vineri, 8 aprilie 2016

CARTEA VA APĂREA, MULT MAI DEVREME DECÂT AM ANTICIPAT !

        fotografia ta de profil   Dragii mei,

 CARTEA  VA  APĂREA, MULT MAI DEVREME DECÂT AM ANTICIPAT !
Iar acest minunat lucru, se datoreaza vouă cititorilor cu inima buna, cu suflet curat si plin de lumină si Credință.
Vă multumesc din inimă tuturor celor care, ati donat si veti mai dona pentru CARTEA cu al LUI DUMENZEU CUVANT.
Am văzut extrasul de cont ,dar nu voi da nume,pentru că ,DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI cunoaste inima si sufletul fiecaruia dintre voi.
Doresc sa va spun că, am fost si sunt placut impresionata de bunatatea inimii voastre.
Voi scrie un POMELNIC cu numele mic, al fiecaruia dintre voi dragilor, si-l voi da Duminica la SFANTA si Dumnezeiasca Liturghie,pentru ca Părintele să se roage pentru sanatatea si binecuvantarea voastra, si a celor dragi vouă.
O cincime din suma necesara, s-a adunat până acum.
Iar CARTEA ,este pe un sfert scrisa de mine.
Cu adevărat PRIETENI dragi:
”PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOASTE !”

 
                               Cu dragoste si prețuire,Maria.

                                                               Dragii mei,


                          Vă aduc , o Veste minunată!

.
 
Până la sfârsitul anului 2016, voi scoate o primă CARTE cu al Lui Dumnezeu Cuvânt,în care voi scrie cum a început totul, dar si viata mea de la nastere până în prezent, precum si alte MINUNI ,pe care nu le-am putut scrie pe Blog,din motive obiective.
Aceasta primă CARTE, o voi scoate într-un tiraj  mai mare,iar prezentarea Cărtii o voi face la Bucuresti.
Evenimentul va fi televizat, de mai multe televiziuni.
Dragii mei, deoarece situatia mea financiară nu-mi permite ca să scot aceasta CARTE într-un tiraj mai mare , m-am gândit sa deschid un Cont la RAIFFEISEN BANK, pentru ca voi cei care doriti si aveti dragoste de Dumnezeu si de Maica Domnului, să puteti contribui la editarea acestei Cărti,cu atât cât puteți si cu cât vă lasă inima.
Eu deja lucrez la CARTE, iar atunci când va fi gata o voi trimite la Editură, timp în care, cu VOIA LUI DUMNEZEU, cu MILA si DRAGOSTEA MAICII  DOMNULUI, cu ajutorul vostru de nepretuit, se va strange si suma de bani necesara editarii Cărtii.

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 
sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un nr mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți cei care, veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,vă voi dărui aceasta CARTE cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase,scrise cu inima -mi, anume pentru voi si nu numai.
Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI sa va ajute si sa va binecuvinteze împreună cu toti cei dragi.
                                        Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
P.S.
Donatiile vor fi folosite strict pentru CARTE,si se va putea verifica oricand,fiecare bănuț. 
Pentru voi dragilor ,cei din strainatate ,se poate depune in cont in orice moneda,deoarece, in România eu îi voi primi în lei.

106 comentarii:

  1. Sa va dea Dumnezeu sanatate , abia astept sa apara . Foarte frumos gestul dumneavoastra de a ne pomeni la sfantul altar !

    RăspundețiȘtergere
  2. Dna.Maria eu nu sunt în țară,vin acasă în Iulie si atunci o să depun si eu in cont,aici nu am timp să umblu pe la banca si sincer nici nu prea ma descurc(vorbesc la nivel mediu).Va rog din tot sufletul treceți pe acel bilet Vasilică si Cornel-Iulian,va mulțumesc anticipat,va pup cu drag si credeti-ma ca sunt un om de cuvânt.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. MĂ BUCUR.SPER CĂ PE VIITORUL APROPIAT SĂ CONTRIBUI ȘI EU LA CARTE.EU NU AM RĂBDARE SĂ CITESC O CARTE.DAR AM SĂ O RĂSFOIESC CEL MAI PROBABIL.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doresc sa va prezint un articol scris foarte bine despre ce se intampla la noi in tara (si nu numai) referitor la goana dupa spiritualitate, initieri, crestere in lumina, regresii etc care nu duc decat la SMINTEALA. Daca ati intalnit astfel de SMINTITI SPRITUAL sa stii de unde li se trage. MANDRIA si SUPERFICIALITATEA sunt cauzele SMINTIRII LOR. Pe aceasta cale am apucat-o si eu personal pana cand M-AM OPRIT si am tras linie. Ma uitam cu stupoare la unii dintre cursantii care participau ca si mine la diverse cursuri si seminarii si nu le puteai ajunge cu prajina la nas. Cand ii intrebam PRACTIC ce pot sa faca ei cu acele cunostinte dobandinte se uitau superior la mine dar daca ii luai la bani marunti era doar gura de ei, REZULTATE IOC! Asa ca m-am oprit si am cautat sa aprofundez macar un singur sistem asa ca Dumnezeu m-a condus catre Reiki Traditional si am incetat cu toata nebunia si sminteala si m-am apucat serios de a practica UN singur sistem: Reiki Traditional.

    Articolul excelent scris si foarte bine punctat mai jos:

    Este important să abordez subiectul iniţierilor şi acordajelor pentru că observ anumite aspecte care trebuie luate la modul foarte serios. Sunt aspecte pe care le-am constatat de-a lungul anilor şi care m-au pus puţin pe gânduri. Scopul meu nu este să critic, ci să atrag atenţia omului ce doreşte să pornească pe drumul cunoaşterii spirituale, pe drumul evoluţiei, pe drumul conştientizării de sine. Aşa că am să fac profilul celui ce a intrat în sfera iniţierilor şi a devenit mai confuz şi mai neiniţiat decât la momentul începutului. Din dorinţa de a se regăsi, de a-şi afla scopul vieţii şi de a-şi descoperi misiunea personală omul caută toate mijloacele necesare care-i pot fi de folos. Îşi dă seama că spiritualitatea este importantă, că nu poate fi ocolită şi simțindu-se incomplet, începe să caute. Şi unde să caute prima dată? Evident, în religia în care a fost botezat! Citeşte, se informează, îşi practică religia şi speră că se va simţi mai bine. De cele mai multe ori se izbeşte de manipularea prin teamă, constată că a fost judecat prea aspru de către preot, se plictiseşte de canoane, pentru că nu simte iubire, şi în cele din urmă renunţă la a fi un credincios practicant. Îşi spune, în mintea lui, că Dumnezeu este în interior şi că nu are nevoie de intermediari. Perfect, aceasta este concluzia la care ajung unii spiritualişti după ani de zile. Diferenţa e că omul ce se află la început de drum îşi spune că nu are nevoie de intermediari, pentru că s-a simţit ofensat de dogme, şi atunci prin Ego a hotărât, în capul lui, ceva de genul: "Lasă că mă descurc eu şi singur, nu-mi trebuie un popă să găsesc Divinul din mine!". E un început bun chiar dacă e doar la nivel de mental. Dezamăgit, căutătorul începe să studieze şi alte religii dar descoperă şi în acestea dogme şi reguli clare, reguli ce nu-i convin; nu vrea să le aplice. Şi asta pentru că omul, la nivel inconştient, ştie că el de fapt caută Iubirea şi Acceptarea. Vrea să le primească necondiţionat. Şi într-adevăr Dumnezeu iubeşte şi acceptă necondiţionat, însă până să simţi asta în tine ai cale lungă de străbătut. Bun, şi studiind religiile căutătorul află de cunoaştere energetică, înţelege că totul e de fapt energie şi că viaţa e trăită întâi la nivel subtil şi apoi în planul materializării concrete. În momentul ăsta căutătorul simte că se luminează şi zice: "Asta e, am găsit, trebuie să învăţ şi să înţeleg cum e cu energiile astea!".

    RăspundețiȘtergere
  5. Şi atunci face un pas decisiv: se duce la Reiki! Perfect, tocmai a deschis prima uşă spre conştientizarea Luminii printr-o tehnică de acces facilă tuturor. Căutătorul intră în lumea maeştrilor şi învaţă. Primeşte acces la energie şi lucrează cu ea. Îi place ce se întâmplă, deoarece chiar simte pe pielea lui că energia e importantă, şi parcă nu mai e aşa de supărat pe experientele cu preoţii. Nu mai e supărat dar nu-i iartă! De ce să ierte când el e acum stăpân pe viaţa lui şi cu primele grade de Reiki face minuni? Şi uite aşa Ego-ul creşte, în loc să scadă, şi evident singur singurel căutătorul parcă nu mai are aşa de mare succes în joaca cu energia. Stă şi se gândeşte şi realizează că nu are suficiente iniţieri. Deci e clar, trebuie să meargă la zeci de maeştri şi să primească acordaje. Şi de aici începe nebunia! Căutătorul bate din uşă în uşă temeinic şi primeşte sute de iniţieri. Evident că omul simte energia, însă crescând-i Ego-ul el pierde uşor accesul la Lumină şi în loc să se gândească unde a greşit adună iniţieri şi tehnici până e buimac de cap. După ce termină cu câteva zeci de sisteme Reiki trece la radiestezie şi inforenergetică. Tocmai a auzit că aceste sisteme îi dau mult control şi capacitate de influenţare. Şi se străduieşte să înţeleagă alte principii şi tehnici noi cu care speră să facă ce vrea în Univers. Află de atacuri energetice, de entităţi malefice şi de programe şi spaţii energetice trimise de la distanţă, iar de aici începe circul. I se pare că e urmărit şi că e atacat de hoarde întregi de demoni şi nu mai iese din casă până nu măsoară vreo zece parametri. Dacă un singur parametru nu-i iese corect bineînţeles că stă în casă până are penalizări la facturi. Nu e nici o problemă, îşi spune că are karmă pe bani şi asta e. În general dă vina pe karmă pentru orice. Interesantă formă de acceptare nu? Apoi descoperă că familia lui e de trei lei, că toţi prietenii lui sunt pe interes şi se îndepărtează de toată lumea. A măsurat totul cu ansa înainte de a acţiona şi a ieşit că aşa trebuie să facă! Rămâne un neînţeles, singurii cu care mai poate să comunice sunt cei din domeniu. Aşa că din nou caută iniţieri şi noi forme de cunoaştere. Îşi cumpără zeci de cristale pe care le informează cu tot felul de algoritmi, învaţă mantre, vorbeşte cu îngerii, curăţă energetic oraşe întregi, devine abstinent, ţine posturi negre dure, meditează, face Reiki, măsoară cu ansa absolut totul, opreşte atacuri psihotronice şi calamităţi naturale, îşi zugrăveşte casa în anumite culori, merge în pelerinaje, îşi cumpără multe icoane şi obiecte de cult, vorbeşte cu Sfinţii şi chiar la un moment dat se identifică cu personaje importante din religie. Citeşte sute de cărţi despre spiritualitate, face regresii în vieţi anterioare, unde evident că a fost un mare preot sau un rege ceva, şi e convins că are o misiune foarte importantă în viaţa actuală. De aceea continuă să se şcolească şi îşi activează Mer-ka-ba, merge la Constelaţii familiale, la Reconectare, la Hoponopopno, la Tai Chi, la Chi-kung, ba chiar ajunge şi în Peru, unde evident bea ayahuasca să-şi înfrângă demonii. Căutătorul e plin de informaţii, ştie metafizică, hermetism, fizică cuantică, are un Torser în buzunar, e doxă în explicarea funcţionalităţii Universului, are o vârstă astrală uriaşă, este imposibil de atacat energetic, pentru că are Protecţie Divină mare şi tot ceea ce face este Voia Domnului. Normal că face Voia Divină dacă e iniţiat şi în Preoţia lui Melchizedek nu? Iar pe lângă acestea descoperă prin numerologie şi astrologie că este un favorizat al sorţii şi că are un destin special.

    RăspundețiȘtergere
  6. Evident că nu aprofundează şi părţile la care are de lucrat, părţi expuse clar prin astrologie şi numerologie. Pe lângă visele fantastice pe care le primeşte noapte după noapte, căutătorul şi-a descoperit şi clarviziunea, claraudiția, clarsimțirea şi clarcunoașterea. Nu are nici un dubiu că a fost cândva un Atlant de seamă, unul dintre ucenicii lui Hristos, un rosacrucian, iar în viaţa asta este că sigur trebuie să schimbe lumea! Şi toate entităţile îl ajută în marea misiune nefiinnd excluşi elfii, gnomii, spiriduşii şi egoticele zâne. Îi mai lipseşte un toiag cu care să izbească în pământ şi să predice un sfârşit apocaliptic iminent. Numai că de fapt viaţa lui este o mare varză, ajunge uneori să piardă contactul cu realitatea şi îşi creează o lume separată din care nu mai poate să iasă decât mergând la psihiatru. Dar nu va merge la psihiatru pentru că el consideră că e trezit spiritual şi că medicul e un involuat care habar nu are ce înseamnă să fiinţezi în Lumină; într-adevăr unii chiar nu au habar. Căutătorul constată că este un mare nefericit iar toată cunoaşterea pe care o are nu îi este de folos. De ce oare? Cum să se întâmple asta când el e în Lumină? Am spus Lumină? Pardon! E în Întuneric pur de fapt, şi nu-şi da seama! Are toate informaţiile învălmăşite în cap, nu mai ştie de unde a început, dar e convins că a ajuns "departe", e foarte speriat de ceea ce i se întâmplă şi nu are puterea să o recunoască. Evident că nu poţi să-l contrazici pentru că deţine Adevărul. Nu poate să se mai roage pentru că nu mai ştie cum şi la ce să se roage. La un preot nu se poate întoarce pentru că preotul e sub nivelul lui de cunoaştere şi nu are cum să-i înţeleagă ascensiunea. Şi nu trece mult până nimeni nu-l mai poate înţelege, până şi maeştrii de la care a primit cunoaşterea îi sunt inferiori. I-a depăşit demult. Evident că am exagerat puţin în expunerea mea, dar am făcut-o cu un scop bun. Ceea ce vreau să subliniez, este că omul, în căutarea iubirii, ajunge să întreprindă anumite acţiuni total iresponsabil. El crede că spiritualitatea este o cale sigură şi că nu i se poate întâmpla nimic. Din contră, este o cale plină de capcane, este un "joc" între trup, minte, suflet şi spirit, joc pe care e posibil să-l pierzi dacă nu eşti atent.

    Asa ca SMERENIA, RABDAREA, IUBIREA si IERTAREA sunt CHEILE pe care ni le-a dat Hristos pentru a putea intra in imparatia cerurilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo , bravissimo , domnul Emanuel , perfect explicat , excelent . Eu am intalnit un astfel de personaj , devine malefic la sfarsit , el traieste in convingerea proprie ca face bine ceea ce face, dar realitatea vietii lui, suna cam asa: prapastie in fata si in spate , la stanga si la dreapta . Au sufletul vandut celui intunecat . Nu te poti erija in Maestru absolut , in cunoscatorul tuturor , nu poti sa te uiti de sus in jos si nici sa ii faci concurenta neloiala lui Dumnezeu . Oamenii acestia , afara de faptul ca pierd tot ce au , isi pierd si mintile , ating apogeul propriei lor demente. S

      Ștergere
    2. AȘA ESTE DOMNULE DISTINS EMANUEL.MAI CONCRET ȘI MAI SCURT,POŢI FI?DAR DACĂ NU EXISTĂ ACŢIUNI IRESPONSABILE?ÎNTREB.ORICUM ȘTIU CĂ EXISTĂ ORICE,DAR ÎNTREB.

      Ștergere
    3. Foarte la obiect articolul,mi-a placut mult si exact asa se petrece si la scola de yoga a lui G.Bivolaru,unde am practicat ani de zile si am iesit de acolo "ciufulita"bine :) Am reusit sa ies de acolo doar cu ajutorul Domnului IIsus, caci eram legata de "maini si de picioare"!
      Iubitul meu IIsus este si va ramane pentru todeauna Calea,Adevarul si Viata mea!
      Viorica

      Ștergere
    4. Special pentru tine Gabriele, invatatura invataturilor si esenta esentelor in doar patru cuvinte: don't worry, be happy! (nu te ingrijora, fi fericit!)

      Ștergere
    5. MULŢUMESC DOMNULE EMANUEL.

      Ștergere
    6. Emanuel, iar ai răstălmăcit cuvintele cheie. Nu vreau să spun mai multe, știi la ce mă refer.
      Unii știu mai multe decât crezi și știi de ce? Pt că, Dumnezeu îi chidează pe drumul cel bun.

      Ștergere
    7. Ai dreptate Emanuel, ingrijorarile atrag mult dezechilibru si evident, multe boli! Deci: Don't worry, be happy! Iata o buna indrumare si chiar o reteta pentru sanatate!:)

      Ștergere
  7. Cu mare drag si cu toata dragostea sufleteasca, te voi trece si pe tine,VASILICA,CORNEL -IULIAN !
    Pe fiecare dintre voi dragilor, va voi trece in POMELNIC. Voi lua numele mic, din extrasul de cont. DOAMNE AJUTA !
    Mii de multumiri si nesfarsite binecuvantari de la DUMNEZEU PREA MILOSTIVUL si de la MAICA DOMNULUI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna.Maria,Am văzut în postarea mea ca am scris Vasilică,e vorba de nume feminin:VASILICA,mii de mulțumiri,multă sanatate si un gând bun de aici dintre străini și cu lacrimi de dor de pământul nostru drag,va pup pe toți.E o vorbă:când ești printre străini,ti-e dor si de dusmani.

      Ștergere
  8. Va fi scumpa cartea, ce pret ar avea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi scumpă !CARTEA va costa aprox.5 euro ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  9. MESAJ ptr VERONICA!
    Scumpa mea, mi=ai scris pe MAILL-UL acesta: mariatecuci61@yahoo.com?
    Daca da, sub ce nume mi-ai scris, adresa ta de maill, ca sa stiu ce sa caut prin zecile de mesaje. Te pup si astept rasp de la tine.Te pot gasi si pe fb?MARIA

    RăspundețiȘtergere
  10. Prichici , special m-am apucat sa citesc,mai multe, despre reiki,tocmai pt a avea o intelegere asupra acestei "terapii alternative",si am ajuns la concluzia ca "terapeutii" primesc la initiere o energie ,putere ,ceva deosebit fata de muritorii de rand.Dar acesta este doar inceputul, si evoluand din treapta in treapta,capeti si mai mari puteri.
    Si acum sa coboram cu picioarele pe pamant;toata aceasta putere care ti se da in reiki, la un moment dat , ti se va cere ceva la schimb, si acel ceva este SUFLETUL, deoarece lui satana nu-i trebuie nimic altceva decat suflete.
    Eu, in prostia mea, dupa revolutie, am mers la un terapeut pt a-mi face o diagnoza deoarece aveam o problema de sanatate .In cabinet ma pus pe scaun si mia spus sa inchid ochii.Ainceput sa i-si plimbe mainile in jurul meu,iar eu am inceput sa spun in gand [cu voce tare] Tatal Nostru.Dupa ce a terminat, a inceput sa-mi enumere niste boli,de care eu nu sufeream,dupa ce am vazut ca afectiunea pt care venisem la caninet, nu mi-a "ghicit-o" i-am explicat pt ce venisem.
    Bineinteles ca medicatia ,a trebuit sa o cumpar numai de la cabinet,cu multi bani , si de mai multe ori.
    Acel Tatal Nostru, i-a anihilat pe durata rugaciunii ,acea energie de "terapeut",si de aici reiese ca "puterea "nu o are de la DUMNEZEU.
    Asa ca,sa fim foarte atenti la cei raspandesc aceste "terapii alternative", pt ca pe unii i-i pacaleste cu acest amestec de credinta cu SMINTELI.
    Un INSELAT reiki, este unul Argersanu ,care a scris o carte dedicata lui IISUS,printre care scrie ca Sfanta Impartasanie nu este Trupul si Sangele MANTUITORULUI,ci ca doar coboara IISUS HRISTOS,....si o alta ca ,Duhul Sfant nu mai pogoara la preot in Biserica ,ci la practicantul reiki,oricum s-ar exprima acest Argesanu,tot hula aduce MANTUITORULUI si Bisericii.
    Deci ,orice invatatura care nu este de la Cuvatul Domnului,BIBLIA,este DAUNATOARE sufletului PUNCT.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, dupa Revolutie , Romania a fost invadata de bioenergeticieni din R. Moldova , erau ca ciupercile dupa ploaie . Excroci sau nu, cine stie ? Multi spuneau da, multi ba . Argesanu e un personaj controversat.

      Ștergere
    2. Ioane, tu nu ai nici o treaba cu Argesanu. Lasa-l tu in pace caci nu-l cunosti! Argesanu este un om deosebit, l-am cunoscut personal. Tot respectul pentru dansul!!!

      Ștergere
    3. Mare dreptate ai Fr.Ioan!... recomand citirea cartii "De la marii initiati ai Indiei,la Parintele Paisie Aghioritul"...unor prieteni de-ai mei atrasi de terapia reiki(unii dand si o gramada de bani pentru pentru asa numitele nivele si grade de "maestrii")aceasta carte le-a schimbat total perceptia despre viata.Iar in cartea "500 de raspunsuri duhovnicesti ale Parintelui Argatu,cand este intrebat daca d-l Argesanu a stat si a fost invatat despre lumina, parintele Argatu neaga,spunand ca acesta este un posibil inselat!Adrian

      Ștergere
    4. POSIBIL= NESIGUR, deci nici parintele nu s-a pronuntat concret! Probabil, posibil, nesigur! Te rog precizeaza exact numarul intrebarii, din cele 500 pe care le-ai pomenit.

      Ștergere
    5. Fr. Ioan eu pun o virgula la punctul tau si continui:

      1. La initierea Reiki nu se primeste nicio putere si nicio energie EXTERIOARA/EXTERNA omului.
      2. Usui Reiki Ryoho inseamna medoda lui Usui de reconectare cu sinele ancestral (si de aici si confuzia cu demonii si stafiile caci acelasi cuvant inseamna si sine si stafie si demon etc) adica cu SINELE TAU AUTENTIC Ioane, ala de care tot vorbeste Didona, adica TU te intalnesti cu Adevaratul TU Ioane. De acolo vine "puterea" si "energia". Iar sinele tau autentic Ioane este ala zamislit de Dumnezeu Tatal din care si face parte, deci tu Ioane faci parte din Dumnezeu, esti Fiu de Dumnezeu, nu esti in exteriorul lui Dumnezeu asa cum si Hristos spunea ca Dumnezeu este in el si el este in tatal asa si TU Ioane ESTI in Dumnezeu si Dumnezeu ESTE in tine. Mantuirea ESTE realizarea acestui Adevar SACRU.
      Starea de separare ESTE Iluzia acestei lumi.
      3. Initierea Reiki nu este decat un "bobarnac" in directia in care trebuie sa te misti pentru a te Mantui. Nu ti se dau puteri, nu incepi sa faci semne si minuni ASTA NU INTELEGE lumea. Initierea Reiki ESTE o reamintire a SINELUI TAU DIVIN SI AUTENTIC!

      Gandeste-te ca noi suntem ca niste radiouri Ioane. Initierea Reiki doar te pune pe frecventa lui Dumnezeu Tatal. Mai departe este munca ta de a te Mantui. Tu dupa initierea Reiki "vibrezi" pe frecventa Reiki si pe orice pui mana incepe sa "vibreze" pe frecventa pe care vibrezi si tu Ioane, adica pe frecventa Reiki. ATAT SI NIMIC MAI MULT!

      Daca tu Ioane dupa initirea Reiki vibrezi pe frecventa Reiki, Reiki care inseamna viata, atunci tot ce atingi tu re-aduci pe acea frecventa vibrationala a vietii. D-aia se pune mana in Reiki pe om, ca sa-i transmiti acea vibratie. (pentru carcotasi: da, acea "vibratie" se mai transmite si altfel, adica: prin privire, prin atentie si prin suflare)

      Nota pentru carcotasii care incearca sa "ciugule" si sa "purece" orice cuvant scris de mine: incerc sa explic in termeni cat mai simpli ca sa inteleaga toata lumea.

      Ștergere
    6. A, si ca sa-ti raspund si la comentariul despre Argesanu: Argesanu este pentru Reiki ce este Bivolaru pentru Yoga.

      Nu confundati mesagerul cu mesajul.

      Ștergere
    7. Imi puteti spune numele complet al lui Argesanu?Am avut si eu un coleg de servici,dar m-ar surprinde sa se ocupe si cu asa ceva...

      Ștergere
    8. Dr.Ovidiu Dragos Argesanu, e la Bucuresti!:)

      Ștergere
    9. Fr.Ioan, din păcate ei sânt pe acest blog special pt a crea confuzie. Ei neagă totul chiar dacă noi știm cu ce se ocupă ei. Un om care îl are pe Iisus și Dumnezeu în
      suflet știe adevărul.
      Oameni buni, care credeți cu adevărat în Dumnezeu, vă rog să vă duceți la biserică și să întrebați un preot despre "inițierile Reiki "
      Un preot cu Har ì-ți va spune să fugi de așa ceva. Am întâlnit preoții mulți, iar cei care au Har sânt speciali, știu totul acești preoți. Dacă practici inițierile Reiki, fugi de Dumnezeu.
      Salvati-vă sufletele! Nu vă lăsați înșelați de aparențe, căci acum domină răul peste tot în lume!

      Ștergere
    10. Dragos Ovidiu Argesanu

      https://www.facebook.com/ovidiu.d.argesanu?fref=ts

      Ștergere
    11. Cristina, iar gresesti! Reiki nu este rupt de Dumnezeu! Preotii au si ei... pacatele lor, nimeni nu este perfect, chiar daca se numeste preot!

      Ștergere
    12. Ovidiu Dragos Argesanu este superb! Tot binele din lume,toata frumusetea Cerului, Maestre!Toata stima si admiratia!

      Ștergere
    13. Anonim 9 aprilie, 10:56, Și tu faci Reiki, de aceea mă contrazici mereu. Nu ai cum să-mi dai dreptate, căci ești de partea lor.
      Dacă te ascunzi sub anonimat, înseamnă că, ești o persoană cu două fețe.

      Ștergere
    14. Anonim 9 aprilie, 10:56 , sânteți obsedați de acele inițieri pe care le adorați până la epuizare. Sânteți pierduți în lumea voastră plină de vise. Cum ne ducem noi crucea, dacă ne adorăm pe noi înșine? 😕 Cine se adora pe el? ( cel de jos) Nu vă judec, e un mare chin prin care voi treceți . Voi nu ne înțelegeți pe noi, deoarece sânteți prinși. Iar cu preoții nu prea știi nimic. Ai văzut vreodată vreun preot cu Har? Normal că nu ai văzut pt , că trăiești în întuneric și nu poți vedea. Dumnezeu să vă lumineze calea cea bună!

      Ștergere
    15. Oooo, Cristinuta, cum gandesti tu asa? Tu crezi ca lumea nu a intalnit preoti cu Har? :) Poate mai multi decat tine! Doamne ajuta-ti! Cine se adora pe cine? Tu sti ca atunci cand esti a Lui, nu mai esti al tau? Crezi ca poti vindeca daca nu-L ai pe EL? Nicidecum! A fi vindecator este un lucru extrem de pretentios, crede-ma, a-L avea pe EL este o conditie!:)Nu ai cum, altfel! Reiki este o metoda dar si in aceasta EL este Puterea! Nu poti face Reiki fara Prezenta LUI!Te salut! Domnul Iisus sa te binecuvanteze! Cu toata dragostea!:)

      Ștergere
  11. Draga mea, VERONICA !
    Nu am gasit mesajul tau.
    Mai scrie-mi inca o dată.
    adresa : mariatecuci61@yahoo.com Te pup si astept rasp de la tine.Te pot gasi si pe fb?MARIA

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria va citesc cu mare interes postarile d voastra si nici nu va imaginati ce stare de bine imi da .MA bucur mult ca santeti aleasa lui lui D zeu si santeti din partile noastre alese de bunul D zeu ( sant din zona Bacaului ) Va rugam cereti bunului D zeu sa i ocrotedca pe copii nostri sa aiba un drum luminos ( timpurile nu se arata bine cu previziunile ordinii mondiale care se va instaura) Multumim bunului D zeu ca va trimis printre noi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur scumpa mea, că -ti sunt de folos sufletului,toate câte scriu. Cu mare dragoste,ma voi ruga si pentru tine si cei dragi.DOAMNE AJUTA ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  13. VERONICA ! Nu este buna adresa ta maiil.Trimite-mi acum un msj,pe: mariatecuci61@yahoo.com
    Sau maiscrie-mi iar adresa ta de maill,poate ai gresit-o prima oara.

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnu Prichici, ma regăsesc perfect in expunerea de mai devreme atât de clar ca m-am si speriat ; dar matale cum ai descoperit acestea , ca eu nu le-am inteles in 20 de ani ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti il cautam in sinea noastra pe Dumnezeu si in goana noastra nebuna ne grabim si sarim pasi importanti. Cu cat te grabesti mai tare cu atat progresezi mai incet. Ia-o mai usurel, nu ma galopa. Ai rabdare. Nu cadea in pacatul mandriei caci vezi ca nu duce nicaieri bun. Nu te considera superior nimanui.

      Cele mai importante lucruri le-am scris la sfarsit: rabdare, smerenie, iertare si iubire. Incepi cu astea.

      Ștergere
  15. VERONICA! Scrie-mi pe facebook in privat! Nu am primit niciun maill de la tine,draga mea.
    IATA pe facebook:://www.facebook.com/maria.ghiorghiu

    RăspundețiȘtergere
  16. http://lonews.ro/politici/22287-exclusiv-apel-de-urgenta-grecia-este-atacata-de-musulmani-icoane-arse-in-foc-clopote-indepartate.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata o dovada clara unde duce indoctrinarea religioasa. Un lucru extrem de grav: sa faci rau in numele religiei, indiferent care este!

      Ștergere
  17. Dl.Prichici, este vorba despre dv. in descrierea pe care ati facut-o??? Un om smerit isi face autocritica si autoanaliza lui insusi, fara a arata cu degetul; "cine este fara de pacat sa arunce primul cu piatra"!!! Citesc cartea "Nevointa duhovniceasca" de P.Aghioritul=paza gandului de-a stanga, v-o recomand cu caldura. Si lasati-i pe altii in grija Tatalui, din ac cauza stau lucrurile roz si aici in tara!!! Dl.Prichici, cunoasteti DECALOGUL? Daca da, masurati cu ansa cat il respectati si dv si apoi aruncati cu piatra sau nu. Aveti talent literar, este adevarat!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Daca citesti cu atentie mi-am facut si mie autocritica caci si eu pornisem pe acel drum...

      2. Eu nu masor cu ansa, nu am incredere in acele masuratori caci este f.f.f.f. usor sa masori gresit. Doar radiestezistii si "maestrii" de Reiki modern folosesc ansa si raportorul. In Reiki Traditional nu se folosesc astfel de metode.

      3. Cunosc Decalogul.

      4. Stii ca cele 5 Principii Reiki nu se contrazic in niciun fel cu Decalogul ci ca se COMPLETEAZA reciproc? Stii ca deasemenea cele 5 Principii Reiki nu se contrazic in niciun fel cu invatatura lui Iisus ci ca se COMPLETEAZA si cu aceasta?

      5. Acel articol NU este scris de catre mine. Eu am scris doar la inceput si la sfarsit. Citeste cu atentie.

      Ștergere
  18. Nu am talentul dv literar, dl.Prichici, dar ce vrea Divinitatea de la noi, sa ne incurcam in limbi(stiti cum a aparut vorbirea in limbi) sau sa ne bucuram de darul vietii care ni s-a dat si "sa fim toti o turma si-un pastor"? Nu se poate asa ceva daca ne aprindem, judecam, ne consideram privilegiati, etc. Totul sa porneasca din noi, fara toate acestea. Va doresc sincer succes in a scoate cartea! N.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Care este diferenta intre clarvedere si inaintevedere?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clarviziunea este abilitatea de a vedea cu ajutorul minţii, un fel de a doua vedere.
      Se spune că unii oameni sunt născuţi clarvăzători ca un rezultat al activităţilor din vieţile precedente, iar alţii devin subit în urma unui accident fizic devastator sau a unei traume psihice puternice.
      Vanga, clarvăzătoarea bulgăroaică oarbă, îşi manifesta capacităţile extraordinare recepţionând imagini şi auzind glasuri. Ea pătrundea cu o exactitate uluitoare în trecutul depărtat şi apropiat, prezent şi viitor, atingea cele mai ascunse unghere ale sufletului oamenilor, ajungea până la universuri necunoscute şi ne aducea informaţii despre lucruri stranii şi de necrezut, îşi făcea predicţiile sale asupra unui singur ins, asupra unui întreg popor, asupra unor oraşe şi sate, asupra întregii planete. Ea obişnuia să repete: " Oh, astea sunt forţele, micile forţe care se află permanent în jurul meu.
      Se pare că termenul general de clarsenzitivitate ne defineşte o "iluminare" telepatică sau precognitivă care poate alerta organismul să acţioneze corespunzător într-un mod în care persoanei în cauză să i se pară că trupul său a fost împins de un agent invizibil.
      oricine, indiferent de stadiul de dezvoltare a abilităţilor mentale însă stimulat de un catalizator energetic poate să învârtă butonul şi să funcţioneze în dimensiunea nematerială. Experimentarea clarviziunii poate fi diferită pentru că fiecare individ este o entitate diferită.
      S-ar putea ca odată ce aţi sărit în dimensiunea nematerială să vă treziţi înconjurat de o ceaţă groasă, sau să vă aflaţi dintr-odată într-un peisaj care nu diferă de locurile pe care sunteţi obişnuit să le vedeţi în viaţa zilnică. Ca regulă, claraudiţia se dezvoltă mai târziu decât clarviziunea. Aşadar, este foarte posibil să deveniţi clarvăzător şi să continuaţi să fiţi surd în cealaltă dimensiune. Dacă totuşi claraudiţia se dezvoltă în acelaşi timp cu clarviziunea, posibil să începeţi să auziţi sunete neinteligibile şi neplăcute sau voci articulate, muzică, etc.

      Ștergere
    2. Ce este inaintevederea . Parintele Calistrat :

      https://ro-ro.facebook.com/pcalistrat/videos/685151621626815/

      Ștergere
  21. Nu mai da cu bata, nea Prichici, a anuntat Maria la tv ca, Craciunul trecut va fi un Craciun cu foc, o fi fost pt o mica parte, eu nu am simtit, aceea a fost tot o sminteala, dezinform. Macar dati amanunte, daca nu, stati in banca voastra si cereti aprobare de la ghizi ce sa spuneti lumii si ce sa pastrati pt voi, nu ne mai ascundem atat dupa degete cu Reiki, cu tralala...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 9 aprilie 2016, 08:30 nu poti scrie pe blog totul despre Reiki, pentru ca e mult de scris iar aceasta ar insemna monopolizarea postarilor si nu e corect fata de altii care doresc sa posteze. Cel mai bine este sa citesti carti despre Reiki, pe urma poti sa iti formezi o idee si sa tragi o concluzie!

      Ștergere
    2. Am zis, gata vom muri de Crăciun... Toți am stat lemn in casa sa asteptam sf.Am avut un Craciun foarte trist din cauza acelei vesti.

      Ștergere
  22. 2.Să nu-ți faci chip cioplit, nici altă
    asemănare, nici să te închini lor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Doamna Maria ce parere aveti despre Valentina de la Iasi, femeia cu cele mai mari puteri paranormale din România ? A gresit atunci cand s-a lasat cumparata cu bani , cand a acceptat bani pentru ceea ce face?

    http://www.efemeride.ro/valentina-de-la-iasi-femeia-cu-cele-mai-mari-puteri-paranormale-din-romania

    RăspundețiȘtergere
  24. Doua minute de intelepciune , dragi prieteni :

    https://www.facebook.com/pcalistrat/videos/568207469987898/

    RăspundețiȘtergere
  25. Interviul cu dvs. , doamna Maria din aceasta seara de la ora 20.00, ,,Asta-i Romania'' , Kanal D . Felicitari , sunteti un spectacol !



    http://www.wowbiz.ro/interviu-in-exclusivitate-cu-autoproclamata-profeta-din-iasi-ce-spune-maria-gheorghiu--am-vazut-ca-vor-fi-atentate-teroriste-in-romania-nu-rata-o-edit_180489.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mULTUMESC FRUMOS ! Eu nu l-am vizonat, nu am stiut ca-l dau in asta seara ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Da,a fost la Kanal D emisiunea! Maria esti minunata si ai o frumusete aparte! Esti Luminoasa!

      Ștergere
    3. Si unde gasim emisiunea pe de-a intregul?Eu nu am reusit sa vad emisiunea aseara.

      Ștergere
    4. Kanal D, azi la 17:00, emisiunea "Asta-i Romnia", in reluare!

      Ștergere
    5. Si tot n-am reusit sa vad emisiunea,poate o gasesc pe undeva pe siteul lor ,cine stie..in caz ca dvs descoperiti un link sa-l postati aici,va rog frumos.

      Ștergere
    6. Imi pare tare rau Anonim 10 aprilie 2016, 22:55! Postam daca gasim!:)

      Ștergere
  26. Dna Maria, dati-mi voie sa apreciez ce a scris Anonim9 aprilie 2016, 08:30.
    Deasemenea subliniez inselarile yoga si alte credinte eretice. Argesanu se da ca a fost ucenicul parintelui Argatu, ceea ce NU ESTE ADEVARAT ! http://www.parinteleilarionargatu.ro/subpagini/55/Raspunsuri-duhovnicesti--Bal---Ble/ --- intrebarea 39 .
    Semnalizez si inselarile yoga si new age si reiki prin acest link si mii de asemenea postari: https://deveghepatriei.wordpress.com/2012/07/08/aveti-mare-grija-la-inselarile-dracesti-yoga-nu-are-nimic-in-comun-cu-pacea-inimii-reprezinta-doar-smintirea-omului-de-catre-draci/
    Cartea "parintele Paisie si mari initiati ai Indiei" este excelenta pentru descoperirea adevarului !
    Trageti concluziile si deschideti ochii. ...
    Cu stima

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 9 aprilie 2016, 23:04!

      Din cate am observat, intrebarea a fost pusa aiurea de cel care a intrebat, in mod voit. Nu are fundament pentru ca nu respecta realitatea.

      Parintele a plecat la Domnul dar exista cartile lui Dragos unde el scrie ce a invatat de la Parintele Argatu! Deci te rog citeste si pe urma vedem daca asa a fost. Eu iti spun ca cel care a intrebat a avut o rea intentie si a formulat intr-un anumit fel intrebarea, ca sa obtina raspunsul dorit!

      Pe urma eu iti mai spun: nu l-am auzit pe Dragos NICIODATA, dar NICIODATA sa spuna ceea ce prersoana care intreaba sustine!

      Ștergere
    2. Pentru:
      Adrian, respectiv Anonim 8 aprilie 2016, 20:32
      si
      Anonim 9 aprilie 2016, 23:04',

      daca tot aveti grija lui Dragos Argesanu, aveti aici raspunsul dansului postat pe facebook vizavi de aceasta problema:

      https://www.facebook.com/ovidiu.d.argesanu/posts/392156134204922

      Deci, va rog sa va informati mai bine inainte de a scrie pe Blog si inainte de a da cu pietre in cine nu merita!

      Ștergere
  27. PAi Argesanu, face bani frumosi...o consulatiei costa 200 lei... Cum poti sa fi asa ingust la mine ? Pui botu la toate mizeriile ... Cum sa nu scrie ca nu a fost "ucenic". Daca eu as scrie intr-un articol ca am fost elevul lui Arsenie Boca si am invatat secretele...ar fi lumea puhoi la mine la poarta... Nu mai face tu reclama ...ca nu se vindeca sau mantuieste lumea pe consultatiile de milioane ale lui Argesanu tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 10 aprilie 2016, 11:18, vezi de treaba ta! Nu te baga peste ce nu cunosti si nu vorbi despre cine nu cunosti! Tu crezi ca taxele pentru consultatii se stabilesc asa, dupa bunul plac? Terapeutul viseaza noaptea si ziua isi pune tarif? Se vede ca nu cunosti nimic. Trebuie sa sti ca aceste taxe nu se pun asa, la voia intamplarii.
      Iar daca oamenii il cauta pe Dragos, si nu putini, inseamna ca are ce sa le ofere, legat de ceea ce ei au nevoie! Nimeni nu se duce aiurea la un terapeut a doua oara si a treia oara numai daca gaseste ceea ce cauta! Daca nu se opreste. Asa ca mai incet cu aceste critici nefondate!

      Ștergere
  28. Iti dai seamaaaa....daca scrie Argesanu ca a fost ucenicul lui Argatu.. ASA ESTE ! SLAVA tie Argesanu ! Platesti consulatia , sigur te mantuiestim ai bilet asigurat in Rai...
    hai... lasa-ma cu povestile tale de 2 bani.

    RăspundețiȘtergere
  29. Anonim 9 aprilie 2016, 23:04!
    Iti dau un sfat... Parintele Argatu are 2 copii : Stefan Argatu de la Focsani si Alexandru Argatu de la Boroaia. INTREABA-I DACA ILARION ARGATU a avut vreun ucenic cu numele de Argesanu. (Copii dansului sunt destul de in varsta, sigur stiu). Si te convingi !
    Cu aleasa pretuire pt dna Maria !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, de unde sa stie copii toata viata parintelui cu punct si virgula? Doar nu le dadea parintele raportul celor doi copii despre tot si toate! Sa fim seriosi!

      Ștergere
  30. Mai dar ce aveti voi cu Dragos Argesanu? Sunteti invidiosi? Nu va mai legati de el. Nu te trimite NIMENI la consultatie la el. Du-te unde vrei tu sau nu te du nicaieri, fa ce vrei caci esti liber. Este treaba dansului cat cere pe o consultatie! Este stradania dansului nu a ta!
    Cauti mantuirea? Du-te pe la preoti cu Har sa te indrume.
    In ce priveste cartea cu parintele: a aparut in 2011, parintele a decedat in anul 1999. Nu a a fost scrisa de Pr. ILARION ARGATU in timpul vietii si nici publicata de dansul, ci de altcineva, oricine este acela. Retroactiv, poti scrie multe pretinse ca ar fi de la parintele. Eu personal nu am nici o certitudine ca tot ce este in cartea aceea sunt cuvintele Parintelui Ilarion Argatu, sa nu fie cu suparare.

    RăspundețiȘtergere
  31. "curand", numaram anii pe degetele de la o mana, cand acolitii lui antihrist, sefii Bisericii , si toti acesti adepti cu INSELATORII SATANICE , prin puterea acestora,adevaratii CRESTINI vor fi prigoniti, prigoniti la inceput , dupa, vor fi incarcerati si unii, ELIMINATI,deoarece nu vor fi deacord cu schimbarile care se vor face dupa unirea Catolicilor si Ortodocsilor.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioane, tu te uiti prea mult la filme SF genul Horror! Ce sa vezi: ai devenit si senzitiv, intre timp!;)

      Ștergere
  32. IRODION de pe Forum Crestn Ortodocs
    Va marturisesc eu din experienta mea personala.Sper sa ma ierte Dumnezeu pt toate ratacirile mele printre care as enumera REIKI.Numai duhovnicul meu minunat pe care l-am gasit m-a salvat.Mi-am dat seama de propria mea nebunie dupa un timp de la spovedanie , si dupa cateva luni de citit zilnic dimineata si seara rugaciunile din canon, si aici ma refer in special la Paraclisul Maici Domnului.
    Voi degeaba ii spuneti lui HAITCHI[o alta practicanta reiki] parerile voastre, ea nu o sa priceapa nimic daca nu-i deschide Dumnezeu ochii prin marea lui mila.Degeaba!Va spun ,ca totul este zadarnic , daca nu i-si da seama in ce a intrat.
    Eu ma razvrateam impotriva acestor [crestini],"ingusti la minte si habotnici "cum ii numeam eu atunci.Duhovnicul meu e un om absolut minunat , m-a condus cu bland si incet pana in punctul in care am vazut cata nebunie era in mine,el nu mi-a zis decat atat atunci;"dracii astia nu te vor lasa asa de usor", atunci nu prea am inteles ce a vrut sa spuna , de fapt nici nu intelegeam unde gresisem, ce facusem asa de rau.
    Aveam o gramada de diplome , grade de initiere in USUI REIKI si Karuna[grad de maestru] grad 4 intr-o tehnica care foloseste energia universala si altele.
    Dupa spovedanie, am aruncat toate cartile de reiki, yoga bioenergie, si am rupt toate diplomele mele de maestru, dorind sa incep o viata noua.
    Simteam ca este ceva in neregula,simteam ca perioadele acelea de fericire erau artificiale era un extaz FALS.
    Ma caiesc pt toti anii pierduti in aceste minciuni , mi-am deteriorat atat sanatatea fizica cat si psihica dar Dumnezeu e mare si milostiv,"m-a scos din groapa ticalosiei si din tina noroiului si a pus pe piatra picioarele mele si a indreptat pasii mei",Slava Domnului ca a auzit rugaciunea mea din buze necurate , rugaciune pe care o faceam ca pe o ascultare de duhovnic ,ca in capul meu nimic nu se lega, nimic nu intelegeam....Tarziu, dupa mult timp am inteles traind in mod ortodocs ca harul a fost cu mine , harul a lucrat in mine,c-am fost om bolnav si netrebnic , si bunul Dumnezeu m-a saltat si m-a scos din nebunie.
    E greu fratilor....greu,eu in prostia mea i-L cautam pe Dumnezeu si cautam binele,poate asta a cantarit in ochii lui Dumnezeu de sa milostivit de mine.
    Dumnezeu sa ne miluiasca pe toti.



    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitări , pt curajul dovedit de a ne povesti acestă experiență în viața dvs! Fr.Ioan

      Ștergere
    2. Doar ca NU a fost in viata lui, ci a altuia :))) (citeste cu atentie Cristina)

      Ștergere
    3. Ma indoiesc ca este din experienta lui Ionel.

      Ștergere
  33. Imi place determinarea ta Fr. Ioan. Ia zi tu care dintre poruncile de mai jos incalc eu cu Reiki?

    1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine. (NU EXISTA ALTI DUMNEZEI IN REIKI LA CARE SA TE INCHINI!)
    2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor. (ICOANELE EXISTA IN ORTODOXIE, NU IN REIKI! CINE ESTE IN INSELARE AICI?)
    3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
    4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste. (SAMBATA=SABATUL ESTE CINSTIT DE EVREI, NU DE CRESTINI CARE CINSTESC DUMINICA. CINE ESTE IN INSELARE AICI?)
    5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
    6. Sa nu ucizi.
    7. Sa nu fii desfranat.
    8. Sa nu furi.
    9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
    10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

    Deci Ortodoxia incalca 2 dintre cele 10 porunci si tot eu sunt in inselare. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sabatul nu este nici sîmbată nici duminică,nici într-o altă zi a săptămânii, ci el nu este nimic altceva decât ziua Duhului în om,Lumina Dumnezeiască în spiritul omenesc, Soarele de răsărit al vieţii în sufletul omenesc. Aceasta este Ziua Vie a Domnului în
      om pe care ar trebui să-l recunoască tot timpul şi să-l laude prin toate lucrarile sale, care ar trebui să le facă din dragoste pentru Dumnezeu şi din aceasta, din dragoste pentru aproapele sau!

      Iar pentru a doua-a porunca,o rog pe Maria noastra sa o interpreteze,caci a studiat teologia si stie foarte bine la ce se refera(in niciun caz la icoane)

      Ștergere
  34. A, si inca ceva Fr.Ioan: eu dupa ce m-am apucat de Reiki m-am simtit din ce in ce mai bine atat fizic cat si psihic, nu invers precum smintitul de mai sus caci m-as fi oprit si eu, stai tu linistit, ca nu sunt dus cu capul precum crezi. Cine stie ce o fi practicat el sub titulatura de Reiki caci daca zici Reiki e ca si cum ai zice crestin fara sa specifici de care fel. Nu stiu ce fel de perioade de fericire si extaz o fi simtit respectivul si de ce nu i-or fi placut. Daca ar fi fost trist si depresiv mai intelegeam. :)))

    Mai trebuie inteles un lucru: asa cum se specifica si in biblie sa nu te uiti in gura omului si sa te uiti la faptele lui asa am facut si eu: m-am luat dupa rezultate si am cantarit si am verificat si parol ca nu am gasit nicio inselare in toata treaba asta. Deh, sunt demonii astia mai ceva decat Houdini. :)))

    De ce o fi atat de greu de acceptat de catre crestini (si de biserica) ca mai exista si alti oameni care au acces la Duhul Sfant in afara Bisericii Ortodoxe? Caci aici eu vad o inselare. Nu fratica, DOAR Biserica Ortodoxa are acces la Duhul Sfant restul sunt in INSELARE! :)))

    Adica Dumnezeu creaza un trib de papuasi prin cine stie ce loc exotic, aia habar nu au de Hristos, se roaga precum se rugau cei trei pustnici care nu stiau decat rugaciunea: "voi sunteti trei, noi suntem trei..." VINE DITAMAI EPISCOPUL sa-i inveti pe cei trei rugaciuni DAR EI MERGEAU PE APA! CINE este in inselare?

    Credeti ca Iisus a fost POSEDAT de Duh? Ca doar mergea pe apa si facea minuni. Apostolii ca "vorbeau in limbi" si astia or fi fost POSEDATI? Eu cred ca da! :))) POSEDATI DE DUHUL SFANT!

    Deci dragilor, d-aia nu va mai puteti ruga voi lui Hristos ca practic eu Reiki? Pai si eu tot lui Hristos ma rog in fiecare seara, parol!

    RăspundețiȘtergere
  35. Prea multi adepti si aparatori ai lui Argesanu... treaba lor. sa orbecaie pana le spun eu stop.... Ziici ca sunt sectanti. Scuze, dar mi se pare amuzant cat il apara pe Zeul asta al lor. :))
    Cu tot respectul doamna Maria Ghiorghiu

    RăspundețiȘtergere
  36. "vezi-ti de treaba ta ... ", "de unde stii tu viata Parintelui Argatu...?" > comentariile de mai sus... Asa fac astia din secte isi apara liderul.. si Pe Bivolaru Gregorian il aparau adeptii... vai de capu vostru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 10 aprilie 2016, 22:05 & 22:04 ideea este: sa nu vorbim de ceea ce nu cunoastem. Este o chestie de bun simt aceasta!Si cred ca e bine sa vezi tu intai de capul tau!

      Ștergere
    2. Emanuel , "pierzi curent". Ziua de odihna scrie clar in biblia in Iesirea Evreiilor ca este ziua a 7 , se mentioneaza de vreo 5 ori acest lucru detaliat . Deci esti intunecat rau , manipulezi informatia ca un Diavol veritabil. Iar icoanele in primu rand nu sunt chipuri cioplite , daca nu poti diferentia chip cioplit de icoana e foarte grav pt . nivelul tau spiritual care spui ca.l detii. Iar iti amintesc ca Dumnezeu i.a poruncit lui Moise sa faca pe Sfanta Sfintelor chipuri de Heruvimi si Serafimi. E greu pt un intunecat sa inteleaga. Dute sppvedestete , pleaca genunchi la rugaciune si vezi poate are mila de tine Dumnezeu.

      Ștergere
    3. Anonim ziua a saptea este sambata, duminica este prima zi a saptamanii. Duminica este SUNDAY = SUN DAY = ZIUA SOARELUI = ZIUA LUMINII = PRIMA ZI IN CARE DUMNEZEU A ZIS SA SE FACA LUMINA DECI ZIUA INTAI!

      Si icoanele sunt ASEMANARI, nu chip cioplit. (Porunca a doua este aceasta: “Sa nu-ti faci chip cioplit SI NICI ASEMANARE A VREUNUI LUCRU din cate sunt in cer, sus, si din cate sunt pe pamant, jos, si din cate sunt in apele de sub pamant! Sa nu te inchini lor, nici sa le slujesti lor”). CINE se inchina si slujeste si sfinteste aceste ASEMANARI? Nu biserica ortodocsa, preotii si credinciosii botezati ortodocsi? Sa mai pomenesc de faptul ca bisericile ortodoxe sunt pictate in intregime cu ASEMANARI ale lucrurilor care sunt in cer, sus, si din cate sunt pe pamant, jos, si din cate sunt in apele de sub pamant. Mai sa fie, ce ascultatori sunt ortodocsii astia care se bat cu pumnul in piept. :)))

      Pentru un "intunecat" care "pierde curent" e greu sa inteleaga cum se incalca 2 din cele 10 porunci cu nonsalanta. :)))

      Iar tu anonimule sunt convins ca esti un crestin autentic cu MARE DRAGOSTE de poruncile Mantuitorului si faci ascultare in toate zilele vietii tale. :)))

      Ștergere
    4. echil (43:27). Este o mărturie foarte importantă, mai ales dacă citim textul de la Iezechil: "Iar după sfârşitul acestor zile, în ziua a opta şi mai departe, preoţii vor înălţa, pe jertfelnic, arderile de tot ale voastre şi jertfele de împăcare şi Eu Mă voi milostivi spre voi", zice Domnul Dumnezeu."

      Ștergere
    5. La fel cu icoanele..Dzeu tot inainte de .Hristos ..pt ca erau idolii etc le.a poruncit acestea..de aceea idol si chip cioplit se refera la alt Dumnezeu sau vre.o inchipuire. Era vorba despre ce faceau ei.Dumnezeu a poruncit lui Moise sa faca icoane, spunandu-i : \" Sa faci doi heruvimi de aur si sa-i faci ca dintr-o bucata, ca si cum ar rasari din cele doua capete ale capacului \" ( Iesire 25, 19 ). Emanuel..lasa vorba multa si rastalmacita dupa bunul plac ca sa iti hraneste idolul.

      Ștergere
  37. Eu, Emanuel, sant un pic nevoit sa-ti dau dreptate : Dumnezeu când a facut totul era singur, El; fara sfinți , icoane sau orice altceva... Unde mai pui ororile petrecute de-a lungul timpului in numele religiilor.
    Pe de alta parte insa, te asigur ca in sânul bisericii (ortodoxe pe care o cunosc) exista ,,putere'' !

    RăspundețiȘtergere
  38. Emanuel , ca sa intelegi si tu citeste aceste lucruri drespre sabat. Cat despre Icoane sa le spui ca sunt " lucruri asemanatoare " e penibil :) daca vrei sa intelegi ar fi bine , crestinismul se imparte dp.H si inainte de.H. ..pe vremea lui Moise erau chipuri cioplite , idoli , animale la care se inchinau oameni etc. De aceea Dzeu a dat aceasta porunca. Care oricum nu se incadreaza. Este asemanator permiterea jertfei lui Dzeu de animale pt el atunci...si acum dupa Hristos este alta jertfa..a sufletului prin Hristos. E greu sa intelegi daca il cunosti pe Dzeu cu mintea si nu cu Inima.Mai jos am să prezint principalele texte biblice despre abolirea (fie şi neoficială) a sâmbetei şi ţinerea duminicii. Din textul de la Ieşire 20:10 şi mai ales Deuteronom 5:15 constatăm că această zi a fost instituită de Dumnezeu, ca evreii să-şi amintească de ieşirea din robia egipteană. Până la Moise nu există nici o poruncă cu privire la şabat, iar faptul că Dumnezeu, după crearea lumii, „S-a odihnit în ziua a şaptea” (cf. Facere 2:2), nu înseamnă că aceea a fost anume sâmbăta. Oricum, putem admite că acea zi era sâmbăta, că nici acest lucru nu schimbă prea mult datele problemei, căci în Noul Testament, odată cu „recrearea lumii” prin întruparea, dar mai ales învierea lui Hristos, multe s-au schimbat sau cel puţin au fost îndreptăţite să se schimbe, din moment ce însăşi Legea s-a schimbat (cf. Evrei 7:12 ş.a.).

    RăspundețiȘtergere
  39. În Noul Testament, Mântuitorul Hristos „dezlega sâmbăta” (Ioan 5:18) şi se considera pe sine „Domn al sâmbetei” (Matei 12:8), făcând intenţionat cele mai multe minuni în ziua sâmbetei (vezi toate cele 4 Evanghelii). Domnul Hristos insuflă o atitudine similară şi celor care-l ascultau, spunându-le că „sâmbăta a fost făcută pentru om, iar nu omul pentru sâmbătă” (Marcu 2:27). Toate acestea marcau sfârşitul „legii sâmbetei” şi instituirea unei doi zile de odihnă pentru creştini, diferită de cea ţinută de Moise, Iosua şi toţi evreii de până atunci. Iată ce spune Sf. Pavel în acest sens: „Căci dacă Iosua le-ar fi adus odihnă, Dumnezeu n-ar mai fi vorbit, după acestea, de o altă zi de odihnă. Drept aceea, s-a lăsat altă sărbătoare de odihnă poporului lui Dumnezeu” (Evrei 4:8-9). Oare ce înseamnă aceste cuvinte dacă nu abolirea sâmbetei şi instituirea unei alte zile de odihnă, în condiţiile în care multe ale prescripţii ale Legii Vechi nu mai erau obligatorii pentru creştini (cf. Fapte cap. 15 ş.a.)? După Învierea Sa din morţi în zi de duminică (cf. Ioan 20:1), Hristos S-a arătat în seara aceleiaşi zile ucenicilor Săi (cf. Ioan 20:19), când nu era Toma cu ei, apoi a doua oară exact peste o săptămână (expresia „după opt zile” are de fapt sensul „în a opta zi”, adică tot duminica), când era „şi Toma împreună cu ei” (cf. Ioan 20:26). Prin aceasta Hristos nu doar că sfinţeşte ziua duminicii, ci marchează şi intervalul unei noi săptămâni (ciclu de 7 zile), aşa cum era să fie ţinută ea mai departe de către creştini. Din Noul Testament ştim că Duhul Sfânt s-a pogorât peste Apostoli în zi de duminică (Fapte 2:1) şi tot atunci s-au botezat primii creştini şi s-a făcut frângerea pâinii (Fapte, cap.2). Mai târziu, în toată Biserica „frângerea pâinii” (Euharistia / Liturghia) era făcută duminica (Fapte 20:7) şi tot duminica se făceau colectele pentru săraci (cf. I Corintheni 16:2), acestea fiind probabil făcute înainte sau după Liturghie, odată cu Agapele (mesele frăţeşti ale dragostei). Tot în zi de duminică Dumnezeu i-a descoperit Evanghelistului Ioan Apocalipsa (Apoc. 1:10). Din toate aceste texte se vede clar că Hristos, ucenicii Săi şi în general primii creştini şi cei de după ei ţineau exclusiv ziua duminicii, şi nu avem nici un text precum că aceştia ar fi ţinut sâmbăta. Mai mult decât atât, Sf. Pavel le cere creştinilor să nu-i bage în seamă pe cei care-i judecă „cu privire la sâmbătă” (Col. 2:16), arătând abolirea acesteia. De multe ori „Adventiştii de ziua a şaptea” aduc textul de la Fapte – cap.13 în sprijinul ideii că apostolii ar fi ţinut sâmbăta şi chiar ar fi mers în fiecare sâmbătă la sinagogă pentru a-şi onora obligaţiile religioase iudaice. Dacă însă analizăm mai atent acel capitol precum şi toate celelalte, vedem că apostolii mergeau sâmbăta la sinagogă şi chiar la templu doar pentru că acolo se aduna multă lume şi acesta era un bun prilej pentru propovăduirea Evangheliei şi nimic mai mult (cf. Fapte 5:20-21). Deci acest argument al adventiştilor nu ţine, iar altele nici nu există.

    RăspundețiȘtergere
  40. Oare de ce aceasta lege este privita doar din punct de vedere exterior si material?!
    Este mai importanta sambata sau duminica decat lunea... ca sa intram in templul nostru interior care este viu si sfant,pentru al intalnii pe Domnul nostru care este insasi viata noastra?!
    Dar pentru că omul nu mai poate şi nu mai vrea să găsească aceasta Zi de odihnă a Domnului în turbulenţa lumii, trebuie de aceea să se retragă din lume şi să caute în sine însuşi acea Zi de viaţă a linişti sfinte a lui Dumnezeu.
    De aceea, i-a şi fost poruncit poporului lui Israel, să stabilească cel puţin o zi pe săptămână, în care el să se retragă de la treburile lumeşti şi să caute în sine doar această zi a vieţii.
    v

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sufletul nostru sa fie in fiecare zi o Zi a Domnului! Cel care "odihneste" in Domnul in fiecare clipa nu va duce lipsa de bogatiile sufletului, caci Domnul il va incanta cu cele mai alese podoabe, cu o viata sfanta si frumoasa, emanand astfel mireasma Cerului toata vremea!

      Ștergere
  41. @Anonim 11 aprilie 2016, 15:49

    Tot respectul meu pentru tine caci stii sa explici si sa-ti sustii punctul de vedere cu o tinuta morala impecabila si cu argumente. Cu asa crestini nu mi-e rusine. Bravo.

    1. Despre icoane insa adevarul este undeva la mijloc. Eu cand am scris mai sus ca sunt asemanari m-am referit strict la faptul ca in ele sunt infatisate lucruri pe care Dumnezeul din vechiul testament le-a interzis si le-a interzis tocmai ca sa nu se inchine omul la ele, nu ca la idoli, caci putini sunt cei care mai fac aceasta greseala precum sustine si BOR, ci din cauza faptului ca muta atentia omului de la Dumnezeu la un obiect extern. (icoana)

    2. Referitor la sabat eu inteleg de ce crestinii tin liturghia duminica, ziua invierii Domnului Hristos, dar sa ne amintim caci chiar el a zis ca a venit sa implineasca legea nu s-o schimbe. Cand Dumnezeul din vechiul testament a spus „Adu-ți aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfințești. Lucrează șase zile și-ți fă în acelea toate treburile tale, iar ziua a șaptea este odihna Domnului Dumnezeului tău.” era clar vorba despre ziua de sambata caci evreii nu erau chiar atat de idioti sa nu stie care este ziua a saptea.

    Sunt multe "nuante" si multe argumente pro si contra de aceea au aparut si adventistii si baptistii si penticostalii si reformatii etc. Nu sunt eu nici primul si nici ultimul care-si pune aceste intrebari. Daca biserica ortodoxa a gasit niste explicatii multumitoare lor care sa-i ajute sa nu-si schimbe dogma este treaba lor. Problema este ca fiecare trage de adevar "cu dintii" si se pierd in detalii care pana la urma nu sunt atat de importante, ci eu personal consider ca pildele si invataturile din biblie si ale lui Hristos sunt cele care trebuiesc retinute si practicate.

    Si mai important decat invatatura este aplicarea ei si rezultatele care apar. Majoritatea crestinilor de obicei se opresc doar la invatatura pe care le-o da popa si cam atat. Nici vorba sa aplice. Nici vorba despre rezultate. Se imbolnavesc si tot ei tipa ca este de vina sistemul ticalosit, nu modul lor de gandire pizmas si gresit. Ei nici macar nu se obosesc sa citeasca biblia si asteapta totul "pe tava" de la preot. Nu stiu decat sa se vaite si sa se vaicare. De iertat nici vorba, de ce sa ierte ei? Mai bine sa arda ala in iad ca sa se simta ei satifacuti caci asa se vede rautatea omului. In loc sa ia exemplu de la sfinti ei prefera sa le pupe oasele si sa se inchine dorind ca in cateva minute sa obtina vindecarea fara ca ei sa se schimbe vreun pic.

    Crestinismul care se practica pe la noi prin Romania (si nu numai) este superficial si doar "pe hartie". Traire duhovniceasca ioc. Gargara in schimb la greu.

    RăspundețiȘtergere
  42. Vad oamenii cum fac coada la moastele sfintilor si stau cu orele si se calca in picioare de parca doar acolo este mantuirea si izbavirea. Sau cozi la icoane "facatoare de minuni". Daca o bucata de lemn poate sa devina facatoare de minuni si oasele sfintilor pot deveni facatoare de minuni, atunci omul de ce nu poate asta? De ce nu se duc la vii si de duc la morti si la obiecte neinsufletite pentru vindecare si scaparea de probleme? Vezi cat de viciata este gandirea omului? Se duce, se inchina si gata, isi reia activitatea zilnica. Pai si trairea unde e? Cinci minute in fata icoanei sau a moastelor? Cum iese crestinul din biserica de la liturghie incepe sa barfeasca pe x, pe y pe z. Si se mai mira ca le merge rau. Pai le merge rau tocmai din cauza faptului ca au comportamentul gresit. Se imbolnavesc pentru ca au gandirea gresita dar nu vor sa si-o schimbe nici in ruptul capului. Ei nu se uita decat la greselile vecinului, la ale lor niciodata. Aici este problema nu in doctrina si dogma. Crestinul nu este educat corespunzator de catre preoti si preotii nu predau cum trebuie doctrina crestina, nu insufla in oameni iubirea de Dumnezeu ci doar frica de pedeapsa si asa apar crestinii "de tinichea" goi si putrezi pe dinauntru dar frumosi pe afara care se uita de sus la tine si te judeca de parca ei ar avea rezevarile deja facute in rai. Aici este problema.

    Intr-adevar, Iisus a zis ca ziua este facuta pentru om si nu invers, adica omul (creatia Domnului) este mai importanta decat ziua atata timp cat saptamanal ne oprim si ne amintim si il cinstim pe Dumnezeu in inimile si in cugetele noastre. Eu personal consider ca nu este suficient o singura zi pe saptamana ci neincetat, din sculare pana in culcare cu Dumnezeu in minte si in suflet. (asa cum fac si calugarii) Sa ne amintim sa-l cinstim pe Dumnezeu si nu icoanele si altarele si bisericile caci Dumnezeu este Viu si nu lemn si piatra. Calugarul cand spune rugaciunea inimii (Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma pe mine pacatosul) neincetat nu se roaga in fata niciunei icoane ci se roaga in INIMA lui, acolo unde este de fapt Hristos, nu ascuns dupa vreo icoana caci asa cum spunea si Hristos ca imparatia cerurilor nu este altundeva decat in noi. Adevarurile simple si profunde trec neobservate de crestinii care sunt ocupati cu judecarea celorlalti caci nu mai au timp sa se ocupe si de ei insisi, nu mai au timp sa staruie asupra lor, caci s-ar ingrozi si s-ar inspaimanta daca ar analiza ce zace in ei. Ca sa ajungi la imparatia cerurilor care zace in om trebuie sa dai la o parte toate defectele (pacatele) ca sa ajungi la ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emanuil! Aici gresesti !
      Trebuie sa cinstim pe Dumnezeu si pe Măicuța Domnului, atât prin Rugaciune, dar mai ales prin SFINTELE ICOANE, prin prezenta noastra la CINA LUI HRISTOS! Adică ,la SFÂNTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE!
      DUMNEZEU are CASĂ în CER, adică ÎMPĂRĂȚIA SA, dar are si CASĂ pe PĂMÂNT ,adică, SFINTELE BISERICI în care CRESTINII sunt chemati la CINA MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS. Adică ,la SFÂNTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE,în care DUHUL SFANT coboara si sfinteste toate si pe toti, iar VINUL si PÂINEA din SFANTUL POTIR,chiar se transformă în TRUP si SÂNGELE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS.Eu am văzut si trait toate acestea; sunt scrise pe Blog. Faptul că sunt si crestini care atunci cand ies de la SFANTA BISERICA bârfesc,iti amintesc că: Padure fara uscaturi nu exista !
      SFINTELE MOASTE ale SFINTILOR, trebuie respectate,pretuite ca pe un ODOR fară de preț, si să ne închinăm lor, pentru că asa a voit DUMNEZEU ca să ni le lase pe Pământ, si sa nu putrezeasca niciodată. Din ele, iesind miros de MIR SFÂNT.
      In fiecare an,SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA, se afla cu trup de carne si oase,in mijlocul credinciosilor, la 14 octombrie, si-i ajuta pe fiecare după CREDINȚA lor.
      Daca până acum nu m-am amestecat în discutiile tale, aucm nu pot sta deoparte,vâzând că denigrezi BISERICA LUI HRISTOS, denigrezi SFINTELE ICOANE,care sunt CHIPUL VIU al LUI DUMNEZEU,al MAICII DOMNULUI, precum si al SFINTILOR.
      DA ! SFINTELE ICOANE,sunt FĂCĂTOARE de MINUNI !
      Cei care stau la cozi imense, stiu si simt aceasta MARE MINUNE!Eu cand ma rog la SFINTELE ICOANE, acestea prind VIAȚĂ, se îmbraca în LUMINĂ ca de Soare,iar SFINTII îmi vorbesc din SFANTA ICOANĂ, sau uneori chiar ies din SFANTA ICOANA, si-i vad in trup de carne in fața mea.
      Asadar , te rog frumos ,sa dai dovada de respect si pretuire,față de RELIGIA fiecaruia care posteaza aici pe BLOG și să nu mai arunci cu noroi în Obiectul de Cult, în care crede cineva,sau se inchina la ceva.
      ZIUA de DUMINICĂ este ZIUA în care, DOMNUL S-A ODIHNIT, si nicidecum Sâmbata.CRESTINISMUL din ROMÂNIA,este cel mai bineplacut LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI. Viitorul al Doilea IERUSALIM,va fi ROMÂNIA !
      BISERICILE trebuiesc prețuite și iubite ,si să ne fie LOCUL SFANT in care sa ne inchinam ,la ZI de SFANTA SARBATOARE. Sa nu râdem de SFINTELE ALTARE ,si nici sa le batjocorim cu ale noastre cuvinte rautacioase si incomode pentru unii. Te intrebi unde e trairea???
      Trairea adevărata,este atunci când îngenunchezi în fața SFINTELOR ICOANE, fie de acasa sau din SFANTA BISERICA, si cu lacrimi de pocaința, vorbesti cu DUMNEZEU ,vorbesti cu DUHUL SFANT si cu MĂICUTA DOMNULUI, ca si cu,cel mai bun PRIETEN al tău.
      Aici este TAINA si TRAIREA, prin recunoasterea păcatelor,prin părerea de rău că le-ai facut iar si iar,prin Sfanta Taina a Spovedaniei, după care, fiecare crestin va primi SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂSANIE, cu PREA SFANT si PREA SCUMP Trup si Sângele Lui Hristos. Aceasta este cea mai mare traire si cea mai vindecatoare pentru suflet,si nicidecum închinarea la copaci si flori, sau la firul ierbii, sau oriunde in alt loc, decât în fața SFINTELOR ICOANE ,si-n BISERICA LUI HRISTOS.
      Eu iti respect CREDINȚA ta, nu te jignesc batjocorind felul tau de a te ruga, asadar,te rog sa o respecti si tu pe a mea ,precum si pe acelor care se roaga SFINTELOR ICOANE,si în BISERICA LUI HRISTOS,care este adevaratul loc lăsat de MÂNTUITORUL ,pentru închinarea adevărata.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Draga Maria,

      1. Daca Dumnezeu ar avea casa in cer pasarile ar ajunge inaintea noastra la ea.

      2. Ce-ar fi sa incerci sa sfintesti si tu painea si vinul si sa vezi daca se coboara Duhul Sfant. Incearca!

      3. Inchinaciunea la moaste: nu stiu sa fi iesit asa porunca din gura lui Hristos si nici a lui Dumnezeu Tatal. La cine trebuie sa se inchine crestinul ortodox daca nu la Sfanta Treme SI DOAR la Sfanta Treime?

      4. Inchinarea la icoane: iarasi nu cunosc porunca din gura lui Dumnezeu Tatal sau din gura lui Hristos asemenea indemn, ba din contra.

      5. Romania, al doilea Ierusalim? Sunt curios unde in biblie apare acest lucru specificat? Daca biblia este in intregime corecta si completa asa cum sustin ortodocsii, de ce ne luam dupa alte scrieri si profetii?

      6. Eu nu rad de niciun altar, de nicio icoana iar de pretuit si iubiti ar trebui sa fie oamenii nu locurile (bisericile). Nu am nimic contra bisericilor dar consider ca nu trebuiesc puse inaintea oamenilor.

      7. Nu am jignit si batjocorit pe nimeni ci doar mi-am expus parerea civilizat.

      Cu dragoste,
      Emanuel.

      Ștergere
    3. Biserica inseamma oameni , Adunarea cinei ce.a de taina ( liturghia). Unde preotul este inlocuitorul Domnului si savarseste frangerea painii la fel cum o faceau Apostolii. Etc etc etc ... Citeste mai mult sa intelegi si tu ceva..esti foarte mandru. Darul preotiei le.a fost dat apostolilor dar tu esti prea mandru sa intelegi cu inima aceste evenimente si le intelegi cu mintea MANDRA. " da ce eu nu pot " , " da ce eu nu" etc etc. Iar lumea nu se inchina la MOASTE. Lumea aduce rugaciune de mijlocire prin Sfantul la Dumnezeu..cum si noi prin Hristos ajungem in casa tatalui. Lumea se inchina in fatza minuni lui Dumnezeu, ca a lasat marturie pt noi si nadejde. Un gen de rugaciune : Slava celui ce s.a aratat prin tine , slava celui ce ti.a daruit tie sfinte daruri...SFINTE cuvioasa Parascheva roaga.te lui Hristos Dumnezeu pt noi. Tu esti in mare eroare...TU nu il vezi pe Dumnezeu. Tu vrei sa vezi raiul cu Binoclul. Cuvantul lui Dumnezeu este lucrator ca o sabie...la tine lucreaza cuvantul Maestrilor tai Demonii initiati. Hristos spune ca faceti treburi in numele lui dar nu va cunoaste sunteti gonitzi de la fatza lui , oare de ce???. Pana si Hristos a mers la templu in casa tatalui lui cum a spus chiar el. Incercand sa ne convingi pe noi s.ar putea ca Dumnezeu sa te convinga pe tine. Ai grija de Tine.

      Ștergere
    4. Este bine sa te rogi neancetat in duh si adevar,cu ochii inchisi sau deschisi,si numai este nevoie de icoane,luati ca exemplu direct pe Iisus si pe Fecioara Maria care au devenit sfinti fara sa se inchine la icoane. Doar in Duh si Adevar. Religia a adus numai intriga si cearta,nu trebuie sa ascultati doar de biserica ,ascultati doar de IISUS si atat.

      Ștergere
  43. Astfel că Legea ne-a fost călăuză spre Hristos, ca să ne îndreptăm prin credință. Iar dacă a venit credința nu mai suntem sub călăuză (Galateni 3, 16-25 .Isaia 66:23 "În fiecare lună nouă şi în fiecare Sabat, va veni orice făptură să se închine înaintea Mea, zice Domnul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NT,Romani 14:

      "5. Unul socoteste o zi mai presus decat alta; pentru altul, toate zilele sunt la fel. Fiecare sa fie deplin incredintat in mintea lui.

      6. Cine face deosebire intre zile, pentru Domnul o face. Cine nu face deosebire intre zile, pentru Domnul n-o face. Cine mananca, pentru Domnul mananca; pentru ca aduce multumiri lui Dumnezeu. Cine nu mananca, pentru Domnul nu mananca; si aduce si el multumiri lui Dumnezeu.

      7. In adevar, niciunul din noi nu traieste pentru sine si niciunul din noi nu moare pentru sine.

      8. Caci daca traim, pentru Domnul traim; si daca murim, pentru Domnul murim. Deci fie ca traim, fie ca murim, noi suntem ai Domnului."

      Ștergere
  44. Eu am been privire pentru o vraja de dragoste pentru a aduce înapoi sotul meu după ce fost separate pentru 3ani, am încercat 3 rolă vraja diferite care le-am plătit bani şi non dintre ei a reuşit să obţină sotul meu înapoi şi acest lucru mă uit frustrat, până când un prieten de-al meu mi-a direct Mutaba rolă vraja, care a făcut ceea ce am numit face vraja de dragoste am mi-a fost în contact cu el şi după 48hours chemarea mea de soţul şi a spus El vrea sa fim impreuna si acum suntem înapoi din nou cu meu 12 ani fiica şi acolo este mai romantic în relaţia noastră, vă rugăm să dacă orice unul nevoie o vraja de dragoste adevărată sau înşelătorie înainte apoi Dr.Mutaba vraja este soluţia la problema ta relatie puteţi ajunge la el la greatmutaba@yahoo.com ....

    RăspundețiȘtergere
  45. To do your better, your mental energy must be concentrated
    inside present. Certain things that one needs to
    take into account while selecting a photo are:.

    Abstraction - Abstraction is a generic term for art that will not represent recognizable objects.

    RăspundețiȘtergere