miercuri, 20 aprilie 2016

HARTA ROMÂNIEI ÎN CONTUR NEGRU , PE FOND COMPLET ALB !

                                                   Noapte de 19 -20 Aprilie 2016 ,ora 0,30 !

                                                                                         Dragii mei, 

În timp ce scriam la articolul anterior, văd sub plafonul camerei mele,chiar deasupra mea, HARTA  ROMÂNIEI.
HARTA ROMÂNIEI dragilor, avea interiorul alb si fara inscrisuri,iar conturul era negru.
 La interior ,erau trasate tot cu negru, câteva linii care, ar specifica Regiunile României.                                        
HARTA ROMÂNIEI dragii mei, era cu vârful dinspre Vest,orientat spre Apus, iar cu partea dinspe Sud-Est,orientată spre Răsărit.
HARTA ROMÂNIEI ,era asezata sub plafonul camerei mele, la orizontal. 
Dragii mei, eu nu stiu de ce mi-a apărut astfel HARTA ROMÂNIEI,sectionata cu negru pe Regiuni, si fara inscrisuri.
Dar cu siguranță, ceva se va întâmpla cu Țara noastra.
Iubiții nostri tehnocrati ,care ne conduc în acest moment, vor face praf tot si toate.
Acesti oameni care sunt la putere,se pricep la condus aceasta țărisoara,tot la fel e mult ,precum se pricep ca sa construiasca  niste OZN-uri; adică,deloc!
Este doar o luptă, pentru ciolan. Nu-i doare inima si nici sufletul,de ce se întampla cu România.
                                   Cu dragoste,Maria.  

36 de comentarii:

  1. Asa este, ne asteapta vremuri cumplite. Mult m-ai grele decat putem crede. Guvernul nu vine cu solutii, nu cauta sa ajute poporul amarat, sa ajute spitalele, scolile . Ati vazut ce s-a intamplat cu gimnastica feminina ? Nu a alocat buget, federatia olimpica, iar Bitang si Bellu s-au retras. Federatia olimpica a fost preluata de un domn Petrache, care este un mare hot , la fel si tatal lui. O mare mafie,acesti 2 Petrache.
    Asta este tara in care traim, iar acum puterea are in cap sa-l scoata tap ispasitor pe Dr.Arafat, singurul din Romania care a reusit sa faca ceva in tara asta. Cazul Colectiv sa-l scoata pe el de la Smurd, iar tot sistemul sa fie reorganizat pe sume imense. Au m-ai incercat sa-l dea jos si altii si nu au reusit. Oamenii au iesit in strada ,motiv pentru care au renuntat. De sus , de la guvernanti vine boala si durerea acestui popor. Vin alegerile, si ce credeti, vom fi iar furati, si aceeasi Udrea, Base, Gorghiu, Macovei si alte animale, vor ajunge sa-si bata joc de popor si sa-l ingenucheze. Suntem o tara distrusa complet, ca un corp paralizat care nu va mai putea misca ! MARIAH

    RăspundețiȘtergere
  2. Se discută despre ruperea Transilvania! Va intra sub oblăduirea vestului iar restul se va oferi rușilor. Planul e vechi dar acum se discută mai aprins.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta vor hienele, rusine pionilor slugarnici! Rusine Iohannis & Ciolos! Rusine Guvern de doi bani!

      Ștergere
  3. Atata instabilitate si diletantism nu am avut pana acum . Hoti au fost in toate guvernarile si oameni care nu au avut nici in clin , nici in maneca cu fotoliul pe care au stat , insa cand te chemi specialist .....si vii de la Bruxelles , atunci ai alte raportari , alte exigente , pretinzi mult de la oamenii acestia . Si constati, de fapt ca sunt praf , sunt varza , vin sa faca experimente pe noi si pe economia tarii . Trebuia dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipate , nu o taraiala de 1 an de zile cu acesti incompetenti .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim alegerile anticipate nu erau favorabile pentru cei de-ai lui Iohannis. Caci nu sunt in stare sa conduca tara. Asa mai bine au pus tamponul: Guvernul de tehnocrati ca sa nu isi strice dansii imaginea, pentru viitoarele alegeri. Oricum nu s-ar fi descurcat si nici nu se vor descurca vreodata. Deci Guvernul meu este un tampon iar un ALT Guvern al meu tot incapabil s-ar dovedi, pentru ca nu au stofa pentru a conduce o tara...

      Ștergere
  4. Maria nu se vede poza?Mai bine ai sterge-o de pe pagina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar trebuii sa va rezumati numai la cea ce vedeti si vi se arata .Nu va bagati in politica .Se vede ca va pare rau dupa ponta ,dar majoritatea cetatenilor sunt de acord cu guvenul CIOLOS.De ce nu ati cerut guvernului ponta si parlamentarilor tot cea ce doriti sa faca acest guvern .IMI PARE RAU DAR SE OBSERVA CIT DE MULT L-ATI IUBIT PE PONTA SI CIT DE MULT URITI GUVERNUL CIOLOS .UNDE ESTE IUBIREA CE O PROPOVADUITI IN FIECARE ZI .PACAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. care e majoritate aceea care e multumita de GUVERNUL CIOLOS, ce a facut ceva cat de mic bun acest Guvern sa fie majoritatea aia multumita ......?

      Ștergere
    2. Ohhh Anonim 20 aprilie 2016, 09:47, DAR CUM SA NU-L IUBIM PE PONTA? Omul acesta impreuna cu al sau Guvern merita toata stima si respectul pentru ca a pus umarul la economia tarii, au facut ceva! PONTA a reparat dupa altii si a avut curajul sa se opuna FMI si lui Merkel! CIOLOS este doar o sluga prapadita a a hienelor. Hai sa nu fim amnezici!

      Ștergere
  6. Doamne te rog din suflet si cu lacrimi fierbinti iarta poporul meu Romania de toate relele care le -au facut.Romanii au inceput sa iubeasca banii si sa minta in permanent.Pun minciuna la loc de cinste si mint foarte frumos si in post.Batjocoresc aceasta tara sfinta pentru ca nu mai au credinta..Doamne ce frumos era cand eram copil toate bisericile si manastirile noastre din Moldova erau pline de copii ,tineri,si batrani.Dar in zile acestea foarte putini mai merg la biserici.si manastiri. Doamne tu esti tot mai aproape de noi,stai la usile.noastre sa deschidem ,dar omenirea nu crede in credinta.Doamne eu ma intreb pe mine daca eu as spune omenirii ca tu vii in saptamana patimilor pe pamant,deasupra Moldovei cate persoane te asteapta.Eu sunt sigura ca foarte foarte putine,pentru ca nu cred nici in spusele Mariei si nici a altor persoane.La concerte,fotbal se calca in picioare ca este pe bani , dar la tine totul este pe gratis nu vin ca nu au timp.Nu iti multumesc in fiecare zi ca le dai viata.Doamne ma doare sufletul cand stiu ce chinuri.ne asteapta,dar le meritam.Doamne eu ma consider ce mai pacatoasa femeie din lume inaintea ta ,nu am bani,palate am doar suferinta din copilarie si pana in prezent,si tu esti primul pe care il iubesc pe acest pamant, si pe urma familia mea.Doamne te rog din suflet rasticnestema pe mine pe cruce in numele.acestei omeniri,ca eu pot sa sufar acele chinuri ca si tine.Te rog iartai pe toti, si lunineazale mintile si curatele sufletele sa nu mai minta Romanii,si sa se intoarca toti la credinta in saptamana patimilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Cristina uita-te la societatea aceasta romaneasca din prezent, asa cum se prezinta ea. Ce ROADA are? Si vei intelege cum e treaba ...

      Ștergere
    3. Anonim 20 aprilie 2016, 16:18.
      Aveți dreptate, dar nu toți sânt la fel, dumneavoastră sânteți o ps. serioasă si credincioasă, nu e așa? Putem să-i ajutăm pe ceilanți, cu ce avem, un sfat, o haină etc. Măcar de credință sa

      Ștergere
    4. Măcar de credință să ținem cu dinții, în rest ...Totul merge prost.

      Ștergere
  7. Ai dreptate,din păcate! Daca IISUS HRISTOS S-ar arăta astazi omenirii,ar fi la fel de batjocorit si rastignit din nou. La CONCERTE,la DISCOTECI si oriunde este petrecere si desfrau,lumea se aduna si aclamă la nesfarsit.
    BISERICILE sunt goale, iar oamenii,majoritatea lor, au uitat de DUMNEZEU si de cele 10 PORUNCI. Cu dragoste si amărăciune în inimă si-n suflet,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bisericile sunt goale??? Cum asa doamna Maria, cand am fost la Manastirea Radu Voda acum vreo doua saptamani, nu puteai intra in biserica de multimea de oameni, erau cozi imense de jur imprejur... A trebuit sa astept ca sa se mai duca aglomeratia ca sa pot intra... Si asa e de cate ori se fac slujbe...Eu zic ca sunt neincapatoare, nu te poti ruga in liniste! Lumea e disperata din cauza neajunsurilor!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Cristina,draguta razboinica :)fie ca Iubitul nostru IIsus sa-ti daruiasca pacea sufletului!
      Te imbratisez cu iubire!
      Viorica

      Ștergere
    4. Hai mai Cristina, chiar asa? Un pic de respect poti sa ai? Maria spune bine ca Bisericile sunt goale. Pot fi pline ochi de "credinciosi" care in timpul slujbei se gandesc la toate felurile lumesti CACI DE FAPT BISERICILE SUNT GOALE! Multi chemati putini alesi! Intelegi ACUM?

      Ștergere
    5. Cristina tu nu te duci la discotecă, club,bar.Nu bei,nu fumezi,nu iei vreun tratament medicamentos nu asculti muzică rock dar JUDECI. Imi pun intrebarea: tu IL iubesti cu adevarat pe Iisus sau doar crezi ca IL iubesti. Nu este totuna. La biserica poti merge cat vrei daca in suflet pastrezi rautate.

      Ștergere
    6. Anonim 20 aprilie 2016,16:14, Înțeleg, mulțumesc!

      Ștergere
    7. Păi dacă Bisericile sânt goale, cum
      spune doamna Maria însemnă , cà nici unu dintre voi nu merge la biserică. Şi dacă voi mergeți la biserică atunci se mai pot numi goale???

      Ștergere
    8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    9. Cristina, ce rost o mare de oameni in biserica si cu ganurlile duse in diverse directii. Degeaba sunt ei in biserica daca nu sunt in realitate acolo. Ei sunt la grijile lor ... multi! Sunt fizic in biserica dar hoinaresc cu mintea cine stie pe unde... Vezi asta inseamna biserica goala. Nu referim acum la aspectul fizic, la numarul de oameni prezenti acolo. Ci la cel care este cu adevarat acolo cu inima si sufletul.
      Dar inima noastra cum este Cristina, caci este locul lui Hristos... o fi El acolo sau e goala la multi dintre oameni?

      Ștergere
    10. Anonim 20 aprilie 2016,20:36 poți să crezi tot ce vrei. Numai bine!

      Ștergere
    11. Numai bine si tie, Cristinuta!

      Ștergere
  8. Daca harta era invers e clar ca nu e de bine,sa-i "multumim"lui iohannis si "guvernului meu",acest om nu e roman,daca era roman il chema Ionescu,Dumnezeu sa-i plateasca dupa marsavia lui.

    RăspundețiȘtergere
  9. pericolul este in interior din lipsa de patriotism si coruptia care ii indeparteaza pe romani facind tara vulnerabila mai ales cind e vinduta ca la taraba si de romini si de alogeni.

    RăspundețiȘtergere
  10. AVETI DREPTATE DOAMNA MARIA SA NE FEREASCA BUNUL DUMNEZEU CA NU MAI AVEM NIMIC ,NICI UZINE NICI FABRICI NIMIC,AM AJUNS COLONIA AMERICI SI SCLAVI LOR SI DATORI PÂNA IN GÂT,,NUMAI BUNUL DUMNEZEU NE MAI POATE AJUTA SA NE INTOARCEM CU FATA CATRE EL SI SA LASAM PACATELE SA-L IUBIM SA NE RUGAM NENCETAT SI SA NE IUBIM APROAPELE,,DOAMNE AI GRIJA DE NOI NU NE UITA CUM TE UITAM NOI,AMIN

    RăspundețiȘtergere
  11. Probabil ca aceasta viziune,premonitie se refera la un eveniment care va lovi romania si o va ,,intoarce cu susul in jos,, vezi harta invers iar conturul negru reprezinta doliul,pierderi de vieti omenesti . Daca ar fi sa fac o presupunere intre cutremur si razboi as merge pe cutremur....sa speram ca m am inselat in ambele cazuri .

    RăspundețiȘtergere
  12. Dna Maria ne puteti spune care sunt regiunile care erau conturate cu negru???Multumesc Ramona.

    RăspundețiȘtergere
  13. Exista prorociri inca din antichitate dar si ale lui Caise-ameruicanul ca axa pamintului se va modifica in sensul ca Romania va fi mai aproape un pic de ecuator care va urca spre vestul Europei putin astfel incit fata sfincsului din Egipt care nu e batuta direct de soare va ajunge in bataia soarelui.Deci Romania va fi cu sud estul ei de acum mai ridicata pe harta spre rasarit-Craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. SCHIMBAREA axei Pamintului e inceputa deja de incalzirea globala care modifica rotatiasi o incetineste prin redistribuirea apei spre ecuator ca la un patinator cind intinde miinile si isi micsoreaza viteza de rotatie. in acelasi timp axa de rotatie se apropie de poli iar polul nord dinspre canada de multi ani merge cu 50 km spre rusia-Camciatca astfel in viitor ecuatorul care acum trece pe la sud de Australia va fi in nordul Australiei iar timpul de rotatie al Pamintului dar si zilele se vor lungii si vor fi multe cutremure pina cind Pamintul isi va gasi un nou echilibru stabil.-Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pardon cu Australia CRED ca am gresit acum ecuatorul trece pe la nordul ei iar in viitor va trece pe la sudul ei astfel incit in vestul Africii ecuatorul va urca un pic spre Europa de vest si foarte mult in America de nord va trece pesteSUA fata de Brazilia unde este acum-Craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Si zilele s-au scurtat,se surteaza si se vor mai scurta-Craciunita!

    RăspundețiȘtergere
  17. DIN CONTRA MISCAREA DE ROTATIE A PAMINTULUI VA INCETINI PRIN APA DE LA POLI CARE VA BOMBA PAMINTUL LA ECUATOR-IAR ZILELE SE VOR MARII

    RăspundețiȘtergere