sâmbătă, 14 ianuarie 2023

RUGACIUNEA UNUI TANAR,CATRE IISUS HRISTOS!

                                                             14 Ianuarie 2023,ora 5,11 !

                                                                    Dragii mei, 


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas tare trist,un glas care plangea si striga tare catre Mantuitorul Hristos.

Glasul striga asa:

                             "Doamne Dumnezeule, Tie-ti daruiesc toate !

Moment in care,vad un tanar care este cazut in genunchi si cu capul la pamant se roaga cu toata fiinta sa.

Cand acest tanar fagaduia ca daruieste Lui Dumnezeu toate, langa el apare precum un fulger INSUSI MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS.

Mantuitorul nostru bland si drag,era imbracat in vesminte albe stralucitoare,avea parul castaniu si inelat pe spate si cu ochii de albastrul Cerului senin se apleaca si-l mangaie ca un Dumnezeu pe cap, ii ridica privirea tanarului si-i graieste  cu dragoste divina asa:

                                   Nu era nevoie Fiule,nu era nevoie!"

Mantuitorul ii spunea ca nu era nevoie sa-I spuna ca-i daruieste toate,deoarece, El nu are nevoie de lucrurile materiale pe care I le promisese tanarul trist si indurerat.Mantuitorul dragilor, si-ar fi dorit ca sa auda din gura tanarului, din inima sa, ca-I daruieste doar inima lui,ca-L primeste in inima lui si-n sufletul sau.

Si totusi,Iisus il mangaie si-l priveste cu dragoste si cu iubire divina.

Dragii mei,DUMNEZEU nu are nevoie de lucrurile pamantesti pe care noi le-am dobandit.DUMNEZEU voieste ca noi sa-I daruim inima noastra, sa-I facem loc in sufletul nostru,sa ne rugam Lui cu toata fiinta noastra si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.

Atunci cand ne rugam dragilor, sa daruim Lui Dumnezeu inima si sufletul nostru mai intai ,iar toate celelalte vin de la sine.
Deoarece,atunci cand inima si sufletul nostru apartin Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului ,toate lucrurile pamantesti,toate bogatiile lumesti sunt desertaciune in fata Lui Dumnezeu si le daruim Seemnilor nostri, din cele ce prisosesc ,celor care au nevoie de ajutor.
.
Daruind dragilor, vom dobandi Imparatia Cereasca!
Sa chemam dragilor, sa chemam in ajutorul nostru pe Bunul Dumezeu si pe Maicuta Domnului ori de cate ori simtim ca ne prabusim.Va asigur ca vom primi o mana divina care ne va ridica din durere si din necaz,daca inima noastra va apartine in totalitate Divinitatii.
Sa nu uitam a multumi Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumezeu cu ai Sai Sfinti,pentru fiecare zi pe care o traim alaturi de cei dragi, pentru fiecare rasarit de soare care ne mangaie inima si ochii sufletului,pentru fiecare gura de aer curat, si nu in ultimul rand, pentru faptul ca suntem sanatosi si ne bucuram de cel mai mare DAR divin,de VIATA!
Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. Slavă lui Dumnezeu întru cei de sus pe Pământ pace întru oameni bunăvoire 🙏

    RăspundețiȘtergere