posteasca dragilor, atunci să posteasca mai întâi de la rautate si invidie,de la ură si clevetire.
Să posteasca ,prin înfrânarea limbii,care este mama tuturor rautatilor. 
Să dăruiasca din puținul său,si celui săarac si neajutorat.
Să împlineasca PORUNCILE DOMNULUI, cu dragoste infinita!
Si apoi, să posteasca de la mâncare,daca îi permite sănătatea.
Acesta este POSTUL, bineplacut Lui Dumnezeu si Maicii Domnului.
Sa inlocuim rautatea, cu bunatatea inimii; sa inlocuim ura, cu Iubirea față de Aproapele; să înlocuim mândria si egoismul, cu smerenia si altruismul.
Să lăsăm pe cât se poate,treburile zilnice si sa ne facem timp pentru Sufletul nostru, îngenunchind în fața Sfintei Icoane, si sa vorbim cu Dumnezeu si cu Măicuța Domnului, ca și cu cel mai bun PRIETEN al nostru.
Un astfel de POST, doreste de la  noi IISUS HRISTOS,si nu unul al fățărniciei.
Un POST care ,sa ne umple de smerenie, de iubire față de Aproapele, si de multă Rugaciune a inimii.
Asa sa ne ajute MÂNTUITORUL nostru IISUS  HRISTOS si MĂICUȚA  DOMNULUI, Amin!
                                         Cu dragoste,Maria.


               
                      

12 comentarii:

  1. Maria,e adevarat ce spune un parapsiholog Ioan Istrate ca in curand vom avea un cutremur de 8,3 in Romania?Te rugam,spune-ne ca tu stii cel mai bine.Iti multumim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,
      Credeti voi că daca eu as afla despre un asemenea CUTREMUR pentru ROMÂNIA, nu asa scrie? Sau nu as avea curajul sa scriu? Deocamdata ,ROMANIA este ocolita de CUTREMURELE MARI, DEVASTATOARE. Nu stiu pentru cât timp, dar daca ar fi ceva, cu siguranta mi s-ar fi spus de SUS.ASadar fratilor, lasati CUTREMURUL DEVASTATOR, căci deocamdata nu va veni.
      Atunci cand va veni, veti sti de pe acest BLOG: DUMNEZEU EXISTA MARTURII! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Maria,iti multumim pentru tot,si te iubim.Cu multa dragoste de la noi.

      Ștergere
    3. Cu toata dragostea sufleteasca! Si eu va iubesc dragilor!

      Ștergere
  2. Doamne te rog din suflet iartale toate greselele la toti pacatosii din intreaga lume.Doamne ce minuni mai asteapta omenirea de la tine ca atatea semne ne dai in fiecare clipa dar ei sunt foarte ocupati cu alte probleme mai importante decat credinta.Doamne tu ne trimiti prin uni oameni multe informatii dar ei nu cred nici in Biblie nici in profetii.Daca ar crede in profetii ar asculta in fiecare zi ce invataturi avemde la parintele Arsenie Boca Baba Vanga Indienii si alti profeti dar si Maria.Da aceste profetii se vor adeveri foarte curand daca noi toti romanii din.intreaga lume ne vom ruga pentru intreaga omenire sa ne schimbam comportamentul unul fata de celalalt sa fim mai buni la suflet.Da este adevarat ca foarte multe secrete vor iesi la lumina dar atunci cana vrea Dumnezeu.In tara la noi se va descoperii ceva care va schimba viata omenirii asa cum a zis si parintele Arsenie Boca.Toate la timpu lor pentru ca nu avem credinta.Ce a scris Maria este adevarat dar nu are voie sa spuna tot ca sar produce un haos ca lumea doreste dovezi .Tara noastra va fi sfanta dupa marea descoperire si dupa ce Prunca lui Dumnezeu va fi aratata lumi intregi si va primi harul de la Duhul Sfant.Intorceti fetele vostre catre Isus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne te rog din suflet iartale toate greselele la toti pacatosii din intreaga lume.Doamne ce minuni mai asteapta omenirea de la tine ca atatea semne ne dai in fiecare clipa dar ei sunt foarte ocupati cu alte probleme mai importante decat credinta.Doamne tu ne trimiti prin uni oameni multe informatii dar ei nu cred nici in Biblie nici in profetii.Daca ar crede in profetii ar asculta in fiecare zi ce invataturi avemde la parintele Arsenie Boca Baba Vanga Indienii si alti profeti dar si Maria.Da aceste profetii se vor adeveri foarte curand daca noi toti romanii din.intreaga lume ne vom ruga pentru intreaga omenire sa ne schimbam comportamentul unul fata de celalalt sa fim mai buni la suflet.Da este adevarat ca foarte multe secrete vor iesi la lumina dar atunci cana vrea Dumnezeu.In tara la noi se va descoperii ceva care va schimba viata omenirii asa cum a zis si parintele Arsenie Boca.Toate la timpu lor pentru ca nu avem credinta.Ce a scris Maria este adevarat dar nu are voie sa spuna tot ca sar produce un haos ca lumea doreste dovezi .Tara noastra va fi sfanta dupa marea descoperire si dupa ce Prunca lui Dumnezeu va fi aratata lumi intregi si va primi harul de la Duhul Sfant.Intorceti fetele vostre catre Isus.

    RăspundețiȘtergere
  4. In propria lume , nimeni nu moare . Experimentul mental al lui Tegmark :

    http://www.almeea.ro/fiecare-om-e-nemuritor-in-propria-lume-nimeni-nu-moare-niciodata/

    RăspundețiȘtergere
  5. ce parere aveti!
    http://infoalert.ro/2016/04/18/de-la-1-mai-2016-ni-se-pregateste-ceva-monstruos-lumea-nu-va-ma-fi-la-fel/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Linkul nu se deschide!

      Ștergere
    2. Puteti lua cu copy si sa puneti adresa in bara si se va vedea
      Este vorba de un memeorandum care zice ca se va aplica de la 1 mai

      Ștergere
    3. Pun aici cateva fraze
      Un document tradus din limba greaca și apărut pe site-ul apologeticum.ro cu titlul „SUPER – MEMORANDUMUL: NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ şi BISERICA în perioada 2016-2020” pare sa transforme total lumea în care trăim. Cei care vor avea răbdare sa parcurgă în întregime paginile acestui document, i-am spus noi monstruos, se vor îngrozi. Toate legile si lucrurile, sa le zicem normale, cu care am fost obișnuiți pana acum vor fi date peste cap, odată cu intrarea în vigoare la data de 1 mai 2016 a prevederilor acestui MEMORANDUM.

      Deși multi vor crede ca sunt doar alte teorii al conspirației, unele din punctele amintite mai jos, încet, încet au început sa se realizeze.

      Documentul a fost publicat inițial de site-ul ’’APOCALIPSIS’’, la data de 14 august 2014, în limba engleză, fiind ulterior tradus în limba greacă de administratorii site-ului respectiv. Deosebit de relevant, înscrisul a rămas postat pe site doar pentru câteva zile pentru ca, cu putin înainte de 5 sept. 2014, data la care a fost votat de către Parlamentul Greciei cunoscutul proiect de lege antirasism (vezi M.O. nr. 191 din 10 sept 2014) să fie retras. El a fost insa repostat pe data de 9 aprilie 2015.

      Ștergere