luni, 25 aprilie 2016

ATENTIE !!! ZECI DE TANCURI , VIN DINSPRE VEST LA EST !

                                                       25 Aprilie 2016,ora 16,15 !

                                                  Dragii mei, 

În aceasta după amiază, în timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor, brusc ,nu mai sunt in camera mea, ci sunt pe un câmp înspre Vest,iar aici fratilor ,văd zeci de TANCURI cu soldati la cârma lor, gata de drum.                                                                   

.
.
TANCURILE erau cu motoarele pornite, si erau asezate pe două rânduri, în sir indian.
Soldatii care erau la cârma lor,aveau uniforme verzi, caschetele la fel, si măsti pe față.
TANCUL din fruntea celor doua rânduri lungi, avea in el mai multi soldati.
Un soldat se ridica in picioare si face semn cu mâna dreaptă celor din spatele său,dând si din cap, ca sa vina toate TANCURILE după el.
Soldatii si-au tras pe ochi si pe față,mastile verzi dungate precum șerpii, si- au demarat in trombă, scoțând fum care rămânea in urma lor.
Dragii mei, din păcate TANCURILE se vor indrepta spre Est,sau chiar Sud -Est. 
Din păcate dragilor,vom auzi despre un astfel de Atac cu TANCURI; un ATAC subtil, un Atac neanunțat. 
Cineva ,o ȚARĂ anume, pregateste DEZASTRUL !
Daca BUNUL DUMNEZEU va vrea,o sa aflu si ce ȚARA se pregateste de un RAZBOI nedeclarat.
Un RAZBOI care, sa ia prin surprindere pe toata lumea.
TUNURILE TANCURILOR , erau gata de tragere.
Dragii mei ,eu stiu că si voi va ganditi la RUSIA, dar cum nu stiu ȚARA care pregateste RAZBOIUL, ma voi abtine de la posibile speculatii.
Să ne rugăm dragii mei, la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA  DOMNULUI ,ca sa ne apere pe toti si sa ne aiba in paza SA.
                                        Cu dragoste,Maria.
 
 .

50 de comentarii:

  1. Vai de capul nostruu daca vin spre Romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În România vin:(((

      Ștergere
    2. Sambata am vazut in Bucuresti cateva tancuri ca in poza de mai sus....😞😞😞

      Ștergere
    3. Cred ca ai vazut TR 85 M1 Zimbru sau T55 faza a 4-a de modernizare, nu T90 rusesc, ca in imagine, pentru ca a fost Sf Gheorghe, patronul spiritual al trupelor de uscat, inclusiv al tanchistilor romani.

      Ștergere
  2. SITUATIA E MULT MAI GRAVA DECAT PARE! BARAK OBAMA CERE OFICIAL NATO SA AJUTE ROMANIA!
    http://stireazilei.com/situatia-e-mult-mai-grava-decat-pare-barak-obama-cere-oficial-nato-sa-ajute-romania/

    RăspundețiȘtergere
  3. Arabia saudita va intra in yemen si va duce un razboi de uzura cu trupele loialiste iranului

    RăspundețiȘtergere
  4. http://m.adevarul.ro/international/europa/barack-obama-indeamna-nato-hanovra-sustina-polonia-romania-tarile-baltice-fata-rusiei-1_571e27365ab6550cb8558607/index.html

    RăspundețiȘtergere
  5. http://m.mediafax.ro/social/avioane-romanesti-trimise-de-patru-ori-sa-intercepteze-aeronave-rusesti-care-se-apropiau-de-romania-15272315

    RăspundețiȘtergere
  6. http://m.mediafax.ro/externe/rusia-nu-vrea-inlocuirea-trupelor-ruse-cu-trupe-onu-in-transnistria-moscova-a-calificat-propunerea-moldoveana-ca-fiind-foarte-periculoasa-15095404

    RăspundețiȘtergere
  7. http://m.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Barack+Obama+apel+pentru+trupe+germane+in+Romania

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria Gheorghiu rugativa lui Dumnezeu sa ne apere ca sa fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate fi vorba de razboiul neancheiat inca, dintre Rusia si Ucraina. Sa speram ca nu va fi vorba de Romania, si ca nu vom fi afectati. Sa ne apere bunul DUMNEZEU ! MARIAH

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.7est.ro/international/panorama/item/64193-obama-cere-germaniei-sa-trimita-trupe-in-romania.html

    RăspundețiȘtergere
  11. http://georgetaflorea37.blogspot.co.at/2016/04/foarte-important.html trebuie sa ne rugam cu totii sa ne ocroteasca, numai Dumnezeu poate face minuni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot de la Georgeta Florea:

      Din cartea ”Adevăruri despre istoria românilor” - pagina 81 - 82.
      Dragi credincioși,

      Din cartea ”Adevăruri despre istoria românilor” - pagina 81 - 82.

      În timpul vieții tale, multe religii vorbesc de întrupare, unele mai mult și altele mai puțin și aceasta este o dovadă, că păcatul există și că Dumnezeu a lăsat, o șansă ca oamenii să se răscumpere, pentru ce a făcut în ultimele vieți. Sunt foarte mulți oameni, care sunt revoltați, pentru faptul că toate li se întâmplă lor, deși ei spun, că nu au făcut rău, în viață. Fiecare pământean ar trebui, să-și accepte Crucea, așa cum Iisus și-a acceptat-o, fără să fie vinovat. El a demonstrat oamenilor curajul și pe mulți i-a sfătuit numai de bine.. Trebuie să știți, că suferința este o etapă necesară, ca să dobândiți cunoașterea. Mulți oameni doresc, să-și facă, din suferință leitmotivul drumului prin viață. Oamenii trebuie să înțeleagă, că viața actuală, este ca destin rodul activităților din viața anterioară. Spre exemplu în această viață, se trasează liniile de existență, pentru ciclul de viață următor. Toți cei care au probleme în această viață spun: ”toate mi se întâmplă numai mie”, deși ei cred, că nu au făcut, nimic rău.

      Pământeni!

      Biserica contrazice, tot ce ei consideră, că este paranormal ca: Astrologia, crederea în zodiac, crederea în vise, prooroci, reîntrupare, Rai, Iad. Fiii cei credincioși ai Biserici, au cel mai important lucru, învățătura, ce a propovăduit-o Iisus, pentru mântuire și crederea în Tatăl Ceresc, Fiul, Tatălui Ceresc, a învățat, că în viața pe care o trăim, suntem liberi, să alegem binele, sau răul, iar după moarte, pe fiecare ne așteaptă, Raiul sau Iadul. Din cele mai vechi timpuri, s-a practicat astrologia, la multe popoare printre care: Babilon, Egipt, Grecia, Persia, India, China, Japonia, Imperiul Roman.

      Acceptați să vă purtați Crucea, căci vă duceți faptele voastre din viețile anterioare și trebuie să știți că: ”Crucea” este triumful vieții, este victoria prin sacrificiu. Legile Divine fac, ca fiecare să plătească, totul pentru tot ce au făcut, și să treacă, prin toate etapele-încercările-care au marcat drumul evoluției sale.

      Acum 2000 de ani, a venit pe Planeta Pământ, Fiul Tatălui Ceresc, Iisus, ce a adus Legea iubirii și credinței, legea iubirii și a iertării aproapelui. Iisus a spus: ”Eu sunt Calea, Adevărul și Viața! Cel ce trăiește și crede în Mine, nu v-a muri în veac ! ”

      Pământeană Georgeta, azi în timpul vieții tale, totul se vinde, s-au făcut, multe religii și voi mergeți la altar și plătiți pentru că vă spovediți și considerați că dacă dați bani, unui preot, care vă spovedește, vi se iartă păcatele. Nu este așa. Păcatele sunt iertate, numai la 40 de zile, după moartea trupului material. Azi totul se comercializează și credința și sufletul, vai și amar va fi de aceștia în ziua judecății lor.

      Cu Dumnezeu înainte.

      Ștergere
  12. Doua lucruri dna Maria
    1 mie mi se intampla semne si vad lucruri pe care le vede si orisicine altcineva
    2 nu mai permiteți folosirea cuvintelor care-l denumesc in orisice fel pe cel r a u Pe acest blog al lui
    D U M N E Z E U
    La momentul asta eu, lupul alb, sant motivul pt care ne iubesc americanii si tremura rusii de frica noastra Romania !
    Încă ceva
    Daca cineva drag te părăsește poti fi cu el indiferent de distanță, sau o te poti gândi la el chiar daca nu mai traieste, Sufletul transcede încetarea din viața fizică, in acest fel ti se domolește durerea .
    Am folosit mai multe nume LM, sefu, mihai, Lupul alb si ies de pe acest blog dar daca o sa observ progres aici, poate ca o sa revin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu scuzele de rigoare, eu nu am inteles nimic din ce ati spus . Poate va adunati si subiectul si predicatul nu mai pare dezlanat.

      Ștergere
    2. Nici eu nu am inteles nimic,totul e fara noima,Milena

      Ștergere
    3. LM de ce te deranjeaza cand cel rau este denumit altfel?

      Ștergere
  13. Razboi rusia cu moldova, ori rusia cu ucraina. Bombonica

    RăspundețiȘtergere
  14. Incepe razboiul,nu iese Obama la declaratii asa, sa ceara tarilor NATO trupe ,daca nu ar exista ceva! Si am senzatia ca vom fii carne de tun, primii in acest razboi nimicitor! Doamne,iarta- ne si nu ne parasi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei, am facut probe cu SKIPE-ul ,totul este in regulă,iar in jurul orei 23 ne vedem cu siguranta ,la AGENTUL VIP, ANTENA STARS ! Va astept cu mare drag !

      Ștergere
  15. Rusia, Bulgaria si Ungaria, vor ataca România si nu NATO ne va ajuta singurii care vor fi alaturi de noi, vor fi Polonezi . Rusia vrea cu ori ce pret ce avem in Bucegi, Ungaria vrea Ardealul, Bulgaria nu vrea nimic dar Ruşi sunt siguranta lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde sti ce vrea fiecare,daca nu dai un raspuns ineamna ca nu sti si faci afirmatii gratuite,Milema

      Ștergere
    2. Milema ,daca fac sau nu fac afirmatii gratuite ramane de vazut, dar pentru stiinta ta, afla ca nu trebuie sa fi ghicitoarea/ghicitor sa sti asemenea lucruri , trebuie sa te documenteze mult si atunci vei sti. Fii atenta la ce au spus si spun Sf. Părintii, cauta si vei gasi, cerceteaza si vei afla.

      Ștergere
  16. Aseara am urmarit un film, Razboiul dintre Siriusieni si Reptilieni. Oare sunt printre noi acesti reptilieni izolati de siriusieni? Descrierea pare sa spuna ceva in acest sens.

    RăspundețiȘtergere
  17. azi o coloana de camioane militare cu numere straine cicula din vestul spre estul in sudul transilvaniei;

    RăspundețiȘtergere
  18. Cred ca cel mai important lucru este sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne apere de orice rau ! Doamna Maria a mai spus de cateva ori ceva de razboi. De Craciun vom manca foc... e posibil sa se adevereasca ! Acum speranta noastra este catre bunul Dumnezeu..! Doamne ajuta-ne ! vv

    RăspundețiȘtergere
  19. L M, romanu Lup Alb26 aprilie 2016 la 06:03

    Descalciri; mie mi se intampla semne pe care toata lumea le poate vedea, nu numai eu.
    Cel rau nu trebuie pomenit in nici un fel sau in nici o situatie.
    Dna Maria a suferit f.f. mult cand si-a pierdut parintele...
    Despre rusi nu trebuie decat ca Romania sa vrea si fum iese din ei .
    Despre profetia lui Arsenie Boca as completa tarile ( Ru;;Un; si Bu cu Serbia
    De ce credeti ca ungurii fac gard spre Romania ? sa nu dea romanii navala spre ei cand
    s i d a c a va incepe !
    Americanii o sa ne lasa pt.ca sant curiosi ce santem in stare.
    inca un lucru - daca Romania face ce trebuie,( nu pot sa va spun ce) ploaia de foc va cadea pe agresori inainte chiar de invazie...
    Si un ultim lucru- elicopterul care a cazut in jud. Sibiu, sat Stejaris a cazut pe pamantul meu iar ancheta a fost facuta de un...american ! Oare de ce .
    In concluzie nu va mai speriati ci rugati-va sa faca tampitii astia ce trebuie si o sa fie bine.

    O sa mai scriu, pana in momentul in care o sa apara fie si un singur comentariu care face referire la cel rau, indifsrent cum ar fi numit.
    p.s dna Maria, scuze ca am vb despre dv dar simtind marea suferinta pe care ati avut-o nu m-am putut abtine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca peste atacatori va cadea ploaie de foc,adica peste Rusia,Ungaria si Bullgaria a spus Pr.Arsenie Boca,Milena.

      Ștergere
  20. Răspunsuri
    1. Totul e dual Gabi,cel rau-cel bun,rece-cald,etc

      Ștergere
    2. ANONIM 15:47 DUMNEZEU SĂ TE BINECUVÂNTEZE!

      Ștergere
    3. Si pe tine Gabi si pe toata lumea cu inima buna!

      Ștergere
  21. Aveti dreptate, L.A., nu trebuie decât sa ne rugam mai mult si sa nu asuprim alte popoare, Dumnezeu va avea grija de noi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Razboiul ce va sa vina, ca vrem sau nu, va fi mondial, pentru ca lumea ce slujeste mai mult lui "mamona" (banilor) si este condusa de iudeo-masoni prin sistemul monetar si bancar mondial, trebuie sa-si schimbe regulile si arbitri.
    America si Europa de Vest isi pierd treptat din influenta, incepe sa se ridice China, care paradoxal, a inceput sa se apropie politic si militar de Rusia, impreuna cu care vrea sa preia rolul de lider mondial, iar ologarhia financiara mondiala incearca sa o bage intr-o criza economica (stire Digi24).
    Daca alianta ruso-chineza este puternica, atunci pacea lumii este in pericol, pentru ca Rusia vrea sa controleze Europa si Asia Mica, iar China Asia si extremul orient.
    Revenind acum la viziunea d-nei Maria, tancuri care sa vina la noi de la vest la est sunt doar tancuri ale statelor prietene din NATO. Singurul stat posbil agresiv, aflat la vest este Ungaria, dar care momentan nu poate face nimic.
    Legat de Bulgaria, este bine de luat in seama faptul ca ea ar vrea sa ia Dobrogea noastra.
    Rusia, de-a lungul timpului, incepand cu anul 1700, in Europa, a avut mai multe obietive: refacerea Imperiului Roman de Rasarit, al carui urmas se crede, unirea statelor slave din Europa (Tarile Baltice, Polonia, Cehia, Serbia si Bulgaria) creand pan-slavismul, iar noi, din pacate suntem ca cuiul lui Pepelea si, in prima jumatate a secolului XX, raspandirea comunismului in toata Europa.
    Cam asta este, pe scurt, contextul internatinal in care traim, noi trbuie sa ne smerim mai mult si sa ne rugam mai mult pentru ca "...duhul umilit si inima smerita, Dumnezeu nu o va urgisii", si sa ne pregatim psihic ca trebuie sa ne aparam tara, daca nu vrem sa ajungem iar sclavi la rusi.
    Nu va teme-ti, va fi ffff greu, dar cu Dumnezeu alaturi vom invinge, pentru ca ei se incred in tancuri, avioane si bombe, noi ne incredem ajutorul lui Dumnezeu. Amintiti-va de primul razboi mondial, cand 3/4 din tara era ocupata (1916-septembrie 1918), iar in 1919 Romania era Mare, iar ostasii nostri invingeau pe comunistii unguri condusi de Bela Kun.
    Nu uitati "...cine scoate sabia primul, de sabie va pierii", istoria adevarata, nu minte nici o data, ca exemplu, este ce a patit Germania, Italia si Japonia, cele care au pornit al doilea razboi mondial.

    RăspundețiȘtergere
  24. Războiul va fi între o țară de la răsărit și o țară de la apus, adică între Rusia și țara continent - America, în urma acestui război vor murii românii, de aceea este forte important să ne rugăm la Dumnezeu, să trimită războiul de la noi, sau măcar să-l amâne, cum scrie și pe blog-ul d-nei G. Florea http://georgetaflorea37.blogspot.ro/ . Să ne apere Dumnezeu de acest Război al III-lea mondial. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Razboaiele mondiale nu se poarta intre state, ori cat de mari ar fi ele, ci intre grupuri de state cu interese mai mult sau mai putin comune. Toate conflictele ce s-au dus si se mai duc inca, din 1945 si pana astazi, au ca baza tocmai aceste interese.
      Ca vrem sau nu, Romania va fi si ea angrenata in acest razboi mondial, important este sa ne pastram credinta si nadejdea ca Dumnezeu nu ne va lasa sa pierim ca popor si tara.
      Trebuie sa intelegem ca "nuiaua si varga" cu care popoarele sunt calauzite de Dumnezeu sunt: razboiul, catastrofe naturale si climatice, molime si prigoane pe care Dumnezeu Tatal le ingaduie ca sa ne trezeasca si sa ne apropiem mai mult de El. Sa nu uitam ca "nici un fir de par din cap nu cade fara ca El sa stie".

      Ștergere
  25. Razboi in romania nu va mai fi niciodata.si rusii si americanii su chinezii si cine mai vreti voi vor fi preocupati cu alte treburi mai imporante.dezastre si urgii se vor abate adupra lor.si dupa cum se vede treaba era glaciara sta sa vina mai repede de luna a 6-a.putin cu putin face mult.

    RăspundețiȘtergere
  26. Razboaiele din exterior sunt oglinda sufletului celui care le provoaca. Daca in sufletele conducatorilor ar fi liniste si frica de mania lui Dumnezeu pentru nelegiuirile si asupririle lor, iubire de Dumnezeu si de aproapele, constientizarea si intelegerea ca Pamantul ne este doar o casa provizorie pentru lumea intreaga si ca roadele lui ii satura pe toti indiferent de culoarea pielii, n-ar mai fi razboaie.
    E o zbatere si un zbucium continuu pentru supravietuirea urmasilor nostri. In numele lor se fac razboaie. De fapt, in numele Ego-ului nostru fara margini si a dorintei de a avea dreptate cu forta si orice pret.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sufletul unui om nu incape si frica de Dumnezeu si linistea (pacea), fiecare trebuie sa aleaga daca vrea sa traiasca in frica sau in pace.

      Ștergere
    2. Frica de Dumnezeu este un sentiment placut, diferit de frica de moarte. E mai degraba un respect filial si o dorinta de a ramane mereu cu Tatal. Oricat i-am gresi El ne iarta daca intelegem ca prin aceasta greseala ne-am indepartat de El si ne pare rau sincer ca nu L-am ascultat. Dumnezeu nu ne obliga, nu ne forteaza, dar vrea ca noi toti sa-L recunoastem ca Tata si sa-L iubim neconditionat. Cand ajungem la acest nivel de iubire e greu sa mai simti frica de Dumnezeu pentru ca l-ai recunoscut si primit in viata ta, iar tot ceea ce traiesti este in armonie cu Dumnezeu.

      Ștergere
  27. Vai de noi!!!
    http://mcultural.bzi.ro/de-la-1-mai-2016-ni-se-pregateste-ceva-monstruos-lumea-nu-va-ma-fi-la-fel-presa-tace-43319

    RăspundețiȘtergere
  28. http://independent.md/video-drum-spre-chisinau-militarii-americani-s-au-oprit-la-iasi-cum-sunt-dotati-acestia/#.VyS-97jn4m8

    ADEVERITA !
    DAR CU BINE

    RăspundețiȘtergere
  29. In Romania sant diferite baze Nato . Cand americani VOR ordina sa treaca la ATAC (Romania- catelul patronului American) , ei VOR executa !!!! In acel moment rusii VOR riposta!!!!!!..........................cautati PE NET , informativa!!!!! Putin stie CEA ce il asteapta ( a spus clar " VOR pace , colaborare dar de ce ma inconjoara cu o gramada de base Nato ?")

    RăspundețiȘtergere