sâmbătă, 21 ianuarie 2023

ACESTA ESTE TRUPUL ŞI SÂNGELE MEU ! BETI DINTRU ACESTA TOTI !


                  



                         Dragii mei,

Sunt in camera mea si ma rog cu toata fiinta mea, cu tot sufletul meu la Bunul Dumnezeu si la Măcuta Domnului.
Astfel, aud brusc, cum pur si simplu tot CERUL si tot PAMANTUL cantau impreuna, asa:

                  "Aliluia,Aliluia, Aliluia !
                  Tatal nostru, Care-le esti in Ceruri,
                   Vie Împărătia Ta...!" 
Clipa in care, vad cu ochii inchisi fiind,vad un CER de noapte albastra-violet, iar in CER, intr-o LUMINA alba orbitoare apare o Cupă (un Potir)ca din aur, stralucitor foarte.
 La partea de sus,Potirul sfant arata ca un pahar din aur masiv usor mai inalt, apoi ,continua in jos cu un picior din aur care era arcuit spre stanga, asa precum scriam noi bastonasele (carligasele) la scoala in clasa intai.
Sau mai bine spus, să presupunem că avem un  J mare din aur, caruia ii atasam la partea de sus, un pahar din aur, (o cupă).
POTIRUL SFANT al MANTUITORULUI era cu totul deosebit, fata de cel  pe care- l stim din SFANTA BISERICA. 
Si anume ca, nu avea piciorul drept, ci se termina cu o cârjă spre stanga, era foarte mare si era plin pe trei sferturi cu un lichid (vin si paine,care simbolizeaza trupul si sangele DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS),si care POTIR PREA SFANT, stralucea orbitor de tare.


Deci, in LUMINA albă si foarte mare,ca un nor de mare, stralucea SFANTUL POTIR, iar o mână nevazuta îl impingea spre in faţă, totodata si spre mine, zicand:

              Beţi dintru Acesta toţi !"

Dupa care, totul dispare precum un fulg de nea in palma noastra.
Image result for cina cea de taina
Nici nu va puteti inchipui fratilor, ce am simtit cand priveam POTIRUL LUI DUMNEZEU.
Precum privim SOARELE pe CER, si cand am mai auzit si glasul MANTUITORULUI care in mod nevazut ,ne intindea SFANTUL TRUP si SANGELE SĂU sub chipul vinului si al pâinii , credeti-ma ca am ramas uimita, uluita, fara de grai.
Asadar dragilor, mergeti la SFANTA BISERICA si spovediti-va la PREOT, ca sa primiti din Sfântul POTIR dumnezeiesc ,Prea Sfant si Prea scump Trup si Sângele Domnului nostru Iisus Hristos, si sa ne fie noua spre iertarea păcatelor noastre si spre mantuirea sufletului nostru,Amin.

                 Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. Minunat doamna Maria 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne ajute la toți sa fim împreună cu Domnul Nostru Iisus Hristos și Maicuta Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere