luni, 2 ianuarie 2023

VINE NINSOAREA IN SUD SI CHIAR SI PRIN SUD -EST!

                           

.

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"
                           

                                              2 Ianuarie 2023 ,ora 7,19 !

                                                      Dragii mei, 

Chiar daca Meteorologii ne spun ca vom avea temperaturi de primavara -vara, iata dragilor, de Sus din Ceruri Duhul Cel Prea Sfant si Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,ne aduc vesti minunate,vesti divine. 

Treaza fiind dimineata,mai stateam in pat dar cu ochii inchisi. 

Intr-o clipa ,vad o seara frumoasa ca acum, o seara ce stralucea divin deasupra Sfintei Troite a Maicii Domnului,deasupra gradinitei de flori din jurul Sfintei Troite.

.

Iar in secunda urmatoare,mi se arata ca a venit dimineata sfanta si deasupra Sfintei Troite,dimineata ce arata ca-n povesti.

Din Cer,fulgii marunti si dar foarte desi de nea, cazusera toata noaptea in jos spre pamant,precum o ploaie torentiala pe timp de vara.

Toata  gradina si toata Sfanta Troita erau acoperite de o zapada pufoasa si alba stralucitoare,iar ninsoarea nu mai inceta a cadea din Cerul sfant.

Dragilor, asa precum nu putem vedea prea mult printr-o ceata densa, tot la fel, abia puteai zari la cativa metri in fata,de ninsoarea densa si linistita.

.
Cand anume va ninge ca-n povesti,cat de curand sau cat mai tarziu,eu nu stiu a va spune. Dar stiu ca asa va fi,precum mi-a aratat mie DUHUL CEL PREA SFANT si Prea Iubit.
.
Ne vom bucura de zapada si la ses,dragilor! 
.
Sa multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului pentru toate cate ne-au daruit si ne daruiesc  in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa fim tari in Credinta si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Cu dragoste,Maria.


29 de comentarii:

  1. Fara zapada care sa creasca rezerva de apa din sol ar veni seceta si foametea globala mai ales ca Marele Grinar Ucrainian e ocupat cu razboiul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria eu citesc toate mărturiile pe care le postați și cred cu tărie tot ceea ce vi se arată ,sînteți binecuvîntată de Dumnezeu și de Măicuța Domnului Doamne ajută

      Ștergere
  2. Preotul Guia spune ca neomarxissmul a facut ca doi preoti ortodoxi romani sa fie injungiati pentru ca predicau in romaneste in Vijnita in Maramuresul din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ion Tiriac anunta ca isi imparte averea celor 33 de copii ai sai pe care ii are cu mai multe femei ??Uite cine isi permite creste natalitatea maghiarilor caci are cetatenie hun-gurilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ion Tiriac turnatorul sportivilor romani la securitate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lebedele nu au mai migrat din cauza vremii calduroase au ramas in golful de la Eforie Sud-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. sa vina ninsoarea- sa speram ca nu va fi ca in USA! desi noi am avut ierni grele

    RăspundețiȘtergere
  7. azi pomenirea sf SERAFIM DE SAROV-mare sfant, bun si bland si rugator fierbinte la MAICA DOMNULUI- aici pe blog trebuie amintiti -pe ATHOS pr ARSENIE BOCA l-a vazut pe sfant si s-a intors in tara transfigurat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maica Domnului l-a dat pe Părintele Arsenie Boca, sus în vârful unui munte, în grija Sf. Serafim de Sarov.

      Ștergere
  8. Evreul Naumovici-Ponta a dat pe sest dreptul de exploatate a aurului de la Rovina-Apuseni jud Hunedoara pe 20 de ani
    Si e taman peste Mures de centrala Mintia data de evreul securist Virgil Popescu la o valoare mult sub cea a ultimei investitii a statului Roman care mai are si trei milioane metri patrati de padure fapt pentru care George Simion ii striga Hotule pentru ca ulterior sa aflam dupa o jumatste de an ca sa dat evreilor Austrieci si 700 hectare din suprafata bazinului carbonifer al Olteniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot in sceiasi zona e si mina de aur de la Certej data tot evreilor canadieni si toate conform planului evreului Isarescu de la BNR-Groparul economiei Romanesti ,dupa cum reiese dintr-o scrisoare din 1990 desecretizata de curind-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Scriitorul Eduard Drumont—
    -Francmasoneria nu este decit Lupta inventata de evrei pentru a cucerii lumea si a-si reliza visul lor de Dominatie Unuversala-
    De la ei au plecat toate nenorocirile Europei comunismul si acum neomarxismul ,iar membrii lor de la noi nu sint decit niste Cozi de Topor care umplu televiziunile si conduc in interesul lor strain de 33 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne ajuta doamna Maria 🙏
    De și nu iubesc zăpada dar daca vine este binevenită
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  12. FMI estimeaza ca o treime din Glob va intra in 2023 in recesiune.
    Romania cu programele din PNRR ar trebui sa fie relativ echilibrata economic.
    Pe cind Rusia continua sa aduca in Marea Neagra rachete de atac hipersonice de 8ori viteza sunetului inntimp ce Austria continua afacerile cu Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani cu sănătate nea Petre și la toți prietenii surioarei Mărioara Va iubesc pe toți.Pupici pe suflet.Tai,tai.

      Ștergere
    2. Mersi Ilie sanatate si tot ce-ti doresti in noul an-craciun.

      Ștergere
  13. Meteorologii spun ca anul trecut 2022 a adus cea mai calduroasa vara care va continua anul 2023 in ciuda faptului ca La Ninia curentul rece al apei din Pacific se va sfirsi la Toamna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Caldura pe zona larga in Europa a facut sa apara ghioceii in sudul Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. A crescut de 10 ori achizitiile tarilor de Aur urmare situatie geo economice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Politia din Bacau a deschis Dosar Penal pentru colindatorii care parodiau razboiul rusilor Dar Nimic nimic despre cei care ridicau statuie lui Horty si demolau statuile lui Eminescu si Mihai Viteazul de la Oradea sau costruiau ilegal Fara autorizatii de constructii complexul Sinagoga hotel scoala de la Sigheyul Marmatiei unde la nord in teritoriul cedat Ucrainei mai erau injunghiati doi preoti ortodoxi pentru ca tineau predica in limba romana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. La Deva in noapte apar pe trotuar inscriptii naziste dar si contra autoritatilor romane.
    Cin sa fie cin sa fie?
    Eu as miza pe bozgorii care au ridicat si statuie lui Horty la Oradea si care au pierdut la proces cei citva munti ai Parcului Retezat din apropiere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. In vest ceata si ploaia a obligat avioanele pentru Timisoara sa aterizeze la Sibiu si Cluj/Napoca.
    Fermieri din sud se pling de inmugurirea pomilor daca nu se raceste in doua zile cea ce metrorologii pare a le da sperante-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. De ce scrie toata lumea la sfarsitul mesajului craciun?

    RăspundețiȘtergere
  20. De paști facem iepuri de zăpadă 😀

    RăspundețiȘtergere
  21. sa dea DOMNUL SA NINGA -primavara au de suferit pomii in rest de bine

    RăspundețiȘtergere
  22. pt craciun-sunt ANONIM 5-eu de regula scriu pe blog seara tarziu- rugaciunea de noapte este primita mult mai usor -asa am invatat de la duhovnicul meu mare vazator in DUH care a plecat la cer cu ani in urma-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere