luni, 11 aprilie 2016

O IMINENTĂ CATASTROFĂ NUCLEARĂ !

c.
                                                11 Aprilie 2016 ,ora 22,35 !

                                               Dragii mei,

Din nefericire, o mare Catastrofă Nucleară este gata să se producă.
Aceasta CATASTROFĂ  NUCLEARĂ ,este inevitabilă ! 
În această seară ,în timp ce scriam la articolul anterior, desi eram cu ochii pe monitor, văd dragii mei,o explozie uriasă în direct. 
EXPLOZIA, avea loc înspre Est.
Dar mai întâi, aud un glas care spune ceva înspăimântător.
Citez:
                          ”O Catastrofă Nucleară !
                   O mare Catastrofă Nucleară!”
Clipă în care, văd un buuuum extrem de puternic înspre Est, ca pe un câmp unde nu erau clădiri înalte, ci numai din acestea specifice Centralelor Nucleare. 
          .
Un nor urias de fum alb-gri si negru, se ridică cât am clipi, înspre înaltul Cerului, apoi se revarsa precum o coroana de copac, în jos spre Pământ. 
Eu am scris adeseori dragilor, despe posibile EXPLOZII NUCLEARE. Dar nimeni, nu m-a luat în seamă! 
Toate articolele mele, cu si despre posibile Explozii la Centrale Nucleare,au fost ca o Avertizare,ca o prevenire.
Acum însă,inevitabilul se va produce!
O Centrală Nucleară ,va sări în aer !
Unde anume si când,nu stiu a vă spune.
Din păcate însă, stiu că inevitabilul va avea loc.
Sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului,ca sa trecem cu bine si de aceasta nenorocire ,care urmeaza a avea loc.  
   Nădăjduiesc totusi, că va vedea cineva acest MESAJ trist, si va incerca sa faca ceva în acest sens. Va incerca sa reducă la minimum ,consecintele acestei viitoare nenorociri.
                             Cu dragoste,Maria.  
  
                                

26 de comentarii:

  1. Cred ca pe la japonezi ca astia au c-am fost batuti de soarta cu nuclearele astea.si doua bombe atomice si fukushima.daca nu la japonezi atunci poate la nord coreeni.si astia se c-am joaca cu focul.sa nu le dea americanii vreo bombardea preventiv la cat i-au amenintat nord coreeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu-i apuce nebunia pe cei din Servicii sa insceneze iar vreun asa-zis act de terorism... americanii sunt cei mai activi in lucruri din acestea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Caci sunt la moda "atentatele teroriste", se poarta, vedem, tot mai des...

    RăspundețiȘtergere
  4. Candva zicea:

    China sa isi faca provizii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria, nu ai incercat sa iei legatura cu Ghizii tai personali? Daca tu crezi in ei ca si in Sf.Treime, Sfinti, ei iti vor da si alte amanunte, asta ca sa nu mai facem noi presupuneri false uneori. Eu propun sa ne rugam in ac. sens toti cititorii care vor astfel incat Maria sa primeasca ajutor de la ingerii ei ghizi. Eu stiu ca ei resptecta legea liberului arbitru, nu se implica daca nu li se cere. Noi, marea majorit. avem restante mari la asa ceva, dar ne miram de ce se intampla in jurul nostru, si iar SA LUAM AMINTE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca trebuie sa ne rugam la Dumnezeu sa ne ierte pentru pacatele,multele pacate pe care le facem,cu voie sau fara de voie,cu fapta,cu gândul si cu cuvântul!!!! Si ne va ierta....

      Ștergere
    2. Important este sa le constientizam, aceste greseli, adica sa intelegem ca ele sun un rau in noi si sa nu le mai repetam, astfel vom mai corecta din ceea ce este gresit.

      Ștergere
  6. unde este atunci rugaciunea daca doar stim ce se va intampla , trebuie sa ne rugam pt ca de fapt tot omul este la butoane , raul noi il cerem si il provocam inconstienti nu ca Dumnezeu vrea raul nostru . deci trebuie sa contrabalansam atata energie negativa prin rugaciuni si multumiri si pt bine si pt raul care este tot spre binele nostru !

    RăspundețiȘtergere
  7. Din cate imi aduc aminte si Artem Dragunov tot spune despre o astfel de catastrofa ........despre care el spune ca va fi la ei ,adica la rusi .......sau si mai grav ar putea fi chiar la Ukraina .

    RăspundețiȘtergere
  8. DA ȘI NOI CA DE OBICEI NE VOM AFLA ÎN ZONA DE CONFORT SAU DE PENUMBRĂ.

    RăspundețiȘtergere
  9. DE ACEEA PUTEM ȘI CONȘTIENTIZA ACEASTA CĂ NE AFLĂM ÎN ZONA DE CONFORT SPIRITUAL,CEILALŢI NU CONȘTIENTIZEAZĂ ASTA ȘI NICI NU AU NEVOIE DE O CONȘTIENTIZARE PENTRU CĂ E CEVA CE NU ARE NEVOIE. ALŢII PREFERĂ CA ROUA DUHOVNICEASCĂ SĂ O PRIMEASCĂ FORŢAT,DAR NU VA VENI,DECÂT LA SFÂRȘITUL UNEI "ERE" ÎNTR-UN MOD CÂT SE POATE DE SURPRINZĂTOR ȘI VIOLENT.AȘA CĂ E MAI BINE SĂ CĂUTĂM ACUM ROUA DUHOVNICEASCĂ FIECARE UNDE CONSIDERĂ,ȘI SĂ NU AȘTEPTĂM SĂ VINĂ ROUA LA NOI CA SĂ NU STĂM O "VEȘNICIE" ÎN IGNORANŢA IADULUI ȘI PÂNĂ SE HOTĂRĂȘTE ROUA SĂ VINĂ LA NOI CU MARE CUTREMUR.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca se va "adeveri" inseamna ca cei care o doresc s-au folosit iarasi de puterea noastra energetica prin indreptarea atentiei catre infaptirea acesteia. Ei se folosesc de frica noastra pentru a creea tot ce-si doresc,altfel nu ar putea sa aduca atatea evenimente nefaste in viata noastra.FRICA CREEAZA FRICA! Prin aceasta ne controleaza fiindca suntem slabi in credinta ca noi putem transmuta aceasta energie.

    Daca eu as avea aceste viziuni as spune foarte ferm;nu voi permite ca aceasta sa se intample!
    Poate va ganditi un pic si veti spune aceasta cand veti mai citi astfel de stiri,si vom constata ca nu se vor mai adeveri.Chiar daca va place sau nu ,noi suntem cei care aducem in manifestare toate aceste viziuni,bineinteles la nivel inconstient.Aduceti inconstientul in constient, iar VIATA de AICI SI ACUM va fi automat transmutata din iadul in care stam, in RAIUL pe care ni-l dorim atat de mult.
    Aici este iadul dar si raiul,numai de alegerea noastra depinde ce manifestam.
    Retineti!Credinta noastra reflecta realitatea vietii!
    Deci ce manifestam? Vom trai si vom vedea!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba Dane, asta cu înfăptuirea credinței,s-ar putea sa ai dreptate, dar cu posibile ,,anomalii''

      Ștergere
    2. Este doamna Didona,daca nu stii.Sorry

      Ștergere
    3. Anonim 14-04-16:38, parerea ta sau a voastră (majorității de pe blog) despre D nu exprimă adevarul, in opinia mea.

      Ștergere

    4. Pt D.
      Un autobuz hotărăste sa nu mai fie înjosit de un tren in plina viteză ; decide sa-i tina piept si ocupă linia pe care acesta urmează sa treacă
      Din învățăturile matale intelegem ca nu e cazul sa facem diferența între tren si autobuz, important este,, moralul''.Pfui !!!
      C u n o a s t e inainte sa înveți.Vizează deci D mai putzin. ( Oricum se ,,vede ca ai cunoscut o anumita persoana)

      Ștergere
  11. ,,noi suntem cei care aducem in manifestare toate aceste viziuni '' , adica te referi la doamna Maria ? Dar chiar te crezi atostiutoare ? Fiecare are propriile lui viziuni ca iti convin sau nu dumitale .

    RăspundețiȘtergere
  12. http://m.mediafax.ro/externe/gruparea-stat-islamic-sustine-ca-ar-putea-achizitiona-o-bomba-nucleara-in-termen-de-un-an-14320554 si madonna ghost town

    RăspundețiȘtergere
  13. Didina aceasta, vorbeste numai cu VOI VOI VOI , pt ea nu exista NOI .Asa ca , nu o luati in seama .E dusa departeeeeee....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu esti pe aici Anonim14 aprilie 2016, 18:37? Ea va scrie voua nu isi scrie ei!Se exprima corect!

      Ștergere
  14. Nu conteaza cat de mic este "autobuzul"atata timp cat constiinta colectivului sau, este foarte inalta ,incat sa opreasca sau pur si simplu sa transmute un tren incarcat cu costiinte inconstiente.
    Pentru mine "morala" este CREDINTA!
    Daca pe DUMNEZEU IL consideri "matale", "o persoana," trebuie sa recunosc ca in fiecare zi IL descopar si IL cunosc mult mai bine!
    Iubesc expresiile de "matale si bree",si pe deasupra cunosc o persoana care se adreseaza frecvent celor din jur astfel,si mi-ar placea sa fii acel cunoscut,fiindca am avea niste pareri interesante pe blogul D-nei Maria!
    Bineinteles cu ingaduinta dumneaei!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca as sti ca esti persoana nu mi-as permite apelativul ,,matale'' stii doar ... pe de alta parte alăturarea cuv. Dumnezeu de cuv. matale intr-o fraza mi se pare o mare greseala si te rog sa o constientizezi si sa te rogi Lui pt iertare.
      in ce priveste ,,autobuzul, nu contează ce zic eu, doar adevarul contează si e acela descris de tine.
      insa cu constiintele e alta mâncare de peste, noi , nefiind curați si fara greseala nu avem nici cea mai mica legătură cu a ne apropia de Dumnezeu !
      Cu ,, matale'' da, cunosc si eu pe cineva mai gras care il foloseste:)).
      Daca esti acea persoana,mi se pare ca esti mult prea moralo-oficios (mda acum inventez cuvinte) Doamne ajuta!

      Ștergere
  15. Draga Anonim,eu ,matale si toti ceilalti inclusiv cei care ma cred satanista,facem parte din aceeasi ESENTA DIVINA, adica suntem cu totii UNUL,UNIA,CREATORUL.
    Realitatea este ca exista decat "NOI", noi credem ca suntem separati dar asta este doar credinta noastra nu si realitatea.NOI SUNTEM IN DUMNEZEU SI DUMNEZEU ESTE IN NOI!

    Atunci cand ma adresez cu "VOI",comunicarea mea este strict pentru constiintele adormite,pe care incerc sa le "zgaltai" un pic, iar dupa reactiile lor stiu ca am reusit sa le trezesc un pic!

    Trebuie sa-ti multumesc pentru "aprecierea" ta! Intradevar constiinta mea este departeeeee!
    P.S. Imi place si Didina
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  16. Gabriele,constat ca ai inceput sa te trezesti! Ma bucur!
    Dar sa stii ca trezirea spirituala (trezirea spiritului care TU ESTI)inseamna ca iesi din comfortul"spiritualitatii" indoctrinate si pline de reguli
    care ne-a tinut captivi in inchisoarea controlului mental
    de foarte mult timp.Este mai convenabil sa dai vina pe altii, cand ceva nu merge asa cum doreai.Discomfortul mintii apare cand realizezi ca tu esti propriul administrator al vietii tale,si e foarte greu sa-ti administrezi gandurile,vorbele si faptele ,stiind ca legea Divina'cauza si efect" ti se aplica!

    Cand "iesi dim minti", nu inseamna ca esti nebun,chiar daca asa am fost educati,ci inseamna ca inima ta s-a trezit si a iesit din lanturi si incepi sa simti UNITATEA cu tot ce te inconjoara.
    Iesiti-va din minti, fiti "nebuni de legat" in IUBIREA DE DUMNEZEU"!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere