sâmbătă, 2 aprilie 2016

IATĂ - L PE DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC !

    c.                                
                                 31 Martie 2016 -1 Aprilie 2016 ,ora 1,25 !

                                          Dragii mei, 

În aceasta noapte, tot in timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, aud un glas care -mi spune tare asa:

              ”Iata-L !
            Iata-L pe Dumnezeu Tatăl !
            Iata-L pe Dumnezeu Tatăl Cel Ceresc ! ”

Clipă în care ,văd dragilor cum se deschide Cerul Sfant, iar în Cerul Sfânt, ÎL văd pe DUMNEZEU TATAL CEL CERESC, care arăta la Chip ,exact ca in imaginea de mai jos: 

     .
DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC , avea vesminte albastre precum Cerul senin ,si se afla în mijlocul unui nor alb stralucitor si cu Mâinile Sale întinse lateral, de parcă ar vrea să ne îmbratiseze pe toti .
Se spune că, pe DUMNEZEU nu-L poate nimeni sa-L vadă. 
Total gresit ! 
Pe DUMNEZEU, ÎL poate vedea orice suflet bun si credincios, orice suflet care, traieste împlinind cu dragoste si din dragoste PORUNCILE SALE.
Dragii mei, DUMNEZEU TATĂL privea trist în jos ,spre Pământul pe care l-a creat cu Mâinile Sale. 
DUMNEZEU  TATĂL privea la noi fiii Săi, de parcă ar fi căutat cu privirea Sa, să vadă cine își mai ridică ochii spre El ,ca sa-I multumeasca pentru toate si sa-I ceara ajutorul. 
Văzând că noi care ,suntem Lucrul Mânilor Sale si suflarea Sa, nu ridică ochii spre Cer,ci căutam peste tot în jurul nostru, DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC S-a întristat foarte tare.
În urmatoarea clipă,Cerul s-a inchis precum am trage cortina, iar eu dragilor, m-am grabit a scrie cele văzute si cele auzite.
Dragii mei, haideti să lăsăm grijile Lumii deoparte, sa le lăsăm în grija Tatalui Ceresc, în  grija Prea Sfintei Treimi si a Maicii Lui Dumnezeu, si sa multumim pntru faptul că traim, pentru ca
 suntem sanatosi si ne bucuram de copiii nostri, de nepotii nostri si de toti cei dragi noua.
Pentru toate aceste bucurii fara de margini, se cuvine ca sa multumim in fiecare clipă,fie si in gandul nostru.
 Iar in SFANTA DUMINICĂ, cand MÂNTUITORUL nostru IISUS  HRISTOS ne invita la CINA SA, adica la SFANTA  si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, sa nu-L refuzăm sub diferite pretexte fara  rost. Ci să mergem, ca sa aducem multumire, slava, închinare si dragoste infinită, pentru a ne fi noua si celor dragi inimii noastre ,bine pentru suflet, si astfel ,vom câstiga un loc în Împărătia Lui Dumnezeu si vom dobândi mântuirea. 
                                           Cu dragoste,Maria. 

47 de comentarii:

  1. Sa dea bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sanatate si bucurii la toata lumea.
    Le multumesc, in special, doamnei Maria si tuturor acelora care mi-au trimis un gand bun si o incurajare.
    Rugaciunile dvs nu au fost degeaba.
    Boala mea s-a mai ameliorat si viata a mai prins culoare, caci eram intr-o gaura neagra la un moment dat.
    Va pup si va iubesc si sunt alaturi de dvs in fiecare zi chiar daca nu scriu prea des.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul Ovidiu ne bucuram ca sunteti mai bine,si ca ne-ati mai dat inca un semn de viata ,nu v-am uitat sunteti inca in gandurile noastre .Sanatate numai bine!

      Ștergere
    2. Dumnezeu sa fie cu tine mereu si sa-ti aline suferinta,Ovidiu!Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    3. ASA L-AM VISAT SI EU PE MARELE NOSTRU DUMNEZEU TATAL CAM ACUM 20 DE ANI! LA FEL ARATA !SI A FOST UN SEMN PENTRU MINE, AM INTELES CA ESTE CU MINE CHIAR DACA AM TRECUT PRIN MULTE INCERCARI!

      Ștergere
  2. Am uitat sa semnez - OVIDIU STROE

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer, mi-e mila de cei ce inca nu au depasit acest mit al religiilor...este clar cat de jos sunt, mult prea jos...imi pare rau sa o spun. Desi realitatea zilnica este cea care ne arata clar cat de stupid este sa crezi in tot felul de zei si dumnezei, sa adopti o religie sau alta, ori sa te alaturi unei secte sau alteia, o mare majoritate a oamenilor din naivitate, nu pot concepe faptul ca religiile sunt o prostie si ca nu exista nici un dumnezeu..Iata ce spune Osho "Dacă duci în mână pietre crezând că sunt diamante, eu n-am să-ţi spun să renunţi la acele pietre, ci am să-ţi spun doar: "Fii atent şi mai uită-te o dată!". Dacă vezi singur că nu sunt diamante, ce faci ?? Îţi vor cădea din mână de la sine. De fapt, dacă mai vrei totuşi să le cari, va trebui să faci un efort mare, îţi va trebui o mare voinţă să le mai cari. Însă nu poţi să le mai cari mult. O dată ce ai văzut că sunt inutile, fără rost, nu se poate să nu le arunci. Şi o dată ce ai mâinile goale, cauţi adevăratele comori. Iar adevăratele comori nu se află în viitor. Adevăratele comori se află aici şi acum."

    Asadar, pana cand nu iti vei da seama singur ca tot ceea ce inseamna religie si dumnezeu nu este decat o pura inventie a omenirii, pana cand nu vei deveni constient de acest lucru, eforturile altora de a te convinge vor fi zadarnice. Si nu uita un lucru: tu ai fost programat sa fi credincios! Inca de mic, cand nu aveai capacitatea de a te opune, ti-au fost inoculate toate aceste lucruri. Imi pare rau sa iti spun, dar tu credinciosule ai fost "dresat"/"drogat spiritual" sa raspunzi anumitor cerinte ale societatii. Societatea are nevoie de credinciosi, pentru ca sunt usor de condus, si mai usor de manipulat iar prin religie se reuseste, fiind genul de oameni care cred cu tarie in "crede si nu cerceta".

    Draga credinciosule, nu uita: inca de cand erai doar un copil, familia, preotul, scoala, societatea te-au programat sa fi credincios, te-au indoctrinat, te-au drogat spiritual. Dar revino-ti, nu este tarziu. Nu este niciodata prea tarziu sa devii liber!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kilmikon2 aprilie 2016, 20:59
      Iar mie-mi este tare mila de sufletul tau. Diavolul ti l-a primns în gheara sa, si te face sa crezi ca nu exista DUMNEZEU.
      Iar pentru că tu nu crezi in nimic,ci doar in tine,si-n viata cu placerile ei trecatoare,o sa- L implor pe DUMNEZEU PREA BUNUL ca sa -ti dea tie UN SEMN DIVIN, in care sa crezi si sa te convingi că EL EXISTA !
      Asadar tu cel care nu ai CREDINTA si te crezi mare si tare, mai bine cerceteaza si nu te arunca cu capul înainte. Sa=ti fie teama sa arunci cu piatra, si sa te predai DIAVOLULUI. Vai de sufletul tau si de chinurile vesnice care te asteapta dca nu te vei intoarce la CREDINȚĂ ! Mi-i mila de sufletul tau!!! O sa-L implor pe MANTUITORUL sa faca ceva in ceea ce te priveste personal ,ca sa te convingi de EXISTENTA SA si de AJUTORUL Sau. Doamne Ajuta !

      Ștergere
    2. Dumnezeu e real, cum sântem și noi. El ni se descoperă prin diferite metode.

      Ștergere
    3. Kilmikon,Dumnezeu e peste tot, chiar si in tine! E atat de evident incat ma mir ca mai sunt oameni care cred si acum ca se trag din maimuta. Oare Osho se referea la Dumnezeu cand a spus pilda cu pietrele? Citatul e rupt din context, i-ai atribuit un alt sens,nu are legatura cu existenta lui Dumnezeu. Insa cartile profesorului Dulcan te-ar putea lamuri. Chiar si un om de stiinta, cercetand materia, a ajuns la concluzia ca exista Dumnezeu! Citeste-i cartile, merita! Intr-o zi o sa ai o revelatie, te asigur!

      Ștergere
    4. Oamenii de stiinta chiar au cazut de acord ca exista dumnezeu.i-au descoperit chiar si adevaratul nume.ei zic ca se numeste big-bang.

      Ștergere
    5. Fericiti cei care n-au vazut si au crezut !

      Ștergere
  4. TE IUBESC DUMNEZEU TATAL DOMNUL SLAVEI-TE IUBESC

    RăspundețiȘtergere
  5. Sanatate Ovidiu ! Viata e foarte frumoasa , nu uita ! S.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum se face ca Dumnezeu Tatal le stie pe toate?Chiar si cine posteaza sub anonim aici..?Blogul lui Dumnezeu este acesta si este singurul Blog caruia ii apartine si vede cum fii sai se strang aici indiferent de orientarea lui spirituala,toti suntem egali in fata Tatalui si ne iubeste pe toti la fel.Fie ca e musulman sau evreu,sau budist sau ateu nu marginalizeaza si nu indeparteaza pe fii lui de el ,si cu toti tine in mod egal.Chiar si in Romania viitorului Ierusalim tara aleasa fie ca va place fie ca nu va place si musulmanii lui Dumnezeu vor trai laolalta cu noi si va fii ingaduit a fii construita moscheea de la Bucuresti pentru a trai in armonie ca fratii cu Mantuitorul pe pamant.Asa sa fie! Sa ne iubim unii pe altii indiferent de religie asa cum Tatal ne iubeste pe toti indiferent de rasa si specie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multa sanatate Ovidiu,tie si tuturor,ca nu e de la noi,e de la bunul Dumnezeu.Lui sa-i multumim si Mariei care se roaga pentru noi toti,cei ce suntem zilnic aici pe blog.Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunteti un om frumos domnule Ovidiu. Sa fiti sanatos. Alecs

    RăspundețiȘtergere
  9. Sanatate Ovidiu ! Viata e foarte frumoasa , nu uita ! S.

    RăspundețiȘtergere
  10. Povestea Dragostei (Filmul Most) – Ioan 3.16

    Un film de exceptie de 18 minute care ne invata intr-un mod deosebit ce este Dragostea. S.

    https://www.youtube.com/watch?v=2A8dxtD1B6M


    Filmul trage paralel creștin între sacrificiul pe care face băiatul și tatăl lui și jertfa lui Isus și Dumnezeu. Cei care vizionează filmul sunt mișcați adânc în inima lor prin mesajul ei. Filmul Most este unul care schimbă vieți.




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim S,dar nu l-am gasit decat in engleza.

      Ștergere
  11. SLAVĂ ŢIE DUMNEZEULE!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc Tata Dumnezeule care-mi stii tainele,
    Multumesc Cerule ce ne-asculti soaptele,
    Multumesc Sfanta Fecioara ce ne esti o Dulce Mama,
    Va multumim fierbinte de pretioasele cuvinte,
    Iti Multumesc O,Tata Sfant cu fruntea la Pamant,
    Caci IUBIREA-ti TATA BUN,ne-ai scos tu din mormant,
    Prin Fiul Tau Iubit si Dulce,care la noi venind,
    Si-a dat viata pe Cruce... Te Iubesc Tata,in Treime Salvit , care spre noi cu tristete ai privit...
    Dragii mei, orice suflet isi iubeste creatorul,dar nu-si mai aminteste din multimea de pacate si ispite...Amintiti-va,coborati in inima si soptiti iubirea voastra,caci Tatal aceasta soapta o asteapta...Aceasta soapta ne mai poate salva... Cu drag,Lucia.

    RăspundețiȘtergere
  13. SLAVA LUI DUMNEZEU SI MII DE MULTUMIRI DIN PARTEA MEA PENTRU TOT, AJUTA-NE IUBITORULE DE OAMENI SA NE DUCEM LA BUN SFARSIT SCOPUL EXISTENTEI NOASTRE PAMANTESTI. AMIN

    RăspundețiȘtergere
  14. Dumininca frumoasa si binecuvantata! Mi-a placut ce ati scris despre viziunea dvs..asa este ..in rugaciunea Domneasca , Dumnezeu ne spune totul, precum in cer asa-i si aici , pe pamant, de fapt in orice spatiu locuit asa este ..Dumnezeu este viu, unic,nemuritor, necreat, nenascut, nepurces si de necuprins...El se poate face om asa si exista in 3 ispostaze numita SFANTA TREIME,acestea nu poate fi inteleasa de un om cu mintea spirituala inchisa, trebuie sa-si deschida sufletul pentru omul este trup si suflet, nu numai materie.Credinta se invata de la parinti si stramosi, negativistii nu pot s-o inteleaga.Binecuvantarea lui Dumnezeu sa fie cu noi toti!Pentru voi, Liliana

    RăspundețiȘtergere
  15. Iarta-ne Doamne! Slava Tie Doamne Dumnezeule,Tata Ceresc!

    RăspundețiȘtergere
  16. Slava tie Dumnzeule si Maicutei Sfinte! Domna Maria va rog sa va rugati pentru ginerele meu care are un mare necaz. Multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  17. Kilmikon draga,oamenii care nu cred in DUMNEZEU ar trebui sa se intrebe:Cine m-a creat?nimeni?Si unde ajung dupa moarte?nicaieri?Sunt 2 intrebari esentiale.Intoarce-te in credinta sau du-te la credinta daca nu ai fost niciodata acolo.Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este suficient ,incepe sa il descoperi pe Dumnezeu cercetand fizica cuantica,este scanteia care declanseaza marea descoperire.Aceasta materie te ajuta sa vezi adevarul ascuns unde nici religia nu te poate convinge deci mai are o sansa domnul care nu crede in Dumnezeu.Sa inceapa sa cerceteze aceasta stiinta incepand cu atomul.
      Mo

      Ștergere
  18. Am fost un ateu convins, educat intr-o uzina comunista si intr-o scoala de ofiteri a M.Ap.N, ma adresez acum tuturor ateilor deviza "crede si nu cerceta" se aplica de voi care nu cercetati scripturile, scierile sfintilor parinti si bisericele, nu crestinilor adevarati.
    Va indemn ca din curiozitate sa va atininge-ti de racla unor sfinte moaste si sa va intrebati cum de miros frumos nu a hoit, cum de degaja o caldura identica cu cea a corpului uman si cum de mai exista dupa sute de ani si nu sunt praf si pulbere ca mumiile egiptene.
    Uitati-va la structura unui atom si la imaginea sistemului nostru solar si ve-ti vedea cata asemanare este intre cele doua iamagini, in care rolul soarelui este jucat de nucleu, iar cel al planetelor de electroni.
    Cititi si ve-ti vedea ca si sistemul solar si atomul este tinut in echilibru de aceleasi forte: centrifuga si centripeta.
    Toate acestea arata ca lumea reala nu este un accident ci lucrarea unui Creator. La aceasta concluzie au ajuns si multi savanti care au fost atei, adeptii ai teoriei big-bang, din diferite domenii.
    De aceea va indemn sa cerceta-ti si sa nu lua-ti de bun toate teoriile pe care le-a-ti invatat la scoala. Puneti-va mintea la lucru si ve-ti vedea ca Dumnezeu va va deschide ochii.
    Iar in privinta preotilor eu va indemn sa faceti ce va invata ei nu ce fac ei, asa cum si Fiul lui Dumnezeu ne invata. Nu-i mai judecati, ca au si ei rolul lor intr-o societate normala, ca si medicii si dascalii. Sunt si ei oameni si pot gresii, mai ales din nestiinta si din complexitatea lumii in care traim.
    In inchere va spun ca nu vom trai mai bine daca nu vom lua ca baza de plecare trei legi fundamentale:
    1 - existenta fara tagada a lui Dumnezeu, intreime sfant, slavit si inchinat, Tatal, Fiul si Sfantu Duh;
    2 - punerea la temelia tuturor legilor care trebuie sa guverneze o societate umana a normelor pe care Moise le-a primit si ni le-a lasat in carte a 5-a Deuteronom.
    3 - ca cei care trebuie sa ne conduca sa fie cu frica de Dumnezeu si sa inteleaga ca ei trebuie sa fie sluga poporului nu poporul sluga lui, asa cum Fiul lui Dumnezeu a aratat atunci cand a spalat picioarele apostolilor.
    Pentru ca astazi, la baza tuturor codurilor ce guverneaza lumea actuala sta dreptul roman, democratia greaca si cutume traditionale.
    Dumnezeu sa ne ierte, sa ne lumineze, sa ne ajute si sa ne mantuiasca, dupa voia sa. Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos ai scris ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te ocroteasca !

      Ștergere
    2. ANONIM 22:04 DEOSEBIT.

      Ștergere
    3. Minunate sunt lucrurile Tale, Doamne! Si toate cu intelepciune Le-ai facut! Amin!

      Ștergere
    4. VERONICA! Scrie-mi te rog in privat pe facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,ca sa-ti dau mai multe detalii.MARIA.

      Ștergere
  19. Vasile Eodor Nastasa4 aprilie 2016 la 05:32

    Doamna cunoasteti faptul ca IIsus Hristos a avertizat ca nenumarati profeti se vor ivi in vremurile de pe urma, profeti ce vor vorbi in numele Domnului Dumnezeului nostru , si ca acesti profeti mincinosi vor face minuni mari s.a.m.d...Ce raspundenti ? Unde va pozitionati dumneavoastra insiva ? Se mai stie ca insusi Diavolul poate lua chip de inger al luminii...Asa ca in final IL marturisiti pe Domnul Dumnezeul Nostru IIsus Hristos ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Au apărut si Prooroci mincinosi, asa cum apar cipercile după ploaie. Acest PROOROCI mininosi, vă vor pune la picioare toate placerile lumii, si vă vor spune că mai aveti timp pentru pocaință.
      Acesti PROOROCI nu vor face nimic pe GRATIS! Ci va vor cere zeciuiala pentru învataturile lor gresite intentionat. Eu nu va cer nimic ! Ci doar va rog ca sa va intoarceti la HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru,va rog ca sa nu va abateti de la cele 10 PORUNCI; si vă mai rog, spunându-vă ca a venit timpul POCAINTEI, si ca nu mai este timp si loc de amânare. DUMINICA,cei care puteti si aveti loc si timp, sa mergeti la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITRUGHIE, acolo, unde cu adevarat este mântuirea sufletului. PROFETII mincinosi vor face minuni, dar vă vor invata și nelegiuirile si va vor spune că aveti toata viata inainte,pentru Rugaciune si pentru Sfanta Spovedanie.
      Eu va spun ca, nu se stie nici ziua si nici ceasul cand vom fi chemati la DOMNUL, si ca este bine ca sa fim pregatiti in fiecare clipă,pentru plecarea noastra de pe Pământ.Veti deosebi PROOROCII mincinosi de cei lăasati de DOMNUL pe PĂMÂNT, pentru salvarea sufletelor ratacite.IISUS HRISTOS, vă va arata fiecaruia dintre voi, ADEVARUL SAU. Eu sunt un om (nu PROOROC)obisnuit care a promis LUI IISUS HRISTOS,că voi avea grija de Turma Sa,ca sa nu se piarda niciuna dintre oile Sale, iar pentru aceasta nu voie cere niciodata plata, sau rasplată. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. CORECT, FOARTE CORECT! Si sa se stie ca prorocii mincinosi nu-l recunosc pe Domnul Iisus ca Mesia, chear daca nu sunt de acord cu unele lucruri spuse de d-a Maria, dansa nu este un proroc mincinos ci un invatator al lui Hristos.
      Cate o data margaritarel ajung si in gura porcilor, ca de, internetul este mare. Amin.

      Ștergere
    3. Da, cunosc Doamna porunca data catre apostolii Sai..."Fara plata ati primit fara plata sa dati." Acum, se pare ca dumneavoastra doar preziceti niste evenimente ce urmeaza sa se intample intr-un viitor apropiat ori mai putin apropiat...evenimente negative in genere. Mai mult, se pare ca sunt implacabile si nu pot fi evitate...Ca atare nu pot sa nu ma intreb : Care e rostul ?...din moment ce nu sunt evitabile...Deasemeni, mai pot afirma ca Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului, ci, indreptarea lui. Mai stiu ca Dumnezeu ne cheama sa fim partasi ai Luminii Sale prin IUBIRE nu prin GROAZA. Frica este de la Diavol iar groaza nu este nimic altceva decat "plasa" prin care Satan ne-a incatusat deja. Stiu ca suprema intelepciune a omului consta in avea constiinta mortii in fiece zi. In final, va multumesc pentru indemnul la pocainta, indemn ce am sa-l iau in calcul la modul cel mai serios. Recunosc ca nu este usor drumul Mantuirii dar nici imposibil, sta la indemana fiecaruia dintre noi. Acum si faptul ca ramanem fara timp este evident, numai cei ce nu vor sa vada ori sa auda, nu baga de seama stangerea vremii. Despre revelarea Domnului Dumnezeului nostru IIsus Hristos fiecaruia dintre noi intr-un anumit mod ori chip nu pot comenta, dar cred ca asa este. In incheiere nu pot sa va contest dar nici nu pot sa va accept...inca. Voi urma indemnul Divin, voi cerceta miezul "lucrului" ca sa aflu Adevarul. Si sper ca cu ajutorul lui Dumnezeu sa IL aflu. E stiut ca acel ce inchide usa minciunii, lasa afara si Adevarul. Daca imi permiteti, as vrea sa va atrag atentia asupra trufieii. Nu va suparati pe mine, ori puteti sa o faceti, dar faptul ca va erijati in Pastorul Turmei, mi se pare un pic fortat...eu stiu ca Pastor al Turmei a fost si este doar Unul Singur, si anume Dumnezeu in toate ipostazele Sale, Tata, Fiu si Sfant Duh. Faptul ca a-ti promis nu pot contesta, nu am argument. In final am bagat de seama ca a-ti omis sa Marturisiti pe Dumnezeul nostru...adica, lasati sa se subinteleaga ca IL Marturisiti, nu afirmati cu tarie ca CREDETI in EL...ori poate doar mi s-a parut.
      Cu stima si iubire de aproape,
      Vasile Eodor Nastasa

      Ștergere
    4. Domnule Anonim, imi permit sa va spun : "Cine este fara de pacat, sa azvarle primul piatra...". Dumneata ma numesti "porc" ce are margaritare in gura, eu iti multumesc ! Dar bagati de seama, cu aceeasi masura veti judecat...va sfatuiesc sa va abtineti in a mai judeca pe cel aproape.
      Eu nu am judecat pe nimeni si nici nu o voi face, am cerut lamuriri in Lumina Invataturii Mantuitorului care ne cere sa cercetam de unde vin toate aceste ca nu cumva sa ne SMINTIM mai abritir decat suntem...
      Va doresc o zi buna si toate cele bune sa se reverse asupra casei dumitale !
      Nastasa Vasile Eodor

      Ștergere
    5. D-le Nastasa, iti cer iertare, dar si compararea d-nei Maria cu un proroc mincinos, un proroc care vrea sa ne faca sa credem intr-un al hristos, este o jignire la fel de mare.
      D-na Maria slujeste si arata doar pe Domnul Iisus ca adevarat Hristos, ca unele viziuni si trairi, m-ai personale, ar fi bine sa nu le mai publice, ca pot sminti, este alceva, dar pe antihrist nu l-a aratat nici o data.
      Ca unele informatii pot veni si de la diavol este adevarat, dar atat cat nu se cunoaste locul, data si ora, acestea ii sperie doar pe cei slabi in credinta, pentru ca voia lui Dumnezeu trebuie sa se implineasca.
      Iar daca am constientiza ca suntem nemuritori, nu ne-ar mai speria nimic, doar poate pierderea unor placeri lumesti.
      Asa ca aveti grija sa nu sminti pe altii, ca Dumnezeu nu ne judeca dupa termeni ci dupa sminteala.

      Ștergere
    6. Va accept scuzele, desi nu erau imperios necesare. Nimeni nu este perfect, cu tat mai putin eu insumi. Despre sminteala, trebuie sa precizez ca nu intentionez a sminti pe nimeni...dealtfel consider ca eu nu am atat de multa putere.
      Acum, cred ca as fi smintit daca si numai daca as fi rastalmacit invatatura Divina ori as fi indemnat la cai neconforme cu aceasta. Va rog sa cititi cu atentie cea ce am scris eu...nu o numesc pe Doamna prorooc mincinos ci doar intreb UNDE se pozitioneaza dansa in raport cu respectiva afirmatie facuta de insasi Mantuitor.

      Ștergere
    7. O ultima precizare vis-a-vis de chestiunea imortalitatii noastre...In Scriptura se face referire CLARA : "Ci voi sa nu va temeti de cel ce poate ucide trupul, ci sa va temeti de Cel ce poate ucide sufletul."
      Asadar ?

      Ștergere
  20. Multumesc CREATORULUI MEU, pentru iubirea cu care m-a creat,cu darurile cu care m-a inzestrat si-I multumesc pentru permisiunea pe care mi-a dat-o de a experimenta separarea de Lumina,caci altfel nu as fi inteles MAGNIFICA FRUMUSETE A DIVINITATII !Nu as fi inteles ce inseamna bucuria de a ma regasi dupa atata timp de ratacita prin vremuri. Acum stiu ca Divinitatea se cunoaste pe SINE prin mine datorandu-se totul liberului arbitru cu care am experimentat starea de separare (de iad)de nelumina. Stiu ca fac parte din SURSA DIVINA,iar,ACEASTA ar fi incompleta fara mine,atat de importanta sunt in INTREGIREA CREATIEI!Acum ma intorc in bratele Creatorului,si-I duc daruri pe care nu le cunostea.
    Fiecare din noi este un cumul de daruri pentru Creator.
    EU SUNT (D)PARTE DIN SURSA.Voi CINE credeti ca SUNTETI?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumneavoastra afirmati ca Dumnezeu nu isi cunoaste Creatia in intregul ori in fractiunea ei. Interesant...Deci Dumneavoastra sustineti conceptul unui Dumnezeu Atotputernic pe de o parte, dar pe de alta parte "ORB" in cea ce priveste OM-ul creat si care este parte a Creatiei.
      Intrebarea e retorica deoarece TOT si TOATE sunt parte a Creatiei ...deci cine suntem noi ?
      In final nu pot sa nu recunosc o doza incomensurabila de "trufie" in cele ce ati scris.

      Ștergere
  21. Iata o parte din postarea Dumneavoastra cu Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare.
    "Dumnezeul dumnezeilor si Domnul domnilor, facatorul cetelor celor de foc si lucratorul puterilor celor fara de trup, mesterul celor ceresti si al celor pamantesti, pe carele nimenea dintre oameni nu L-a vazut, nici poate sa-L vada; de care se teme si se cutremura toata faptura; carele a aruncat din cer pe capetenia lngerilor, care din trufie si-a incordat grumazul oarecand si s-a lepadat de slujba sa prin neascultare; si pe ingerii cei dimpreuna cu dansul protivnici, facuti diavoli i-a aruncat in intunerecul cel adanc al iadului, fa, ca blestemul acesta ce se face in numele Tau cel infricosat, sa fie spre ingrozirea acestui povatuitor al vicleniei si tuturor taberilor lui, ce au cazut dimpreuna cu dansul din lumina cea de sus, si pune-I pe fuga; si-i porunceste lui si diavolilor lui sa se departeze cu totul, ca sa nu faca nicio vatamare acestui suflet pecetluit; ci acesti pecetluiti sa ia tiria puterii ca sa calce peste serpi si peste scorpii si peste toata puterea vrijmasului.
    Ca se lauda si se mareste si de toata suflarea cu frica se slaveste Prea Sfant numele Tau, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin."

    As vrea sa remarcati ceea ce insasi Dumneavoastra ati postat :

    "Dumnezeul dumnezeilor si Domnul domnilor, facatorul cetelor celor de foc si lucratorul puterilor celor fara de trup, mesterul celor ceresti si al celor pamantesti, pe carele nimenea dintre oameni nu L-a vazut, nici poate sa-L vada;..."
    (?) DECI NU POATE SA-L VADA NICI UN OM !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imaginea pe care d-na Maria a vazut-o este asemanatoare cu multe imagini din iconografia slava: icoana Sfintei Treimi cu Tatal, Fiul si Sfantul Duh sub forma de porumbel, Incoronarea Maicii Domnului ca Regina unde Tatal si Fiul pune pe capul Maici Donului coroana, si in alte multe icoane.
      O rog pe d-na Maria, daca are aceste icoane sa le arate.
      Trebuie sa se stie ca unele din aceste icoane au lacrimat sau au insangerat, dovedind prin aceasta ca Tatal le-a binecuvanta.
      Asa ca daca unor iconari li s-a aratat Tatal asa, nu vad dece si d-nei Maria nu poate sa i se arate.
      Ca aceasta este o minune mai mult personala, si ca putea sa o pastreze pentru dansa, este dorinta ei de a o impartasii cu noi. Sa nu fi-m invidiosi.

      Ștergere
  22. Ghiorghiu Maria de abia astept ca sa IMI dai explicatii deoarece MI-AI gresit de prea multe ori iar IO DOMNUL A.M. avut destula rabdare cu tine!?! Ai MINTIT lumea in ce M.A. priveste asa ca iti vei primi rasplata BINE meritata si ceruta cu atata insistenta!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nebununele, pentru ca nebun este cel ce se face pe sine mesia, pentru ca de fapt este un antihrist mai mic, uitate la Hitler, Stalin si Ceausescu cum au sfarsit, si ai grija ca judecata si rasbunarea este a lui Dumnezeu.
      Fiul lui Dumnezeu ne spune ca "pomul se cunoaste dupa roade si omul dupa fapte", iar eu cred ca faptele si vorbele omului reflecta credinta sa.

      Ștergere
  23. MARIUS ADRIAN CREȚU !
    Nu te mai ascunde sub numele de MARELE AVATAR !
    Termina te rog cu amenintarile la adresa mea.
    Acest BLOG ,te asigur ca este citit si de AUTORITATILE ROMÂNE. Te va gasi oriunde vei fi, daca vei continua sa ma ameninti in zeci si sute de MESAJE, pe care nu ti le public,deoarece ocup spatiul degeaba.
    Te rog sa-ti revii, si sa nu te mai consideri DOMNUL si DUMNEZEUL nostru. De cate ori sa-ti spun că DOMNUL si DUMENZEUL nostru nu ar sta ascuns ,cum stai tu??? DOMNUL si DUMNEZEUL nostru ar iesi sa faca MINUNI, si nu are nevoie de telefon mobil pe care sa=l faca public, si nici de CONTURI la BANCA nu are nevoie DUMNEZEU,pentru ca EL doar spune si are tot si toate dintr-ale Sale.Deci , nu mai avea pretentii sa-ti spuna lumea DOMNUL,căci tu esti un om ca toti oamenii , un om ca noi toti, care nu poate face nimic fara DUMNEZEU CEL ATOTPUTERNIC si UNIC!
    DUMNEZEU sa-ti lumineze mintea, inima si sufletul si sa devii mai bun,mai întelept, si sa nu ma judeci sau sa ameninti pe APROAPELE tau.

    RăspundețiȘtergere