joi, 12 ianuarie 2023

NU EXISTA REINCARNARE!!! TRAIM O SINGURA DATA SI MURIM CU TRUPUL O SINGURA DATA!

                                                             


                                                             Dragii mei, 


Astăzi, m-a intrebat un cititor al Blogului, de unde pot fi asa de sigura că nu exista REÎNCARNARE ?
Şi cum eu scriu numai din Cuvantul Lui Dumnezeu, numai din Glasul Duhului Celui Prea Sfânt, am readus aici Dovada că, nu există Reîncarnare, că nu există Vieţi viitoare în Lumea viitoare, adică ,în cea vesnică.
Ne nastem o singură dată, murim cu trupul o singură dată, după care, Sufletul asteapta JUDECATA  UNIVERSALĂ !
Iata articolul din 29 ianuarie 2014 :            
                            
                                                    29  IANUARIE  2014 , zori de zi !


                                                                Dragii mei, 
 
 Dormeam, dar brusc mă trezeşte  un glas puternic care striga tare precum SFANTUL  IOAN BOTEZĂTORUL în pustie atunci când pregătea  Calea Venirii  DOMNULUI.
Tot aşa şi acest glas puternic, striga de răsuna Cerul şi Pământul, încât m-a trezit si aud strigând așa:

                    "Nu există Vieţi viitoare !!! 
                  În Lumea viitoare ,nu există Vieţi viitoare ! 
                Nu ne naştem  de două ori !"

Şi a repetat de două consecutiv aceste cuvinte, ca să se facă înţeles, apoi a adăugat :

                " În Tesen  la Santa Maria !"

După care, glasul s-a pierdut ca un ecou.
Dragii mei, eu sunt doar mesagerul acestui glas venit de Sus şi nu am făcut altceva decât,să-mi respect promisiunea facuta Lui Dumnezeu si să vă fac cunoscut ceea ce mi s-a transmis.
Acum dragilor, nădăjduiesc din tot sufletul că vă veţi fi convinsi cu adevărat, de faptul că:     
                               Nu exista reincarnare!!!

Trebuie să stiti că, atunci când ceva nu este clar, Dumnezeu intervine prin Sfinţii Săi si dezleaga Tainele pe care nu le intelegem.
Iata si un articol dragii mei, cu si despre Maica Lui Dumnezeu :
 
                 16 octombrie  2005 , zori de zi !

Mă trezesc , dar nu deschid ochii şi aud un COR ca de Îngeri, un Cor care cânta dumnezeiesc de frumos aşa :

              "NĂSCĂTOARE  DE  DUMNEZEU,  PREA  SFÂNTĂ  LUMINĂ....!"
            ADĂUGĂM  GLASUL  TĂU CARE  BINECUVINTEAZĂ  MOŞTENIREA TA !"

Clipă  în care ,văd pe solee in SFÂNTA BISERICĂ asa cum stă Preotul cu faţa spre noi,vad în stânga UŞILOR  SFINTE, văd o  SFÂNTĂ  ICOANĂ argintie de dimensiuni mari si care,reprezintă pe MAICA  DOMNULUI.
Maica  Domnului înviază  pur şi simplu acolo în SFÂNTA  SA  ICOANĂ şi întinde MÂNA  SA  DREAPTĂ spre în faţă, înafara  SFINTEI  ICOANE.
                    
Şi aud din nou alt glas, care spune asa :

               DUMNEZEU  TOATE  I-A  DAT ŞI  TOATE  I-A  DUS .
              CU   TOATĂ  VOINŢA  ŞI  CU TOATĂ  ÎNCREDEREA !
               MĂRIRE  ŢIE DOAMNE  IISUSE  HRISTOASE !"



Şi am în faţa ochilor închişi, o clădire mare şi învechită  de vremuri, cu pereţii albi şi foarte groşi. 
Aşa cu sunt şi astăzi multe clădiri cu pereţii groşi.
Dragii mei, ce pot să mai spun ? Minunile sunt cu noi, sunt întru  noi ,trebuie doar să deschidem ochii sufletului  şi să le vedem, să le trăim cu sufletul şi aşa ne vom ridica cu fiecare clipă, şi treaptă cu treaptă spre ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU !
                               Cu dragoste ,  Maria.

38 de comentarii:

  1. Și cu toate acestea eu cred ce exista reincarnare, sunt atâtea dovezi. Cât privește aceste "glasuri" nimeni nu știe exact ale cui sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Studiază hipnoza regresivă cu eleonora Lascu ai sa te convingi

      Ștergere
    2. Reîncarnarea există dar nimeni nu și-o dorește.

      Ștergere
    3. Cicerone, tu esti Sarsaila intrupat !!!

      Ștergere
    4. Cine-i sarsaila, îl cunoști?

      Ștergere
  2. Mărioara surioara,glasul grăiește la viitor.In Marea evanghelie după Ioan,scrisă de Iacob Korner,scribul Domnului,Însuși Mântuitorul ne spune clar sa avem grija de purtările noastre de gând,cuvânt și fapte,astfel încât să nu avem parte de o întrupare mai de rușine..

    RăspundețiȘtergere
  3. Toți cei doisprezece apostoli au fost iubiți la fel de DomnutulIisus.Atunci de ce au rămas doar patru în Noul Testament.Oare de ce avea nevoie Toma să pipăie rănile Domnului?Pentru că,intr_o viața anterioară a fost călugăr in Tibet și era orb.Si in cazul meu am fost esenian și am participat la botezul Domnului în Iordan.Mie nu poate nimeni sa_mi spună că a fost o închipuire
    .Și atracția pentru soare.Atunci ne rugăm dimineață și ne hrăneam cu soare și mâncăm doar la amiază și seara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Generalul Armaghedon al lui Putin inlocuit de la conducerea armatei cu Gherosimov
    Iar Putin i-l umileste in direct pe vicepresedintele Rusiei care spunea ca noile avioane sin gata dar Putin il contrazice ca inca nu sint comandate.
    La noi continua povestea pasajului din piata Unirii in care inca un camion a ramas blocat acum blocind circulatia -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Genocid sub cosul minim
    Dar exista Proteste de multe zile ale muncitorilor de la santierul Naval Mangalia vindut olandezilor de Tradatorii Castei Evreiesti.
    Tot azi in Bucuresti protestul pensionarilor nemultumiti de cresterea pensiilor doar cu jumatate din inflatie incalcind de Dictatorii Guvernului meu Iohannis si Ciuca Maciuca a doua legi date de Parlament-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Protest la Guvernul Tradator si pentru intentia de modificare legii pentru vinzarea prin privati a padurilor Statului Roman .
    Tot urmare a tradarii lui Iohannis si Usr prin transformarea Romsilva in societate privata comerciala dupa idele de atunci ale austriecilor cerute prin evreului Iohannis.
    Totodata George Simion anunta protest Duminica la Sebes si Radauti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. OMV Petrom anunta ca nu vrea sa plateasca Romaniei suprataxarea data prin ordinanta in baza unei hotariri-regulament al Uniunii europene-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este chiar logic ce spuneti ca nu exista reincarnare.
    Se spune clar ca la a doua venire a lui Iisus vor fi inviati mortii din morminte. Si atunci, daca ar exista reincarnare (dar nu exista!), care din trupuri ar invia?!??!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine sufletul la a DOUA VENIRE A LUI IISUS, in morminte oricum nu mai sunt decât oase sau pentru unii doar cenușă ....

      Ștergere
    2. 👍Bravo, uni mai și gândesc!

      Ștergere
    3. Se reincarneaza Spiritul nu trupul.

      Ștergere
    4. Bravo 9,43 trupul e doar ambalajul ca o masina care se strica iar soferul e sufletul care continua-craciun.

      Ștergere
    5. Nu există reîncarnare dar există a doua venire. Gândește-o p'asta dacă poți. :) Altă programare religioasă ca multe alte texte religioase care se contrazic. Nu va exista nicio a doua venire. Omul Yeshua căci acesta este numele adevărat nu invenția religioasă Isus, nu este unul și acelasi lucru cu Conștiința Christică (Christos) care este o conștientizare a sinelui superior (al fiecărui om) ca parte a unui sistem universal. Deși poate fi interpretat în mai multe moduri, o înțelegere comună este că Conștiința Christică este starea de conștiință în care o persoană și-a găsit auto-realizarea și unitatea cu Dumnezeu sau Divinul (exact cum a facut Yeshua). La asta (Conștiința Christică) se referea omul Yeshua cand spunea: "Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.", caci vorbea Conștiința Christică nu omul Yeshua.

      Ștergere
    6. "Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu."

      Ștergere
    7. 17.29 si ceilalti neortodocsi: ortodocsii se iau dupa invataturile crestin-ortodoxe, nu dupa tot felul de rataciri care mai de care...

      Ștergere
    8. La cea de-a doua Venire a Mântuitorului Iisus Hristos vor invia mortii din morminte cu tot cu trup. Cum ar invia 100 de trupuri care sa aiba un singur suflet? Nu are logica.

      Ștergere

    9. pt. Anonim14 ianuarie 2023 la 17:39
      Ratacirile la care te referi sunt vechi de zeci de mii de ani, nu ca toate religiile aparuta ca ciupercile dupa ploaie. Ai citit Tablitele de smarald ale lui Thoth Atlantul (Hermes Trismegistus)? Sunt reale nu imaginatii religioase.

      Ștergere
  9. Nu exista dupa marionetele ce ne conduc nici bani pentru majorarea banilor pentru mamele romance cu copii dar sint bani grei pentru ca sa cumparam armament sa aparam evreii de la Viena si Kiev cu afacerile lor coloniale miine poimiine si prin singele copiilor vinduti de Iohannis si Dinca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Inflatie de 10 procente anuntata anul trecut si in Sua desi in realitatea e mai marPretul benzinei a crescut ca niciodata si in Sua ajunsa doar la O diferenta de 30 de centi fata de Europa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://youtu.be/ixxT019-6zI
    Toate profetiile pentru 2023 adunate in acest material. De aici se pot inspira ghicitorii

    RăspundețiȘtergere
  12. Nehamer cancelarul Austriei excroc al electoratului sau pentru ca primeste Croatia in spatiul Schengen pe unde vin migrantii indieni mintind ca ei vin prin Romania,la fel ca si Iohannis la alegeri si cu Genocidul vaccinului nevaccin AntiCovid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.digi-world.tv/stiri/baba-vanga-preziuni-ingrijoratoare-pentru-anul-2023-ce-s-ar-putea-intampla-in-noul-an-36184

    RăspundețiȘtergere
  14. Glasul spune clar : în lumea viitoare nu există vieți. Lumea viitoare va fi după prima înviere. Prima lume din viitor va fi la prima înviere și a 2-a lume va fi la a 2-a înviere. Din momentul în care va fi prima lume, lumea viitoare, nu vor mai exista reîncarnari. Dar pînă atunci vor mai fi. Reîncarnarea se face din 2 motive: 1 nu ai fost iertat și te întorci să-ți faci pedeapsa și 2 nu ai iertat și trebuie să vii ca să-l pedepsești pe cel ce ți-a greșit. Mai multe detalii în blogul meu la articolul : iartă ca să fi iertat. Linkul e aici: https://ciceronelichi.blogspot.com/2022/09/iarta-ca-sa-fi-iertat-de-ce-iadul.html

    RăspundețiȘtergere
  15. nu contrazic eu am argumentul din NOUL TESTAMENT-sunt ANONIM 5 si sta scris la MATEI cap 11/ 12-daca vreti sa stiti ILIE ESTE IOAN CEL CE VA VENI CINE ARE URECHI DE AUZIT SA AUDA-este vorba de INTRUPARE care este in crestinism ,nu si in budism-iar duhovnicul meu a spus la mai multi crestini-veti veni pe pamant de cate ori va fi nevoie-adica scanteia divina in alt trup asa cum a venit si IISUS HRISTOS de la TATAL prin DUHUL SFANT-asadar pacatele nu se pot ierta intr-o viata mai ales la cei neimpartasiti ,preotii nu discuta niciodata anumite capitole din biblie, si a spus si d-na MARIA ca din biblie sunt scoase multe capitole pt ca lumea de atunci nu era pregatita sa inteleaga niste fenomene, se sminteau-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  16. Ai dreptate mai sint mentiuni sumare ramase in Biblie despre reincanare una parca spune si despre Adam ca se regaseste si sub alte nume parca drept Noie sau alte nume vestite dar foarte vag-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Cred doamna Maria că nu există așa ceva.
    După moartea trupului sufletul se duce la Domnul Nostru sub alta formă până la judecata lui Dumnezeu,când vor învia toți de la Adam și Eva și vor fi atât de mulți câtă frunză și iarbă.
    Cei buni vor fi albi și luminați,cei rai vor fi întunecați la fata lor.
    Atunci va fi omul așa cum era pe pământ,multi vor merge la munca veșnică, adică iadul și cei buni la viață veșnică,atunci va fi durerea cînd vor fi despărțiți copii,mama, tați, într-un cuvânt rudele,unele de altele,va fi scrâșnire a dinților, adevărata durere.
    Cei buni vor petrece cu Domnul Nostru Iisus Hristos o turmă și un pastor.
    Sa avem grija că aici suntem trecători sa nu pierdem viața veșnică
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne de-a sănătate și mântuire 🙏💐

    RăspundețiȘtergere
  18. pt Masinca-sunt ANONIM5-la modul simplist asa considerati- atunci de ce d-na Maria a scris pe blog despre lipsa MULTOR CAPITOLE care lipsesc din scriptura? care este adevaratul motiv?-la sinoadele , cele doua sfintii parinti au luat decizii -de altfel nu se cunosc in scris decat 4 scrieri din noul testament al celor 4 apostoli- aflate in custodia UK-totul s-a scris dupa sec 4 en si prin vazatorii in DUH , vom afla la venirea lui IISUS HRISTOS a doua oara totul-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-adevăr, au fost scoase capitole referitoare la reintrupare(nu-mi place să-i spun reancarnare, deși e același lucru) la ordinul Împărătesei Teodora,

      Ștergere
  19. pt an 13 ian 00:42-sunt ANONIM 5-repet, este vorba de INTRUPARE in crestinism, nu de REINCARNARE-la budisti exista reincarnare care presupun ca sufletul poate reveni si in trup de animale-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  20. Un răspuns corect pot să-ți dau 16;43
    Doamna Maria primește mesaje divine de la Dumnezeu,așa cum este corect.
    Eu te rog sa te gândești la Învierea Domnului Nostru Iisus Hristos,care va veni pe pământ să judece vii și morții a cărei împărăție nu va avea sfarsit

    RăspundețiȘtergere
  21. pt Masinca sunt ANONIM 5 si nu contest scririle d-nei Maria- numai ca au fost si sunt vazatori in DUH care spun aproape aceleasi lucruri prin alte cuvinte-eu am spus - mi s-au intamplat MINUNI pe viu -daca aveti argumente ca scapa cineva de judecata DOMNULUI- eu nu ma tem-as spune mai multe dar nu am voie sa trec peste cuvintele duhovnicului meu-sub juramant- sanatate si pace in suflet si inlume

    RăspundețiȘtergere
  22. mesajul pt Masinca nu a parut ca raspuns pentru venirea DOMNULUI va rog dati drumul

    RăspundețiȘtergere