luni, 11 aprilie 2016

UN CUTREMUR FOARTE INTENS !

                                                                  10 Aprilie 2016,ora 14,20 !

                                                        Image result for seismograf

                                                 Dragii mei, 

În aceasta după amiază, în timp ce mă odihneam puțin, stând în pat cu ochii închiși, văd dragilor o camera din ziduri doar tencuite, si nu varuite. 
Brusc,începe un Cutremur foarte mare. Atât de mare ,încât  peretii acelei camere, se îndoiau cam la 45 de grade.
Dragii mei, dacă până acum mi s-au arătat Cutremure în care, se clatina Pământul sau mobila din incaperi, iata cum de aceasta data, mi s-a arătat cum se îndoaie peretii de la încheieturi.
Din nefericire dragilor, vom auzi de un astfel de CUTREMUR major.
Unde anume si când ,eu nu stiu a vă spune.
Dar ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI, ca sa aiba grija de NOUL SĂU viitor IERUSALIM, si sa nu lase Pământul a se cutremura.
Cum tot la fel mă rog, si pentru toti Semenii nostri, ca sa nu ne dea noua Fiilor Săi, mai mult decât putem duce.
                                          Cu dragoste,Maria .

24 de comentarii:

  1. Doamne miluieste si ne pazeste pe noi pacatosii !

    RăspundețiȘtergere
  2. avionul lu probleme a aterizat la constanta !

    RăspundețiȘtergere
  3. DUMNEZEU SĂ NE APERE!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nadajduim ca nu va fi la noi ,sa ne rugam la Maicuta D lui sa ne ocroteasca ,sa ne fie ascultate rugaciunile...cu peretii la 45 grade ,30% din bucuresti nu are nicio sansa .dar cu siguranta nu va fi la noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Te pup Maria ! Sa ne ferească Dumnezeu, de asa ceva ! Dupa ce, că suntem varza la toate la toate capitolele, asta ne mai trebuie ! Doamne-ajuta ! Ajuta poporul asta, atat de nepastuit ! Alunga toți trădătorii si hoții care au furat tara asta ,asa de frumoasa ! Pedepseste-i Doamne, pe toți , pentru ca, astia ne-a luat si bucuria de a mai trai ! Cu mult drag , Maria noastra draga 1

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne iarta-ne si e apara pe noi pacatosii!

    RăspundețiȘtergere
  7. cutremur va fi in romania intre 5 si 19 iunie conform a trei vuse premonitorii in ultimul vis cutremurul era dimineata devreme inainte de trezire si se crapau peretii -craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. O fi vorba despre acesta?

    http://www.mediafax.ro/externe/cutremur-cu-magnitudinea-de-5-5-grade-in-taiwan-15231473

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi minunat pt TOT poporul daca va-ti dori/gandi la ce vreti sa aveti in viata si nu la ce NU vreti. Poate foarte bine sa vina un "cutremur" spiritual. Eu asa simt :)

      Ștergere
  9. Pt.anonim 9:45, de ce credeți că o să fie intre 5 și 19 iunie? Ne puteți da detalii??? Mulțumesc și dvs. și d-nei Maria

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca in cazul unui cutremur de pamant sunt afectate doar persoanele din zona unde se produce, in cazul unui "cutremur spiritual" vor fi afectati toti oamenii fara exceptie,si va asigur ca va fi extrem de dureros pentru cei care au ignorat trezirea spirituala gradata.O "zgaltaire a spiritului adormit" si trezit brusc din iluzia pe care a crezut-o realitatea sa va lasa cu "plangerea cu lacrimi de sange"

    Probabil vor mai fi cutremure de pamant caci planeta trece printr-o terraformare in aceste vremuri pregatindu-se pentru adevaratul cutremur spiritual pe care nu-l mai poate amana prea mult.
    Daca tot ignorati semnele, nu stiu cine va poate ajuta la acel moment! Este posibil sa cadeti iarasi in adormire,caci mentalul nu va fi pregatit pentru informatia pe care o veti accesa atunci!Sau poate nu!Nimeni nu stie cum va decurge Ascensiunea Pamantului,fiindca nu se stie cum se vor misca-acumula energiile pe planeta,de aceea se incearca trezirea in masa a populatiei in mai multe etape(eu stiu de trei),primele doua au fost realizate deja asa cun v-am mai spus.
    Da..!Stiu ca multi dintre noi am obosit de cand asteptam acest moment,dar se va produce,nu am nici-o indoiala.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  11. da 14 37 cutremurul va fi intre 5 si 19 iunie 2016 localizat in timp prin faptul ca baiatul meu acum in spania apare in unul din vise la casa lui din rominia imbracat cu bluza cu mineca scurta cu sotia si copilul-iar ei au bilet de avion dus -intors pentru datele respective .De aceia am tras concluzia ca,cutremurul va fi in acest interval de timp iar din al treilea vis era dimineata devreme inainte de tezire. deci ei vin ziua ar mai putea fi exclusa dimineata de 5 iunie.alte informatii apar cu multe pagini in urma[nu e pe sumar] la 28 februarie la profetia doamnei Maria;romania prinsa in mijlocul celui de al treilea cutremur mare-la ultimele comentarii icepind cu 2 martie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei aceste vise ale dvs. se si concretizeaza? Ati mai avut confirmari in urma lor ? Sau doar acest vis va determina in mod particular sa-l retineti ?

      Ștergere
  12. Un cutremur va fi cu siguranta in europa dar nu unul spiritual(mai tarziu putin).mai degraba unul tectonic.poate chiar acum daca nu zilele urmatoare

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim 18:22 adica dn-ul Craciun,credeti cu adevarat ca in intervalul 5-19 iunie va fi?Poate a fost doar un simplu vis,nu o premonitie.Doar zic

    RăspundețiȘtergere
  14. am avut vise premonitorii multe si acesta nu e un vis ci sint trei, am mare convingere ca se va inplini de curiozitate mergeti la trimiterea mentionata la18;22-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. acum vreo zece ani aveam un caet de vise si itr-o dimineata dupa ce ma ridic din pat imi aduc aminte deodata ca am visat ca eram intr- un avion si veneam din spania spre Atena cu 6 persoane in avionul care a inceput sa faca miscari ca la un cutremur incit sareau pasagerii peste culuar din stiga in dreapta si invers Dupa masa venind de la servici am notat visul in caet iar dupa 3 zile la tv anunta ca un avion venind de la Atena pe otopeni cu avarii a facut o coborire prea brusca si i-a bruscat pe cei 6 [SASE] pasageri care insoteu un atasat al greciei care veneau la Bucuresti. ar fi bine ca si acum sa gresesc ,sa se inverseze locatia cutremurului dar eu nu cred intrucit sint trei vise cu cutremurul din perioada 6 iunie si 19 iunie 2016.

    RăspundețiȘtergere
  16. la cutremurul din 1977 am fost student in bucuresti locuiam la caminele din regie si stiu bine ce inseamna un cutremur in acea zona,daca as mai locui pe acolo mai ales la casele vechi care au mai suferit de citeva cutremure si de ''binefacerile'' comunismului ,eu in perioada 6 iunie si 19 iunie mi-as lua o vacanta la o pensiune din ardeal, de preferinta de lemn care e mai rezistent,atit de convins sint ca nu am gresit cu localizarea cutremurului-tot craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. in perioada 6 iunie 19 iunie o sa mai pot reduce din aceste zile estimate pentru cutremur cu perioada cind baiatul meu va veni de la casa lui din judetul alba la mine la sibiu dupa cum a promis . sigur este ca primele zile ale peioadei respective va sta la casa lui la din judetul alba Deci atunci voi putea sa anunt pe acest blog daca doamna Maria accepta aceasta plecare a baiatului de la casa lui unde a fost vazut in vis la cutremur. pentru a oexclude din perioada estimata a se intimpla cutremurul din romania.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. simbata trecuta am visat ca ma uitam pe geam si in fata blocului erau mai multe persoane printre care premierulCiolos vorbea foarte urit si ii facea prosti si incapabili pe ministrii sai iar eu m-am trezit revoltat cum un prim ministru poate sa vorbeasca asa de proprii ministri. Adoua zi duminica era o emisiune la tv cu mai multi invitati si da o secventa cu sorin ovidiu vintu care vorbea urit si ii facea PROSTI pe ministrii. visul dureaza fractiuni de secunda e foarte concentrat ,am confundat televizorul cu geamul iar pe ciolos cu ovidiu vintu care vorbea de ministri lui ciolos. as vrea eu sa ma insel si cu cutremurul din rominia si sa gresesc localizarea dar nu cred din contra crea ca acesta va fi asa cum am scris intre 6 si 19 iunie 2016-t0t craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. tot asa se explica cind cu o luna inainte de atacurile cu avioane la turnurile gemene din new iork in 2001 am avut trei vise si am vazut explozia la o constructie foarte inalta dar nu am vazut avioanele Atunci eram revoltat de unde in vis stiam dinainte de a o vedea ca va fi o explozie- ulterior era din cauza asteptarii in direct dupa prima explozie.iar eu eram dupa vis revoltat de unde am stiut in vis inainte ca doar nu sint terorist. iar explicatia ca in vis nu am vazut avionul ci doar explozia in partea superioara a cladirii e ca viteza mare concentrata in vis nu mi-a permis sa-l vad. atuci aveam de curind telefonul ambasadei sua la bucuresti unde eu si baiatul am fost pentru o viza,am dat telefon dar intrucit mi-a raspuns robotul am renuntat, m-ar fi considerat nebun. dar nora mea care tocmai in ziua aceia am condus-o la aeroport la timisoara pentru un zbor in sua mia spus pe tren ca daca se intimpla ceva cu ea pe avion baiatul meu sa-si refaca viata si sa se recasatoreasca intrucit ea a dormit prost visind razboi cu avioane si construcuii[bildinguri cum vorbea ea]-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. https://www.facebook.com/events/223947597972928/ haideti sa ne rugam cu totii seara la ora 21:00 sa ne fereasca Dumnezeu de acest cutremur!

    RăspundețiȘtergere